Albin Ruhl

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Albin Ruhl
Profilbild för Albin Ruhl
Albin Ruhl
4.8 / 5
(251 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
83 st
32 st
168 209 998 kr

Bakgrund

Albin Ruhl jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2015-07-15. Albin har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Albin har haft 68 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 169 335 000 kr.

Presentation

Hej, just nu är jag en av de mest anlitade mäklarna i Sverige.

Det finns inget roligare än mäkleri. Detta är det perfekta yrket för mig.
Jag blir superglad om ni skulle kontakta mig! Detta oavsett vilket skede ni är i.

2020 - Just nu i skrivande stund Notar Sveriges bäst säljande fastighetsmäklare.

Historik:

2019 - Tvåa bland Notar Sveriges alla fastighetsmäklare.

2019 - Delad första plats av de mest anlitade fastighetsmäklarna i Uppsala län.

2019 - Flest sålda fastigheter Uppsala län.

2019 - Franchisetagare Notar.

2018 - Avslutade min anställning på Svensk Fastighetsförmedling som tvåa inom den kedjan bland rikets mäklare.

2018 - Flest publicerade fastigheter Uppsala län.

2017 - Flest publicerade bostäder i Uppsala innerstad.

2017 - Flest publicerade fastigheter i Uppsala län.

Uppsala läns alla områden ligger mig varmt om hjärtat.
Områden som jag specialiserat mig på är de som ligger citynära. I samband med rekommendationer och följdförsäljningar kan det även bli försäljningar runt om Uppsala.

Notar Uppsala växer så det knakar och är en av de mest anlitade firmorna i Uppsala!

Tack till alla som anlitat mig och väljer att dela era omdömen till era vänner.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020
första kvartalet 2020

Säljare om Albin.

07 aug 2020

"Albin var lugn och sansad angående försäljningen. Stressade inte upp sig och var tydlig med att vi skulle lita på hans kunskaper och strategi! Priset vi fick var över förväntan! Stark insats vid budgivningen som gjorde att priset steg och steg. Tack!"
säljare på Ringgatan 16B

13 jun 2020

"Albin gjorde verkligen det där lilla extra för att hjälpa oss få en lyckad försäljning! "
säljare på Johannelundsgatan 6

13 jun 2020

"Priset tillika utgångspriset blev lägre än vi talat om först och jag hade hoppats på mer. Nu var det pandemi tider, och mäklaren hade allt fokus på snabbt avslut och det har ju sina fördelar."
säljare på Ekolnsvägen 4A

11 jun 2020

"Utan tvekan Uppsalas bästa mäklare!! Albin är ett proffs och får oss som säljare att känna oss trygga och säkra. Även under rådande omständigheter sålde han vår lägenhet med rekordfart och för ett bra pris. "
säljare på Johannesbäcksgatan 97

10 jun 2020

"Mycket engagerad och uppriktig mäklare som vi fick stort förtroende för. Hade en väl genomtänkt plan för vårat objekt. Planerade för olika scenarion för försäljningen och var tydlig med information till oss.
Enkel att diskutera med och levererade bra svår på våra frågor. Mycket uppskattad mäklare som jag kan rekommendera alla som vill känna sig trygga i sin bostadsaffär.
Toppen Albin! Tack för en bra affär "
säljare på Stålgatan 42

05 jun 2020

"Trots att priset inte blev det jag önskat är jag nöjd med Albins insats och med att processen gick så pass smidigt. Albin ställde snabbt upp när jag ville snabba på försäljningen och gav mig raka svar och realistiska förväntningar. "
säljare på Gimogatan 13A

05 jun 2020

"Effektiv mäklare som även anlitade en toppen-fotograf. Mäklaren höll oss informerade om varje steg i processen."
säljare på Lisselbo 60

03 jun 2020

"Förståligt varför han är utsedd till en utav dom bästa mäklarna i Uppsala. Otroligt engagerad och håller en alltid uppdaterad om vad som händer. 10/10!"
säljare på Ribbingebäck 310

02 jun 2020

"Otroligt engagerad och driven. "
säljare på Nergårdsvägen 12

01 jun 2020

"Aldrig träffat en mer driven, engagerad och trevlig mäklare som Albin. Han lyckades sälja vår lägenhet till ett lyckat pris trots rådande pandemi och har varit oerhört hjälpsam i vår jakt på nästa boende. Mina varmaste rekommendationer!
Helt klart Uppsalas bästa mäklare!"
säljare på Sysslomansgatan 32C

