Nikola Zivkovic

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Eslöv  /  Nikola Zivkovic
Profilbild för Nikola Zivkovic
Nikola Zivkovic
4.8 / 5
(68 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
2 st
0 st
6 390 000 kr

Bakgrund

Nikola Zivkovic jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-05-02. Nikola har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt villor och motsvarar ett värde på 7 650 000 kr.

Presentation

Det finns inga genvägar till ett högt slutpris. Varje försäljning måste skräddarsys efter kundens behov och inget får lämnas åt slumpen.
Nikola tror inte på tur, han skapar den genom hårt jobb och uppriktighet där alla parter känner sig trygga.

Om du ger honom ditt förtroende kommer han att överträffa dina förväntningar.

Säljare om Nikola.

03 feb 2021

"Vi har varit väldigt nöjda med Nikolas arbete. Processen har varit smidig och vi har haft fullt förtroende för Nikola och uppskattar det arbetet han lagt ner på att sälja vår bostad. Vi kan verkligen rekommendera Nikola som mäklare! "
säljare på Sofiavägen 3B

03 feb 2021

"Rekommenderar starkt. Han gjorde ett fantastiskt jobb. "
säljare på Ramgatan 19

05 sep 2020

"Supernöjd med Nikola! Allt gick smidigt och bemötandet var 10/10!"
säljare på Prennegatan 2E

16 aug 2020

"Utmärkt mäklare som hjälpte till på ett kundanpassat sätt. "
säljare på Spolegatan 16A

07 aug 2020

"Handpenningen betalades inte ut när den skulle. Annars helt nöjd med insatsen!"
säljare på Stora Gråbrödersgatan 12

07 aug 2020

"Toppen. Rekommenderas varmt."
säljare på Mittlinjen 15

07 aug 2020

"Jag hade nöjet att få Nikola som mäklare och jag är oehört nöjd över samarbetet. Från början till start har det varit en enkel och trevlig process där jag har fått ta del av uppdateringar och kunnat framföra mina åsikter utan problem.
Jättenöjd!"
säljare på Möllegatan 9B

15 jun 2020

"Nikola var helt fantastisk! Han sålde min lägenhet efter 1 dag till rekordpris. Bästa mäklaren i Lund!"
säljare på Musikantvägen 8B

17 mar 2020

"JAg är nöjd med mäklarens personlighet och positiva energi! Det var avgörande när jag valde mäklare! Nikola sprider glädje. Dock är jag mindre nöjd med värderingen och slutpriset. Slutpriset blev 300 000 kr lägre än värderingen. Således var slutpriset mindre än utgångspriset. Det kändes mycket sn..."
"JAg är nöjd med mäklarens personlighet och positiva energi! Det var avgörande när jag valde mäklare! Nikola sprider glädje. Dock är jag mindre nöjd med värderingen och slutpriset. Slutpriset blev 300 000 kr lägre än värderingen. Således var slutpriset mindre än utgångspriset. Det kändes mycket snopet eftersom jag hunnit skaffa nytt boende och budgeterat att budgivningen åtminstone skulle sluta på värderat värde.
Dessutom kändes det snopet för innan jag bestämde mig för att anlita Nikola hade jag även kontaktat en annan mäklare. Men jag föll för Nikolas personlighet och valde därför honom. Hursomhelst kontaktade den andra mäklaren mig innan lägenheten las ut på Erik Olssons hemsida och meddelade att hen hade en intressent av min lägenhet - vilket var ett högre bud än jag senare fick för lägenheten… Det har känts surt eftersom jag lagt ner mycket pengar på min nya bostad. Men i det stora hela är jag nöjd med Nikola!
"
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 20B

26 feb 2020

"Engagerad, intresserad och mycket kundinriktad."
säljare på Östra Vallgatan 6

15 okt 2019

"Nikola utförde sitt jobb proffesionellt och var lätt tillgängligt gällande frågor och liknande. Jag kunde inte va mer nöjd och rekommenderar verkligen andra till att använda Nikola som mäklare! "
säljare på Mittlinjen 15

01 okt 2019

"En mäklaren och är värd att kalla sig mäklare. En som alltid fanns där när jag behövde hans hjälp. Är mycket nöjd med honom och kan varmt rekommendera Nikola till dem som går i flyttankar. "
säljare på Mittlinjen 15

30 sep 2019

"Har inget negativt att säga. Super nöjd genom hela processen!"
säljare på Järnåkravägen 13C

