Agneta Chong

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Agneta Chong
Profilbild för Agneta Chong
Säljarfavorit
Agneta Chong
4.9 / 5
(137 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
13 st
76 355 000 kr

Bakgrund

Agneta Chong jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2007-11-22. Agneta har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Agneta har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 79 975 000 kr.

Presentation

Jag brinner verkligen för mitt yrke och är den mäklare som har längst erfarenhet på huvudkontoret i Malmö. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor och därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga service. Mitt engagemang och driv har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare, och tack vare det har jag lyckats bli "Årets Mäklare" två gånger på konkurrerande firmor.

Här på Erik Olsson har jag gått in som partner/delägare och jag strävar efter att se till så att både jag och mina mäklare är bäst samt att vi har den högsta kvalitén på vår tjänst. Våra köpare och säljare ska alltid få högsta möjliga service.

Min målsättning är att du som säljare ska få det högsta slutpriset för just din bostad. Jag är van vid att ha höga krav på mig och att nå föreningsrekord eller t om områdesrekord är något jag alltid försöker att sträva mot.

Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt samtidigt som jag kan bidra med en trygghet genom hela processen.

Meriter
Fastighetsmäklare sedan 2007
Årets mäklare 2009 & 2013
Snart förmedlat 1 000 sålda bostäder i Malmö...

Säljare om Agneta.

11 maj 2021

"Otroligt kompetent mäklare. Lyhörd inför våra önskemål i processen. Hon har stenkoll på marknaden och väldigt bra lokalkännedom. Vi är supernöjda med vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Friisgatan 6C

04 maj 2021

"Mäklare Agneta Chong är utan tvekan den bästa mäklare jag har haft, hon har sålt flera av mina lgh till bästa möjliga pris. Engagerad och lyhörd, återkopplar ofta och ser till så att man är uppdaterad. Rak, ärlig, vänlig och har ett minne som ingen annan. Kan varmt rekommendera henne till framtida säljare/köpare."
säljare på Skvadronsgatan 22B

04 maj 2021

"Really helpful along the way "
säljare på Ellstorpsgatan 1A

07 apr 2021

"Agneta Chong är en mycket erfaren mäklare som leder försäljningsprocessen från start till mål.
Hon är socialt kompetent, har gedigen kunskap och erfarenhet, bra omdöme och är saklig och realistisk.
Jag kan varmt rekommendera Agneta."
säljare på Brogatan 6

07 apr 2021

"Agneta var proffsig, engagerad samt tillgänglig från början till slut. Rekommenderas starkt! "
säljare på Nobelvägen 80

30 mar 2021

"Jag är supernöjd med mitt val av mäklare. Agneta är vänlig, engagerad, tillgänglig, förtroendeingivande och kompetent. Rekommenderas varmt!"
säljare på Möllevångsgatan 30B

21 mar 2021

"Jag kom i kontakt med Agneta då hon var mäklare vid min första bostadsrättsaffär. Hennes lugn, struktur och känsla för detaljer gjorde det till en självklarhet för mig att kontakta henne när det var dags för mig att sälja.
Jag kände mig väldigt trygg med Agneta som mäklare, både som förstagångsköpare och säljare."
säljare på Ronnebygatan 7

18 mar 2021

"Riktig grym mäklare. Bearbetade köparna på ett perfekt sätt, alltid anträffbar och höll mig uppdaterad under hela processen. Mycket duktig. Jag är väldigt nöjd."
säljare på Ängdalavägen 28

02 feb 2021

"Bästa mäklaren någon kan önska sig. Jag har vid två tillfällen både köpt lägenhet igenom Agneta och såld min lägenhet med hennes hjälp. Perfekt och mycket väl rekommenderad."
säljare på Davidshallsgatan 5A

30 jan 2021

"Agneta är både professionell och personlig i sitt bemötande på samma gång. Hon ingav snabbt förtroende med sin vänliga ton och sin gedigna erfarenhet. Hon såg tidigt lägenhetens unika detaljer och specifika kvalitéer istället för att bara fokusera på adress och kvadratmeter. Vi har varit nöjda från början till slut och kan inget annat än att varmt rekommendera Agneta."
säljare på Södra Förstadsgatan 79C