01 jun 2020

"Albin gjorde en strålande insats vid min försäljning. Kände mig helt trygg.
Albin hjälpte mig även med frågor angående mitt nya hus då säljaren till det huset använde sig av Hemverket. Skulle jag sälja igen så anlitar jag Albin, helt klart. Bättre mäklare kan man inte få.
"
säljare på Ramsjövägen 184

10 apr 2020

"Vi kan varmt rekommenderade Albin som mäklare.
Han har en rak och bra dialog med dig som säljare. Vi gillade även att han skapade en bra och lättsam relation tillsammans med oss som fick oss att känna oss trygga och bekväma med honom.
Det var lätt att kontakta honom för frågor och vi fick alltid snabb återkoppling.
Han är driven, målinriktad och slog rekord igen!"
säljare på Ringgatan 16A

03 apr 2020

"Albin lade upp ett fantastiskt bra och smart upplägg inför försäljningen av vår lägenhet. Vi hade träffat 4 andra mäklare innan Albin men efter vårt möte blev valet enkelt. Kändes tryggt från dag ett till avslutad affär med att ha Albin som mäklare. Alltid tillgänglig och under dessa Covid-19 tider fick vi det slutpris vi verkligen ville ha. Världsklass rakt igenom. "
säljare på Trädgårdsgatan 10

31 mar 2020

"Är verkligen nöjd med valet av Albin som mäklare då han är väldigt proffsig, tydlig, trevlig och engagerad! Tack vare honom fick vi en snabb och smidig försäljning. Rekommenderar alla som ska sälja att anlita honom! "
säljare på Bäverns gränd 16A

29 mar 2020

"Smidigt, enkelt och bra upplägg."
säljare på Lästmakargatan 8B

27 mar 2020

"Albin fick jobba lite i motvind då jag fick en vattenskada en vecka innan visning. Till det så kom den första stora presskonferensen angående Corona någon timme efter min visning. Detta gjorde självklart att intresset att lämna bud denna vecka var högst begränsad. Den köpare som fanns fick även sitt lånelöfte indraget. Albin tog dock snabbt tag i det och fick fram en ny bank genom sina kontakter. Affären kunde slutföras på utsatt tid. Jag fick inte riktigt vad jag räknat med, men givet förutsättningarna är jag väldigt nöjd med utfallet. Albin visade verkligen prov på kreativitet och problemlösning. Albin kan varmt rekommenderas!"
säljare på Tränsvägen 5

27 mar 2020

"Detta är Sveriges isärklass bästa fastighets mäklare!
STJÄRN MÄKLARN NR:1. "
säljare på Sandbrovägen 96

20 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med valet av Albin som mäklare! Han var trevlig, tydlig och höll oss uppdaterade hela tiden. Nästa gång vi säljer så vet vi vem vi kommer att välja som mäklare igen! "
säljare på Storgatan 9A

19 mar 2020

"Det märkt väldigt tidigt att Albin är motiverad och tycker om spelet kring att sälja en bostad. Han söker kontakt med köpare och är lyhörd. Vi har varit i kontakt med Albin både som spekulater och som säljare och har fått bra intryck från båda håll.
Han lyckades sälja våran bostad med vinst trots en marknad som gått ner den senaste tiden och oroliga tider där folk satts i karantän. Vi är jättenöjda!"
säljare på Gimogatan 2A

18 mar 2020

"Albin är en toppenmäklare som arbetar proffsigt och imponerande snabbt och effektivt. Social och lättsam att ha att göra med, och är väldigt lätt att få tag på vid frågor. Han lyckades dessutom med en försäljning långt över mina förväntningar. Kunde inte önska mig mer av en mäklare, rekommenderar honom varmt!"
säljare på Tegnérgatan 28A

10 feb 2020

"Driven och intresserad mäklare som gör det lilla extra! "
säljare på Ärentuna Odlingen 37

05 feb 2020

"Jag tycker att Albin gjorde ett kanonjobb med min lägenhet! Från första mötet så var han rak och tydlig och lätt att förstå. Det gick fort att få lägenheten såld och han uppdaterade mig snabbt och han var alltid lätt att få tag på om jag hade några frågor. Jag skulle verkligen rekommendera Albin om någon skulle sälja sin bostad! "
säljare på Milstensvägen 100

