Tobias Sandseth

Profilbild för Tobias Sandseth
Tobias Sandseth
4.9 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
22 st
127 230 000 kr

Bakgrund

Tobias Sandseth jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2011-06-28. Tobias har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Tobias har haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 210 075 000 kr.

Presentation

Att sälja sitt boende är en av livets största affärer. Det är ett förtroendeuppdrag som kräver engagemang, erfarenhet och lyhördhet. Varje försäljning är unik och därför skapar vi tillsammans rätt förutsättningar för just Er. Jag är driven och målinriktad med stor passion för mitt yrke. Med kundens bästa i fokus ser jag till att alltid överträffa förväntningarna.

Idag är jag franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med kontor i Bromma. Under mina år som fastighetsmäklare har jag både 2012 samt 2013 utsetts till Årets Mäklare i konkurrens med 450 andra fastighetsmäklare på min tidigare arbetsplats. En utnämning som grundar sig i omsättning, antal affärer samt kundnöjdhet. Jag är utbildad till fastighetsmäklare vid Malmö Högskola samt har studerat ekonomi vid Högskolan i Halmstad. Jag har även en gedigen erfarenhet av försäljning samt företagsledning inom olika branscher.

Kundreferenser:

”Proffsig mäklare som ingav stort förtroende i hela försäljningsprocessen. Rak och ärlig, vilket uppskattas som kund. Mycket nöjd med slutresultatet och kan verkligen rekommendera andra att anlita Tobias som mäklare.”
-Fanny Skogens

”Tryggt och bra service! Tobias var verkligen professionell. Tack!”
-Claes Bohm

Ser fram emot ett framgångsrikt samarbete,
Vänliga hälsningar,
Tobias Sandseth

Utmärkelser
2019 - Mest rekommenderad Bromma Q3
2019 - Mest rekommenderad Stockholms Län Q3
2019 - Mest rekommenderad Stockholm Q3
2019- Mest rekommenderad Stockholm Q2
2019 - Mest rekommenderad Bromma Q2
2013 - Årets mest säljande mäklare i kedjan Sverige (i konkurrens med 480 Fastighetsmäklare SkandiaMäklarna)
2013 - En av Sveriges 10 mest anlitade Mäklare (Aftonbladet)
2012 - Årets mest säljande mäklare i kedjan Sverige (i konkurrens med 450 Fastighetsmäklare SkandiaMäklarna)
2012 - Årets Rookie (SkandiaMäklarna)
2007- Årets prestation som Head of Sales/Sales director
2006- Årets Ledare (Carlings)

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Tobias.

24 jun 2020

"Tobias visade stort engagemang och god känsla i kommunikation med oss som kunder och de köpare som var intresserade av att köpa vårt hus. "
säljare på Bureusvägen 14

11 jun 2020

"Tobias bemötte oss väldigt professionellt och personligt. Vi är extremt nöjda och glada över samarbetet med honom och det jobb han gjort för oss. Alltid ärlig och rak i sin kommunikation och har gjort ett bra jobb trots att vi gick ut på en svår marknad. Skulle absolut rekommendera Tobias som mäklare.
"
säljare på Snörmakarvägen 35

31 maj 2020

"Otroligt proffsig och trevlig mäklare. Driven och energifylld och vi kände oss trygga hela vägen med försäljningen av vår lägenhet. Inga tveksamheter någonstans. "
säljare på Spannvägen 38

09 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Tobias Sandseth vid försäljningen av vår villa. Tobias visar en hög professionalitet och lyhördhet i sin roll som mäklare och inger ett stort förtroende i försäljningsprocessen. Han är kvick och alert och lyssnar in både säljare och köpare. Med fingertoppskänsla och stort engagemang genomförde han försäljningen av vår villa. Han får våra bästa rekommendationer. "
säljare på Egilsvägen 19

07 maj 2020

"Vi sålde nyligen vårt hus i Bromma med hjälp av Tobias som mäklare. Vi hade under försäljningen en väldigt bra relation och dialog med honom.
Tobias var väldigt engagerad, professionell, driven, tog sig alltid tid för dialog och väldigt enkel att samarbete med.
Vi uppskattade samarbetet väldigt mycket och skulle absolut anlita honom igen om vi säljer igen.
Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Frislandsvägen 25

08 apr 2020

"Vi sålde vår villa i Bromma Kyrka under Coronatid och där Tobias med sin positiva inställning smittade av sig både på oss som säljare och uppenbarligen även köparna.
Valet av Tobias som mäklare berodde på att han direkt visade ett stort engagemang och visade på ett äkta sätt att han verkligen gillade vårt hus och hade en mycket bra förmåga att komma ihåg husets många fördelar i dialogen med köparna. Dessutom var han mycket flexibel och lyssnade verkligen in oss som kund hur vi ville ha det och att vi formaliserade uppdraget efter hand."
säljare på Stierncronas väg 3

