Sven-Åke Samuelsson

Profilbild för Sven-Åke Samuelsson
Sven-Åke Samuelsson
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
2 st
0 st
16 800 000 kr

Bakgrund

Sven-Åke Samuelsson jobbar på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och är registrerad mäklare sedan 1994-10-28.

Presentation

Från båtar till fastigheter! Jag har haft nöjet att vara med från början med Pelle Pettersson och dom stora grabbarna sålt Maxi båtar! Det var inte långt mellan båtar och fastigheter så det var naturligt för mig att bli mäklare. Jag har lång erfarenhet av mäkleriet på Västkusten där jag bor och verkar. Mitt råd är alltså att hålla fokus på det som är viktigt. Nämligen marknadsföring, kunskap och engagemang. Det som är bra att även tänka på är sista raden, dvs hur mycket som finns kvar efter att fastighetsmäklaren tagit sitt och inte en halv procentenhet hit eller dit på arvodet. Det är den fastighetsmäklare som erbjuder bästa exponering som kommer att ge er högsta försäljningspris.

Jag har drivit eget fastighetsmäkleri i många år, haft 4 anställda och när Sotheby´s ringde och frågade ’’Skall du inte flytta över till oss?’’ då tvekade jag inte en sekund. Med bästa marknadsföring och dom muskler som finns i Skeppsholmen Sotheby´s mäkler kan ingen mäta sig med.Så nu finns jag här och som hussäljare lärt mig hur viktigt det är att välja den fastighetsmäklare som kan maximera antalet intressenter och därigenom generera högsta möjliga försäljningspris.

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Sven-Åke!

Sven-Åke på kartan.

81 tidigare annonser
1 bostad till salu

1 bostad till salu.

Annonser

9 900 000 kr
5 rum, 174 m²
56 896 kr/m²
Villa, Vänersborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Hålta
5 rum, 140 m²
Utropspris: 6 900 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Käringön
3 rum, 67 m²
Utropspris: 8 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Marstrand
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 800 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Linné
2 rum, 64,1 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hovås
8 rum, 205 m²
Utropspris: 14 700 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.