Siyar Hamidanoglu

Profilbild för Siyar Hamidanoglu
Siyar Hamidanoglu
4.9 / 5
(122 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
2 st
31 760 000 kr

Bakgrund

Siyar Hamidanoglu jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2005-03-21. Siyar har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Siyar har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 7 195 000 kr.

Presentation

Kontorchef/Franchistagare för Solna/Sundbyberg, Kista

Att vara fastighetsmäklare - ett yrke där man dagligen träffar nya människor och ställs mot nya utmaningar - innebär att man aldrig är färdigutvecklad. Men om det är något mina 15 år i branschen har gett mig, så är det en grundläggande förståelse för vad som är viktigt för den person som precis skall genomföra en av livets största affärer. Det är just den förståelsen, lyhördheten och förmågan att möta dig precis där du är, som säkerställer den höga kvaliteten i mitt arbete.

Den gemensamma nämnaren i mina över 1000 genomförda bostadsaffärer är att vare sig de förmedlats i en uppåtgående eller nedåtgående marknad, så har kundnöjdheten alltid stått i fokus. För dig innebär detta en försäljningsresa som präglas av kommunikation, tillgänglighet och en trygghet i att jag alltid strävar efter bästa möjliga resultat. Du kan läsa mer om vad mina kunder säger här på Hittamäklare!
Vår resa börjar här och slutar när du är så nöjd att du gärna anlitar mig igen.

Mina Utmärkelser!

Mest trovärdigaste mäklaren Helår 2020 Sverige (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Kvarta 1 2021 Solna Kommun (Reco.se)
Mest rekommenderade mäklaren Kvartal 1 2021 Solna Kommun (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Helår 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Mest rekommenderade mäklaren Kvartal 4 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Bäst betyg av alla mäklare Kvartal 4 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Kvartal 4 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Kvartal 3 2020 Solna Kommun (Reco.se)

Varmt välkommen att kontakta mig!

Säljare om Siyar.

24 jan 2024

"Jag anlitade Siyar för han har lång erfarenhet som mäklare och känner till området. Detta en plus speciellt i tider där det tar längre tid med försäljningen.
Vi hade tät dialog om pris i och med det skedde månadsavgift höjning.
Han är lyhörd med att lyssna på att om priset inte avslutas enligt ..."
"Jag anlitade Siyar för han har lång erfarenhet som mäklare och känner till området. Detta en plus speciellt i tider där det tar längre tid med försäljningen.
Vi hade tät dialog om pris i och med det skedde månadsavgift höjning.
Han är lyhörd med att lyssna på att om priset inte avslutas enligt ö.k så pausa vi och tar nya tag senare.
Bästa av allt är att han är flexibel och kontraktsskrivning kunde ske hemma hos mig efter kontorstid.
Vil man hitta en mäklare som kan om område med lång erfarenhet så kan jag rekommendera Siyar!"
Läs mer
säljare på Hagalundsgatan 36

02 dec 2023

"Proffesionell mäklare rakt igenom. Ärlig och riktigt erfaren. Rekommenderar starkt!"
säljare på Tecknarvägen 7

11 nov 2023

"Jag vill rikta ett stort tack till Siyar för den fantastiska hjälpen och professionalismen under försäljningen av min lägenhet (min första också!). Ditt engagemang, lyhördhet och kunnande har verkligen gjort hela processen smidig och trygg. Att ha dig som mäklare har varit en förmån, och jag upps..."
"Jag vill rikta ett stort tack till Siyar för den fantastiska hjälpen och professionalismen under försäljningen av min lägenhet (min första också!). Ditt engagemang, lyhördhet och kunnande har verkligen gjort hela processen smidig och trygg. Att ha dig som mäklare har varit en förmån, och jag uppskattar verkligen den personliga dialogen och det snabba stödet. Tack för att du var med mig genom varje steg av försäljningen och gjorde det till en positiv upplevelse. Jag rekommenderar dig varmt till alla som söker en pålitlig och erfaren mäklare. Tack igen!"
Läs mer
säljare på Armégatan 11B

01 nov 2023

"Mycket lyhörd och skapade trygghet genom hela processen. Jag är helnöjd!. "
säljare på Fridensborgsvägen 121

