Alexander Danielsson

Profilbild för Alexander Danielsson
Alexander Danielsson
4.8 / 5
(121 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
13 st
42 970 000 kr

Bakgrund

Alexander Danielsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2016-06-27. Alexander har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Alexander har haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 61 106 000 kr.

Presentation

Mina styrkor inom fastighetsbranschen är att jag är lyhörd och enormt tävlingsinriktad. Jag strävar alltid efter att göra alla parter så nöjda som möjligt.
Som tidigare inflyttad norrlänning så bidrar jag med ett lugn och ett extremt fokus.
Mina mål som fastighetsmäklare är att du som köpare eller säljare ska kunna rekommendera mig till alla dina vänner eftersom att du är så nöjd med mig.

Tveka inte att kontakta mig om du vill ha hjälp att påbörja din livs fastighetsaffär.

Säljare om Alexander.

02 apr 2020

"Väldigt lätt att ha och göra med. Tycker att Alexander har varit hjälpsam, positiva och engagerad genom hela processen."
säljare på Järnlundsvägen 22

20 mar 2020

"Alexander gav från första mötet till sista kontraktskrivning ett genuint, ärligt och proffsigt intryck. Mycket förtroendeingivnande och tydlig och snabb kommunikation. Kan verkligen rekommenderas! "
säljare på Sandfjärdsgatan 68

10 mar 2020

"Supertrevlig mäklare med bra lokalkännedom i Årsta. "
säljare på Siljansvägen 16

27 feb 2020

"Fick den såld till ett bra pris efter endast en förhandsvisning! Då slapp vi ordna inför vanlig visning och blev fortfarande väldigt nöjda med priset! "
säljare på Slätbaksvägen 22

17 feb 2020

"Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Konstgjutarvägen 34

05 feb 2020

"Otroligt påläst mäklare som ger ett väldigt gott intryck tack vare en öppen och bra dialog. Satte väldigt goda förväntningar på försäljningen och slutpriset blev över förväntan"
säljare på Bolmensvägen 20

17 jan 2020

"Det var ett nöje att få ha Alexander som mäklare och framförallt problemfritt. Jag befann mig under hela processen på annan ort men kände redan efter första kontakt att jag kunde lita helt på Alexander. Han anpassade tjänsterna helt efter mina behov där han erbjöd alltifrån styling, allt med försäljning, fullmakt och flyttstäd vilket varit väldigt bekymmersfritt. Jag kan starkt rekommendera Alexander för en lyckad affär och trevligt bemötande."
säljare på Bolmensvägen 18

15 nov 2019

"En lyckad försäljning i samarbete med en kompetent och lugn mäklare som har stort socialt kapital samt lokalkännedom. "
säljare på Årstavägen 69

30 okt 2019

"Sjukt nöjd, bästa mäklaren jag haft att göra med skulle definitivt använda honom igen"
säljare på Marviksvägen 7

05 okt 2019

"Alexander Danielsson är en lugn och driven mäklare som är otroligt trygg i sin yrkesroll. Han fick oss att känna oss lugna och väl omhändertagna och vid våra kontakter med Alexander var han lyhörd, tydlig och ärlig. Försäljningen av vår bostad gick smidigt och snabbt och gav oss mer än förväntat, toppklass!"
säljare på Malgomajvägen 9

28 jun 2019

"Jag är mycket nöjd med Alexander’s insats vid försäljningen av min lägenhet. Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Han är förtroendeingivande, kompetent och ger goda råd både till säljare och köpare."
säljare på Slätbaksvägen 38

03 jun 2019

"Vi är mycket nöjda med Alexanders insats som mäklare. Han var lyhörd för våra frågor och funderingar, han var engagerad genom hela affären och tog sig för oss som säljare. "
säljare på Bolmensvägen 2

31 maj 2019

"Alex är en utmärkt fastighetsmäklare! Han sålde min bostad i Årsta på ett perfekt sätt. Varje möte o telefonsamtal med Alex har varit lugnt, metodiskt och trevligt. Jag gissar att alla spekulanter som träffat honom på de båda visningarna som han arrangerade tycker likadant. Bra på att återkoppla och en väldigt trevlig person. Rekommenderas varmt!"
säljare på Siljansvägen 38

