Agneta Chong

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Agneta Chong
Profilbild för Agneta Chong
Agneta Chong
4.9 / 5
(105 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
12 st
48 440 000 kr

Bakgrund

Agneta Chong jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2007-11-22. Agneta har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Agneta har haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 51 770 000 kr.

Presentation

Jag brinner verkligen för mitt yrke och är den mäklare som har längst erfarenhet på huvudkontoret i Malmö. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor och därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga service. Mitt engagemang och driv har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare, och tack vare det har jag lyckats bli "Årets Mäklare" två gånger på konkurrerande firmor.

Här på Erik Olsson har jag gått in som partner/delägare och jag strävar efter att se till så att både jag och mina mäklare är bäst samt att vi har den högsta kvalitén på vår tjänst. Våra köpare och säljare ska alltid få högsta möjliga service.

Min målsättning är att du som säljare ska få det högsta slutpriset för just din bostad. Jag är van vid att ha höga krav på mig och att nå föreningsrekord eller t om områdesrekord är något jag alltid försöker att sträva mot.

Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt samtidigt som jag kan bidra med en trygghet genom hela processen.

Meriter
Fastighetsmäklare sedan 2007
Årets mäklare 2009 & 2013
Jag har snart förmedlat 1 000 sålda bostäder i Malmö...

Säljare om Agneta.

26 jun 2020

"Agneta var väldigt drivande men samtidigt lyhörd och ett stort stöd genom hela försäljningen."
säljare på Kronetorpsgatan 74A

26 jun 2020

"Detta är femte eller sjätte gången vi valde Agneta som mäklare, hon gör ett fantastiskt arbete, är lätt att tycka om och håller en uppdaterad hela tiden. Agneta är snabb och hittar alltid tid för den extra visningen med kort varsel och får verkligen ut det extra från priset också. "
säljare på Lägatan 17

10 jun 2020

"Vi har anlitat Agneta Chong tidigare och har alltid varit väldigt nöjda. Hon är otroligt professionell, kompetent, tydlig och trevlig. Vi rekommenderar henne starkt och kommer anlita henne vid framtida försäljningar."
säljare på Norra Skolgatan 1

08 maj 2020

"Agneta är en superduktig mäklare som är lätt att tycka om. Hon sålde vår lägenhet på ett professionellt sätt och hon var bra på att snabbt ge oss information om allt som hände under försäljningens gång. Hon jobbar mycket med de kunder som är intresserade av bostaden och hon sålde vår lägenhet redan efter några dagar ute på Hemnet (innan visning). Agneta var lätt att få tag på och hon var trevlig och tillmötesgående både mot oss som säljare samt mot köparna, vilket alla mäklare inte är. Detta är ett stort plus! Man märker att Agneta verkligen brinner för detta och vi rekommenderar henne starkt! "
säljare på Södra Förstadsgatan 80B

06 maj 2020

"Sålde min tvåa med hjälp av Agneta och var imponerad av hennes insats från början till slut! Väldigt kunnig och snabb på att svara!
Rekommenderar verkligen att anlita Agneta som din mäklare! "
säljare på Solters Plan 1B

21 apr 2020

"Agneta är en väldigt proffsig mäklare! Man märker att hon verkligen brinner för sitt yrke, hon är tillgänglig och ger sitt allt för att man ska känns sig trygg under försäljningen.
I mitt fall lyckades Agneta med en försäljning som ingen annan mäklare har lyckats med. Jag rekommenderar henne stark! "
säljare på Södra Förstadsgatan 38B

19 mar 2020

"Agneta har en väldigt mjuk framtoning och är lätt att tycka om och känna tillit till.
Hon tar sig tid för sina kunder, inger en trygghet i den största affären man kanske någonsin kommer göra. Att hon dessutom är extremt målinriktad, fokuserad och drivs av att sätta rekord i varenda förening gör att resultatet blir därefter. Vi är supernöjda med Agnetas insats och kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad i Malmö. "
säljare på Östra Rönneholmsvägen 27A

13 feb 2020

"Hela affären genomfördes lungt o säkert som på räls.Ordning och reda och allt väl planlagt och utfört.
Det ar ett nöje att anlita Agneta Chong som är mycket proffesionell och Erik Olssons"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 25B

