Sofi Fridolf

Profilbild för Sofi Fridolf
Säljarfavorit
Sofi Fridolf
5.0 / 5
(90 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
26 st
92 635 000 kr

Bakgrund

Sofi Fridolf jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2019-03-18. Sofi har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Sofi har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 91 850 000 kr.

Presentation

Med Sofi Fridolf som din mäklare unnas du en mäklare som är kvick i både tanke och agerande. Hon är en oerhört högt uppskattad mäklare både bland kunder och kollegor och får ständigt höga betyg för sin förhandlingsteknik, svårslagna servicegrad och personliga bemötande. Föga förvånande har hon tidigare även vunnit pris som Årets Rookie som ett bevis för hennes goda försäljningsresultat och tydliga arbetssätt. Det är tydligt att Sofi älskar det hon gör och hon gör det oerhört väl.

Säljare om Sofi.

18 okt 2021

"Att välja Sofi för att sälja min lägenhet var en självklarhet och jag blev inte besviken! Sofi skötte allt exemplariskt från start till mål. Hon var engagerad, höll mig uppdaterad under hela processen och löste mitt drömpris på 24 h med hjälp av sitt stora kontaktnät! Hon är väldigt lätt att ha och göra med, är alltid lika trevlig och energisk vilket smittar av sig. När jag ska sälja min lägenhet nästa gång kommer jag välja Sofi och jag rekommenderar alla att göra detsamma!"
säljare på Carl Hillsgatan 9

18 okt 2021

"En otroligt trevlig, hjälpsam, driven och målinriktad mäklare.
Jag kan varmt rekommendera Sofi"
säljare på Erikstorpsgatan 26B

30 sep 2021

"Hade önskat att jag fick veta att det fanns dolda bud innan så mäklaren kunde säga på visningen att jag inte ville ha det."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 9A

21 sep 2021

"Sofi är en väldigt duktig mäklare. Väldigt lyhörd, målinriktad, närvarande och tillgänglig. Svarar på frågor för att göra säljaren trygg och ger ett gott intryck. Gör ett proffsigt jobb och jag som säljare uppfattar det som att mäklaren Sofi inte nöjer sig med något mindre än sitt bästa. "
säljare på Tornfalksgatan 1A

10 sep 2021

"Genom hela processen från värdering till försäljning så har Sofi varit väldigt professionell, kunnig och driven. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Dockgatan 35

31 aug 2021

"Hittade Sofi genom goda rekommendationer och kunde absolut inte varit nöjdare! Rekommenderar henne vidare och kommer givetvis återkomma till henne nästa gång.
Hon är otroligt kunnig, tydlig, lyhörd och fick mig att känna mig helt trygg under hela processen - som gick snabbare, smidigare och för ett högre pris än vad jag kunde trott. Tusen tack Sofi!"
säljare på Köpenhamnsvägen 9A

31 aug 2021

"Lyhörd & förstod varandra precis vad vi var ute efter & även om man alltid hoppas på mer så tyckte jag att vi fick ut vad lägenheten var värd och det var en bra snabb enkel affär. "
säljare på Köpenhamnsvägen 46A

26 aug 2021

"Det finns flera anledningar till att så många säljare står i kö för att få ha Sofi som mäklare. Hon sätter rimliga förväntningar, tar ett enormt stort ansvar och är helt fenomenal genom hela processen. Samtidigt som hon är otroligt professionell är hon än mer lyhörd och personlig, vilket vi uppskattade väldigt mycket.
Dessutom lyckades hon sälja för långt över vad vi räknade med. Vi kunde inte varit mer nöjda!
Tack för ett fantastiskt fint samarbete, Sofi! "
säljare på Vårgatan 3B

26 aug 2021

"Sofi är väldigt engagerad och driven i sitt uppdrag, vi kan det varmaste rekommendera henne till andra.
Grymt jobbat Sofi!"
säljare på Kronborgsvägen 12A

25 aug 2021

"Hög energi ,kunnig,satsar tid "
säljare på Lönngatan 8B

19 aug 2021

"Sofi ingav från första mötet förtroende och upplevdes positiv och engagerad. Därefter hög tillgänglighet och snabba svar på frågor. Skapade en proffsig annons med fina bilder, vilket resulterade i att lägenheten såldes snabbt och till ett bra pris. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Einar Hansens Esplanad 20A

