Youssef Bakali

Profilbild för Youssef Bakali
Youssef Bakali
5.0 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
4 st
2 st
16 500 000 kr

Bakgrund

Youssef Bakali jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-01-27. Youssef har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Youssef har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 13 675 000 kr.

Presentation

Jag är kunnig, driven och engagerad – egenskaper som under åren vunnit stor uppskattning från såväl köpare som säljare. Genom att guida och ge kunden verktyg och tips som leder till en lyckad försäljning har jag skaffat mig nöjda kunder och mängder av rekommendationer. Jag lägger oerhört mycket tid på varje affär och strävar efter att kunderna ska känna sig oerhört nöjd med det arbete jag bistår dem med.

Mäklarbyrå


Säljare om Youssef.

26 jan 2022

"This is the second time we sell with Youssef, and we couldn’t be happier with our choice both times! Everything went smoothly and efficiently, and to a price that exceeded all expectations! Youssef gives really good advice and is professional, smart, funny and spreads good energy around him all at the same time. We felt like we were in safe hands throughout the process and can recommend him to anyone who wants to sell their home, especially if you, like us, have had bad experiences before and want to make sure you make the right choice. 10/10! Thank you Youssef, and see you next time!"
säljare på Ynglingagatan 25

26 jan 2022

"Både köpt och sålt med Youssef och varit mer än nöjd bägge gångerna. Alltid supertrevlig och proffsig, kan varmt rekommendera! "
säljare på Kocksgatan 51

11 maj 2021

"Everything was perfect from our first meeting with Youssef all the way until the end. Very charming and always made time for us. Would definitely use again in future AND would 100% recommend to anyone looking for a broker. "
säljare på Hallandsgatan 26

10 maj 2021

"Väldigt professionell och pålitlig. Jag kände mig trygg genom hela processen. Kommer garanterat använda mig av Youssef igen. "
säljare på Alströmergatan 32L

05 maj 2021

"Vänlig och professionell. Kunnig och lyhörd. Rekommenderar Youssef som mäklare och skulle gärna anlita honom igen!"
säljare på Sysslomansgatan 24

19 apr 2021

"Jag träffade flera mäklare inför försäljningen och Youssef stack ut i mängden med sitt engagemang för lägenheten och sin lyhördhet inför mina tankar. Han var alltid lätt att få tag på, det kändes tryggt att ha honom med mig i processen."
säljare på Tjustgatan 3

16 apr 2021

"Youssef har medverkat vid försäljningar hos oss med engagemang och bra resultat.
Brf Lingonet "
säljare på Hornsgatan 119

15 apr 2021

"Youssef är mäklaren med glimten i ögat, ständigt kreativ, en envis pärla som aldrig släpper fokus! "
säljare på Rådmansgatan 80

10 apr 2021

"Youssef är en otroligt bra och proffsig mäklare. Alltid tillgänglig för att svara på frågor och tänker alltid flera steg framåt. "
säljare på Folkungagatan 74A

09 apr 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Youssefs hjälp och kan verkligen intyga att han är superproffsig genom alla del försäljningsprocessen. Youssef är lika kunnig som trevlig och engagerad, vilket gör det mycket lätt att samarbeta."
säljare på Valhallavägen 42

24 mar 2021

"Youssef har hjälp oss med tre försäljningar och vi är mycket nöjda med hans insats."
säljare på Hornsgatan 123

15 mar 2021

"Den absolut bästa mäklaren man kan tänka sig! Otrolig på kommunikation och en bra mäklare för både säljare och köpare. "
säljare på Ölandsgatan 49A

07 mar 2021

"Youssef ger mäklaryrket ett mänskligt ansikte. Han har lätt för att möta alla sorters människor och passar såväl säljare som köpare. Vi tyckte om hans raka, närvarande och charmiga sätt och kände oss väl omhändertagna under hela säljprocessen. Han kommer med goda råd och tips, samt har alltid en strategi för att nå målet och är lösningsorienterad. Vi har haft många trevliga stunder med mycket skratt och vi kommer att minnas och rekommendera Youssef!"
säljare på Lindhagensgatan 73

05 mar 2021

"Vi är så imponerade av Youssef insats under hela processen. Youssef sprider härlig energi, är lyhörd och man gillar honom från första stund. Han är trevlig samtidigt väldigt proffsig och självsäker i sitt yrke som mäklare. Han hjälpte oss att nå nivåer som vi inte hade vågat hoppas på. Vi kan STARKT rekommendera Youssef!"
säljare på Vulcanusgatan 9

