Agneta Chong

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Agneta Chong
Profilbild för Agneta Chong
Agneta Chong
4.9 / 5
(154 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
1 st
29 090 000 kr

Bakgrund

Agneta Chong jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2007-11-22. Agneta har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Agneta har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 22 315 000 kr.

Presentation

Jag brinner verkligen för mitt yrke och är den mäklare som har längst erfarenhet på huvudkontoret i Malmö. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor och därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga service. Mitt engagemang och driv har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare, och tack vare det har jag lyckats bli "Årets Mäklare" två gånger på konkurrerande firmor.

Här på Erik Olsson har jag gått in som franchisetagare och jag strävar efter att se till så att både jag och mina mäklare är bäst samt att vi har den högsta kvalitén på vår tjänst. Våra köpare och säljare ska alltid få högsta möjliga service.

Min målsättning är att du som säljare ska få det högsta slutpriset för just din bostad. Jag är van vid att ha höga krav på mig och att nå föreningsrekord eller t om områdesrekord är något jag alltid försöker att sträva mot.

Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt samtidigt som jag kan bidra med en trygghet genom hela processen.

Meriter
Fastighetsmäklare sedan 2007
Årets mäklare 2009 & 2013
Snart förmedlat 1 000 sålda bostäder i Malmö...

Säljare om Agneta.

22 sep 2022

"Agneta får full pott!
Rak o tydlig, och med stort engagemang genom hela processen."
säljare på Vimpelgatan 17

13 apr 2022

"Vi kände oss trygga och säkra under hela processen. Agneta är både skicklig och motiverad samtidigt som hon är lyhörd, jättetrevlig och sympatisk. Säljprocessen gick mycket snabbt och slutresultatet landade långt över våra förväntningar.
Vi rekommenderar Agneta till alla som vill ha en engager..."
"Vi kände oss trygga och säkra under hela processen. Agneta är både skicklig och motiverad samtidigt som hon är lyhörd, jättetrevlig och sympatisk. Säljprocessen gick mycket snabbt och slutresultatet landade långt över våra förväntningar.
Vi rekommenderar Agneta till alla som vill ha en engagerad och målinriktad mäklare och samtidigt ha en positiv säljupplevelse."
Läs mer
säljare på Sundholmsgatan 20

13 apr 2022

"Det kan omöjligt finnas en bättre mäklare! De senaste två bostäderna vi har sålt har Agneta sålt, och det med bravur! Hon är extremt kunnig, trevlig, harmonisk, ödmjuk, lyhörd, trygg och påläst. Hon gör allt för att både säljare och köpare ska få en så bra upplevelse som möjligt och har en förmåg..."
"Det kan omöjligt finnas en bättre mäklare! De senaste två bostäderna vi har sålt har Agneta sålt, och det med bravur! Hon är extremt kunnig, trevlig, harmonisk, ödmjuk, lyhörd, trygg och påläst. Hon gör allt för att både säljare och köpare ska få en så bra upplevelse som möjligt och har en förmåga att få alla berörda parter att känna sig lugna och trygga under processens gång. Agneta är den mäklaren som vi rekommenderar till alla våra nära och kära, och ska vi själva sälja igen så är det absolut till henne vi kommer vända oss! Vill du att den eventuellt största affären hittills i ditt liv ska bli en succé - då är det Agneta du vill ha vid din sida! "
Läs mer
säljare på Bagagegränd 4D

10 nov 2021

"När jag förlorade min fina mamma och behövde hjälp att sälja hennes bostad, mötte jag en fantastisk person. Agneta Chong på Erik Olsson fastighetsbyrå,omtänktsam,hjälpsam och ett skicklig yrkeskunnande person ."
säljare på Västanväg 59B

09 nov 2021

"Agneta har ett gediget branschkunnande, är väl påläst beträffande objekt och ekonomi, och på sitt artiga, vänliga sätt presenterar hon sina objekt ärligt och noggrant. Det har från första stund varit en stor trygghet att ha Agneta som mäklare. Rekommenderar henne varmt!"
"Agneta har ett gediget branschkunnande, är väl påläst beträffande objekt och ekonomi, och på sitt artiga, vänliga sätt presenterar hon sina objekt ärligt och noggrant. Det har från första stund varit en stor trygghet att ha Agneta som mäklare. Rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Bolagsgatan 4

