Pia Woo

Profilbild för Pia Woo
Säljarfavorit
Pia Woo
4.8 / 5
(47 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
11 st
24 370 000 kr

Bakgrund

Pia Woo jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2013-09-30. Pia har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2022. Pia har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 47 755 000 kr.

Presentation

Anser du att personligt engagemang, stort affärssinne och ett brinnande intresse för människor och relationer är viktiga egenskaper hos den som vägleder dig genom en av livets viktigaste affärer? Då är jag rätt fastighetsmäklare för dig.
Jag har varit verksam inom försäljning under hela min yrkeskarriär och 2007 tog jag steget att utbilda mig till fastighetsmäklare - ett av de roligaste jobben man kan ha!

Mäklarbyrå


Säljare om Pia.

19 maj 2022

"Pia är lyhörd, engagerad, rak, tydlig och väldigt enkel att ha att göra med. Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Gräsvägen 1F

15 maj 2022

"Andra gången vi har använt oss av samma mäklare och vi är lika nöjda denna gång som då. Rekommenderas starkt."
säljare på Grönsångarvägen 16

14 maj 2022

"Vi har verkligen varit supernöjda med Pias tjänster! Har anlitat henne tidigare med samma fantastiska resultat. En mäklare som har en tydlig tanke och stort engagemang, samtidigt som hon är lyhörd för våra behov. Rekommenderas starkt!"
säljare på Gulmåravägen 20

05 maj 2022

"Rekommenderas. Mycket bra koll på allting.
Inga krusiduller. "
säljare på Rönnvägen 85

31 mar 2022

"Pia är en tydlig, effektiv och engagerad mäklare som såg till att vår försäljning gick så snabbt och smidigt som det kunde gå!"
säljare på Bergsslingan 31B

02 mar 2022

"Våran första försäljning av bostad och vi är så tacksamma för Pia. Hon har hjälpt oss i varje detalj, informerat oss vid minsta lilla och engagerat sig till hundra. Ärlig, trevlig och helt fantastik mäklare. "
säljare på Frödings Allé 54B

20 jan 2022

"En mycket kunnig, trevlig, drivande, social och kompetent mäklare. Lätt att få kontakt med, svarar snabbt på frågor som uppkommer.
Vi är mycket nöjda!!"
säljare på Flintakroken 28

18 jan 2022

"Är supernöjd med Pia som är engagerad och lyhörd. Kändes tryggt. Kan verkligen rekommendera Pia! "
säljare på Kantor Edgrens väg 14C

23 nov 2021

"Hon var jättebra hela vägen, både vid köpet av vårt nya hus och försäljningen av det nuvarande, tillgänglig sent, hjälpte oss att räta ut frågetecken om affärerna och återkopplade direkt när något nytt hade hänt"
säljare på Torpadalsstigen 43

02 nov 2021

"Våran husförsäljning gick snabbt och smidigt. Pia är väldigt bra att ha att göra med, rak, tydlig, kunnig och positiv. "
säljare på Länsmansvägen 20

21 okt 2021

"Har fått hjälp av Pia med mina två senaste försäljningar och är supernöjd. Pia går in 100% för det hon gör, hon gör det professionellt, ärligt och engagerat. Har känt mig trygg under hela processen och har alltid fått tag på henne om det är något jag undrar över. Tack Pia, för allt! "
"Har fått hjälp av Pia med mina två senaste försäljningar och är supernöjd. Pia går in 100% för det hon gör, hon gör det professionellt, ärligt och engagerat. Har känt mig trygg under hela processen och har alltid fått tag på henne om det är något jag undrar över. Tack Pia, för allt! "
Läs mer
säljare på Bergsslingan 31

14 okt 2021

"Pia är en fantastiskt målinriktad, lyhörd, pålitlig, ödmjuk och engagerad person. Vi har känt oss trygga under hela processen och hon har varit tydlig om allting. Vi har kunnat kontakta Pia när som under både dag och kväll för frågor och funderingar och hon har alltid tagit sig tid till att svara..."
"Pia är en fantastiskt målinriktad, lyhörd, pålitlig, ödmjuk och engagerad person. Vi har känt oss trygga under hela processen och hon har varit tydlig om allting. Vi har kunnat kontakta Pia när som under både dag och kväll för frågor och funderingar och hon har alltid tagit sig tid till att svara och diskutera. Det finns verkligen ingen som Pia, hon är bäst!
Tusen tusen tack för allting"
Läs mer
säljare på Bergsslingan 31A

09 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Pias insats.
Proffsig, engagerad och med ett stort driv.
Ställde upp till 100% för att vi skulle få en snabb och smidig affär.
"
säljare på Bergsslingan 31C

04 jun 2021

"Pia var otroligt engagerad, men inte på något insmickrande sätt. Hon var mycket effektiv. Hon hade förslag på förbättringar, men var samtidigt lyhörd för hur mycket vi orkade göra. Hon var klar och tydlig. Vi kände genast förtroende för Pia. Skulle vi sälja ett hus igen skulle vi absolut kontakta..."
"Pia var otroligt engagerad, men inte på något insmickrande sätt. Hon var mycket effektiv. Hon hade förslag på förbättringar, men var samtidigt lyhörd för hur mycket vi orkade göra. Hon var klar och tydlig. Vi kände genast förtroende för Pia. Skulle vi sälja ett hus igen skulle vi absolut kontakta Pia. Vi )kommer att rekommendera henne till vänner som ska sälja."
Läs mer
säljare på Hallonvägen 76

