Alexander Cezar

Profilbild för Alexander Cezar
Säljarfavorit
Alexander Cezar
4.8 / 5
(299 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
21 st
87 759 000 kr

Bakgrund

Alexander Cezar jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2011-02-22. Alexander har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 100 660 000 kr.

Presentation

0700-655 745

Det är jag som är Alexander Cezar, ditt trygga val för bostadsrätts- och villaförmedling i Göteborg. Under flera år har jag arbetat som mäklare och idag äger jag och driver Ny vy Mäklare, där vi jobbar i ett fantastiskt team. Med ett brinnande intresse för affärer och ett stort engagemang är jag övertygad om att jag kommer kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra affär. Jag vill att du som kund skall känna trygghet genom hela processen, oavsett om du är säljare eller köpare. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och jag vet att det där lilla extra kan vara avgörande.

Välkommen att kontakta mig för en fulländad affär!

Mäklarbyrå


Säljare om Alexander.

15 maj 2022

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Känner mig mycket trygg och nöjd. Uppskattar tät kommunikation, lyhördhet, samt personligt bemötande. Rekommenderas varmt! Valde mäklare utifrån rekommendationer som anlitat NYVY. "
säljare på Arvesgärde 14

10 apr 2022

"Lyhörd, empatisk och flexibel. Rekommenderas!"
säljare på Poetgatan 43

03 apr 2022

"Väldigt engagerad och driven. Är jättenöjd med hela processen. "
säljare på Eddabacken 6

02 apr 2022

"Proffsig och engagerad mäklare. Rekommenderas starkt. "
säljare på Borstbindaregatan 17

21 feb 2022

"Helt nöjd på samtliga punkter tack för ett bra arbete."
säljare på Önskevädersgatan 31

17 feb 2022

"Hade först en annan mäklare men bytte sedan till Alexander cezar efter rekommendation av en vän och kände direkt vilken skillnad det blev. Lyhörd, engagerad, hittade ständigt nya personer som kom på visningen. En riktig ambitiös mäklare. Kommer 100% rekommendera honom vidare och kommer absolut ha honom som mäklare om jag säljer i framtiden igen. 10/10!"
säljare på Lergöksgatan 17

13 feb 2022

"Höll den han sa och jobbade stenhårt för att nå de målen vi satte upp. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Långängen 10

08 feb 2022

"Alexander är inte bara trevlig och kompetent. Han är även väldigt hjälpsam och lyhörd. Han svarar på de frågor vi som kund har, och han ger tips och rekommendationer baserade på hans erfarenhet och expertis, men han tillgodoser samtidigt kundens behov och önskemål.
Vi har ett lite speciellt hus som vi trodde skulle vara svårsålt. Det slutade dock med stort intresse och avslutad affär inom fem dagar från annonsering efter förhandsvisning och förhandsbud.
Vi är mycket nöjda med Alexanders gedigna arbete! "
säljare på Karlbotrångsvägen 50

21 jan 2022

"Vi kände oss trygga med Alexander och litade på honom genom hela processen. Vi kunde slappna av pga Alexanders engagemang i försäljningen. Fantastiskt resultat!
Vi vill varmt rekommendera Alexander och Nyvy! "
säljare på Verkmästaregatan 9

07 jan 2022

"Alexander är jätte lätt att jobba med. Han kom till vår första möte välförbred med statistik och gav en värdering baserad på detta.Han är kommunikative och lätt att prata med. Han kom Jag rekomenderar honm starkt till de andra som tänker att sälja sin bostad. Jag kommer välja honom nästa gång om jag ska sälja bostad i framtiden. "
säljare på Lindholmsallén 57

26 nov 2021

"Kompetent och informativ, med en känsla för timing. Sålde vårt hus på nolltid."
säljare på Tyska gatan 15

18 nov 2021

"Jag rekommenderar verkligen Alexander. Väldigt trevlig och hjälpsam. Helt klart värt priset. Du kan nog inte välja en bättre mäklare "
säljare på Borstbindaregatan 1

10 nov 2021

"Jag har haft Alexander Cezar som mäklare sedan han jobbade på Lundin Fastighetsbyrå för ca 12 år sedan.
Har sammanlagt köpt 1 lägenhet och sålt 3 lägenheter genom Alexander Cezar.
Är nöjd varenda gång.
"
säljare på Bäckebolslyckan 5

30 sep 2021

"Alltid lika lyhörd, engagerad och driven.
Känner mig lika nöjd som sist.
Kan varmt rekommendera Alexander Cezar, bästa mäklare."
säljare på Glöstorps Röseväg 10

28 sep 2021

"Trevlig enkel mäklare, gav ett gott intryck och vänlig.
"
säljare på Sven-Agne Larssons väg 3

30 aug 2021

"Jag är supernöjd med Alexander som mäklare. Professionell och serviceinriktad, har skött affären grymt från början till slut! Jag kommer att anlita honom vid framtida bostadsaffärer! "
säljare på Lindholmshamnen 11

