Rany Younan

Profilbild för Rany Younan
Säljarfavorit
Rany Younan
4.8 / 5
(162 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
25 st
65 825 000 kr

Bakgrund

Rany Younan jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-02-22. Rany har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2022. Rany har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 89 270 000 kr.

Presentation

Hej jag jobbar lokalt på Hisingen med försäljning av bostadsrätter.

Jag är en tidigare elitfotbollsspelare vilket har fått mig att tackla många utmaningar. Som fotbollsspelare har jag lärt mig att samarbeta med mina lagkamrater och dessutom fått lära mig vad som krävs för att nå ett framgångsrikt resultat.

Under mina år har jag även jobbat som bankrådgivare vilket gett mig väldigt mycket kunskap om hushållets ekonomi.

Som mäklare strävar jag efter att jobba med trygghet, service och långsiktiga relationer med dig som kund. Med en ärlig och öppen kommunikation kan vi tillsammans nå det bästa resultatet för dig.

Jag har i min bakgrund en lång arbetserfarenhet. Innan jag påbörjade min utbildning jobbade jag som bankrådgivare under 5 år. Jag har en examen via Högskolan Väst.

Säljare om Rany.

27 jan 2022

"Rany är en fantastisk mäklare och jag rekommenderar honom stort till varje säljare. Han är ärlig, han är snabb och han är kompetent."
säljare på Nolehultsvägen 7

12 jan 2022

"Supergrym som vanligt! Anlitat Rany för andra gången och vi är jättenöjda med både försäljning och köp, allt över förväntan!"
säljare på Svarvstensvägen 16

23 dec 2021

"Öppen, ärlig och målmedveten. Rekommenderar Rany starkt till alla som har en bostad att sälja på Hisingen! "
säljare på Sagogången 44

20 dec 2021

"Rany var pigg och på gjorde ett grymt jobb! Vi är mycket nöjda!"
säljare på Borstbindaregatan 1

14 dec 2021

"I sökandet efter rätt person träffade vi ett gäng olika mäklare från olika byråer. Med facit i hand var Rany helt rätt person som gav oss de rätta förutsättningarna direkt från första mötet. Rany skötte uppgiften utmärkt helt enkelt. Alltifrån första mötet till att bostaden såldes. Han har varit tillgänglig, ärlig och målinriktad. Jag rekommenderar honom starkt till säljare på Hisingen. "
säljare på Rundbäcksgatan 1

21 nov 2021

"Klockren mäklare "
säljare på Konvaljegatan 6

19 nov 2021

"Rany var noggran och följdsam i processen från dag ett. Han lyckades överträffa mina förväntingar och skapade en otroligt bra win-win situation för bägge mig som säljare men även köparen.
Otroligt nöjd och rekommenderar starkt Rany till kommande bostadsförsäljningar! "
säljare på Lindholmshamnen 13

23 sep 2021

"Vid första kontakten med Rany var vårt första intryck att han var en genuin mäklare med ett ordentligt driv. Hans tillgänglighet var utomordentlig, speciellt då detta var vår första bostadsförsäljning och vi hade många frågor. Sammanfattningsvis vill vi dela vår starka rekommendation av att anlita honom som mäklare för era försäljningar. "
säljare på Mårbackagatan 21

06 sep 2021

"Fantastisk mäklare som alltid höll oss uppdaterade med vad som hände, när vi behövde agera och höll oss lugna. Vi litade helt på den strategi som Rany satte och litade på processen. "
säljare på Glöstorpsvägen 16J

26 aug 2021

"Han var väldigt positiv och trevlig glad!Vi är mycket nöjda med honom."
säljare på Båtsman Lustigs gata 47

26 aug 2021

"Rany är grym på det han gör. Lyhörd, engagerad och målmedveten. Kommer deffinitivt använda honom i kommande försäljningar."
säljare på Arvesgärde 36

19 aug 2021

"Bästa Mäklaren och stor kompetens kände mig väldigt säker och kunde lita på honom . "
säljare på Cederflychts gata 5

29 jul 2021

"Stort tack Rany! - Teamwork makes The Dream Work!
Jag kan ge Rany Younan mina varmaste rekommendationer. Han är kundorienterad, driven, strategisk, affärs-, mål- och resultatorienterad. Behaglig personlighet och förtroende ingivande. Ger råd och rekommendationer utifrån sin trygghet och dokumenterad yrkeserfarenhet samt kundanpassar utifrån specifikt objektet. Inom loppet av en månad fick vi sålt ett dödsbo i befintligt skick och till ett mycket fint pris. Dialogen från min start kontakt med Rany fungerade fint hela vägen och avstämningar, tillgänglighet för frågor mm fungerade perfekt./EV
"
säljare på Prilyckegatan 131

