Alexander Cezar

Profilbild för Alexander Cezar
Säljarfavorit
Alexander Cezar
4.8 / 5
(256 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
31 st
98 765 000 kr

Bakgrund

Alexander Cezar jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2011-02-22. Alexander har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och tomter/mark och motsvarar ett värde på 112 290 000 kr.

Presentation

Det är jag som är Alexander Cezar, ditt trygga val för bostadsrätts- och villaförmedling i Göteborg. Under flera år har jag arbetat med fokus på Eriksberg/Norra Älvstranden. Med ett brinnande intresse för affärer och ett stort engagemang är jag övertygad om att jag kommer kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra affär. Jag vill att du som kund skall känna trygghet genom hela processen, oavsett om du är säljare eller köpare. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och jag vet att det där lilla extra kan vara avgörande.

Välkommen att kontakta mig för en fulländad affär!

Mäklarbyrå


Säljare om Alexander.

06 apr 2021

"Tycker att mäklaren var lyhörd samt professionell i sitt sätt att arbeta. Gillade hur han tog hand om kunden och ville ens bästa! Skulle rekommendera starkt!"
säljare på Monsungatan 71

05 apr 2021

"Träffade Alexander på en visning första gången och tyckte om hans genuina sätt. En kompetent och proffsig mäklare! "
säljare på Wrangelsgatan 2B

17 mar 2021

"Alex är otroligt lätt och hjälpsam, på ett proffesionellt sätt.
Relationen blev från start väldigt vänskaplig där vi båda kunde prata helt öppet och yttra våra funderingar, positiva såväl negativa.
Alex skötte försäljningen exemplariskt rakt igenom, precis som jag hade förväntat mig.
Nyckelordet för både Alex och Nyvy för mig är genuinitet.
Tvekar inte en sekund på att samarbeta med denna man och firma igen.
Allt gott
Gustav"
säljare på Astris gata 90

26 feb 2021

"Väldigt nöjd med det proffsiga bemötandet, kunskapen och effektiviteten i hela processen. Alexander jobbade väldigt hårt för att se till att både jag som säljare och köparen blev nöjda. Den bästa och proffsigaste mäklaren jag har varit i kontakt med. Kan varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

25 feb 2021

"Hela försäljningsprocessen sköttes på bästa möjliga sätt, vi kunde inte vara nöjdare. Det gick snabbt, smidigt samt proffsigt hanterat. Har även varit lätt att komma i kontakt med Alexander och fått snabb återkoppling under processens gång. Det har känts bra och tryggt att ha Alexander/Ny vy som mäklare, kan starkt rekommenderas. "
säljare på Fruktträdsgatan 7

20 feb 2021

"Alexander Cesar är väldigt professionell. Han gör ett grundligt arbete under såväl början av försäljningen, som visning ,budgivning och avslut. Han har medarbetare som sätter ihop en attraktiv annons på objektet. Kan han inte svara så får man snabbt ett meddelande om varför och han ringer alltid tillbaka. Kan verkligen rekommendera Alexander och kommer definitivt att anlita honom igen om det blir aktuellt att sälja vid något annat tillfälle. Bästa betyget helt enkelt!"
säljare på Långängen 17C

20 feb 2021

"Väldigt proffsig och tillgänglig under hela processen. Rekommenderas starkt. "
säljare på Skiftesgatan 8A

02 feb 2021

"Jag är mycket nöjd med mäklare Alexander Cesar. Engagerad och kompetent mäklare med hög service grad. Jag sålde min lägenhet på distans, kände mig trygg och hörd under hela processen. "
säljare på Regnvädersgatan 12

01 feb 2021

"Vi är väldigt nöjda att vi valde Alexander som vår mäklare.
Vi kände oss trygga under hela förloppet och litade helt på att hans insats. Alexander var lyhörd och engagerad samt uppdaterade oss löpande under processen.
Vi kände att vi fick ett väldigt bra samarbete med Alexander och hade valt honom igen utan tvivel.
Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ostindiefararen 53