05 feb 2020

"Inte svårt att rekommendera Agneta som mäklare, som är engagerad, kunnig, lyhörd lugn och vänlig samt väldigt lätt att få förtroende för. Stor kunskap i det område där vi var säljare. Hjälpsam och proffsig i sitt åtagande, många goda tipps inför fotografering och visning. Mycket kontakt vi sms, telefon och mail med oss under tiden för budgivningen vilket jag uppskattade. Agneta är en väldigt kunnig person som jag gärna rekommendera som er mäklare till er kommande försäljning.
"
säljare på Fridhällagatan 14B

05 feb 2020

"Jag tycker att Agneta gjorde ett jättebra jobb. Hon är väldigt seriös och samtidigt behaglig och lätt att ha kontakt med. Jag kan rekommendera Agneta till andra som behöver mäklare."
säljare på Lugna gatan 74

05 feb 2020

"Agneta kändes väldigt positiv och framförallt mycket rutinerad. Det var med stort engagemang och proffsighet som hon genomförde försäljningen av min lägenhet."
säljare på Zenithgatan 3

09 jan 2020

"Varit i kontakt med många mäklare genom åren. Ingen ger så proffisionellt intryck som Agneta.
Proffsig och samtidigt personlig och varm. Unik kombination!
"
säljare på Kapellgatan 8

08 jan 2020

"Agneta kan jag varmt rekommendera om du går i sälja tankar! Hon är en varm, trevlig tjej med stor kunskap och med full kontroll så att jag som säljare kunnat lägga min försäljning helt i hennes händer. Hon har varit väldigt närvarande och vägledde mig genom alla försäljningens delar med en säkerhet som resulterade en försäljning över vad jag hade förväntat mig. "
säljare på Vitemöllegatan 5E

02 dec 2019

"Agneta är en proffsig mäklare med hög kunskap. Med hennes sinne för detaljer och ett engagerat intresse för försäljningen så har hon fått ut högsta möjliga pris för min bostad. Jag är så nöjd med Agnetas hårda arbete och kommer anlita henne igen nästa gång det blir dags för försäljning."
säljare på Odonvidegatan 8D

28 nov 2019

"Agneta levererade hela vägen! Vi är jättenöjda med hennes strategi och utföringsplan. Hon hade en proffsig presentation om sig själv och bostadsrätten som skulle säljas. Man känner sig trygg och hon visar verkligen att hon kämpar för en.
Man ska bara följa hennes expertis så blir allt bra!
Vi rekomederar Agneta varmt!
Med vänliga hälsningar Rodrigo Donoso Rodriguez "
säljare på Vårgatan 17

25 nov 2019

"Agneta var rutinerad, trevlig och professionell men något dyrare än övriga aktörer och var så pass upptagen att vi själva fick fråga henne om mycket istället för att hon informerade i förväg."
säljare på Östervärnsgatan 3B

30 okt 2019

"Den absolut duktigaste, trevligaste och skickligaste mäklaren jag någonsin träffat. Hennes nogrannhet och att hon inte lämnar något åt slumpen var imponerande. Dessutom alltid anträffbar och aktiv mot köparna.
Jag är mycket nöjd och kan starkt rekomendera Agneta."
säljare på Ankargatan 9

24 sep 2019

"En mycket kunnig, social, empatisk, energisk och förtroendeingivande mäklare. Kan rekommendera henne till alla."
säljare på Västra Skrävlingevägen 99

23 sep 2019

"Agneta är lyhörd, påläst och professionell, jag kommer att använda mig av Agneta även vid min nästa försäljning. "
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

20 sep 2019

"Vi kände oss väldigt trygga under hela säljprocessen med Agneta. Hon visade på ett stort engagemang , proffsighet och skapade tidigt tydliga förväntningar där vi kände oss trygga med att hon alltid såg till vårt bästa och den situation vi var i. Vi ger våra varmaste rekommendationer att anlita Agneta om ni går i tankarna att sälja!"
säljare på Norra Skolgatan 3

21 aug 2019

"Agneta är fantastiskt engagerad och tävlingsinriktad samtidigt som hon stöttar genom hela processen! Definitivt mäklaren för dig som vill ha bäst pris på din bostad! "
säljare på Sölvegatan 9A

04 aug 2019

"Glad att jag fick Agneta som mäklare. Mycket nöjd med allt, tillgänglig och professionell. Allt gick väldigt smidigt. Skulle utan tvekan rekommendera henne till andra!"
säljare på Idaborgsgatan 57E

