Rikard Reinedahl

Profilbild för Rikard Reinedahl
Rikard Reinedahl
5.0 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
5 st
0 st
21 415 000 kr

Bakgrund

Rikard Reinedahl jobbar på Bostadsrättsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2004-06-14. Rikard har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 18 845 000 kr.

Presentation

Jag har sedan 2004 arbetat med att förmedla bostäder i Stockholmsområdet. Efter många lyckade affärer och nöjda kunder arbetar jag idag på Specialisten Mäkleri och har ett stort kontaktnät av både säljare och köpare.

Jag har en bred kunskap med en magisterexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg samt mäklarexamen från KTH i Stockholm. Kunderna uppskattar mitt enorma engagemang, noggrannhet och mina säljande egenskaper, vilket under årens lopp har lett till en mängd rekordförsäljningar i alla Stockholms stadsdelar.

Jag arbetar i Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm samt i ytterstaden.

Mäklarbyrå


Säljare om Rikard.

14 apr 2022

"Rikard var duktig, ambitiös och driven. Han engagerade sig mycket och återkopplade bra under hela processen. "
säljare på Bysistorget 4

13 apr 2022

"Bra kommunikation, höll oss som säljare uppdaterade. Trevligt bemötande. Snabb och driven. "
säljare på Torsgatan 33

31 mar 2022

"Richard är otroligt trevlig och kompetent. Känns som ha bryr sig på riktigt, gör ett gediget jobb och är autentisk i sitt sätt att vara. Lyhörd, glad och varm."
säljare på Frejgatan 20

31 mar 2022

"Snabb återkoppling. Tillgänglig. Trevlig : )"
säljare på Frejgatan 20

28 jan 2022

"Rikard är mycket smidig att arbeta med. Tydlig, seriös och kommunikativ! Jag kan helt klart rekommendera honom. "
säljare på Fleminggatan 45

12 jan 2022

"Bästa och trevligaste personen jag träffat."
säljare på Sockenvägen 383

13 dec 2021

"Rikard är väldigt professionell lätt att kommunicera med. Vi har både köpt och sålt med hjälp av honom. Under den senaste försäljningen löste han flera komplicerade situationer på ett mycket bra sätt, exempelvis när den vinnande budgivaren hoppade av affären precis innan avslut. Hans värdering lå..."
"Rikard är väldigt professionell lätt att kommunicera med. Vi har både köpt och sålt med hjälp av honom. Under den senaste försäljningen löste han flera komplicerade situationer på ett mycket bra sätt, exempelvis när den vinnande budgivaren hoppade av affären precis innan avslut. Hans värdering låg precis rätt. Vi kan starkt rekommendera Rikard för era bostadsaffärer."
Läs mer
säljare på Falugatan 21

09 dec 2021

"Rikard gav ett gediget och förtroendeingivande intryck. Lägenhetsbeskrivningen i annonsen var bra formulerad och träffsäker. Han startade budgivningen tidigt på dagen och höll i den i liv till sent på kvällen. Vi är mycket nöjda med insatsen."
säljare på Katarina Bangata 50

15 nov 2021

"Jag vill ge mina absolut bästa rekommendationer till Rickard. Jag har anlitat honom vid flera försäljningar tidigare också - han är utan tvekan Stockholms bästa mäklare! Jag kommer alltid att fortsätta att anlita Rikard vid framtida försäljningar! Tips till alla: Gör det ni också!!:-)"
"Jag vill ge mina absolut bästa rekommendationer till Rickard. Jag har anlitat honom vid flera försäljningar tidigare också - han är utan tvekan Stockholms bästa mäklare! Jag kommer alltid att fortsätta att anlita Rikard vid framtida försäljningar! Tips till alla: Gör det ni också!!:-)"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 22C

20 sep 2021

"Rikard sålde min första lägenhet år 2009 och det var en självklarhet att han skulle få uppdraget att sälja mitt andra hem i Vasastan. Han är kunnig, lyhörd, ödmjuk och tydlig i sin kommunikation. Bra avtal och jag känner mig nöjd. Vidare utmärker sig Rikard att han ser till både säljarens och köp..."
"Rikard sålde min första lägenhet år 2009 och det var en självklarhet att han skulle få uppdraget att sälja mitt andra hem i Vasastan. Han är kunnig, lyhörd, ödmjuk och tydlig i sin kommunikation. Bra avtal och jag känner mig nöjd. Vidare utmärker sig Rikard att han ser till både säljarens och köparens behov vilket har underlättat utflytt/inflytt. Det har varit riktigt roligt att samarbete med Rikard och han får mina allra bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Norrtullsgatan 63