17 jun 2021

"The fee is very high for the apartment we sold."
säljare på Litteraturgatan 218

31 maj 2021

"Vi är i helheten nöjd "
säljare på Styrfarten 2C

28 maj 2021

"Rany fick starta i uppförsbacke eftersom han hade tidspress på sig och fick hantera en stressad och frustrerad kund. Han låste affären på bara 2 arbetsdagar. Otroligt imponerad och tacksam. Stort tack, Rany. Full pott från mig."
säljare på Arvesgärde 7

18 maj 2021

"En kanonkille som alltid svarade på sms och mail och verkade jobba dygnet runt!"
säljare på Prilyckegatan 401

02 maj 2021

"Rany kändes väldigt professionell men samtidigt jordnära direkt när han kom till vår bostad. Det fanns inga som helst tveksamheter från första träffen till försäljning av bostaden. "
säljare på Kabbeleksgatan 2B

30 apr 2021

"Rany Younan var fantastisk i sin hantering kring försäljningen av min bostad. Allt han gjorde var välgenomtänkt och med ett fantastiskt lugn. Rany kommer alltid vara min mäklare efter denna fantastiska affär och jag rekommenderar Rany till alla som är ute efter en försäljning av sin bostad. "
säljare på Solventilsgatan 4

29 apr 2021

"Fantastisk engagerad Mäklare! Som gjorde ett grymt jobb från början till slutet. Bästa mäklaren ja har haft! Skulle starkt rekommendera Rany! "
säljare på Penselgatan 10

13 apr 2021

"Helt fantastisk "
säljare på Ängskogsvägen 34B

09 apr 2021

"Snabb affär inga krångligheter enkelt vid försäljningen"
säljare på Båtsman Grås gata 10

17 mar 2021

"En mäklare som har hög engagemang och bra service!
"
säljare på Arvesgärde 34

03 feb 2021

"Allt toppen utom att försäljningsskylten fortfarande sitter kvar utanför porten. Bästa mäklaren!"
säljare på Penselgatan 6

11 jan 2021

"Grym mäklare, lätt att ha att göra med."
säljare på Sagogången 33

10 nov 2020

"Skulle gissa max 40 tim inkl foto = 1500:-/tim vilket är ganska högt även om vi är mycket nöjda.
"
säljare på Penselgatan 6

06 nov 2020

"Superbra mäklare utan konstigheter! Ärlig, hjälpsam och lätt att få tag på. Är mycket nöjd med våran försäljning som gick smidigt och snabbt. Kan varmt rekommendera Rany!"
säljare på Gröna Annas gata 11

06 nov 2020

"Rany är väldigt driven och engagerad mäklare som levererar.
Han är proffsig och gjorde allt för att vi ska få bra betalt.
Rekommenderar helt klart Rany 5/5 stjärnor!"
säljare på Önskevädersgatan 51

04 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Rany"
säljare på Molnvädersgatan 32

02 okt 2020

"Rany var väldigt kunnig och lyhörd, gav mig bra råd om förbättringar som gjorde att det blev en lyckad affär. Jag skulle varmt rekommendera honom till alla som tänker sälja sin lägenhet!"
säljare på Arvesgärde 17

07 jul 2020

"Otroligt nöjd med Rany som mäklare. På bara en vecka sålde han våran lägenhet och var mycket engagerad och proffsig redan från första mötet. Alltid lättillgänglig och mycket kunnig. Rekommenderar starkt!"
säljare på Långängen 12

10 jun 2020

"Rany Younan är en lätthanterlig person som är driven. Han lyssnar och finner en lösning tills kunden blir nöjd. Med sin ihärdighet och tålamod kan jag lugnt säga att Rany Younan är rätt person att vända sig till om man vill sälja sin bostad. Han löser det."
säljare på Sagogången 1

10 jun 2020

"Bra mäklare på alla sätt och vis."
säljare på Guldpokalsgatan 8A

10 jun 2020

"Tacksam för ditt enorma tålamod!
Fanns så många om och men kring mammas avlidne mans arvingar.
Tack Rany!!!"
säljare på Körkarlens gata 9

04 jun 2020

"Rany skötte sig utmärkt vid försäljningen av min lägenhet. Han är vänlig, trevlig och effektiv.
Lite konstruktiv kritik. Rany önskade ett snabb avslut vilket inte är fel. Lite mer tålamod, en förhandlingsrond till med intressenterna enligt mitt önskemål gav en positiv utdelning!"
säljare på Arvesgärde 41

25 maj 2020

"Jag kan varmt rekommendera Rany. En mäklare i världsklass, lyhörd och serviceinriktad är två egenskaper som kännetecknar honom. Han är även proffsig och kunnig inom sitt område."
säljare på Långängen 12

15 maj 2020

"Tack Rany för all hjälp."
säljare på Lillekärr Norra 114

24 apr 2020

"Väldigt proffsigt och bra bemötande från start av Rany. Påläst, ödmjuk och intresserad av sitt uppdrag. Försäljningen av min bostad gick väldigt smidigt och kan varmt rekommendera Rany."
säljare på Långängen 1B