31 maj 2019

"Alexander har varit proffsig, proaktiv och engagerad under hela säljprocessen. Han har varit tillgänglig och närvarande när jag har behövt svar på frågor och ingett trygghet. Jag kan varmt rekommendera Alexander!"
säljare på Sköntorpsvägen 65

21 apr 2019

"Alexander har gjort ett utmärkt jobb och jag är verkligen super nöjd. "
säljare på Årstavägen 93

18 apr 2019

"Mycket nöjd med mäklarens insats men i marknadens turbulens under hösten upplevde jag honom som lite för defensiv och osäker. Prospektet känns omodernt och "billigt", presentationen på hemnet var däremot helt okej."
säljare på Viborgska vägen 27

01 mar 2019

"Helt fantastiskt bra jobbat med ett professionellt bemötande, trevlig, ihärdig, tydlig och kunnig. Vi skulle absolut rekommendera Alexander! "
säljare på Bildhuggarvägen 23

12 feb 2019

"Mycket kompetent mäklare med god lokal kännedom och stort kontaktnät."
säljare på Årstavägen 53

28 jan 2019

"Otroligt engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Han gjorde sitt yttersta för att göra oss som kunder nöjda. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Åmänningevägen 14

28 jan 2019

"Imponerad av insatsen. Vi är mycket nöjda sett till hela försäljningsprocessen. En mäklare att rekommendera!"
säljare på Årstavägen 28

06 sep 2018

"Alexander är en enormt engagerad och pålitlig mäklare. Hans tydlighet och ärlighet gör att han känns genuin, som i sin tur skapar stor tillit. Hans driv gör också att man känner sig trygg i att han kommer göra sitt bästa för en bra försäljning.
Vi kommer varmt rekommendera Alexander till våra vänner och bekanta vid ev. försäljning. "
säljare på Bastuhagsvägen 50

06 sep 2018

"En rakt igenom positiv upplevelse. Tidigare mäklare vi anlitat har varit direkt oengagerade, Alexander var väldig hängiven, höll oss uppdaterad och gav det där lilla extra utan att vi bad om det. Hur bra som helst, rekommenderas verkligen. "
säljare på Hjälmarsvägen 39

16 jul 2018

"Väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi hade hela tiden en öppen dialog och inga frågor var konstiga att ställa.
Väldigt duktig!!! "
säljare på Järnlundsvägen 18

26 apr 2018

"Alexander var toppen från början till slut. Allt gick fort framåt och jag fick ta del av all information jag behövde eller bad om."
säljare på Sköntorpsvägen 59

20 apr 2018

"Seriös. Mörkade inget. Kom med egnaanalyser o förslag som start som vi diskuterade igenom. Redig och arbetssam. Vi hade en knepig situation med ytterligare en fyra till salu i vår trappuppgång Alex hanterade det jättebra och juste. "
säljare på Ymsenvägen 5

04 apr 2018

"Alex är skitbra och guidade oss fint genom hela processen. Tvivlar inte en sekund på att han ger kunderna ett proffsigt bemötande! Tjingeling!"
säljare på Malgomajvägen 4

26 mar 2018

"Alexander motsvarade, och slog, alla förväntningar! Jag är så nöjd att jag valde Alexander!
Korrekt information. Lätt att nå. Smidig att jobba med. Styrde upp grejer på ett mycket bra sätt. Toppen, helt enkelt!"
säljare på Sköntorpsvägen 18

14 mar 2018

"Som jag redan angett i betygsskalorna var vi väldigt nöjda med Alexander som mäklare. Det enda ”minus” jag kan komma på var att annonseringen i vykorts-format kom ut till våra grannar först efter visningsdatumen. Men det kan vi inte belasta Alexander för. Vi är mycket nöjda."
säljare på Huvudskärsvägen 13

27 feb 2018

"Alexander är en mycket bra, aktiv mäklare som hela tiden letade lösningar på de problem som uppstod är marknaden svajade. Vi kände hela tiden att han hade fokus på vår lgh trots andra försälningsobjekt. Skulle vi i en framtid vilja sälja lgh i det område där Alexander är verksam skulle han absolut få uppdraget. Han rekommenderas varmt av oss maarit och Thomas "
säljare på Paternostervägen 30