25 jan 2020

"Albin var den tredje mäklare jag mötte inför beslutet att sälja min bostad. Han kom förberedd, hade mycket god statistik att visa upp, kunnig om området och föreningen. Han är superseriös, målinriktad och otroligt skicklig med ett enormt kontaktnät. Och när han la fram ett kontraktsförslag var det inte någon fråga om vem som skulle få uppdraget. Hans säljpitch fick alla mina frågetecken till utropstecken. 2 förhandsvisningar och 2,5 vecka efter vårt möte var bostaden såld. Och jag är supernöjd med priset han fick ut för bostaden. Och detta utan "allmän" visning. Bara några dagar efter att bostaden lagts ut på hemnet var den såld. Helt otroligt! Jag är så glad och nöjd att slippa allt meck runt en "riktig" visning. Det var så skönt att det gick så snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Albin. Han kommer inte göra dig besviken. Ska du sälja i Björklinge finns ingen annan att välja än Albin!"
säljare på Ramsjövägen 74

20 jan 2020

"Trots en svår marknad lyckades Albin få upp ett intresse för lägenheten som gjorde att den såldes till ett bra pris. Rak och tydlig kommunikation som gjorde det enkelt som säljare att veta vad man kunde förvänta sig och själv bidra till att det blev en bra visning. "
säljare på Murargatan 10B

15 jan 2020

"jätte trevlig kille som gjorde ett toppen jobb"
säljare på Lyttbomsvägen 8

14 jan 2020

"Albin är jätteduktig, ärlig i kommunikationen och får en att känna sig trygg. Supernöjd med allt!"
säljare på Swedenborgsgatan 32A

09 jan 2020

"Vi fick tidigt förtroende för Albin som är en proffsig och väldigt engagerad mäklare. Vi kan varmt rekommendera honom till framtida försäljningar."
säljare på Viragatan 9

23 dec 2019

"Kan rekommendera Albin Ruhl till alla som ska sälja. Gjorde det lilla extra hela tiden, klart över förväntan"
säljare på Grandungevägen 16

12 dec 2019

"Albin är en professionell mäklare som är lätt att ha och göra med. Han är socialt kompetent och lättillgänglig vilket skapar en trygghet som säljare. Han höll mig uppdaterad om processen och besvarade alla frågor jag hade. Dessutom har han sina ”speciella” strategier för hur försäljningen kan maximeras, vilket lönade sig i slutändan. Jag kan varmt rekommendera Albin till andra säljare! "
säljare på Torngatan 20

07 dec 2019

"Vi är mycket nöjde med Albin, snabb och smidig affär inga extra visningar behövdes, rak och ärlig!"
säljare på Blå vägen 38

04 dec 2019

"Bra driven och energisk mäklare som alltid ligger i och har bra koll på Björklinge."
säljare på Tibblegränd 3

02 dec 2019

"Jag kan varmt rekommendera Albin Ruhl på Notar. Han är otroligt engagerad, driven och har ett annorlunda (bättre) tänk än vad många andra mäklare har vilket gör en som säljare otroligt trygg. Han var under hela säljprocessen var rak, tydlig och lättillgänglig vilket uppskattas. Här har vi service på hög nivå och jag kunde absolut inte vara med nöjd över försäljningen av min lägenhet.
"
säljare på Apelgatan 16

30 nov 2019

"Jag är en person som ställer väldigt höga krav på mäklare och har sålt och köpt flera fastigheter, men alltid bytt mäklare då jag inte varit helt nöjd med något.
Träffade Albin, då han sålde bostaden jag nu äger. En enormt smidig affär där man verkligen kände att Albin står på både köpare och säljares sida. Med ett stort ”alla ska vara nöjda” tänk.
Fick en enormt bra feeling för Albin som mäklare och efter ett presentationsmöte där han uttryckte sin helt unika egna syn och teknik på försäljning inom fastighetsbranschen.
Jag var såld. Nu var det bara leverans kvar.
Hela vägen är Albin med dig på telefon, sms, mail med löpande information 24/7. Han svarar direkt med trygga, raka och ärliga svar vid frågor eller funderingar. Aldrig har jag träffat en mäklare som jobbar så hårt för sin kunds räkning. Jag har utan tvekan hittat min mäklare i livet. Där Albin jobbar, dit går jag!
Kan inte göra annat än att ge ett utmärkt betyg och ge mina varmaste rekommendationer till alla jag känner som i framtiden ska sälja en bostad.
Tusen tack Albin!
"
säljare på Kastanjegatan 3

