Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare.*

* Hittamäklare har sedan 2006 hjälpt tiotusentals bostadssäljare i valet av mäklare. Vi hittar de lokala mäklare som matchar just din försäljning bäst. Helt kostnadsfritt såklart.

Vi är en del av SBAB:s trygga och enkla tjänster för att köpa, sälja eller bo.

Varför Hittamäklare?

Vi matchar dig med rätt mäklare

Vi gör grovjobbet genom att matcha dig med de bästa mäklarna för din försäljning. Vi utgår från din bostad och letar upp mäklare med liknande försäljningar och nöjda kunder - helt kostnadsfritt såklart.

Transparent information

Vi kör med öppna kort. Vi har mycket statistik om mäklare och ser till att du har den information du behöver för att kunna välja rätt för just din försäljning.

Säljarnas favoriter

Det är mer än bara siffror som räknas. Vi har koll på vilka mäklare som tidigare säljare är mest nöjda med. Vår utmärkelse säljarfavorit visar vägen.

Mäklare med nöjda kunder.

Profilbild för Max Hjertqvist
Säljarfavorit
4.9 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
42 st
80 380 000 kr
"Max har varit helt exemplarisk från början till slut. Även om försäljningen dragit ut på tiden med nuvarande marknadsläge har han aldrig zoonat ut. Alltid närvarande, med nya strategier och omtag för att hitta rätt affär! En mäklare att räkna med även när marknaden är oviss! "
Säljare på Kungsljusgatan 8
ungefär 2 timmar sedan
Profilbild för Louise Brander
5.0 / 5
(21 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
7 st
41 175 000 kr
"Till den som vill veta något om Louise med ett ord, så ligger "top-notch" väldigt nära. Egentligen saknar jag ord för den skicklighet hon visat i alla lägen, både som person och mäklare. Att till och med veta hur man balanserar dessa är inget annat än imponerande. Och det är definitivt inte för att hon lovar guld och gröna skogar. Hon har respekt för personen som befinner sig i en ekonomisk prekär situation och då är Louise den man vill ha i sitt livs största affär. I synnerhet i en lågkonjunktur. Enligt min mening baserar sig Louise professionalism på att vara saklig när du behöver fakta på bordet, ärlig när läget kräver det i de svåra slutgiltiga besluten och personlig på rätt sätt. Min upplevelse av trygghet i den här processen under en pressad tid, är skälet till att jag bara kan tala gott om Louise. "
Säljare på Kungsgatan 52A
ungefär 2 timmar sedan
Profilbild för Anders Jacob
5.0 / 5
(4 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
4 st
89 210 000 kr
"Efter en utdragen husförsäljningen på en seg marknad kom Anders in och tog över efter andra mäklare och efter en kort tid var huset sålt. Han visar stort engagemang är närvarande och återkopplar kring allt som händer. Kan verkligen rekommendera Anders!"
Säljare på Tankebyggarbacken 77
ungefär 3 timmar sedan
Profilbild för Dilek Sirén
5.0 / 5
(47 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
4 st
11 775 000 kr
"Inför försäljningen av vår lägenhet träffade vi mäklare från sju olika byråer. Valet föll på Notar som erbjöd den i våra ögon mest genomtänkta försäljningsstrategin. Engagerade mäklare, visuellt tilltalande prospekt/annons och ett konkurrenskraftigt arvode spelade också in. Dilek Sirén uppfyllde sedermera våra förväntningar och lyckades ro i land affären relativt snabbt och smärtfritt trots en svår marknad. Vi kan absolut rekommendera Notar och Dilek Sirén till andra som går i säljtankar."
Säljare på Torgny Segerstedts Allé 28
ungefär 3 timmar sedan

Så fungerar det.

1. Fyll i formuläret
Börja med att fylla i formuläret så matchar vi dig med de bästa mäklarna för din bostad.
2. Vi matchar dig
Vi matchar dig med de tre bästa mäklarna i ditt område baserat på rekommendationer och tidigare försäljningar.
3. Du jämför mäklarna
Du väljer själv vilken mäklare, om någon, du vill gå vidare med.
4. Anlita den som passar!
Tjänsten är kostnadsfri och du betalar ingenting till oss, lycka till med din försäljning!

Kom igång med din försäljning!

Tryggt och enkelt när du ska köpa, sälja eller bo

Köpa bostad

SBAB erbjuder bolån utan krångel och ett tryggt sparkonto med ränta. Enkelt att ansöka och räkna digital.

Hitta bostad

På Booli hittar du Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, värderar din bostad och får koll på slutpriser.