Ted Gustafsson

Profilbild för Ted Gustafsson
Ted Gustafsson
4.9 / 5
(50 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
0 st
61 595 000 kr

Bakgrund

Ted Gustafsson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2019-07-01. Ted har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt villor och motsvarar ett värde på 40 050 000 kr.

Presentation

Sanningen är inte vad man säger eller lovar, inte heller vilka kunskaper man kan stoltsera med. Den enda sanningen som finns är ens handlingar. Mina handlingar gör mig till en unik fastighetsmäklare.

Strävar efter att varje samarbete med mina kunder skall kännas personligt.

Min vision som fastighetsmäklare är att alltid leva upp till mina utsägelser och att lägga stor vikt vid att förstå just dina behov och önskemål, för att sedan tillsammans nå den bästa lösningen. Jag tar hänsyn till era önskemål och er livssituation, tillsammans tar vi oss igenom hela processen. Jag är aktiv som fastighetsmäklare i främst Kungälvs kommun, redo att hjälpa er med rådgivning och allt som hör till försäljningen av er bostad. När ni väljer att anlita mig som mäklare är det viktigt för mig att göra er nöjda och få er att känna att ni har valt rätt från början till slut. Förutom att hjälpa er att sälja er nuvarande bostad hjälper jag er gärna att hitta nästa bostad! Ni är alltid välkomna att höra av er till mig. Jag ser fram emot att höra ifrån er!

Säljare om Ted.

22 mar 2023

"Trevlig och tillmötesgående. Förklarade hur försäljningen skulle gå till och höll mig uppdaterad från start till mål."
säljare på Gamla Björlandavägen 77

23 feb 2023

"Efter att ha anlitat Ted för 3 gången förvånar han mig fortfarande helt underbart.
Nu fick han sälja ett hus i svåra tider och det kändes nästan helt omöjligt, men med hans charm och expertis så lyckades vi helt enastående!!
Han kan sälja i vilket område som helst eftersom han sålt i 3 olika omr..."
"Efter att ha anlitat Ted för 3 gången förvånar han mig fortfarande helt underbart.
Nu fick han sälja ett hus i svåra tider och det kändes nästan helt omöjligt, men med hans charm och expertis så lyckades vi helt enastående!!
Han kan sälja i vilket område som helst eftersom han sålt i 3 olika områden för mig och lyckats kanon bra!
Han är underbar mäklare och jag rekommenderar han starkt till kommande försäljningar ! "
Läs mer
säljare på Kryddväxtgatan 11

27 jun 2022

"Precis när vi skulle sälja huset så sjönk hela bostadsmarknaden till botten. Han satt varje dag på sin semestervecka för att få till en försäljning. Trots all stress från oss säljare så var Ted lugn och tvekade inte en sekund om att huset skulle bli sålt. Jag är glad att jag äntligen lyckades hit..."
"Precis när vi skulle sälja huset så sjönk hela bostadsmarknaden till botten. Han satt varje dag på sin semestervecka för att få till en försäljning. Trots all stress från oss säljare så var Ted lugn och tvekade inte en sekund om att huset skulle bli sålt. Jag är glad att jag äntligen lyckades hitta en mäklare som lyssnar och framför allt stöttar sina kunder. Det är väldigt känslosamt att sälja sitt hus. Och det är så viktigt att välja rätt mäklare. Ted är utan tvekan den mäklaren. "
Läs mer
säljare på Bäckedalsvägen 4B

10 maj 2022

"”Ett genuint och seriöst intryck i sin yrkesroll och samtidigt både stöttande och förstående som människa. Kan varmt rekommendera Ted till alla som går i tankar om att sälja sin bostad, kan då bara säga att de är i trygga händer och har kommit rätt. Kommer helt klart använda mig av Ted vid min nä..."
"”Ett genuint och seriöst intryck i sin yrkesroll och samtidigt både stöttande och förstående som människa. Kan varmt rekommendera Ted till alla som går i tankar om att sälja sin bostad, kan då bara säga att de är i trygga händer och har kommit rätt. Kommer helt klart använda mig av Ted vid min nästa bostadsaffär!"
Läs mer
säljare på Duvesjön 304

14 apr 2022

"Personlig, engagerad, ansvarstagande. Full kontroll på området."
säljare på Göteborgsvägen 72B