22 jul 2021

"Sofi var engagerad, lösningsorienterad och driven från start och var en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera Sofi som mäklare! "
säljare på Magnus Stenbocksgatan 4

19 jul 2021

"Sofi är strukturerad och lyhörd. Målinriktad och lägger fokus på rätt saker! Jag är mycket nöjd. "
säljare på Bomgatan 16

21 jun 2021

"Sofi gjorde ett utmärkt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Hon är engagerad, noggrann, trevlig och lättillgänglig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Roskildevägen 11A

10 jun 2021

"Otroligt engagerad och snabb återkoppling efter visning och inför visning. Tydlig i vad hon förväntar sig av oss som säljare samtidigt som att hon har varit extremt lyhörd, superduktig och proffsig på alla sätt. Kan verkligen rekommendera henne varmt! Vi är supernöjda med hennes jobb och hennes hjälpsamhet. Hon har verkligen fixat allt åt oss, vilket varit otroligt skönt. "
säljare på Nobelvägen 145A

08 jun 2021

"Sofi är en otroligt driven och väl initiativförmågen kvinna med hög kunskap och passion för sitt yrke som Mäklare.
Med tillmötesgång, stor engagemang och de goda egenskaperna som Mäklare såldes min lägenhet med storm och häpnad av Sofi.
Stort tack och grymt jobbat.
Rekommenderar Mäklaren starkt! "
säljare på Köpenhamnsvägen 46A

21 maj 2021

"Allt som Sofi står för tas upp i ovanstående text.
Kunnig, igenkännande, systematisk
och pedagogisk.
En frisk fläkt inom det ofta kostymklädda mäklarskrået!
Laila och Roland Olsson "
säljare på Sankt Johannesgatan 3C

21 maj 2021

"En bostadsaffär är bland de största och viktigaste i ens privatekonomi, och att då verkligen kunna njuta av hela upplevelsen överträffade mina förväntningar. Kan varmt rekommendera Sofi för den trygghet, energi och kompetens som hon erbjuder!"
säljare på Ängdalavägen 28

14 maj 2021

"Sofi var engagerad, lyhörd och väldigt entusiastisk inför uppdraget. Hon ingav lugn och var väldigt empatisk och inkännande.
Jag ger Sofi mina varmaste rekommendationer."
säljare på Sunnanväg 14S

14 maj 2021

"Så fort vi hamnar i tanken om att sälja tänker vi direkt på Sofi! Finns ingen annan mäklare vi hellre vill ha. Sofi är engagerad, närvarande och trygg mäklare som sålt bostäder till oss flera gånger. "
säljare på Regementsgatan 56B

12 maj 2021

"Intelligent, kunnig, påläst.
Professionell och driven med hög social kompetens.
"
säljare på Tessins väg 8A

04 maj 2021

"Sofi är en helt fantastisk mäklare som har ett otrolig engagemang och entusiasm. Är otroligt nöjd! "
säljare på Regementsgatan 29C

22 apr 2021

"Sofi är en stjärna på sitt jobb och fick oss att känna oss trygga genom hela processen! Sofi är lyhörd, engagerad och driven. Höll oss väl uppdaterade genom hela processen. Vi är oerhört nöjda med Sofi som mäklare och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Köpenhamnsvägen 5C

13 apr 2021

"Sofi var väldigt tydlig med all information och jag kände mig trygg genom hela processen. Tydlig återkoppling mellan varje steg med en tydlig strategi.
Jag kom in med rätt höga förväntningar på försäljningen och Sofi gav sig inte tills jag var nöjd med slutpriset.
Supernöjd och kommer definitivt anlita Sofi igen!"
säljare på Vitemöllegatan 1C

31 mar 2021

"Vi är så nöjda med Sofi! Hon har bevisats ha alla de egenskaper vi förväntat oss och mer därtill.
Sofi har under processen bibehåll en tät kommunikation med oss vilket aldrig lämnat oss med några funderingar eller oklarheter..
Ett solklart val av mäklare! Hon får garanterat vårt uppdrag igen om det skulle bli aktuellt.
Tusen tack!"
säljare på Linjeettgatan 5C