19 nov 2019

"Albin är lätt att ha att göra med, målinriktad och bra på att informera fortlöpande om vad som händer i försäljningsprocessen. Han tar hänsyn till de olika faktorer som kan spela roll i en försäljning och är bra på att involvera en som säljare, så att man förstår vad han gör och varför.
Han är väldigt kompetent, ärlig och kan varmt rekommenderas av oss."
säljare på Kungsgatan 7A

18 nov 2019

"Albin är väldigt engagerad i hela säljprocessen, från första mötet till kontraktsskrivning, det gör att som säljare känner man sig trygg.
Bra och tydlig kommunikation genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Albin. "
säljare på Odalvägen 5

15 nov 2019

"Prisrekord! Såld innan visning!! Tack"
säljare på Källparksgatan 16

07 nov 2019

"Albin är otroligt driven och engagerad, kände att han gjorde allt han kunde för att få till en lyckad försäljning!"
säljare på Kungsgatan 67A

07 nov 2019

"Han är väldigt vacker att titta på också. "
säljare på Varggropsvägen 32

09 okt 2019

"Mäklaren(Albin) fick i uppdrag att sälja min lägenhet i en otroligt tuff/svag marknad i det specifika området. Utifrån förutsättningarna gjorde han ett fantastisk jobb"
säljare på Salagatan 53B

01 okt 2019

"Toppen mäklare! Vars driv fick oss att känna oss så trygga under försäljningen av våran bostad. Rekommenderar Albin starkt! "
säljare på Kamomillgatan 17

06 sep 2019

"Priset överträffade mäklarens förväntningar"
säljare på Frodegatan 2A

06 sep 2019

"Sjukt duktig mäklare som fick mig och min sambo att oss trygga igenom hela processen. Kommer absolut fortsätta med samma mäklare och kan statkt rekommendera Albin för alla där ute!"
säljare på Ramsjövägen 154

05 sep 2019

"Fick förtroende på engång på första mötet med Albin.
Har haft 2 säljare innan Albin och de kunde inte sälja lägenheten, jag är hel nöjd med Albins arbete."
säljare på Humlegatan 1

29 jul 2019

"Albin levererade som vanligt!!
"
säljare på Murargatan 22C

28 jul 2019

"Mycket engagerad och proffesionell! Albin höll oss uppdaterade, la upp en strategi, som lönade sig. Vi fick mer för vår lägenhet än vi hade vågat hoppas på. Tack Albin! "
säljare på Ringgatan 12A

28 jul 2019

"Albin agerade mycket professionellt i hela försäljningsprocessen och var tydlig i sin kommunikation. Dessutom var han lyhörd på de förväntningar som fanns innan försäljningen inleddes. Genomgående var upplevelsen av Albin mycket positiv."
säljare på Murargatan 12

21 jul 2019

"Väldigt smidigt och lätt. Mycket bra kommunikation och uppdateringar. Rekommenderas på det starkaste."
säljare på Ellringe Rosenberg 251

20 jul 2019

"Vi är fantastiskt nöjda med Albin. Från första kontakt till kontraktskrivningen med nya köparna. Albin satte upp en tydlig strategi och motiverade hur han tänkte. Alltid bra kommunikation, han höll oss hela tiden underrättade om vad som hände och berättade om hur han tänkte att vi skulle gå vidare i nästa steg. Rekommenderas varmt! "
säljare på Ringgatan 25B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45
Villa
22
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
68
Försäljningsvärde
169 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
244 av 251 säljare
Albin satte rätt förväntningar på slutpriset
212 av 251 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
246 av 251 säljare
Albin var tydlig och höll mig uppdaterad
249 av 251 säljare

Albin på kartan.

430 tidigare annonser
6 bostäder till salu
250 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 45 m²
48 777 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 764 kr/mån
1 095 000 kr
1 rum, 24,2 m²
45 625 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 424 kr/mån
850 000 kr
35 m²
24 285 kr/m²
Villa, Uppsala
2 295 000 kr
2 rum, 58 m²
39 568 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 276 kr/mån
3 495 000 kr
5 rum, 135 m²
25 888 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Uppsala
4 rum, 103 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Uppsala
3 rum, 74 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Uppsala
1 rum, 21 m²
Utropspris: 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Uppsala
1 rum, 33 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Uppsala
2,5 rum, 66 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Albin var lugn och sansad angående försäljningen. Stressade inte upp sig och var tydlig med att vi skulle lita på hans kunskaper och strategi! Priset vi fick var över förväntan! Stark insats vid budgivningen som gjorde att priset steg och steg. Tack!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.