Niklas Knudsen

Profilbild för Niklas Knudsen
Säljarfavorit
Niklas Knudsen
4.8 / 5
(60 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
12 st
64 790 000 kr

Bakgrund

Niklas Knudsen jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2004-08-23. Niklas har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Niklas har haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 72 685 000 kr.

Presentation

Att förmedla någons hem är ett hedersvärt uppdrag, jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004. Sedan dess har jag slipat och lärt mig anpassa mäklartjänsten efter situationen för att med kunden uppnå gemensamt uppsatta mål för affären. Många gånger är det önskan om att få maximalt betalt, vilket jag är mest van att jobba utefter, men ibland finns det andra viktiga parametrar att ta hänsyn till vilket jag inte känner mig främmande inför. Att ge kunderna service, engagemang och rådgivning för att både köpare och säljare ska vara helnöjda är alltid i fokus.

Att ödmjukt och innovativt sälja är min specialitet, alla vill jobba med någon man tycker om, det är då man når bästa resultat. Så vill ni ha en erfaren, driven mäklare med siktet inställt på prisrekord och ha trevligt på vägen dit, så kontaktar ni mig.

Jag läste på Högskolan i Borås och blev examinerad 2004 då jag började jobba på mäklarfirman Bokedjan (2004-2008).
Efter det började jag arbeta på mäklarfirman Bjurfors (2008-2015)
Från 2015 och fram tills idag har jag varit yrkesverksam som fastighetsmäklare på Erik Olsson.

Säljare om Niklas.

19 jan 2021

"Vi tog kontakt med Niklas något år före försäljning och han har lotsat oss igenom alla processer på ett exemplariskt sätt. Vi har haft fullt förtroende och kännt oss helt trygga med Niklas genom hela processen. Jag skulle rekomendera Niklas till alla som söker en trygg och smidig bostadsaffär. "
säljare på Wrangelsgatan 2B

30 dec 2020

"Väldigt nöjd med Niklas insats. Seriös, kunnig, noggrann och engagerad."
säljare på Lindholmsvägen 31

12 nov 2020

"Niklas har hjälpt oss i 5 års tid med att sälja och köpa. vi känner oss 100% trygga att ha med oss Niklas genom antingen försäjlning eller köpet. Niklas är en mäklaren som ha god kunskap om marknaden, prisnivå och försäjlnings strategi. Han är otroligt mycket lyhörd och lätt att få tag på. Skulle anlita Niklas i framtiden utan tvekan. Rekommederas! "
säljare på Barken Storegrunds gata 14

28 sep 2020

"Smidig och väl genomförd försäljning enligt våra önskemål. Engagerad, kunnig, lyhörd, trevlig och tillgänglig mäklare. Rekommenderas!"
säljare på Wadmansgatan 10

28 sep 2020

"Trygg att ha med sig genom försäljningen. God kunskap och gav uttryck hur han såg på marknad, prisnivå, styling etc. Samtidigt mycket lyhörd för hur vi ville lägga upp det hela. Gick alltid mycket lätt att få tag på. Otroligt positiv i alla lägen. Skulle anlita honom igen utan tvekan."
säljare på Barken Storegrunds gata 16

23 aug 2020

"Lätt att få tag i. Fick snabbt svar. Lättsam och trevlig att ha kontakt med. Allt gott smidigt.
Fick bra råd när jag var tveksam. "
säljare på Träringen 31

03 jul 2020

"Mycket trevligt bemötande.
Kunnig
Trevlig.
Lätt att få kontakt med .
Lyhörd.
Bra återkoppling.
"
säljare på Tredjedalsgatan 2

07 maj 2020

"Redan från första mötet kände vi att Niklas var den mäklare som ingav störst förtroende. Kunnig, saklig, tydlig och engagerad är några av hans positiva egenskaper som har gjorde att vi hela tiden kände oss trygga med försäljningen av vår lägenhet. Niklas har även fungerat som ett stöd och agerat bollplank vid köpet av vår nya lägenhet och svarat tålmodigt på alla våra frågor. "
säljare på Barken Beatrices gata 22

28 apr 2020

"Mycket nöjd med Niklas. Driven, engagerad och trevlig."
säljare på Träringen 13

09 apr 2020

"Starkt engagemang.
L.ätt att ta folk. Teevlig
God marknadskännedom."
säljare på Måns Bryntessonsgatan 15B

03 apr 2020

"Niklas gav ett lugnt och proffsigt intryck från första stund. Positiv , trevlig, lätt att få tag på. Rekommenderar honom varmt! // Tina och Viktor"
säljare på Östra Midvintersgatan 16

