Yessica Thornsäter

Profilbild för Yessica Thornsäter
Säljarfavorit
Yessica Thornsäter
4.9 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
6 st
29 645 000 kr

Bakgrund

Yessica Thornsäter jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2009-05-20. Yessica har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2021. Yessica har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 48 695 000 kr.

Presentation

Jag heter Yessica Thornsäter och jag är reg. fastighetsmäklare på MOHV, ett
modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. MOHV står för framåtanda, kreativitet och nytänkande - något som genomsyrar hela vårt företag. Vi är drivna mäklare som gillar vårt jobb och vi brinner för att ge både köpare och säljare all den service som behövs för en lyckad bostadsaffär. Standard på marknaden har länge varit att erbjuda färdiga lösningar, en metod eller på sin höjd ett par färdiga ”paket". Men olika bostäder har olika målgrupper och den ena affären är inte den andra lik, det ser vi som självklart. Därför erbjuder vi på MOHV istället vår kunskap och erfarenhet. Vi vill inte ta några genvägar. Tillsammans med kunden tar vi alltså fram det upplägg som fungerar bäst för just er bostad – vi rekommenderar och ni väljer.

Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Malmö

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Yessica.

16 sep 2021

"Yessica är en otroligt duktig mäklare! Hela processen kändes väldigt trygg och jag uppskattar hennes täta kommunikation och tydlighet. Yessica är väldigt flexibel och ser möjligheter i allt.
Skulle rekommendera henne till alla och kommer anlita henne igen vid andra bostads försäljningar. "
säljare på Östra Rönneholmsvägen 3B

10 jun 2021

"En mycket rutinerad och professionell mäklare som hade lagom energi och som hela tiden var anträffbar och höll mig uppdaterad utan att vara för påflugen som mäklare annars kan vara.
Hade jag velat sälja motsvarande objekt i liknande område hade jag aldrig övervägt att ta kontakt med någon annan. Rekommenderas å det starkaste!"
säljare på Sallerupsvägen 26C

15 apr 2021

"Glad, engagerad, trevligt bemötande, professionell, sakkunnig och framförallt genuin. "
säljare på Diakongatan 51

13 apr 2021

"Jätte nöjde."
säljare på Guldbaggegatan 29

19 mar 2021

"Lyhörd, proaktiv och väldigt bra kommunikation genom hela processen! Kände oss trygga och fullt förtroende för Yessica. Kan inte annat än ge våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Skogsmätaregatan 42

16 mar 2021

"Yessica är väldigt kunnig och ingav förtroende både för mig som säljare och för köparna. Hon återkopplade och informerade frekvent, både till mig och till de som var intresserade av bostaden, vilket är mycket viktigt. Jag är väldigt nöjd med hela processen och med resultatet av försäljningen. Yessica är en fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Holmgatan 9

20 okt 2020

"Engagerad, motiverad, strukturerad, lugn och målmedveten. "
säljare på Lindmätaregatan 41

27 aug 2020

"Fantastiskt duktig och kommunikativ! "
säljare på Södra Promenaden 25C

05 aug 2020

"Världens bästa mäklare!"
säljare på Carl Herslowsgatan 11B

29 maj 2020

"Fantastisk mäklare på alla sätt, rekommenderas varmt!"
säljare på Prästagårdsvägen 22

09 apr 2020

"Yessica er super professionell, en god sælger, och rar at omgåes."
säljare på Döbelnsgatan 14A

05 mar 2020

"Yessica är lugn, behaglig och alltid tillgänglig.
Gör sitt yttersta för både säljare och köpare.
Uppdaterar hela tiden vilket är väldigt värdefullt.
Våra varmaste rekommendationer "
säljare på Nötskrikevägen 10

16 jan 2020

"Bara fantastiskt, över klass
Rekommenderar Yessica till 100%"
säljare på Stensåkervägen 340

08 nov 2019

"I allt som kräver ansträngning vid en husförsäljning är Yessica en mäklare med unik förmåga att göra det både lättare och roligare. Glad, påläst, trygg, fenomenal på återkoppling i både stort och smått, peppande och driven i sitt uppdrag. Bra på rådgivning i alla delar. Vi kände oss också trygga i att köparen var trygg, rätt informerad och kände att allt gått schysst till – något som kändes oerhört viktigt för oss. De allra varmaste rekommendationer från oss!"
säljare på Salongsgatan 66D

