Alexander Cezar

Profilbild för Alexander Cezar
Säljarfavorit
Alexander Cezar
4.8 / 5
(223 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
22 st
113 030 000 kr

Bakgrund

Alexander Cezar jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2011-02-22. Alexander har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Alexander har haft 32 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och tomter/mark och motsvarar ett värde på 107 620 000 kr.

Presentation

Det är jag som är Alexander Cezar, ditt trygga val för bostadsrätts- och villaförmedling i Göteborg. Under flera år har jag arbetat med fokus på Eriksberg/Norra Älvstranden. Med ett brinnande intresse för affärer och ett stort engagemang är jag övertygad om att jag kommer kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra affär. Jag vill att du som kund skall känna trygghet genom hela processen, oavsett om du är säljare eller köpare. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och jag vet att det där lilla extra kan vara avgörande.

Välkommen att kontakta mig för en fulländad affär!

Mäklarbyrå


Säljare om Alexander.

21 sep 2020

"Försäljningen med Alexander gick smidigt och proffesionellt, vi kände oss trygga och väldigt nöjda med slutresultatet.
Grym mäklare som levererar och alltid tillgänglig.
Rekommenderar starkt och vi kommer definitivt välja honom igen i framtiden!
Med vänlig hälsning, från rundbäcksgatan 1 :)"
säljare på Rundbäcksgatan 1

21 sep 2020

"Andra gången jag använder mig av Cezar och han gjorde ett riktigt bra jobb"
säljare på Storkgatan 6E

12 sep 2020

"Vår upplevelse med Alexander Cezar överträffade våra förväntningar, han var väldigt bra på kommunicera med oss samt väldigt lyhörd på våra krav och förväntningar. Alexander visade ett fantastiskt engagemang och professionalism för både oss som säljare och köparna. Skulle vi sälja en bostad i framtiden, så skulle vi vilja jobba med Alexander igen.
Med vänliga hälsningar, säljare från Sankt Jörgens Väg 10B"
säljare på Sankt Jörgens väg 10B

09 sep 2020

"Mycket nöjd med Alexanders engagemang och person."
säljare på Ostindiefararen 53

22 aug 2020

"Rekommendera Alexander Cezar med den anledning av att det var enkelt, okomplicerat och han var alltid lätt och snabb att nå på telefonen även om det var på kvällen. "
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 1

24 jul 2020

"Duktig kille, mycket bra byrå. "
säljare på Astris gata 62

15 jul 2020

"Mäklare som är engagerad med en professionell framtoning. Mycket uppskattad av både säljare som köpare. "
säljare på Kvarnkullevägen 8A

01 jul 2020

"Jättebra insats av alla inbladade mäklare. Ingav ett stort förtroende och med en helhetssyn som jag uppskattade. "
säljare på Dalaviksvägen 17

29 jun 2020

"Fantastiskt, professionell mäklare som vi är super nöjda med. Alltid tillgänglig under hela dygnet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Granåsvägen 19B

29 jun 2020

"Rimlig mäklare som levererar det han säger. Kan starkt rekommendera"
säljare på Norra Hjuviksvägen 1

08 jun 2020

"Oerhört bra och engagerad mäklare (och byrå)! Vi jämförde inte ens med andra efter att ha träffat Alexander. När han presenterade sin approach för oss var det helt självklart att han skulle få sälja vår lägenhet. Hela firman har ett nytänkande arbetssätt med gott samarbete sinsemellan vilket gör att de kan fokusera på rätt saker vid en försäljning. De arbetade proaktivt och kontaktade alla spekulanter innan visning. Detta gjorde att budgivningen startade igång direkt efter en förhandsvisning. När det väl var dags för kontraktskrivning stannade de kvar på kontoret till kl 22 för att affären skulle bli stängd! Verkligen tecken på driv och engagemang! Vi kunde inte ha varit nöjdare. Vi kommer aldrig sälja via någon annan mäklare! "
säljare på Nolehultsvägen 1