19 dec 2020

"Det kändes tryggt att anlita Agneta Chong som mäklare, som både har mycket god lokalkännedom och stor erfarenhet. Rekomenderas!"
säljare på Södra Förstadsgatan 81B

18 dec 2020

"Professionell och engagerad "
säljare på Föreningsgatan 6A

17 dec 2020

"Stjärnmäklare"
säljare på Föreningsgatan 6E

19 nov 2020

"Agneta är väldigt professionell och vet vad hon pratar om. Är mer än nöjd."
säljare på Klågerupsvägen 307D

17 nov 2020

"Agneta gav ett proffsigt och trevligt intryck från första stund, vidare var hon överlägset mest påläst och insatt i området samt vår förening vilket slutligen blev helt avgörande för vårt val av mäklare. Jag kan varmt rekommendera Agneta till dig som letar sälja bostad runt området Triangeln/Davidshall i Malmö!"
säljare på Norra Skolgatan 1

03 nov 2020

"Agneta Chong är väldig insatt i branschen, erfaren, kan marknaden, ger goda råd och har ett väldigt trevligt bemötande. Vi har känt oss bekväma i affären och rekommenderar Agneta med det varmaste, vi själva blev rekommenderade Agneta och hon levde verkligen upp till våra förväntningar."
säljare på Föreningsgatan 63B

15 okt 2020

"I am so glad to have Agneta to handle the selling of my apartment! Absolutely recommended! Have been impressed by her professional way of working and her strong communication skills. It was my pleasure to work with her and I wish her all the best in her career as well as life!"
säljare på Lugna gatan 45

08 okt 2020

"Agneta är helt fantastisk på alla sätt. Väldigt kunnig och professionell. Snabb, vänlig och ärlig kommunikation. Hon fick snabbt mitt förtroende och hon vägledde mig på ett imponerande sätt igenom hela försäljningen. "
säljare på Oskarsfridsvägen 7B

02 okt 2020

"Hade gärna sett ett högre utgångspris"
säljare på Hasselgatan 32A

01 okt 2020

"Agneta was so open and friendly! She made this experience easy and enjoyable! Would definitely recommend her!"
säljare på Östra Farmvägen 34C

29 sep 2020

"Fantastiskt mäklare med super bra tydlighet och kommunikation. Absolut bästa mäklaren i stan. Rekommenderas starkt! "
säljare på Gustav Möllers gata 2A

29 sep 2020

"Vi behövde en lugn och tålmodig mäklare som rutinerat visade vägen genom försäljningsprocessen. Vi kunde tryggt lämna över åt Agneta. Det var ett bra samarbete där Agneta var lyhörd inför våra frågor och synpunkter, hon handledde oss med stadig hand i förberedelserna. Efter en skakig period på marknaden blev det en välplanerad försäljning med god timing och där slutpriset blev över förväntan."
säljare på Baskemöllegatan 8D

04 sep 2020

"Agneta var tydligt angelägen att det skulle vara hög kvalitet i försäljningen, både för oss säljande samt för köparen"
säljare på Södra Förstadsgatan 82

31 aug 2020

"Jag har varit jättenöjd genom hela processen och har inget att klaga på! Rekommenderas!"
säljare på Kapellplan 5:5

13 jul 2020

"Mycket trevlig, professionell och hjälpsam. Rekommenderas starkt. Är väldigt nöjd med försäljningen."
säljare på Lugna gatan 37

26 jun 2020

"Agneta var väldigt drivande men samtidigt lyhörd och ett stort stöd genom hela försäljningen."
säljare på Kronetorpsgatan 74A

26 jun 2020

"Detta är femte eller sjätte gången vi valde Agneta som mäklare, hon gör ett fantastiskt arbete, är lätt att tycka om och håller en uppdaterad hela tiden. Agneta är snabb och hittar alltid tid för den extra visningen med kort varsel och får verkligen ut det extra från priset också. "
säljare på Lägatan 17

