Tove Johansson

Profilbild för Tove Johansson
Säljarfavorit
Tove Johansson
4.9 / 5
(121 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
13 st
52 640 000 kr

Bakgrund

Tove Johansson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-06-29. Tove har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2024. Tove har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 46 335 000 kr.

Presentation

Det är med stort engagemang, höga ambitioner och ett leende som Tove alltid gör sitt yttersta i varje affär. Hon påbörjade sin karriär hos Bjurfors 2017 och förmedlar idag bostadsrätter i Mölndal. Hennes målsättning är att ha återkommande kunder som känner sig trygga genom hela förmedlingsprocessen samtidigt som hon drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Genom Bjurfors framgångsrika arbetsmetod i kombination med att vara lyhörd och tillgänglig skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Ring mig redan idag för ett personligt samtal om Ditt boende!

Mäklarbyrå


Säljare om Tove.

15 maj 2024

"Väldigt gott bemötande, alltid professionell och tydlig, kunnig, tillgänglig och med kunden i fokus. Bästa mäklaren i Mölndal."
säljare på Släpharvsgatan 5E

05 maj 2024

"Ännu en bostad såld med hjälp av Tove och kunde inte varit nöjdare! Alltid otroligt trevlig och professionell, svarar på alla dina frågor och är väldigt tillmötesgående. Anlitar man Tove så vi blir man garanterat nöjd!"
säljare på Kvarnbygatan 23

16 jan 2024

"Tove var toppen!"
säljare på Ponnygatan 7B

30 nov 2023

"Tove är en proffsig och engagerad mäklare som tickar alla boxar! Hon är effektiv, strategisk och lugn samtidigt! Vänligt bemötande i alla lägen och väldigt lyhörd för önskemål, tar till sig feedback direkt och uppdaterar annons exempelvis. Väldigt mån om mig som säljare och t o m kom hem med doku..."
"Tove är en proffsig och engagerad mäklare som tickar alla boxar! Hon är effektiv, strategisk och lugn samtidigt! Vänligt bemötande i alla lägen och väldigt lyhörd för önskemål, tar till sig feedback direkt och uppdaterar annons exempelvis. Väldigt mån om mig som säljare och t o m kom hem med dokument för mig att skriva på när jag blev sjuk och inte kunde närvara på möte. Rekommenderar verkligen Tove! "
Läs mer
säljare på Krokslätts Parkgata 14

29 aug 2023

"Väldigt engagerad och lätt att få kontakt med oavsett tid. Kunde svara på alla våra frågor och gjorde säljprocessen smidig för vår del!"
säljare på Knarrhögsgatan 4B

20 aug 2023

"Tillgänglig, pålitlig och stöttande genom hela processen! Man känner att man är i trygga händer med Tove som mäklare och vet att hon gör allt för att leverera bästa möjliga resultat. "
säljare på Fredåsgatan 14A

15 jun 2023

"Tove skulle jag varmt rekomendera till mina vänner hon är en lyhörd och duktig mäklare med stort tålamod."
säljare på Gundas gata 142

07 jun 2023

"Väldigt tillgänglig, svarar på frågor, driven och social."
säljare på Larssons Berg 7

07 apr 2023

"Tove är en varm och duktig mäklare som snabbt svarade på minsta lilla fundering. Rekommenderar starkt! "
säljare på Skrittgatan 4C

08 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Tove Johansson på Bjurfors."
säljare på Bågskyttegatan 4G

26 jan 2023

"Tove har varit helt otrolig genom hela försäljningen! Jag är fantastisk nöjd med allting, jag kommer definitivt kontakta Tove igen när jag ska sälja min nya bostad! Jag kan starkt rekommendera Tove!"
säljare på Vänortsgatan 9C

18 dec 2022

"Väldigt bra mäklare, men arvodet är väldigt högt.
Skulle aldrig använda tjänster som Hittamäklare. "
säljare på Vänortsgatan 9A

02 sep 2022

"Rekommenderar! "
säljare på Samuel Norbergsgatan 9

27 jul 2022

"Tove var helt fantastisk!"
säljare på Kvarnbygatan 31

23 maj 2022

"Trevlig Tillmötesgående "
säljare på Ålegårdsgatan 261

29 apr 2022

"Mycket nöjd med Tove och Bjurfors i samband med försäljningen av lägenheten. Kompetent, okomplicerad och serviceminded."
säljare på Lejonstensgatan 3

