Siyar Hamidanoglu

Profilbild för Siyar Hamidanoglu
Siyar Hamidanoglu
4.9 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
19 st
111 205 000 kr

Bakgrund

Siyar Hamidanoglu jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2005-03-21. Siyar har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Siyar har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 120 530 000 kr.

Presentation

Kontorchef/Franchistagare för Solna/Sundbyberg, Kista

Att vara fastighetsmäklare - ett yrke där man dagligen träffar nya människor och ställs mot nya utmaningar - innebär att man aldrig är färdigutvecklad. Men om det är något mina 15 år i branschen har gett mig, så är det en grundläggande förståelse för vad som är viktigt för den person som precis skall genomföra en av livets största affärer. Det är just den förståelsen, lyhördheten och förmågan att möta dig precis där du är, som säkerställer den höga kvaliteten i mitt arbete.

Den gemensamma nämnaren i mina över 1000 genomförda bostadsaffärer är att vare sig de förmedlats i en uppåtgående eller nedåtgående marknad, så har kundnöjdheten alltid stått i fokus. För dig innebär detta en försäljningsresa som präglas av kommunikation, tillgänglighet och en trygghet i att jag alltid strävar efter bästa möjliga resultat. Du kan läsa mer om vad mina kunder säger här på Hittamäklare!
Vår resa börjar här och slutar när du är så nöjd att du gärna anlitar mig igen.

Mina Utmärkelser!

Mest trovärdigaste mäklaren Helår 2020 Sverige (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Kvarta 1 2021 Solna Kommun (Reco.se)
Mest rekommenderade mäklaren Kvartal 1 2021 Solna Kommun (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Helår 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Mest rekommenderade mäklaren Kvartal 4 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Bäst betyg av alla mäklare Kvartal 4 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Kvartal 4 2020 Solna Kommun (Reco.se)
Mest trovärdigaste mäklaren Kvartal 3 2020 Solna Kommun (Reco.se)

Varmt välkommen att kontakta mig!

Säljare om Siyar.

03 okt 2021

"Siyar gjorde ett kanonjobb vid försäljningen av vår bostad!
Hans lugn och erfarenhet varvat med en glöd för sitt yrke gav oss en känsla av trygghet och bekvämlighet genom hela försäljningsförloppet.
Siyar var dessutom väl påläst om just vår fastighet innan vårt möte vilket avgjorde valet av honom som mäklare.
Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Huvudstagatan 30

24 sep 2021

"Från start till försäljningen av objektet har Şiyar varit engagerad och lämnat ett proffesionellt intryck. "
säljare på Sällhetsvägen 31

22 sep 2021

"Bäst!!!"
säljare på Evenemangsgatan 10

01 sep 2021

"Siyar är en väldig kompetent och professionellt mäklare. Han har en bred kunskap om allt som rör sig kring försäljningen. Hade många goda tips och råd vilket underlättade saker för oss på många nivåer. Han är dessutom mycket trevlig mot sina kunder och kommunicerar lätt när det behövs! Han är rekommenderas stark. "
säljare på Huvudstagatan 3B

19 jul 2021

"Rekommenderar starkt!
Lösningsorienterad och rak i sin kommunikation. "
säljare på Sorögatan 3

13 jul 2021

"Stor tack Siyar. Du är super mäklare God bevara dig. Lycka till. "
säljare på Wiboms väg 4

08 jul 2021

"Fantastik upplevelse! Allt gick snabbt, smidigt och professionellt till. Vi sålde till ett pris över våra förväntningar, rekommenderar starkt! "
säljare på Våtmarksvägen 62

08 jul 2021

"Siyar Hamidanoglu gjorde ett mycket bra arbete på alla sätt. Affären gick snabbt och smidigt. Jag kommer att rekommendera Siyar till mina grannar och till mina vänner i Solna som planerar att sälja eller köpa en bostad."
säljare på Klippgatan 16A

23 jun 2021

"Siyar är lösningsorienterad, snabb, tillgänglig och rak i sin kommunikation. Han har säljaren i fokus och är flexibel och anpassningsbar. Siyar känner mycket väl till sina säljområdena gällande statistik, potentiella köpare och marknadspotential. Han möter både säljare och köpare med respekt och har en välkomnande och social framtoning. Jag rekommenderar Siyar och skulle anlita honom även i nästa bostadsaffär. "
säljare på Armégatan 36B

