Alexander Cezar

Profilbild för Alexander Cezar
Säljarfavorit
Alexander Cezar
4.8 / 5
(334 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
25 st
112 775 000 kr

Bakgrund

Alexander Cezar jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2011-02-22. Alexander har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och tomter/mark och motsvarar ett värde på 102 645 000 kr.

Presentation

0700-655 745

Det är jag som är Alexander Cezar, ditt trygga val för bostadsrätts- och villaförmedling i Göteborg. Under flera år har jag arbetat som mäklare och idag äger jag och driver Ny vy Mäklare, där vi jobbar i ett fantastiskt team. Med ett brinnande intresse för affärer och ett stort engagemang är jag övertygad om att jag kommer kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra affär. Jag vill att du som kund skall känna trygghet genom hela processen, oavsett om du är säljare eller köpare. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och jag vet att det där lilla extra kan vara avgörande.

Välkommen att kontakta mig för en fulländad affär!

Mäklarbyrå


Säljare om Alexander.

29 jan 2023

"Alexander är en Trevlig person med en fantastiskt bemötande som har Kämp anda, målinriktad och han är en problemlösare.
Vi är mer än nöjda och kan rekommendera honom varmt."
säljare på Körkarlens gata 18

13 jan 2023

"Toppenbra! Inlyssnande, lugn och förklarade gärna, samt svarade tydligt på frågor. Kan varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Åby Allé 31

13 jan 2023

"Trevlig med ett härligt bemötande.Proffsig.Hjälpte oss till en snabb och bra affär.Vi rekommenderar honom varmt!!
"
säljare på Barken Beatrices gata 34

13 jan 2023

""Alexander är en driven, påläst och engagerad mäklare! Kan rekommendera till 100%"
säljare på Barnhemsgatan 24

11 jan 2023

"En mycket engagerad och driven mäklare, som är lyhörd och lätt att nå vid eventuella frågor. Jag skulle definitivt anlita honom igen för framtida bostadsinköp."
säljare på Karlatornet

09 jan 2023

"Professionell och effektiv.
Ger Alexander mina varmaste rekommendationer."
säljare på Fruktträdsgatan 2

04 jan 2023

"Alexander hjälpte oss att sälja vår lägenhet och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är oerhört nöjda med varenda steg i processen. Han är extremt kunnig, ärlig, lyhörd och han gör verkligen sitt yttersta för att man som säljare ska vara nöjd med försäljningen. Om jag kunnat ge ett högre betyg än hög..."
"Alexander hjälpte oss att sälja vår lägenhet och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är oerhört nöjda med varenda steg i processen. Han är extremt kunnig, ärlig, lyhörd och han gör verkligen sitt yttersta för att man som säljare ska vara nöjd med försäljningen. Om jag kunnat ge ett högre betyg än högsta betyg så hade han fått det. Jag kommer fortsättningsvis att bara välja Alexander vid försäljning "
Läs mer
säljare på Lodjursstråket 1

12 dec 2022

"Kommer rekommendera Alexander för andra som ska sälja-gör verkligen ett superjobb "
säljare på Monsungatan 100

10 dec 2022

"Jag har träffat många mäklare på Hisingen och Alex är helt klart den absolut bästa. Han är extremt enkel och lättsam att ha att göra med, lyssnar på en, respekterar en och är väldigt professionell. Ska du sälja bostad på Hisingen så är Alex den enda mäklaren du ska välja, rekommenderar honom varmt!"
"Jag har träffat många mäklare på Hisingen och Alex är helt klart den absolut bästa. Han är extremt enkel och lättsam att ha att göra med, lyssnar på en, respekterar en och är väldigt professionell. Ska du sälja bostad på Hisingen så är Alex den enda mäklaren du ska välja, rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 27

04 dec 2022

"Alexander är supertrevlig och professionell, han gjorde ett jättebra jobb med att sälja vår lägenhet. Kommer definitivt kontakta honom nästa gång det är dags att flytta! "
säljare på Terapislingan 10C

