Natalie Millnell

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Natalie Millnell
Profilbild för Natalie Millnell
Natalie Millnell
4.9 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
3 st
42 275 000 kr

Bakgrund

Natalie Millnell jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2013-03-04. Natalie har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Natalie har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 22 675 000 kr.

Presentation

Titlad:
• Årets mäklare & Partner!

• Mäklaren som säljer snabbast i hela Sverige och toppar listorna. Se länk

• Mäklare som säljer flest bostäder i Västra hamnen & Dockan

https://www.google.se/amp/s/amp.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/topplista-maeklarna-som-saeljer-snabbast-i-sverige-1387514

Prestationer:
Målmedvetenhet och närvaro i fokus har genererat hundratals bostadsförsäljningar i Skåne med flera nöjda och återkommande kunder.
Expert i Västra Hamnen & Dockan sedan 2016.
Sydsvenskan skrev artikeln om Mäklaren som säljer flest bostäder i Västra hamnen och Dockan. Blivit årets mäklare 2014 och 2015 tidigare på en konkurrerande firma i Malmö. Idag utvecklar hon sin karriär på SkandiaMäklarna Landgren även som Partner.

Hon kännetecknas av en kompetens och skicklighet till att hantera förhandlingslägen med en professionell kvalité och ett personligt engagemang igenom hela försäljningen, vilket skapar en trygghet och skicklighet. Nyckeln för en framgångsrik bostadsaffär är att bibehålla en ömsesidig lojalitet men framförallt ett långsiktigt förtroende efter att affären är avslutad är hennes inställning.

I ett samarbete med henne kan du alltid förvänta dig raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt. Hon är alltid påläst, har hög energi och ligger alltid steget före!

Välkommen för att få en framgångsrik bostadsaffär!

Årets mäklare 2014
Årets mäklare 2015
Snabbast mäklaren i hela Sverige 2016
Flest försäljningar i Västra Hamnen & Dockan 2017
Flest sålda bostadsrätter 2019

Mäklarbyrå


Säljare om Natalie.

12 okt 2022

"Vi är mycket nöjda med Natalie Millnell. Det är andra gången vi har anlitat henne och vi har gjort många försäljningar genom åren och hon är avgjort den bästa mäklaren vi har haft. Hon är engagerad och driven. Hon kan marknaden och hon är lyhörd för våra synpunkter. Mycket professionell! "
"Vi är mycket nöjda med Natalie Millnell. Det är andra gången vi har anlitat henne och vi har gjort många försäljningar genom åren och hon är avgjort den bästa mäklaren vi har haft. Hon är engagerad och driven. Hon kan marknaden och hon är lyhörd för våra synpunkter. Mycket professionell! "
Läs mer
säljare på Märsgränd 32

05 okt 2022

"Alla kan kalla sig vara en mäklare. Men bara en renodlad mäklare som Natalie klarar av att hantera en fantastisk försäljning under en utmanande marknad som vi har idag.
Vi hade en annan mäklare innan henne som misslyckades. Natalie uppfyllde inte bara ett bra pris för vår bostad men extrem tydli..."
"Alla kan kalla sig vara en mäklare. Men bara en renodlad mäklare som Natalie klarar av att hantera en fantastisk försäljning under en utmanande marknad som vi har idag.
Vi hade en annan mäklare innan henne som misslyckades. Natalie uppfyllde inte bara ett bra pris för vår bostad men extrem tydlig, noggran, tillgänglig med rutinerad återkoppling. Använder rätt tillvägagångssätt med korrekta metoder och enorm service till sina kunder. Hon säljer bostaden som om det vore hennes egna. Vi är extremt trygga att ha henne som vår först prioriterade mäklare i alla lägen oavsett inflationen som påverkar marknaden. Det märks att hon har lång erfarenhet av mäkleri. Hon får all eloge från oss och SkandiaMäklarna borde vara mån om en renodlad mäklare som Natalie. Sådana finner man inte. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Bomgatan 23A