01 jun 2021

"Från dag 1 kände man att Siyar visste vad han pratade om, man kände ett lugn och hela bostadsförsäljningen gick snabbt, utan krångel och helt över förväntan. Han skötte allt utan några konstigheter och man kände verkligen att han fanns där oavsett och när som helst. Jag är grymt nöjd rakt igenom och skulle verkligen rekommendera honom till alla som vill sälja eller köpa bostad. "
säljare på Mellingebacken 16

17 maj 2021

"Vi är nöjda med Siyar Hamidanoglu som mäklare. Vi har träffat flera andra mäklare innan vi bestämde oss.
Siyar hade alla egenskaper som vi lätade efter hos en mäklare som skulle hjälpa oss att genomföra en av dem största livets affär.
Vi kunde framföra våra synpunkter utan att känna oss obekväma.
Vi rekommenderar Siyar som mäklare.
"
säljare på Huvudstagatan 31

15 maj 2021

"Siyar ger ett starkt förtroende och är mkt tillgänglig samt uppdaterar mig som säljare hela tiden under processen. Jag är helt nöjd från början till slut. "
säljare på Kastrupgatan 13

11 maj 2021

"Siyar är en fantastisk driven och professionell mäklare. Han var verkligen trevlig, lyhörd, tydlig och engagerad från start till slut. Hela säljprocessen gick supersmidigt, han kommunicerade och höll oss uppdaterade under hela processen. Siyar uppnådde mer än våra förväntningar och vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Langelandsgatan 3

04 maj 2021

"Tydligt, smidigt och förtroendeingivande."
säljare på Råsundavägen 134

30 apr 2021

"Siyar är bästa mäklare, otroligt trevlig, lyhörd och kunnig. Pga hans kunnighet , lyhördhet och kommunikation gjorde han hela säljprocessen otroligt smidig och lätt. Han uppnådde alla mina förväntningar. Jag skulle rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin bostad!
Stort tack Siyar! :) "
säljare på Boplatsvägen 4

16 apr 2021

"Siyar är en utmärkt mäklare - otroligt trevlig, lyhörd och engagerad! Pga hans engagemang, lyhördhet och kommunikation gjorde han hela säljprocessen otroligt smidig och lätt, allting flöt på och han uppnådde alla förväntningar med råge! Jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
säljare på Råsundavägen 134

31 mar 2021

"Väldigt nöjd från första kontakt. Tydlig, rak, kunnig, lyhörd och saklig. "
säljare på Plogvägen 3

31 mar 2021

"Trevlig och kunnig, tog bra ansvar för all administration och kommunicerade tydligt allt som hände längs vägen."
säljare på Centralvägen 15

31 mar 2021

"Siyar är en väldigt professionell mäklare. Han är positiv, engagerad och ansvarsfull. Jag sålde min bostad på ett pris som jag är ganska nöjd med. Tack vare Siyars hjälp! Kan definitivt rekommendera honom till andra kunder! "
säljare på Kapellgatan 20

23 mar 2021

"Siyar är den bästa mäklaren man kan jobba med! Allt gick så smidigt för oss då han är lyhörd och gör allt för att se sina säljare nöjda! Han är mäklaren som gör det lilla extra! Vi var under hela processen bortresta och han gjorde allt för att vi skulle känna oss lugna under hela semestern. Jag skulle rekommendera honom alla gånger! "
säljare på Epistelvägen 7

22 mar 2021

"Har skrivit på försäljningskontrakt för vår lägenhet via HH. Bra intryck från första stund, kändes som mäklaren hade bra driv. Hittills har allt gått som förväntat. "
säljare på Ankdammsgatan 26

18 mar 2021

"Superproffsig, kunnig, lättillgänglig. Jag är jättenöjd med Siyar och kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Polhemsgatan 4

14 mar 2021

"Jag sålde min bostadsrätt genom Siyar Hamidanoglu. Jag tog kontakt med honom och vi bokade möte för information m m
Inom loppet av 2 veckor var min bostad såld. Vi hann inte ens ta bilder för visningen, den kom alltså inte ens upp på hemnet. Det är fortfarande för mig obegripligt hur fort det faktiskt gick. Priset som jag fick var över förväntan.
Siyar är drivande, ambitiös, ärlig. Jag rekommenderar honom varmt och kommer absolut anlita honom igen.
Hälsningar Terfa Nisébini"
säljare på Boplatsvägen 17

27 feb 2021

"He is the best broker i have been in touch with. I will definitely contact him for future apartment buying or selling. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 8

