Tobias Willhardt

Profilbild för Tobias Willhardt
Tobias Willhardt
4.9 / 5
(47 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
11 st
71 285 000 kr

Bakgrund

Tobias Willhardt jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2022-06-21. Tobias har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tobias har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 75 810 000 kr.

Presentation

Mig anlitar du som värdesätter en hårt jobbande mäklare, som alltid finns tillgänglig för dig. En bostadsförsäljning är ofta den största affären man gör, och mitt jobb är att göra den till den bästa. Med en bakgrund där inget har kommit gratis är jag van med att alltid jobba hårdast i ledet, vilket gör att du som kund alltid kommer vinna.

Varmt välkomna att kontakta mig.

Säljare om Tobias.

07 maj 2024

"Erfarenheten med Tobias Willhardt var perfekt under hela försäljningsprocessen, från utvärderingen tills kontraktet skrevs under. Tack vare hans professionalism och engagemang fick vi bästa möjliga resultat. Stort tack till Tobias!"
säljare på Karlsbodavägen 47

13 apr 2024

"Tobias var proaktiv och engagerad redan från vårt första möte. Han presenterade en tydlig plan för hur vi skulle navigera marknaden. Han hittade en köpare till min lägenhet innan vi ens hade tagit bilder på den, och jag fick en affär som jag var nöjd med. Jag skulle definitivt rekommendera Tobias..."
"Tobias var proaktiv och engagerad redan från vårt första möte. Han presenterade en tydlig plan för hur vi skulle navigera marknaden. Han hittade en köpare till min lägenhet innan vi ens hade tagit bilder på den, och jag fick en affär som jag var nöjd med. Jag skulle definitivt rekommendera Tobias för alla som vill sälja sin lägenhet i Traneberg!"
Läs mer
säljare på Vidängsvägen 49

06 apr 2024

"Tobias är en väldigt trevlig, kommunikativ och kunnig mäklare. Vi kände att han verkligen ville hjälpa oss att göra en så bra affär som möjligt "
säljare på Havsfruvägen 10

22 mar 2024

"Vi upplevde Tobias som en mycket kompetent, tydlig och engagerad mäklare. Trots att vår säljprocess skedde oerhört snabbt kände vi oss hela tiden trygga med Tobias vid rodret.
Tobias är väldigt professionell och vi kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Svartviksslingan 73

23 feb 2024

"Tobias är en fantastisk mäklare som lyssnar in efter kundens behov. I vår affär hjälpte han till att ordna en trygg affär för både köpare och säljare. Mycket lättillgänglig och trevlig!"
säljare på Svartviksslingan 55

21 feb 2024

"Väldigt engagerad och tillgänglig! Skulle varmt rekommendera. "
säljare på Luxgatan 37

01 feb 2024

"Redan efter första mötet kände vi stort förtroende för Tobias och det höll i sig genom hela försäljningprocessen. Tobias är genuin, inlyssnande och handlingskraftig och har även vassa säljkunskaper som fick vår lägenhet såld för ett pris som vi var glada och nöjda med på en tuff bostadsmarknad. I..."
"Redan efter första mötet kände vi stort förtroende för Tobias och det höll i sig genom hela försäljningprocessen. Tobias är genuin, inlyssnande och handlingskraftig och har även vassa säljkunskaper som fick vår lägenhet såld för ett pris som vi var glada och nöjda med på en tuff bostadsmarknad. I efterhand är vi otroligt nöjda att ha samarbetat med Tobias, och kan varmt rekommendera honom till alla som letar efter en mäklare som har stenkoll på Traneberg!"
Läs mer
säljare på Margretelundsvägen 26

22 dec 2023

"Tobias satte rätt förväntningar och genomförde försäljningen med bravur!"
säljare på Fältspatvägen 5B

25 okt 2023

"Jättefint samarbete och lyhördhet. Trevlig. Kunnig. Kommer absolut att prata gott om både Tobias och Mäklarhuset i Bromma. "
säljare på Holbergsgatan 114

01 sep 2023

"En riktig toppenmäklare!
Trevlig, noggrann och effektiv med smarta strategier för att få våran lägenhet såld. Kan starkt rekommendera "
säljare på Karlsbodavägen 44

24 aug 2023

"Jag kunde inte ha fått en bättre mäklare!
I en svajig marknad och mitt i sommaren lyckades Tobias sälja min lägenhet på tre veckor från vårt första möte, till ett pris över förväntan och med kortast möjliga tillträde - precis som jag ville ha det. Jag kan inte komma på något som Tobias kunde ha g..."
"Jag kunde inte ha fått en bättre mäklare!
I en svajig marknad och mitt i sommaren lyckades Tobias sälja min lägenhet på tre veckor från vårt första möte, till ett pris över förväntan och med kortast möjliga tillträde - precis som jag ville ha det. Jag kan inte komma på något som Tobias kunde ha gjort bättre faktiskt och kommer absolut att anlita honom även vid framtida försäljningar. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Tobias till den som ska sälja i hans område. "
Läs mer
säljare på Gesundaplan 59

13 jun 2023

"Tobias gjorde bra ifrån sig i en tuff marknad där det inte var lätt att sälja för ”rätt” pris. Är överlag nöjd med Tobias insats vid försäljningen"
säljare på Kinnekullevägen 40

07 jun 2023

"Tobias Willhardt uppfyllde mina förväntningar. Han hade en realistisk bild kring försäljningen och slutsumman samt var lyhörd och lätt att få tag i.
Jag önskade en snabb affär och det lyckades. "
säljare på Tranebergsvägen 46