05 okt 2022

"Det är mycket man inte tänker på vid en bostadsförsäljning. Natalie var tydlig förklarade väldigt bra . Jag kände mig trygg under hela perioden . Proffsigt och ett förtroende ingivande intryck . Kunskap om fastighetens alla beståndsdelar det klara hon mycket bra . Jag tycker det var rakt igenom e..."
"Det är mycket man inte tänker på vid en bostadsförsäljning. Natalie var tydlig förklarade väldigt bra . Jag kände mig trygg under hela perioden . Proffsigt och ett förtroende ingivande intryck . Kunskap om fastighetens alla beståndsdelar det klara hon mycket bra . Jag tycker det var rakt igenom en lyckad försäljning. Tack "
Läs mer
säljare på Velandergatan 130

26 aug 2022

"Mycket professionell!"
säljare på Sundspromenaden 1

16 dec 2021

"Hög energi från början till slut.
Ligger 2steg före hela tiden, så man får se till att hålla i sig ordentligt.
Bra service och man märker att hon brinner för sitt jobb!"
säljare på Sundspromenaden 1

22 sep 2021

"Natalie Millnell är en mycket duktig fastighetsmäklare.
Hon är snabb, effektiv och kunnig samtidigt som hon har en lugn och förtroendeingivande framtoning. En bra kombination som gör att man känner sig trygg genom hela processen. Hon är trevlig och lätt att få tag på och hon återkopplar snabbt.
J..."
"Natalie Millnell är en mycket duktig fastighetsmäklare.
Hon är snabb, effektiv och kunnig samtidigt som hon har en lugn och förtroendeingivande framtoning. En bra kombination som gör att man känner sig trygg genom hela processen. Hon är trevlig och lätt att få tag på och hon återkopplar snabbt.
Jag känner att jag fick bästa möjliga marknadsföring av min bostad. Väldigt fina bilder och en snygg säljbroschyr. Bra visningar med många spekulanter.
Bostaden såldes snabbt och smidigt mycket tack vare Natalies yrkesskicklighet.
Hon är ett riktigt proffs som jag starkt vill rekommendera."
Läs mer
säljare på Einar Hansens Esplanad 20A

28 aug 2021

"Skandia mäklarna ska uppskatta en mäklare som Natalie som bygger på långsiktiga relationer med sina kunder.. vi och vår familj har valt natalie och kommer att välja henne igen när det blir dags att sälja igen. Vi rekommenderar henne starkt till alla som ska sälja. Hon är en renodlad mäklare som t..."
"Skandia mäklarna ska uppskatta en mäklare som Natalie som bygger på långsiktiga relationer med sina kunder.. vi och vår familj har valt natalie och kommer att välja henne igen när det blir dags att sälja igen. Vi rekommenderar henne starkt till alla som ska sälja. Hon är en renodlad mäklare som tillför förtroende, ambition och enorm tillgänglighet. "
Läs mer
säljare på Kasinogatan 5

27 aug 2021

"Natalie Millnell är väldigt professionell mäklare, angagerad, energisk och mycket trevlig.
Jag rekommenderar starkt Natalie till andra säljare.
"
säljare på Salongsgatan 22B