20 feb 2021

"Allt funkade helt perfekt med Siyar! Från första mötet tills pappren var påskrivna har allt funkat supersmidigt och trots att vi var lite osäkra på hur saker och ting skulle gå till, så stöttade Siyar på ett fenomenalt sätt. Allt från vårt nya köp, bankkontakt, till styling av vår bostad så har Siyar alltid funnits till hands. Kan absolut rekommendera honom till vem som helst som är ute efter en mäklare! Stort tack!"
säljare på Sällhetsvägen 27

10 feb 2021

"En perfekt hantering av vår bostadsförsäljning.
Tack för hjälpen!"
säljare på Arvid Tydéns Allé 18

07 feb 2021

"Vi anlitade Siyar vid försäljningen av vår bostad. Siyar var klockren från första mötet då han kom förberedd och hade förslag och tankar på olika strategier som varierade efter våra behov.
Vi var väldigt nöjda med annonsen och det engagemang Siyar visade under hela processen och slutpriset hamnade där alla inblandade parter var nöjda :) "
säljare på Ryttargatan 1A

05 feb 2021

"Toppen mäklare, man märker att Siyar har lång erfarenhet av sitt yrke som förstår både säljare o köparen behov. Höll mig ständigt uppdaterad och bollade olika strategier angående visningar & prissättning. Vi fick ut mer än vad vi hade räknat med. "
säljare på Ingentingsgatan 3

31 jan 2021

"Siyar är för mig 1:a valet då jag tidigare både köpt o sålt lägenheter via honom. Hans resumé talar för sig själv och han har funnits i branschen många år och därmed mycket erfarenhet. Väldigt trevlig och jordnära och väldigt korrekt , man känner att man e trygg och kan lita 100 % på att han vill ditt bästa i alla lägen. Rekommenderar starkt då Siyar alltid vart första valet för mig !!"
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

27 jan 2021

"Siyar var lyhörd, tydlig och transparant samt lättillgänglig.
Han har god kännedom om området och såg till att allt gick smidigt till.
Jag rekommenderar Siyar och kommer välja honom nästa gång också!"
säljare på Oddegatan 10

27 jan 2021

"JAG TYCKER ATT ALLT GICK BRA
JAG TYCKER ATT PGA CORONA VIRUS
TOG DET LITE MER TID MEN HAN LYCKADES
HITTA EN MYCKET BRA SPEKULANT
MVH. Tidjani Bskkouche "
säljare på Kyrkbacken 33

22 jan 2021

"Siyar has a very good knowledge about the market and the process coupled with understanding how to identify the right customers for an apartment/house. This helps with a good sale that works very well as a seller and a buyer. "
säljare på Huvudstagatan 19

16 jan 2021

"Bra mäklare med ett rakt och direkt språk."
säljare på Centralvägen 15

15 jan 2021

"Detta var andra gången vi anlitade Siyar för att sköta vår bostadsförsäljning. Siyar ger ett mycket personligt och varmt intryck. Han är alltid tillgänglig, dag och natt och vi som kunder har alltid kännt oss trygga med honom.
Vi satte höga mål som Siyar med bravur lyckades uppnå. Jag känner inte till någon annan mäklare som lyckas nå sådana resultat som Siyar.
Vi kan varmt rekommendera honom till alla och kommer definitivt anlita honom igen!"
säljare på Sorögatan 29

13 jan 2021

"Efter att ha jämnfört Siyar Hamidanoglu inför försäljning av vår bostadsrättsradhus, så kan jag säga att Siyar var det självklara valet. Vid processens inledande visade Siyar på marknadskännedom samt kompetens om vår specifika bostad samt kunde svara på våra funderingar och frågor, varför vi snabbt kände förtroende och trygghet. Siyar är ytterst professionell, tillmötesgående och tillgänglig under hela processens gång. Det känns otroligt bra för mig att, på ett genuint och ärligt sätt kunna varmt rekommendera honom vidare till andra som går i säljtankar"
säljare på Sällhetsvägen 23

13 jan 2021

"Redan från första mötet med Siyar fick jag en bra känsla. Han var förtroendeingivande, hade bra strategier, höga mål och alltid kontaktbar. Jag är supernöjd med att sälja med Siyar och rekommenderar han starkt! "
säljare på Förrådsgatan 2

25 dec 2020

"Bästa Å Trevligaste Mäklare, tycker Siyar Ödmjuk, lätt att få Fortoende for han.
Önskar Siyar fortsatt Lycka i sitt arbete. "
säljare på Kyrkbacken 33