04 jun 2021

"Skrev nej på utpriset pga att vi fick 2 miljoner mer men det var ren tur att den spekulanten absolut ville ha detta huset annars hade nog utgångspriset stämt bra"
säljare på Rågvägen 11

25 mar 2021

"Pia är en erfaren och skicklig mäklare - rekommenderas starkt"
säljare på Kantor Edgrens väg 10C

07 dec 2020

"Jag är så otroligt nöjd med Pias insats vid försäljningen av min lägenhet. hon var mycket proaktiv och hittade en spekulant på förhand som hon visste var väldigt intresserad. det gjorde hela affären oerhört smidig och sparade mig mycket oro och bekymmer. Pia har också varit mycket lättillgänglig ..."
"Jag är så otroligt nöjd med Pias insats vid försäljningen av min lägenhet. hon var mycket proaktiv och hittade en spekulant på förhand som hon visste var väldigt intresserad. det gjorde hela affären oerhört smidig och sparade mig mycket oro och bekymmer. Pia har också varit mycket lättillgänglig och effektiv och jag har varit mycket trygg under hela processen att allt varit i sin ordning. hon är dessutom mycket socialt kompetent och det är alltid roligt att träffa henne, mycket härlig stämning runt henne.
jag skulle rekommendera henne direkt om någon ska sälja eller köpa bostad!
tack Pia!
med varm hälsning Solveig "
Läs mer
säljare på Bergsslingan 31C

26 nov 2020

"Så nöjd med försäljningen av mitt radhus. Pia är fantastiskt engagerad, trygg och professionell. Kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Höjdenvägen 6

24 nov 2020

"Att sälja "sitt hem" efter många år i ett älskat hus är stort och känslosamt. Vi är glada att vi anförtrodde Pia denna affär. Pia är lyssnande och lyhörd samtidigt som hon är rak och tydlig med vad som är bäst för affären. Pia är mycket ambitiös och gör allt som behövs för att allt ska bli så bra..."
"Att sälja "sitt hem" efter många år i ett älskat hus är stort och känslosamt. Vi är glada att vi anförtrodde Pia denna affär. Pia är lyssnande och lyhörd samtidigt som hon är rak och tydlig med vad som är bäst för affären. Pia är mycket ambitiös och gör allt som behövs för att allt ska bli så bra som möjligt. Det är ingen tvekan om att hon är ett proffs. Hon trevlig och enkel att prata med och hon var tillgänglig vardag som helg. Hon höll oss uppdaterade under hela processen.
Vi uppskattar också att Pia är mycket noga med att allt ska vara till 100% klart för köparen vad för objekt han köper.
Vi kan därför med nöje rekommendera Pia Woo för din försäljning.
Elisabeth o Stig Holmelin
"
Läs mer
säljare på Hejderidareslingan 76

24 nov 2020

"Helt fantastisk mäklare! Tog sig tid att lyssna på våra önskemål och kom med bra förslag. Vi rekommenderar Pia varmt!"
säljare på Lagman Lumbers väg 41

21 mar 2020

"Mycket hjälpsam och väldigt empatisk jobbade otroligt mycket för att allt skulle bli så bra som möjligt en person som jag tog till mitt hjärta."
säljare på Kolborydsvägen 8

10 jan 2020

"Pia är trevlig och professionell, rak och tydlig samt ärlig med vad man som säljare kan förvänta sig av sin bostadsaffär. Jag har känt mig trygg i kontakten med Pia. Hon är en god förhandlare och har en fingertoppskänsla. "
säljare på Halssmyckevägen 23I

19 sep 2019

"Driven, informativ och positiv inställd. "
säljare på Hedeforsvägen 8

19 sep 2019

"Pia har varit fantastisk från början till slut. Lyhörd, flexibel och tillgänglig. Fick ett stort förtroende från första mötet och blev väl guidad genom försäljningen. Stort Tack till Pia och Mäklarhuset i Lerum! "
säljare på Småkullavägen 18

26 feb 2018

"Vi är väldigt nöjda med Pia. Väldigt lätt att tycka om och alltid snabb respons. Driven och engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Bisittarevägen 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
5
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
47 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
44 av 46 säljare
Pia satte rätt förväntningar på slutpriset
39 av 47 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
46 av 46 säljare
Pia var tydlig och höll mig uppdaterad
47 av 47 säljare

Pia på kartan.

94 tidigare annonser
4 bostäder till salu
46 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 rum, 81 m²
Villa, Lerum
6 rum, 116 m²
Radhus, Lerum
4 800 000 kr
5 rum, 119 m²
40 336 kr/m²
Villa, Lerum
7 rum, 163 m²
Villa, Lerum

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 750 000 kr
Villa Rydsberg
102 m²
1 375 000 kr
Lägenhet Lerum
1 rum, 23 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 550 000 kr
Radhus Floda
4 rum, 115 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pia är lyhörd, engagerad, rak, tydlig och väldigt enkel att ha att göra med. Vi rekommenderar henne starkt!"
2 875 000 kr
Parhus Sjövik
+ 375 000 kr
114 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderas. Mycket bra koll på allting.
Inga krusiduller. "
2 195 000 kr
Lägenhet Lerum
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pia är en tydlig, effektiv och engagerad mäklare som såg till att vår försäljning gick så snabbt och smidigt som det kunde gå!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.