20 feb 2018

"Mycket professionell, noggrann och duktig, kommer rekommendera till alla jag känner! "
säljare på Forsskålsgatan 10

20 feb 2018

"Förtroendeingivande, professionell, resultatinriktad. God kommunikatör. "
säljare på Sten Bergmans väg 5

19 feb 2018

"Rekommenderas varmt! Proffsig, kunnig och trevlig."
säljare på Nathorstvägen 4

24 nov 2017

"Tydlig, snabb, målinriktad samt duktig på att hålla mig uppdaterad hela tiden. Rekommenderas varmt."
säljare på Skönviksvägen 296

16 nov 2017

"Alexander sålde min lägenhet till rekordpris på en tuffare marknad än vanligt. Allt hanterades extremt proffsigt och jag kan varmt rekommendera Alexander till alla som funderar på köpa eller sälja."
säljare på Emågatan 12

15 nov 2017

"Allt gick mycket bra trots att marknaden svajade under försäljningen. VI var mycket nöjda med Alexanders arbete och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Nynäsvägen 375B

09 okt 2017

"En Mäklare med Mycket hög Kompetens, samt att Alexander har en väldigt bra lokalkännedom i området som lägenheten såldes i.
"
säljare på Slätbaksvägen 26

23 sep 2017

"Överlag är vi riktigt nöjda med att ha Alexander som mäklare, vid försäljning av vår lägenhet. Jag tycker också att Alexander gjorde detta på ett proffsigt sätt, han höll oss uppdaterade under alla steg i processen. (Så man slap ring och söka information)
Kontraktsskrivningen var smidig och enkel, på ett proffsigt sätt. "
säljare på Blekegatan 5

19 sep 2017

"Bra, lugn, kunnig och driven mäklare. Gjorde det extra för att få vår lägenhet såld och var alltid ärlig kring status och förväntningar"
säljare på Fyrvaktarkroken 8

04 sep 2017

"Alex är jättetrevlig och charmig och sålde min lägenhet snabbt och smidigt. "
säljare på Skebokvarnsvägen 376

01 sep 2017

"Alexander och jag klickade direkt. Eftersom jag redan hade köpt nytt och flyttat skötte han hela affären och resultatet blev över förväntan.
Han är en lyhörd och hjälpsam mäklare och person, som jag varmt kan rekommendera. Han är dessutom jäkligt trevlig."
säljare på Bolmensvägen 5

28 aug 2017

"Jättebra!"
säljare på Tätorpsvägen 200

25 aug 2017

"Klockren från första mötet! Mycket nöjd!"
säljare på Sköntorpsvägen 115

10 aug 2017

"Jag kan varmt rekommendera Alexander till din framtida bostadsförsäljning. Han är driven, trevlig, påläst och en trygg mäklare som alltid fanns tillgänglig för frågor eller råd. Vårat sammarbete har gått högst smärtfritt och jag är mer än nöjd!"
säljare på Axbergsgränd 15

22 jun 2017

"Mäklaren var allmänt trevlig, höll mig snabbt uppdaterad om händelser och mån om att jag som säljare skulle bli nöjd med försäljningen."
säljare på Järnlundsvägen 37

08 jun 2017

"Alexander är en fantastisk mäklare. Vi fick betydligt bättre betalt än förväntat och han satte nytt rekord på vår gata. Kan varmt rekommendera Alexander till alla som ska köpa eller sälja!"
säljare på Storsjövägen 34

25 maj 2017

"Engagerad och otroligt trevlig. Vi är supernöjda med Alexander! "
säljare på Järnlundsvägen 22

10 apr 2017

"Sjukt kompetent mäklare trots sin korta tid i branschen! Imponerad! "
säljare på Fyrskeppsvägen 112

01 mar 2017

"Klockren! Kan nog inte bli bättre, tummen upp! "
säljare på Gamla Huddingevägen 448

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
61 106 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
113 av 121 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 121 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
116 av 121 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
120 av 121 säljare

Alexander på kartan.

226 tidigare annonser
120 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 550 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 155 000 kr
2 rum, 42,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 741 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 346 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Årsta
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 400 000 kr
2 440 000 kr
Lägenhet Årsta
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 440 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Årsta
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.