Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare.*

* Hittamäklare, som grundades 2006, är idag Sveriges största mäklarguide och en del av den statliga banken SBAB. Vi har hittills hjälpt fler än 50.000 personer i valet av mäklare. Registrera här så kontaktar vi dig för att se om vi kan hjälpa till. Helt kostnadsfritt såklart.

3 385 591 st
Besök totalt 2021
54 505 st
Förmedlade mäklare
314 710 st
Inlämnade omdömen

Så här funkar vår smarta tjänst

Vi matchar din bostad med rätt mäklare

Mäklare är bra på olika saker. Vi har samlat på oss mycket statistik och omdömen för att kunna hitta de mäklare som passar bäst för dig när du ska sälja.

Jämför mäklarna

Kika på mäklarnas profiler med presentationer, omdömen och tidigare försäljningar. Vi ser till att du har den information du behöver för att kunna välja rätt.

Vår hjälp är gratis

Vi gör grovjobbet åt dig helt utan måsten. Du väljer sedan själv om du vill anlita någon av de mäklare du matchas med. Lycka till med din försäljning!

Psst! Kolla på filmen så fattar du grejen!

Vi matchar dina och bostadens behov med mäklarens kompetens

Gör som tiotusentals andra landet över och få rätt start på din bostadsförsäljning.

Uppskattat av våra användare

 
"Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick av Hittamäklare. Jag hade inte sålt någon bostad tidigare och fick bra råd och flera mäklare att välja mellan. Mäklarna hörde av sig och efter att ha jämfört alla valde jag den jag tyckte bäst om och han gjorde även ett kanonbra jobb med försäljningen."
"Jag fick förslag på flera mäklare och valde den som hade sålt mest där jag bor. Statistiken på mäklarnas försäljningar hjälpte mig att välja och jag blev jättenöjd med slutpriset."
"Jag behövde välja en mäklare snabbt eftersom jag precis köpt ny bostad och det fick jag hjälp med. Jag kommer att använda tjänsten igen nästa gång jag ska sälja."

Nytt avsnitt av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Hittamäklares helhjärtade resa mot att göra boendeekonomi jättekul fortsätter. Häng på Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget mot nya upptåg!

Nytt avsnitt av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Hittamäklares helhjärtade resa mot att göra boendeekonomi jättekul fortsätter. Häng på Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget mot nya upptåg!

Senaste rekommenderade mäklare

Profilbild för Abbe Karakus
Säljarfavorit
Abbe Karakus
4.9 / 5 (56 omdömen)

"Oerhört professionell och engagerad. Detta var första gången jag sålde en lägenhet. Abbe förklarade tydligt hur man gick till väga ovh dom olika stegen. Han vägledde mig hela vägen till slutet. Tillgänglig varje gång man kontaktar honom samt tålmodig under hela processen. Rekommenderar honom starkt till alla andra! En person som är ”hungrig” inom sitt yrke och ger allt han har. En stor guldstjärna till honom! "

Säljare på Vissingebacken 5
4 minuter sedan
Profilbild för Elin Hultman
Elin Hultman
4.6 / 5 (5 omdömen)

"Underbara och fantastiska Elin! En toppenbra mäklare på alla sätt. En bättre mäklare är svårt att hitta. Positiv, glad och driven på alla sätt. När det kändes trögt gav du oss hopp, så proffsig! Vi är så glada att just du ville hjälpa oss! "

Säljare på Storseglet 19
1 timme sedan
Profilbild för Johan Sällström
Johan Sällström
5.0 / 5 (14 omdömen)

"Lyhörd och enkel att jobba med som mäklare"

Säljare på Falkuddsslingan 14
1 timme sedan
Profilbild för Mattias Lundin
Mattias Lundin
5.0 / 5 (24 omdömen)

"Mattias var mycket tillmötesgående, engagerad och proffsigt från dag ett. Han var öppen och ärlig under hela försäljningsprocessen, och rörde upp himmel och helvete för en lyckad bostadsförsäljning. Jag rekommenderar Mattias starkt! "

Säljare på Igeldammsgatan 22D
2 timmar sedan