Adam Ulfung

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Adam Ulfung
Profilbild för Adam Ulfung
Säljarfavorit
Adam Ulfung
4.8 / 5
(287 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
17 st
100 365 000 kr

Bakgrund

Adam Ulfung jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2012-06-26. Adam har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Adam har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 87 165 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Solna och Sundbyberg med omnejd sedan 2012 och har under mina år i branschen hunnit med att bli utnämnd till såväl "Årets Rookie" som "Årets Mäklare", "Årets ledare" och "Årets kvalitetsmäklare". Sedan 2016 driver jag Fastighetsmäklarföretaget MOHV i Solna & Sundbyberg. Med ett stort intresse för att lära känna nya människor, en fascination för fastigheter och en förkärlek till att göra affärer passar mäklaryrket mig alldeles utmärkt. Att hela tiden stå på tårna och göra mitt yttersta för att mina kunder ska känna sig trygga och vara nöjda är för mig mycket viktigt och jag ger allt jag förmår för att se till att varje bostadsaffär känns bra för både köpare och säljare. När jag ger mig in i något ser jag alltid till att ge 100 % i varenda situation och förtroendet att ansvara för din kanske största affär är något jag har för avsikt att förvalta väl.

Utbildad bygg- och fastighetsekonom samt fastighetsmäklare på Högskolan i Halmstad.
Verksam som mäklare i Solna och Sundbyberg sedan 2012.

Mäklarbyrå


Säljare om Adam.

15 jun 2024

"Jag är otroligt nöjd med den mäklartjänst jag fick av Adam. Han har en djup kunskap om Solna, vilket märktes tydligt genom hela försäljningsprocessen. Han var lyhörd för mina önskemål och krav, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Hans kommunikation var klar och tydlig, oc..."
"Jag är otroligt nöjd med den mäklartjänst jag fick av Adam. Han har en djup kunskap om Solna, vilket märktes tydligt genom hela försäljningsprocessen. Han var lyhörd för mina önskemål och krav, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Hans kommunikation var klar och tydlig, och hans trevliga sätt gjorde hela processen mycket behaglig. Jag kan varmt rekommendera Adam till alla som letar efter en professionell och engagerad mäklare."
Läs mer
säljare på Klippgatan 20C

14 jun 2024

"Vi köpte vår lägenhet via Adam och fick då ett väldigt gott intryck, vi valde därför att senare sälja med Adam. Det visade sig vara ett väldigt bra beslut, Adam är tillgänglig, professionell, och inger förtroende till båda parter. Adam ställde upp utan att tveka på att hålla extravisningar, vilke..."
"Vi köpte vår lägenhet via Adam och fick då ett väldigt gott intryck, vi valde därför att senare sälja med Adam. Det visade sig vara ett väldigt bra beslut, Adam är tillgänglig, professionell, och inger förtroende till båda parter. Adam ställde upp utan att tveka på att hålla extravisningar, vilket visade sig ge bra avkastning i budgivningen. Vi var supernöjda med hela processen och kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Torsgatan 42B

30 maj 2024

"Finns i ärlighetens namn ingen bättre än Adam. Anlitat honom flera gånger och blir alltid lika nöjd. Trevlig, proffsig och lyhörd för ens önskemål. Jag rekommenderar honom till alla."
säljare på Nybodagatan 16

15 maj 2024

"Adam Ulfung är en mycket bra mäklare för både köpare och säljare. Jag är mer än nöjd med Ulfs insats och kan varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Alpvägen 18

06 maj 2024

"Always professional, well versed on market insights and proactive like few others, Mr. Ulfung had been a valuable asset at our side. With a fair and realistic approach as well as with a notable business acumen, Mr. Ulfung`s contributions had been palpable along the way. Highly recommended from ou..."
"Always professional, well versed on market insights and proactive like few others, Mr. Ulfung had been a valuable asset at our side. With a fair and realistic approach as well as with a notable business acumen, Mr. Ulfung`s contributions had been palpable along the way. Highly recommended from our side."
Läs mer
säljare på Wiboms väg 10

06 maj 2024

"Jag köpte min lägenhet genom Adam och fick då stort förtroende för honom, och valde därför att även sälja med honom när det var dags, och det har jag verkligen inte ångrat. Adam är kunnig, påläst, tillgänglig, engagerad, professionell och väldigt smidig att ha att göra med. Hans stora lokalkänned..."
"Jag köpte min lägenhet genom Adam och fick då stort förtroende för honom, och valde därför att även sälja med honom när det var dags, och det har jag verkligen inte ångrat. Adam är kunnig, påläst, tillgänglig, engagerad, professionell och väldigt smidig att ha att göra med. Hans stora lokalkännedom om Solna är dessutom verkligen en särskild tillgång. Tack vare Adam fick jag en oerhört smidig försäljningsprocess. Kunde inte varit mer nöjd med hans insats. Stort tack!"
Läs mer
säljare på Klippgatan 8A