29 maj 2020

"Alexander är en mäklare vi verkligen kan rekommendera! Han är trevlig, engagerad och har ett proffsigt bemötande. Vi hade en bra dialog från början till slut och det kändes tryggt hela vägen. Lite oroliga var vi allt pga corona, men Alexander utförde sitt jobb med bravur och det hela slutade väldigt bra. Vi är supernöjda!"
säljare på Soldathemsgatan 30

18 apr 2020

"Alexander är väldigt engagerad och proffsig mäklare. Han är duktig på att hitta lösningar när olika utmaningar uppstår. Jag kan verkligen rekommendera Alexander till andra säljare."
säljare på Ostindiefararen 19

14 apr 2020

"Mycket lyhörd och gjorde definitivt det lilla extra trots svårt situation med Corona. "
säljare på Ingenjörsgatan 7B

05 apr 2020

"Cesar var tydlig från första start och informerade om förändringar. En engagerad säljare med god kunskap som jag stark rekomenderar vid försäljning av bostad. "
säljare på Sunnanvindsgatan 4B

01 apr 2020

"Mycket nöjd. Alexander var professionell och målinriktad"
säljare på Beryllgatan 17

27 mar 2020

"Lyhörd, snabb, engagerad, härlig, kundvänlig, helt enkelt jävligt grym."
säljare på Såten 438

03 mar 2020

"Alexander är en mycket kompetent mäklare som har ett stort engagemang och ett förtroendegivande lugn. Försäljningen gick helt enligt plan och vi är mycket nöjda med utfallet av slutpris och överenskommelse med köpare om utflyttningsdatum. Satte nytt säljrekord på vår lägenhet! Vi lämnar ödmjukt våra varmaste och bästa rekommendationer för Alexander."
säljare på Bratteråsgatan 62

17 feb 2020

"Alexander är trevlig, proffsig och kunnig. Han var serviceminded genom hela processen och guidade oss till rätt beslut angående fotografering, förhandsvisning, prissättning osv.
Hela processen har varit supersmidig och kontakten med alla på NyVy har känts enkel. Vi har känt oss uppdaterade och inkluderade från start till försäljning. "
säljare på Bratteråsgatan 66

17 feb 2020

"Alex är den perfekta mäklaren både för säljare och köpare ( har köpt och såld genom Alex)
Genom trevligt person, tänker Genom allt i minsta detalj , stor kunnande i sin yrke .
Rekommenderar varmt Alex till både köpare och säljare . "
säljare på Karolinernas gata 2

15 jan 2020

"Alexander är otroligt lyhörd och väldigt engagerad, han höll allt han lovade! Nästa gång jag säljer lägenhet så kommer jag slå han en signal! Rekommenderar starkt."
säljare på Soldathemsgatan 30

28 dec 2019

"I o m att jag aldrig lade ut fastigheten i ”skarpt läge” är jag mer än nöjd med resultatet och framförallt att det blev rätt typ av kund som köpte. Förmågan att bry sig om både säljare och köpare är stor hos Alex. Tack! "
säljare på Elsas väg 17

15 dec 2019

"Jag e helnöjd"
säljare på Motionsvägen 2B

12 dec 2019

"Alexander har varit en klippa genom hela processen och jag skulle varmt rekommendera honom! Tack för en snabb och smidig försäljning! "
säljare på Frida Hjertbergs gata 12

12 nov 2019

"Hade positiv erfarenhet av Alexander från en tidigare försäljning i samma område. Annons och visningar lyckades attrahera många besökare den här gången, men det var svårt att få något bud vilket förlängde hela säljprocessen och utmanade tålamodet litegrann. Efter en del om och men och besvikelser kom till slut ändå ett bud och kontraktskrivning. Nöjd överlag."
säljare på Monsungatan 28

06 nov 2019

"Otroligt smidig, bra och tillgänglig mäklare! Svårt att hitta bättre"
säljare på Monsungatan 77