03 aug 2019

"Hon gjorde en helproffsig mäklarisats och jobbade snabbt och effektivt."
säljare på Vimpelgatan 25

28 jun 2019

"Agneta gjorde ett fantastiskt proffsigt och kompetent jobb med försäljningen av min lägenhet. Alla led i processen var mycket väl genomförda, men i synnerhet tycker jag att hon lyckades väldigt bra med att lyfta fram lägenhetens fördelar i marknadsföringsunderlaget (väldigt fina bilder), och hennes mycket väl genomtänkta strategin hon la upp för att få igång en fördelaktig budgivning.
Trots att vi genomförde försäljningen under lågsäsongen (Juni), så gick försäljningen snabbt och köpeskillingen blev tillfredsställande."
säljare på Kasinogatan 5

16 jun 2019

"Agneta var suverän genom hela processen. Hon hade en klar plan för hela försäljningsprocessen och gav bra och raka råd angående t.ex. styling och timing av annons för att få ut det högsta priset för lägenheten. Agneta höll mig som säljare uppdaterad hela tiden och var alltid tillgänlig för att svara på mina frågor. Kan absolut rekomendera!"
säljare på Dammfrigången 4A

10 jun 2019

"Engagerad, lyhörd, jordnära, och hög tillgänglighet är egenskaper, som beskriver Agneta. Hon har sålt två av våra bostäder och hon har haft vårt fulla förtroende varje gång och vi har varit väldigt nöjda.
Rekommenderar Agneta varmt. Agneta har en mjuk, lugn personlighet och är väldigt ärlig, något vi värderar högt när man ska sälja/köpa en bostad."
säljare på Lokstallsgatan 55

04 jun 2019

"Vi anlitade Agneta vid två olika tillfällen och blev väldigt nöjda med hennes insatser. Hon uppfattade snabbt att problem kunde uppstå vid den ena försäljning och reagerade omedelbart. Hon gjorde det, långt innan vi själva förstod det problematiska i situationen. Hon är erfaren och beslutsam, Agneta löste den uppkomna situationen på ett smidigt sätt utan att för den sakens skull förlora sitt vänliga och milda framtoning. "
säljare på Jörgen Ankersgatan 18

30 maj 2019

"För två år sedan anlitade vi Agneta till att sälja min sambos lägenhet och blev positivt överraskade hur väl vi blev bemöta under hela processen och inte minst slutpriset.
När det nu var dags att sälja min lägenhet var det en självklarhet att välja Agneta igen.
Det slutade med högst slutpris någonsin på Ellstorp och föreningsrekord.
Agneta är väldigt lyhörd, målinriktad och stämmer av med sina klienter hela tiden.
Vi är så tacksamma för att vi valde att anlita henne och kan varmt rekommendera henne för alla andra.
Mvh Emelie & Andreas"
säljare på Sofierogatan 3A

27 maj 2019

"Agneta gjorde ett suveränt jobb med att sälja min lägenhet snabbt och effektivt. Hon var alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad under hela processen. Hon såg till att fixa allting smärtfritt och smidigt för mig eftersom jag bor på annan ort. Ett stort extra plus är att Agneta är glad, positiv och får en att känna sig väldigt bekväm med henne! "
säljare på Amiralsgatan 76

24 maj 2019

"Helt klart nöjd . Rekommenderas !"
säljare på Nikolaigatan 1:2

23 maj 2019

"Professionell, engagerad och tar ägandeskap för att nå en bra försäljning. Bra och säkra stylingråd inför fotograferingen och visning."
säljare på Regementsgatan 31D

18 maj 2019

"Mäklaren gav jättebra tips och råd inför fotograferingen, vilket gjorde att bilderna blev jättefina."
säljare på Kasinogatan 1

16 maj 2019

"Kunde inte ha haft en bättre mäklare.
Behjälplig med allt och alltid tillgänglig vid frågor.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Ronnebygatan 7

28 jan 2019

"Agneta var tillgänglig, professionell, strukturerad och löste en del tuffa fnurror på tråden i samband med väldigt intensiv budgivning och slutfas av försäljningen. Hon var strategisk, tydlig och smart i sin säljstrategi hela vägen, och överträffade våra förväntningar samt konkurrerande objekt. Rekomenderas starkt."
säljare på Friisgatan 4