08 nov 2021

"Agneta är den bästa mäklaren vi har träffat! Vi har haft förmånen att ha henne både som säljare och köpare. Hon är otroligt professionell, duktig på det hon gör och så varm och god i sitt sätt! En helt otrolig människa på alla sätt och vis! Det har känts tryggt att ha henne som mäklare och vi rek..."
"Agneta är den bästa mäklaren vi har träffat! Vi har haft förmånen att ha henne både som säljare och köpare. Hon är otroligt professionell, duktig på det hon gör och så varm och god i sitt sätt! En helt otrolig människa på alla sätt och vis! Det har känts tryggt att ha henne som mäklare och vi rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja. Finns ingen bättre!"
Läs mer
säljare på Lugna gatan 14

08 nov 2021

"Vi är så nöjda med Agneta, kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Lugna gatan 54

26 aug 2021

"Rekommenderar verkligen Agneta som mäklare. En väldigt kunnig och driven kvinna! Målmedveten och jobbar stenhårt för att lyckas med högt slutpris. Lyhörd och duktig mäklare. "
säljare på Dammfrigången 4C

01 jul 2021

"Agneta är en otroligt professionell och trevlig mäklare med ett fantastiskt driv. Hon fick oss att känna oss lugna och trygga genom hela försäljningsprocessen av vårt hus, samtidigt som man vet att hon jobbade stenhårt för att ge oss det högsta möjliga slutpriset. Det märks att Agneta är en erfar..."
"Agneta är en otroligt professionell och trevlig mäklare med ett fantastiskt driv. Hon fick oss att känna oss lugna och trygga genom hela försäljningsprocessen av vårt hus, samtidigt som man vet att hon jobbade stenhårt för att ge oss det högsta möjliga slutpriset. Det märks att Agneta är en erfaren mäklare med kompetens inom alla delar som rör en bostadsförsäljning och jag skulle starkt rekommendera henne till alla som går i försäljningsstankar!"
Läs mer
säljare på Aprilvägen 21

23 jun 2021

"Blev rekommenderad av fd grannar att anlita Agneta vid försäljning och jag blev inte besviken. Agneta är proffsig, lyhörd och påläst på närområde och fastigheten. Om jag flyttar någon gång i framtiden kommer jag att anlita Agneta igen."
säljare på Disponentgatan 5

23 jun 2021

"Är supernöjd med Agneta Chong. Hon är kompetent, engagerad, pålitlig och lyhörd. Hon gav bra tips inför fotograferingen så annonsen blev jättebra. Jag har varit i kontakt med många mäklare i flera bostadsaffärer och Agneta är lätt den bästa av alla. "
säljare på Lugna gatan 1

22 jun 2021

"Kände stort förtroende för Agneta."
säljare på Lugna gatan 1

22 jun 2021

"Jättebra mäklare, lyssnar och världens tålamod. Proffsig, engagerad alltid tillgänglig supernöjda med valet av Agneta Chong"
säljare på Spångatan 18C

11 maj 2021

"Otroligt kompetent mäklare. Lyhörd inför våra önskemål i processen. Hon har stenkoll på marknaden och väldigt bra lokalkännedom. Vi är supernöjda med vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Friisgatan 6C

04 maj 2021

"Mäklare Agneta Chong är utan tvekan den bästa mäklare jag har haft, hon har sålt flera av mina lgh till bästa möjliga pris. Engagerad och lyhörd, återkopplar ofta och ser till så att man är uppdaterad. Rak, ärlig, vänlig och har ett minne som ingen annan. Kan varmt rekommendera henne till framtid..."
"Mäklare Agneta Chong är utan tvekan den bästa mäklare jag har haft, hon har sålt flera av mina lgh till bästa möjliga pris. Engagerad och lyhörd, återkopplar ofta och ser till så att man är uppdaterad. Rak, ärlig, vänlig och har ett minne som ingen annan. Kan varmt rekommendera henne till framtida säljare/köpare."
Läs mer
säljare på Skvadronsgatan 22B

04 maj 2021

"Really helpful along the way "
säljare på Ellstorpsgatan 1A

07 apr 2021

"Agneta Chong är en mycket erfaren mäklare som leder försäljningsprocessen från start till mål.
Hon är socialt kompetent, har gedigen kunskap och erfarenhet, bra omdöme och är saklig och realistisk.
Jag kan varmt rekommendera Agneta."
säljare på Brogatan 6