21 jan 2021

"Alexander Cezar och NyVy har varit helt outstanding genom hela försäljningsprocessen. Genuiniteten och lättsamheten Alexander lyckades förmedla i vad som förmodligen är ditt livs största affär är helt fantastisk.
Trygga, Ärliga och Professionella är verkligen något jag kan gå i god för.
När det är dags för Er att sälja, tveka inte, Alexander Cezar och NyVy är Ert val!"
säljare på Lindholmsallén 57

14 jan 2021

"Otroligt nöjda med Alexanders insats. Mycket engagerad och mån om att vi skall lyckas med bostadsaffären."
säljare på Bratteråsgatan 62

28 dec 2020

"Superproffsig och engagerad, bra dialog under hela processen. Toppenbra!"
säljare på Bildradiogatan 8B

22 dec 2020

"Förmedlingen gick väldigt smidigt. Vi nådde det mål jag ville nå genom att gå på Alexanders upplägg av strategi. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kvillegatan 3

20 dec 2020

"Cezar är prestigelös, lättsam och trevlig. Han har lång erfarenhet vilket kändes betryggande. Han är enkel att komma i kontakt med och han anpassar sig efter den komunikationsmetod vi säljare föredrog."
säljare på Förmansgatan 7A

08 dec 2020

"Fick en mycket smidig affär mkt tack vare Alexanders kontaktnät. Kan verkligen rekommendera honom då han har god kännedom om den lokala marknaden. "
säljare på Kvillegatan 37

05 nov 2020

"Alexander är väldigt proffsig och skön att ha att göra med. Han hade mycket tålamod för mig när jag var krånglig och kom med goda råd och bra omdömen.
Jag kan vart rekommendera både Alex och dom stöttande personerna han har med sig på Ny Vy."
säljare på Sandrevelsvägen 7

03 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Alexander och kommer utan tvekan anlita honom igen! "
säljare på Maj På Malös gata 34

30 okt 2020

"Alexander var proffsig, väldigt tillgänglig och gick alltid att få tag på. Han tog sig tiden att svara på alla mina frågor, morgon som kväll. Försäljningens slutresultat blev inte riktigt som önskat, men Alexanders insats kan jag verkligen inte klaga på."
säljare på Såggatan 35D

29 okt 2020

"En toppenmäklare som levererar. Han kör med öppna kort vilket man som kund uppskattar. Lätt att få tag i. Tar sig tid att lyssna på hur du tycker och tänker kring försäljningen. Toppen kille som är rolig att jobba med. Ser fram emot nästa försäljning med honom."
säljare på Maj På Malös gata 38

13 okt 2020

"Vi kan varmt rekommendera Alexander; en driven, lyhörd, kunnig och engagerad mäklare som gav oss realistiska förväntningar och gjorde att bostadsaffären kändes trygg. /Säljare Handelsmyntet 18"
säljare på Handelsmyntet 18

21 sep 2020

"Försäljningen med Alexander gick smidigt och proffesionellt, vi kände oss trygga och väldigt nöjda med slutresultatet.
Grym mäklare som levererar och alltid tillgänglig.
Rekommenderar starkt och vi kommer definitivt välja honom igen i framtiden!
Med vänlig hälsning, från rundbäcksgatan 1 :)"
säljare på Rundbäcksgatan 1

21 sep 2020

"Andra gången jag använder mig av Cezar och han gjorde ett riktigt bra jobb"
säljare på Storkgatan 6E

12 sep 2020

"Vår upplevelse med Alexander Cezar överträffade våra förväntningar, han var väldigt bra på kommunicera med oss samt väldigt lyhörd på våra krav och förväntningar. Alexander visade ett fantastiskt engagemang och professionalism för både oss som säljare och köparna. Skulle vi sälja en bostad i framtiden, så skulle vi vilja jobba med Alexander igen.
Med vänliga hälsningar, säljare från Sankt Jörgens Väg 10B"
säljare på Sankt Jörgens väg 10B

