Sandra Brunzell

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Sandra Brunzell
Profilbild för Sandra Brunzell
Sandra Brunzell
4.9 / 5
(102 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Sandra Brunzell jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-07-11.

Presentation

Sandra har lång erfarenhet inom försäljning och brinner för att sätta kunden i fokus. Nöjda kunder och hög servicenivå är viktiga ledord för henne. Att vara en målinriktad och driven mäklare är en självklarhet för Sandra. Möjligheten att få arbeta i centrala Malmö under Bjurfors starka varumärke är en stor drivkraft och något som ger henne motivation i arbetet. Söker Ni en mäklare som skapar en lyckad och professionell bostadsaffär för dig som kund, då har Ni hittat rätt!

Mäklarbyrå


Säljare om Sandra.

27 nov 2020

"Inför vår försäljning var vi i kontakt med en handfull olika mäklare som alla fick chansen att berätta hur de ville gå till väga, samt deras arvode för att göra detta. Valet föll på Sandra då hon hade den mest säljande personligheten, goda omdömen på Hittamäklare, samt det rimligaste arvodet.
Sandra levererade över förväntan. Slutpriset landade 7,5% över den nivå vi hade varit nöjda, samt 12,5% över vad vi som minimum hade kunnat acceptera.
När jag letar mäklare letar jag efter den som jag tror kommer kunna leverera mest värde till mig i slutändan och jag hoppas att jag har möjlighet att anlita Sandra igen när det blir dags för nästa försäljning."
säljare på Sundholmsgatan 20

20 nov 2020

"Jag är mycket nöjd med Sandras prestation och skulle beskriva henne som kommunikativ, driven, smidig, gullig och en duktig säljare."
säljare på Södra Förstadsgatan 3B

10 jul 2020

"Flexibel, driven, lyhörd, tydlig. Sandra var väldigt duktig och hjälpsam genom hela processen. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16B

01 jul 2020

"Sandra hjälpte var mycket tillmötesgående, driven och ett fantastiskt stöd i min bostadsaffär! "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

29 jun 2020

"Hann knappt lära känna Sandra då hon fick lägenheten sålde på bara en vecka på förhand.
Men fick intrycket att hon var grym. Vilket visade sig vara att Sandra är både grym, kunnig och snabb. Rekommenderar starkt. Supernöjd!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

22 jun 2020

"Sandra var fantastisk! Haft dåliga erfarenheter av mäklare sedan innan och sedan hittade vi Sandra som räddade oss helt. Rekommenderar varmt till alla!"
säljare på Falkenbergsgatan 13D

06 jun 2020

"Jag kunde inte ha blivit nöjdare med en mäklare, Sandra är toppen! Va tillgänglig, engagerad och jobbade snabbt som jag önskat. Hade gärna tagit hjälp av Sandra i framtiden så hon rekommenderas verkligen!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

30 maj 2020

"Sandra gjorde ett fantastiskt jobb i försäljningen av vår lägenhet! Hon har en grym energi, är enkel att jobba med och är dessutom mycket proffsig! Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Falkenbergsgatan 13A

29 maj 2020

"Hon var mycket lyhörd och lätt att diskutera tankar med, även mycket tillmötesgående.
Skötte affären smidigt och snabbt "
säljare på Drivhusgatan 11

28 maj 2020

"En oerhört engagerad och målinriktad tjej som ingav förtroende och trygghet inför att lyckas med försäljningen. Vi är så nöjda och kommer att varmt rekommendera henne då vi får möjlighet. Vi kommer dessutom att återkomma till henne."
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

15 apr 2020

"Sandra kunde sin grej, trots oroliga tider har hon hela tiden behållit lugnet och jobbat på. En mäklare som har koll på läget och som verkligen sätter kundens önskemål i fokus. Jag kan varmt rekommendera Sandra för andra som ska sälja i området. "
säljare på Bomgatan 9A

28 mar 2020

"Bra mäklare, mindre bra fotograf. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

02 mar 2020

"Sandra är en toppenbra, driven mäklare som jag verkligen rekommenderar!"
säljare på Egnahemsvägen 24B

20 feb 2020

"Jag kände mig trygg genom hela processen med Sandra, som var proffsig, kunnig och engagerad. För mig var det viktigt att löpande bli uppdaterad om läget och bolla frågor och funderingar som dök upp genom processens gång vilket Sandra gjorde galant och var väldigt tillgänglig oavsett tid. Kan varmt rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Egnahemsvägen 24B

15 feb 2020

"Sandra är ödmjuk, trevlig och mycket kunnig. Imponerad av hennes analys och tillvägagångssätt för att lägga upp försäljningen taktiskt. Hon fastnade inte i mäklarfloskler utan utarbetade en taktisk plan som gjorde att vi kände oss både trygga och nöjda med slutresultatet. Kan verkligen rekommendera denna mäklare."
säljare på Mölndalsvägen 57A

