Rolf Pettersson

Profilbild för Rolf Pettersson
Rolf Pettersson
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Rolf Pettersson jobbar på FöretagsFörmedlingen och är registrerad mäklare sedan 1984-11-28.

Presentation

Jag är registrerad fastighetsmäklare inriktad mot förmedling av näringsfastigheter dvs. hyreshus, industrifastigheter och kommersiella fastigheter. Under min långa karriär har jag personligen medverkat vid mer än 300 kvalificerade företagsöverlåtelser. Utöver fastighetsförmedling kan jag bistå er med uthyrning av lokaler samt genomföra värderingar av företag och fastigheter.

Rolf är troligen Sveriges mest erfarna företagsmäklare. Han har varit verksam sedan 1979 och personligen medverkat vid mer än 300 kvalificerade överlåtelser både i Sverige och utomlands. Bland hans mer spektakulära uppdrag kan nämnas försäljning av en polsk bank, ett flertal kommersiella fastigheter i England, Holland och Sverige. Han är dessutom aktiv inom organisationen Företagarna, där han varit vice ordförande i Norrköpings lokalförening samt styrelseledamot i regionbolaget för Östergötland. Han har även varit president i Rotary.

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.