Abbe Karakus

Profilbild för Abbe Karakus
Säljarfavorit
Abbe Karakus
5.0 / 5
(148 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
24 st
74 135 000 kr

Bakgrund

Abbe Karakus jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2020-02-28. Abbe har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2022. Abbe har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 86 305 000 kr.

Presentation

I min yrkesroll är jag driven, engagerad och har fokus för att alltid ha nöjda uppdragsgivare samt köpare på ett professionellt och tryggt sätt. Söker du en mäklare som ser värdet i varje detalj och kan ta dig igenom försäljningen med bra framgång, är jag den rätta personen för dig. Jag är engagerad, driven och jobbar helhjärtat för att göra mina kunder nöjda. Mitt fokus ligger på kundens önskemål samt unika behov, och det viktigaste för mig som mäklare är kvalitet före kvantitet.

Känner du att jag är rätt mäklare för dig, är du varmt välkommen att höra av dig. Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär. Jag kommer att hjälpa dig från början till slut

Mäklarbyrå


Säljare om Abbe.

16 maj 2024

"Abbe ingav förtroende redan vid första mötet och han motsvarade till 100% allt vad han lovat. Han är kunnig, snabb och effektiv när det kommer till det praktiska med visning och försäljning, men han tog sig också tid och var lyhörd för alla våra funderingar och frågor och kom med goda råd under d..."
"Abbe ingav förtroende redan vid första mötet och han motsvarade till 100% allt vad han lovat. Han är kunnig, snabb och effektiv när det kommer till det praktiska med visning och försäljning, men han tog sig också tid och var lyhörd för alla våra funderingar och frågor och kom med goda råd under den, i vårt fall, långa processen innan. Lätt att ha att göra med och vi kände oss trygga hela vägen."
Läs mer
säljare på Sotingeplan 68

09 maj 2024

"Abbe är en duktig mäklare som jag kan rekommendera till alla. Har gjort över förväntan och vi är supernöjda med arbetet han gjort. Han lyssnar, tar till sig, ger råd, återkopplar etc. Du får en topp service och en grym säljare. Rekommenderas starkt. "
säljare på Nykarlebygatan 83

22 apr 2024

"Trots att jag inte lyckades få det pris jag förväntade mig när jag sålde min bostad, är jag ändå mycket nöjd med den service jag fick av mäklaren Abbe Karakus som sålde min bostad. Han är mycket kunnig om området och planerade försäljningen på ett effektivt sätt. Han höll mig ständigt uppdaterad ..."
"Trots att jag inte lyckades få det pris jag förväntade mig när jag sålde min bostad, är jag ändå mycket nöjd med den service jag fick av mäklaren Abbe Karakus som sålde min bostad. Han är mycket kunnig om området och planerade försäljningen på ett effektivt sätt. Han höll mig ständigt uppdaterad och var alltid tillgänglig när jag hade frågor. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som funderar på att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Själlandsgatan 8

21 apr 2024

"Abbe var väldigt omsig och kringsig. Han erbjöd sig att ta hand om posten eftersom inte vi bodde på nära håll. Han var tillgänglig , alltid. Även när man ringde honom och mailade. Man fick alltid snabba svar. Han var väldigt driven. Han var lättsam."
säljare på Svinningegränd 13

20 apr 2024

"Abbe är en framåtlutad mäklare och ligger steget före under hela processen. Han har ett stort nätverk av köpare och säljare och använder dessa aktivt. Det går att lita på att jobbet blir väl genomfört med honom som din mäklare."
säljare på Torneågatan 37

13 apr 2024

"Vi är mycket nöjda och med Abbes hjälp har vi bara behövt ha en kontakt."
säljare på Langelandsgatan 3

30 mar 2024

"Väldigt professionellt och trevligt bemötande. Kände mig trygg under hela resan. Rekommenderar starkt."
säljare på Stavangergatan 54