03 mar 2021

"Youssef Bakali skötte försäljningen klanderfritt. Han var proffsig och effektiv. Allting gick smidigt och han kom med många bra råd och synpunkter samtidigt lyhörd för dina egna. Kommunikationen fungerade utmärkt, det var alltid tydligt och enkelt, och han fanns alltid tillgänglig. Det var dessutom en väldigt trevlig upplevelse - för Youssef är otroligt trevlig! Jag upplevde att han jobbade hårt och seriöst för att göra en så lyckad försäljning som möjligt. Youssef är en trygg mäklare som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Fridhemsgatan 62

03 mar 2021

"Kunde inte haft en bättre mäklare. Otroligt nöjd. "
säljare på Kocksgatan 51

21 jan 2021

"Superinsats av mycket kompetent o supertrevlig mäklare! Lätt att tycka om, rolig, seriös, tillgänglig och väldigt proffsig! Rekommenderas verkligen! Från extremt nöjd kund!"
säljare på Sveavägen 134

05 dec 2020

"Youssef gav 100% från start till försäljning, med en positiv, engagerad och målinriktad attityd. Han är mycket professionell, lyhörd och har öga för detaljer samt mycket kommunikativ under hela processen. Ett sant nöje att samarbeta med Youssef.
En mäklare som jag rekommenderar starkt och gärna samarbetar med igen! "
säljare på Kristinebergsvägen 1

20 nov 2020

"Youssef är trevlig kunnig och entusiastisk.
Han är också noggrann vilket ger en trygghet som säljare. "
säljare på Slätbaksvägen 21

17 nov 2020

"Kommer alltid att anlita Youssef för försäljning."
säljare på Alströmergatan 32M

17 nov 2020

"Youssef är en toppenmäklare som verkligen sticker ut i mängden. Han är snäll, lyhörd, kompetent och passionerad. Han var med i hela processen från start till mål. Vi rekommenderar verkligen Youssef till alla som ska sälja!"
säljare på Industrigatan 5

23 okt 2020

"Youssef är en helt suverän mäklare som jag varmt rekommenderar och kommer använda igen! Professionell, kunnig, alltid tillgänglig och otroligt hårt arbetande och driven. Youssef fick mig att känns mig trygg, kom med fantastiska idéer och fick mig att känna att det som att jag var hans enda kund och att allt fokus låg på mig och min försäljning. Och vi hade väldigt roligt på vägen!"
säljare på Alströmergatan 32N

15 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Youssef som sålde vår lägenhet. Han höll oss uppdaterade om läget, hade en bra plan och såg till så att vår försäljning av lägenhet gick smidigt till (trots 2 små barn). "
säljare på Hornsbergs Strand 15F

14 okt 2020

"Mycket nöjd med insatsen från Youssef. Bra återkoppling och uppföljning under hela processen samt ett högt slutpris på min lägenhet. 5/5!"
säljare på Essinge Brogata 22

15 sep 2020

"Youssef was great from start to finish. We felt that his time was 100% ours and that the sale was in safe hands during the process of bidding and selling. Youssef is really competent , has a great grip of the market and good strategies. He was even kind enough to give some tips on styling our apartment which we truly appreciate!
We highly recommend Youssef!
Thank you so much!!
"
säljare på Hammarby Kaj 42

11 sep 2020

"Väldigt fin och professionell mäklare med stort driv och målinriktat arbete. Höll en ständigt uppdaterad och fanns alltid tillgänglig"
säljare på Runiusgatan 7

09 sep 2020

"Detta var andra gången som jag sålde lägenhet med Youssef och jag är supernöjd precis som senast!
Trots en tuff coronaperiod fylld av oseriösa spekulanter så höll Youssef alltid en positiv anda, gav aldrig upp och försökte alltid finna nya lösningar. Till slut lossnade det och vi kom fram till ett erbjudande vi var supernöjda med!
Stort tack Youssef och vi ses när det är dags att sälja nästa bostad! :)
"
säljare på Fridhemsgatan 33

13 aug 2020

"Mycket bra mäklare som är lyhörd, professionell och trevlig! Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Gjutargatan 6

10 aug 2020

"Enormt engagerad, påläst och lyhörd mäklare! Tredje gången jag kontaktar honom och rekommenderar honom varmt! 5/5! "
säljare på Torsgatan 69

10 aug 2020

"Youssef är absolut bäst, alla kategorier."
säljare på Alströmergatan 32M

06 aug 2020

"Youssef tar sig verkligen tid att lyssna på säljaren och se till att man känner att affären är i trygga händer. Han är både trevlig och social utan att vara påträngande, och får en att känna att han lägger tid på just din lägenhet och inte har 10 andra affärer samtidigt. Sammantaget en mycket bra mäklare som verkligen gör en trygg med att genomföra försäljningen! Stor rekommendation!"
säljare på Kocksgatan 42