02 nov 2019

"Alexander är professionell och har ett lugnt och förtroendeingivande sätt. Han är bra på att anpassa sig efter olika målgrupper och tydligt intresserad av att berätta om fördelar med bostaden. Jag kan rekommendera honom vidare."
säljare på Monsungatan 65B

31 okt 2019

"Ger alltid det lilla extra "
säljare på Götaverksgatan 20

11 okt 2019

"Mycket kompetent, jag kände mig helt trygg i denna lite omtumlande händelse som det är att sälja sitt hem sedan många år. Dessutom jättetrevlig och lätt att prata med."
säljare på Linnégatan 54

11 sep 2019

"Alexander Cezar gjorde ett jättebra jobb och ingav trygghet och glädje genom hela försäljningen. En proffesionell, trevlig och målmedveten mäklare som jag starkt kan rekommendera!"
säljare på Måns Bryntessonsgatan 21C

03 sep 2019

"Glad positiv kille lätt att ha att göra med,rekommenderar honom varmt."
säljare på Bratteråsgatan 60

22 jul 2019

"Jag köpte min lägenhet i Eriksberg från Alexander in2015, jag trodde att han var väldigt professionell, så när tiden för att sälja kom, trodde jag genast att han skulle vara rätt kontaktperson. Han var mycket effektiv och vi arbetade väldigt bra tillsammans med ett mycket bra försäljningspris."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 73

26 jun 2019

"Trevlig mäklare med god kännedom om området."
säljare på Fritiof Anderssons gata 11

13 jun 2019

"9,5/10
Så nära en fullpoängare man kan komma, skulle inte valt någon annan mäklarfirma än NyVy. De är grymma. Enda konstruktiva feedbacken de skulle kunna ta med sig är att det kändes något rörigt/oförberett inför visning med sen ankomst samt att säljaren fick hjälpa till som assistent vid början av visning."
säljare på Gröna Annas gata 17

20 maj 2019

"Alexander är en ambitiös och driven mäklare som med hjälp av sin tydliga kommunikation och transparens skapar ett värde i affären både för köparen och säljaren. Pålitligt och kunnig, samt marknadsför lägenheten på ett sätt som särskiljer sig från konkurrenterna."
säljare på Gamla Kronvägen 49

16 maj 2019

"En väldigt engagerad person som älskar sitt arbete. Lätt att kommunicera med, nåbar, resultatinriktad och socialt mycket trevlig. Alexander är en mäklare att rekommendera. "
säljare på Virvelvindsgatan 24

15 maj 2019

"En toppen mäklare som känns genuin och förtroendeingivande ifrån första stund! "
säljare på Fritiof Anderssons gata 7

25 apr 2019

"Alexander är en professionell mäklare som tillgodosåg mitt krav och målbild för att få en så bra försäljning som möjligt. Jag rekommenderar honom som DIN mäklare om du vill få din bostad såld till högsta marknadspris. WELL DONE!"
säljare på Götaverksgatan 20

07 mar 2019

"Trots marknad på nedgång trollade Alexander fram nya spekulanter och gjorde mig både imponerad och nöjd. "
säljare på Norra Liden 27

22 feb 2019

"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb. Jag är så nöjd!!"
säljare på Norra Gubberogatan 7

27 jan 2019

"Alexander anlitades när vi skulle sälja vår lägenhet. Vi hade haft kontakt med honom under en längre tid innan vi bestämde oss för att sälja. Detta eftersom man kunde få ärliga och uppriktiga svar om läget på marknaden samt när det är en bra tid för försäljning. Alex är en riktigt ambitiös och professionell mäklare som levererade precis efter våra krav. Vi kan starkt rekommendera Eriksbergs bästa mäklare!"
säljare på Monsungatan 65B

26 jan 2019

"Excellent utfört arbete. Alexander var verkligen lyhörd inför våra önskemål och vi hade en mycket bra kommunikation genom processen. Han utförde sin uppgift på ett mycket proffesionellt sätt och vi fick snabbt förtroende för honom. Vi kunde inte vara mer nöjda med valet av mäklare. Hela teamet på Ny Vy var mycket tillmötesgående och verkligen en mäklarbyrån att räkna med i framtiden! "
säljare på Lindholmsallén 57

