Stefan Wässman

Profilbild för Stefan Wässman
Stefan Wässman
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Stefan Wässman jobbar på Mälarmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2007-06-11.

Presentation

Jag heter Stefan Wässman och är fastighetsmäklare vid Mälarmäklarna. Vi erbjuder en traditionell mäklartjänst med bra priser och bra service. Mälarmäklarna står för tillgänglighet, noggrannhet, personlig service samt en säker och lönsam affär för dig som säljare.

Jag bor i Tortuna utanför Västerås, där jag också har vuxit upp samt även i Uppsala. Tortuna utgörs av ett villasamhälle med en omgivande jordbruksbyggd, som ligger 1½ mil nordost om Västerås och bland annat är känt för den gamla tingsplatsen Lundboaberg och för unika muralmålningar i kyrkan.

Att köpa eller sälja en bostad är för de flesta sannolikt den största affären någonsin. Det är där jag kommer in i bilden genom att med min förmedlingstjänst hjälpa mina kunder. Med kunskap och engagemang ger jag mina kunder en trygg och lönsam affär. Jag har inga anmärkningar hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hos Skatteverket. Mälarmäklarna har alltid haft ordning på F-skatten och momsredovisningen. Detta bör också beaktas vid valet av fastighetsmäklare.

Mitt verksamhetsområde är Västmanlands län samt vissa delar av Uppsala län och avser fastigheter och bostadsrätter.

Jag arbetar sedan år 2007 vid Mälarmäklarna. Jag har flera års högskoleutbildning (i Västerås, Eskilstuna, Gävle, Malmö/Stockholm samt Uppsala).

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Stefan!

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Stefan på kartan.

26 tidigare bostäder

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Lägenhet Haga
1 rum,
Utropspris: 925 000 kr
Lägenhet Karlsdal
+ 200 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
Lägenhet Gideonsberg
4 rum, 101 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Karlsdal
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Haga
1 rum, 20,9 m²
Utropspris: 525 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.