29 mar 2021

"Sofi är en kompetent och driven mäklare som höll mig uppdaterad genom hela processen. Hon lyssnade på mina önskemål, behov och fick mig att känna mig trygg. Jag uppfattade även Sofi som väldigt informativ till spekulanterna, vilket resulterade i att köparna var väl informerade och trygga när vi skulle skriva kontrakt. Jag är supernöjd med insatsen och att jag fick mitt drömslutpris, bra jobbat!"
säljare på Fågelbacksgatan 34C

07 mar 2021

"Jag skulle absolut välja att sälja med Sofi igen vid framtida försäljningar.
Super professionell men behåller ändå en personlig kontakt, vilket bidrar i att hon levererar service på hög nivå!
"
säljare på Kapellplan 3

20 feb 2021

"Jag hade inte velat ha någon annan mäklare!
Kommer definitivt vilja ha Sofi som mäklare i framtida försäljningar!"
säljare på Herrestadsgatan 2B

08 feb 2021

"Trevlig ,engagerad och lyhörd mäklare
Jag ger henne uppdraget att sälja vår nästa lägenhet också."
säljare på Bellevuevägen 6C

08 feb 2021

"Sofi var riktigt duktig och enkel att göra med. Lyssnade fullt ut och gav fantastiska råd. Kan verkligen rekommendera."
säljare på Nicoloviusgatan 5A

04 feb 2021

"Sofi har skött min försäljning på ett exemplariskt sätt. Professionellt bemötande, strukturerad och målinriktad. Inger förtroende och håller det hon lovar. "
säljare på Roskildevägen 17B

20 nov 2020

"Sofi är en kunnig, påläst och driven mäklare. Sofi är dessutom mycket trevlig, trygg och lugn. Jag skulle definitivt välja Sofi vid en ny försäljning. "
säljare på Nils Forsbergsgatan 11

08 okt 2020

"Sofi är en fantastisk mäklare med ett otroligt engagemang som gjorde att försäljningen av min lägenhet överträffade alla förväntningar! Med glasklar information höll Sofi mig uppdaterad genom hela processen vilket kändes väldigt tryggt. Rekommenderar verkligen Sofi!"
säljare på Sofierogatan 4E

05 okt 2020

"Jag var nervös inför försäljning av min lägenhet, har aldrig sålt en lgh, visste inte hur allt fungerade. Sofi förklarade och igenom allt för mig, det kändes tryggt att lämna över lgh. En mäklare som är kompetent, trevlig, professionell och alltid kontaktbar. Jag är nöjd med försäljning av min lgh."
säljare på Ribevägen 10C

03 okt 2020

"Väldigt driven och engagerad mäklare, kan verkligen rekommendera Sofi! "
säljare på Tärningholmsgatan 13B

29 sep 2020

"Mycket trevlig, omtänksam och lätt att tycka om.
Lätt att komma i kontakt med och klara besked.
Realistisk och inga säljknep."
säljare på Roslins väg 5

25 sep 2020

"Vi valde Sofi genom en rekommendation, vilket visade sig vara helt rätt! Superduktig mäklare som verkligen tog sig an projektet helhjärtat och skötte det med bravur hela vägen fram. Det kändes dessutom väldigt tryggt att lämna över ärendet till henne då hon hade stenkoll på alla bitar - något man som säljare uppskattar. Man kan luta sig tillbaka och veta att allt sköts korrekt. Vi är jättenöjda och kommer med all säkerhet kontakta henne igen vid nästa köp/sälj av bostad! "
säljare på Havrejordsvägen 11A

24 sep 2020

"Alla egenskaper man vill ha i en mäklare plus det lilla extra. Superproffsig, väldig kompetent tillsammans med fina egenskaper som en glad person med massor av positiv energi som gjorde det möjligt till ett fint samarbete och lyckat resultat. Tack Sofi och jag rekommenderar dig varmt !
"
säljare på Regementsgatan 76

