Youssef Bakali

Profilbild för Youssef Bakali
Säljarfavorit
Youssef Bakali
5.0 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
15 st
106 885 000 kr

Bakgrund

Youssef Bakali jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-01-27. Youssef har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Youssef har haft 21 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 97 635 000 kr.

Presentation

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under åren vunnit stor uppskattning från såväl köpare som säljare. Genom att guida och ge kunden verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig nöjda kunder och mängder av rekommendationer. Jag lägger oerhört mycket tid på varje affär och strävar efter att kunderna ska känna sig oerhört nöjd med det arbete jag bistår dem med.

Mäklarbyrå


Säljare om Youssef.

15 sep 2020

"Youssef was great from start to finish. We felt that his time was 100% ours and that the sale was in safe hands during the process of bidding and selling. Youssef is really competent , has a great grip of the market and good strategies. He was even kind enough to give some tips on styling our apartment which we truly appreciate!
We highly recommend Youssef!
Thank you so much!!
"
säljare på Hammarby Kaj 42

11 sep 2020

"Väldigt fin och professionell mäklare med stort driv och målinriktat arbete. Höll en ständigt uppdaterad och fanns alltid tillgänglig"
säljare på Runiusgatan 7

09 sep 2020

"Detta var andra gången som jag sålde lägenhet med Youssef och jag är supernöjd precis som senast!
Trots en tuff coronaperiod fylld av oseriösa spekulanter så höll Youssef alltid en positiv anda, gav aldrig upp och försökte alltid finna nya lösningar. Till slut lossnade det och vi kom fram till ett erbjudande vi var supernöjda med!
Stort tack Youssef och vi ses när det är dags att sälja nästa bostad! :)
"
säljare på Fridhemsgatan 33

13 aug 2020

"Mycket bra mäklare som är lyhörd, professionell och trevlig! Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Gjutargatan 6

10 aug 2020

"Enormt engagerad, påläst och lyhörd mäklare! Tredje gången jag kontaktar honom och rekommenderar honom varmt! 5/5! "
säljare på Torsgatan 69

10 aug 2020

"Youssef är absolut bäst, alla kategorier."
säljare på Alströmergatan 32M

06 aug 2020

"Youssef tar sig verkligen tid att lyssna på säljaren och se till att man känner att affären är i trygga händer. Han är både trevlig och social utan att vara påträngande, och får en att känna att han lägger tid på just din lägenhet och inte har 10 andra affärer samtidigt. Sammantaget en mycket bra mäklare som verkligen gör en trygg med att genomföra försäljningen! Stor rekommendation!"
säljare på Kocksgatan 42

04 aug 2020

"Youssef var kanonbra i försäljningen av vår lägenhet! Han var engagerad samt kom med bra råd - både i form av att vi efterfrågade styling tips men framför allt om när vi borde sälja och hur vi borde gå till väga för att göra en så bra försäljning som möjligt. Han gjorde verkligen det där extra som gjorde att vi kände oss trygga och väldigt nöjda med vår försäljning, vi kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Igeldammsgatan 14

17 jul 2020

"Fantastisk fran start till slut under relativt svara omstandigheter (forsaljning fran distans och under coronavirus). Youssef var engagerad, lyhord och malinriktad genomgaende och levererade verkligen! Han har en fantastiskt bra lokalkannedom som gjorde stor skillnad under denna forsaljningsprocess. Jag ar valdigt nojd med hur allt gick och kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Alströmergatan 32G

31 maj 2020

"Detta är andra lägenheten Youssef säljer för oss, han gör processen enkel och rolig. Ingenting är jobbigt eller krångligt i hans värld - ”det löser vi” är inställningen. "
säljare på Alströmergatan 21

14 maj 2020

"Kunnig och lyhörd, mycket god känsla för marknaden och tajming i försäljning. Utöver en lyckad försäljning så stöttade Youssef också med tips och råd i vårt eget köp. Rekommenderas helt klart! "
säljare på Alströmergatan 32L