26 aug 2021

"Jag hade tre mäklare som fick chansen, Dels Natalie, dels en från VoV samt en från Fastighetsbyrån. Valet föll med enkelhet på Natalie. Hon visade genast mycket stor drivkraft och engagemang för försäljningsobjektet från början av processen och till den slutliga försäljning. Hon var snäll, omtänk..."
"Jag hade tre mäklare som fick chansen, Dels Natalie, dels en från VoV samt en från Fastighetsbyrån. Valet föll med enkelhet på Natalie. Hon visade genast mycket stor drivkraft och engagemang för försäljningsobjektet från början av processen och till den slutliga försäljning. Hon var snäll, omtänksam, sympatisk och var alltid lätt att få tag på oavsett mail, SMS eller telefon och svarade alltid blixtsnabbt. Hon höll mig uppdaterad under hela processen. Hon fick objektet sålt på två dagar ca 9% över utgångspris och hon bearbetade aktivt alla intressenter för att pressa upp budgivningen ytterligare, men taket ligger på ca 55-56 000 kr per kvm i mitt område.
Jag är mycket nöjd med Natalie och hela hennes team med stylist, fotograf och assistenter och slutresultatet av deras arbete. Jag kan inte annat än varmt rekommendera Natalie till andra säljare."
Läs mer
säljare på Ankargatan 15

26 aug 2021

"Jag och min sambo träffade lite olika mäklare men det kändes aldrig riktigt rätt för oss båda. När vi träffade Natalie så kändes det bra för oss båda. Hon hade koll på marknaden och vad vi kunde tänkas få för vår lägenhet. Bra strategi och allt. Ordning och reda under processens gång och det finn..."
"Jag och min sambo träffade lite olika mäklare men det kändes aldrig riktigt rätt för oss båda. När vi träffade Natalie så kändes det bra för oss båda. Hon hade koll på marknaden och vad vi kunde tänkas få för vår lägenhet. Bra strategi och allt. Ordning och reda under processens gång och det finns inget att påpeka. Sagt och gjort, efter några dagar var vår lägenhet såld och hela processen var så smidig. Vi kan absolut tänka oss att anlita Natalie för kommande fastighetsaffärer. "
Läs mer
säljare på Knopgränd 4

26 aug 2021

"Det tog bara 2 dagar efter annonsen och lägenheten blev sold , föra året jag har haft en annan från annan företag , men hon kunde inte sälja , hon har försökt mer än 7-8 gånger men det gick inte , denna gången blev helt annorlunda 2 dagar o hejdå ️ "
säljare på Balladgatan 49

25 aug 2021

"Natalie var engagerad och driven och hade bra koll på området! Alltid tillgänglig och hade svar på mina frågor. Otroligt nöjd över hur hon skött hela bostadsförsäljningen. Kommer definitivt välja Natalie i framtiden! Rekommenderas starkt! "
säljare på Vimpelgatan 17

25 aug 2021

"Överträffar alla förväntningar!"
säljare på Barometergatan 2

13 feb 2021

"Natalie får saker att hända och kommer med ett nätverk av potentiella kunder. Vi fick bra rådgivning igenom hela förloppet. "
säljare på Isbergs gata 12

10 feb 2021

"Fantastisk! Otroligt bra och snabb kommunikation dag som kväll! En trygg hand och lugnande när det blev budgivning vilket gjorde att det blev helt rätt pris, köpare och villor för oss! Rekommenderas starkt️️️!"
säljare på Slågarps Kyrkoväg 55-3

12 nov 2020

"Väldigt professionell, effektiv och lyhörd mäklare. Hade bra kommunikation under hela försäljningsprocessen."
säljare på Lilla Varvsgatan 21C

02 nov 2020

"Natalie came with a strategic approach delivered what she promised. All in a very short time. It has been a pleasure to work with her."
säljare på Salongsgatan 20K

02 nov 2020

"Natalie är snabb, effektivt och kunnig. Hon är kreativ och driven. Just det som man vill att en fastighetsmäklare ska vara.
Man märker att hon kan sin sak och man känner sig lugn och trygg med henne.
Hon svarar snabbt och informerar hela tiden om vad som händer.
Natalie är lätt att tycka om. H..."
"Natalie är snabb, effektivt och kunnig. Hon är kreativ och driven. Just det som man vill att en fastighetsmäklare ska vara.
Man märker att hon kan sin sak och man känner sig lugn och trygg med henne.
Hon svarar snabbt och informerar hela tiden om vad som händer.
Natalie är lätt att tycka om. Hon har en varm, charmig och trevlig personlighet.
Hon ger ett proffsigt intryck och jag känner mig helnöjd med hur hon utförde sitt uppdrag.
Hon överträffade mina förväntningar och jag vill ge henne mina starkaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Lilla Varvsgatan 45A