07 apr 2021

"Agneta var proffsig, engagerad samt tillgänglig från början till slut. Rekommenderas starkt! "
säljare på Nobelvägen 80

30 mar 2021

"Jag är supernöjd med mitt val av mäklare. Agneta är vänlig, engagerad, tillgänglig, förtroendeingivande och kompetent. Rekommenderas varmt!"
säljare på Möllevångsgatan 30B

21 mar 2021

"Jag kom i kontakt med Agneta då hon var mäklare vid min första bostadsrättsaffär. Hennes lugn, struktur och känsla för detaljer gjorde det till en självklarhet för mig att kontakta henne när det var dags för mig att sälja.
Jag kände mig väldigt trygg med Agneta som mäklare, både som förstagångsk..."
"Jag kom i kontakt med Agneta då hon var mäklare vid min första bostadsrättsaffär. Hennes lugn, struktur och känsla för detaljer gjorde det till en självklarhet för mig att kontakta henne när det var dags för mig att sälja.
Jag kände mig väldigt trygg med Agneta som mäklare, både som förstagångsköpare och säljare."
Läs mer
säljare på Ronnebygatan 7

18 mar 2021

"Riktig grym mäklare. Bearbetade köparna på ett perfekt sätt, alltid anträffbar och höll mig uppdaterad under hela processen. Mycket duktig. Jag är väldigt nöjd."
säljare på Ängdalavägen 28

02 feb 2021

"Bästa mäklaren någon kan önska sig. Jag har vid två tillfällen både köpt lägenhet igenom Agneta och såld min lägenhet med hennes hjälp. Perfekt och mycket väl rekommenderad."
säljare på Davidshallsgatan 5A

30 jan 2021

"Agneta är både professionell och personlig i sitt bemötande på samma gång. Hon ingav snabbt förtroende med sin vänliga ton och sin gedigna erfarenhet. Hon såg tidigt lägenhetens unika detaljer och specifika kvalitéer istället för att bara fokusera på adress och kvadratmeter. Vi har varit nöjda fr..."
"Agneta är både professionell och personlig i sitt bemötande på samma gång. Hon ingav snabbt förtroende med sin vänliga ton och sin gedigna erfarenhet. Hon såg tidigt lägenhetens unika detaljer och specifika kvalitéer istället för att bara fokusera på adress och kvadratmeter. Vi har varit nöjda från början till slut och kan inget annat än att varmt rekommendera Agneta."
Läs mer
säljare på Södra Förstadsgatan 79C

19 dec 2020

"Det kändes tryggt att anlita Agneta Chong som mäklare, som både har mycket god lokalkännedom och stor erfarenhet. Rekomenderas!"
säljare på Södra Förstadsgatan 81B

18 dec 2020

"Professionell och engagerad "
säljare på Föreningsgatan 6A

17 dec 2020

"Stjärnmäklare"
säljare på Föreningsgatan 6E

19 nov 2020

"Agneta är väldigt professionell och vet vad hon pratar om. Är mer än nöjd."
säljare på Klågerupsvägen 307D

17 nov 2020

"Agneta gav ett proffsigt och trevligt intryck från första stund, vidare var hon överlägset mest påläst och insatt i området samt vår förening vilket slutligen blev helt avgörande för vårt val av mäklare. Jag kan varmt rekommendera Agneta till dig som letar sälja bostad runt området Triangeln/Davi..."
"Agneta gav ett proffsigt och trevligt intryck från första stund, vidare var hon överlägset mest påläst och insatt i området samt vår förening vilket slutligen blev helt avgörande för vårt val av mäklare. Jag kan varmt rekommendera Agneta till dig som letar sälja bostad runt området Triangeln/Davidshall i Malmö!"
Läs mer
säljare på Norra Skolgatan 1

03 nov 2020

"Agneta Chong är väldig insatt i branschen, erfaren, kan marknaden, ger goda råd och har ett väldigt trevligt bemötande. Vi har känt oss bekväma i affären och rekommenderar Agneta med det varmaste, vi själva blev rekommenderade Agneta och hon levde verkligen upp till våra förväntningar."
"Agneta Chong är väldig insatt i branschen, erfaren, kan marknaden, ger goda råd och har ett väldigt trevligt bemötande. Vi har känt oss bekväma i affären och rekommenderar Agneta med det varmaste, vi själva blev rekommenderade Agneta och hon levde verkligen upp till våra förväntningar."
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 63B