15 jun 2021

"Ovärdelig rutin och engagemang i budprocessen - upplever att det helt och hållet var mäklarens yrkesskicklighet som tog det från ett okej pris till ett jättebrabpris."
säljare på Pastellvägen 32

14 jun 2021

"Marknaden gick upp väldigt mycket så därför var värdering svår och låg lägre än slutpris (dvs bättre pris än förväntat).
"
säljare på Sankt Eriksgatan 19

06 maj 2021

"Att välja Rikard var lätt och det blev helt rätt!
Rikard är påläst, engagerad och noggrann, viktigt för oss som säljare och även bra för köpare. Ska vi sälja igen blir det med Rikard!"
säljare på Bråvallagatan 6

01 maj 2021

"Lyhörd, hjälpsam, kunnig och målinriktad! På det en fantastisk kommunikation som gjorde att jag kände mig trygg igenom hela processen. Kan starkt rekommendera att anlita Rikard! "
säljare på Floragatan 7

11 mar 2021

"Andra gången vi säljer med Rikard och han gör ett fantastiskt jobb. Lyhörd engagerad och påläst. Väldigt nöjda och kan starkt rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Sigtunagatan 3A

11 mar 2021

"Försäljningen gick mycket smidigt. "
säljare på Katarina Bangata 47

04 mar 2021

"Efter att ha träffat många mäklare så valde vi att jobba med Rikard och har varit väldigt nöjda med vårt val. Vi kände oss väldigt trygga genom hela affären och fick också ett mycket bättre resultat än väntat."
säljare på Fridhemsgatan 66A

11 feb 2021

"Rikard är en mycket lyhörd, professionell och förtroendeingivande mäklare som är lätt att tycka om. Sällan skådat en mäklare som är så enkel att ha att göra med och som är snabbare på att svara. Han är tydlig i sin kommunikation och jag skulle anlita honom alla dagar i veckan! Rekommenderar honom..."
"Rikard är en mycket lyhörd, professionell och förtroendeingivande mäklare som är lätt att tycka om. Sällan skådat en mäklare som är så enkel att ha att göra med och som är snabbare på att svara. Han är tydlig i sin kommunikation och jag skulle anlita honom alla dagar i veckan! Rekommenderar honom varmt, här är en mäklare du kommer vara nöjd med! "
Läs mer
säljare på Fleminggatan 63

01 feb 2021

"Vi är väldigt nöjda med Rikards insatts av våran lägenhetsförsäljning.
Han var påläst, lugn och sansad samt socialt begåvad vilket var en trygghet för oss."
säljare på Odengatan 6

23 sep 2020

"Supernöjd med Rikard som mäklare i min försäljningsprocess. Kompetent, lyhörd och engagerad. Kan starkt rekommendera Rikard till alla som vill ha en lyckad och smidig bostadsaffär!"
säljare på Kungsklippan 14

23 sep 2020

"Trevlig och jordnära mäklare som man litade på. "
säljare på Birkagatan 19

31 maj 2020

"Driven och kunnig mäklare, anlitar med säkerhet fler gånger! "
säljare på Svarvargatan 17

30 jan 2020

"A perfect real estate agent for a perfect sale!"
säljare på Västmannagatan 52

06 dec 2019

"Bästa mäklaren jag jobbat med! "
säljare på Essinge Brogata 20

29 nov 2019

"Jag fick Rikard rekommenderad av min svärmor då jag skulle sälja min förra lägenhet och var så nöjd med honom den gången att det inte var någon tvekan vem jag skulle anlita när det nu var dags att sälja bostad igen. Mycket nöjd med Rikard!"
säljare på Kungstensgatan 55

08 nov 2019

"Rikard levererar trovärdighet som ingen annan mäklare jag träffat. Kan han inte svara så meddelar han i efterhand svaret såväl till mig som till köpare. Det har framkommit i flera frågor. Alla svar har alltid letat sig fram till rätt mottagare. Att inte lova saker som man inte vet om man kan håll..."
"Rikard levererar trovärdighet som ingen annan mäklare jag träffat. Kan han inte svara så meddelar han i efterhand svaret såväl till mig som till köpare. Det har framkommit i flera frågor. Alla svar har alltid letat sig fram till rätt mottagare. Att inte lova saker som man inte vet om man kan hålla är key för trovärdigheten och där är Rikard helt oslagbar. En mäklare jag vill både sälja med och köpa av!"
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 11B