20 sep 2020

"Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare.
Sofi var full med positiv energi, var solklar med sin kommunikation, respektfull mot både köpare och säljare, full med erfarenhet, goda råd och var det självklara valet för oss efter endast några sekunder in på mötet. "
säljare på Portvaktsgatan 2

08 sep 2020

"Sofi var oerhört engagerad i försäljningen av vår villa och svarade alltid snabbt på meddelanden och samtal. Hon gav goda rekommendationer, men lyssnade samtidigt alltid på vad vi ville och var Ute efter. Vi kommer aldrig vända oss till en annan mäklare igen! Varmt rekommenderad!"
säljare på Liljeborgsgatan 52

13 aug 2020

"Sofi är en stjärnmäklare! Hon svarade oss snabbt, gjorde så vi kände och trygga och fick bra betalt för vår bostad! 5/5! "
säljare på Lägatan 4

12 aug 2020

"Sofi var fantastisk att ha att göra med.
Kanondultig mäklare. "
säljare på Regementsgatan 25B

30 jul 2020

"Sofi har hållt i alla delar av vår försäljning , från början till slut, på ett mycket bra sätt. Hon är driven, engagerad, lösningsfocuserad och skapar goda relationer. Höll oss hela tiden informerade och jobbade snabbt och effektivt. Tidsplanen hölls med god marginal och gott resultat. "
säljare på Södra Förstadsgatan 121H

10 jun 2020

"Sofi var riktigt väl förberedd inför vårt första möte. Hon hade en bättre strategi och ett bättre erbjudande än de andra mäklarna jag träffade. Så jag fick ett gott intryck av henne redan från början och det förstärktes under tiden hon sålde lägenheten. Vad jag förstår så gillade spekulanterna Sofi väldigt mycket också. Sofi är en jättebra mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Köpenhamnsvägen 49B

22 maj 2020

"En super duktig mäklare som vi varmt kan rekommendera andra!"
säljare på Köpenhamnsvägen 41C

14 maj 2020

"Sofi är otroligt kunnig på sitt område, informerar löpande och har alltid ett leende på läpparna. Som säljare kan man ha många frågor och hon är noga med att berätta om nästa steg i processen så man känner sig trygg.
Kan inget annat än att rekommendera Sofi!
"
säljare på Regementsgatan 56A

10 maj 2020

"Sofi har ett unikt sätt att agera medlare mellan köpare och säljare som känns tryggt och säkert för båda parter. Hon gör det med respekt, ärlighet och professionalitet. Hon överträffade mina förväntningar och mer därtill.
Under hela processen höll hon mig uppdaterad och informerad om detaljer, vilket gjorde att jag kände mig involverad och trygg kring i alla beslut som fattades. Hon gjorde min bostadsförsäljning smidig och enkel trots att vi förde dialogen på distans. Jag skulle varmt rekommendera henne!"
säljare på Amiralsgatan 86A

08 maj 2020

"Kunde inte fått en bättre mäklare 11/10!"
säljare på Idaborgsgatan 57B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
91 850 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 89 säljare
Sofi satte rätt förväntningar på slutpriset
83 av 90 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 90 säljare
Sofi var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 89 säljare

Sofi på kartan.

117 tidigare annonser
2 bostäder till salu
90 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 295 000 kr
3 rum, 80 m²
41 187 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 133 kr/mån
4 495 000 kr
2 rum, 69 m²
65 144 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 246 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 250 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 355 000 kr
2 rum, 71 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att välja Sofi för att sälja min lägenhet var en självklarhet och jag blev inte besviken! Sofi skötte allt exemplariskt från start till mål. Hon var engagerad, höll mig uppdaterad under hela processen och löste mitt drömpris på 24 h med hjälp av sitt stora kontaktnät! Hon är väldigt lätt att ha och göra med, är alltid lika trevlig och energisk vilket smittar av sig. När jag ska sälja min lägenhet nästa gång kommer jag välja Sofi och jag rekommenderar alla att göra detsamma!"
2 920 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 125 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En otroligt trevlig, hjälpsam, driven och målinriktad mäklare.
Jag kan varmt rekommendera Sofi"
4 000 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 105 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet
3 rum, 82 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Dockan
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.