27 mar 2024

"Adam was super helpful, always available and helped to go through the whole process. I highly recommend him!"
säljare på Framnäsbacken 14

21 feb 2024

"Adam ärväldigt engagerad och har hållit mig uppdaterad under hela processen att sälja min lägenhet"
säljare på Ståltrådsvägen 13

03 feb 2024

"Jag köpte av Adam och sålde med Adam. Tyckte att han gav en som säljare tid att tänka men var ändå synlig och behjälplig med frågor. När frågorna kom så var han även väldigt påläst så han hade svar direkt.
Även en mäklare som lyssnar på en som säljare och ger en bra information om vad som händer..."
"Jag köpte av Adam och sålde med Adam. Tyckte att han gav en som säljare tid att tänka men var ändå synlig och behjälplig med frågor. När frågorna kom så var han även väldigt påläst så han hade svar direkt.
Även en mäklare som lyssnar på en som säljare och ger en bra information om vad som händer i själv säljprocessen när det kommer till visningar och bud.
Högsta betyg får Adam av mig! "
Läs mer
säljare på Parkvägen 2

03 feb 2024

"Kan tänka mig att ta hjälp av Adam som mäklare igen vid framtida bostadsförsäljningar."
säljare på Vikingavägen 7

16 jan 2024

"Har både köpt och sålt med hjälp av Adam. Professionell och ödmjuk!"
säljare på Huvudstagatan 15

11 okt 2023

"En professionell och tillgänglig mäklare som jag rekommenderar. "
säljare på Fridhemsgatan 35

10 maj 2023

"Adam är kunnig och lyhörd som svarade på våra frågor och guidade oss genom hela processen. Han ger ett lugnt och pålitligt intryck vilket vi uppskattade. "
säljare på Råsundavägen 162

21 nov 2022

"Har varit i kontakt med Adam sedan många år tillbaka och han har varit till våran hjälp när vi har haft frågor o svar och tillslut med våran försäljning :) "
säljare på Råsundavägen 57

30 okt 2022

"Vi är mycket nöjda med Adam!"
säljare på Edvin Adolphsons väg 12

29 okt 2022

"Enkel & snabb affär, min bostad blev såld innan visning tack vara Adams kontakter. "
säljare på Råsundavägen 133B

07 okt 2022

"Adam är kunnig, lyhörd och proaktiv med ett hjälpsamt och professionellt bemötande. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare."
säljare på Tecknarvägen 8

24 sep 2022

"Har bara positiva saker att säga om Adam! Han skötte försäljningen på ett smart och konstruktivt sett vilket ledde till en smidig process och bra resultat. Samtidigt var han både lyhörd och trevlig. Rekommenderar starkt."
säljare på Erik Sandbergs gata 8

23 jul 2022

"kunde inte varit bättre!"
säljare på Bygränd 2G

19 jun 2022

"Fick inte möjligheten att välja mellan fastpris och procent och tyckte 49500 fastpris var högt gentemot slutpriset "
säljare på Huvudstagatan 12

19 jun 2022

"Adam har varit väldigt bra, noggrann och förtroendeingivande vid både första träff till att lägenheten såldes. Marknaden var svajig men det märkes inte på hur Adam hanterade budgivningen och förhandlingen till ett väldigt bra avslut. Kan varmt rekommendera Adam om ni vill sälja eran lägenhet då h..."
"Adam har varit väldigt bra, noggrann och förtroendeingivande vid både första träff till att lägenheten såldes. Marknaden var svajig men det märkes inte på hur Adam hanterade budgivningen och förhandlingen till ett väldigt bra avslut. Kan varmt rekommendera Adam om ni vill sälja eran lägenhet då han både svarar snabbt och är extremt proffesionellt med både mig och min min sambo. Vi kommer garanterat kontakta Adam igen vid köp eller försäljning av bostad, hoppas ni gör det med.20/10!"
Läs mer
säljare på Tulegatan 71

09 jun 2022

"Du kommer inte bli besviken!"
säljare på Gustafsvägen 12

28 maj 2022

"Allt var utmärkt. Jag är så glad."
säljare på Vanadisvägen 31B

23 maj 2022

"Adam är målinriktad, lugn, pedagogisk och lätt att ha att göra med. Ber man om hans ärliga åsikt får man den utan att han försöker pracka på dig något.
"
säljare på Ahlsellvägen 14

