Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare.*

* Hittamäklare, som grundades 2006, är idag Sveriges största mäklarguide och en del av den statliga banken SBAB. Vi har hittills hjälpt fler än 50.000 personer i valet av mäklare. Registrera här så kontaktar vi dig för att se om vi kan hjälpa till. Helt kostnadsfritt såklart.

3 385 591 st
Besök totalt 2021
53 221 st
Förmedlade mäklare
302 829 st
Inlämnade omdömen

Så här funkar vår smarta tjänst

Vi matchar din bostad med rätt mäklare

Mäklare är bra på olika saker. Vi har samlat på oss mycket statistik och omdömen för att kunna hitta de mäklare som passar bäst för dig när du ska sälja.

Jämför mäklarna

Kika på mäklarnas profiler med presentationer, omdömen och tidigare försäljningar. Vi ser till att du har den information du behöver för att kunna välja rätt.

Vår hjälp är gratis

Vi gör grovjobbet åt dig helt utan måsten. Du väljer sedan själv om du vill anlita någon av de mäklare du matchas med. Lycka till med din försäljning!

Psst! Kolla på filmen så fattar du grejen!

Vi matchar dina och bostadens behov med mäklarens kompetens

Gör som tiotusentals andra landet över och få rätt start på din bostadsförsäljning.

Uppskattat av våra användare

 
"Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick av Hittamäklare. Jag hade inte sålt någon bostad tidigare och fick bra råd och flera mäklare att välja mellan. Mäklarna hörde av sig och efter att ha jämfört alla valde jag den jag tyckte bäst om och han gjorde även ett kanonbra jobb med försäljningen."
"Jag fick förslag på flera mäklare och valde den som hade sålt mest där jag bor. Statistiken på mäklarnas försäljningar hjälpte mig att välja och jag blev jättenöjd med slutpriset."
"Jag behövde välja en mäklare snabbt eftersom jag precis köpt ny bostad och det fick jag hjälp med. Jag kommer att använda tjänsten igen nästa gång jag ska sälja."

Ny säsong av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Hittamäklares helhjärtade resa mot att göra boendeekonomi jättekul fortsätter. Häng på Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget mot nya upptåg!

Ny säsong av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Hittamäklares helhjärtade resa mot att göra boendeekonomi jättekul fortsätter. Häng på Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget mot nya upptåg!

Senaste rekommenderade mäklare

Profilbild för Marcus Hemrin
Säljarfavorit
Marcus Hemrin
4.9 / 5 (286 omdömen)

"Professionell, super trevlig, tillmötesgående, lyhörd, kommunikativ, ärlig, hjälpsam. Rekommenderar Marcus Hemrin starkt om ni söker en mäklare som prickar av alla ens förväntningar. "

Säljare på Tomtebobarnens gata 6
32 minuter sedan
Profilbild för Ida Goding
Säljarfavorit
Ida Goding
4.8 / 5 (87 omdömen)

"Ida är absolut bästa mäklaren jag har varit i kontakt med. Och då har jag varit i kontakt med måånga mäklare senaste året. Är super nöjd! "

Säljare på Segelflyget 8
3 timmar sedan
Profilbild för Siyar Hamidanoglu
Säljarfavorit
Siyar Hamidanoglu
4.9 / 5 (95 omdömen)

"Vi jagade Siyar när vi valde att sälja vår lägenhet, han var då på väg på semester men tog sig ändå tiden och energin att leda allt från sin solsemester. Siyar gjorde det enkelt att slappna av och låta han sköta affären. Otroligt lyhörd och empatisk person. Hjälpte oss även bygga en relation med köparna då vi alla tyckte samma om honom. Skulle rekommendera honom närsomhelst. "

Säljare på Epistelvägen 1B
4 timmar sedan
Profilbild för Sofia Johansson
Säljarfavorit
Sofia Johansson
4.9 / 5 (113 omdömen)

"Mycket nöjd med alla delar av den smidiga processen, från värdering, löpande kontakt, engagemang och kunskap. Mina varmaste rekommendationer! "

Säljare på Långåkern 35
4 timmar sedan