07 apr 2022

"Med Teds hjälp gick denna försäljning fantastiskt smidigt. Från början till slut var han sakkunnig, hade bra lokalkännedom, hjälpsam, informativ och stöttande, och vi är supernöjda!"
säljare på Alstigen 9

18 feb 2022

"Helt klart den bästa mäklaren jag haft! Personlig och väldigt trevlig och lyhörd.
Rekommenderar han starkt, alla dar i veckan!
Snabb försäljning och ett bra pris!"
säljare på Vättarnas väg 12E

09 dec 2021

"Lätt att prata med och lyhörd "
säljare på Lillekärr Södra 208

20 nov 2021

"Han gjorde ett professionellt jobb , pålitlig lätt att prata med. Fick den hjälp jag behövde"
säljare på Göteborgsvägen 141

14 nov 2021

"Vår försäljning av bostadsrätt blev en långdragen historia p g a förändrad familjesitation så väl som arbetssituation. Genom processen var Ted en lugn röst som sakligt och pedagogist lade fram alternativ och gav goda rekommendationer. Vi är mycket nöjda!"
"Vår försäljning av bostadsrätt blev en långdragen historia p g a förändrad familjesitation så väl som arbetssituation. Genom processen var Ted en lugn röst som sakligt och pedagogist lade fram alternativ och gav goda rekommendationer. Vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Grangärdesvägen 19B

09 nov 2021

"Ted är en lyhörd mäklare som vill säljarens bästa. Proffsigt bemötande under hela processen och jag är väldigt nöjd med samarbetet. "
säljare på Skolvägen 5B

05 nov 2021

"Allt gick smidigt och snabbt.
Mäklaren hade köpare på kö till området kan rekommendera Ted till er som ska sälja"
säljare på Skönningared 342

31 aug 2021

"Professionell och kompetent mäklare som var mycket lyhörd och strävade efter vårt som kunders bästa ! Imponerad över hur han lyckades hålla oss båda (säljarna ) uppdaterade och involverade i ALLA steg trots att vi inte lever tillsammans dvs han förmedlade info till oss båda kontinuerligt så att i..."
"Professionell och kompetent mäklare som var mycket lyhörd och strävade efter vårt som kunders bästa ! Imponerad över hur han lyckades hålla oss båda (säljarna ) uppdaterade och involverade i ALLA steg trots att vi inte lever tillsammans dvs han förmedlade info till oss båda kontinuerligt så att ingen kände sig utanför eller bortglömd
Social trevlig tillmötesgående och personlig men som sagt professionell och inte privat
Super nöjda med bemötande insats arbete och slutresultat
Även efter försäljningen ger mäklaren oss känslan och intrycket av att han finns till vårt förfogande och för oss oavsett vad vi än undrar över (det är ett stort plus i kanten och anmärkningsvärt) "
Läs mer
säljare på Grönnäs 265

27 aug 2021

"Mäklaren var aktiv och arbetade målmedvetet genom hela processen."
säljare på Gustav Larssons väg 58

05 aug 2021

"Ted har en väldigt god kunskap om hur en bostadsaffärer ska genomföras för bästa resultat. Han är tydlig och återkopplar ofta. Han har ett gott nätverk som kan hjälpa till med städning och styling.
Då jag sålde min fars dödsbo så var Ted väldigt förstående för vad jag ville. "
"Ted har en väldigt god kunskap om hur en bostadsaffärer ska genomföras för bästa resultat. Han är tydlig och återkopplar ofta. Han har ett gott nätverk som kan hjälpa till med städning och styling.
Då jag sålde min fars dödsbo så var Ted väldigt förstående för vad jag ville. "
Läs mer
säljare på Dopvägen 7

28 jul 2021

"Enkel, tydlig, mycket bra samtalspartner, okomplicerad, trevlig och informativ."
säljare på Gruvåsvägen 3

16 jun 2021

"Vi är mer än nöjda med vårt val av mäklare! Han var engagerad från vårt första samtal tills huset blev sålt. Vi fick löpande information hela processen. Tack vare Teds insatser blev huset sålt på nolltid. "
säljare på Stenkullen 345

08 jun 2021

"Vi är jättenöjda med helheten. Värderingen stämde inte så bra med slutpriset men det var å andra sidan ett svårbedömt objekt på arrendetomt.
Angående betyg 4 på punkten "Mäklaren hade hög energi och var driven" så tycker jag att han hade en precis lagom nivå, skulle han varit en 5:a hade jag stö..."
"Vi är jättenöjda med helheten. Värderingen stämde inte så bra med slutpriset men det var å andra sidan ett svårbedömt objekt på arrendetomt.
Angående betyg 4 på punkten "Mäklaren hade hög energi och var driven" så tycker jag att han hade en precis lagom nivå, skulle han varit en 5:a hade jag stört mig på det :)
"
Läs mer
säljare på Måhult 1:1

