Ola Marklund

Profilbild för Ola Marklund
Ola Marklund
4.8 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Ola Marklund var registrerad mäklare mellan 2005 och 2024.

Presentation

Ola är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Ola.

16 sep 2023

"Arvodesprocenten ngt för hög enligt min åsikt"
säljare på Cedervägen 20

11 apr 2023

"Jag är extremt nöjd med Olas arbete och engagemang. I en tid med svårigheter att sälja hus och med räntehöjningar har han varit en partner att lita på. Han har hela tiden funnits där om jag haft funderingar, alltid svarat snabbt. Han har mycket stor kunskap och kompetens samt att hans sätt som pe..."
"Jag är extremt nöjd med Olas arbete och engagemang. I en tid med svårigheter att sälja hus och med räntehöjningar har han varit en partner att lita på. Han har hela tiden funnits där om jag haft funderingar, alltid svarat snabbt. Han har mycket stor kunskap och kompetens samt att hans sätt som person har gjort hela processen mycket bra från början till slut. Om jag någonsin vill sälja igen är det en självklarhet att jag kommer att vända mig till Ola. Högsta betyg med guldstjärna!"
Läs mer
säljare på Sjöfararevägen 6

29 dec 2022

"I en orolig marknad och värld var det utmanande att hitta rätt köpare men med gott samarbete och prisjustering lyckades vi möta marknaden på den nivån där köpkraft fanns. Ola var alltid lyhörd för våra tankar och idéer."
säljare på Ängslättsvägen 55-44

21 dec 2022

"Ola är lugn, ärlig och saklig vilket inger förtroende hos både köpare och säljare. Han rapporterar och återkopplar löpande och svarar omedelbart på meddelande.
En mycket engagerad och professionell mäklare som vi använt även tidigare och varmt rekommenderar. "
"Ola är lugn, ärlig och saklig vilket inger förtroende hos både köpare och säljare. Han rapporterar och återkopplar löpande och svarar omedelbart på meddelande.
En mycket engagerad och professionell mäklare som vi använt även tidigare och varmt rekommenderar. "
Läs mer
säljare på Kämpingevägen 86

15 dec 2022

"Mycket bra insats"
säljare på Svenstorpsgatan 13

09 nov 2022

"Ola Marklund gav mig en trygghet och kunnighet från första mötet Höll mig hela tiden informerad och gav alltid bra svar på mina frågor "
säljare på Ekbackegatan 28

08 jul 2022

"Tyvärr var marknaden inte så bra just nu med räntehöjningar och allt prat om ännu högre räntor. Detta gjorde att marknaden var lite svajig och vi känner att det var riktigt bra att ändå få sålt till ett vettigt pris. Omöjligt för Ola att vet detta när värderingen gjordes. Vi är fantastisk nöjda m..."
"Tyvärr var marknaden inte så bra just nu med räntehöjningar och allt prat om ännu högre räntor. Detta gjorde att marknaden var lite svajig och vi känner att det var riktigt bra att ändå få sålt till ett vettigt pris. Omöjligt för Ola att vet detta när värderingen gjordes. Vi är fantastisk nöjda med Ola och kan verkligen rekomendera honom."
Läs mer
säljare på Västra Fädriften 23

26 apr 2022

"Bästa mäklaren som går att hitta! Proffsig, engagerad och oerhört kompetent!"
säljare på Scaniaplatsen 21D

21 apr 2022

"Allt har været meget informative fra dig Ola! Du virker meget tillidsväkkende og rolig, og efterlader et godt indtryk af dig som person. Tak Ola!"
säljare på Cedervägen 12

30 mar 2022

"Väl insatt i lokal marknad och ett bra kundnätverk. Erfaren mäklare, som gav goda råd med en bra känsla för timing och försäljningsprocess. "
säljare på Falsterbohusvägen 1

08 nov 2021

"Ola är en proffsig och kompetent mäklare. På ett rakt och tydligt sätt vägledde han oss genom försäljningen. Mycket lyhörd och han gav plats för våra tankar och funderingar. Trots att marknaden stagnerat gav Ola oss tydliga och bra förslag för att nå ”rätt” köpare. Lugnt och metodiskt rodde han o..."
"Ola är en proffsig och kompetent mäklare. På ett rakt och tydligt sätt vägledde han oss genom försäljningen. Mycket lyhörd och han gav plats för våra tankar och funderingar. Trots att marknaden stagnerat gav Ola oss tydliga och bra förslag för att nå ”rätt” köpare. Lugnt och metodiskt rodde han oss i land och vi fick ett lyckat avslut. Tack Ola!"
Läs mer
säljare på Kurlands Byaväg 12-0

25 okt 2021

"Ola är mycket professionell utan att vara för ”på” och säljande. Man ges som säljare mycket utrymme för egna tankar och funderingar och han upplevs lyhörd inför våra önskemål. "
säljare på Ripagatan 44

