Sofi Fridolf

Profilbild för Sofi Fridolf
Sofi Fridolf
4.9 / 5
(34 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
16 st
46 245 000 kr

Bakgrund

Sofi Fridolf jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2019-03-18. Sofi har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Sofi har haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 35 405 000 kr.

Presentation

Med Sofi Fridolf som din mäklare unnas du en mäklare som är kvick i både tanke och agerande. Hon är en oerhört högt uppskattad mäklare både bland kunder och kollegor och får ständigt höga betyg för sin förhandlingsteknik, svårslagna servicegrad och personliga bemötande. Föga förvånande har hon tidigare även vunnit pris som Årets Rookie som ett bevis för hennes goda försäljningsresultat och tydliga arbetssätt. Det är tydligt att Sofi älskar det hon gör och hon gör det oerhört väl.

Säljare om Sofi.

30 jul 2020

"Sofi har hållt i alla delar av vår försäljning , från början till slut, på ett mycket bra sätt. Hon är driven, engagerad, lösningsfocuserad och skapar goda relationer. Höll oss hela tiden informerade och jobbade snabbt och effektivt. Tidsplanen hölls med god marginal och gott resultat. "
säljare på Södra Förstadsgatan 121H

10 jun 2020

"Sofi var riktigt väl förberedd inför vårt första möte. Hon hade en bättre strategi och ett bättre erbjudande än de andra mäklarna jag träffade. Så jag fick ett gott intryck av henne redan från början och det förstärktes under tiden hon sålde lägenheten. Vad jag förstår så gillade spekulanterna Sofi väldigt mycket också. Sofi är en jättebra mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Köpenhamnsvägen 49B

22 maj 2020

"En super duktig mäklare som vi varmt kan rekommendera andra!"
säljare på Köpenhamnsvägen 41C

14 maj 2020

"Sofi är otroligt kunnig på sitt område, informerar löpande och har alltid ett leende på läpparna. Som säljare kan man ha många frågor och hon är noga med att berätta om nästa steg i processen så man känner sig trygg.
Kan inget annat än att rekommendera Sofi!
"
säljare på Regementsgatan 56A

10 maj 2020

"Sofi har ett unikt sätt att agera medlare mellan köpare och säljare som känns tryggt och säkert för båda parter. Hon gör det med respekt, ärlighet och professionalitet. Hon överträffade mina förväntningar och mer därtill.
Under hela processen höll hon mig uppdaterad och informerad om detaljer, vilket gjorde att jag kände mig involverad och trygg kring i alla beslut som fattades. Hon gjorde min bostadsförsäljning smidig och enkel trots att vi förde dialogen på distans. Jag skulle varmt rekommendera henne!"
säljare på Amiralsgatan 86A

08 maj 2020

"Kunde inte fått en bättre mäklare 11/10!"
säljare på Idaborgsgatan 57B

06 apr 2020

"Inför en försäljning av en bostad är man som säljare nervös och förväntansfull. Sofi får dig att känna dig trygg. Hon är ganska unik skulle jag vilja påstå. Ett säkert val."
säljare på Roslins väg 18C

01 apr 2020

"Kan inget annat än rekommendera Sofi! Väldigt trevlig, engagerad och lätt att prata med. Hon har hjälpt mig med min första försäljning och allting har gått väldigt smidigt. Hon arbetar dessutom med en fotograf som är både grym på sitt jobb och väldigt trevlig. Sofi hjälpte mig att få till det priset jag ville ha och är hur nöjd som helst med hela försäljningsprocessen och Sofi!
Ska du sälja? Kör på Sofi, hon är en klippa :)
"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 15