02 okt 2019

"Rikard har utfört sitt uppdrag till perfektion på alla plan. Som gammal kollega i branschen sen 12 år tillbaka så var jag väldigt kräsen till valet av mäklare. Rikard uppfyllde de från början högt ställda förväntningarna med råge och har visat prov på en unik fingertoppskänsla i de mest känsliga ..."
"Rikard har utfört sitt uppdrag till perfektion på alla plan. Som gammal kollega i branschen sen 12 år tillbaka så var jag väldigt kräsen till valet av mäklare. Rikard uppfyllde de från början högt ställda förväntningarna med råge och har visat prov på en unik fingertoppskänsla i de mest känsliga delarna av förmedlingsprocessen där affärer ofta faller. Jag hade från början räknat med att jag nu och då skulle lägga mig i mäklaruppdragets utförande för att stilla mitt kontrollbehov men jag kunde verkligen ”sitta helt still i båten” från start till mål. Som kollega och därmed konkurrent i branschen tar det nästan emot att säga men betyget blir 10/10.
Kommer aldrig anlita någon annan än Rikard på Vision framöver i mina fortsatta fastighetsaffärer.
"
Läs mer
säljare på Skeppargatan 90

01 jul 2019

"Vi vill med detta utfärda en stark rekommendation av Rikard som är en oerhört duktig, kompetent, erfaren och engagerad mäklare. Vi har kommit i kontakt med många mäklare genom åren, både som säljare och köpare, och Rikard är den i särklass den bästa mäklare som vi har träffat. Rikard är ärlig, dr..."
"Vi vill med detta utfärda en stark rekommendation av Rikard som är en oerhört duktig, kompetent, erfaren och engagerad mäklare. Vi har kommit i kontakt med många mäklare genom åren, både som säljare och köpare, och Rikard är den i särklass den bästa mäklare som vi har träffat. Rikard är ärlig, drivande, tydlig och hårt arbetande. Vi anlitade Rikard på rekommendation från flera källor och vi kommer att fortsätta rekommendera honom till alla vi känner. "
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 25A

28 jun 2019

"Seriös och kunnig, överträffade mina förväntningar! +++++"
säljare på Smedsbacksgatan 1

04 mar 2019

"Mycket, mycket nöjd med mäklaren. Särskilt tillgängligheten om jag sökte kontakt och mäklaren var upptagen fick jag alltid det meddelandet och mäklaren tog kontakt med mig när han var tillgänglig igen."
säljare på Brännkyrkagatan 87

29 nov 2018

"Rekommenderas varmt."
säljare på Döbelnsgatan 93

26 nov 2018

"Rikard gjorde ett fantastiskt bra jobb. Han är trevlig, proffesionellt och lägger ner all tid som affären kräver för att nå högsta slutpris och nöjda kunder. Vi är mycket nöjda och har rekommenderat Rikard till alla vänner som går i säljtankar. Han får full pott i betyg!"
"Rikard gjorde ett fantastiskt bra jobb. Han är trevlig, proffesionellt och lägger ner all tid som affären kräver för att nå högsta slutpris och nöjda kunder. Vi är mycket nöjda och har rekommenderat Rikard till alla vänner som går i säljtankar. Han får full pott i betyg!"
Läs mer
säljare på Hagagatan 20

25 okt 2018

"Jag vill gärna rekommendera Rickard till alla som ska sälja sin bostad. Väldigt engagerad och lyhörd med mycket kunskap så han kunde leda mig genom hela processen. Jag litade till fullo på Rickard från början till slut och han lyckades sälja min lägenhet till rekordpris. Suverän mäklare. "
"Jag vill gärna rekommendera Rickard till alla som ska sälja sin bostad. Väldigt engagerad och lyhörd med mycket kunskap så han kunde leda mig genom hela processen. Jag litade till fullo på Rickard från början till slut och han lyckades sälja min lägenhet till rekordpris. Suverän mäklare. "
Läs mer
säljare på Bergsgatan 51

21 aug 2018

"Bästa mäklare jag har haft!!"
säljare på Torsgatan 82

18 jun 2018

"Superproffsig rakt igenom!"
säljare på Vikingagatan 28

01 jun 2018

"Rikard är otroligt god personkännedom. Han ger ett lugnt och professionellt intryck och inger ett förtroende redan från första värdering.
Fantastisk mäklare vi hoppas att få använda igen någon gång!"
säljare på Bråvallagatan 7