12 jun 2019

"Vi har sålt tre boenden med Yessica och har alltid känt fullt förtroende för hennes professionella och kommunikativa hållning. Det viktigaste jag vill se i en mäklare är att både säljare och köpare känner förtroende och tillit, det känner man med henne!"
säljare på Prästagårdsvägen 18

10 dec 2018

"Otroligt engagerad och skicklig mäklare som jag använt i alla mina försäljningar! Yessica är ett självklart val vid framtida försäljningar!"
säljare på Rådmansgatan 14

02 nov 2018

"Trevliga och duktiga tjejer Lycka till"
säljare på Bågängsvägen 46

01 nov 2018

"Förtroendeingivande och kompetent"
säljare på Oxievångsvägen 29

31 okt 2018

"Trec"
säljare på Kulladalsgatan 22B

25 okt 2018

"Superproffsig, kunnig och genomtrevlig!!!"
säljare på Slussgatan 14:9

04 okt 2018

"Yessica kändes helt rätt redan vid vårt första möte. Presenterade sig själv och MOHV på ett professionellt sätt. La förväntningarna på rätt nivå.
Snabb återkoppling under hela säljprocessen som också med hennes driv gick mycket snabbt.
Kan verkligen rekommendera Yessica som mäklare."
säljare på Båstadsgatan 15

03 okt 2018

"Fantastiskt insats från Yessica, kan inte tänka mig bättre råd och service. Smart och väldigt trevlig!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 12

24 sep 2018

"Kan varmt rekommendera Yessica på MOHV, jag har arbetat med henne både vid köp och egen försäljning vid olika tidpunkter. Hon är klar och tydlig i att guida genom processen, lätt att få tag på och mycket kunnig."
säljare på Dagliljevägen 5

27 aug 2018

"Grym Mäklare med stenkoll på läget hela tiden, mycket nöjd med Yessica och hennes jobb."
säljare på Hallenborgs gata 18C

03 maj 2018

"Yessica var till skillnad från andra mäklare jag stött på väldigt ärlig och propsade inte på en massa onödiga extratjänster som inte var nödvändiga. Vi hann inte ens komma längre än 2 dagar efter att lägenheten lagts ut på hemnet och sedan var den såld innan visning med både helnöjd säljare och köpare. Fantastiskt trevlig och driven. Kan bara varmt rekommendera! "
säljare på Södra Förstadsgatan 79

29 apr 2018

"Seriös och kompetent, rekommenderas!"
säljare på Karlshamnsgatan 7B

29 apr 2018

"Jag har varit och är otroligt nöjd med Yessica som mäklare. Från första mötet har hon rakt igenom lyckats att vara proffessionell, personlig och ödmjuk så att jag som kund har känt mig trygg. Att affären dessutom avslutades snabbt gör mig ännu gladare. Skulle mer än väl rekommendera Yessica för andra och skulle inte tveka att använda henne även i framtiden."
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 12

03 apr 2018

"Yessica är troligtvis en av de bästa mäklarna i Malmöregionen. Har endast hört gott om henne och anledningen till att jag anlitat henne är för att hennes branschkollegor rekommenderade henne."
säljare på Ringkragevägen 136

30 mar 2018

"Yessica är en helt fantastisk mäklare! Har enbart gott att säga om henne. Hon är grym!"
säljare på Gottorpsvägen 33

05 mar 2018

"Yessica är lyhörd för kundens behov, samarbetsvillig, driven och väldigt trevlig. Jag kunde inte varit mer nöjd med hennes kompetens och insats. "
säljare på Nobelvägen 80

21 feb 2018

"Yessica gjorde et fantastisk stykke arbejde i forbindelse med salget af min lejlighed. Hun var gennem hele forløbet meget positiv og specielt kommunikationen med hende var unik idet hun holdt mig opdateret på alt hvad der skete omkring visninger og eventuelle spekulanter. "
säljare på Föreningsgatan 37

13 feb 2018

"Hon är väldigt skicklig och duktig på sälja. Tog inte långt tid innan huset var sålt."
säljare på Ädelgransgatan 22

18 jan 2018

"Yessica uppvisade en mycket hög allmän kompetens, stor kunnighet om lägenhetens marknadsvärde. Det var väldigt lätt att vara säljare med Yessica som företrädare. Det blev en trevlig, snabb och bra affär. Jag är mycket nöjd med Yessica och delar ut en guldstjärna."
säljare på Statistgatan 18