19 sep 2023

"Siyar är lugn och säker och hanterar försäljningsprocessen med stabil hand. Hans erfarenhet gör att han känns trygg och realistisk i bostadsvärderingen, marknadsläget, förhoppningarna och planen framåt. I en mer avvaktande marknad har detta varit stabilt och transparent då man varken hoppas på me..."
"Siyar är lugn och säker och hanterar försäljningsprocessen med stabil hand. Hans erfarenhet gör att han känns trygg och realistisk i bostadsvärderingen, marknadsläget, förhoppningarna och planen framåt. I en mer avvaktande marknad har detta varit stabilt och transparent då man varken hoppas på mer eller mindre aktivitet än vad som är rimligt. En annan mäklare kan möjligtvis ge ett mer "taggat" intryck, men då det i slutändan är köparens känsla och köpvilja som avgör är jag säker på att Siyars kunskap och realism ger ett tryggt intryck även för köparen. Siyar är varmt rekommenderad."
Läs mer
säljare på Diktarvägen 8

19 sep 2023

"Siyar överträffade alla andra mäklare vi träffat.
Vi anlitade honom efter att ha gått på en av hans visningar. Han är mycket professionell, påläst och framför allt så lyssnar han och är påläst.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Armégatan 9B

08 jul 2023

"Trevligt, engagerat, kunnigt och strategiskt lotsade Siyar mig igenom en mycket lyckad lägenhetsförsäljning. Tack!"
säljare på Kapellgatan 6

07 jul 2023

"Trevligt och kunnig "
säljare på Våtmarksvägen 62

17 feb 2023

"Siyar var och kommer i fortsättningen vara ett självklart val för oss och kan varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Drakengatan 1

27 jan 2023

"Siyar var det självklara valet av de tre jag blev tipsad om på sidan. Det jag gillade mest med honom var att han är genuin samt har lång erfarenhet av branschen. Vilket är viktigt med tanke på hur marknaden ser ut idag. Andra viktiga egenskaper han besitter är att han var lugn, lättillgänglig; su..."
"Siyar var det självklara valet av de tre jag blev tipsad om på sidan. Det jag gillade mest med honom var att han är genuin samt har lång erfarenhet av branschen. Vilket är viktigt med tanke på hur marknaden ser ut idag. Andra viktiga egenskaper han besitter är att han var lugn, lättillgänglig; superbra koll på området, trygg och lyhörd. Annonsen hann knappt vara ute i en vecka och vi hade redan avslutat affären med rätt köpare, där rätt pris och datum för inflytt blev perfekt! Några dagar senare befann jag mig på förlossningen med mitt nyfödda barn, utan komplikationer eller oro för hur allt skulle bli med bostaden. "
Läs mer
säljare på Trubadurvägen 1

19 jan 2023

"Skulle velat sätta 4,5 i nöjdhet. Siyars största styrka är verkligen hans ärlighet. Det gör att man har lätt känna sig nöjd med en affär som man hade hoppats gå bättre. Men det vill jag understryka att det inte har något med Siyar och göra utan med världsekonomin och hur det avspeglar sig in bost..."
"Skulle velat sätta 4,5 i nöjdhet. Siyars största styrka är verkligen hans ärlighet. Det gör att man har lätt känna sig nöjd med en affär som man hade hoppats gå bättre. Men det vill jag understryka att det inte har något med Siyar och göra utan med världsekonomin och hur det avspeglar sig in bostadsmarknaden. "
Läs mer
säljare på Östervägen 11

09 dec 2022

"Siyar lyssnade på vad man hade för förväntningar och förhoppningar och gjorde vad han kunde för att möta dessa. Med hans erfarenhet var han även ett bra bollplank att dela ideer och funderingar med och han kom med relevanta rekommendationer hur man skulle gå tillväga att sälja på bästa sätt. Jag ..."
"Siyar lyssnade på vad man hade för förväntningar och förhoppningar och gjorde vad han kunde för att möta dessa. Med hans erfarenhet var han även ett bra bollplank att dela ideer och funderingar med och han kom med relevanta rekommendationer hur man skulle gå tillväga att sälja på bästa sätt. Jag var väldigt nöjd att kunna sälja i den svåra marknaden som råder och skulle varmt rekommendera Siyar till andra! "
Läs mer
säljare på Järva Skjutbaneväg 39