06 mar 2020

"Kan sitt jobb verkligen.Var på ett trevligt men bestämt sätt rak mot köparen och även vi som säljare när vi diskuterade områden vi kanske inte behärskade.Alla frågor fick båda parter svar på under trevliga och givande diskussioner.
Priset vi fick för huset översteg klart våra förväntningar tack vare Tobias.
Vi är MYCKET nöjda med Mäklarbyrån och speciellt Tobias."
säljare på Bromma Kyrkväg 478A

06 mar 2020

"Otroligt förtroendegivande, lätt att ha att göra med. Som förstagångssäljare är man lite orolig och har inte så bra koll, men vi har alltid känt att man kan fråga vad som helst utan att känna sig minsta dum. Är så otroligt nöjd med vårt val av mäklare!"
säljare på Gubbkärrsvägen 29Q

05 mar 2020

"Tack vare Tobias så blev hela försäljningsprocessen smidig och (för någon som säljer för första gången) mindre läskig. Från första mötet till försäljning så har han svarat på frågor, stöttat och sett till att jag varit trygg i alla beslut som fattas. "
säljare på Wergelandsgatan 46N

10 feb 2020

"Tobias skötte försäljningen av vår lägenhet på ett mycket smidigt och professionellt sätt. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Tunnlandsvägen 42

07 feb 2020

"Tobias sålde vår villa i Bromma och vi är mycket nöjda med vårt samarbete kring försäljningen. Tobias var mycket mån om att vara ordentligt påläst kring huset och ha en öppen och ärlig dialog med oss. Det uppskattade vi mycket och gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Tobias och Länsförsäkringar fastigheter Bromma."
säljare på Runsavägen 10

02 feb 2020

"Tobias hjälpte oss att sälja vår lägenhet och gjorde det med bravur! Vi kände oss trygga och hade en bra dialog genom hela processen. Överlag så uppfylldes eller överträffades våra förväntningar på ett positivt sätt. Världsklass!"
säljare på Klintbacken 6

19 jan 2020

"Ett proffs helt enkelt, faster att han är mest anlitad! //Alexander"
säljare på Snörmakarvägen 35

08 dec 2019

"Tobias har varit otroligt engagerad genom hela processen. Han är kompetent och har gett bra rådgivning och stöd. Jag kan varmt rekommendera honom till andra! "
säljare på Beckomberga Ängsväg 39

06 dec 2019

"Tobias överträffade alla förväntningar och slutbilden blev mer än lyckad för alla parter! En strålande samarbetspartner som alltid finns där för dig oavsett sida av bordet man är på!"
säljare på Tunnlandsvägen 24

04 dec 2019

"Tobias överträffade våra högt ställda förväntningar och visade ett engagemang utöver det vanliga. Kompetent, trygg, driven, informativ och förtroendeskapande vilket är viktigt då det är en stor och viktig affär för
både köpare och säljare. Det märks tydligt att Tobias brinner för det han gör och vill få till en bra process för alla parter. "
säljare på Grimstahamnsvägen 27

21 nov 2019

"Tobias hjälpte oss sälja en lägenhet i föreningen. Något han lyckades med över förväntan bra. Han var från början till slut både tillgänglig och tillmötesgående. Han visade även på stor flexibilitet och service när vi själva var röriga. Vi är mycket nöjda med hans insats."
säljare på Klintbacken 6

14 nov 2019

"Tobias har en energi och ett engagemang ut över det vanliga. Han är påläst och bemöter även köparen på ett fantastiskt sätt. Trots att det blir lite dyrare arvode så rekommenderar jag Tobias alla dagar i veckan"
säljare på Lillängsgatan 18

05 nov 2019

"Tobias skötte affären från ax till limpa på ett utmärkt sätt och jag kan varmt rekommendera honom.
//Henrik"
säljare på Mariehällsvägen 12

03 nov 2019

"Vi har sålt vår villa i Bromma.
Tobias som mäklare gav ett utmärkt stöd genom hela processen, otroligt engagerad och proffsig!
Överträffade mina förväntningar så jag kan varmt rekommendera Tobias som mäklare "
säljare på Grimstahamnsvägen 40

03 nov 2019

"Vi kan varmt rekommendera Tobias som mäklare. Genom hela försäljningsprocessen var han driven, tydlig och lätt att kommunicera med och kändes trygg att ha med sig i en sådan stor affär som att sälja sitt boende ju faktiskt är. Tobias är ett riktigt proffs och vi fick ett slutpris vi var mer än nöjda med. "
säljare på Vadmalsvägen 24