15 okt 2020

"I am so glad to have Agneta to handle the selling of my apartment! Absolutely recommended! Have been impressed by her professional way of working and her strong communication skills. It was my pleasure to work with her and I wish her all the best in her career as well as life!"
"I am so glad to have Agneta to handle the selling of my apartment! Absolutely recommended! Have been impressed by her professional way of working and her strong communication skills. It was my pleasure to work with her and I wish her all the best in her career as well as life!"
Läs mer
säljare på Lugna gatan 45

08 okt 2020

"Agneta är helt fantastisk på alla sätt. Väldigt kunnig och professionell. Snabb, vänlig och ärlig kommunikation. Hon fick snabbt mitt förtroende och hon vägledde mig på ett imponerande sätt igenom hela försäljningen. "
säljare på Oskarsfridsvägen 7B

02 okt 2020

"Hade gärna sett ett högre utgångspris"
säljare på Hasselgatan 32A

01 okt 2020

"Agneta was so open and friendly! She made this experience easy and enjoyable! Would definitely recommend her!"
säljare på Östra Farmvägen 34C

29 sep 2020

"Fantastiskt mäklare med super bra tydlighet och kommunikation. Absolut bästa mäklaren i stan. Rekommenderas starkt! "
säljare på Gustav Möllers gata 2A

29 sep 2020

"Vi behövde en lugn och tålmodig mäklare som rutinerat visade vägen genom försäljningsprocessen. Vi kunde tryggt lämna över åt Agneta. Det var ett bra samarbete där Agneta var lyhörd inför våra frågor och synpunkter, hon handledde oss med stadig hand i förberedelserna. Efter en skakig period på ma..."
"Vi behövde en lugn och tålmodig mäklare som rutinerat visade vägen genom försäljningsprocessen. Vi kunde tryggt lämna över åt Agneta. Det var ett bra samarbete där Agneta var lyhörd inför våra frågor och synpunkter, hon handledde oss med stadig hand i förberedelserna. Efter en skakig period på marknaden blev det en välplanerad försäljning med god timing och där slutpriset blev över förväntan."
Läs mer
säljare på Baskemöllegatan 8D

04 sep 2020

"Agneta var tydligt angelägen att det skulle vara hög kvalitet i försäljningen, både för oss säljande samt för köparen"
säljare på Södra Förstadsgatan 82

31 aug 2020

"Jag har varit jättenöjd genom hela processen och har inget att klaga på! Rekommenderas!"
säljare på Kapellplan 5:5

13 jul 2020

"Mycket trevlig, professionell och hjälpsam. Rekommenderas starkt. Är väldigt nöjd med försäljningen."
säljare på Lugna gatan 37

26 jun 2020

"Agneta var väldigt drivande men samtidigt lyhörd och ett stort stöd genom hela försäljningen."
säljare på Kronetorpsgatan 74A

26 jun 2020

"Detta är femte eller sjätte gången vi valde Agneta som mäklare, hon gör ett fantastiskt arbete, är lätt att tycka om och håller en uppdaterad hela tiden. Agneta är snabb och hittar alltid tid för den extra visningen med kort varsel och får verkligen ut det extra från priset också. "
"Detta är femte eller sjätte gången vi valde Agneta som mäklare, hon gör ett fantastiskt arbete, är lätt att tycka om och håller en uppdaterad hela tiden. Agneta är snabb och hittar alltid tid för den extra visningen med kort varsel och får verkligen ut det extra från priset också. "
Läs mer
säljare på Lägatan 17

10 jun 2020

"Vi har anlitat Agneta Chong tidigare och har alltid varit väldigt nöjda. Hon är otroligt professionell, kompetent, tydlig och trevlig. Vi rekommenderar henne starkt och kommer anlita henne vid framtida försäljningar."
säljare på Norra Skolgatan 1

08 maj 2020

"Agneta är en superduktig mäklare som är lätt att tycka om. Hon sålde vår lägenhet på ett professionellt sätt och hon var bra på att snabbt ge oss information om allt som hände under försäljningens gång. Hon jobbar mycket med de kunder som är intresserade av bostaden och hon sålde vår lägenhet red..."
"Agneta är en superduktig mäklare som är lätt att tycka om. Hon sålde vår lägenhet på ett professionellt sätt och hon var bra på att snabbt ge oss information om allt som hände under försäljningens gång. Hon jobbar mycket med de kunder som är intresserade av bostaden och hon sålde vår lägenhet redan efter några dagar ute på Hemnet (innan visning). Agneta var lätt att få tag på och hon var trevlig och tillmötesgående både mot oss som säljare samt mot köparna, vilket alla mäklare inte är. Detta är ett stort plus! Man märker att Agneta verkligen brinner för detta och vi rekommenderar henne starkt! "
Läs mer
säljare på Södra Förstadsgatan 80B

