Robin Lindholm

Profilbild för Robin Lindholm
Robin Lindholm
4.9 / 5
(138 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
7 st
38 730 000 kr

Bakgrund

Robin Lindholm jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-04-19. Robin har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Robin har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 25 610 000 kr.

Presentation

Jag är en människokännare ut i fingertopparna och skräddarsyr varje enskild affär efter rätt preferenser för att ni skall känna maximal trygghet. Jag glömmer aldrig vikten av att tänka mig in i kundens situation och tänka tillbaka på hur jag själv skulle vilja bli omhändertagen i mitt livs affär. Detta i kombination med att jag alltid lägger ner extra tid och hjärta för att nå maxade slutpriser gör mig till det självklara valet när du skall välja fastighetsmäklare!

Känn Er mer än varmt välkomna att kontakta mig!

Kandidatexamen i fastighetsvetenskap på Malmö Universitet. En lagspelare av högsta rang i och med många år av fotbollsspelande i bagaget!

Mäklarbyrå


Säljare om Robin.

12 sep 2023

"Robin är väldigt "smidig" att ha att göra med, väldigt okomplicerad och inte pådrivande som jag kan känna kan vara jobbigt. Jag uppskattar verkligen hans insats. Vi hade ju självklart velat ha bättre bud, men verkligheten ser ju ut som den gör just nu, och det kommer vi ju inte ifrån. Supernöjd m..."
"Robin är väldigt "smidig" att ha att göra med, väldigt okomplicerad och inte pådrivande som jag kan känna kan vara jobbigt. Jag uppskattar verkligen hans insats. Vi hade ju självklart velat ha bättre bud, men verkligheten ser ju ut som den gör just nu, och det kommer vi ju inte ifrån. Supernöjd med hans insats!!"
Läs mer
säljare på Gillesgatan 9B

21 aug 2023

"Härlig mäklare som man lär känna snabbt. Kan absolut rekommendera! "
säljare på Skatgatan 3B

21 aug 2023

"Vi kan rekommendera Robin Lindholm, trevlig och tydlig."
säljare på Jönköpingsvägen 73D

14 aug 2023

"Robin visade på stort engagemang och allmänt hög kompetens vilket gav en trygghetskänsla hos mig som kund. Tack för en bra affär, rekommenderas stark!
Mvh
Nöjd kund"
säljare på Ekgatan 5

29 maj 2023

"Robin löste mäklaruppdraget helt enligt förväntningarna."
säljare på Gränsgatan 11B

25 apr 2023

"Robin var väldigt enkel att jobba tillsammans med. Han hade bra koll på samtliga detaljer i vår bostadsrätt och hade väldigt god kontakt med mig från första offert till försäljning. "
säljare på Birkagatan 30A

12 apr 2023

"Helt rätt man för jobbet.
Toppen "
säljare på Birkagatan 32A

10 mar 2023

"Robin var toppen att jobba med. Jag är bosatt utomlands och det var min pappas ( han är 84 år) hus som Robin hjälpte oss att sälja. Robin kommunicerade jättebra med en äldre man med nedsatt hörsel och hjälpte honom med teknologiska saker som min pappa hade lite svårt att klara av, samtidigt som h..."
"Robin var toppen att jobba med. Jag är bosatt utomlands och det var min pappas ( han är 84 år) hus som Robin hjälpte oss att sälja. Robin kommunicerade jättebra med en äldre man med nedsatt hörsel och hjälpte honom med teknologiska saker som min pappa hade lite svårt att klara av, samtidigt som han höll mig välinformerade. Robin gick verkligen det extra steget för att göra försäljningen av min pappas hus så enkelt och bra som möjligt."
Läs mer
säljare på Nygärdesgatan 18

13 feb 2023

"Vi är oerhört nöjda över att vi valde Robin som vår mäklare. Han la ner ett gediget jobb med annonsen och marknadsföringen av lägenheten och vi lyckades sälja lägenheten till ett bra pris, trots att 3st liknande lägenheter var till salu i huset samtidigt. Rekommenderar starkt!!!!!!"
"Vi är oerhört nöjda över att vi valde Robin som vår mäklare. Han la ner ett gediget jobb med annonsen och marknadsföringen av lägenheten och vi lyckades sälja lägenheten till ett bra pris, trots att 3st liknande lägenheter var till salu i huset samtidigt. Rekommenderar starkt!!!!!!"
Läs mer
säljare på Korsgatan 6