14 okt 2022

"I ett första möte blev jag bra bemött utav Siyar. Han kunde snabbt sätta upp en plan beroende på den informationen och förutsättningar jag uppgav som säljare.
Mäklaren levde upp till mina förväntningar med försäljningen trots en tuffare marknad jämfört med förra året.
Jag kollade även med andr..."
"I ett första möte blev jag bra bemött utav Siyar. Han kunde snabbt sätta upp en plan beroende på den informationen och förutsättningar jag uppgav som säljare.
Mäklaren levde upp till mina förväntningar med försäljningen trots en tuffare marknad jämfört med förra året.
Jag kollade även med andra mäklarbyråer men HusmanHagberg Solna/Sundbyberg kändes mest kunniga och förstående.
Siyar har mina varmaste rekommendationer till dig som letar en kunnig och lyhörd mäklare. "
Läs mer
säljare på Sylvangatan 5

07 okt 2022

"Kanonjobb av Siyar med min lägenhet, efter svalt intresse och en svår marknad så lyckades han hitta den där perfekta köparen som han pratat om hela tiden. Även när jag själv tyckte läget såg dystert ut så höll han kämparglöden uppe och det tackar jag för! Rekommenderar starkt, 10/10!"
"Kanonjobb av Siyar med min lägenhet, efter svalt intresse och en svår marknad så lyckades han hitta den där perfekta köparen som han pratat om hela tiden. Även när jag själv tyckte läget såg dystert ut så höll han kämparglöden uppe och det tackar jag för! Rekommenderar starkt, 10/10!"
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 19

11 sep 2022

"Vi är jättenöjda med Siyar och han har varit ett stort stöd under hela processen. Han har tagit sig tid för att lyssna och ge goda råd, jobbade hårt för att sälja vår lägenhet trots rådande marknad. Tack vare hans arbete kunde vi sälja till önskat pris trots att vi påbörjade processen innan markn..."
"Vi är jättenöjda med Siyar och han har varit ett stort stöd under hela processen. Han har tagit sig tid för att lyssna och ge goda råd, jobbade hårt för att sälja vår lägenhet trots rådande marknad. Tack vare hans arbete kunde vi sälja till önskat pris trots att vi påbörjade processen innan marknadens nedgång, och sålde under sommaren efter en tid av osäkerheter. Vi rekommenderar varmt Siyar som mäklare! Erfaren, lyhörd och proffsig.
"
Läs mer
säljare på Mauritz Stillers väg 4

07 sep 2022

"Trots en väldigt tuff marknad lyckades Siyar sälja vår lägenhet. Siyar har visat ett stort engagemang i att göra mig nöjd som kund. Han har varit mycket positiv, tillgänglig och driven under tiden. Jag rekommenderar honom varmt!
"
säljare på Tecknarvägen 8

21 maj 2022

"Vi jagade Siyar när vi valde att sälja vår lägenhet, han var då på väg på semester men tog sig ändå tiden och energin att leda allt från sin solsemester. Siyar gjorde det enkelt att slappna av och låta han sköta affären. Otroligt lyhörd och empatisk person. Hjälpte oss även bygga en relation med ..."
"Vi jagade Siyar när vi valde att sälja vår lägenhet, han var då på väg på semester men tog sig ändå tiden och energin att leda allt från sin solsemester. Siyar gjorde det enkelt att slappna av och låta han sköta affären. Otroligt lyhörd och empatisk person. Hjälpte oss även bygga en relation med köparna då vi alla tyckte samma om honom. Skulle rekommendera honom närsomhelst.
"
Läs mer
säljare på Epistelvägen 1B

18 maj 2022

"Siyar var noga med att hela processen skulle kännas bra för mig. Han var lugn, trygg, lyssnade på vad som var viktigt på mig, hade bra råd och rekommendationer, och upplevdes socialt välbevandrad.
Han gav rimliga förväntningar och visade tydligt på en stor erfarenhet inom området. Skulle gärna r..."
"Siyar var noga med att hela processen skulle kännas bra för mig. Han var lugn, trygg, lyssnade på vad som var viktigt på mig, hade bra råd och rekommendationer, och upplevdes socialt välbevandrad.
Han gav rimliga förväntningar och visade tydligt på en stor erfarenhet inom området. Skulle gärna rekommendera andra att välja honom som mäklare. "
Läs mer
säljare på Lofotengatan 12

12 maj 2022

"Siyar är en bra mäklare, han var lättillgänglig , kunnig och trevlig.
Nöjd med mitt val av mäklare och försäljning, som gick snabbt och smidigt.
"
säljare på Arvid Tydéns Allé 28

