Adam Ulfung

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Adam Ulfung
Profilbild för Adam Ulfung
Säljarfavorit
Adam Ulfung
4.8 / 5
(198 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
11 st
48 425 000 kr

Bakgrund

Adam Ulfung jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2012-06-26. Adam har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2021. Adam har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 63 025 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Solna med omnejd sedan 2012 och har under mina år i branschen hunnit med att bli utnämnd till såväl "Årets Rookie" som "Årets Mäklare". Sedan 2016 driver jag Fastighetsmäklarföretaget MOHV i Solna & Sundbyberg. Med ett stort intresse för att lära känna nya människor, en fascination för fastigheter och en förkärlek till att göra affärer passar mäklaryrket mig alldeles utmärkt. Att hela tiden stå på tårna och göra mitt yttersta för att mina kunder ska känna sig trygga och vara nöjda är för mig mycket viktigt och jag ger allt jag förmår för att se till att varje bostadsaffär känns bra för både köpare och säljare. När jag ger mig in i något ser jag alltid till att ge 100 % i varenda situation och förtroendet att ansvara för din kanske största affär är något jag har för avsikt att förvalta väl.

Utbildad bygg- och fastighetsekonom samt fastighetsmäklare på Högskolan i Halmstad.
Verksam som mäklare i Solna sedan 2012.

Mäklarbyrå


Säljare om Adam.

21 mar 2021

"Mycket trevligt och professionellt bemötande från vår mäklare Adam. Vi anlitar honom mer än gärna igen i framtida försäljningar. Rekommenderas varmt!"
säljare på Vinthundsgatan 3

16 mar 2021

"Jag ser generellt mäklaren som ett nödvändigt ont vid försäljning, men Adam gjorde ett bra jobb, och försäljningen gick bra. Adam verkar vara en genuint bra person, vilket bland mäklare känns som en ovanlig kvalitet."
säljare på Vanadisvägen 26B

13 mar 2021

"Jag har både köpt och sålt med Adam som mäklare. Han är proffsig och med ett öga för detaljer gav han mig en säljupplevelse som kändes supersmidig. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Infanterigatan 27

15 feb 2021

"Adam har varit kanon från början till slut, kan inte tänka mig än bättre mäklare. Stor kännedom om området och väldigt professionell."
säljare på Uppfartsvägen 5

13 dec 2020

"Väldigt bra och tydlig. Håller extremt god kommunikation så man känner sig alltid uppdaterad. Adam är dessutom väldigt trevlig och inte typiskt "pracka på"-material och man känner att han bryr sig!"
säljare på Boplatsvägen 7

11 dec 2020

"Adam är väldigt professionell och engagerad! Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Tulegatan 6E

17 nov 2020

"Adam är mycket professionell men samtidigt lättsam. Han är otroligt engagerad och alltid tillgänglig samtidigt som han har stenkoll på försäljningsprocessen och alltid håller mig som kund väl informerad. När man anlitat Adam så känns det som att man är hans enda kund."
säljare på Byggmästarvägen 28

16 sep 2020

"Hela processen kändes väldigt trygg med Adam. Då jag tidigare haft att göra med andra mäklare vid försäljning kan jag säga att man med Adam kände sig trygg och uppdaterad från start till slut. Alltid lätt att få tag på och han arbetar för att man som säljare ska bli så nöjd som det bara går. Seriositet och engagemang hela vägen! "
säljare på Östervägen 16B

09 aug 2020

"Adam has a very good market knowledge, very engaged and hard working. We are very pleased with our experience and we definitely recommend to work with him"
säljare på Wiboms väg 10

24 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med Adam som mäklare. Han är engagerad, duktig och trevlig. Vi trodde båda från start att jag skulle få ett högre slutpris på min bostad än vad marknaden var villig att ge."
säljare på Råsundavägen 167

11 jun 2020

"Adam var ordentlig, påläst och duktig på att följa upp med alla intressenter för att skapa en bra affär. Det var lätt att ha att göra med Adam och det kändes tryggt att ha honom som mäklare."
säljare på Krysshammarvägen 44

10 jun 2020

"Andra gången vi säljer med Adam. Lika nöjd denna gång. Om vi ska sälja igen i framtiden kommer Adam att vara"
säljare på Fridensborgsvägen 58