21 jan 2019

"Duktig,ambitiös och socialt kille med god kännedom om marknaden.Jag skulle rekommendera Alex för framtida kunder som vill sälja."
säljare på Lindholmshamnen 38

04 jan 2019

"Alexander är en jätteduktig mäklare som är mycket engagerad och effektiv. Han kan marknaden väldigt bra och jag är imponerad av hans duktighet och erfarenhet som gör både säljare och köpare nöjda inom kort. Jag skulle rekommendera honom till andra bostadssäljare utan tvivel."
säljare på Fritiof Anderssons gata 9

29 nov 2018

"Efter att ha blivit rekommenderad Alexander Cezar av grannar och vänner och efter att ha intervjuat ett antal andra mäklare föll valet tillslut på Alexander och Ny Vy. Vi möttes av en proffesionell mäklare som stålade positivitet och som gav oss ett helhjärtat intryck med rätta förväntningar och med exeptionellt uppvisad yrkeskunskap. Hela familjen tackar ödmjukast och på återseende i framtiden. Rekommenderas starkt! "
säljare på Vintergatan 11

27 nov 2018

"Jag fick intrycket och känslan av att Alexander är en mycket driven och lyhörd mäklare.
Han har bra koll på marknaden.
Han gör verkligen sitt yttersta för att tillgodose kunden.
Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!"
säljare på Prilyckegatan 67

23 nov 2018

"Jag valde att anlita Alexander på mäklarfirman Ny Vy efter rekommendation av en vän. Alexander är otroligt lätt att ha att göra med trots dom höga kraven jag hade, lyhörd ang mina mål och han levererar grymt! Väldigt trevlig kille, sympatisk. Han kan sin sak! Skulle Absolut inte tveka på att anlita honom igen! "
säljare på Bratteråsgatan 66

15 aug 2018

"En avslappnad med professionell mäklare som var lätt att nå oavsett tid på dygnet. Visade sig ha en stor kundkrets och la upp hela affären otroligt bra. Fick bra mycket mer än väntat vilket visar på att han kan marknaden bra. Rekommenderas! "
säljare på Bratteråsbacken 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Mark
3
Kedjehus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
107 620 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
213 av 223 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
205 av 223 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
218 av 223 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
216 av 223 säljare

Alexander på kartan.

470 tidigare annonser
4 bostäder till salu
223 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 990 000 kr
3 rum, 73 m²
54 657 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 806 kr/mån
3 895 000 kr
4 rum, 82 m²
47 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 634 kr/mån
3 695 000 kr
3 rum, 60,3 m²
61 583 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 071 kr/mån
6 990 000 kr
Tomt/Mark, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hills
4 rum, 111 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Eriksberg
3 rum, 92,8 m²
Utropspris: 5 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 250 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 255 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Försäljningen med Alexander gick smidigt och proffesionellt, vi kände oss trygga och väldigt nöjda med slutresultatet.
Grym mäklare som levererar och alltid tillgänglig.
Rekommenderar starkt och vi kommer definitivt välja honom igen i framtiden!
Med vänlig hälsning, från rundbäcksgatan 1 :)"
2 450 000 kr
Lägenhet Bagaregården
+ 255 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andra gången jag använder mig av Cezar och han gjorde ett riktigt bra jobb"
3 685 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
+ 90 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vår upplevelse med Alexander Cezar överträffade våra förväntningar, han var väldigt bra på kommunicera med oss samt väldigt lyhörd på våra krav och förväntningar. Alexander visade ett fantastiskt engagemang och professionalism för både oss som säljare och köparna. Skulle vi sälja en bostad i framtiden, så skulle vi vilja jobba med Alexander igen.
Med vänliga hälsningar, säljare från Sankt Jörgens Väg 10B"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.