29 apr 2020

"Är jättenöjd med Youssefs insats, ett imponerande tålamod och väldigt lösningsorienterad. Såg hela tiden ljusglimten i tunneln, och var ett skönt stöd under hela försäljningen. Väl insatt och levererade till 100%! "
säljare på Alströmergatan 35

27 apr 2020

"Vi är supernöjda att vi valde att sälja vår lägenhet genom Youssef. Youssef såg till att försäljningen gick snabbt och smidigt, till ett pris som var över våra förväntningar. Han fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav ärliga svar. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ölandsgatan 49A

25 mar 2020

"Anlitade Youssef som mäklare för andra gången och är supernöjd med både samarbetet och slutresultatet.
Youssef är inte bara en väldigt trevlig person som är både lätt att tycka om och få förtroende för utan också väldigt bra att ha att göra med på alla sätt och vis. Han är professionell, noggrann och snabb (ovanlig kombination), engagerad och kunnig och ett uppskattat bollplank av både säljare och köpare. Han tvekar inte att göra det lilla extra och är mån om att alla parter i en transaktion att ska vara välinformerade, uppdaterade och känna sig trygga genom hela processen.
Inför försäljningen diskuterade vi mina förväntningar och Youssef kom med värdefulla inspel kring värdering, tidsplan och styling. Under processen så höll han mig ständigt uppdaterad och gav mig bra råd och det stöd jag behövde för att fatta beslut kring försäljningen.
Skulle inte tveka att anlita honom igen. "
säljare på Olof Palmes gata 12

07 feb 2020

"Youssef är en ytterst professionell mäklare som vi varmt kan rekommendera och kommer att anlita igen! För oss levererade han ett tydligt mervärde genom sin erfarenhet av styling och känsla för detaljer. Dessutom kändes hela säljprocessen lättsam och underhållande tack vare hans personlighet."
säljare på Fridhemsgatan 12A

23 jan 2020

"Fantastiskt upplevelse. Otroligt engagerad från början till slut. Skulle varmt rekommendera Youssef."
säljare på Tulegatan 5A

12 dec 2019

"Youssef är fantastiskt trevlig, professionell och levererade resultat enligt högt ställda förväntningar. Mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Karlsviksgatan 9

12 dec 2019

"Rekommenderar Youssef start! Jag har både köpt en lägenhet tidigare samt nu även sålt en lägenhet med Youssef som mäklare, och i båda fallen, på båda sidorna av affären var det en superproffsig och trevlig upplevelse. Youssef är väldigt engagerad genom hela affärsprocessen och vi kände att processen var väldigt tydlig och strukturerad och vi fick bra löpande feedback och uppdateringar. Försäljningen blev mer eller mindre exakt som vi planerade tillsammans vid första mötet, med avseende på diverse hållplatser på vägen, så som renoveringar, fotografering, visningar samt en rimlig värdering som stämde väl med slutpriset. Han var lyhörd på våra specifika önskemål och ordnade den fotograf som vi önskade, förmedlade utmärkta kontakter till styling och satte ihop superfina prospekt!
Youssef är även en väldigt social och charmig person vilket gjorde att planeringsprocessen och taktiksnacket alltid kändes roligt! "
säljare på Karlsviksgatan 6

09 dec 2019

"Youssef gav bra tips på enkla fix som avsevärt förbättrade upplevelsen av lägenheten, hittade en bra stylist, satt realistisk bild på slutpriset, var tillgänglig och gjorde sin bästa tills lägenheten var såld. Jag gjorde affär med många mäklare, men Youssef var en som har kunden i fokus, kunnig och helt enkelt bäst!"
säljare på Fatburs Kvarngata 25