04 aug 2020

"Youssef var kanonbra i försäljningen av vår lägenhet! Han var engagerad samt kom med bra råd - både i form av att vi efterfrågade styling tips men framför allt om när vi borde sälja och hur vi borde gå till väga för att göra en så bra försäljning som möjligt. Han gjorde verkligen det där extra som gjorde att vi kände oss trygga och väldigt nöjda med vår försäljning, vi kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Igeldammsgatan 14

17 jul 2020

"Fantastisk fran start till slut under relativt svara omstandigheter (forsaljning fran distans och under coronavirus). Youssef var engagerad, lyhord och malinriktad genomgaende och levererade verkligen! Han har en fantastiskt bra lokalkannedom som gjorde stor skillnad under denna forsaljningsprocess. Jag ar valdigt nojd med hur allt gick och kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Alströmergatan 32G

31 maj 2020

"Detta är andra lägenheten Youssef säljer för oss, han gör processen enkel och rolig. Ingenting är jobbigt eller krångligt i hans värld - ”det löser vi” är inställningen. "
säljare på Alströmergatan 21

14 maj 2020

"Kunnig och lyhörd, mycket god känsla för marknaden och tajming i försäljning. Utöver en lyckad försäljning så stöttade Youssef också med tips och råd i vårt eget köp. Rekommenderas helt klart! "
säljare på Alströmergatan 32L

29 apr 2020

"Är jättenöjd med Youssefs insats, ett imponerande tålamod och väldigt lösningsorienterad. Såg hela tiden ljusglimten i tunneln, och var ett skönt stöd under hela försäljningen. Väl insatt och levererade till 100%! "
säljare på Alströmergatan 35

27 apr 2020

"Vi är supernöjda att vi valde att sälja vår lägenhet genom Youssef. Youssef såg till att försäljningen gick snabbt och smidigt, till ett pris som var över våra förväntningar. Han fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav ärliga svar. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ölandsgatan 49A

25 mar 2020

"Anlitade Youssef som mäklare för andra gången och är supernöjd med både samarbetet och slutresultatet.
Youssef är inte bara en väldigt trevlig person som är både lätt att tycka om och få förtroende för utan också väldigt bra att ha att göra med på alla sätt och vis. Han är professionell, noggrann och snabb (ovanlig kombination), engagerad och kunnig och ett uppskattat bollplank av både säljare och köpare. Han tvekar inte att göra det lilla extra och är mån om att alla parter i en transaktion att ska vara välinformerade, uppdaterade och känna sig trygga genom hela processen.
Inför försäljningen diskuterade vi mina förväntningar och Youssef kom med värdefulla inspel kring värdering, tidsplan och styling. Under processen så höll han mig ständigt uppdaterad och gav mig bra råd och det stöd jag behövde för att fatta beslut kring försäljningen.
Skulle inte tveka att anlita honom igen. "
säljare på Olof Palmes gata 12

07 feb 2020

"Youssef är en ytterst professionell mäklare som vi varmt kan rekommendera och kommer att anlita igen! För oss levererade han ett tydligt mervärde genom sin erfarenhet av styling och känsla för detaljer. Dessutom kändes hela säljprocessen lättsam och underhållande tack vare hans personlighet."
säljare på Fridhemsgatan 12A

23 jan 2020

"Fantastiskt upplevelse. Otroligt engagerad från början till slut. Skulle varmt rekommendera Youssef."
säljare på Tulegatan 5A

12 dec 2019

"Youssef är fantastiskt trevlig, professionell och levererade resultat enligt högt ställda förväntningar. Mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Karlsviksgatan 9

12 dec 2019

"Rekommenderar Youssef start! Jag har både köpt en lägenhet tidigare samt nu även sålt en lägenhet med Youssef som mäklare, och i båda fallen, på båda sidorna av affären var det en superproffsig och trevlig upplevelse. Youssef är väldigt engagerad genom hela affärsprocessen och vi kände att processen var väldigt tydlig och strukturerad och vi fick bra löpande feedback och uppdateringar. Försäljningen blev mer eller mindre exakt som vi planerade tillsammans vid första mötet, med avseende på diverse hållplatser på vägen, så som renoveringar, fotografering, visningar samt en rimlig värdering som stämde väl med slutpriset. Han var lyhörd på våra specifika önskemål och ordnade den fotograf som vi önskade, förmedlade utmärkta kontakter till styling och satte ihop superfina prospekt!
Youssef är även en väldigt social och charmig person vilket gjorde att planeringsprocessen och taktiksnacket alltid kändes roligt! "
säljare på Karlsviksgatan 6

09 dec 2019

"Youssef gav bra tips på enkla fix som avsevärt förbättrade upplevelsen av lägenheten, hittade en bra stylist, satt realistisk bild på slutpriset, var tillgänglig och gjorde sin bästa tills lägenheten var såld. Jag gjorde affär med många mäklare, men Youssef var en som har kunden i fokus, kunnig och helt enkelt bäst!"
säljare på Fatburs Kvarngata 25