27 sep 2019

"Jag och min sambo har ingenting att anmärka på. Hela försäljningen har skötts på ett bra sätt och vi fick ett pris som vi till slut kunde godkänna. "
säljare på Klädesvägen 40

26 sep 2019

"Tobias var mycket professionell och förtroendeingivande under hela processen. Han var tydlig och guidade oss tryggt genom hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ekebyvägen 19

24 sep 2019

"Otroligt trevlig och proffsig, rekomenderas starkt. "
säljare på Bäckbornas väg 7

19 sep 2019

"Mycket professionell (bra första intryck, seriös, noggrann, påläst, bra kommunikation mm).
Valet av mäklare känns viktigare idag än för något år sedan. Använde mig av Hittamäklare och träffade andra mäklare som också hade strålande omdömen precis som Tobias, men han stack verkligen ut trots tuff konkurrens.
Hade inte kunnat önska något annat från en mäklare. Full poäng!
"
säljare på Askängsbacken 52

16 sep 2019

"Tobias är jätte trevlig och jobbar på ett proffsig sätt. Han jobbar hårt som han lovade. Vi är nöjda med honom."
säljare på Tunnlandsvägen 5

07 sep 2019

"Jag är mycket nöjd med Tobias som mäklare och jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Murarvägen 3

05 sep 2019

"Tobias har varit väldigt professionell genom hela försäljningsprocessen och har helt klart överträffat mina förväntningar.
Jag kan varmt rekommendera Tobias vid Er nästa försäljning"
säljare på Tunnlandsvägen 58

30 aug 2019

"Tobias har ett sällan skådat engagemang och jagar verkligen en bra affär före, under och efter försäljningen. Flexibel och alltid anträffbar. Vi kommer anlita Tobias igen. Rekommenderas varmt./Mikael "
säljare på Ulvsundavägen 1

30 aug 2019

"Proffsig, lyhörd och helt klart avgörande för slutresultatet. Rekommenderas skarpt!"
säljare på Ulvsundavägen 1

29 aug 2019

"Tobias är väldigt engagerad, driven och kunnig. Han är ständigt positiv och har alltid en plan framåt. Lägenhetsannons och prospekt var väldigt bra! Han gör allt för att du som säljare ska bli nöjd med försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera Tobias! "
säljare på Gubbkärrsvägen 29D

22 aug 2019

"Tobias gav mig höga förväntningar från början som han sedan faktiskt lyckades överträffa. Han hör av sig när han ska, följer planen vi lagt upp, ger bra råd utifrån sin erfarenhet och gör att hela processen känns trygg och positiv. Framförallt är han en förträfflig säljare som verkar älska sitt jobb vilket både smittar av sig och ger resultat. Jag skulle varmt rekommendera Tobias till var och en som vill göra en bra affär på ett schysst, professionellt och ärligt sätt."
säljare på Murarvägen 3

20 aug 2019

"Sålt en bostad i Bromma. Mäklaren var synnerligen trevlig, entusiastisk och mycket kunnig. Kände omedelbar kontakt, det var ett rent nöje att få sälja genom Tobias. Han rekommenderas till 100procent."
säljare på Gustav III:s väg 70

14 aug 2019

"Kontaktade Tobias för en husförsäljning efter det att jag träffat på honom på en lägenhetsvisning, där jag fick ett väldigt gott intryck.
Han har visat ett otroligt engagemang genom hela processen. Kunnig och lösningsorienterad.
Skulle tveklöst välja honom igen"
säljare på Gliavägen 71

10 jul 2019

"Vi är mycket nöjda med Tobias. Han va väl påläst redan vid första mötet och vi uppskattade att han var lätt att få tag på och uppdaterade oss hela tiden. Jättefina bilder! Han var mycket engagerad från start till slut. Vi är supernöjda med hans insats!"
säljare på Klintbacken 4

02 jul 2019

"Jag har sålt min lägenhet med Tobias och kunde inte vara mer nöjd med hans bemötande och hantering av hela resan. Jag har känt mig trygg med hans expertkunnande och samtidigt känt att han lyssnat på min oro, åsikter och förhoppningar. Jag är övertygad om att hans arbete gav utdelning!"
säljare på Mössebergsvägen 32

28 jun 2019

"Duktig, engagerad och jätte trevlig mäklare. rekommenderas till 100%"
säljare på Klädesvägen 34

12 jun 2019

"Tobias är professionell, trevlig och effektiv med bra personkännedom. Han ordnade en snabb affär för oss där både köpare och säljare var nöjda. Jag skulle gärna anlita Tobias igen."
säljare på Ibsengatan 64