14 dec 2018

"Kommer att anlita mäklaren igen"
säljare på Västra Bernadottesgatan 23C

27 nov 2018

"Kan varmt rekommendera Agneta Chong som mäklare. Lätt att tycka om, höll oss uppdaterade löpande, social kompetens. Bra text och bilder till försäljningsmaterialet. Kände väl till den lokala marknaden"
säljare på Bolagsgatan 4

27 nov 2018

"Agneta är både tillmötesegående men också tydlig i sina åsikter för vad som blir bäst för lägenheten. Hon fokuserar mycket på detaljerna och styr sitt team med fotografer och dylikt tills helheten blir som hon tänkt sig, vilket brukar bli bäst. "
säljare på Norregatan 5

06 nov 2018

"Mycket nöjd med hur hela försäljningen fortlöpte. Det var verkligen en utmaning och vi siktade högt, men återigen levererade Agneta. En mäklare jag verkligen rekommenderar."
säljare på Dammstorpsvägen 71D

05 sep 2018

"Vi sålde vår bostadsrätt på Davidshall i Malmö med Agneta från Erik Olsson nu sommaren 2018. Hon var mycket proffsig genom hela processen och trevlig att ha kontakt med. Hon höll oss hela tiden informerade om hur det gick med de olika spekulanterna, och vi nådde det uppskattade priset. Vi rekommenderar henne både till köpare och säljare, och kommer själva vända oss till henne igen vid nästa bostadsaffär. "
säljare på Davidshallsgatan 5A

20 jun 2018

"Vi är så nöjda med mäklare Agneta Chongs. Engagerad tillgänglig, vänlig och serviceinriktad. Är tydlig och tillgänglig vid kontakt. Har bra koll på området och bostadsrättsföreningar vilket gör att man känner förtroende. kan varmt rekommendera henne. Mäklare med klass!"
säljare på Nikolaigatan 6

10 apr 2018

"Vi har valt Agneta som mäklare vid tre försäljningar som föreningen haft och har varit mycket nöjda alla gångerna. Hon har god lokalkännedom och har ett väldigt proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera Agneta som mäklare!"
säljare på Disponentgatan 5

30 mar 2018

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats.
Trevlig, lyhörd och mycket kompetent.
Rekommenderar varmt denna mäklare "
säljare på Kulladalsgatan 6A

27 mar 2018

"Engagerad och kompetent. "
säljare på Ellstorpsgatan 3E

27 mar 2018

"Malmös särklass bästa mäklare, fick väldigt mycket mer för lägenheten än vad vi hade förväntat . Har en mycket positiv erfarenhet när det gäller Agnetas engagemang genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Disponentgatan 5

02 nov 2017

"Agneta hade allt man kan önska sig hos en mäklare. Hon var lätttillgänlig och hade svar på alla frågor. Hon är en mäklare som verkligen brinner för sitt yrke. Rekomenderar henne stark! "
säljare på Kullaholmsvägen 11

19 okt 2017

"Mycket gott omdömme och marknadskännedom. MVH "
säljare på Klarinettgränden 3A

19 sep 2017

"Världens bästa!! Sålde mitt radhus till henne! Kan varmt rekommendera henne!! <3 "
säljare på Flamtegelvägen 63

18 sep 2017

"Agneta uppvisade direkt vid första mötet att hon är kunnig, kompetent och driven av att göra ett bra jobb. Hon var väldigt tydlig med att det är för mig hon arbetar och att hon fungerar som min rådgivare och att det är jag som kund som i slutändan bestämmer. Hon höll mig under hela tiden uppdaterad om marknaden, försäljningsprocess och vilka fördelar och nackdelar jag hade att vänta mig. Jag rekommenderar varmt Agneta Chong som mäklare. "
säljare på Lugna gatan 70

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
51 770 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 105 säljare
Agneta satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 105 säljare
Agneta var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 105 säljare

Agneta på kartan.

381 tidigare annonser
104 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Lugnet
4 rum, 113 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
3 010 000 kr
Lägenhet Lugnet
+ 15 000 kr
4 rum, 113 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 195 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
2 rum, 61 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
3 445 000 kr
Lägenhet Dockan
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 445 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta är femte eller sjätte gången vi valde Agneta som mäklare, hon gör ett fantastiskt arbete, är lätt att tycka om och håller en uppdaterad hela tiden. Agneta är snabb och hittar alltid tid för den extra visningen med kort varsel och får verkligen ut det extra från priset också. "
3 175 000 kr
Lägenhet Triangeln
-120 000 kr
4,5 rum, 98 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.