27 mar 2024

"Mäklaren gjorde sitt jobb, alltid lättillgänglig samt trevlig och glad, tydlig med info och sålde objektet innan visning."
säljare på Sotingeplan 18

22 mar 2024

"supernöjd med med abbe, kämpat med denna försäljning som om det vore hans egen bostad, rekomenderas till alla som är i tankarna på sälja att höra av sig till den fantastiska mäklaren. abbe hjälpte även med att hitta en all in one lösning för styling städ försälning./ nöjd kund"
"supernöjd med med abbe, kämpat med denna försäljning som om det vore hans egen bostad, rekomenderas till alla som är i tankarna på sälja att höra av sig till den fantastiska mäklaren. abbe hjälpte även med att hitta en all in one lösning för styling städ försälning./ nöjd kund"
Läs mer
säljare på Imatragatan 49

11 mar 2024

"Han är väldigt skicklig mäklare som har goda kunskaper i flera områden och jag kände mig trygg som en kund. Han är ärlig, pålitlig, sakligt och har mycket erfarenhet inom sitt yrke. Han var engagerat i projektet fullt ut. Han är lyhörd, flexibel, serviceinriktat, noggrann och har en god lokalkänn..."
"Han är väldigt skicklig mäklare som har goda kunskaper i flera områden och jag kände mig trygg som en kund. Han är ärlig, pålitlig, sakligt och har mycket erfarenhet inom sitt yrke. Han var engagerat i projektet fullt ut. Han är lyhörd, flexibel, serviceinriktat, noggrann och har en god lokalkännedom. Har svarar alltid på telefon eller sms. Som person han är väldig artig och vänlig. Försäljning av min bostad var den största affären i mitt liv och jag valde den bästa mäklaren.
Jag vill tacka Abbe Karakus för ett utmärkt arbete och rekommenderar honom varmt till alla som vill anlita en toppmäklare."
Läs mer
säljare på Sibeliusgången 28

07 mar 2024

"Mäklarens professionalism och engagemang var enastående, och jag uppskattade verkligen hans förmåga att guida mig genom hela processen med expertis och omsorg. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen!"
säljare på Kista Alléväg 33

21 feb 2024

"Mycket kompetent och skicklig mäklare. Kunnig, tydlig och social. Mkt stor arbetsvilja och lyhörd för olika behov. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lofotengatan 35

18 feb 2024

"Abbe är en mycket engagerad och lyhörd mäklare. Väldigt lätt att ha att göra med och kämpar hårt för att få bästa möjliga resultat. Rekommenderas varmt! "
säljare på Stavangergatan 62

05 feb 2024

"Mäklaren Abbe är erfaren kunnig och känner till hela området. Han är samarbetsam och kan nås på telefon och mailkontakt snabbt.
Vi rekommenderar Abbe till alla som vi känner och vill köpa eller sälja sina bostäder."
säljare på Elinsborgsbacken 40

03 feb 2024

"Abbe bästa.
Bra jobbat "
säljare på Imatragatan 172

15 jan 2024

"Engagerad, gav bra tips med utrymme att fatta eget beslut och väldigt god kunskap om marknaden."
säljare på Sibeliusgången 42

10 jan 2024

"Mycket bra mäklare är väldig nöjd "
säljare på Ringstedsgatan 10A

04 jan 2024

"Grym mäklare med god lokalkännedom. Tillgänglig när vi än behövde honom och gav goda råd och tips. Rekommenderas varmt! "
säljare på Skagafjordsgatan 11

22 dec 2023

"En mycket engagerad mäklare som jag VERKLIGEN vill rekommendera!"
säljare på Helsingörsgatan 34

13 dec 2023

"Fantastisk mäklare med bra återkoppling under hela processen.
Abbe är otroligt professionell, engagerad och lyhörd.
Vi är nöjda med allt från start till slut.
I en svår marknad så var Abbe lugn och hade stenkoll på läget."
säljare på Langelandsgatan 3