14 apr 2022

"Tove gjorde ”det lilla extra” som i en sån här process är otroligt värdefullt. Hon visade tidigt, med små medel, att hon trodde på denna försäljningen utan att trissa upp våra förväntningar. Väldigt professionell i bemötande på alla plan! "
säljare på Ålegårdsgatan 118

06 apr 2022

"Tove ger energi och får en lägenhetsförsäljning att kännas okomplicerad."
säljare på Toltorpsgatan 113

29 mar 2022

"Tove har varit fantastisk genom hela processen då vi både köpte och sålde lägenhet med henne som mäklare. Alltid varit tillgänglig och svarat på alla våra frågor och funderingar. Har absolut inget negativt att säga och är oerhört nöjda med allt. Vill ni ha en fantastisk mäklare så tveka ej på Tov..."
"Tove har varit fantastisk genom hela processen då vi både köpte och sålde lägenhet med henne som mäklare. Alltid varit tillgänglig och svarat på alla våra frågor och funderingar. Har absolut inget negativt att säga och är oerhört nöjda med allt. Vill ni ha en fantastisk mäklare så tveka ej på Tove! Tusen tack för allt!"
Läs mer
säljare på Bergskroken 2

17 mar 2022

"Vi är otroligt nöjda med Bjurfors och framför allt Tove. Allt har gått otroligt smidigt och vi kommer definitivt rekommendera Tove vidare."
säljare på Kärnvedsgatan 67

09 feb 2022

"Tove är snabb, tillgänglig, informativ, tydlig och lätt att samarbeta med. Tove är dessutom väldigt trevlig.
"
säljare på Bågskyttegatan 1B

24 dec 2021

"Informerad, uppdaterad, rätt person att hjälpa. "
säljare på Pinnharvsgatan 2C

15 dec 2021

"En riktigt bra mäklare; lyhörd, kompetent och driven!"
säljare på Tvillinggatan 7A

13 dec 2021

"Vi fick stort förtroende för Tove och hela processen gick smidigt och tryggt!"
säljare på Kärnvedsgatan 67

08 dec 2021

"Bra genomfört jobb av Tove! Helt klart en bra mäklare med öga för detaljer. "
säljare på Kvarnbygatan 23

16 nov 2021

"Trevlig påläst och snabb med fotografering, annons etc.
Rekommenderas starkt till den som vill använda BJURFORS o Tove J."
säljare på Ålegårdsgatan 14

07 nov 2021

"Jag gillar inte att det är ett spel hela tiden. Skulle vilja ha öppna kort för alla. Vi hade två intresserade och lägenheten säljs till den ena innan visning utan att den andra får chans att buda. Det ångrar jag nu. Borde sagt ifrån. Tycker inte att det är juste mot den som aldrig fick en chans. ..."
"Jag gillar inte att det är ett spel hela tiden. Skulle vilja ha öppna kort för alla. Vi hade två intresserade och lägenheten säljs till den ena innan visning utan att den andra får chans att buda. Det ångrar jag nu. Borde sagt ifrån. Tycker inte att det är juste mot den som aldrig fick en chans. Telefonnumret vi fick till Tove i början stämde inte, annars var vi helt nöjda med Tove, hon är supertrevlig, kompetent och lätt att få tag på. Kan verkligen rekommendera henne"
Läs mer
säljare på Vänortsgatan 10A

04 nov 2021

"Tove gjorde ett gott intryck på oss både som säljare och potentiella köpare. Mycket gott bemötande och alltid med ett leende hjälpte hon oss på ett bra och smidigt sätt att sälja vår lägenhet. Svarade på samtal sms och Mail snabbt och var alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda och hoppas få råka..."
"Tove gjorde ett gott intryck på oss både som säljare och potentiella köpare. Mycket gott bemötande och alltid med ett leende hjälpte hon oss på ett bra och smidigt sätt att sälja vår lägenhet. Svarade på samtal sms och Mail snabbt och var alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda och hoppas få råkas med Tove och bjurfors i framtiden! "
Läs mer
säljare på Bergmansgatan 13

29 okt 2021

"Extremt duktig mäklare, rekommenderas verkligen. Kommer att fortsätta ta mina bostads projekt till Tove."
säljare på Broslättsgatan 29

28 sep 2021

"Den finaste , duktigaste, mäklaren "
säljare på Höjdgatan 47

20 sep 2021

"Fantastiskt trevlig och engagerad "
säljare på Knarrhögsgatan 8B

13 aug 2021

"Tove hos Bjurfors i Mölndal är mycket trevlig samt förtroendegivande. Kan varmt rekommendera att vända sig till henne vid köp/försäljning i Mölndal."
säljare på Kvarnbygatan 11