02 apr 2020

"Fungerade bra!"
säljare på Barken Beatrices gata 10

02 apr 2020

"Lyhörd och lättåtkomlig. Informerade på ett mycket bra sätt. Proffsigt och trevligt bemötande.
"
säljare på Fögderigatan 7

01 apr 2020

"Niklas är en trevlig, tillmötesgående och lyhörd mäklare som är lätt att prata med och få tag i. Han är professionell och gör sitt yttersta för att kunden skall bli nöjd."
säljare på Monsungatan 65A

18 okt 2019

"Niklas var mycket väl förberedd och visade från start sin erfarenhet, lokalkännedom och sitt engagemang. Jag upplevde att det var ett samarbete och han var lyhörd för mina önskemål, men samtidigt fungerade han som en värdefull vägvisare i mina val. Jag kan inte var mer nöjd med resultatet. "
säljare på Träringen 29

17 okt 2019

"Niklas lyckades på ett skickligt sätt locka många spekulanter vilket ledde till en väldigt lyckad försäljning. Lägenheten såldes för det högsta kvadratmeterpriset i föreningen hittills. Jag kan varmt rekommendera Niklas. "
säljare på Miraallén 1

12 sep 2019

"Hela tiden uppdaterad, bra beskrivning om tillvägagångssätt genom de olika säljmomenten. Bra råd i kniviga frågor.
Tillmötesgående gentemot både säljare och köpare. Korrekt."
säljare på Doktor Hjorts gata 1C

04 sep 2019

"Niklas är en varm och behaglig person och samtidigt ett fullblodsproffs. Jag fick väldigt mycket mer betalt än vad jag förväntat mig och är övertygad om att det till stor del berodde på Niklas intensiva och engagerade arbetsinsats. "
säljare på Barken Storegrunds gata 1

02 sep 2019

"Niklas fick förtroendet att förmedla våran lägenhet då vi gillade hans upplägg för försäljningen av lägenheten. Niklas var engagerad och hade bra återkoppling under hela processen och han var alltid lätt att få tag på. Det var en del konkurrerande objekt som låg ute samtidigt som våran men trots detta lyckades Niklas förmedla våran väldigt snabbt och vi fick ett pris som var inom våra förhoppningar. Vi är mycket nöjda med Niklas insats och kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Madängsgatan 9

27 jun 2019

"Jag skulle rekommendera Niklas till alla som söker en mäklare som har en färdig och tydlig plan, som tar intiativ och som är tydlig. Han är handlingskraftig och snabb, hela affären från vårt första möte till såld lägenhet (som nästhögst dyraste tvåan i området vi bor) tog inte mer än två-tre veckor. Han presenterar alternativ och inger trygghet. Niklas är lättillgänglig, mycket trevlig och enkel att ha göra med på alla sätt. "
säljare på Ångaren Ernas gata 5

25 jun 2019

"Niklas är en mycket erfaren, skicklig och engagerad fastighetsmäklare som samtidigt är väldigt trevlig att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Träringen 19

25 jun 2019

"Niklas är en mycket trevlig och vänlig person och ger ett bra helhetsintryck. Niklas är engagerad och kommer alltid I tid inför visningar och gör det som behövs för att lägenheten skall vara bra förberedd. Niklas återkommer alltid om han inte svarar eller är upptagen när man ringer."
säljare på Barken Beatrices gata 18

24 jun 2019

"Sedan första mötet med Niklas har vi anlitat Niklas för tre försäljningar och vid varje tillfälle överträffar han våra förväntningar. Vi rekommenderar Niklas till vänner och bekanta som "den enda tänkbara mäklaren för en lyckad, effektiv och enkel försäljning""
säljare på Bratteråsbacken 35

17 jun 2019

"Niklas Knudsen har ett mycket proffsigt bemötande och en noggrannhet som sticker ut från mängden. Bra på att återkoppla och har en bra framtoning mot mig som säljare men som jag också upplevde att han har till de som var och tittade på fastigheten som såldes.
Skulle starkt rekommendera denna mäklare till både säljare och köpare."
säljare på Miklagårdsgatan 3

16 jun 2019

"Mycket professionell och driven mäklare. Rekommendas varmt. "
säljare på Sunnanvindsgatan 8B

16 jun 2019

"Niklas är mycket professionell och fokuserad på uppdraget. Han höll oss välinformerade under hela processen, lyssnade på våra åsikter. "
säljare på Mimergatan 1

07 maj 2019

"Jag är mycket nöjd med Niklas insats gällande min bostadsförsäljning.
Han var lyhörd och professionell.
Rekommenderas till samtliga personer som skall sälja i Göteborg."
säljare på Långängen 1A

12 apr 2019

"Engagerad och duktig mäklare som vi är helnöjda med."
säljare på Ceresplatsen 12