03 dec 2019

"En lyckad bostadsförsäljning är ett teamwork mellan säljare och mäklare. Som säljare måste man göra sin del och så har mäklaren sina uppgifter. Här är kanske Youseffs största styrka, att detta fungerade så smidigt och lätt. Att dialogen var trevlig och rak. Att jag fick trygg hjälp med olika avdömningsfrågor och råd från allt om hur jag skulle fixa upp lägenheten till jag vet inte allt. Vi hade t ex en detaljerad genomgång av lägenheten inför försäljningen där vi bestämde olika saker. Det var skönt att så att säga själv inte behöva vara också art director, utan kunna fokusera på att genomföra vad vi kom överens om.
Försäljningsprocessen innehåller många olika delar och ställer krav på att mäklaren har en bred kompetens om alltifrån att ta bilder, till det här med hur man tar fram det bästa ur lägenhet till att med ett målande språk beskriva det hela, till hur man annonserar på hemnet på bästa sätt och tar emot spekulanter utifrån deras behov och hanterar budgivningen. Alla dessa olika delar hanterar Youssef väldigt väldigt bra, trots att det faktiskt handlar om ganska sig emellan olika uppgifter. Han håller ett fokuserat lugn med tydligt driv framåt som genom processen gjorde att jag kände mig trygg med vad vi skulle göra och vad som var nästa steg framåt.
Jag vill ge Youssef mina varmaste rekommendationer inför framtida uppdrag!
"
säljare på Dalagatan 86E

03 dec 2019

"Det Youssef gjorde som tidigare mäklare inte gjort för mig var att även hjälpa mig i processen att hitta något att köpa. Således försvann inte hans intresse samma sekund som vi skrev kontrakt för försäljningen vilket jag tycker är väldigt positivt (som jag tidigare erfarat). Jag kan definitivt rekommendera Youssef i och med att han är en av de mest positiva och trevliga människor jag stött på."
säljare på Sankt Göransgatan 64B

24 okt 2019

"Rekommenderar Youssef Starkt! Youssef är tillgänglig när man behöver och överträffade våra förväntningar med slutpriset. Tack! "
säljare på Birger Jarlsgatan 104L

15 okt 2019

"Youssef är en engagerad, hjälpsam och väldigt kompetent mäklare som jag kan rekommendera alla att anlita! Han var lyhörd mot mig som kund, och lyssnade på mina förväntningar och lyckades leverera utifrån det. Jag har känt mig trygg genom hela processen, och man får en väldigt professionell känsla där man förstår att han har lång erfarenhet som mäklare.
Han levererade långt över förväntan och hade alltid ett fantastiskt trevligt bemötande. Youssef lyckades tillsammans med fotografen fånga lägenheten från sin bästa sida och levererade snygga prospekt! Jag tycker att han skötte allt utmärkt, och jag är mycket nöjd med att ha valt Youssef som mäklare! "
säljare på Kungsholmsgatan 13

11 okt 2019

"Vi kunde inte vara mer nöjda med valet av Youssef som mäklare! Han var väldigt engagerad och dedikerad genom hela processen och vi kände hela tiden att vi var i trygga händer. Han var delaktig under fotografering, gav styling-tips och jättebra tips inför visningarna. Han är en superhärlig människa som alltid är glad, trevlig och lättsam. Youssef är professionell, lyhörd, noggrann och lämnar ingenting till slumpen. Rekommenderar starkt Youssef som mäklare!"
säljare på Valhallavägen 42

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
13 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
131 av 133 säljare
Youssef satte rätt förväntningar på slutpriset
118 av 132 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
133 av 133 säljare
Youssef var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 134 säljare

Youssef på kartan.

312 tidigare annonser
2 bostäder till salu
134 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 800 000 kr
1 rum, 30 m²
93 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 048 kr/mån
2 500 000 kr
1 rum, 26 m²
96 153 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 737 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 025 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 775 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 8 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"This is the second time we sell with Youssef, and we couldn’t be happier with our choice both times! Everything went smoothly and efficiently, and to a price that exceeded all expectations! Youssef gives really good advice and is professional, smart, funny and spreads good energy around him all at the same time. We felt like we were in safe hands throughout the process and can recommend him to anyone who wants to sell their home, especially if you, like us, have had bad experiences before and want to make sure you make the right choice. 10/10! Thank you Youssef, and see you next time!"
3 650 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 700 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Både köpt och sålt med Youssef och varit mer än nöjd bägge gångerna. Alltid supertrevlig och proffsig, kan varmt rekommendera! "
5 450 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 300 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 5 150 000 kr
5 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 775 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 4 875 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 34 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.