26 mar 2020

"Rekommenderar verkligen Sofi, hon hjälpte mig i min första försäljning. Väldigt pedagogisk, rolig och engagerad. Alltid väldigt snabb på att svara, enkel och smidig att ha att göra med. Arbetar tillsammans med en jätteduktig fotograf som tog väldigt fina foton. Sofi hjälpte mig med att sälja lägenheten för ett bra pris över utgångspris vid en förhandsvisning samma dag som annonsen kom ut, vilket jag tror alla parter är väldigt nöjda med under de förutsättningar som råder under Covid-19. Det märks att hon älskar sitt jobb och jag skulle rekommendera henne alla dagar i veckan!"
säljare på Idaborgsgatan 57B

28 feb 2020

"Sofi har ett väldigt vänligt och proffesionellt bemötande. Hon är kunnig och var uppdaterad på vårt område vilket visade sig vara en stor fördel i vår försäljning av lägenhet. Något som uppskattades mycket med Sofi var att hon alltid var anträffbar, flexibel med mötestider och väldigt snabb. Sofi var lyhörd och förstod snabbt vad vi förväntade oss. Extrem härlig närvaro och vi kan starkt rekommendera henne! "
säljare på Köpenhamnsvägen 49A

26 feb 2020

"Vi tycker Sofi har varit enastående och väldigt proffsig. Sofi har varit lyhörd på våra önskemål samt kommit med förslag och hela tiden följt upp alla detaljer stora som små. Varit ordentlig och noggrann. Vi kommer att rekommendera Sofi till andra som går i sälj tankar. "
säljare på Östervärnsgatan 10

07 feb 2020

"Sofi genomförde affären på ett förträffligt sätt från början till slut. Proffsigt och effektivt och med ett utfall som överträffade förväntningarna. "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9A

16 jan 2020

"Sofi visade glädje och stort engagemang genom hela säljprocessen. Informerade snabbt och löpande. Dessutom alltid med glimten i ögat."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9B

06 jan 2020

"Fick snabbt förtroende för Sofi, som varit utförlig i sina svar på frågor och gett oss rimliga förväntningar från start. Det har känts tryggt att låta henne sälja vår lägenhet."
säljare på Regementsgatan 29A

03 jan 2020

"Sofi är mycket trevlig och engagerad som mäklare. Man fick klara och raka besked och jag upplevde Sofi som mycket kompetent och kunnig."
säljare på Serenadgatan 4

18 nov 2019

"Sofi gjorde ett jättebra jobb. Hon var tydlig och transparent hela vägen, och visade stort engagemang. Även när vi stötte på motgångar så höll hon humöret uppe och hade stort drivkraft, det var då hon visade vad hon verkligen går för. "
säljare på Krutmeijersgatan 8A

07 nov 2019

"Väldigt ambitiös, lyhörd och trevlig! Definitivt den bästa och mest professionella mäklaren jag någonsin mött! Över alla förväntningar! "
säljare på Balladgatan 45

28 okt 2019

"jättenöjd med Sofi och hennes arbete."
säljare på Sergels väg 2

30 sep 2019

"Sofi var positiv, inkännande, tydlig och målinriktad."
säljare på Serenadgatan 18

23 sep 2019

"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare! Sofis engagemang och energi i uppdraget har varit ovärderlig och vi har uppskattat att hon genom hela säljprocessen har varit kommunikativ och lätt att ha kontakt med. Vi rekommenderar varmt Sofi Fridolf som mäklare!"
säljare på Köpenhamnsvägen 47A

12 sep 2019

"Jag hade kunnat skriva en hel bok om hur nöjd jag är med Sofis insats när hon hjälpte mig att sälja min lägenhet, men det hade tagit för långt tid. Jag tänkte därför lyfta dem egenskaperna som jag tycker gör Sofi till en enastående mäklare.
Hon är väldigt lyhörd, få personer som jag har träffat kan mäta sig med henne på den punkten.
Hon är extremt driven och jag märkte att hon verkligen älskar sitt jobb vilket återspeglar sig på resultatet av min försäljning.
Sen kanske det viktigaste av allt som jag kände av, hon är väldigt öppen och ärlig mot både säljaren och köparen, detta gjorde att jag kände mig trygg och säker igenom hela försäljningsprocessen.
Stort tack!"
säljare på Krutmeijersgatan 8C