14 nov 2018

"Mycket nöjd med engagemanget. Gillade att han var tydlig och kunde verkligen svara på alla frågor. "
säljare på Arvid Bjerkesgatan 15

10 okt 2018

"Trevlig och seriös säljare, svårt att inte tycka om.
rekommenderar verkligen."
säljare på Barken Beatrices gata 12

26 sep 2018

"Från det första mötet med Niklas till det sista kändes det bra. Han gav information och berättade hur det skulle gå till. Mötte upp frågor och önskemål, underlättade hela processen.
Det kändes väldigt tryggt. De bedömningar han gjorde var välgrundade och visade sig stämma mycket väl. Skulle jag sälja ett till hus hade jag valt Niklas igen."
säljare på Marstrandsgatan 24

24 sep 2018

"Superbra! "
säljare på Monsungatan 81

23 maj 2018

"Uppdaterad, lyhörd, förstående och tjänstvillig är några av de omdömen jag kan ge Niklas"
säljare på Mimergatan 3

27 sep 2017

"Tycker Niklas skötte affären bra. Jag tycker själv att Niklas kunde vara mer drivande "jag tycker såhär... Nu gör vi såhär..". Mäklaren är proffset och jag litar på Niklas förmåga och kunskap om området. Han behöver inte fråga mig vad jag vill göra.
Hade uppskattat om han tydligt presenterat en plan direkt över hur han tyckte man skulle sälja lägenheten för att få bästa pris.
Lägenheten såldes på förhand så det är alltid svårt att säga hur mycket jobb mäklaren har lagt ner.
Kan dock konstatera att vi fick rätt pris för lägenheten. Inte för högt eller lågt så vi är helt klart nöjda!"
säljare på Barken Storegrunds gata 1

08 sep 2017

"Niklas var väldigt bra, informativ och proffsig genom hela processen. Det som brast var bilderna!
Den rekommenderade stylisten gjorde ett undermåligt jobb. Smutsiga och trasiga möbler."
säljare på Sörhallstorget 21

26 apr 2017

"Väldigt nöjd med hela säljprocessen. Niklas vad bra på att informera, alltid tillgänglig för frågor och såg framförallt till att affären blev väldigt lyckad (många på visning, högt slutpris). Skulle rekommendera Niklas alla dagar i veckan."
säljare på Miraallén 21

14 nov 2016

"En proffsig kille med stort driv och engagemang."
säljare på Barken Beatrices gata 38

30 sep 2016

"Det är andra gången vi anlitar Niklas. Första gången var det när vi sålde vårt hus. Då intervjuade jag tre mäklare och frågade samtliga en fråga "hur ser din säljprocess ut". Två av dem förstod inte frågan. Niklas tog ett tomt papper och ritade snabbt, tydligt och övertygande upp sin säljprocess. Niklas blev givetvis anlitad och sålde vårt hus snabbt, effektivt och till högsta priset hittills för området.
När vi nu skulle sälja vår bostadsrätt var Niklas vårt självklara val. Nu hade Niklas tillgodogjort sig ännu mer erfarenhet och överträffade igen våra förväntningar med snabb, effektiv och mycket vinstgivande försäljning.
Niklas inger förtroende för både säljare och köpare. Han ligger nära i hela processen, såsom planering, foto, styling, tidsplanering, lyhördhet, närvaro, anträffbarhet"
säljare på Bratteråsbacken 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
72 685 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
56 av 60 säljare
Niklas satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 60 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 60 säljare
Niklas var tydlig och höll mig uppdaterad
58 av 60 säljare

Niklas på kartan.

190 tidigare annonser
60 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 410 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 220 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 4 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi tog kontakt med Niklas något år före försäljning och han har lotsat oss igenom alla processer på ett exemplariskt sätt. Vi har haft fullt förtroende och kännt oss helt trygga med Niklas genom hela processen. Jag skulle rekomendera Niklas till alla som söker en trygg och smidig bostadsaffär. "
8 300 000 kr
Radhus Sannegårdshamnen
5 rum, 148 m²
Utropspris: 8 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt nöjd med Niklas insats. Seriös, kunnig, noggrann och engagerad."
Slutpris saknas
Lägenhet Hisingen
1 rum, 39 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 450 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
+ 150 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 600 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
+ 410 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 6 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Niklas har hjälpt oss i 5 års tid med att sälja och köpa. vi känner oss 100% trygga att ha med oss Niklas genom antingen försäjlning eller köpet. Niklas är en mäklaren som ha god kunskap om marknaden, prisnivå och försäjlnings strategi. Han är otroligt mycket lyhörd och lätt att få tag på. Skulle anlita Niklas i framtiden utan tvekan. Rekommederas! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.