20 nov 2023

"Generellt bra, blev väl omhändertagen och uppvisar intresse av att dela med sig av objektet som säljs. Ger en känsla av att han har koll på de flesta grejer som rör objektet. Abbe håller gärna kontakten vid intresse samt under budgivningens process. Oerhört proffsig och enkel att ha att göra m..."
"Generellt bra, blev väl omhändertagen och uppvisar intresse av att dela med sig av objektet som säljs. Ger en känsla av att han har koll på de flesta grejer som rör objektet. Abbe håller gärna kontakten vid intresse samt under budgivningens process. Oerhört proffsig och enkel att ha att göra med vid kontraktsskrivning. Allting var supertydligt och pålitlig"
Läs mer
säljare på Stavangergatan 64

14 nov 2023

"Bästa mäklare som vi har träffat. Väldigt proffsigt, lyhörd, hjälpsam, trevlig samt mycket engagerad i sitt jobb. Vi tackar mycket för din engagemang och proffessionalitet som du har visat oss under tiden som du har varit hos oss. Din tålamod som du har visat både oss samt köpare finns inte ord a..."
"Bästa mäklare som vi har träffat. Väldigt proffsigt, lyhörd, hjälpsam, trevlig samt mycket engagerad i sitt jobb. Vi tackar mycket för din engagemang och proffessionalitet som du har visat oss under tiden som du har varit hos oss. Din tålamod som du har visat både oss samt köpare finns inte ord att beskriva det. Vi önskar lycka till dig!"
Läs mer
säljare på Spånga Kyrkväg 626

01 nov 2023

"Abbe är mycket professionell. Kunnig och engagerad!
Jag upplevde att han är en lugn person. Han lyssnar och förklarar, kommunicera på ett enkelt och bra sätt som är lättförståeligt.
Jag förstår varför jag blev rekomenderad att välja honom och jag skulle definitivt rekommendera Abbe till andra so..."
"Abbe är mycket professionell. Kunnig och engagerad!
Jag upplevde att han är en lugn person. Han lyssnar och förklarar, kommunicera på ett enkelt och bra sätt som är lättförståeligt.
Jag förstår varför jag blev rekomenderad att välja honom och jag skulle definitivt rekommendera Abbe till andra som söker en duktig och pålitlig mäklare."
Läs mer
säljare på Skagafjordsgatan 3

01 nov 2023

"5/5 men jag hade gärna försökt få lägenheten såld till ett högre pris, fick gå ner väldigt mkt. "
säljare på Hjulstavägen 92

20 okt 2023

"Abbe är en engagerad, professionell och lyhörd mäklare. Vi är väldigt nöjda och tacksamma."
säljare på Lofotengatan 12

05 okt 2023

"Kände mig redan trygg vid första möte. Det var lätt att prata med Abbe. Han kännedom av område och hans insats var mycket bra. J"
säljare på Kaskögatan 16

05 okt 2023

"Mycket nöjd med Abbe Karakus, ställde helhjärtat upp för att hjälpa mig att sälja min lägenhet"
säljare på Torneågatan 29

04 okt 2023

"Vi tycker Abbe är en bra mäklare som är väldigt flexibel med att ses när det fungerar för oss och tillgänglig på telefon.
Han är pålitligt, guidar oss i våra beslut och ger oss bra beskrivningar på alla våra funderingar!
Vi kan varmt rekommendation ha honom som mäklare.
Vi är nöjda med hela proce..."
"Vi tycker Abbe är en bra mäklare som är väldigt flexibel med att ses när det fungerar för oss och tillgänglig på telefon.
Han är pålitligt, guidar oss i våra beslut och ger oss bra beskrivningar på alla våra funderingar!
Vi kan varmt rekommendation ha honom som mäklare.
Vi är nöjda med hela processen och vill tacka Abbe för hans insatser!
"
Läs mer
säljare på Själlandsgatan 101