03 dec 2019

"En lyckad bostadsförsäljning är ett teamwork mellan säljare och mäklare. Som säljare måste man göra sin del och så har mäklaren sina uppgifter. Här är kanske Youseffs största styrka, att detta fungerade så smidigt och lätt. Att dialogen var trevlig och rak. Att jag fick trygg hjälp med olika avdömningsfrågor och råd från allt om hur jag skulle fixa upp lägenheten till jag vet inte allt. Vi hade t ex en detaljerad genomgång av lägenheten inför försäljningen där vi bestämde olika saker. Det var skönt att så att säga själv inte behöva vara också art director, utan kunna fokusera på att genomföra vad vi kom överens om.
Försäljningsprocessen innehåller många olika delar och ställer krav på att mäklaren har en bred kompetens om alltifrån att ta bilder, till det här med hur man tar fram det bästa ur lägenhet till att med ett målande språk beskriva det hela, till hur man annonserar på hemnet på bästa sätt och tar emot spekulanter utifrån deras behov och hanterar budgivningen. Alla dessa olika delar hanterar Youssef väldigt väldigt bra, trots att det faktiskt handlar om ganska sig emellan olika uppgifter. Han håller ett fokuserat lugn med tydligt driv framåt som genom processen gjorde att jag kände mig trygg med vad vi skulle göra och vad som var nästa steg framåt.
Jag vill ge Youssef mina varmaste rekommendationer inför framtida uppdrag!
"
säljare på Dalagatan 86E

03 dec 2019

"Det Youssef gjorde som tidigare mäklare inte gjort för mig var att även hjälpa mig i processen att hitta något att köpa. Således försvann inte hans intresse samma sekund som vi skrev kontrakt för försäljningen vilket jag tycker är väldigt positivt (som jag tidigare erfarat). Jag kan definitivt rekommendera Youssef i och med att han är en av de mest positiva och trevliga människor jag stött på."
säljare på Sankt Göransgatan 64B

24 okt 2019

"Rekommenderar Youssef Starkt! Youssef är tillgänglig när man behöver och överträffade våra förväntningar med slutpriset. Tack! "
säljare på Birger Jarlsgatan 104L

15 okt 2019

"Youssef är en engagerad, hjälpsam och väldigt kompetent mäklare som jag kan rekommendera alla att anlita! Han var lyhörd mot mig som kund, och lyssnade på mina förväntningar och lyckades leverera utifrån det. Jag har känt mig trygg genom hela processen, och man får en väldigt professionell känsla där man förstår att han har lång erfarenhet som mäklare.
Han levererade långt över förväntan och hade alltid ett fantastiskt trevligt bemötande. Youssef lyckades tillsammans med fotografen fånga lägenheten från sin bästa sida och levererade snygga prospekt! Jag tycker att han skötte allt utmärkt, och jag är mycket nöjd med att ha valt Youssef som mäklare! "
säljare på Kungsholmsgatan 13

11 okt 2019

"Vi kunde inte vara mer nöjda med valet av Youssef som mäklare! Han var väldigt engagerad och dedikerad genom hela processen och vi kände hela tiden att vi var i trygga händer. Han var delaktig under fotografering, gav styling-tips och jättebra tips inför visningarna. Han är en superhärlig människa som alltid är glad, trevlig och lättsam. Youssef är professionell, lyhörd, noggrann och lämnar ingenting till slumpen. Rekommenderar starkt Youssef som mäklare!"
säljare på Valhallavägen 42

29 sep 2019

"Lättsam, social och kompetent mäklare som är otroligt lätt att tycka om. Youssef var engagerad från början till slut och presenterade en tydlig vision i allt från styling till prospekt och strategi kring visning och budgivning utan att på något vis vara påstridig. Extra plus för snygga och prydliga prospekt som på ett rättvisande sätt visar lägenheten från sin bästa sida. Vi skulle absolut anlita honom igen och kan verkligen rekommendera andra att göra detsamma. "
säljare på Gävlegatan 13

18 sep 2019

"Youssef är en charmig mäklare som fångar allas intresse. Han har en styling känsla som han använder för att rodda om i lägenheten och får fram dens charm. Superproffsig under avtalsskrivning och har svar på alla frågor. En mäklare som ger valuta för pengarna. Rekommenderar honom mer än gärna till alla som bor på söder. Super nöjd verkligen.
"
säljare på Östgötagatan 87B