15 apr 2020

"Rany Younan, skickade ett sms till mig efter att han sålt en lägenhet med ca 200 000kr över toppsnittet i vårt område. Jag hade planer på att sälja min bostad om ca 1 år.
När Rany hade sålt för ett rekordpris samtidigt som Covid-19 började sprida oro i marknaden så såg jag ett bra läge att sälja.
Jag har möjlighet att stå utanför bostadsmarknaden ett tag och se vad som händer samtidigt som jag får lite tid att leta efter något nytt boende. Jag sålde precis i samband när marknaden svalnade lite och fick där med inte riktigt vad vi önskat.
Min lägenhet är i helt nyrenoverat och väldigt fräsch och vi hade satt ribban högt efter vi sett ett par lägenheter som sålts på strax över 2,6 och 1 på 2,710 och Ranys sälj på 2,740. (kanske var Rany som sålde den på 2,710?, vet ej?)
De bästa lägenheterna som säljs i området har gått för 2,550 och det är där taket normalt ligger. Det är endast några fåtal som stigit över 2,550 och vår såldes för 2,575.
Tar man med det i beräkningen så har vi fått över våra tidigare förväntningar innan det kom 4 stycken andra bostäder i området som sålt över 2,550.
Affären gick snabbt och lätt och vi är mer än nöjda med tanke på alla omständigheter.
Vi känner att vi gjort en smidig, snabb och mycket bra affär.
Jag kan rekommenderar att i vart fall prata med Rany och kika vad han har för köpare till er bostad eftersom han hade redan köpare som kunde ge mer än vad de andra lägenheterna i toppskicket gått för. (utom de 4 rekordpriserna)
Vi sparade in på styling, annonser, visningar och andra kostnader. Samt Rany tog rimligt betalt."
säljare på Arvesgärde 31

23 mar 2020

"helt ok :)"
säljare på Svarvstensvägen 27

19 mar 2020

"Han hejar på barcelona, var inte nöjd med det :))
Sålde min nuvarande lgh o köpte framtid lgh genom honom o jag är nöjd."
säljare på Cederflychts gata 13

31 jan 2020

"Trevlig, lyhörd, bekväm, lugn och bra på det han gör!"
säljare på Solstrålegatan 24

07 jan 2020

"Full pott i alla kategorier! Vi är supernöjda med Rany:)"
säljare på Litteraturgatan 209

11 dec 2019

"Snäll o driven fortfarande ung i branschen men tror att han kommer bli en av dem bästa mäklarna i Göteborgs regionen och förhoppningsvis i hela landet"
säljare på Sagogången 28

02 dec 2019

"Rany är en bra mäklare. Han lyssnarväl till våra åsikter och samtidigt ge några av hans råd för att hjälpa oss förbättra. "
säljare på Heidenstams gata 5

11 nov 2019

"Grymt duktigt!"
säljare på Ingebäckslyckan 71

21 okt 2019

"Jag träffade Rany på en av visningarna som jag gick på i området som jag ville köpa. Efter det bestämde jag mig för att låta honom sköta min försäljning på grund av hur lätt han var att prata med och hur lättillgänglig han var. Han arbetade hårt för att nå mina förväntningar och fick sålt min lägenhet redan någon dag efter att han fått nycklarna. Vill man ha en pålitlig mäklare som kan maximera bostadens värde så är Rany rätt person för jobbet. "
säljare på Sagogången 8

16 okt 2019

"Väldigt trevlig och alltid tillgänglig. Fick till en super-deal med en köpare. Väldigt nöjd!"
säljare på Gröna Annas gata 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
89 270 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
148 av 159 säljare
Rany satte rätt förväntningar på slutpriset
132 av 159 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
156 av 160 säljare
Rany var tydlig och höll mig uppdaterad
161 av 162 säljare

Rany på kartan.

216 tidigare annonser
4 bostäder till salu
161 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 350 000 kr
3 rum, 81,5 m²
29 012 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 923 kr/mån
4 rum, 90 m²
Lägenhet, Göteborg
6 276 kr/mån
4 rum, 93,4 m²
Lägenhet, Göteborg
6 086 kr/mån
4 rum, 96 m²
Lägenhet, Göteborg
6 633 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 800 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 50 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 155 000 kr
2 rum, 53,1 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Backatorp
+ 105 000 kr
3 rum, 77,4 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 500 000 kr
Lägenhet Tuve
-100 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rany är en fantastisk mäklare och jag rekommenderar honom stort till varje säljare. Han är ärlig, han är snabb och han är kompetent."
3 900 000 kr
Lägenhet Gerrebacka
+ 300 000 kr
96 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supergrym som vanligt! Anlitat Rany för andra gången och vi är jättenöjda med både försäljning och köp, allt över förväntan!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.