17 nov 2022

"Alex har sålt 2st av mina lägenheter. Helt sjukt målinriktad, engagerad, driven och kan marknaden otroligt bra. Fick många på visning och budgivning som drog iväg över utgångspris. Supernöjd under hela processen. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Gamla Tuvevägen 6

04 nov 2022

"Alla i vår familj har haft Alexander som mäklare. Jag själv 2 ggr. Mer än nöjd och rekommenderas varmt. "
säljare på Toleredsgatan 9A

03 nov 2022

"Väldigt kunnig, har koll på allt och supertrevlig. Vi kan varmt rekommendera honom . Vi är supernöjda "
säljare på Solhagagatan 100

22 okt 2022

"Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig träffat någon mer målinriktad person. Alex är otroligt engagerad, trevlig och proffsig!
Man har otroligt stort förtroende för honom och hans kompetens.
Allra helst nu när marknaden svänger så var det skönt att jobba med en mäklare som förstår sig på marknad..."
"Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig träffat någon mer målinriktad person. Alex är otroligt engagerad, trevlig och proffsig!
Man har otroligt stort förtroende för honom och hans kompetens.
Allra helst nu när marknaden svänger så var det skönt att jobba med en mäklare som förstår sig på marknaden och som är beredd att göra det där extra.
Jag skulle rekommendera Alex till vem som helst vilken dag som helst !
Vi är oroligt tacksamma för en smidig försäljning ! "
Läs mer
säljare på Monsungatan 55

01 okt 2022

"Engagerad. Tydligt. Vänligt"
säljare på Svarvstensvägen 47

16 sep 2022

"Alex är en utmärkt mäklare. Kompetent och engagerad och trevlig. Jag är mycket mycket nöjd. Vill varmt rekommendera!"
säljare på Gamla Sörredsvägen 177

18 jul 2022

"Alexander visade ett mycket professionellt intryck från första mötet och hela vägen genom försäljningsprocessen. Val av fotograf var mycket bra. Resultatet av bilderna och prospektet i sin helhet blev proffsigt, och snyggt med en känsla av lyx. Alexanders engagemang är oslagbart och kommunikati..."
"Alexander visade ett mycket professionellt intryck från första mötet och hela vägen genom försäljningsprocessen. Val av fotograf var mycket bra. Resultatet av bilderna och prospektet i sin helhet blev proffsigt, och snyggt med en känsla av lyx. Alexanders engagemang är oslagbart och kommunikationen till mig som säljare outstanding. Han måste vara en av stans bästa mäklare! "
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 20

30 jun 2022

"Anlitade Alexander efter rekommendation och vi är mycket nöjda med vårt val. Otroligt proffsig och lyhörd. Vi kände oss trygga under hela processen. Uppskattade tät dialog samt det stora engagemanget han förmedlade. Han lyckades ro affären smidigt i hamn, trots lite skakigt och oroligt på bostads..."
"Anlitade Alexander efter rekommendation och vi är mycket nöjda med vårt val. Otroligt proffsig och lyhörd. Vi kände oss trygga under hela processen. Uppskattade tät dialog samt det stora engagemanget han förmedlade. Han lyckades ro affären smidigt i hamn, trots lite skakigt och oroligt på bostadsmarknaden. "
Läs mer
säljare på Gulmårevägen 10

28 jun 2022

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Ett personligt bemötande som jag känd mig trygg med i hela processen. Skulle rekommendera Alexander till alla som skall sälja och köpa. "
säljare på Frida Hjertbergs gata 2

28 jun 2022

"Detta var tredje gången jag sålde med Alexander. En otroligt engagerad och driven mäklare. Han ger en klar och tydlig bild av hur marknaden ser ut och lägger sin plan därefter. Proffsigare mäklare får ni leta efter. Otrolig snäll och härlig människa som är väldigt rolig att jobba med. "
"Detta var tredje gången jag sålde med Alexander. En otroligt engagerad och driven mäklare. Han ger en klar och tydlig bild av hur marknaden ser ut och lägger sin plan därefter. Proffsigare mäklare får ni leta efter. Otrolig snäll och härlig människa som är väldigt rolig att jobba med. "
Läs mer
säljare på Astris gata 62