13 sep 2019

"Rekommenderar Youssef starkt!"
säljare på Tollareslingan 3

11 sep 2019

"Youssef är en utomordentligt skicklig mäklare och rekommenderar därför honom varmt. Kommer anlita Youssef vid nästa lägenhetsaffär! "
säljare på Alströmergatan 32K

24 aug 2019

"Fantastiskt mäklare! Super engagerad och charmig!
Och levererade mer än förväntat!
Vill ni ha en mäklare som faktiskt lägger ner tid och kärlek i din lägenhet och inte bara vill sälja och gå vidare till nästa objekt, så rekomenderar ja starkt denna mäklare alla dagar i veckan!
Så nöjd!"
säljare på Kungsklippan 11

19 jun 2019

"Youssef är ett proffs ut i fingerspetsarna. Han är trevlig och lyhörd. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Alströmergatan 32T

29 maj 2019

"Vi är otroligt nöjda med vårat val av mäklare. Hela försäljnings processen var väldigt smidig, tydlig och enkel. Youssef fick oss att känna oss trygga från första mötet och han är otroligt professionell i tillvägagångssättet. Vi vill tacka Youssef för ett fint samarbete, lyckosam visning och fantastisk budgivning!
"
säljare på Kocksgatan 42

28 maj 2019

"Youssef är en fantastiskt dedikerad mäklare med sinne för detaljer i allt från inredning och fotografering, annonseringsstrategi och prissättning till visningar och budgivningsprocess. Vi kan varmt rekommendera Youssef till säljare som har höga förväntningar och önskar nå den där lilla extra biten i sin försäljning!"
säljare på Baltzar von Platens gata 5

09 apr 2019

"Youssef Balkali är seriös och noggrann och lämnar inget åt slumpen. Han var med vid fotograferingen och tydlig och klar vid kontraktsskrivningen. Han levererade ett utmärkt resultat på kortast möjliga tid. Jag fick tips om honom från närstående, och kan även jag varmt rekommendera honom!"
säljare på Primusgatan 52

04 apr 2019

"We were recommended to Youssef by our neighbour he had sold their apartment and they were extremely pleased with his dedication and work ethic.
Youssef was very professional. He listened to our requirements. He delivered on promises made I.e he sold the apartment within 3 viewings. Youssef was attentive and responded to communication quickly. He had no problem speaking in English which since my Swedish is not so good was a huge factor. I would highly recommend Youssef and would definitely use this estate agent in the future."
säljare på Storsegelvägen 12

03 apr 2019

"Youssef är lätt att tycka om och var väldigt engagerad från start till mål. Vi valde honom för att han imponerade på oss på en visning vi var på genom att ge ett avslappnat, men samtidigt seriöst intryck. Vi kommer välja Yossuef nästa gång vi ger oss ut på bostadsmarknaden igen!"
säljare på Styrmansgatan 16A

12 mar 2019

"Youssef är en fantastiskt trevlig, engagerad och professionell mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Igeldammsgatan 14

27 feb 2019

"Youssef gjorde en klanderfri insats. Kunnig, lyhörd, trevlig och snabb på att återkoppla. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Västgötagatan 22

21 feb 2019

"Youssef är en riktigt bra mäklare. Lätt att ha att göra med, lyhörd och resultatinriktad. Dessutom bra pris. Rekommenderas varmt "
säljare på Alströmergatan 32L

19 feb 2019

"Bästa mäklaren jag haft förmånen att arbeta med.
Fantastisk! "
säljare på Storsegelvägen 10

17 feb 2019

"Youssef var väldigt lyhörd under hela processen.
Första mötet fick vi sälja in vad som var bra med vårat objekt. Detta gjorde de lättare för Youssef att sälja in lägenheten till nästa person.
Jag vill framförallt ge en extra guldkant till Youssef för att han var så lyhörd. Han hade alltid svar på om varför han valde ett beslut istället för ett annat.
Han är väldigt påläst om bostadsmarknaden.
Youssef är en energi bomb som sedan också visas på resultatet av försäljningen.
Alltid glad och trevlig och svarar alltid på våra frågor. Vill man också skratta mycket så ska man välja denna mäklare.
Han är väldigt tydlig under hela sin kommunikation med oss som säljare.
Vad jag hörde av köparen så gällde de även honom.
Jag ger mina allra bästa rekommendationer, och jag kommer absolut använda honom igen!!
Med vänliga hälsningar,
Daniel Nyback
"
säljare på Fleminggatan 34