25 sep 2023

"Tydlig kommunikatoin, stort engagemang och bra råd. Som sagt supernöjd. "
säljare på Porkalagatan 5

18 sep 2023

"Abbe är en bra och kunnig, duktig mäklare..
Jag är villig att slå vad om att han är seklets bästa. Han har visat att han är mycket vänlig, hårt arbetande och gör ett utmärkt jobb. Till dig, om du funderar på att sälja eller köpa din bostad, kontakta denna personen. Vill säga att du är den bästa ..."
"Abbe är en bra och kunnig, duktig mäklare..
Jag är villig att slå vad om att han är seklets bästa. Han har visat att han är mycket vänlig, hårt arbetande och gör ett utmärkt jobb. Till dig, om du funderar på att sälja eller köpa din bostad, kontakta denna personen. Vill säga att du är den bästa som är mäklare. Tack för allt.
Lycka till.
"
Läs mer
säljare på Mariehamnsgatan 14

17 sep 2023

"Vi kunde inte tänka på en bättre person att hjälpa oss!
Abbe är professionell, pålitlig och hårt arbetande. Han var ärlig och öppen från början och lurade inte alls våra förväntningar under hela processen.
Vi haft en fantastisk samarbete och han var otroligt involverad och engagerat.
Tussen tack ..."
"Vi kunde inte tänka på en bättre person att hjälpa oss!
Abbe är professionell, pålitlig och hårt arbetande. Han var ärlig och öppen från början och lurade inte alls våra förväntningar under hela processen.
Vi haft en fantastisk samarbete och han var otroligt involverad och engagerat.
Tussen tack bästa Abbe! "
Läs mer
säljare på Torneågatan 23

11 sep 2023

"Abbe Karakus är pålitlig och har ens bästa för ögonen. Rekommenderas varmt! "
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

21 aug 2023

"Jag rekommendera honom det viktig att han kan "
säljare på Hillerödsgränd 3

03 aug 2023

"Jag är väldigt nöjd med mäklarens insats , vid dessa svåra tider i marknaden så var det inga problem för min mäklare att få den sålt, så jag rekommenderar absolut till andra att anlita honom! "
säljare på Hjulstavägen 92

20 jul 2023

"Mycket bra, trevligt och professionellt bemötande.
Sträckte sig utöver det man kan förvänta sig av en fastighetsmäklare.
Ska ni sälja?
Fråga efter Abbe!
"
säljare på Torneågatan 13

18 jul 2023

"Abbe var en utmärkt mäklare. Han är både tydlig och rak och han är lätt att förstå. Kommer rekommendera honom till andra."
säljare på Själlandsgatan 7

17 jul 2023

"Han kan sitt jobb!!
Välinformerar, tydlig, trevlig, ärlig, talar om saker som det är!
Rekommenderas varmt!!! "
säljare på Helsingforsgatan 53

04 jul 2023

"Jag kände mig 100% trygg med Abbe från första stund. Väldigt tydlig och pedagogisk och enkel att ha att göra med. Dessutom driven och positiv! "
säljare på Vissingebacken 7

26 jun 2023

"Så nöjd att vi valde Abbe som fastighetsmäklare till våran husförsäljning.
Abbe är väldigt vänlig, tålmodig och kompetent. Vi kände oss helt trygga i att lämna besluten till honom och är mycket nöjda med resultatet.
Kändes helt rätt från början til slut, så TACKSAMMA.""
"Så nöjd att vi valde Abbe som fastighetsmäklare till våran husförsäljning.
Abbe är väldigt vänlig, tålmodig och kompetent. Vi kände oss helt trygga i att lämna besluten till honom och är mycket nöjda med resultatet.
Kändes helt rätt från början til slut, så TACKSAMMA.""
Läs mer
säljare på Århusgatan 223