05 maj 2022

"Adam är en mycket positiv person, lätt att kommunicera med och professionell i sitt arbete. Alltid tillgänglig, hans stor erfarenhet och viljan att hjälpa till gjorde det lätt för mig att uppfylla mina åtaganden i lägenhets försäljningen. Tack Adam för ett strålande arbete!"
"Adam är en mycket positiv person, lätt att kommunicera med och professionell i sitt arbete. Alltid tillgänglig, hans stor erfarenhet och viljan att hjälpa till gjorde det lätt för mig att uppfylla mina åtaganden i lägenhets försäljningen. Tack Adam för ett strålande arbete!"
Läs mer
säljare på Fleminggatan 60C

14 apr 2022

"Jag har erfarenhet av Adam nu både som köpare och säljare och han har i båda fallen varit toppen genom hela processen. Förutom en strålande insats vid vår försäljning hjälpte han oss även med vårt letande efter nya bostäder genom värderingar och hjälp med kontrakt."
"Jag har erfarenhet av Adam nu både som köpare och säljare och han har i båda fallen varit toppen genom hela processen. Förutom en strålande insats vid vår försäljning hjälpte han oss även med vårt letande efter nya bostäder genom värderingar och hjälp med kontrakt."
Läs mer
säljare på Brevduvegatan 4

01 apr 2022

"Mycket nöjd med Adams handläggning av vår försäljning.
Utmärkt upplägg, uppföljning och genomförande av försäljning.
Snabbt och effektivt "
säljare på Infanterigatan 4

14 mar 2022

"Adam är en otroligt professionell och trygg partner genom hela försäljningsprocessen, vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 8

16 feb 2022

"Mycket nöjd,Adam kan sin sak. Han är lugn och noga. Mohv kan jag verkligen rekommendera."
säljare på Örsvängen 7

07 feb 2022

"Rekommenderar Adam Ulfung alla dar i veckan! Proffsig, tydlig, ödmjuk och inlyssnande. Han höll oss uppdaterad från början till slut."
säljare på Evenemangsgatan 18

30 nov 2021

"Vi sålde vårt lgh via Adam. Vid först mötet var det tydligt att han har en entreprenerial mindset i jämförelse med andra mäklare. Han tykte inte vårt lgh endast som en försäljningsobjekt utan att tog ownership av hela processen och vissade mycket positiv insats och interesse i varje steg. Vi känd..."
"Vi sålde vårt lgh via Adam. Vid först mötet var det tydligt att han har en entreprenerial mindset i jämförelse med andra mäklare. Han tykte inte vårt lgh endast som en försäljningsobjekt utan att tog ownership av hela processen och vissade mycket positiv insats och interesse i varje steg. Vi kände att vårt lgh är i safehands för försäljning. Han har mycket bra insyn om område, förening och lyssnar på säljarens behöv. Han är väldigt duktig att förstå besökare och målinriktad att nå slutpris som vi dikuterades. Jag rekomenderar Adam 200% och väldigt nöjd med försäljning."
Läs mer
säljare på Infanterigatan 11

26 nov 2021

"Adam gjorde ett mycket bra jobb! Uppskattar hans lugna, förtroendeingivande och kunniga arbetssätt. Han har ett väldigt bra kund bemötande, både mot säljare och köpare. "
säljare på Virebergsvägen 14

21 nov 2021

"Mycket nöjd, bästa Adam! Han har skapat nöjda köpare och säljare än en gång. Finns ingen bättre! "
säljare på Råsundavägen 162

12 nov 2021

"Anlitade Adam att sälja vår lägenhet efter vi köpte en annan av honom. Mycket professionell och lyhörd. "
säljare på Tulegatan 71

02 sep 2021

"Att Adam är bedårande enligt mg vill han nog inte dela vidare, men jag har känt mig väldigt bekväm med hans lugna och inlyssnande person
Att han är på hugget när det gäller gör det hela till en mycket bekväm känsla som helhet, en personlig och varm mäklare, hur många är de?"
"Att Adam är bedårande enligt mg vill han nog inte dela vidare, men jag har känt mig väldigt bekväm med hans lugna och inlyssnande person
Att han är på hugget när det gäller gör det hela till en mycket bekväm känsla som helhet, en personlig och varm mäklare, hur många är de?"
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 29

02 jun 2021

"Adam är tillmötesgående utan att vara framfusig. Han besitter stor erfarenhet och har en jordnära och ödmjuk framtoning."
säljare på Näckrosvägen 40

