Alexander Cezar

Profilbild för Alexander Cezar
Säljarfavorit
Alexander Cezar
4.8 / 5
(381 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
19 st
105 708 000 kr

Bakgrund

Alexander Cezar jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2011-02-22. Alexander har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 107 071 000 kr.

Presentation

Det är jag som är Alexander Cezar, ditt trygga val för bostadsrätts- och villaförmedling i Göteborg. Under flera år har jag arbetat som mäklare och idag äger jag och driver Ny vy Mäklare, där vi jobbar i ett fantastiskt team. Med ett brinnande intresse för affärer och ett stort engagemang är jag övertygad om att jag kommer kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra affär. Jag vill att du som kund skall känna trygghet genom hela processen, oavsett om du är säljare eller köpare. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och jag vet att det där lilla extra kan vara avgörande.

Välkommen att kontakta mig för en fulländad affär!

Alexander jobbar på Göteborgs mest rekommenderade mäklarbyrå, Ny vy Mäklare.

Mäklarbyrå

Ny vy Mäklare

Säljare om Alexander.

23 maj 2024

"Alexander sålde vår lägenhet på under en vecka så när det kom till att hitta en mäklare för att skriva kontrakt på huset så var valet självklart! Alexander hjälpte oss snabbt och smidigt med att skriva kontrakt på huset, 10/10!"
säljare på Blankavägen 42

12 maj 2024

"Alex and his team always give the feeling of being safe and being in good hands! I would definitely recommend nyvy!
"
säljare på Ella Hillbäcks gata 8

28 apr 2024

"Riktigt nöjd med Alexander och NyVy. Vi satt i en lite knepig situation med att vi köpt nytt innan vi sålt och Alexander förstod situationen och fick sålt lägenheten på förhand. "
säljare på Bratteråsbacken 33

14 mar 2024

"Grym insats! I ett läge e bostadsmarknaden är i princip död trycker Alexander istället gasen i bott! Räddade min situation som var ganska desperat och akut. Fantastiskt!"
säljare på Herkulesgatan 18A

12 mar 2024

"Alexander är en mäklare som inte får dig att känna dig som en i mängden. Han följer verkligen upp och uppdaterar med info om läget etc.
Kommer alltid rekommendera honom till vänner & familj!"
säljare på Fruktträdsgatan 8

11 mar 2024

"Professionell och ihärdig mäklare - sydde ihop affären på ett skicklig sätt i en just nu tuff marknad. Rekommenderas!"
säljare på Maj På Malös gata 34

19 feb 2024

"Alexander är konsekvent tålmodig och driven."
säljare på Övre Olskroksgatan 28A

16 feb 2024

"Väldigt proffesionell och ärlig under hela processen. Kan verkligen rekommendera Alexander!"
säljare på Lodjursstråket 1

11 feb 2024

"Alexander är den mest professionella mäklare jag har arbetat med i Göteborg. Beslutsam, pedagogisk, och problemorienterad. "
säljare på Ålefiskarns väg 7A

29 jan 2024

"Mycket professionell, lyhörd, empatisk och påläst. "
säljare på Barken Beatrices gata 6

14 nov 2023

"Alexander Cezar hjälpte oss med en försäljning under en mycket tuff marknadssituation. Han var inlyssnande samt öppen och transparent med hur marknaden såg ut, samtidigt som han kunde ge oss bra tips och vägledning genom sin kompetens och expertis.
Var väldigt proaktiv och innovativ och låg allti..."
"Alexander Cezar hjälpte oss med en försäljning under en mycket tuff marknadssituation. Han var inlyssnande samt öppen och transparent med hur marknaden såg ut, samtidigt som han kunde ge oss bra tips och vägledning genom sin kompetens och expertis.
Var väldigt proaktiv och innovativ och låg alltid steget före.
Rekommenderar varmt Alexander Cezar på Ny Vy!
"
Läs mer
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 29

08 okt 2023

"Super nöjda, engagerad, proffsig och lyhörd mäklare. Kände oss trygga och nöjda med försäljningen. "
säljare på Soltorpsvägen 17

18 sep 2023

"När många andra mäklare tog semester, så var Alex på plats och redo att ta sig an utmaningen. Han har under hela processen varit väldigt tillmötesgående, kompetent, driven och lätt att ha att göra med. Höll mig uppdaterad i alla steg i försäljningen, och verkligen gav sitt allt för uppdraget. Rek..."
"När många andra mäklare tog semester, så var Alex på plats och redo att ta sig an utmaningen. Han har under hela processen varit väldigt tillmötesgående, kompetent, driven och lätt att ha att göra med. Höll mig uppdaterad i alla steg i försäljningen, och verkligen gav sitt allt för uppdraget. Rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Adler Salvius gata 3