15 maj 2022

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Känner mig mycket trygg och nöjd. Uppskattar tät kommunikation, lyhördhet, samt personligt bemötande. Rekommenderas varmt! Valde mäklare utifrån rekommendationer som anlitat NYVY. "
säljare på Arvesgärde 14

10 apr 2022

"Lyhörd, empatisk och flexibel. Rekommenderas!"
säljare på Poetgatan 43

03 apr 2022

"Väldigt engagerad och driven. Är jättenöjd med hela processen. "
säljare på Eddabacken 6

02 apr 2022

"Proffsig och engagerad mäklare. Rekommenderas starkt. "
säljare på Borstbindaregatan 17

21 feb 2022

"Helt nöjd på samtliga punkter tack för ett bra arbete."
säljare på Önskevädersgatan 31

17 feb 2022

"Hade först en annan mäklare men bytte sedan till Alexander cezar efter rekommendation av en vän och kände direkt vilken skillnad det blev. Lyhörd, engagerad, hittade ständigt nya personer som kom på visningen. En riktig ambitiös mäklare. Kommer 100% rekommendera honom vidare och kommer absolut ha..."
"Hade först en annan mäklare men bytte sedan till Alexander cezar efter rekommendation av en vän och kände direkt vilken skillnad det blev. Lyhörd, engagerad, hittade ständigt nya personer som kom på visningen. En riktig ambitiös mäklare. Kommer 100% rekommendera honom vidare och kommer absolut ha honom som mäklare om jag säljer i framtiden igen. 10/10!"
Läs mer
säljare på Lergöksgatan 17

13 feb 2022

"Höll den han sa och jobbade stenhårt för att nå de målen vi satte upp. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Långängen 10

08 feb 2022

"Alexander är inte bara trevlig och kompetent. Han är även väldigt hjälpsam och lyhörd. Han svarar på de frågor vi som kund har, och han ger tips och rekommendationer baserade på hans erfarenhet och expertis, men han tillgodoser samtidigt kundens behov och önskemål.
Vi har ett lite speciellt hus..."
"Alexander är inte bara trevlig och kompetent. Han är även väldigt hjälpsam och lyhörd. Han svarar på de frågor vi som kund har, och han ger tips och rekommendationer baserade på hans erfarenhet och expertis, men han tillgodoser samtidigt kundens behov och önskemål.
Vi har ett lite speciellt hus som vi trodde skulle vara svårsålt. Det slutade dock med stort intresse och avslutad affär inom fem dagar från annonsering efter förhandsvisning och förhandsbud.
Vi är mycket nöjda med Alexanders gedigna arbete! "
Läs mer
säljare på Karlbotrångsvägen 50

21 jan 2022

"Vi kände oss trygga med Alexander och litade på honom genom hela processen. Vi kunde slappna av pga Alexanders engagemang i försäljningen. Fantastiskt resultat!
Vi vill varmt rekommendera Alexander och Nyvy! "
säljare på Verkmästaregatan 9

07 jan 2022

"Alexander är jätte lätt att jobba med. Han kom till vår första möte välförbred med statistik och gav en värdering baserad på detta.Han är kommunikative och lätt att prata med. Han kom Jag rekomenderar honm starkt till de andra som tänker att sälja sin bostad. Jag kommer välja honom nästa gång om ..."
"Alexander är jätte lätt att jobba med. Han kom till vår första möte välförbred med statistik och gav en värdering baserad på detta.Han är kommunikative och lätt att prata med. Han kom Jag rekomenderar honm starkt till de andra som tänker att sälja sin bostad. Jag kommer välja honom nästa gång om jag ska sälja bostad i framtiden. "
Läs mer
säljare på Lindholmsallén 57