29 maj 2019

"Jag är mycket nöjd med Tobias som mäklare! Jag hade en lite krånglig försäljning av olika skäl, men Tobias ingav förtroende och trygghet både till mig som säljare och till köparen. Han var lätt att få tag på under processens gång och höll mig ständigt informerad, vi hade en bra dialog kring förväntat slutpris som stämde väl överens med vart vi landade. "
säljare på Tunnlandsvägen 22

27 maj 2019

"Vi var mycket nöjda med att ha anlitat Tobias vid försäljningen av vår lägenhet! "
säljare på Spinnrocksvägen 11

22 maj 2019

"Väldigt nöjd med Tobias arbete. Föreningen har använt sig av honom tidigare och vi kommer fortsätta göra det.
/Andreas"
säljare på Stopvägen 111

22 maj 2019

"Tobias var jättetrevlig och tillmötesgående med snabb och ärlig kommunikation genom hela processen. Seriös och professionell och fanns vid min sida under hela försäljningen och ständigt höll mig uppdaterad! Jag fick stort förtroende för Tobias och tror ingen skulle kunnat gjort ett bättre arbete med min lägenhet! "
säljare på Klädesvägen 36

20 maj 2019

"Man kan alltid göra ännu mer, tex. utvidgad annonsering. "
säljare på Alabastervägen 5

13 maj 2019

"Social, familjär och snabb i kommunikationen är tre ledord för han som mäklare. Vi uppskattade också att han bromsade oss att ta förhastade beslut utan vägledde oss genom affären som ett proffs! "
säljare på Spångavägen 38

11 maj 2019

"Tobias Sandseth hjälpte oss att sälja en villa i Bromma kyrka. Vi tog kontakt med flera mäklare och Tobias särskiljde sig och skapade förtroende genom att bl.a. vara ärlig i vilken marknadsföring som verkligen hjälper. T.ex. att annonsering i tidningar eller på andra sidor än Hemnet är onödigt för att vi ändå når 99% på Hemnet. Mycket positivt att Länsförsäkringar har retargeting annonsering till de personer som besökt annonsen. Tobias var den enda mäklaren som hade testimonials från tidigare kunder som man kunde läsa online (som här). Tobias har genom hela processen varit övertygande på ett förtroendeingivande sett och vi bedömde att han skulle vara bäst på att få så många intresserade som möjligt att lägga bud och att klämma ut det mesta ur en budgivning. Resultatet hamnade i det övre spannet vad vi hade hoppats på så vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Tobias!"
säljare på Ringarstigen 4

08 maj 2019

"Tobias är mycket fokuserad, driftig och besitter en påtaglig intellektuell och social skärpa. Därtill är han tillmötesgående och flexibel, sätter alltid kundens intresse i första rummet. Jag är mycket nöjd med utförandet av uppdraget och rekommenderar honom varmt! "
säljare på Snörmakarvägen 35

04 maj 2019

"Väldigt flexibel och proffsig! Vi är supernöjda med hjälpen vi fick att sälja vår bostad, trots den tuffa marknaden."
säljare på Snörmakarvägen 35A

04 maj 2019

"Bra insats och kunnig mäklare som kan Bromma! Har både köpt och sålt med Tobias så rekommenderar honom gärna till andra. "
säljare på Kebnekaisevägen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
210 075 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
110 av 114 säljare
Tobias satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 114 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
109 av 114 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
113 av 114 säljare

Tobias på kartan.

469 tidigare annonser
3 bostäder till salu
114 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 42 m²
52 261 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 271 kr/mån
2 700 000 kr
2 rum, 46 m²
58 695 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 381 kr/mån
1 850 000 kr
1 rum, 33 m²
56 060 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 629 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

11 175 000 kr
Villa Bromma Kyrka
+ 225 000 kr
11 rum, 215 m²
Utropspris: 10 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Beckomberga
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 800 000 kr
Villa Bromma
+ 350 000 kr
7 rum, 109 m²
Utropspris: 9 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tobias visade stort engagemang och god känsla i kommunikation med oss som kunder och de köpare som var intresserade av att köpa vårt hus. "
2 500 000 kr
Lägenhet Åkeshov
-95 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tobias bemötte oss väldigt professionellt och personligt. Vi är extremt nöjda och glada över samarbetet med honom och det jobb han gjort för oss. Alltid ärlig och rak i sin kommunikation och har gjort ett bra jobb trots att vi gick ut på en svår marknad. Skulle absolut rekommendera Tobias som mäklare.
"
4 300 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 350 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt proffsig och trevlig mäklare. Driven och energifylld och vi kände oss trygga hela vägen med försäljningen av vår lägenhet. Inga tveksamheter någonstans. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.