Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare.*

* Hittamäklare, som grundades 2006, är idag Sveriges största mäklarguide och en del av den statliga banken SBAB. Vi har hittills hjälpt fler än 50.000 personer i valet av mäklare. Registrera här så kontaktar vi dig för att se om vi kan hjälpa till. Helt kostnadsfritt såklart.

3 385 591 st
Besök totalt 2021
53 282 st
Förmedlade mäklare
303 527 st
Inlämnade omdömen

Så här funkar vår smarta tjänst

Vi matchar din bostad med rätt mäklare

Mäklare är bra på olika saker. Vi har samlat på oss mycket statistik och omdömen för att kunna hitta de mäklare som passar bäst för dig när du ska sälja.

Jämför mäklarna

Kika på mäklarnas profiler med presentationer, omdömen och tidigare försäljningar. Vi ser till att du har den information du behöver för att kunna välja rätt.

Vår hjälp är gratis

Vi gör grovjobbet åt dig helt utan måsten. Du väljer sedan själv om du vill anlita någon av de mäklare du matchas med. Lycka till med din försäljning!

Psst! Kolla på filmen så fattar du grejen!

Vi matchar dina och bostadens behov med mäklarens kompetens

Gör som tiotusentals andra landet över och få rätt start på din bostadsförsäljning.

Uppskattat av våra användare

 
"Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick av Hittamäklare. Jag hade inte sålt någon bostad tidigare och fick bra råd och flera mäklare att välja mellan. Mäklarna hörde av sig och efter att ha jämfört alla valde jag den jag tyckte bäst om och han gjorde även ett kanonbra jobb med försäljningen."
"Jag fick förslag på flera mäklare och valde den som hade sålt mest där jag bor. Statistiken på mäklarnas försäljningar hjälpte mig att välja och jag blev jättenöjd med slutpriset."
"Jag behövde välja en mäklare snabbt eftersom jag precis köpt ny bostad och det fick jag hjälp med. Jag kommer att använda tjänsten igen nästa gång jag ska sälja."

Ny säsong av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Hittamäklares helhjärtade resa mot att göra boendeekonomi jättekul fortsätter. Häng på Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget mot nya upptåg!

Ny säsong av Boendeekonomi är jättekul!

SBAB och Hittamäklares helhjärtade resa mot att göra boendeekonomi jättekul fortsätter. Häng på Björn Gustafsson, Nour El Refai, Erik Haag och gänget mot nya upptåg!

Senaste rekommenderade mäklare

Profilbild för Niklas Nordh
Niklas Nordh
4.9 / 5 (58 omdömen)

"Efter 44 år i vårt fina hus bestämde vi oss för att sälja det ,,det var inget lätt beslut och krävde mycket eftertanke,,efter att ha kontaktat flera olika mäklare hittade vi Våningen o Villan och NIKLAS NORD !!!,,han är en klippa,,lugn sansad och trygg,,en kille man får förtroende för,,han har skött vår försäljning på bästa möjliga sätt ,,fixar stylister och fotograf som fixar till ditt hus så du själv vill lägga bud på det,,vi kan starkt rekommendera honom !!!!"

Säljare på Andersgatan 1
1 timme sedan
Profilbild för Petra von Seth
Säljarfavorit
Petra von Seth
5.0 / 5 (14 omdömen)

"Petra är en otroligt driven och dedikerad mäklare. Hon kan konsten att "trolla med knäna" vad gäller sin egen tid och andras tid och tillgänglighet. Vi är mycket nöjda med Petras insats och rekommenderar henne varmt! Vi är även mycket nöjda med samarbetet mellan Länsförsäkringars Fastighetsförmedlings kontor och Länsförsäkringar Bank, vilket visade sig betydelsefullt i samband med vår försäljning. "

Säljare på Sisjövägen 155
1 timme sedan
Profilbild för Filip Scepanovic
Säljarfavorit
Filip Scepanovic
4.9 / 5 (188 omdömen)

"Kompetent, engagerad och effektiv."

Säljare på Götaverksgatan 20
1 timme sedan
Profilbild för Jakob Jakobsson
Säljarfavorit
Jakob Jakobsson
4.9 / 5 (475 omdömen)

"Vi är jätteglada att vi anlitade Jakob för försäljningen av vår lägenhet. Jakob är en otroligt duktig mäklare - professionell, trevlig och har väldigt god kännedom om marknaden. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade under hela processen och var lyhörd för våra önskemål. Han gjorde allt för att vår försäljning skulle bli så bra som möjligt och vi kände oss väldigt trygga med honom som mäklare. Vi kan varmt rekommendera honom!"

Säljare på Karlavägen 54
2 timmar sedan