04 okt 2021

"Bästa betyg till mäklaren som var lätt att få tag i samt höll oss uppdaterade under hela försäljningen "
säljare på Sidensvansvägen 26

16 aug 2021

"Ola var professionell, oerhört kompetent och lyhörd gentemot oss säljare och vad vi uppfattade även gentemot spekulanter. Han kommunicerade tydligt och rakt och satte realistiska mål. Under försäljningsprocessens alla steg var Ola tillgänglig samt närvarande som stöd. Vi är väldigt nöjda med det..."
"Ola var professionell, oerhört kompetent och lyhörd gentemot oss säljare och vad vi uppfattade även gentemot spekulanter. Han kommunicerade tydligt och rakt och satte realistiska mål. Under försäljningsprocessens alla steg var Ola tillgänglig samt närvarande som stöd. Vi är väldigt nöjda med det utförda arbetet."
Läs mer
säljare på Brevduvegatan 8

31 jul 2021

"Ola är en utomordentlig mäklare. Lugn och harmonisk. Proffsig"
säljare på Vinkelgatan 2

22 jun 2021

"Ola är jätteproffsig och kompetent. I samband med vår försäljning tog han sig tid för frågor från såväl mig som från intressenterna. Han tog sig tid att läsa in sig på vårt objekt så att han kunde förmedla huset på ett bra sätt och såg verkligen de mest positiva delarna av huset och förmedlade ut..."
"Ola är jätteproffsig och kompetent. I samband med vår försäljning tog han sig tid för frågor från såväl mig som från intressenterna. Han tog sig tid att läsa in sig på vårt objekt så att han kunde förmedla huset på ett bra sätt och såg verkligen de mest positiva delarna av huset och förmedlade ut dem till intressenterna.
För mig som säljare var Ola ett jättebra bollplank genom hela försäljningsprocessen och han kom med goda råd efterhand. Min upplevelse är att han även hade en bra dialog med köparna och att de också kände stort förtroende för honom.
Jag är jättenöjd med hela försäljningsprocessen av vårt hus!"
Läs mer
säljare på Trulsibrunnvägen 8B

09 jun 2021

"Ola var lyhörd men samtidigt tydlig med vad han tyckte skulle åtgärdas och inte så att jag kunde lägga min insats med att ställa iordning mitt hus inför försäljning på en rimlig och relevant nivå."
säljare på Movägen 5

17 maj 2021

"Erfaren mäklare som arbetar metodiskt, lågmält och med tyngd."
säljare på Salongsgatan 56A

17 maj 2021

"Ola er bara super klass ;) "
säljare på Grönby Söderväg 152-0

16 apr 2021

"Valet av mäklaren avgjordes av hans lyhördhet, och lugna framträdanden "
säljare på Kurlands Byaväg 18-0

13 apr 2021

"Ola är mycket engagerad, kunnig samt lyhörd till såväl säljare som köpare - vilket skapar den bästa möjligheten för en lyckad bostadsaffär. Jag kan varmt rekommendera Ola och SkandiaMäklarna. "
säljare på Adress saknas

13 apr 2021

"Kunnig, saklig och korrekt med ett bra driv"
säljare på Storvägen 42

26 mar 2021

"Vi är mycket nöjda. Bilder på bostad och marknadsföring var utmärkt. Stort intresse och många på visning gav maximal effekt. Överträffade våra förväntningar på utfall under en bra process i högt tempo."
säljare på Ärtholmsvägen 188

18 feb 2021

"Ola är en mycket noggrann och kompetent mäklare. Allt var smidigt och proffsigt utfört. Svarade direkt på frågor, och återkopplade längst hela vägen.
Vi kan varmt rekommendera Ola. Och kommer anlita honom igen, om vi ska sälja eller köpa.
"
säljare på Snäckgatan 57

11 feb 2021

"Mycket bra arbete av mäklarna"
säljare på Formansgatan 19

21 jan 2021

"Fantastiskt bra insats av Ola, som med sin erfarenhet och personliga känsla för området lyckades skapa ett så stort intresse för vår fastighet. "
säljare på Östra Torp 6:210

15 nov 2020

"Proffsig, lyhörd, kunnig och engagerad mäklare. Kan varmt rekommendera Ola."
säljare på Enviksvägen 6

08 nov 2020

"Mycket professionell, kunnig och lugn! Har största förtroende för honom."
säljare på Entitevägen 5

11 sep 2020

"Ola har visat stort engagemang från början till slut och varit en stor tillgång för mig som säljare. Då Ola har ett intresse för fastigheter och säljprocessen som helhet har jag upplevt att han har varit en bra länk mellan mig och köparen - för att skapa en affär där båda parter är fullt insatta ..."
"Ola har visat stort engagemang från början till slut och varit en stor tillgång för mig som säljare. Då Ola har ett intresse för fastigheter och säljprocessen som helhet har jag upplevt att han har varit en bra länk mellan mig och köparen - för att skapa en affär där båda parter är fullt insatta samt nöjda efteråt.
Kan varmt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Gröna Torg 3