09 aug 2021

"Allt gick så smidigt!
Tove var mycket tydlig och höll mig hela tiden informerad om läget. "
säljare på Djäknegatan 3B

30 jun 2021

"Trevlig och lätt att ha att göra med. "
säljare på Splintvedsgatan 6

12 jun 2021

"Tove gjorde ett bra jobb genom hela processen. Svarade på alla frågor som dök upp och var alltid trevlig i sitt bemötande. Kan varmt rekommendera Tove för andra som letar mäklare i området."
säljare på Hagåkersgatan 18D

22 apr 2021

"Jag satte högre pris än vad alla mäklare värderade lägenheten till. Trots detta fick jag mer än vad jag begärde för lägenheten.
Jag var öppen med att jag var fast besluten om vilket pris jag ville och att jag var medveten om att detta skulle bli en utmaning. Trots detta så backade inte Tove och ..."
"Jag satte högre pris än vad alla mäklare värderade lägenheten till. Trots detta fick jag mer än vad jag begärde för lägenheten.
Jag var öppen med att jag var fast besluten om vilket pris jag ville och att jag var medveten om att detta skulle bli en utmaning. Trots detta så backade inte Tove och lyckades ändå överträffa mina förväntningar. "
Läs mer
säljare på Görjelycksgatan 2

22 feb 2021

"Trevlig och engagerad. Rekommenderas stark."
säljare på Kvarnbygatan 31

19 feb 2021

"Vi är väldigt nöjda med Tove och kommer gärna använda henne som mäklare igen! Tack :) "
säljare på Ridspögatan 4A

26 jan 2021

"Trevlig, förtroendegivande, snabb återkoppling och mycket målinriktad. "
säljare på Södra Nedanvägsgatan 20A

17 okt 2020

"Världsklass!"
säljare på Åby Allé 3

12 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Tove! Tog sig tid att lyssna på våra önskemål, var förstående och engagerad under hela sitt uppdrag."
säljare på Rullharvsgatan 6A

02 okt 2020

"Trevlig mäklare som gav mig som första-gångs-säljare möjlighet att känna mig trygg och lugn. Kändes förstående inför att man var nervös och svarade snabbt och tydligt på alla mina frågor. "
säljare på Åby Allé 3

23 sep 2020

"Tove är fantastisk. Alltid så glad, har ett lugn inom sig och är tillförlitlig. Hon engagerar sig och är tillmötesgående, men framförallt så är hon en mäklare att lita på - både för säljare och köpare."
säljare på Jungfruplatsen 1A

27 aug 2020

"Tove var det självklara valet för oss från första stund. Hon utstrålar värme och trygghet samtligt som att hon är enormt driven och engagerad. Detta resulterade i ett slutpris som överträffade våra förväntningar, som dessutom blev en väldigt snabb och smidig affär. Vi är så otroligt tacksamma vil..."
"Tove var det självklara valet för oss från första stund. Hon utstrålar värme och trygghet samtligt som att hon är enormt driven och engagerad. Detta resulterade i ett slutpris som överträffade våra förväntningar, som dessutom blev en väldigt snabb och smidig affär. Vi är så otroligt tacksamma vill varmt rekommendera Tove i valet av fastighetsmäklare! "
Läs mer
säljare på Hagåkersgatan 18B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
46 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
109 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
114 av 116 säljare
Tove var tydlig och höll mig uppdaterad
117 av 117 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Tove på kartan.

177 tidigare bostäder
33 bostäder till salu
121 rekommendationer

33 bostäder till salu.

Bostäder

3 495 000 kr
2,5 rum, 65,5 m²
53 769 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
6 769 kr/mån
1 295 000 kr
1 rum, 23 m²
56 304 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
2 222 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 51,5 m²
48 921 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
3 730 kr/mån
2 995 000 kr
4 rum, 89 m²
33 651 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 488 kr/mån
3 995 000 kr
5 rum, 105 m²
38 047 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
5 083 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 395 000 kr
Lägenhet Pedagogen Park
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 950 000 kr
Lägenhet Bosgården
+ 255 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Bifrost
+ 155 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt gott bemötande, alltid professionell och tydlig, kunnig, tillgänglig och med kunden i fokus. Bästa mäklaren i Mölndal."
2 900 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
-95 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ännu en bostad såld med hjälp av Tove och kunde inte varit nöjdare! Alltid otroligt trevlig och professionell, svarar på alla dina frågor och är väldigt tillmötesgående. Anlitar man Tove så vi blir man garanterat nöjd!"
2 350 000 kr
Lägenhet Pedagogen Park
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.