08 feb 2023

"Robin har varit engagerad och driven under hela försäljningsprocessen. Hans professionalism, lyhördhet och kompetens har fått mig att känna mig trygg i min bostadsaffär.
Han har vart lättillgänglig under hela försäljningsprocessen.
Absolut bästa mäklaren, rekommenderar STARKT!"
"Robin har varit engagerad och driven under hela försäljningsprocessen. Hans professionalism, lyhördhet och kompetens har fått mig att känna mig trygg i min bostadsaffär.
Han har vart lättillgänglig under hela försäljningsprocessen.
Absolut bästa mäklaren, rekommenderar STARKT!"
Läs mer
säljare på Veragatan 10

09 jan 2023

"Robin är väldigt trevlig och driven. Han hanterar saker som dyker upp snabbt och smidigt. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare!"
säljare på Stallgatan 16A

19 dec 2022

"Smidig, trygg o effektiv! "
säljare på Valhallavägen 57

24 nov 2022

"Robin var engagerad och målinriktad under försäljningsprocessen. Lyhörd, hjälpsam och fullföljde mina förväntningar. Rekommenderar starkt. "
säljare på Gröna gatan 6

24 nov 2022

"Robin gjorde en bra insats genom hela affären. Fick jobba hårt för att hitta köpare i en inbromsande marknad. Han tvekade inte en sekund att göra jobbet vilket också ledde till resultat! Rekommenderar Robin starkt."
säljare på Rogbergavägen 15A

09 okt 2022

"Tog sig tid för ett längre samtal en sen fredagskväll "
säljare på Ekgatan 7A

28 sep 2022

"Lätt att tycka om och svarade snabbt och smidigt på frågor. "
säljare på Jönköpingsvägen 59

26 sep 2022

"Robin är engagerad, tillgänglig och driven.
Lätt att bolla med och få goda råd av.
Erfaren med god koll på marknaden.
Rekommenderas varmt."
säljare på Swedenborgsgatan 16

26 sep 2022

"Trevlig och positiv kille"
säljare på Kyrkogatan 7B

31 aug 2022

"Robin är proffsig, trevlig och framförallt driven. Försäljningen överträffade våra förväntningar både gällande snabbhet och försäljningspris. Kan varmt rekommendera honom"
säljare på Gillesgatan 11B

31 aug 2022

"Fick väldigt trevligt bemötande och tips från Robin"
säljare på Kapellgatan 27

17 aug 2022

"En av mina goda vänner berättade om en mäklare som han verkligen var nöjd över och kunde rekommendera. Jag tänkte att det lät perfekt då jag planerat att sälja min lägenhet för en eventuell flytt (om lägenheten blir såld då).
Den rekommenderade mäklaren var Robin och de lovord jag hört av min k..."
"En av mina goda vänner berättade om en mäklare som han verkligen var nöjd över och kunde rekommendera. Jag tänkte att det lät perfekt då jag planerat att sälja min lägenhet för en eventuell flytt (om lägenheten blir såld då).
Den rekommenderade mäklaren var Robin och de lovord jag hört av min kompis stämde gott och väl. Redan vid första telefonsamtalet kände jag mig i goda händer. Han var tillmötesgående, snäll, kunnig och jordnära. Eftersom att det var första gången som jag skulle sälja så var jag osäker på hur saker och ting går till.
De frågor jag hade fick jag svar och tips på. De saker jag var osäker på fick jag klarhet i. Fanns det nyheter så blev jag informerad.
I helhet så har hela processen känts super bra, tryggt, etc. Jag kunde inte blivit nöjdare och tack vare Robin så kan jag nu flytta till den stad jag alltid velat bo i.
Om någon går i säljtankar där ute och som vill ha en mäklare som verkligen är det lilla extra så kan jag verkligen rekommendera Robin. "
Läs mer
säljare på Gröna gatan 4