26 nov 2021

"Kompetent och informativ, med en känsla för timing. Sålde vårt hus på nolltid."
säljare på Tyska gatan 15

18 nov 2021

"Jag rekommenderar verkligen Alexander. Väldigt trevlig och hjälpsam. Helt klart värt priset. Du kan nog inte välja en bättre mäklare "
säljare på Borstbindaregatan 1

10 nov 2021

"Jag har haft Alexander Cezar som mäklare sedan han jobbade på Lundin Fastighetsbyrå för ca 12 år sedan.
Har sammanlagt köpt 1 lägenhet och sålt 3 lägenheter genom Alexander Cezar.
Är nöjd varenda gång.
"
säljare på Bäckebolslyckan 5

30 sep 2021

"Alltid lika lyhörd, engagerad och driven.
Känner mig lika nöjd som sist.
Kan varmt rekommendera Alexander Cezar, bästa mäklare."
säljare på Glöstorps Röseväg 10

28 sep 2021

"Trevlig enkel mäklare, gav ett gott intryck och vänlig.
"
säljare på Sven-Agne Larssons väg 3

30 aug 2021

"Jag är supernöjd med Alexander som mäklare. Professionell och serviceinriktad, har skött affären grymt från början till slut! Jag kommer att anlita honom vid framtida bostadsaffärer! "
säljare på Lindholmshamnen 11

23 aug 2021

"Väldigt nöjd med Alexander! Lyhörd och ger snabb återkoppling. Bostadsförsäljning är kanske den viktigaste försäljningen man gör i sitt liv, så att ha en tillgänglig mäklare som är personlig i kontakten kändes tryggt. Jag kan varmt rekommendera Alexander! "
"Väldigt nöjd med Alexander! Lyhörd och ger snabb återkoppling. Bostadsförsäljning är kanske den viktigaste försäljningen man gör i sitt liv, så att ha en tillgänglig mäklare som är personlig i kontakten kändes tryggt. Jag kan varmt rekommendera Alexander! "
Läs mer
säljare på Folkungagatan 11A

16 jul 2021

"Engagerad och ärlig mäklare. Höll oss uppdaterade med jämna mellanrum samt hittade köpare väldigt snabbt. Dessutom så kom han in med tips och lösningar om hur försäljning ska gå till för att uppnå bästa resultat. Behöver ni mäklare så är Alexander/Ny Vy de som ni ska anlita. Ingen tvivel om det!! "
"Engagerad och ärlig mäklare. Höll oss uppdaterade med jämna mellanrum samt hittade köpare väldigt snabbt. Dessutom så kom han in med tips och lösningar om hur försäljning ska gå till för att uppnå bästa resultat. Behöver ni mäklare så är Alexander/Ny Vy de som ni ska anlita. Ingen tvivel om det!! "
Läs mer
säljare på Furuvägen 9

10 jul 2021

"Trygg ch snabb affär. Allt gick väldigt smidigt tack vare Alexander. Vi kommer definitivt att kontakta Ny Vy nästa gång med. Värmt rekommenderat!"
säljare på Monsungatan 70

17 jun 2021

"Allt jag letar hos en mäklare fick jag här! Otroligt nöjd."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

07 jun 2021

"Jag har tidigare köpt bostav av Alexander och fick redan då en bra uppfattning. Inför försäljningen visste jag att det var rätt mäklare att kontakta igen. Alexander är lätt att arbeta med och hela processen var enkel och snabbt över. "
säljare på Lantmätaregatan 17B

06 maj 2021

"Vi är alltid nöjda med Alexanders insats därför återkommer vi till honom varje gång vi har sälj eller köp tankar. Nu ska vi bo oss in i det nya så ses vi om några år igen :-) "
säljare på Övre Hallegatan 14

