Sofia Grigorova

Profilbild för Sofia Grigorova
Sofia Grigorova
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Sofia Grigorova är registrerad mäklare sedan 2006-01-17.

Presentation

Tack för ditt förtroende att du valde mig bland mina kollegor! Jag har arbetat som fastighetsmäklare under många år och älskar att göra det! Och alla vet att man presterar som bäst när man trivs med sitt jobb.

Det är ett stort nöje att erbjuda er en professionell mäklartjänst på högsta nivå. Totalmäklarna har en lång och stor erfarenhet av förmedling av det mest exklusiva och eftertraktade boende in hela Stockholm, vill vi påstå att vi har ett välrenommerat rykte av att kunna få lite mer av marknaden än andra byråer. Att Ni definitivt kommer att bli nöjda - det vågar jag lova. Vi har också tillgång till ett välskött spekulantregister med köpstarka kunder.

Vi arbetar kvalitetssäkrat på dina villkor, alltid med professionella arbetsparter som kompletterar vårt arbete som proffsfotograf, proffsritning, homestylister m m och har branschens mest kraftfulla marknadsföring. Alla typer av kringtjänster finns att tillgå. Att besöka ditt hem är kostnadsfritt och då presenterar vi vår mäklartjänst och marknadsvärderar din bostad. För mig är det viktigt att du är nöjd som kund både under själva försäljningen och även efteråt.

Jag ser fram emot att tillsammans med dig ordna en bra försäljning av din bostad! Om Du väljer mig får Du en trygg och väl genomförd affär samt ett högt pris för Din bostad.

Hälsningar Sofia

Högskoleutbildning, Stockholms universitet och KTH, 200 p. med inriktning på marknadsföring och företagsekonomi. Fastighetsmäklare sedan 1992.

Mäklarbyrå

Kontor

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Sofia!

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sofia på kartan.

27 tidigare bostäder

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 48 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Järla Sjö
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 94 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
3 rum, 59 m²
Utropspris: 2 575 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.