05 jun 2023

"Tobias visade kompetens, var lugn och utstrålade trygghet i sig själv och ingav trygghet. Bra person i jobbet som mäklare. "
säljare på Björnsonsgatan 138

29 maj 2023

"Tobias är en person med stor integritet som jag känner stort förtroende för. Enligt min mening ser han både till köparens och säljarens behov för att hitta den bästa lösningen. Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare när jag skulle sälja min bostad. "
"Tobias är en person med stor integritet som jag känner stort förtroende för. Enligt min mening ser han både till köparens och säljarens behov för att hitta den bästa lösningen. Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare när jag skulle sälja min bostad. "
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 30A

16 apr 2023

"Vi sålde på förhandsvisning och fick ett pris vi är mycket nöjda med. Tobias var realistisk, tydlig och vi är väldigt nöjda med honom. "
säljare på Pippi Långstrumps gata 28

14 mar 2023

"Tobias gjorde ett kanon jobb och såg till att försäljningen gick mycket snabbt och smidigt!"
säljare på Björnsonsgatan 138

05 mar 2023

"Blixtsnabb försäljning av vår trea i Blackeberg till ett pris vi kände oss nöjda med. Vi känner oss mycket nöjda!"
säljare på Ibsengatan 76

22 jan 2023

"Ambitiös "
säljare på Holbergsgatan

02 dec 2022

"En mäklare som alltid levererar till 100%. Säger vad han gör och gör som han säger.
Vi är otroligt nöjda med Tobias insats. Klippa! "
säljare på Ulvsundavägen 36

30 nov 2022

"Tobias har god kännedom om området, han är lätt att få tag på och uppdaterar kontinuerligt om allt viktigt kring bostadsaffären. Han engagerar sig och hittar lösningarna när de behövs, kändes tryggt att anlita Tobias trots den tid vi har nu med en ostadig ekonomi.
Det finns bara positivt att säg..."
"Tobias har god kännedom om området, han är lätt att få tag på och uppdaterar kontinuerligt om allt viktigt kring bostadsaffären. Han engagerar sig och hittar lösningarna när de behövs, kändes tryggt att anlita Tobias trots den tid vi har nu med en ostadig ekonomi.
Det finns bara positivt att säga om Tobias, han är rätt man på rätt plats, rekommenderas varmt.
Säljare Kvarnbacksvägen 123."
Läs mer
säljare på Kvarnbacksvägen 123

07 nov 2022

"Tobias är väldigt duktig och lätt att jobba med. Han höll god kontakta under hela processen och var alltid lätt att få tag i. "
säljare på Kebnekaisevägen 9

28 okt 2022

"Tobias är en väldigt engagerad och kompetent mäklare som gjorde allt rätt för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Han är enormt trevlig och blir mitt förstaval även vid en eventuell framtida försäljning.
/ Fredrik "
säljare på Galonvägen 26

26 okt 2022

"Proffsig mäklare som alltid återkopplade. Helnöjd! "
säljare på Kratsbodavägen 55

31 aug 2022

"Tobias var tydlig, lyhörd och lätt att få tag på. Höll oss uppdaterade under hela säljprocessen och var motiverad och drivande. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Galonvägen 39

30 aug 2022

"Är supernöjd med Mäklarhuset Bromma! Fint samarbete sinsemellan mäklarna som har stenkoll på området och spekulanter redo i sitt kundregister. Tobias var alltid tillgänglig vid behov, han var engagerad och gav mig rimliga förväntningar på prissättning. Han lyckades trots dåliga säljtider förhandl..."
"Är supernöjd med Mäklarhuset Bromma! Fint samarbete sinsemellan mäklarna som har stenkoll på området och spekulanter redo i sitt kundregister. Tobias var alltid tillgänglig vid behov, han var engagerad och gav mig rimliga förväntningar på prissättning. Han lyckades trots dåliga säljtider förhandla till sig ett bud som flera sa "ta det och spring" till, vilket var vad jag gjorde :)"
Läs mer
säljare på Mössebergsvägen 9

01 aug 2022

"Vi är mycket nöjda med Tobias insats.Trevligt bemötande,noggrann driven att göra sitt yttersta för att få till en bra försäljning . Snabb i responsen ."
säljare på Sareksvägen 18

10 jul 2022

"Fantastiskt smidigt! Rekommenderas starkt!"
säljare på Björkbacksvägen 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
75 810 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
43 av 44 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
42 av 42 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
45 av 45 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Tobias på kartan.

101 tidigare bostäder
23 bostäder till salu
47 rekommendationer

23 bostäder till salu.

Bostäder

4 595 000 kr
3 rum, 82,5 m²
56 036 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 768 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 46 m²
65 108 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 648 kr/mån
2 650 000 kr
2 rum, 42 m²
63 095 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 641 kr/mån
3 250 000 kr
2 rum, 51 m²
63 725 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 255 kr/mån
4 rum, 77 m²
Lägenhet, Stockholm
5 233 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 960 000 kr
Lägenhet Ulvsunda
+ 265 000 kr
1 rum, 18 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Åkeslund
Utropspris: 3 799 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Mariehäll
4 rum, 94 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erfarenheten med Tobias Willhardt var perfekt under hela försäljningsprocessen, från utvärderingen tills kontraktet skrevs under. Tack vare hans professionalism och engagemang fick vi bästa möjliga resultat. Stort tack till Tobias!"
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
4 rum, 77 m²
3 965 000 kr
Lägenhet Blackeberg
+ 70 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 3 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.