18 jun 2023

"Jag tog kontakt med Abbe via en rekommendation och är väldigt glad att jag gjorde det. Han var engagerad från start och det gjorde mig trygg genom hela processen. Det var även en stor trygghet att han kan området och känner föreningen väl. Kan varmt rekommendera honom om ni har planer att sälja e..."
"Jag tog kontakt med Abbe via en rekommendation och är väldigt glad att jag gjorde det. Han var engagerad från start och det gjorde mig trygg genom hela processen. Det var även en stor trygghet att han kan området och känner föreningen väl. Kan varmt rekommendera honom om ni har planer att sälja eller köpa i området."
Läs mer
säljare på Kaskögatan 32

14 jun 2023

"Från första möte till att bostaden blev såld tog endast 14 dagar. Jag är väldigt nöjd med mäklaren som alltid var tillgänglig för mina frågor. "
säljare på Sotingeplan 38

14 jun 2023

"Mest pålitliga mäklaren! Glad och positiv. Riktigt engagerad och försöker matcha bostäder med egna intresserade "
säljare på Imatragatan 10

10 jun 2023

"Abbe är en väldigt kommunikativ och kompetent mäklare. Han hjälpte oss att få en snabb och trygg försäljning i en trög marknad. Rekommenderar varmt! "
säljare på Torneågatan 33

06 jun 2023

"Han är duktig verkligen och mycket ansvarig."
säljare på Koldinggatan 5

25 maj 2023

"Abbe är en jätteduktig mäklare med hjärtat på rätt ställe!
Personlighet som respekt, lyhördhet, vänlighet, professionalitet skiner av den här mäklaren.
Väldigt tacksam hans arbete och insatser!
Han är en person som är riktigt värdefull.
Rekommenderar starkt!
En av de nöjda kunderna/ Linda P
"
"Abbe är en jätteduktig mäklare med hjärtat på rätt ställe!
Personlighet som respekt, lyhördhet, vänlighet, professionalitet skiner av den här mäklaren.
Väldigt tacksam hans arbete och insatser!
Han är en person som är riktigt värdefull.
Rekommenderar starkt!
En av de nöjda kunderna/ Linda P
"
Läs mer
säljare på Pargasgatan 26

19 maj 2023

"Väldigt kommunikativ, förklarade saker och lätt att få tag på. Ärlig och lade grund för rimliga förväntningar!"
säljare på Kista Gårdsväg 16

11 maj 2023

"Proffesionell, driven och lyhörd mäklare. Rekommenderas varmt "
säljare på Langelandsgatan 43

05 maj 2023

"Abbe är mycket bra mäklare jag rekommendera han till dig "
säljare på Helsingörsgatan 42

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Radhus
7
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
86 305 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
145 av 148 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
142 av 143 säljare
Abbe var tydlig och höll mig uppdaterad
146 av 147 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Abbe på kartan.

230 tidigare bostäder
40 bostäder till salu
147 rekommendationer

40 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
2 195 000 kr
4 rum, 76 m²
28 881 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 437 kr/mån
3 695 000 kr
4 rum, 100 m²
36 950 kr/m²
Radhus, Stockholm
1 495 000 kr
2 rum, 45,6 m²
33 222 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 897 kr/mån
2 rum, 45 m²
Lägenhet, Stockholm
2 810 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 600 000 kr
Lägenhet
2 rum, 56 m²
1 610 000 kr
Lägenhet Akalla
2 rum, 65 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 200 000 kr
Lägenhet Husby
-95 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Vilande / ej såld
Radhus Akalla
5 rum, 122 m²
1 795 000 kr
Lägenhet Spånga
4 rum, 101 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Abbe ingav förtroende redan vid första mötet och han motsvarade till 100% allt vad han lovat. Han är kunnig, snabb och effektiv när det kommer till det praktiska med visning och försäljning, men han tog sig också tid och var lyhörd för alla våra funderingar och frågor och kom med goda råd under den, i vårt fall, långa processen innan. Lätt att ha att göra med och vi kände oss trygga hela vägen."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.