05 aug 2020

"En mycket duktig och effektiv mäklare som vet vad hon gör. Hon satsar 100 procent på sitt jobb "
säljare på Tegelbruksvägen 135

07 jul 2020

"Natalie Millnell (SkandiaMäklarnaLandgren Malmö) har mycket god kännedom om stadsdelen V:a Hamnen som är hennes arbetsområde. Mycket viktigt är att Natalie inte bara har god kunskap om området. Hon har även ett stort kontaktnät som inbegriper presumtiva kunder. Detta är mycket viktigt då Natalie ..."
"Natalie Millnell (SkandiaMäklarnaLandgren Malmö) har mycket god kännedom om stadsdelen V:a Hamnen som är hennes arbetsområde. Mycket viktigt är att Natalie inte bara har god kunskap om området. Hon har även ett stort kontaktnät som inbegriper presumtiva kunder. Detta är mycket viktigt då Natalie snabbt identifierade vilken typ av person som kunde vara intressant att kontakta och bearbeta. Natalie levererar och och är trovärdig och mycket seriös i sin yrkesutövning. Upplever att hon har "bägge fötterna på jorden"! Inte minst viktigt är arvodets storlek som jag har jmfrt med tre (3) andra mäklare och arvodet blev mycket konkurrenskraftigt sett till arbetsinsatsen. Jag har genomfört fyra (4) tidigare fastighetsaffärer i mitt liv och jag måste säga att denna var både snabbt och proffesionellt utförd till ett konkurrenskraftigt pris. Fotona var proffsiga och texten om lägenheten speglade exakt vad jag ville kommunicera ut."
Läs mer
säljare på Skonarens gränd 1

27 jun 2020

"Otroligt driven och tillgänglig under hela processen av försäljningen. Gav ett proffsigt intryck från första mötet. Vill definitivt använda mig av Natalie även vid kommande försäljningar! "
säljare på Isbergs gata 4

24 apr 2020

"En mycket behaglig och lyhörd mäklare, som verkligen inger förtroende. Hon är ärlig och tydlig i sin kommunikation."
säljare på Dockgatan 15

24 apr 2020

"Vi fick ett stort förtroende för Natalie redan första gången vi träffades. Med hennes härliga energi och engagemang under hela processen, kan vi inte annat än att rekommendera henne.
Behöver vi sälja i framtiden, är Natalie ett självskrivet val. / Marina"
"Vi fick ett stort förtroende för Natalie redan första gången vi träffades. Med hennes härliga energi och engagemang under hela processen, kan vi inte annat än att rekommendera henne.
Behöver vi sälja i framtiden, är Natalie ett självskrivet val. / Marina"
Läs mer
säljare på Östra Varvsgatan 5B

23 apr 2020

"Kändes effektivt och förtroendeingivande, extra utmanande i en föränderlig omvärld, ett mycket gott utfört uppdrag av mäklaren"
säljare på Mastgränd 7A

02 apr 2020

"Natalie Millnell visade under hela försäljningsprocessen ett stort kunnande och engagemang samt gav ett mycket trevligt och positivt bemötande. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Nobelvägen 10B

30 mar 2020

"Mäklaren Natalie hjälpte mig till en snabb affär. Bra på förhandlingsteknik. Känner att jag är mycket nöjd som kund. Bostaden blev dessutom såld innan visning. "
säljare på Märsgränd 25