23 aug 2021

"Väldigt nöjd med Alexander! Lyhörd och ger snabb återkoppling. Bostadsförsäljning är kanske den viktigaste försäljningen man gör i sitt liv, så att ha en tillgänglig mäklare som är personlig i kontakten kändes tryggt. Jag kan varmt rekommendera Alexander! "
säljare på Folkungagatan 11A

16 jul 2021

"Engagerad och ärlig mäklare. Höll oss uppdaterade med jämna mellanrum samt hittade köpare väldigt snabbt. Dessutom så kom han in med tips och lösningar om hur försäljning ska gå till för att uppnå bästa resultat. Behöver ni mäklare så är Alexander/Ny Vy de som ni ska anlita. Ingen tvivel om det!! "
säljare på Furuvägen 9

10 jul 2021

"Trygg ch snabb affär. Allt gick väldigt smidigt tack vare Alexander. Vi kommer definitivt att kontakta Ny Vy nästa gång med. Värmt rekommenderat!"
säljare på Monsungatan 70

17 jun 2021

"Allt jag letar hos en mäklare fick jag här! Otroligt nöjd."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

07 jun 2021

"Jag har tidigare köpt bostav av Alexander och fick redan då en bra uppfattning. Inför försäljningen visste jag att det var rätt mäklare att kontakta igen. Alexander är lätt att arbeta med och hela processen var enkel och snabbt över. "
säljare på Lantmätaregatan 17B

06 maj 2021

"Vi är alltid nöjda med Alexanders insats därför återkommer vi till honom varje gång vi har sälj eller köp tankar. Nu ska vi bo oss in i det nya så ses vi om några år igen :-) "
säljare på Övre Hallegatan 14

06 maj 2021

"Detta är andra gången jag säljer via Alexander. Är så otroligt nöjd att det är svårt att beskriva. Alltid lätt att ha att göra med, väldigt lyhörd och har väldigt bra koll på den aktuella marknaden vilket gör hela affären väldigt enkel."
säljare på Kvillegatan 19

06 apr 2021

"Tycker att mäklaren var lyhörd samt professionell i sitt sätt att arbeta. Gillade hur han tog hand om kunden och ville ens bästa! Skulle rekommendera starkt!"
säljare på Monsungatan 71

05 apr 2021

"Träffade Alexander på en visning första gången och tyckte om hans genuina sätt. En kompetent och proffsig mäklare! "
säljare på Wrangelsgatan 2B

17 mar 2021

"Alex är otroligt lätt och hjälpsam, på ett proffesionellt sätt.
Relationen blev från start väldigt vänskaplig där vi båda kunde prata helt öppet och yttra våra funderingar, positiva såväl negativa.
Alex skötte försäljningen exemplariskt rakt igenom, precis som jag hade förväntat mig.
Nyckelordet för både Alex och Nyvy för mig är genuinitet.
Tvekar inte en sekund på att samarbeta med denna man och firma igen.
Allt gott
Gustav"
säljare på Astris gata 90

26 feb 2021

"Väldigt nöjd med det proffsiga bemötandet, kunskapen och effektiviteten i hela processen. Alexander jobbade väldigt hårt för att se till att både jag som säljare och köparen blev nöjda. Den bästa och proffsigaste mäklaren jag har varit i kontakt med. Kan varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

25 feb 2021

"Hela försäljningsprocessen sköttes på bästa möjliga sätt, vi kunde inte vara nöjdare. Det gick snabbt, smidigt samt proffsigt hanterat. Har även varit lätt att komma i kontakt med Alexander och fått snabb återkoppling under processens gång. Det har känts bra och tryggt att ha Alexander/Ny vy som mäklare, kan starkt rekommenderas. "
säljare på Fruktträdsgatan 7

20 feb 2021

"Alexander Cesar är väldigt professionell. Han gör ett grundligt arbete under såväl början av försäljningen, som visning ,budgivning och avslut. Han har medarbetare som sätter ihop en attraktiv annons på objektet. Kan han inte svara så får man snabbt ett meddelande om varför och han ringer alltid tillbaka. Kan verkligen rekommendera Alexander och kommer definitivt att anlita honom igen om det blir aktuellt att sälja vid något annat tillfälle. Bästa betyget helt enkelt!"
säljare på Långängen 17C

20 feb 2021

"Väldigt proffsig och tillgänglig under hela processen. Rekommenderas starkt. "
säljare på Skiftesgatan 8A

02 feb 2021

"Jag är mycket nöjd med mäklare Alexander Cesar. Engagerad och kompetent mäklare med hög service grad. Jag sålde min lägenhet på distans, kände mig trygg och hörd under hela processen. "
säljare på Regnvädersgatan 12

01 feb 2021

"Vi är väldigt nöjda att vi valde Alexander som vår mäklare.
Vi kände oss trygga under hela förloppet och litade helt på att hans insats. Alexander var lyhörd och engagerad samt uppdaterade oss löpande under processen.
Vi kände att vi fick ett väldigt bra samarbete med Alexander och hade valt honom igen utan tvivel.
Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ostindiefararen 53