06 dec 2020

"Har sålt några lägenheter genom åren och Siyar sticker ut som mäklare samt är en väldigt duktig säljare. Anlita Siyar så kommer ni få det högsta möjliga priset vid försäljning och ni kommer vara nöjda hela vägen dit. "
säljare på Polhemsgatan 4

01 dec 2020

"Jag är väldigt nöjd. Allt gick fort och smidigt."
säljare på Centralvägen 11

30 nov 2020

"Bästa Mäklaren hittills "
säljare på Västra vägen 1C

26 nov 2020

"Very professional, spotted all of the angles regarding what people would find valuable and closed the deal quickly!"
säljare på Krysshammarvägen 32

18 nov 2020

"Jag tycker att Siyar visade ett stort engagemang! Som säljare hade jag förtroende för hans arbete och kände mig trygg i processen. Marknaden var tuff men jag tycker att Siyar gjorde sitt bästa givet omständigheterna och lyssnade på mig som säljare! "
säljare på Ankdammsgatan 28

14 nov 2020

"Har tidigare köpt lägenhet i Solna av Siyar där hans arbetserfarenhet och professionella bemötande gjorde det självklart att återvända för en försäljning. Affären avlöpte till stor belåtenhet där han arbetade utöver våra förväntningar och slog enligt Hemnet prisrekord sedan 2017 i området.
En genuint trevlig, välorganiserad, engagerad och förtroendeingivande mäklare med snabb och pålitlig kommunikation under hela processen, utmärkt lokalkännedom och uppfattning om marknaden vilket medförde realistiska förväntningar på slutpriset. Enastående bilder som gjorde att bostadsannonsen stack ut i jämförelse med övriga och på så sätt drog till sig många spekulanter.
Varmt rekommenderad."
säljare på Evenemangsgatan 30

25 sep 2020

"Vi fick hjälp av Siyar att sälja vår lägenhet i Solna och från första start har han bemött oss på ett positivt och engagerande sätt. Han har alltid varit tillgänglig och uppdaterat oss med information och kunnat svara på våra frågor. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera Siyar till framtida kunder!!"
säljare på Vintervägen 17

04 sep 2020

"Lätt att kommunicera och samarbeta med! Rekommenderas varmt!"
säljare på Huvudstagatan 32

13 aug 2020

"Han var fantastiskt och engagerad. Jag kommer att rekommendera honom till andra som jag känner och vill sälja sin bostad. Han har alltid meddelat mig via sms eller telefon all nyheter kring min bostad. Han var alltid tillgänglig när jag behövde fråga någonting.
Härmed tackar jag honom och önskar i framtiden lycka till."
säljare på Fridensborgsvägen 115

12 aug 2020

"Jag anlitade Siyar Hamidanoglu vid försäljning av min bostadsrätt. Vid processens inledande visade Siyar på marknadskännedom samt kompetens om min specifika bostad varför jag snabbt kände förtroende och trygghet. Siyar var ytterst professionell, tillmötesgående och tillgänglig under processens gång. Det känns otroligt bra för mig att, på ett genuint och ärligt sätt, kunna säga att Siyar är det självklara valet av mäklare. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Dammtorps Allé 2

12 aug 2020

"Siyar uppfyller alla tänkbara krav på vad man förväntar sig av en bra mäklare. Han är kunnig, lyhörd, ambitiös och aldrig påträngande. Man känner sig bekväm med honom. En erfaren mäklare som vet hur en försäljning ska hanteras och levererar det som efterfrågas. Siyar sålde dessutom vår bostad för rekordpris i föreningen J"
säljare på Huvudstagatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
120 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 74 säljare
Siyar satte rätt förväntningar på slutpriset
70 av 75 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 75 säljare
Siyar var tydlig och höll mig uppdaterad
74 av 76 säljare

Siyar på kartan.

268 tidigare annonser
6 bostäder till salu
76 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
3 rum, 81 m²
25 864 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 660 kr/mån
2 295 000 kr
1,5 rum, 41,4 m²
55 975 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 746 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 53,5 m²
74 528 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 717 kr/mån
4 195 000 kr
4 rum, 91,5 m²
46 098 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
5 169 kr/mån
2 500 000 kr
2 rum, 52 m²
48 076 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 811 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 250 000 kr
Lägenhet Huvudsta
+ 755 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 950 000 kr
Lägenhet Gamla Huvudsta
+ 355 000 kr
1,5 rum, 50 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Gamla Råsunda
+ 255 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 330 000 kr
Lägenhet Gamla Huvudsta
+ 535 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 700 000 kr
Lägenhet Gamla Huvudsta
+ 405 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.