25 maj 2018

"En mycket professionell, trevlig och lugn mäklare med stort engagemang och lätt att samarbeta med. Han har ingen assistent som förser honom med fakta om objektet, utan tar reda på allting själv. Vi tror att det gör stor skillnad. Vi kan varmt rekommendera honom till nya uppdrag. "
"En mycket professionell, trevlig och lugn mäklare med stort engagemang och lätt att samarbeta med. Han har ingen assistent som förser honom med fakta om objektet, utan tar reda på allting själv. Vi tror att det gör stor skillnad. Vi kan varmt rekommendera honom till nya uppdrag. "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 39

26 feb 2018

"Mycket professionell och lyhörd mäklare som jag gärna rekommenderar"
säljare på Kungsgatan 86

29 jan 2018

"Rikard är mycket trevlig och lyhörd. Han återkopplar fort och ger bra råd kring upplägg, taktik etc. "
säljare på Högalidsgatan 13A

06 nov 2017

"Bra och sympatisk, fick en bra känsla direkt. Rekommenderar gärna honom till andra"
säljare på Surbrunnsgatan 34A

25 sep 2017

"Väldigt professionell, seriös, lyhörd och trevlig mäklare. Enkel att få tag på och väldigt engagerad. Helnöjd med insats och resultat!"
säljare på Celsiusgatan 2

11 sep 2017

"Vi är väldigt nöjda med Rikard som mäklare. Vi har både köpt av, och sålt med honom. Båda gångerna har vi upplevt honom som trevlig och tillmötesgående. Under vår försäljning har han alltid hållit oss underrättade i vad som händer och man förstår tydligt den plan han följer för att man ska få en ..."
"Vi är väldigt nöjda med Rikard som mäklare. Vi har både köpt av, och sålt med honom. Båda gångerna har vi upplevt honom som trevlig och tillmötesgående. Under vår försäljning har han alltid hållit oss underrättade i vad som händer och man förstår tydligt den plan han följer för att man ska få en så bra försäljning som möjligt. Han har bra koll på hur marknaden ser ut och fungerar och jag upplever honom som ärlig. Jag skulle absolut rekommendera andra att använda Rikard som mäklare."
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 34A

24 aug 2017

"BÄST belt enkelt! Sålde min lya från USA och Rikard var en klippa genom hela processen."
säljare på Odengatan 81

07 jun 2017

"Rikard skötte försäljningen av vår 2a i Vasastan utmärkt. Han var mycket engagerad och viktigast av allt så fick vi det pris vi ville ha plus lite till. "
säljare på Rörstrandsgatan 19

01 feb 2017

"Rikard är erfaren, förtroendeingivande, påläst och aktiv utan att vara påträngande. Precis så som de flesta vill att en mäklare ska vara när man köper bostad, vilket såklart är viktigt för mig som säljare. Jag är supernöjd! "
säljare på Tegnérgatan 57A

01 feb 2017

"Trygg, noggrann och fantastisk duktig mäklare som fick både säljaren och köparen att känna sig trygga och nöjda med affären. Rekommenderas starkt!!!"
säljare på Pilgatan 28

01 feb 2017

"Stort tack till Rikard Reinedahl för ditt personliga engagemang, från första sekund har du visat att du är en av Sveriges bästa mäklare enligt min mening. Bra jobbat, du överträffade mina förväntningar och visade ett fantastiskt engagemang vid försäljningen av min lägenhet. Jag har rekommenderat ..."
"Stort tack till Rikard Reinedahl för ditt personliga engagemang, från första sekund har du visat att du är en av Sveriges bästa mäklare enligt min mening. Bra jobbat, du överträffade mina förväntningar och visade ett fantastiskt engagemang vid försäljningen av min lägenhet. Jag har rekommenderat dig vidare till flera personer i mitt nätverk. Det var också så jag fick tips om dig, via en vän som varit så nöjd med sina lägenhetsförsäljningar. Tack till teamet på Vision Mäkleri för ert professionella upplägg!"
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 3

01 feb 2017

"Rikard ger ett mycket lugnt och seriöst intryck och jag kände mig väldigt trygg med honom som mäklare. Att han också är lyhörd och ärlig är något jag uppskattar stort."
säljare på Industrigatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
18 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
91 av 94 säljare
Rikard satte rätt förväntningar på slutpriset
78 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 90 säljare
Rikard var tydlig och höll mig uppdaterad
95 av 95 säljare

Rikard på kartan.

237 tidigare bostäder
1 bostad till salu
95 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
1 rum, 26 m²
95 961 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 725 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 225 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 66 m²
Utropspris: 7 225 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Gamla Filmstaden
2 rum, 47,5 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 37 m²
7 920 000 kr
Lägenhet Gärdet
-75 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
6 250 000 kr
Lägenhet Odenplan
-145 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.