10 jun 2020

"Vi har anlitat Agneta Chong tidigare och har alltid varit väldigt nöjda. Hon är otroligt professionell, kompetent, tydlig och trevlig. Vi rekommenderar henne starkt och kommer anlita henne vid framtida försäljningar."
säljare på Norra Skolgatan 1

08 maj 2020

"Agneta är en superduktig mäklare som är lätt att tycka om. Hon sålde vår lägenhet på ett professionellt sätt och hon var bra på att snabbt ge oss information om allt som hände under försäljningens gång. Hon jobbar mycket med de kunder som är intresserade av bostaden och hon sålde vår lägenhet redan efter några dagar ute på Hemnet (innan visning). Agneta var lätt att få tag på och hon var trevlig och tillmötesgående både mot oss som säljare samt mot köparna, vilket alla mäklare inte är. Detta är ett stort plus! Man märker att Agneta verkligen brinner för detta och vi rekommenderar henne starkt! "
säljare på Södra Förstadsgatan 80B

06 maj 2020

"Sålde min tvåa med hjälp av Agneta och var imponerad av hennes insats från början till slut! Väldigt kunnig och snabb på att svara!
Rekommenderar verkligen att anlita Agneta som din mäklare! "
säljare på Solters Plan 1B

21 apr 2020

"Agneta är en väldigt proffsig mäklare! Man märker att hon verkligen brinner för sitt yrke, hon är tillgänglig och ger sitt allt för att man ska känns sig trygg under försäljningen.
I mitt fall lyckades Agneta med en försäljning som ingen annan mäklare har lyckats med. Jag rekommenderar henne stark! "
säljare på Södra Förstadsgatan 38B

19 mar 2020

"Agneta har en väldigt mjuk framtoning och är lätt att tycka om och känna tillit till.
Hon tar sig tid för sina kunder, inger en trygghet i den största affären man kanske någonsin kommer göra. Att hon dessutom är extremt målinriktad, fokuserad och drivs av att sätta rekord i varenda förening gör att resultatet blir därefter. Vi är supernöjda med Agnetas insats och kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad i Malmö. "
säljare på Östra Rönneholmsvägen 27A

13 feb 2020

"Hela affären genomfördes lungt o säkert som på räls.Ordning och reda och allt väl planlagt och utfört.
Det ar ett nöje att anlita Agneta Chong som är mycket proffesionell och Erik Olssons"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 25B

05 feb 2020

"Inte svårt att rekommendera Agneta som mäklare, som är engagerad, kunnig, lyhörd lugn och vänlig samt väldigt lätt att få förtroende för. Stor kunskap i det område där vi var säljare. Hjälpsam och proffsig i sitt åtagande, många goda tipps inför fotografering och visning. Mycket kontakt vi sms, telefon och mail med oss under tiden för budgivningen vilket jag uppskattade. Agneta är en väldigt kunnig person som jag gärna rekommendera som er mäklare till er kommande försäljning.
"
säljare på Fridhällagatan 14B

05 feb 2020

"Jag tycker att Agneta gjorde ett jättebra jobb. Hon är väldigt seriös och samtidigt behaglig och lätt att ha kontakt med. Jag kan rekommendera Agneta till andra som behöver mäklare."
säljare på Lugna gatan 74

05 feb 2020

"Agneta kändes väldigt positiv och framförallt mycket rutinerad. Det var med stort engagemang och proffsighet som hon genomförde försäljningen av min lägenhet."
säljare på Zenithgatan 3

09 jan 2020

"Varit i kontakt med många mäklare genom åren. Ingen ger så proffisionellt intryck som Agneta.
Proffsig och samtidigt personlig och varm. Unik kombination!
"
säljare på Kapellgatan 8