04 feb 2019

"Engagerad mäklare som håller en uppdaterad och tog extra ansvar, utan att ha behövt göra det (då jag var bortrest).
God rådgivning då speciella omständigheter rådde kring just denna försäljning.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Bondegatan 74B

03 feb 2019

"Trevlig, kunnig och lätt att kommunicera med. Kändes tryggt genom hela processen"
säljare på Bergsundsgatan 21

02 feb 2019

"Anlitat Youssef två gånger för försäljning av lägenheter - supernöjd båda gångerna! Hög nivå av engagemang genom hela processen och en mycket uppskattad social kompetents."
säljare på Sankt Eriksgatan 10

13 dec 2018

"Jag är mycket nöjd med Youssefs arbete! Det ända minuset är sen ankomst vid majoriten av träffarna och lite sen i förberedelser. Men vägs upp av att han är mycket trevlig och avslappnad. "
säljare på Alströmergatan 32U

02 nov 2018

"Youssef was fantastic to work with from start to finish - super friendly, super patient, very conscientious. He gave us great styling advice and also was happy to communicate in both English and Swedish (we're a bilingual couple,) something that can be surprisingly hard to find. Would very happily recommend him to anyone, and while we hope not to move again for a long time, will certainly call him when we do! "
säljare på Varvsgatan 6

01 nov 2018

"Youssef har det där lilla extra som gör att han hittar och kan förmedla det som är absolut bäst med din bostad. Han är förtroendeingivande, charmig och pålitlig vilket gjorde mig som säljare trygg med att både köparen och jag skulle bli nöjda. Jag kan varmt rekommendera Youssef som mäklare."
säljare på Solgatan 22

05 okt 2018

"Youssef var grym under hela processen! Vågade sikta högre än alla andra mäklare vi träffade och lyckades även få i mål affären till ett bra pris. Yossef hetsade inte mot att avsluta affären till ett ok pris, vilket man ibland upplever, utan hade is i magen. Youssef var även extremt hjälpsam i nästa, minst lika viktiga, steg att försöka hitta ett nytt drömboende till ett rimligt pris. Kan rekommenderas varmt!!"
säljare på Fleminggatan 55

29 aug 2018

"En oerhört duktig mäklare som jag kommer använda vid alla framtida försäljningar! "
säljare på Alströmergatan 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
97 635 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 104 säljare
Youssef satte rätt förväntningar på slutpriset
91 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 104 säljare
Youssef var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 104 säljare

Youssef på kartan.

275 tidigare annonser
1 bostäder till salu
104 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

6 495 000 kr
3 rum, 77 m²
84 350 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 850 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 675 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen
+ 330 000 kr
2 rum, 31 m²
Utropspris: 2 345 000 kr
5 330 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
+ 580 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Youssef was great from start to finish. We felt that his time was 100% ours and that the sale was in safe hands during the process of bidding and selling. Youssef is really competent , has a great grip of the market and good strategies. He was even kind enough to give some tips on styling our apartment which we truly appreciate!
We highly recommend Youssef!
Thank you so much!!
"
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 36 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
5 425 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 830 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta var andra gången som jag sålde lägenhet med Youssef och jag är supernöjd precis som senast!
Trots en tuff coronaperiod fylld av oseriösa spekulanter så höll Youssef alltid en positiv anda, gav aldrig upp och försökte alltid finna nya lösningar. Till slut lossnade det och vi kom fram till ett erbjudande vi var supernöjda med!
Stort tack Youssef och vi ses när det är dags att sälja nästa bostad! :)
"
3 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt fin och professionell mäklare med stort driv och målinriktat arbete. Höll en ständigt uppdaterad och fanns alltid tillgänglig"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.