25 maj 2021

"Ted var väldigt engagerad, aktiv och responsiv"
säljare på Solhöjdsvägen 15

06 maj 2021

"Tydligt hjälpt oss genom försäljningsprocessen genom att förklara så vi förstått och känt oss inkluderade. Tillgänglig och svarat på alla frågor. Mycket trevlig och vi är väldigt nöjda med hela försäljningen och slutpriset! "
säljare på Sålanda 145

10 apr 2021

"Toppen! Bra återkoppling. Försäljningen gick snabbt, smidigt och inom mina förväntningar. "
säljare på Skårdalsvägen 11B

30 mar 2021

"Bra kommunikation, noggrann med information kring försäljning av hus, hjälpsam i alla moment."
säljare på Hälsovägen 44

22 feb 2021

"Jag är jätte nöjd med Ted, han är öppen och ärlig, säger oftast mer än han behöver och svarar alltid med eget omdöme, riktigt god charm och väldigt drivande men inte tvingande. Ser till att allting känns bra innan besluten fattas. REKOMENDERAR Ted. "
säljare på Solskensvägen 1

08 feb 2021

"Vi är mycket nöjda i vårt val av mäklare. Teds lugn och professionalitet har fått oss att känna oss trygga och lugna i vår försäljning. Lättillgänglig och kompetent. Han har gjort ett strålande jobb som lett till ett strålande slutpris!
"
säljare på Svalörtsvägen 22

01 feb 2021

"Trevlig mäklare som gjorde mer än det lilla extra för försäljningen av vår lägenhet. Tillmötesgående och tydlig i alla avseenden! "
säljare på Brattåsstigen 8

07 jan 2021

"Ted har varit tydlig i kommunikationen och hållit oss som säljare uppdaterade. Han har varit lätt att få tag i och hanterat alla säljsteg effektivt. Dessutom hjälpte han oss få ett slutpris över våra förväntningar. Kan rekommenderas +++++"
säljare på Dalabäcken 175

12 dec 2020

"Ted var lätt att få tag på och informativ.
Höll oss uppdaterade genom hela processen.
Rekommenderas "
säljare på Vikaredsvägen 7

10 dec 2020

"Ted Gustafsson är en exceptionell mäklare och är absolut den vi kommer kontakta vid nästa bostadsförsäljning. Hans förmåga att lyssna efter våra behov och sedan leverera högt över förväntan är något vi värdesätter högt. Ted är trevlig, omtänksam och väldigt pedagogisk och det går hand i hand med ..."
"Ted Gustafsson är en exceptionell mäklare och är absolut den vi kommer kontakta vid nästa bostadsförsäljning. Hans förmåga att lyssna efter våra behov och sedan leverera högt över förväntan är något vi värdesätter högt. Ted är trevlig, omtänksam och väldigt pedagogisk och det går hand i hand med hans kunskap inom branschen. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Göteborgsvägen 95A

08 okt 2020

"Ted är en mycket duktig, trevlig och kompetent mäklare! Han hade svar på alla våra frågor och hjälpte oss hela vägen fram till en lyckad försäljning. Hans hjälpsamhet och engagemang samt det faktum att han hela tiden höll oss informerade och uppdaterade gör att vi ger honom högsta betyg, fem stjä..."
"Ted är en mycket duktig, trevlig och kompetent mäklare! Han hade svar på alla våra frågor och hjälpte oss hela vägen fram till en lyckad försäljning. Hans hjälpsamhet och engagemang samt det faktum att han hela tiden höll oss informerade och uppdaterade gör att vi ger honom högsta betyg, fem stjärnor av fem möjliga! "
Läs mer
säljare på Nordgärdesvägen 11A

15 sep 2020

"Ted var en mycket kompetent Mäklare!
Kommunikationen fungerade utmärkt under hela processen! Kan inte ge honom annat en högsta betyg! Fem stjärnor av fem möjliga."
säljare på Gamla vägen 26

14 sep 2020

"Duktig o driven Mäklare med kunden i focus! skylla rekommendera stark!"
säljare på Björkvägen 6