06 maj 2020

"Sålde min tvåa med hjälp av Agneta och var imponerad av hennes insats från början till slut! Väldigt kunnig och snabb på att svara!
Rekommenderar verkligen att anlita Agneta som din mäklare! "
säljare på Solters Plan 1B

21 apr 2020

"Agneta är en väldigt proffsig mäklare! Man märker att hon verkligen brinner för sitt yrke, hon är tillgänglig och ger sitt allt för att man ska känns sig trygg under försäljningen.
I mitt fall lyckades Agneta med en försäljning som ingen annan mäklare har lyckats med. Jag rekommenderar henne sta..."
"Agneta är en väldigt proffsig mäklare! Man märker att hon verkligen brinner för sitt yrke, hon är tillgänglig och ger sitt allt för att man ska känns sig trygg under försäljningen.
I mitt fall lyckades Agneta med en försäljning som ingen annan mäklare har lyckats med. Jag rekommenderar henne stark! "
Läs mer
säljare på Södra Förstadsgatan 38B

19 mar 2020

"Agneta har en väldigt mjuk framtoning och är lätt att tycka om och känna tillit till.
Hon tar sig tid för sina kunder, inger en trygghet i den största affären man kanske någonsin kommer göra. Att hon dessutom är extremt målinriktad, fokuserad och drivs av att sätta rekord i varenda förening gör ..."
"Agneta har en väldigt mjuk framtoning och är lätt att tycka om och känna tillit till.
Hon tar sig tid för sina kunder, inger en trygghet i den största affären man kanske någonsin kommer göra. Att hon dessutom är extremt målinriktad, fokuserad och drivs av att sätta rekord i varenda förening gör att resultatet blir därefter. Vi är supernöjda med Agnetas insats och kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad i Malmö. "
Läs mer
säljare på Östra Rönneholmsvägen 27A

13 feb 2020

"Hela affären genomfördes lungt o säkert som på räls.Ordning och reda och allt väl planlagt och utfört.
Det ar ett nöje att anlita Agneta Chong som är mycket proffesionell och Erik Olssons"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 25B

05 feb 2020

"Inte svårt att rekommendera Agneta som mäklare, som är engagerad, kunnig, lyhörd lugn och vänlig samt väldigt lätt att få förtroende för. Stor kunskap i det område där vi var säljare. Hjälpsam och proffsig i sitt åtagande, många goda tipps inför fotografering och visning. Mycket kontakt vi sms, t..."
"Inte svårt att rekommendera Agneta som mäklare, som är engagerad, kunnig, lyhörd lugn och vänlig samt väldigt lätt att få förtroende för. Stor kunskap i det område där vi var säljare. Hjälpsam och proffsig i sitt åtagande, många goda tipps inför fotografering och visning. Mycket kontakt vi sms, telefon och mail med oss under tiden för budgivningen vilket jag uppskattade. Agneta är en väldigt kunnig person som jag gärna rekommendera som er mäklare till er kommande försäljning.
"
Läs mer
säljare på Fridhällagatan 14B

05 feb 2020

"Jag tycker att Agneta gjorde ett jättebra jobb. Hon är väldigt seriös och samtidigt behaglig och lätt att ha kontakt med. Jag kan rekommendera Agneta till andra som behöver mäklare."
säljare på Lugna gatan 74

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
22 315 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 149 säljare
Agneta satte rätt förväntningar på slutpriset
139 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
153 av 154 säljare
Agneta var tydlig och höll mig uppdaterad
153 av 154 säljare

Agneta på kartan.

463 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
153 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

5 195 000 kr
4 rum, 100 m²
51 950 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 853 kr/mån
1 495 000 kr
1,5 rum, 50 m²
29 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 781 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Åkarp
5 rum, 161 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Centrum
-195 000 kr
4 rum, 113 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
4 525 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
-170 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nobeltorget
1 rum, 25 m²
Utropspris: 1 045 000 kr
1 095 000 kr
Lägenhet Värnhem
+ 20 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 1 075 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.