13 feb 2020

"Helt nöjd med Sandra. Hon driver på och hittar bra lösningar i varje läge."
säljare på Raketgatan 4

28 jan 2020

"Lyhörd, effektiv, proffsig och målinriktad!"
säljare på Drivhusgatan 9

20 jan 2020

"Sandra har varit en fantastisk mäklare under hela processen. Hon har varit mycket engagerad i vår försäljning och är väldigt trevlig och kompetent. Skulle absolut rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad! "
säljare på Helmutsrogatan 5A

20 jan 2020

"Sandra var en mycket påläst och lyhörd och jag fick direkt att stort förtroende för henna, något som visade sig stämma bra. Kände till området mycket bra och var mycket engagerad i försäljningen genom att ordna med förhandsvisningar och att ha bra kontakt med spekulanter. Jag ger Sandra 5/5 och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Egnahemsvägen 24A

30 nov 2019

"Mäklaren var väldigt engagerad och gjorde ett fantastiskt jobb. Vi skulle rekommendera Sandra till våra vänner. "
säljare på Fyrverkaregatan 10C

21 nov 2019

"Vi ville sälja vår lägenhet i Norra Guldheden. Mäklaren agerade föredömligt, genom att vara lugn, kunnig, förtroendeingivande och trevlig. Min erfarenhet är att inte alla mäklare lever upp till den standarden. Därför får man säga att Sandra överträffade våra förväntningar."
säljare på Raketgatan 5

14 nov 2019

"Sandra var väldigt duktig och professionell. Jag är mycket nöjd med mitt val av henne som mäklare. "
säljare på Mölndalsvägen 69B

14 nov 2019

"Otrolig service inriktad. Hon hittar alltid på lösningar. Otrolig duktig på att dela med sig och lyssnar på kundens behov. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

11 nov 2019

"Hon upplevdes charmig/trevlig. Annonsen och försäljningsmaterialet var korrekt och hade bra texter och bilder. Hon tog sig tid för att svara på mina frågor. Hon kände väl till den lokala marknaden."
säljare på Doktor Forselius gata 6

07 nov 2019

"Jag utdelar de bästa superlativer jag känner till gällande Sandra.
Sandra är framförallt mycket engagerad, lyhörd, mycket förtroendeingivande och besitter stor social kompetens.
She is highly recomended."
säljare på Doktor Lindhs gata 3

31 okt 2019

"Sandra har ett fantastiskt kundfokus. Jag kände ett enormt stöd från start till slut, även då jag behövde korrigera tidsplanen för att hinna genomföra alla förbättringar av lägenheten som jag ville göra.
Sandra är lätt att få tag på och kunde alltid hjälpa mig med mina frågor. Hon fick mig verkligen att känna att vi var ett team som jobbade tillsammans mot ett gemensamt mål.
Sandra satte rimliga förväntningar på försäljningen och backade upp sina projektioner med tidigare försäljningssiffror i området.
Utöver att det kändes tryggt och roligt att genomför en försäljning med Sandra så gick det dessutom väldigt bra. Jag rekommenderar henne både för att hon är härlig att jobba med och för att resultaten blir riktigt bra. "
säljare på Fyrverkaregatan 5B

28 okt 2019

"Superbra! Bästa i stan!!!!"
säljare på Raketgatan 4

17 okt 2019

"Vi sålde på förhand. Så smidigt. "
säljare på Dalheimersgatan 2B

16 okt 2019

"Vi hade en långdragen försäljning och många liknande lägenheter ute samtidigt. Sandra hade bra tålamod och gjorde nog över 10 visningar för att hitta rätt köpare. Under hela tiden hade vi en tydlig och bra kommunikation. Till slut fick vi upp lägenheten till en rimlig nivå trots allt."
säljare på Doktor Bex gata 13C

24 aug 2019

"Sandra sålde vår bostad med mycket stor professionalitet och stort engagemang. Hon mötte våra önskemål och processen blev mycket smärtfri :-) ... Betyg 5 av 5. Om man ska nämna något, kunde det varit billigare med tanke på att vi själva kontaktade henne för att få tag på resterande budgivare på en såld likadan lägenhet, och sålde till budtvåan utan några annonser, homestyling och så vidare, på bara ett par dagar... I övrigt hoppas vi på stort engagemang när det gäller att hitta nästa boende :-) Tack Sandra"
säljare på Fredriksdalsgatan 8A

16 aug 2019

"Sandra var väldigt lyhörd för vad vi ville och hjälpte oss att nå det på bästa sätt. Hon är väldigt lättsam och enkla att ha att göra med samtidigt som om är väldigt kompetent. Familjär och proffsig! "
säljare på Doktor Forselius gata 28

15 aug 2019

"Vår bostad genererade säljrekord i föreningen. Sandra gjorde allt vi bad henne om och var lätt att få tag på och höll oss väl uppdaterade under budgivningen. "
säljare på Doktor Forselius gata 8