27 aug 2023

"Väldigt seriös och professionell mäklare som jag tidigare anlitat och kommer att rekommendera.
"
säljare på Sägengatan 63

23 aug 2023

"Alexander, kan det vara Göteborgs bästa mäklare? Fantastisk mäklare som har ett riktigt bra kundbemötande, lyssnar till sig kundens önskemål, behov och mål. Jobbar sedan utifrån de målen och strävar efter de.
Lätt att få tag på, uppdaterar konstant med information kring försäljning.
Lyckades sä..."
"Alexander, kan det vara Göteborgs bästa mäklare? Fantastisk mäklare som har ett riktigt bra kundbemötande, lyssnar till sig kundens önskemål, behov och mål. Jobbar sedan utifrån de målen och strävar efter de.
Lätt att få tag på, uppdaterar konstant med information kring försäljning.
Lyckades sälja min lägenhet på Gamla Kronvägen efter endast en visning och då har det legat ute liknande lägenheter i cirka 6 månader utan resultat.
Rekommenderar starkt att välja Alex som din mäklare!"
Läs mer
säljare på Gamla Kronvägen 45

21 aug 2023

"Det bästa valet jag har gjort, Alexander är noggrann och professionell "
säljare på Ålefiskarns väg 7E

30 jun 2023

"Glad och trevlig med, Alexander satte en rimlig värdering och en bra tidplan. Han svarade snabbt vid frågor och funderingar. Försäljningen gick bra och skulle rekommendera Alexander till fler personer. "
säljare på Grafiska vägen 4A

08 jun 2023

"Allt var bra. Lösningsorienterad och flexibel. Gav rimliga förväntningar. Hjälpte också till att utvärdera bostäder som var intressanta för köp. "
säljare på Götaverksgatan 20

07 jun 2023

"Enormt driv och ständig pepp trots en trög marknad! Väldigt lyhörd och hjälpsam gällande alla funderingar som dykt upp under försäljningens gång. Jag känner mig nöjd med Alexanders insats och kan utan tvekan rekommendera honom:) "
säljare på Arvesgärde 14

03 maj 2023

"Superduktig och väldigt trevlig! Kan start rekommendera alexander"
säljare på Morkullegatan 1

01 maj 2023

"Det är en glädje att samarbeta med Alexander på NyVy genom hela processen. Alexander är positiv och entusisastisk men samtidigt realistisk och bygger inte upp några falska förväntningar som inte går att leva upp till. Han har massa energi och levererar; lyckades med en budgivning och snabb försäl..."
"Det är en glädje att samarbeta med Alexander på NyVy genom hela processen. Alexander är positiv och entusisastisk men samtidigt realistisk och bygger inte upp några falska förväntningar som inte går att leva upp till. Han har massa energi och levererar; lyckades med en budgivning och snabb försäljning i en ekonomiskt svajig o tuff tid. Alexander är lyhörd och har mycket hög social kompetens. Han är alltid tillgänglig, återkopplar, lyssnar o ger råd med stort tålamod. Som en krydda på det hela har han humor! Jag har fullt förtroende och rekommenderar varmt Alexander för mäklaruppdrag."
Läs mer
säljare på Carmencitas gata 21

27 apr 2023

"Trevlig, duktig, engagerad, vi är helt nöjda. "
säljare på Tornväktaregatan 14A

27 mar 2023

"Alexander levererar precis det som han säger.
Bättre mäklare finns inte
"
säljare på Motionsvägen 59

26 mar 2023

"Bra engagemang och dialog genom processen. Vi kan varmt rekommendera mäklaren. "
säljare på Bratteråsbacken 39

12 feb 2023

"Vi fick hjälp av Alexander som är en fantastisk mäklare. Mycket engagerad och lyhörd. Oerhört professionell och vass men ödmjuk person. Trots den tröga marknaden och i samband med räntehöjning, lyckades han få till en försäljning genom förhandsvisning! Rekommenderar varmt! "
"Vi fick hjälp av Alexander som är en fantastisk mäklare. Mycket engagerad och lyhörd. Oerhört professionell och vass men ödmjuk person. Trots den tröga marknaden och i samband med räntehöjning, lyckades han få till en försäljning genom förhandsvisning! Rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Arvesgärde 21