11 maj 2022

"Världens bästa mäklare "
säljare på Sibeliusgången 46

10 maj 2022

"Siyar är tålmodig, pålitlig och mycket vänlig. Han lyssnar och svara på ens känslor. Han är inte en enkel mäklare utan bemöter folk på ett djupare plan.
"
säljare på Mörbylund 15B

07 maj 2022

"Jag har alltid haft en tveksam, kanske orättvist negativ inställning och förutfattad mening om mäklare. Siyar motbevisade denna helt, och rekommenderas varmt."
säljare på Köpenhamnsgatan 20

02 mar 2022

"Fantastisk mäklare som guidat och stöttat oss i försäljning av vår lägenhet. Mycket nöjda med mäklare och försäljning. Över förväntan."
säljare på Bangatan 7A

13 feb 2022

"Siyar gav ett utmärkt stöd genom hela försäljningsprocessen.
Han har en bra lokalkännedom och kunskap om bostadsmarknaden. Han var lyhörd samt hade ett högt engagemang och gav oss många bra tips och rekommendationer under hela vägen till vår försäljning.
Vi är mycket nöjda med Siyars tjänst. Rek..."
"Siyar gav ett utmärkt stöd genom hela försäljningsprocessen.
Han har en bra lokalkännedom och kunskap om bostadsmarknaden. Han var lyhörd samt hade ett högt engagemang och gav oss många bra tips och rekommendationer under hela vägen till vår försäljning.
Vi är mycket nöjda med Siyars tjänst. Rekommenderar starkt."
Läs mer
säljare på Ängkärrsgatan 3

10 feb 2022

"Mäklare Siyar Hamidanoglu har ett oerhört professionellt bemötande och han har tagit sig an vårt försäljningsuppdrag helhjärtat. Det som är unikt med Siyar och som gjorde att vi valde honom som mäklare är hans uppriktighet. För något år tillbaka ville vi sälja vår bostad, men vi hade inte riktigt..."
"Mäklare Siyar Hamidanoglu har ett oerhört professionellt bemötande och han har tagit sig an vårt försäljningsuppdrag helhjärtat. Det som är unikt med Siyar och som gjorde att vi valde honom som mäklare är hans uppriktighet. För något år tillbaka ville vi sälja vår bostad, men vi hade inte riktigt förutsättningar för det. I mötet med tre andra mäklare från olika mäklarbyråer ansåg de inte situationen svår utan ville istället väldigt gärna sälja vårt boende. Däremot förändrades våra planer när vi träffade Siyar då han faktiskt satte sig in i vår livssituation. Siyar satte allt i perspektiv och vi kände förtroende för honom från den stund. Efter drygt något år när vi kom till rätta med allt kontaktade vi Siyar igen och ville att han skulle ta sig an detta försäljningsuppdrag, vilket han gjorde gladeligen. Siyar har verkligen överträffat våra förväntningar och vi rekommenderar honom varmt som mäklare."
Läs mer
säljare på Tecknarvägen 8

04 feb 2022

"En mäklare som är rekommenderas varmt! "
säljare på Kista Alléväg 33

14 jan 2022

"Siyar är mycket engagerad och anstränger sig för att hitta intressenter även om marknaden är osäker. Samtidigt är han lugn och stressar inte till att ta beslut, något som jag uppskattade särskilt mycket. Vidare har han mycket god lokalkännedom. Han är också mycket tillgänglig och alltid trevlig a..."
"Siyar är mycket engagerad och anstränger sig för att hitta intressenter även om marknaden är osäker. Samtidigt är han lugn och stressar inte till att ta beslut, något som jag uppskattade särskilt mycket. Vidare har han mycket god lokalkännedom. Han är också mycket tillgänglig och alltid trevlig att ha att göra med. En verkligen kompetent och engagerad mäklare. Försäljningen gick smidigt och utan problem, med slutpriset inom våra förväntningar. Kan absolut rekommendera Siyar."
Läs mer
säljare på Arvid Tydéns Allé 20

12 jan 2022

"Trevlig och tillgänglig oavsett dag och tid på dygnet."
säljare på Storgatan 52

27 dec 2021

"Bästa Siyar."
säljare på Oxenstiernas Allé 20

03 okt 2021

"Siyar gjorde ett kanonjobb vid försäljningen av vår bostad!
Hans lugn och erfarenhet varvat med en glöd för sitt yrke gav oss en känsla av trygghet och bekvämlighet genom hela försäljningsförloppet.
Siyar var dessutom väl påläst om just vår fastighet innan vårt möte vilket avgjorde valet av hono..."
"Siyar gjorde ett kanonjobb vid försäljningen av vår bostad!
Hans lugn och erfarenhet varvat med en glöd för sitt yrke gav oss en känsla av trygghet och bekvämlighet genom hela försäljningsförloppet.
Siyar var dessutom väl påläst om just vår fastighet innan vårt möte vilket avgjorde valet av honom som mäklare.
Vi kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 30