11 jun 2022

"Grym mäklare!
Rekommenderar varmt!!"
säljare på Blomodlarvägen 5

31 maj 2022

"Väldigt tillgänglig och kunnig. Bra mäklare som man kan bolla mycket frågor. Seriös och ödmjuk."
säljare på Sjögärdsgatan 16C

30 maj 2022

"Robin har visat på ett gott engagemang och har ständigt varit uppdaterad med bra kommunikation.
Han har även en god social förmåga som gjort dialogen smidig och visat på en bra målmedvetenhet om att göra en lyckad affär! "
säljare på Gillesgatan 1A

23 maj 2022

"Jag är otroligt nöjd med Robin som mäklare! Redan vid första besöket och värderingen av vår bostad märkte jag att han hade mycket god koll på dess marknadsvärde och hela bostadsmarknadens utveckling i stort, och han kunde därigenom starta upp en försäljningsprocess uppställd mot höga men realisti..."
"Jag är otroligt nöjd med Robin som mäklare! Redan vid första besöket och värderingen av vår bostad märkte jag att han hade mycket god koll på dess marknadsvärde och hela bostadsmarknadens utveckling i stort, och han kunde därigenom starta upp en försäljningsprocess uppställd mot höga men realistiska mål. Mål som Robin hjälpte till att förverkliga med råge! Genom hela processen hade Robin en otroligt bra balansgång mellan det profitionella förhållningssättet i försäljningsprocessen, samtidigt som han var ytterst lyhörd i alla sociala delar och skapade en trygghet där han guidade oss fram genom hela förloppet. Något som jag sätter väldigt stor vikt vid är objektsbeskrivningen. Den gjorde Robin med den äran! En otroligt trevlig, saklig och god framställan av vår bostad som på ett finsmakligt sätt skapade intresse hos läsaren utan att bli överdrivet och smörigt. Denna del var jag som mest orolig över på förhand eftersom jag är väldigt kritisk till textligt innehåll och har sett många bostadsanonser som inte alls väcker intresse hos mottagaren, men Robin överträffade även mina högt ställda förväntningar. Jag rekomenderar å det varmaste Robin som mäklare!
"
Läs mer
säljare på Söderåsvägen 5

12 maj 2022

"Tillmötesgående och engagerad, känts tryggt och stabilt från början till slut"
säljare på Västerliden 19

12 maj 2022

"Smidigt och lätt att samarbeta. "
säljare på Slottsgatan 24

23 mar 2022

"Robin har varit väldigt tillmötesgående under hela processen. Jag har känt mig trygg och han höll mig uppdaterad.
Man märker att han gillar sitt jobb och han har koll på läget!"
säljare på Ravingatan 5

22 mar 2022

"Robin har skött sig galant! Vi har haft kontakt i 3 år och Robin har under de åren hållt kontakten med jämna mellanrum. Trevlig och proffsig i sitt arbete.
"
säljare på Drottninggatan 22A

19 mar 2022

"Seriös, mkt trevligt bemötande "
säljare på Gillesgatan 3B

18 mar 2022

"Duktig och professionell, vi är helnöjda !"
säljare på Rosenborgsgatan 29A

15 mar 2022

"Andra gången jag tar hjälp av Robin för att sälja, och jag är jättenöjd med resultatet från båda försäljningarna! "
säljare på Rogbergavägen 15A

15 mar 2022

"Fantastisk mäklare. Mycket enkelt mäklare att samarbeta med "
säljare på Sagogatan 8C

15 feb 2022

"Fick förtroende redan från första samtalet.
Kändes trygg o pålitlig."
säljare på Fågelvägen 14

14 feb 2022

"Allt gick snabbt och smidigt och Robin fick lägenheten såld snabbt och till ett bra pris! Rekommenderar!!"
säljare på Oxelgatan 19