29 jan 2023

"Alexander är en Trevlig person med en fantastiskt bemötande som har Kämp anda, målinriktad och han är en problemlösare.
Vi är mer än nöjda och kan rekommendera honom varmt."
säljare på Körkarlens gata 18

13 jan 2023

"Toppenbra! Inlyssnande, lugn och förklarade gärna, samt svarade tydligt på frågor. Kan varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Åby Allé 31

13 jan 2023

"Trevlig med ett härligt bemötande.Proffsig.Hjälpte oss till en snabb och bra affär.Vi rekommenderar honom varmt!!
"
säljare på Barken Beatrices gata 34

13 jan 2023

""Alexander är en driven, påläst och engagerad mäklare! Kan rekommendera till 100%"
säljare på Barnhemsgatan 24

11 jan 2023

"En mycket engagerad och driven mäklare, som är lyhörd och lätt att nå vid eventuella frågor. Jag skulle definitivt anlita honom igen för framtida bostadsinköp."
säljare på Karlatornet

09 jan 2023

"Professionell och effektiv.
Ger Alexander mina varmaste rekommendationer."
säljare på Fruktträdsgatan 2

04 jan 2023

"Alexander hjälpte oss att sälja vår lägenhet och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är oerhört nöjda med varenda steg i processen. Han är extremt kunnig, ärlig, lyhörd och han gör verkligen sitt yttersta för att man som säljare ska vara nöjd med försäljningen. Om jag kunnat ge ett högre betyg än hög..."
"Alexander hjälpte oss att sälja vår lägenhet och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är oerhört nöjda med varenda steg i processen. Han är extremt kunnig, ärlig, lyhörd och han gör verkligen sitt yttersta för att man som säljare ska vara nöjd med försäljningen. Om jag kunnat ge ett högre betyg än högsta betyg så hade han fått det. Jag kommer fortsättningsvis att bara välja Alexander vid försäljning "
Läs mer
säljare på Lodjursstråket 1

12 dec 2022

"Kommer rekommendera Alexander för andra som ska sälja-gör verkligen ett superjobb "
säljare på Monsungatan 100

10 dec 2022

"Jag har träffat många mäklare på Hisingen och Alex är helt klart den absolut bästa. Han är extremt enkel och lättsam att ha att göra med, lyssnar på en, respekterar en och är väldigt professionell. Ska du sälja bostad på Hisingen så är Alex den enda mäklaren du ska välja, rekommenderar honom varmt!"
"Jag har träffat många mäklare på Hisingen och Alex är helt klart den absolut bästa. Han är extremt enkel och lättsam att ha att göra med, lyssnar på en, respekterar en och är väldigt professionell. Ska du sälja bostad på Hisingen så är Alex den enda mäklaren du ska välja, rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 27

04 dec 2022

"Alexander är supertrevlig och professionell, han gjorde ett jättebra jobb med att sälja vår lägenhet. Kommer definitivt kontakta honom nästa gång det är dags att flytta! "
säljare på Terapislingan 10C

17 nov 2022

"Alex har sålt 2st av mina lägenheter. Helt sjukt målinriktad, engagerad, driven och kan marknaden otroligt bra. Fick många på visning och budgivning som drog iväg över utgångspris. Supernöjd under hela processen. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Gamla Tuvevägen 6

04 nov 2022

"Alla i vår familj har haft Alexander som mäklare. Jag själv 2 ggr. Mer än nöjd och rekommenderas varmt. "
säljare på Toleredsgatan 9A

03 nov 2022

"Väldigt kunnig, har koll på allt och supertrevlig. Vi kan varmt rekommendera honom . Vi är supernöjda "
säljare på Solhagagatan 100

22 okt 2022

"Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig träffat någon mer målinriktad person. Alex är otroligt engagerad, trevlig och proffsig!
Man har otroligt stort förtroende för honom och hans kompetens.
Allra helst nu när marknaden svänger så var det skönt att jobba med en mäklare som förstår sig på marknad..."
"Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig träffat någon mer målinriktad person. Alex är otroligt engagerad, trevlig och proffsig!
Man har otroligt stort förtroende för honom och hans kompetens.
Allra helst nu när marknaden svänger så var det skönt att jobba med en mäklare som förstår sig på marknaden och som är beredd att göra det där extra.
Jag skulle rekommendera Alex till vem som helst vilken dag som helst !
Vi är oroligt tacksamma för en smidig försäljning ! "
Läs mer
säljare på Monsungatan 55