24 sep 2021

"Från start till försäljningen av objektet har Şiyar varit engagerad och lämnat ett proffesionellt intryck. "
säljare på Sällhetsvägen 31

22 sep 2021

"Bäst!!!"
säljare på Evenemangsgatan 10

01 sep 2021

"Siyar är en väldig kompetent och professionellt mäklare. Han har en bred kunskap om allt som rör sig kring försäljningen. Hade många goda tips och råd vilket underlättade saker för oss på många nivåer. Han är dessutom mycket trevlig mot sina kunder och kommunicerar lätt när det behövs! Han är rek..."
"Siyar är en väldig kompetent och professionellt mäklare. Han har en bred kunskap om allt som rör sig kring försäljningen. Hade många goda tips och råd vilket underlättade saker för oss på många nivåer. Han är dessutom mycket trevlig mot sina kunder och kommunicerar lätt när det behövs! Han är rekommenderas stark. "
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 3B

19 jul 2021

"Rekommenderar starkt!
Lösningsorienterad och rak i sin kommunikation. "
säljare på Sorögatan 3

13 jul 2021

"Stor tack Siyar. Du är super mäklare God bevara dig. Lycka till. "
säljare på Wiboms väg 4

08 jul 2021

"Fantastik upplevelse! Allt gick snabbt, smidigt och professionellt till. Vi sålde till ett pris över våra förväntningar, rekommenderar starkt! "
säljare på Våtmarksvägen 62

08 jul 2021

"Siyar Hamidanoglu gjorde ett mycket bra arbete på alla sätt. Affären gick snabbt och smidigt. Jag kommer att rekommendera Siyar till mina grannar och till mina vänner i Solna som planerar att sälja eller köpa en bostad."
säljare på Klippgatan 16A

23 jun 2021

"Siyar är lösningsorienterad, snabb, tillgänglig och rak i sin kommunikation. Han har säljaren i fokus och är flexibel och anpassningsbar. Siyar känner mycket väl till sina säljområdena gällande statistik, potentiella köpare och marknadspotential. Han möter både säljare och köpare med respekt och ..."
"Siyar är lösningsorienterad, snabb, tillgänglig och rak i sin kommunikation. Han har säljaren i fokus och är flexibel och anpassningsbar. Siyar känner mycket väl till sina säljområdena gällande statistik, potentiella köpare och marknadspotential. Han möter både säljare och köpare med respekt och har en välkomnande och social framtoning. Jag rekommenderar Siyar och skulle anlita honom även i nästa bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Armégatan 36B

01 jun 2021

"Från dag 1 kände man att Siyar visste vad han pratade om, man kände ett lugn och hela bostadsförsäljningen gick snabbt, utan krångel och helt över förväntan. Han skötte allt utan några konstigheter och man kände verkligen att han fanns där oavsett och när som helst. Jag är grymt nöjd rakt igenom ..."
"Från dag 1 kände man att Siyar visste vad han pratade om, man kände ett lugn och hela bostadsförsäljningen gick snabbt, utan krångel och helt över förväntan. Han skötte allt utan några konstigheter och man kände verkligen att han fanns där oavsett och när som helst. Jag är grymt nöjd rakt igenom och skulle verkligen rekommendera honom till alla som vill sälja eller köpa bostad. "
Läs mer
säljare på Mellingebacken 16

17 maj 2021

"Vi är nöjda med Siyar Hamidanoglu som mäklare. Vi har träffat flera andra mäklare innan vi bestämde oss.
Siyar hade alla egenskaper som vi lätade efter hos en mäklare som skulle hjälpa oss att genomföra en av dem största livets affär.
Vi kunde framföra våra synpunkter utan att känna oss obekvä..."
"Vi är nöjda med Siyar Hamidanoglu som mäklare. Vi har träffat flera andra mäklare innan vi bestämde oss.
Siyar hade alla egenskaper som vi lätade efter hos en mäklare som skulle hjälpa oss att genomföra en av dem största livets affär.
Vi kunde framföra våra synpunkter utan att känna oss obekväma.
Vi rekommenderar Siyar som mäklare.
"
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 31