06 maj 2021

"Detta är andra gången jag säljer via Alexander. Är så otroligt nöjd att det är svårt att beskriva. Alltid lätt att ha att göra med, väldigt lyhörd och har väldigt bra koll på den aktuella marknaden vilket gör hela affären väldigt enkel."
säljare på Kvillegatan 19

06 apr 2021

"Tycker att mäklaren var lyhörd samt professionell i sitt sätt att arbeta. Gillade hur han tog hand om kunden och ville ens bästa! Skulle rekommendera starkt!"
säljare på Monsungatan 71

05 apr 2021

"Träffade Alexander på en visning första gången och tyckte om hans genuina sätt. En kompetent och proffsig mäklare! "
säljare på Wrangelsgatan 2B

17 mar 2021

"Alex är otroligt lätt och hjälpsam, på ett proffesionellt sätt.
Relationen blev från start väldigt vänskaplig där vi båda kunde prata helt öppet och yttra våra funderingar, positiva såväl negativa.
Alex skötte försäljningen exemplariskt rakt igenom, precis som jag hade förväntat mig.
Nyckelord..."
"Alex är otroligt lätt och hjälpsam, på ett proffesionellt sätt.
Relationen blev från start väldigt vänskaplig där vi båda kunde prata helt öppet och yttra våra funderingar, positiva såväl negativa.
Alex skötte försäljningen exemplariskt rakt igenom, precis som jag hade förväntat mig.
Nyckelordet för både Alex och Nyvy för mig är genuinitet.
Tvekar inte en sekund på att samarbeta med denna man och firma igen.
Allt gott
Gustav"
Läs mer
säljare på Astris gata 90

26 feb 2021

"Väldigt nöjd med det proffsiga bemötandet, kunskapen och effektiviteten i hela processen. Alexander jobbade väldigt hårt för att se till att både jag som säljare och köparen blev nöjda. Den bästa och proffsigaste mäklaren jag har varit i kontakt med. Kan varmt rekommendera Alexander. "
"Väldigt nöjd med det proffsiga bemötandet, kunskapen och effektiviteten i hela processen. Alexander jobbade väldigt hårt för att se till att både jag som säljare och köparen blev nöjda. Den bästa och proffsigaste mäklaren jag har varit i kontakt med. Kan varmt rekommendera Alexander. "
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

25 feb 2021

"Hela försäljningsprocessen sköttes på bästa möjliga sätt, vi kunde inte vara nöjdare. Det gick snabbt, smidigt samt proffsigt hanterat. Har även varit lätt att komma i kontakt med Alexander och fått snabb återkoppling under processens gång. Det har känts bra och tryggt att ha Alexander/Ny vy som ..."
"Hela försäljningsprocessen sköttes på bästa möjliga sätt, vi kunde inte vara nöjdare. Det gick snabbt, smidigt samt proffsigt hanterat. Har även varit lätt att komma i kontakt med Alexander och fått snabb återkoppling under processens gång. Det har känts bra och tryggt att ha Alexander/Ny vy som mäklare, kan starkt rekommenderas. "
Läs mer
säljare på Fruktträdsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
102 645 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
318 av 327 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
306 av 328 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
321 av 326 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
326 av 332 säljare

Alexander på kartan.

630 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
334 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 695 000 kr
4 rum, 91 m²
29 615 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 794 kr/mån
6 795 000 kr
3 rum, 76,5 m²
89 407 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 865 kr/mån
6 295 000 kr
2 rum, 54,5 m²
116 574 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 039 kr/mån
2 395 000 kr
3 rum, 61,1 m²
39 262 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 172 kr/mån
5 895 000 kr
3 rum, 76 m²
77 565 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 210 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Eriksberg
3 rum, 81 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 695 000 kr
Lägenhet Hisingen
1 rum, 36 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 995 000 kr
Lägenhet Partille
4 rum, 78 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 530 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 35 000 kr
3 rum, 74,3 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander är en Trevlig person med en fantastiskt bemötande som har Kämp anda, målinriktad och han är en problemlösare.
Vi är mer än nöjda och kan rekommendera honom varmt."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.