09 sep 2020

"Mycket nöjd med Alexanders engagemang och person."
säljare på Ostindiefararen 53

22 aug 2020

"Rekommendera Alexander Cezar med den anledning av att det var enkelt, okomplicerat och han var alltid lätt och snabb att nå på telefonen även om det var på kvällen. "
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 1

24 jul 2020

"Duktig kille, mycket bra byrå. "
säljare på Astris gata 62

15 jul 2020

"Mäklare som är engagerad med en professionell framtoning. Mycket uppskattad av både säljare som köpare. "
säljare på Kvarnkullevägen 8A

01 jul 2020

"Jättebra insats av alla inbladade mäklare. Ingav ett stort förtroende och med en helhetssyn som jag uppskattade. "
säljare på Dalaviksvägen 17

29 jun 2020

"Fantastiskt, professionell mäklare som vi är super nöjda med. Alltid tillgänglig under hela dygnet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Granåsvägen 19B

29 jun 2020

"Rimlig mäklare som levererar det han säger. Kan starkt rekommendera"
säljare på Norra Hjuviksvägen 1

08 jun 2020

"Oerhört bra och engagerad mäklare (och byrå)! Vi jämförde inte ens med andra efter att ha träffat Alexander. När han presenterade sin approach för oss var det helt självklart att han skulle få sälja vår lägenhet. Hela firman har ett nytänkande arbetssätt med gott samarbete sinsemellan vilket gör att de kan fokusera på rätt saker vid en försäljning. De arbetade proaktivt och kontaktade alla spekulanter innan visning. Detta gjorde att budgivningen startade igång direkt efter en förhandsvisning. När det väl var dags för kontraktskrivning stannade de kvar på kontoret till kl 22 för att affären skulle bli stängd! Verkligen tecken på driv och engagemang! Vi kunde inte ha varit nöjdare. Vi kommer aldrig sälja via någon annan mäklare! "
säljare på Nolehultsvägen 1

29 maj 2020

"Alexander är en mäklare vi verkligen kan rekommendera! Han är trevlig, engagerad och har ett proffsigt bemötande. Vi hade en bra dialog från början till slut och det kändes tryggt hela vägen. Lite oroliga var vi allt pga corona, men Alexander utförde sitt jobb med bravur och det hela slutade väldigt bra. Vi är supernöjda!"
säljare på Soldathemsgatan 30

18 apr 2020

"Alexander är väldigt engagerad och proffsig mäklare. Han är duktig på att hitta lösningar när olika utmaningar uppstår. Jag kan verkligen rekommendera Alexander till andra säljare."
säljare på Ostindiefararen 19

14 apr 2020

"Mycket lyhörd och gjorde definitivt det lilla extra trots svårt situation med Corona. "
säljare på Ingenjörsgatan 7B

05 apr 2020

"Cesar var tydlig från första start och informerade om förändringar. En engagerad säljare med god kunskap som jag stark rekomenderar vid försäljning av bostad. "
säljare på Sunnanvindsgatan 4B

01 apr 2020

"Mycket nöjd. Alexander var professionell och målinriktad"
säljare på Beryllgatan 17

27 mar 2020

"Lyhörd, snabb, engagerad, härlig, kundvänlig, helt enkelt jävligt grym."
säljare på Såten 438

03 mar 2020

"Alexander är en mycket kompetent mäklare som har ett stort engagemang och ett förtroendegivande lugn. Försäljningen gick helt enligt plan och vi är mycket nöjda med utfallet av slutpris och överenskommelse med köpare om utflyttningsdatum. Satte nytt säljrekord på vår lägenhet! Vi lämnar ödmjukt våra varmaste och bästa rekommendationer för Alexander."
säljare på Bratteråsgatan 62