12 aug 2019

"Sandra hade en tydlig strategi från första början, både gällande process och timing. Med facit i hand så verkar det ha varit en vinnande sådan, vi har absolut inget att klaga på!"
säljare på Fyrverkaregatan 5B

07 aug 2019

"Sandra rodde hem försäljningen på ett mycket bra sätt. Hon var flexibel med bla förhandsvisningar och gjorde vår försäljning smidig på ett proffsigt sätt! Vi skulle gärna rekommendera Sandra till andra som sälja sin bostad."
säljare på Drivhusgatan 2A

02 jun 2019

"Sandra är proffsig, kunnig och engagerad. Gjorde vår lägenhetsförsäljning enkel och smidig. Vi har stort förtroende för Sandra som hittade rätt köpare till vår lägenhet. Vi rekommenderar henne som mäklare. Kommer fortsätta vända oss till Bjurfors i framtida bostadsaffärer."
säljare på Drivhusgatan 11

16 maj 2019

"Det var en positiv upplevelse och gick otroligt snabbt.
Vi är mycket nöja med allt. "
säljare på Doktor Forselius gata 12

10 maj 2019

"Sandra var på alla sätt en fantastisk mäklare: tydlig, engagerad och målinriktad. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Nordenskiöldsgatan 6

27 mar 2019

"Sandra är en fantastisk mäklare! Engagerad, kunnig och lyhörd. Trevlig och lättsam och väldigt lätt att tycka om. "
säljare på Fyrverkaregatan 7A

07 mar 2019

"En mäklare som ger ett kompetent intryck, trygg i sin roll, strukturerad och samtidigt med ett väldigt trevligt och lättsamt bemötande."
säljare på Bomgatan 7

11 feb 2019

"Sandra var/är helt enkelt utmärkt människa och mäklare , och jag uppskattar verkligen hennes insats i lägenhets försäljning.
"
säljare på Doktor Lindhs gata 3

17 jan 2019

"Sandra är en mycket entusiastisk, kompetent och förtroendeingivande mäklare som hjälpte mig steg för steg i försäljningen av min bostad på ett mycket proffsigt sätt. Sandra lyckades att sälja min bostad till ett bra pris i en osäker marknad vilket gjorde mig som kund väldigt nöjd. Om du vill ha en smidig och problemfri försäljning rekommenderar jag Sandra alla dagar i veckan. 10/10! "
säljare på Fredriksdalsgatan 5B

10 dec 2018

"Bästa mäklare hittills som jag har haft på Bjurförs "
säljare på Mölndalsvägen 87F

30 nov 2018

"Engagerad och kompetent. "
säljare på Doktor Forselius gata 20

21 nov 2018

"Sandra agerar mycket professionellt och jobbar hårt med kunden i fokus. Kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Doktor Allards gata 10

21 nov 2018

"Väldigt trevligt med bra kommunikation under hela försäljningsprocessen! "
säljare på Doktor Forselius gata 26

10 okt 2018

"Vi träffade fyra mäklare från olika firmor inför vår försäljning och valet föll till slut på Sandra vilket vi inte ångrat för en sekund. Hon var engagerad, driven och svarade alltid direkt när vi hade funderingar, oavsett veckodag eller tid på dygnet. Vi kan verkligen rekommendera Sandra till den som letar efter en mäklare som jobbar hårt och målmedvetet. "
säljare på Framnäsgatan 18B

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 102 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
88 av 101 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
95 av 97 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
102 av 102 säljare

Sandra på kartan.

127 tidigare annonser
102 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 075 000 kr
Lägenhet Dalaplan
+ 80 000 kr
1 rum, 39,6 m²
Utropspris: 995 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Davidshallstorg
+ 305 000 kr
4 rum, 111 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Drottningtorget
+ 105 000 kr
2 rum, 75 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 100 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 5 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd med Sandras prestation och skulle beskriva henne som kommunikativ, driven, smidig, gullig och en duktig säljare."
4 300 000 kr
Lägenhet Limhamn
+ 505 000 kr
4 rum, 107 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Inför vår försäljning var vi i kontakt med en handfull olika mäklare som alla fick chansen att berätta hur de ville gå till väga, samt deras arvode för att göra detta. Valet föll på Sandra då hon hade den mest säljande personligheten, goda omdömen på Hittamäklare, samt det rimligaste arvodet.
Sandra levererade över förväntan. Slutpriset landade 7,5% över den nivå vi hade varit nöjda, samt 12,5% över vad vi som minimum hade kunnat acceptera.
När jag letar mäklare letar jag efter den som jag tror kommer kunna leverera mest värde till mig i slutändan och jag hoppas att jag har möjlighet att anlita Sandra igen när det blir dags för nästa försäljning."

Relaterade områden.

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.