21 jan 2021

"Alexander Cezar och NyVy har varit helt outstanding genom hela försäljningsprocessen. Genuiniteten och lättsamheten Alexander lyckades förmedla i vad som förmodligen är ditt livs största affär är helt fantastisk.
Trygga, Ärliga och Professionella är verkligen något jag kan gå i god för.
När det är dags för Er att sälja, tveka inte, Alexander Cezar och NyVy är Ert val!"
säljare på Lindholmsallén 57

14 jan 2021

"Otroligt nöjda med Alexanders insats. Mycket engagerad och mån om att vi skall lyckas med bostadsaffären."
säljare på Bratteråsgatan 62

28 dec 2020

"Superproffsig och engagerad, bra dialog under hela processen. Toppenbra!"
säljare på Bildradiogatan 8B

22 dec 2020

"Förmedlingen gick väldigt smidigt. Vi nådde det mål jag ville nå genom att gå på Alexanders upplägg av strategi. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kvillegatan 3

20 dec 2020

"Cezar är prestigelös, lättsam och trevlig. Han har lång erfarenhet vilket kändes betryggande. Han är enkel att komma i kontakt med och han anpassar sig efter den komunikationsmetod vi säljare föredrog."
säljare på Förmansgatan 7A

08 dec 2020

"Fick en mycket smidig affär mkt tack vare Alexanders kontaktnät. Kan verkligen rekommendera honom då han har god kännedom om den lokala marknaden. "
säljare på Kvillegatan 37

05 nov 2020

"Alexander är väldigt proffsig och skön att ha att göra med. Han hade mycket tålamod för mig när jag var krånglig och kom med goda råd och bra omdömen.
Jag kan vart rekommendera både Alex och dom stöttande personerna han har med sig på Ny Vy."
säljare på Sandrevelsvägen 7

03 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Alexander och kommer utan tvekan anlita honom igen! "
säljare på Maj På Malös gata 34

30 okt 2020

"Alexander var proffsig, väldigt tillgänglig och gick alltid att få tag på. Han tog sig tiden att svara på alla mina frågor, morgon som kväll. Försäljningens slutresultat blev inte riktigt som önskat, men Alexanders insats kan jag verkligen inte klaga på."
säljare på Såggatan 35D

29 okt 2020

"En toppenmäklare som levererar. Han kör med öppna kort vilket man som kund uppskattar. Lätt att få tag i. Tar sig tid att lyssna på hur du tycker och tänker kring försäljningen. Toppen kille som är rolig att jobba med. Ser fram emot nästa försäljning med honom."
säljare på Maj På Malös gata 38

13 okt 2020

"Vi kan varmt rekommendera Alexander; en driven, lyhörd, kunnig och engagerad mäklare som gav oss realistiska förväntningar och gjorde att bostadsaffären kändes trygg. /Säljare Handelsmyntet 18"
säljare på Handelsmyntet 18

21 sep 2020

"Försäljningen med Alexander gick smidigt och proffesionellt, vi kände oss trygga och väldigt nöjda med slutresultatet.
Grym mäklare som levererar och alltid tillgänglig.
Rekommenderar starkt och vi kommer definitivt välja honom igen i framtiden!
Med vänlig hälsning, från rundbäcksgatan 1 :)"
säljare på Rundbäcksgatan 1

21 sep 2020

"Andra gången jag använder mig av Cezar och han gjorde ett riktigt bra jobb"
säljare på Storkgatan 6E

12 sep 2020

"Vår upplevelse med Alexander Cezar överträffade våra förväntningar, han var väldigt bra på kommunicera med oss samt väldigt lyhörd på våra krav och förväntningar. Alexander visade ett fantastiskt engagemang och professionalism för både oss som säljare och köparna. Skulle vi sälja en bostad i framtiden, så skulle vi vilja jobba med Alexander igen.
Med vänliga hälsningar, säljare från Sankt Jörgens Väg 10B"
säljare på Sankt Jörgens väg 10B

09 sep 2020

"Mycket nöjd med Alexanders engagemang och person."
säljare på Ostindiefararen 53

22 aug 2020

"Rekommendera Alexander Cezar med den anledning av att det var enkelt, okomplicerat och han var alltid lätt och snabb att nå på telefonen även om det var på kvällen. "
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
3
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
100 660 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
288 av 294 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
275 av 295 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
290 av 294 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
292 av 298 säljare

Alexander på kartan.

583 tidigare annonser
13 bostäder till salu
299 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 51 m²
43 039 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 986 kr/mån
2 rum, 54,5 m²
127 685 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 039 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 48,5 m²
83 229 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 782 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 121 m²
45 413 kr/m²
Kedjehus, Göteborg
6 313 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 76 m²
35 460 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 745 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 695 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
2 rum, 69 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Partille
4 rum, 78 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Tuve
-95 000 kr
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd med mäklarens insats. Känner mig mycket trygg och nöjd. Uppskattar tät kommunikation, lyhördhet, samt personligt bemötande. Rekommenderas varmt! Valde mäklare utifrån rekommendationer som anlitat NYVY. "
2 095 000 kr
Lägenhet Centrum
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.