12 maj 2020

"Sold our apartment via Adam. Always willing to help. Professional. Calm and reliable. Analyses potential buyers accurately. Keeps seller constantly up-to-date."
säljare på Solnavägen 108

15 mar 2020

"Adam satte realistiska förväntningar som vi sedan hade turen att överträffa rejält. Han har varit duktig och kommunikativ genom hela processen. "
säljare på Greta Garbos väg 21B

17 dec 2019

"Adam är otroligt duktig , framförallt i mitt område runt Klippgatan . Kan varmt rekommendera honom . "
säljare på Klippgatan 16A

13 nov 2019

"Grym!"
säljare på Uppfartsvägen 5

04 okt 2019

"Utan tvekan den bästa mäklaren jag använt mig av någonsin. Otroligt trevlig och framförallt väldigt professionell. Det märks tydligt att Adam är väldigt engagerad i sitt jobb och duktig som få. Jag har bara positiva saker att säga om honom. "
säljare på Klippgatan 24A

27 sep 2019

"Vi har använt Adam flera gånger o är alltid 100% nöjda o rekommenderar honom vidare. Alla våra försäljningar har gått över förväntan o det är tack vare Adams insats. "
säljare på Hamngatan 11B

27 sep 2019

"Bästa mäklaren i Stockholm! Värd varenda krona."
säljare på Kristinebergsvägen 3

30 aug 2019

"Definitivt den bästa mäklaren i Solna. God lokalkännedom med en tydlig strategi, enkelt att prata med och kommer med goda tips för att affären ska bli gynnsam för alla involverade parter. Han kommunicerar kontinuerligt så att man är uppdaterad om processen från start- till slutpunkt. Rekommenderar verkligen Adam om du vill känna dig tryggt när du säljer/köper en ny bostad. "
säljare på Armégatan 8

14 aug 2019

"Kommer med all säkerhet anlita Adam igen om det skulle vara aktuellt."
säljare på Olof Palmes gata 14

12 aug 2019

"Bästa mäklaren i Solna"
säljare på Klippgatan 20C

02 aug 2019

"Trevlig, kunnig och engagerad mäklare.
Han svarade alltid snabbt.
He gave his best even if the market has been complicated, I could rely on him fully which was very important as I was living abroad during the sale.
"
säljare på Klippgatan 16B

18 jul 2019

"Adam hjälpte oss med försäljning av vår lägenhet i Råsunda. Bra kännedom om området och en proffsig, kunnig framtoning. Särskilt bra upplevde vi Adams tydliga och kontinuerliga kommunikation! Adam var också en av få mäklare som framhöll att juli kunde vara en bra försäljningsmånad - vilket visade sig stämma när utbudet blev lågt och konkurrensen noll. Lugn och bra avläsning av intressenter och budgivare.
Vi skulle välja Adam alla dagar igen!"
säljare på Råsundavägen 167

15 mar 2019

"Adam var helt suverän och om jag köper eller säljer en lägenhet i Solna/Sundbyberg kommer jag att anlita honom igen om möjligt. Vi är mycket nöjda med hela processen med Adam. "
säljare på Klippgatan 24B

05 mar 2019

"Väldigt trevlig och kunnig mäklare som engagerade sig i hela försäljningsprocessen från början till slut."
säljare på Epistelvägen 7

01 mar 2019

"Proffsig och bra men inte helt nöjd med slutpriset. Adam kan jag helt klart rekommendera till andra! "
säljare på Ankdammsgatan 31

13 feb 2019

"Adam är en ung ambitiös målinriktad mäklare med hög grad av professionalism.Han har förståelse och tålamod för de problem som kan uppstå vid en försäljning utan att göra avkall på kundrelationen.Kan verkligen rekommendera honom om man vill ha en trygg och säker försäljning med en hög avkastning."
säljare på Infanterigatan 1

12 feb 2019

"Otroligt förtroendeingivande. Fick mig att känna mig trygg under hela försäljningen. Jag hade verkligen rekommenderat Adam för din framtida försäljning. "
säljare på Virebergsvägen 3

06 feb 2019

"Adam är en mycket skicklig och engagerad mäklare. Han svarade alltid snabbt, sakligt, och uppriktigt på alla våra frågor. Rekommenderas varmt!"
säljare på Diktarvägen 8

29 nov 2018

"En mäklare som inte ger sig och vill in i det sista kämpa upp priset! Super bra!"
säljare på Klippgatan 16A