15 maj 2021

"Siyar ger ett starkt förtroende och är mkt tillgänglig samt uppdaterar mig som säljare hela tiden under processen. Jag är helt nöjd från början till slut. "
säljare på Kastrupgatan 13

11 maj 2021

"Siyar är en fantastisk driven och professionell mäklare. Han var verkligen trevlig, lyhörd, tydlig och engagerad från start till slut. Hela säljprocessen gick supersmidigt, han kommunicerade och höll oss uppdaterade under hela processen. Siyar uppnådde mer än våra förväntningar och vi rekommender..."
"Siyar är en fantastisk driven och professionell mäklare. Han var verkligen trevlig, lyhörd, tydlig och engagerad från start till slut. Hela säljprocessen gick supersmidigt, han kommunicerade och höll oss uppdaterade under hela processen. Siyar uppnådde mer än våra förväntningar och vi rekommenderar honom starkt! "
Läs mer
säljare på Langelandsgatan 3

04 maj 2021

"Tydligt, smidigt och förtroendeingivande."
säljare på Råsundavägen 134

30 apr 2021

"Siyar är bästa mäklare, otroligt trevlig, lyhörd och kunnig. Pga hans kunnighet , lyhördhet och kommunikation gjorde han hela säljprocessen otroligt smidig och lätt. Han uppnådde alla mina förväntningar. Jag skulle rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin bostad!
Stort tack Siy..."
"Siyar är bästa mäklare, otroligt trevlig, lyhörd och kunnig. Pga hans kunnighet , lyhördhet och kommunikation gjorde han hela säljprocessen otroligt smidig och lätt. Han uppnådde alla mina förväntningar. Jag skulle rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin bostad!
Stort tack Siyar! :) "
Läs mer
säljare på Boplatsvägen 4

16 apr 2021

"Siyar är en utmärkt mäklare - otroligt trevlig, lyhörd och engagerad! Pga hans engagemang, lyhördhet och kommunikation gjorde han hela säljprocessen otroligt smidig och lätt, allting flöt på och han uppnådde alla förväntningar med råge! Jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
"Siyar är en utmärkt mäklare - otroligt trevlig, lyhörd och engagerad! Pga hans engagemang, lyhördhet och kommunikation gjorde han hela säljprocessen otroligt smidig och lätt, allting flöt på och han uppnådde alla förväntningar med råge! Jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
Läs mer
säljare på Råsundavägen 134

31 mar 2021

"Väldigt nöjd från första kontakt. Tydlig, rak, kunnig, lyhörd och saklig. "
säljare på Plogvägen 3

31 mar 2021

"Trevlig och kunnig, tog bra ansvar för all administration och kommunicerade tydligt allt som hände längs vägen."
säljare på Centralvägen 15

31 mar 2021

"Siyar är en väldigt professionell mäklare. Han är positiv, engagerad och ansvarsfull. Jag sålde min bostad på ett pris som jag är ganska nöjd med. Tack vare Siyars hjälp! Kan definitivt rekommendera honom till andra kunder! "
säljare på Kapellgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
7 195 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 120 säljare
Siyar var tydlig och höll mig uppdaterad
118 av 121 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Siyar på kartan.

356 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
121 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
2 rum, 48 m²
62 395 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 600 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 94 m²
58 457 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 134 kr/mån
3 595 000 kr
3 rum, 53 m²
67 830 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 103 kr/mån
5 795 000 kr
4 rum, 76,5 m²
76 250 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 505 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 38 m²
78 815 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 182 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Skogen
2 rum, 67 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Solna Centrum
+ 105 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 095 000 kr
Lägenhet Hagalund
-100 000 kr
3 rum, 78,7 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag anlitade Siyar för han har lång erfarenhet som mäklare och känner till området. Detta en plus speciellt i tider där det tar längre tid med försäljningen.
Vi hade tät dialog om pris i och med det skedde månadsavgift höjning.
Han är lyhörd med att lyssna på att om priset inte avslutas enligt ö.k så pausa vi och tar nya tag senare.
Bästa av allt är att han är flexibel och kontraktsskrivning kunde ske hemma hos mig efter kontorstid.
Vil man hitta en mäklare som kan om område med lång erfarenhet så kan jag rekommendera Siyar!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Järvastaden
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
5 700 000 kr
Lägenhet Solna Centrum
-95 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 5 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.