31 aug 2020

"Rekommenderar verkligen Ola, mycket nöjd med allt. Bra kontakt, mycket uppdaterande och oerhört kunnig med att läsa av olika situationer i förhandlingsprocessen."
säljare på Penningstråket 8A

04 maj 2020

"Kompetent och mycket sympatisk och trevlig!
Glad och mycket kunnig! Lyssnade väl på mig som säljare och förklarade det jag inte förstod!
Mina varmaste rekommendationer!!
Guje Fahlström Roth"
säljare på Vårhaga gränd 29

17 mar 2020

"Ola är väldigt professionell, inger ett stort förtroende med en hög grad av integritet. Han är lyhörd och skapar tillit. Dessa ord stämmer helt överens i Olas sätt att vara och agera och hantera hela processen. Han har även visat på en uthållighet och det har känts tryggt att ha Ola som mäklare i..."
"Ola är väldigt professionell, inger ett stort förtroende med en hög grad av integritet. Han är lyhörd och skapar tillit. Dessa ord stämmer helt överens i Olas sätt att vara och agera och hantera hela processen. Han har även visat på en uthållighet och det har känts tryggt att ha Ola som mäklare i detta uppdrag. Valet föll på Ola då jag värderar någon som levererar och agerar bakom orden. Stort tack!"
Läs mer
säljare på Appelins väg 8

31 maj 2019

"Förtrorendeingivande, lyhörd och kompetent med god känsla för affären. Han balanserar parternas intressen på ett taktfullt sätt. Rekommenderas varmt."
säljare på Pilevägen 15B

24 apr 2019

"Proffsig, tydlig och ärlig"
säljare på Ringvägen 113

15 apr 2019

"Jag är mycket nöjd.Mäklaren lyckades sälja ett inte helt lättsålt objekt till ett rimligt pris mycket snabbt."
säljare på Stadsallén 21

01 feb 2019

"Mkt snabbt på plats när vi behövde råd. Eftersom jag är ombud till mina gamla föräldrar uppskattade jag att Ola var tydlig när han informerade dem och inte körde med ”säljsnack”. "
säljare på Möllevägen 42C

18 okt 2018

"Väldigt duktig och engagerad mäklare,
Jag är mycket nöjd."
säljare på Dalhemsvägen 143-39

24 sep 2018

"Mäklare med kunskap om det lokala förutsättningarna!"
säljare på Sjögatan 14

08 jun 2018

"Andra gången vi använde Ola som mäklare till en försäljning och vi är mycket nöjda. "
säljare på Birgittavägen 16

22 maj 2018

"Kan varmt rekommendera Ola Marklund på Landgren & Co.
Bästa mäklaren jag har haft, full av energi, lyhörd, positiv, svarade alltid både på samtal o sms.
Ola får högsta betyg utav mig!
"
säljare på Sjögatan 14

17 apr 2018

"Kompetent och väl insatt i området med en god förståelse för helheten "
säljare på Sjögatan 14

16 okt 2017

"Ola är en mycket erfaren och proffesionell mäklare. Vi trodde inte att vår lägenhet skulle säljas snabbt men det gjorde den!"
säljare på Ripagatan 43A

26 mar 2017

"I frågan ovan står ordet "charmig", vilket jag tycker är ett konstigt ordval. Vi valde Ola för just hans personlighet. Lugn, förtroendeingivande och saklig. Tror han upplevs ärlig o bra både inför säljare o köpare. Toppenbra! "
säljare på Hylletorpsvägen 2

14 mar 2017

"Mkt trevlig och bra. Kunde ej blivit bättre. Vi är väldigt nöjda. "
säljare på Falsterbovägen 103

11 maj 2016

"Ola Marklund är den absolut bästa mäklaren man kan anlita!"
säljare på Per Albin Hanssons väg 50A

21 apr 2016

"Jag upplevde Ola som mkt seriös, intresserad och professionell.,Han har varit personlig utan att bli påträngande, något som jag uppskattade mycket. Dessutom var han lyhörd för mina önskemål, positiv och lätt att samarbeta med. Jag är helt nöjd med hans insats."
"Jag upplevde Ola som mkt seriös, intresserad och professionell.,Han har varit personlig utan att bli påträngande, något som jag uppskattade mycket. Dessutom var han lyhörd för mina önskemål, positiv och lätt att samarbeta med. Jag är helt nöjd med hans insats."
Läs mer
säljare på Rådjursstigen 12

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
90 av 94 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
92 av 93 säljare
Ola var tydlig och höll mig uppdaterad
95 av 95 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ola på kartan.

178 tidigare bostäder
95 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Västra Ingelstad
9 rum, 107 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Centrum
7 rum, 170 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Limhamn-Bunkeflo
5 rum, 109 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
3 rum, 70,5 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Sydkusten
6 rum, 129 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.