10 nov 2018

"Jag valde mäklare med omsorg för att sälja min lägenhet i Frösunda. Adam är väldigt lätt att jobba med och gav snabb och rak feedback under hela processen. Det märks att Adam gör allt han kan och jobbar hårt för sina kunder. I en trög marknad såg han till att jag fick nära det pris jag ville ha när andra objekt knappt fick några bud. Jag skulle absolut rekommendera Adam och MOHV Solna till mina vänner."
säljare på Brevduvegatan 4

25 okt 2018

"Mycket nöjd, allt har gått smidigt från start till mål. Adam är lugn, lyhörd och drivande utan att vara påstridig."
säljare på Gustav III:s Boulevard 1

11 okt 2018

"Otroligt duktig kille. Jag har både sålt och köpt av honom, och har bara positiva saker att säga."
säljare på Virebergsvägen 3

24 sep 2018

"Snabb och smidig process från första besöket till försäljningen."
säljare på Klippgatan 24A

24 sep 2018

"Väldigt nöjd med Adams insats. Han hjälpte inte bara oss med att sälja vår bostad, utan även att hitta vår nya! "
säljare på Storgatan 76C

13 sep 2018

"He is positive, full of energy, details oriented, often with constructive suggestions. He has clear mind, understandable, and an ability to control the selling process. "
säljare på Klippgatan 16A

05 sep 2018

"Väldigt förbered och påläst. En mycket bra mäklare och säljare. "
säljare på Råsundavägen 69C

30 aug 2018

"Fick ett bra intryck av Adam direkt och det höll i sig hela vägen. Något trög marknad till trots så fick vi det vi ville ha ut av affären. Skulle absolut rekommendera honom och kommer vid eventuella framtida affärer kontakta honom igen"
säljare på Råsundavägen 156

12 jul 2018

"Kan varmt rekommendera Adam. Hade höga förväntningar på honom och dom mottsvarade han. "
säljare på Infanterigatan 11

08 jun 2018

"Adam var engagerad, tillgänglig och tydlig. Kändes tryggt och pålitligt genom hela processen! "
säljare på Erik Sandbergs gata 8

18 maj 2018

"Den bästa mäklare man kan ha."
säljare på Nybodagatan 10

04 apr 2018

"Vi är verkligen super nöjda med vårat val av Adam som mäklare! Ni kommer inte att bli besvikna! :)"
säljare på Norrtullsgatan 61

01 apr 2018

"Otroligt engagerad och kompetent mäklare som jag varmt kan rekommendera. Adam gjorde ett fantastiskt arbete och jag är supernöjd!"
säljare på Förrådsgatan 1

28 mar 2018

"Kan starkt rekommendera Adam som mäklare. Marknaden var inte helt enkel att sälja i och vi fick ett slutpris där både vi och köparen blev nöjda. Vi har stort förtroende för honom. "
säljare på Framnäsbacken 14

24 mar 2018

"Lugn och engagerad mäklare. Kompetent och kunnig i sin sak. Det jag söker hos en mäklare är precis Adam. Har inget negativt att säga. Skulle rekommendera honom 7 dagar i veckan. "
säljare på Nybodagatan 6B

26 feb 2018

"Väldigt engagerad mäklare som höll oss uppdaterade på en föredömligt sätt och visade stor respekt både mot säljare och köpare.
Håller ord och visar stor trovärdighet."
säljare på Slottsvägen 5

10 feb 2018

"Mycket trevlig och kompetent. Väldigt mån om att man som säljare ska känna sig nöjd."
säljare på Tornstigen 22A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
63 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
185 av 192 säljare
Adam satte rätt förväntningar på slutpriset
171 av 196 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
194 av 198 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
195 av 197 säljare

Adam på kartan.

551 tidigare annonser
1 bostäder till salu
196 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 995 000 kr
2 rum, 55 m²
54 454 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 703 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 120 000 kr
Lägenhet Gamla Råsunda
+ 525 000 kr
1,5 rum, 41 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
5 010 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 1 015 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 155 000 kr
Lägenhet Gamla Råsunda
+ 360 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Solna Centrum
+ 655 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 460 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 865 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag ser generellt mäklaren som ett nödvändigt ont vid försäljning, men Adam gjorde ett bra jobb, och försäljningen gick bra. Adam verkar vara en genuint bra person, vilket bland mäklare känns som en ovanlig kvalitet."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.