08 jan 2020

"Agneta kan jag varmt rekommendera om du går i sälja tankar! Hon är en varm, trevlig tjej med stor kunskap och med full kontroll så att jag som säljare kunnat lägga min försäljning helt i hennes händer. Hon har varit väldigt närvarande och vägledde mig genom alla försäljningens delar med en säkerhet som resulterade en försäljning över vad jag hade förväntat mig. "
säljare på Vitemöllegatan 5E

02 dec 2019

"Agneta är en proffsig mäklare med hög kunskap. Med hennes sinne för detaljer och ett engagerat intresse för försäljningen så har hon fått ut högsta möjliga pris för min bostad. Jag är så nöjd med Agnetas hårda arbete och kommer anlita henne igen nästa gång det blir dags för försäljning."
säljare på Odonvidegatan 8D

28 nov 2019

"Agneta levererade hela vägen! Vi är jättenöjda med hennes strategi och utföringsplan. Hon hade en proffsig presentation om sig själv och bostadsrätten som skulle säljas. Man känner sig trygg och hon visar verkligen att hon kämpar för en.
Man ska bara följa hennes expertis så blir allt bra!
Vi rekomederar Agneta varmt!
Med vänliga hälsningar Rodrigo Donoso Rodriguez "
säljare på Vårgatan 17

25 nov 2019

"Agneta var rutinerad, trevlig och professionell men något dyrare än övriga aktörer och var så pass upptagen att vi själva fick fråga henne om mycket istället för att hon informerade i förväg."
säljare på Östervärnsgatan 3B

30 okt 2019

"Den absolut duktigaste, trevligaste och skickligaste mäklaren jag någonsin träffat. Hennes nogrannhet och att hon inte lämnar något åt slumpen var imponerande. Dessutom alltid anträffbar och aktiv mot köparna.
Jag är mycket nöjd och kan starkt rekomendera Agneta."
säljare på Ankargatan 9

24 sep 2019

"En mycket kunnig, social, empatisk, energisk och förtroendeingivande mäklare. Kan rekommendera henne till alla."
säljare på Västra Skrävlingevägen 99

23 sep 2019

"Agneta är lyhörd, påläst och professionell, jag kommer att använda mig av Agneta även vid min nästa försäljning. "
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

20 sep 2019

"Vi kände oss väldigt trygga under hela säljprocessen med Agneta. Hon visade på ett stort engagemang , proffsighet och skapade tidigt tydliga förväntningar där vi kände oss trygga med att hon alltid såg till vårt bästa och den situation vi var i. Vi ger våra varmaste rekommendationer att anlita Agneta om ni går i tankarna att sälja!"
säljare på Norra Skolgatan 3

21 aug 2019

"Agneta är fantastiskt engagerad och tävlingsinriktad samtidigt som hon stöttar genom hela processen! Definitivt mäklaren för dig som vill ha bäst pris på din bostad! "
säljare på Sölvegatan 9A

04 aug 2019

"Glad att jag fick Agneta som mäklare. Mycket nöjd med allt, tillgänglig och professionell. Allt gick väldigt smidigt. Skulle utan tvekan rekommendera henne till andra!"
säljare på Idaborgsgatan 57E

03 aug 2019

"Hon gjorde en helproffsig mäklarisats och jobbade snabbt och effektivt."
säljare på Vimpelgatan 25

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
79 975 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
122 av 132 säljare
Agneta satte rätt förväntningar på slutpriset
123 av 135 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
136 av 137 säljare
Agneta var tydlig och höll mig uppdaterad
136 av 137 säljare

Agneta på kartan.

432 tidigare annonser
3 bostäder till salu
136 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
1,5 rum, 37,5 m²
40 405 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 936 kr/mån
2 595 000 kr
4 rum, 94,5 m²
27 606 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 939 kr/mån
1 695 000 kr
2,5 rum, 59 m²
28 728 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 380 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 640 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 545 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
3 150 000 kr
Lägenhet Triangeln
+ 155 000 kr
4 rum, 107,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
7 400 000 kr
Villa Hjärup
+ 905 000 kr
6 rum, 138 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
2 740 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
+ 445 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Centrum
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.