Kolla upp mäklare

Hittamäklare är ett register över alla Sveriges mäklare.

För att vara fastighetsmäklare i Sverige måste man enligt lag vara registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen som är den statliga myndighet för frågor som rör mäklare. Det är endast registrerade mäklare som får förmedla bostäder och planerar du att sälja din bostad bör du kontrollera att din mäklare är registrerad. Det gör du genom att söka fram din mäklare på hittamaklare.se där du ser om mäklaren är registrerad samt hur länge mäklaren har varit registrerad fastighetsmäklare.

Kom igång med din bostadsförsäljning

Börja här

Hittamäklare är ett register över alla Sveriges mäklare och förutom hur länge mäklaren har varit registrerad som fastighetsmäklare ser du även alla försäljningar kopplade till mäklaren, prisutvecklingen för sålda objekt och om mäklaren har blivit rekommenderad av sina tidigare säljare.

Vill du ha hjälp med att hitta mäklare kan du använda Hittamäklares jämförelsetjänst där du får kontakt med relevanta mäklare i ditt område. Alla mäklare i registret är registrerade hos FMI. Registrera din bostad så hjälper vi dig att hitta mäklare helt gratis.