17 feb 2020

"Alexander är trevlig, proffsig och kunnig. Han var serviceminded genom hela processen och guidade oss till rätt beslut angående fotografering, förhandsvisning, prissättning osv.
Hela processen har varit supersmidig och kontakten med alla på NyVy har känts enkel. Vi har känt oss uppdaterade och inkluderade från start till försäljning. "
säljare på Bratteråsgatan 66

17 feb 2020

"Alex är den perfekta mäklaren både för säljare och köpare ( har köpt och såld genom Alex)
Genom trevligt person, tänker Genom allt i minsta detalj , stor kunnande i sin yrke .
Rekommenderar varmt Alex till både köpare och säljare . "
säljare på Karolinernas gata 2

15 jan 2020

"Alexander är otroligt lyhörd och väldigt engagerad, han höll allt han lovade! Nästa gång jag säljer lägenhet så kommer jag slå han en signal! Rekommenderar starkt."
säljare på Soldathemsgatan 30

28 dec 2019

"I o m att jag aldrig lade ut fastigheten i ”skarpt läge” är jag mer än nöjd med resultatet och framförallt att det blev rätt typ av kund som köpte. Förmågan att bry sig om både säljare och köpare är stor hos Alex. Tack! "
säljare på Elsas väg 17

15 dec 2019

"Jag e helnöjd"
säljare på Motionsvägen 2B

12 dec 2019

"Alexander har varit en klippa genom hela processen och jag skulle varmt rekommendera honom! Tack för en snabb och smidig försäljning! "
säljare på Frida Hjertbergs gata 12

12 nov 2019

"Hade positiv erfarenhet av Alexander från en tidigare försäljning i samma område. Annons och visningar lyckades attrahera många besökare den här gången, men det var svårt att få något bud vilket förlängde hela säljprocessen och utmanade tålamodet litegrann. Efter en del om och men och besvikelser kom till slut ändå ett bud och kontraktskrivning. Nöjd överlag."
säljare på Monsungatan 28

06 nov 2019

"Otroligt smidig, bra och tillgänglig mäklare! Svårt att hitta bättre"
säljare på Monsungatan 77

02 nov 2019

"Alexander är professionell och har ett lugnt och förtroendeingivande sätt. Han är bra på att anpassa sig efter olika målgrupper och tydligt intresserad av att berätta om fördelar med bostaden. Jag kan rekommendera honom vidare."
säljare på Monsungatan 65B

31 okt 2019

"Ger alltid det lilla extra "
säljare på Götaverksgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Mark
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
112 290 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
246 av 252 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
235 av 253 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
251 av 254 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
249 av 255 säljare

Alexander på kartan.

503 tidigare annonser
3 bostäder till salu
256 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 56 m²
44 553 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 411 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 63 m²
63 412 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 757 kr/mån
2 675 000 kr
1 rum, 40 m²
66 875 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 920 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 400 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 505 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tycker att mäklaren var lyhörd samt professionell i sitt sätt att arbeta. Gillade hur han tog hand om kunden och ville ens bästa! Skulle rekommendera starkt!"
3 620 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 425 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 350 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 160 000 kr
1,5 rum, 44 m²
Utropspris: 2 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Träffade Alexander på en visning första gången och tyckte om hans genuina sätt. En kompetent och proffsig mäklare! "
3 050 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 160 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alex är otroligt lätt och hjälpsam, på ett proffesionellt sätt.
Relationen blev från start väldigt vänskaplig där vi båda kunde prata helt öppet och yttra våra funderingar, positiva såväl negativa.
Alex skötte försäljningen exemplariskt rakt igenom, precis som jag hade förväntat mig.
Nyckelordet för både Alex och Nyvy för mig är genuinitet.
Tvekar inte en sekund på att samarbeta med denna man och firma igen.
Allt gott
Gustav"
2 170 000 kr
Lägenhet Lindholmen
+ 175 000 kr
1 rum, 34,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.