26 aug 2020

"Ted är en mycket engagerad och lyhörd mäklare.
Han har varit genuint mån om att få till ett avslut som kändes bra för oss. Dessutom med en intuition som tryggt ledde oss rätt i besluten kring en försäljning.
Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Ted."
"Ted är en mycket engagerad och lyhörd mäklare.
Han har varit genuint mån om att få till ett avslut som kändes bra för oss. Dessutom med en intuition som tryggt ledde oss rätt i besluten kring en försäljning.
Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Ted."
Läs mer
säljare på Bandyvägen 3

30 jul 2020

"Ted höll oss uppdaterade hela tiden och var lätt att få tag på. Det var lätt att följa med vad som hände och hur processen gick. Han tog sig tid för försäljningen och kändes aldrig stressad. Han var även hjälpsam vid letandet av vårt nya hem. Vi är mycket nöjda!"
"Ted höll oss uppdaterade hela tiden och var lätt att få tag på. Det var lätt att följa med vad som hände och hur processen gick. Han tog sig tid för försäljningen och kändes aldrig stressad. Han var även hjälpsam vid letandet av vårt nya hem. Vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Västra Sundskogsvägen 31A

23 jun 2020

"Ted är en trevlig, vänlig och kompetent mäklare.
Höll oss informerade under hela processen.
Lätt att prata med och bolla idéer med.
Tack för all hjälp. "
säljare på Lindängsvägen 8

07 maj 2020

"Höll oss kontinuerligt uppdaterade och var lätt att få tag på.
Jobbade aktivt för att hitta köpare till vårt hus. "
säljare på Åkersliden 10

16 apr 2020

"Affären tjock bra trots Corona "
säljare på Ängarnas väg 11

13 mar 2020

"Jag kan varmt rekommendera Ted Gustafsson som mäklare.
Han utför ett gediget arbete och hållet er som säljare hela tiden informerad och uppdaterad på händelseförloppet.
Man känner sig trygg genom hela processen och kan vara säker på att uppnå bästa möjliga resultat."
"Jag kan varmt rekommendera Ted Gustafsson som mäklare.
Han utför ett gediget arbete och hållet er som säljare hela tiden informerad och uppdaterad på händelseförloppet.
Man känner sig trygg genom hela processen och kan vara säker på att uppnå bästa möjliga resultat."
Läs mer
säljare på Göteborgsvägen 74B

05 mar 2020

"Vi bytte från en annan mäklare (och mäklarfirma) till Ted på ERA. Skillnad i driv, engagemang och genomförande var mycket markant. Ted är noggrann, mycket bra på uppföljning och man känner sig som den viktigaste personen under hela processen. Svårt att tillräckligt beskriva ”nöjdare än nöjd. "
"Vi bytte från en annan mäklare (och mäklarfirma) till Ted på ERA. Skillnad i driv, engagemang och genomförande var mycket markant. Ted är noggrann, mycket bra på uppföljning och man känner sig som den viktigaste personen under hela processen. Svårt att tillräckligt beskriva ”nöjdare än nöjd. "
Läs mer
säljare på Göteborgsvägen 34

04 dec 2019

"Lätt att samarbeta med.
Jag kände mig hela tiden uppdaterad
Drev försäljningen framåt
Engagerad o snabb handläggning"
säljare på Fontinvägen 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
40 050 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
47 av 49 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
48 av 49 säljare
Ted var tydlig och höll mig uppdaterad
50 av 50 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ted på kartan.

86 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
50 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

4 200 000 kr
4 rum, 84 m²
50 000 kr/m²
Villa, Kungälv
3 500 000 kr
127 m²
27 559 kr/m²
Villa, Kungälv
4 500 000 kr
5 rum, 125 m²
36 000 kr/m²
Villa, Kungälv
2 400 000 kr
56 m²
42 857 kr/m²
Villa, Kungälv
6 rum, 142 m²
Parhus, Kungälv

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 250 000 kr
Villa Kungälv Centrum
-250 000 kr
5 rum, 104 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
4 400 000 kr
Villa Kareby
+ 150 000 kr
4 rum, 122 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
4 100 000 kr
Villa Diseröd
-300 000 kr
7 rum, 173,7 m²
Utropspris: 4 400 000 kr
5 300 000 kr
Villa Ullstorp
-550 000 kr
5 rum, 122 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
Slutpris saknas
Villa Rörtången
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.