26 jan 2022

"Robins goda insats och genomförandet motsvarade helt klart våra förväntningar med försäljningen. Han levererade god service, han var tillgänglig och återkopplade omgående med ny info och var väldigt professionell i sitt bemötande. Ser fram emot fler uppdrag med honom! "
"Robins goda insats och genomförandet motsvarade helt klart våra förväntningar med försäljningen. Han levererade god service, han var tillgänglig och återkopplade omgående med ny info och var väldigt professionell i sitt bemötande. Ser fram emot fler uppdrag med honom! "
Läs mer
säljare på Påsgatan 8

23 jan 2022

"Robin är trevlig och förtroendeingivande. Vi har haft tät och bra kommunikation under försäljningen."
säljare på Rogbergavägen 17A

12 jan 2022

"Mycket gott bemötande, svarade och återkopplade snabbt."
säljare på Neptunusvägen 22

04 jan 2022

"Robin kändes erfaren och trygg genom hela försäljningen. "
säljare på Lillsvängen 49

03 jan 2022

"Robin har sålt 2 bostadsrätter åt oss, och vi har varit supernöjda med hans engagemang och hjälpsamhet. Han har gjort våra affärer till succé, allt från första kontakt till överlåtelsen. Kan starkt rekommendera Robin! "
säljare på Lovisagatan 28

03 jan 2022

"Trevlig, sympatisk och kunnig mäklare som ingav förtroende om att han visste vad han pratade om."
säljare på Fiskaregatan 19

18 nov 2021

"Den bästa man kan tänka sig! En god lyssnare som var väldigt förstående och lyhörd. Robin är tillmötesgående och anpassar sig till kunden.
Kunde inte haft en bättre upplevelse! Toppbetyg! "
säljare på Eriksgatan 8

17 nov 2021

"Supernöjd! Köpt och sålt av Robin! "
säljare på Gränsgatan 11A

16 nov 2021

"Robin är den bästa mäklaren jag har haft han är mycket Trevlig Trevlig han är absolut super bra jag är mycket nöjd "
säljare på Hagstensgatan 5B

12 nov 2021

"Rekommenderad starkt. "
säljare på Rogbergavägen 17B

10 nov 2021

"Robin var tillmötesgående och flexibel under försäljningen. Jag är nöjd med hans insats!"
säljare på Lärlingsgatan 4A

19 okt 2021

"Robin är grym! Andra gången vi anlitade honom."
säljare på Sjöåkravägen 46B

19 okt 2021

"Ja, Robin är seriös, bjuder på sig själv, lätt att tycka om .Vi är mycket nöjda med den hjälp som vi fick vid försäljningen av vår lägenhet. Peter o Birgitta."
säljare på Jutevägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
25 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
134 av 136 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
124 av 136 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
135 av 136 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
138 av 138 säljare

Robin på kartan.

224 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
138 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

1 350 000 kr
5 rum, 115 m²
11 739 kr/m²
Parhus, Jönköping
6 200 kr/mån
2 695 000 kr
4 rum, 97,5 m²
27 783 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
4 024 kr/mån
1 750 000 kr
2 rum, 57,5 m²
30 701 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
3 130 kr/mån
2 195 000 kr
4 rum, 102 m²
21 519 kr/m²
Radhus, Mullsjö
1 295 000 kr
1,5 rum, 41 m²
31 585 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
2 695 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 430 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
-165 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin är väldigt "smidig" att ha att göra med, väldigt okomplicerad och inte pådrivande som jag kan känna kan vara jobbigt. Jag uppskattar verkligen hans insats. Vi hade ju självklart velat ha bättre bud, men verkligheten ser ju ut som den gör just nu, och det kommer vi ju inte ifrån. Supernöjd med hans insats!!"
3 300 000 kr
Villa Tovrida Udde
-295 000 kr
6 rum, 74 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bondstorp
5 rum, 119 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Gränna
-100 000 kr
4 rum, 79 m²
Utropspris: 2 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kan rekommendera Robin Lindholm, trevlig och tydlig."
1 700 000 kr
Lägenhet Nedre Bymarken
-50 000 kr
2 rum, 48,5 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Härlig mäklare som man lär känna snabbt. Kan absolut rekommendera! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.