04 sep 2019

"Med glädje, entusiasm och sin lyhördhet gjorde Sofi det till en fantastisk upplevelse att sälja min bostad. Att i alla stegen känna sig lika trygg som ett spädbarn i en mors famn var en ynnest! En lysande stjärna som jag verkligen kan rekommendera. I mina framtida försäljningar så hoppas jag få möjligheten att jobba med Sofi igen, det är ytterst tveksam med tanke på hur uppbokad hon kommer vara. Gör dig själv en tjänst och välj Sofi, hon är förtrollande! "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9A

12 aug 2019

"Helt makalöst bra! Jag sålde min 2:a vid fågelbacken i Malmö med Sofi och våningen och villan på mindre än 24 timmar från första visning.
Kortfattat så kan Sofi beskrivas som en mäklare med superb service, proffsig, vaket och otroligt trevligt bemötande . Rekommenderar Sofi starkt till alla som vill ha en mäklaren so ger allt för att få bostaden såld till bästa möjliga pris och göra en mycket snygg affär för alla parter inblandade.
Sofi var verkligen med hela vägen både som drivkraft i försäljningen med goda råd och kontinuerligt med uppföljning om vart i processen vi befann oss och vad nästa steg var.
Lägenheten blev såld inom 24 timmar efter första visning i stort sett vilket jag tyckte var utomordentligt. Hon gjorde verkligen allt för att så många som möjligt kände till objektet och att intresset och förväntningarna möttes hos alla de som kollade vilket resulterade i en bra budgivning.
Kommer köpa min nästa bostad via Sofi och med stor sannolikhet sälja min nästa med henne också, om hon har tid, känns som att denna stjärna kommer ha mycket att göra i framtiden!
//Wilhelm"
säljare på Krutmeijersgatan 16A

06 aug 2019

"Vi kommer absolut att rekommendera Sofi till våra vänner och bekanta som går i flyttankar. Hon är oerhört proffsig och lyhörd genom hela affären och vi kände oss väldigt bekväma med henne som mäklare och kunde luta oss tillbaka. Hon gav verkligen det där lilla extra som man som säljare eftertraktar samtidigt som hon även kom ihåg att ta hand köparna på bästa sätt. Ett avslut där samtliga gick hem med ett leende på läpparna."
säljare på Vårgatan 3C

03 jul 2019

"Verkligen professionell, trygg och gjorde hela min försäljningsupplevelse smidig och jag kände mig säker. Kan starkt rekommendera Sofi. Verkligen en stjärna! "
säljare på Karlshamnsgatan 3

24 jun 2019

"Väldigt proffsig och älskvärd. Engagerad, drivande, lyhörd och väldigt trevlig. Kommer utan tvekan rekommendera henne för andra. "
säljare på Balladgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
35 405 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
34 av 34 säljare
Sofi satte rätt förväntningar på slutpriset
30 av 34 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
34 av 34 säljare
Sofi var tydlig och höll mig uppdaterad
34 av 34 säljare

Sofi på kartan.

49 tidigare annonser
2 bostäder till salu
34 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
2 rum, 54,2 m²
35 092 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 139 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 74 m²
47 229 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 095 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 995 000 kr
Lägenhet Ribersborg
2 rum, 68 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Dalaplan
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
1 320 000 kr
Lägenhet Dalaplan
+ 125 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sofi har hållt i alla delar av vår försäljning , från början till slut, på ett mycket bra sätt. Hon är driven, engagerad, lösningsfocuserad och skapar goda relationer. Höll oss hela tiden informerade och jobbade snabbt och effektivt. Tidsplanen hölls med god marginal och gott resultat. "
1 400 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 50 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 795 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 100 000 kr
2 rum, 78 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.