16 jan 2018

"Yessica är mycket trevlig, lyhörd, engagerad och påläst mäklare. Vi kommer gärna att anlita henne igen och rekommenderar henne varmt."
säljare på Granviksgatan 61

26 nov 2017

"Supernäklaren :)"
säljare på Vinstorpsvägen 74

14 nov 2017

"Det är tredje bostadsaffären vi gör med Yessica som mäklare och har blivit mer än nöjda samtliga gånger! Vi får alltid ett mycket professionellt bemötande och Yessica är alltid villig att göra det där lilla extra för att alla parter ska bli nöjda!"
säljare på Kronborgsvägen 12A

11 nov 2017

"Yessica är väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Hon var professionell och villig att göra många visningar. Jag var inte helt nöjd med bilderna som togs på min bostad dock, jag tyckte det var alldeles för få och dom framhävde inte alla plus med lägenheten.
Jag är mycket nöjd med Yessica, dock hade jag uppskattat lite mer vägledning i strategier om jag ska kommentera på något. Jag rekommenderar absolut Yessica som mäklare till andra säljare. "
säljare på Kristianstadsgatan 7

01 nov 2017

"Anledningen till att slutpriset inte stämde var att marknaden plötsligt "stannade upp""
säljare på Bellevuevägen 22

16 okt 2017

"Absolut bra!"
säljare på Anemonvägen 8

25 aug 2017

"Jätteduktig & engagerad mäklare.
Har både köpt och sålt via Yessica och varit nöjd. Rekommenderas ++++++"
säljare på Kronetorpsgatan 74A

18 jun 2017

"Vi är supernöjda med Yessicas insats vid vår försäljning av vår lägenhet. Hon är tillgänglig, lyhörd, entusiastisk och en professionell mäklare."
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

19 maj 2017

"Kan absolut rekommendera Yessica!
Enormt tålamod, trevlig, väldigt hjälpsam, och svarade snabbt om man hade några frågor innan, under och efter husförsäljningen!
Var säker i sin roll och hade full koll!!
Kan verkligen rekommendera henne!!! "
säljare på Knutsborg 26A

08 maj 2017

"Mycket nöjd med val av mäklare. Yessica var väldigt bra på att återkoppla till oss säljare och ger ett mycket seriöst intryck. Kan varmt rekommendera Yessica till andra bostadssäljare. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 12

28 apr 2017

"Vänligt bemötande,lätt att få ta i, och snabba svar."
säljare på Majsåkersvägen 63

26 apr 2017

"Mycket proffsig och duktig mäklare. Rekommenderas starkt! "
säljare på Dagliljevägen 5

25 apr 2017

"Mycket trevlig och professionell!"
säljare på Sankt Pauli Kyrkogata 15B

10 apr 2017

"Förtroendeingivande, lyssnar, ger råd och superbra återkoppling. Man känner sig lugn och trygg med Yessica som mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Scaniaplatsen 25

10 apr 2017

"Yessica skötte försäljningen av min bostad alldeles utmärkt. Hon var engagerad, förtroendeingivande, kunnig och fantastiskt flexibel. Inget var omöjligt! Jag är väldigt nöjd och kan med varm hand rekommendera henne."
säljare på Södra Förstadsgatan 36B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Kedjehus
2
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
48 695 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
137 av 140 säljare
Yessica satte rätt förväntningar på slutpriset
123 av 141 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
136 av 140 säljare
Yessica var tydlig och höll mig uppdaterad
140 av 141 säljare

Yessica på kartan.

338 tidigare annonser
2 bostäder till salu
139 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

6 995 000 kr
5,5 rum, 148 m²
47 263 kr/m²
Kedjehus, Malmö
1 795 000 kr
2,5 rum, 56 m²
32 053 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 436 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 500 000 kr
Lägenhet Fågelbacken
+ 505 000 kr
3 rum, 88,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 050 000 kr
Lägenhet Davidshall
+ 155 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Yessica är en otroligt duktig mäklare! Hela processen kändes väldigt trygg och jag uppskattar hennes täta kommunikation och tydlighet. Yessica är väldigt flexibel och ser möjligheter i allt.
Skulle rekommendera henne till alla och kommer anlita henne igen vid andra bostads försäljningar. "
1 675 000 kr
Lägenhet Östervärn
-20 000 kr
2,5 rum, 49 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 645 000 kr
Lägenhet Limhamn
+ 50 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 975 000 kr
Tomt/Mark Klagshamn
+ 480 000 kr
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.