31 maj 2021

"Det är andra gången som jag använder Adam och han var exakt lika proffsig och engagerad som första gången. Man känner sig verkligen trygg med Adam som förklarar och leder en genom hela processen på ett enkelt och tydlig sätt."
säljare på Byggmästarvägen 28

30 maj 2021

"Gav tydlig information och bra med återkoppling under processens gång. "
säljare på Starrbäcksgatan 9A

14 maj 2021

"Adam ger verkligen allt och ordnar konsekvent med utomordentliga resultat. Detta var tredje gången jag anlitade Adam och jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Råstavägen 4B

02 maj 2021

"Adam är lugn, pålitlig, tydlig och ärlig. Allt det vi värderar högt hos en mäklare. Rekommenderar varmt Adam som mäklare. "
säljare på Hamngatan 11A

21 mar 2021

"Mycket trevligt och professionellt bemötande från vår mäklare Adam. Vi anlitar honom mer än gärna igen i framtida försäljningar. Rekommenderas varmt!"
säljare på Vinthundsgatan 3

16 mar 2021

"Jag ser generellt mäklaren som ett nödvändigt ont vid försäljning, men Adam gjorde ett bra jobb, och försäljningen gick bra. Adam verkar vara en genuint bra person, vilket bland mäklare känns som en ovanlig kvalitet."
säljare på Vanadisvägen 26B

13 mar 2021

"Jag har både köpt och sålt med Adam som mäklare. Han är proffsig och med ett öga för detaljer gav han mig en säljupplevelse som kändes supersmidig. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Infanterigatan 27

15 feb 2021

"Adam har varit kanon från början till slut, kan inte tänka mig än bättre mäklare. Stor kännedom om området och väldigt professionell."
säljare på Uppfartsvägen 5

13 dec 2020

"Väldigt bra och tydlig. Håller extremt god kommunikation så man känner sig alltid uppdaterad. Adam är dessutom väldigt trevlig och inte typiskt "pracka på"-material och man känner att han bryr sig!"
säljare på Boplatsvägen 7

11 dec 2020

"Adam är väldigt professionell och engagerad! Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Tulegatan 6E

17 nov 2020

"Adam är mycket professionell men samtidigt lättsam. Han är otroligt engagerad och alltid tillgänglig samtidigt som han har stenkoll på försäljningsprocessen och alltid håller mig som kund väl informerad. När man anlitat Adam så känns det som att man är hans enda kund."
"Adam är mycket professionell men samtidigt lättsam. Han är otroligt engagerad och alltid tillgänglig samtidigt som han har stenkoll på försäljningsprocessen och alltid håller mig som kund väl informerad. När man anlitat Adam så känns det som att man är hans enda kund."
Läs mer
säljare på Byggmästarvägen 28

16 sep 2020

"Hela processen kändes väldigt trygg med Adam. Då jag tidigare haft att göra med andra mäklare vid försäljning kan jag säga att man med Adam kände sig trygg och uppdaterad från start till slut. Alltid lätt att få tag på och han arbetar för att man som säljare ska bli så nöjd som det bara går. Seri..."
"Hela processen kändes väldigt trygg med Adam. Då jag tidigare haft att göra med andra mäklare vid försäljning kan jag säga att man med Adam kände sig trygg och uppdaterad från start till slut. Alltid lätt att få tag på och han arbetar för att man som säljare ska bli så nöjd som det bara går. Seriositet och engagemang hela vägen! "
Läs mer
säljare på Östervägen 16B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
87 165 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
267 av 277 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
278 av 284 säljare
Adam var tydlig och höll mig uppdaterad
281 av 283 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Adam på kartan.

710 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
285 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 54 m²
Lägenhet, Järfälla
3 490 kr/mån
3 rum, 83 m²
Lägenhet, Sundbyberg
6 005 kr/mån
2 850 000 kr
1,5 rum, 43 m²
66 279 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 414 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Solna
2 644 kr/mån
2 rum, 47 m²
Lägenhet, Solna
3 674 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Solna Centrum
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 32 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Råsunda
3 rum, 72 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Solna Centrum
1,5 rum, 46 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är otroligt nöjd med den mäklartjänst jag fick av Adam. Han har en djup kunskap om Solna, vilket märktes tydligt genom hela försäljningsprocessen. Han var lyhörd för mina önskemål och krav, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Hans kommunikation var klar och tydlig, och hans trevliga sätt gjorde hela processen mycket behaglig. Jag kan varmt rekommendera Adam till alla som letar efter en professionell och engagerad mäklare."
Slutpris saknas
Lägenhet Centrala Sundbyberg
4 rum, 80,5 m²
Utropspris: 4 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.