01 okt 2022

"Engagerad. Tydligt. Vänligt"
säljare på Svarvstensvägen 47

16 sep 2022

"Alex är en utmärkt mäklare. Kompetent och engagerad och trevlig. Jag är mycket mycket nöjd. Vill varmt rekommendera!"
säljare på Gamla Sörredsvägen 177

18 jul 2022

"Alexander visade ett mycket professionellt intryck från första mötet och hela vägen genom försäljningsprocessen. Val av fotograf var mycket bra. Resultatet av bilderna och prospektet i sin helhet blev proffsigt, och snyggt med en känsla av lyx. Alexanders engagemang är oslagbart och kommunikati..."
"Alexander visade ett mycket professionellt intryck från första mötet och hela vägen genom försäljningsprocessen. Val av fotograf var mycket bra. Resultatet av bilderna och prospektet i sin helhet blev proffsigt, och snyggt med en känsla av lyx. Alexanders engagemang är oslagbart och kommunikationen till mig som säljare outstanding. Han måste vara en av stans bästa mäklare! "
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 20

30 jun 2022

"Anlitade Alexander efter rekommendation och vi är mycket nöjda med vårt val. Otroligt proffsig och lyhörd. Vi kände oss trygga under hela processen. Uppskattade tät dialog samt det stora engagemanget han förmedlade. Han lyckades ro affären smidigt i hamn, trots lite skakigt och oroligt på bostads..."
"Anlitade Alexander efter rekommendation och vi är mycket nöjda med vårt val. Otroligt proffsig och lyhörd. Vi kände oss trygga under hela processen. Uppskattade tät dialog samt det stora engagemanget han förmedlade. Han lyckades ro affären smidigt i hamn, trots lite skakigt och oroligt på bostadsmarknaden. "
Läs mer
säljare på Gulmårevägen 10

28 jun 2022

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Ett personligt bemötande som jag känd mig trygg med i hela processen. Skulle rekommendera Alexander till alla som skall sälja och köpa. "
säljare på Frida Hjertbergs gata 2

28 jun 2022

"Detta var tredje gången jag sålde med Alexander. En otroligt engagerad och driven mäklare. Han ger en klar och tydlig bild av hur marknaden ser ut och lägger sin plan därefter. Proffsigare mäklare får ni leta efter. Otrolig snäll och härlig människa som är väldigt rolig att jobba med. "
"Detta var tredje gången jag sålde med Alexander. En otroligt engagerad och driven mäklare. Han ger en klar och tydlig bild av hur marknaden ser ut och lägger sin plan därefter. Proffsigare mäklare får ni leta efter. Otrolig snäll och härlig människa som är väldigt rolig att jobba med. "
Läs mer
säljare på Astris gata 62

15 maj 2022

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Känner mig mycket trygg och nöjd. Uppskattar tät kommunikation, lyhördhet, samt personligt bemötande. Rekommenderas varmt! Valde mäklare utifrån rekommendationer som anlitat NYVY. "
säljare på Arvesgärde 14

10 apr 2022

"Lyhörd, empatisk och flexibel. Rekommenderas!"
säljare på Poetgatan 43

03 apr 2022

"Väldigt engagerad och driven. Är jättenöjd med hela processen. "
säljare på Eddabacken 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Parhus
3
Villa
3
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
107 071 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
363 av 373 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
358 av 364 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
372 av 378 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Alexander på kartan.

715 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
381 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

3 995 000 kr
3 rum, 93 m²
42 956 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 874 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 57 m²
38 508 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 376 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 61 m²
49 098 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 310 kr/mån
2 395 000 kr
3 rum, 67 m²
35 746 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
7 219 kr/mån
2 rum, 55 m²
47 181 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 077 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Eriksberg
3 rum, 87 m²
Utropspris: 6 895 000 kr
5 000 000 kr
Villa
5 rum, 120 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander sålde vår lägenhet på under en vecka så när det kom till att hitta en mäklare för att skriva kontrakt på huset så var valet självklart! Alexander hjälpte oss snabbt och smidigt med att skriva kontrakt på huset, 10/10!"
6 100 000 kr
Villa Hisings Backa
-395 000 kr
6 rum, 163 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alex and his team always give the feeling of being safe and being in good hands! I would definitely recommend nyvy!
"
1 500 000 kr
Lägenhet Surte
-90 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 590 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 325 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
-70 000 kr
2 rum, 47,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.