21 aug 2019

"Mäklaren hade ett mer offensivt och optimistiskt tillvägagångssätt, samt var mer prisvärd än sina konkurrerande mäklare. Sina utfästelser tycker jag att han i det stora hela infriade. Det enda jag tycker han var otydlig på var vad som i hans offert ingick då det gällde stylingen av vår lägenhet."
"Mäklaren hade ett mer offensivt och optimistiskt tillvägagångssätt, samt var mer prisvärd än sina konkurrerande mäklare. Sina utfästelser tycker jag att han i det stora hela infriade. Det enda jag tycker han var otydlig på var vad som i hans offert ingick då det gällde stylingen av vår lägenhet."
Läs mer
säljare på Tullgatan 3C

05 aug 2019

"Väldigt professionell mäklare som fått mig att känna mig trygg genom hela processen."
säljare på Åldermansgatan 1B

06 jun 2019

"Nikola är lyhörd, positiv och målinriktad. Alltid spot on. Mycket duktig på att kommunicera och skapa en förtroendefull relation. Nikola drev processen framåt med både engagemang och kompetens. Rekommenderas starkt!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 6

05 maj 2019

"Prishöjningen borde vara högre än 50000 på budnivån 6 miljoner. Köparen borde utmanas och testas på att bjuda ett högre pris."
säljare på Gyllenkroks Allé 21

27 mar 2019

"Vi träffade Nikola en vardagskväll för att planera försäljningen. En vecka senare var foton tagna och bostadsannons färdig. En vecka till och lägenheten var såld till ett pris vi aldrig kunde ana. Nikola arbetade effektivt för att hitta rätt köpare för vårt objekt och var väldigt inkännande för v..."
"Vi träffade Nikola en vardagskväll för att planera försäljningen. En vecka senare var foton tagna och bostadsannons färdig. En vecka till och lägenheten var såld till ett pris vi aldrig kunde ana. Nikola arbetade effektivt för att hitta rätt köpare för vårt objekt och var väldigt inkännande för våra behov. Rekommenderar mäklaren starkt!"
Läs mer
säljare på Domherrevägen 1B

22 mar 2019

"Vi var yderst tilfreds med Erik Olsson og specielt mægler Nikola, der håndterede salgsprocessen meget professionelt fra start til slut. Vi var glade for samarbejdet!
"
säljare på Kung Oskars väg 1

13 nov 2018

"Som synes, toppen!"
säljare på Kung Oskars väg 41

11 okt 2018

"Nikola har varit mycket engagerad, alltid snabb med återkoppling och väldigt tillgänglig. Jag är otroligt nöjd med hans jobb och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Klostergatan 8B

10 okt 2018

"Bra bemötande! Höll oss uppdaterade under hela processen och besvarade frågor snabbt. En modig och professionell mäklare. Skulle absolut använda mig av honom igen! "
säljare på Kung Oskars väg 1

04 feb 2018

"Nikola tog över då en annan mäklare slutat. Det visade sig vara en period med stor dip. Jag är inte helt nöjd med att mitt kontrakt gick över på det viset från en mycket erfaren mäklare till en betydligt mindre erfaren. Utgångspriset tror jag lades för högt i höstas. Nikola har dock gjort en myck..."
"Nikola tog över då en annan mäklare slutat. Det visade sig vara en period med stor dip. Jag är inte helt nöjd med att mitt kontrakt gick över på det viset från en mycket erfaren mäklare till en betydligt mindre erfaren. Utgångspriset tror jag lades för högt i höstas. Nikola har dock gjort en mycket bra insats och jag tycker han har varit mycket lyhörd och samarbetsvillig. Verkligen gjort en bra insats och utan att kunna så mycket om mäklaryrket så tror jag att han vuxit i sin roll under perioden med stor dipp. Kontentan är att jag är mycket nöjd med Nikolas sätt att hantera marknadsläget och affären. Ambitiös och tillmötesgående både till mig som säljare och vad jag förstår till köpare. "
Läs mer
säljare på Gjuteribacken 12A

17 okt 2017

"Mäklaren som jag hade var väldigt engagerad i sitt arbete, hjälpte mig med alla frågor och var tillgänglig när jag behövde kontakta honom."
säljare på Mjölnerbacken 25

05 okt 2017

"Väldigt kunnig och och inlyssnande. Hjälpsam och väldigt tillgänglig för frågor som uppstodd. "
säljare på Gamla Enköpingsvägen

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
7 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
66 av 68 säljare
Nikola satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 68 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
65 av 66 säljare
Nikola var tydlig och höll mig uppdaterad
66 av 68 säljare

Nikola på kartan.

132 tidigare annonser
1 bostad till salu
67 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 495 000 kr
2 rum, 53 m²
28 207 kr/m²
Villa, Höör

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Staffanstorp
781 m²
Utropspris: 12 000 000 kr
4 400 000 kr
Villa Eslöv
-495 000 kr
7 rum, 160 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
1 rum, 34,5 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 73 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
3 250 000 kr
Villa Harlösa
-245 000 kr
17 rum, 400 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.