Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare.*

* Hittamäklare, som grundades 2006, är idag Sveriges största mäklarguide och en del av den statliga banken SBAB. Vi har hittills hjälpt fler än 50.000 personer i valet av mäklare. Registrera här så kontaktar vi dig för att se om vi kan hjälpa till. Helt kostnadsfritt såklart.

3 385 591 st
Besök totalt 2021
55 455 st
Förmedlade mäklare
324 319 st
Inlämnade omdömen

Så här funkar vår smarta tjänst

Vi matchar din bostad med rätt mäklare

Mäklare är bra på olika saker. Vi har samlat på oss mycket statistik och omdömen för att kunna hitta de mäklare som passar bäst för dig när du ska sälja.

Jämför mäklarna

Kika på mäklarnas profiler med presentationer, omdömen och tidigare försäljningar. Vi ser till att du har den information du behöver för att kunna välja rätt.

Vår hjälp är gratis

Vi gör grovjobbet åt dig helt utan måsten. Du väljer sedan själv om du vill anlita någon av de mäklare du matchas med. Lycka till med din försäljning!

Psst! Kolla på filmen så fattar du grejen!

Vi matchar dina och bostadens behov med mäklarens kompetens

Gör som tiotusentals andra landet över och få rätt start på din bostadsförsäljning.

Uppskattat av våra användare

 
"Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick av Hittamäklare. Jag hade inte sålt någon bostad tidigare och fick bra råd och flera mäklare att välja mellan. Mäklarna hörde av sig och efter att ha jämfört alla valde jag den jag tyckte bäst om och han gjorde även ett kanonbra jobb med försäljningen."
"Jag fick förslag på flera mäklare och valde den som hade sålt mest där jag bor. Statistiken på mäklarnas försäljningar hjälpte mig att välja och jag blev jättenöjd med slutpriset."
"Jag behövde välja en mäklare snabbt eftersom jag precis köpt ny bostad och det fick jag hjälp med. Jag kommer att använda tjänsten igen nästa gång jag ska sälja."

Nytt avsnitt av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Boolis miniserie fortsätter. Den här gången blir det inte jättekul. Följ Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget in i en ny era.

Nytt avsnitt av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Boolis miniserie fortsätter. Den här gången blir det inte jättekul. Följ Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget in i en ny era.

Senaste rekommenderade mäklare

Profilbild för Roger Karlsson
Roger Karlsson
4.9 / 5 (47 omdömen)

"Jag upplevde att jag vid flera tillfällen fick ta kommandot… Initiera att vi skulle dra igång en raket på Hemnet Visserligen gillade jag känslan att vara involverad i processen men jag hade önskat mer konkreta förslag att ta ställning till, inte att jag själv skulle komma på dem. Jag har ju tagit hjälp av en mäklare av en anledning. Jag återkopplade under processen att han var onödigt svävande och svår att förstå stundtals, han hävdade att det var medvetet för att få mig att tänka… rätt eller fel, vad vet jag … Jag hade dock uppskattat mer konkreta raka förslag att ta ställning till!"

Säljare på Magistervägen 6
15 minuter sedan
Profilbild för Anna Fernros
Säljarfavorit
Anna Fernros
4.8 / 5 (322 omdömen)

"Vi sålde vårt hus i en svajig marknad men tack vare Annas erfarenhet och driv kände vi oss trygga under processen. Hon levde upp till de förväntningar vi har på en mäklare och kan rekommendera henne till andra. "

Säljare på Rosenlundsvägen 7
8 timmar sedan
Profilbild för Sofia Persson
Säljarfavorit
Sofia Persson
4.9 / 5 (191 omdömen)

"Toppen mäklare som är lätt att samarbeta med och med bra återkoppling. Sen blev slutpriset lite lägre än förväntat pga. svajig marknad, högre. räntor och oroliga kunder, men det kan man ju klandra mäklaren för."

Säljare på Sidvallsgatan 7
8 timmar sedan
Profilbild för Richard Sedman
Säljarfavorit
Richard Sedman
4.9 / 5 (28 omdömen)

"Jätte engagerad, bra inställning under hela processen, lätt att prata med, "

Säljare på Åldermannavägen 30
8 timmar sedan