14 feb 2020

"Vi köpte en lägenhet där Natalie var mäklare och vi var imponerad över hennes professionalitet, så vi bestämde oss för att anlita henne till vår egen försäljning och efter att ha träffat 4 mäklare på värderingsmöte så var hon tveklöst den bästa. Vi fick väldigt bra information och hjälp om hur vi..."
"Vi köpte en lägenhet där Natalie var mäklare och vi var imponerad över hennes professionalitet, så vi bestämde oss för att anlita henne till vår egen försäljning och efter att ha träffat 4 mäklare på värderingsmöte så var hon tveklöst den bästa. Vi fick väldigt bra information och hjälp om hur vi ska förbereda oss inför fotograferingen; stylisten som hon samarbetar med är väldigt duktig, och fotograferna också. Vi blev väldigt nöjda med prospektet och hur hon förhandlade med intressenterna, och på bara några dagar var lägenheten såld till 200 000 över utgångspris! Jag kommer rekomendera Natalie till alla jag känner! Toppmäklare!"
Läs mer
säljare på Rolfsgatan 12C

13 jan 2020

"Sålde med förlust. Helt ok för köpte dyrt. Men under utgångspriset kan jag bara vara nöjd ej helnöjd."
säljare på Edward Lindahlsgatan 20B

08 dec 2019

"Natalie har ett väl upparbetat nätverk i mitt område och köparen fanns redan i hennes eget register. Därför kom bostaden aldrig ut på marknaden utan jag och köparen kom överens via Natalie."
säljare på Dockgatan 5

27 nov 2019

"Professionell, närvarande och väldigt målinriktad mäklare.
Försäljningen gick oerhört smidigt utan negativa överraskningar längs vägen.
"
säljare på Kalkstensvägen 17

30 sep 2019

"Otroligt snabb och smidig försäljning! Allt flöt på, från första kontakt till att bostaden var såld. Helt fantastisk mäklare!
Kan varmt rekommendera henne. Kommer själv att anlita henne för framtida uppdrag. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3E

11 sep 2019

"Vi är supernöjda med det arbete och engagemang som Natalie lade ner på vår försäljning. Det har gått smidigt från början till slut och hon kunde mer än väl möta de önskemål som vi i första mötet presenterade. Vi kommer att rekommendera henne vidare om vi får möjlighet"
"Vi är supernöjda med det arbete och engagemang som Natalie lade ner på vår försäljning. Det har gått smidigt från början till slut och hon kunde mer än väl möta de önskemål som vi i första mötet presenterade. Vi kommer att rekommendera henne vidare om vi får möjlighet"
Läs mer
säljare på Isbergs gata 12

26 aug 2019

"Vi har arbetat med Natalie vid två tillfällen och har varit lika nöjda båda gångerna. Alltid tillgänglig, flexibel och har stenkoll på läget. Vi kan inget annat än varmt rekommendera."
säljare på Västra Varvsgatan 7A

24 aug 2019

"Lyhörd, seriös, närvarande och oroligt engagerad. Genuint intresse och drive för sin roll som mäklare. Som säljare kände jag att jag kunde lämna över hela processen i hennes händer- utan att vara orolig. Mycket kompetent och närvarande från värdering till försäljning. Har gjort ett fantastiskt jo..."
"Lyhörd, seriös, närvarande och oroligt engagerad. Genuint intresse och drive för sin roll som mäklare. Som säljare kände jag att jag kunde lämna över hela processen i hennes händer- utan att vara orolig. Mycket kompetent och närvarande från värdering till försäljning. Har gjort ett fantastiskt jobb - jag känner mig jättenöjd. Kan definitivt rekommendera Natalie!! "
Läs mer
säljare på Sundspromenaden 1

01 aug 2019

"Nathalie är en go get-er. Man kan lita på att hon levererar.
Vi kommer använda oss av henne igen vid tillfälle. "
säljare på Krankajen 30

20 jul 2019

"Bäst i Malmö !
Har blick för hur lägenheten ska fotas samt bra på att fixa det priset man vill ha!
Gjort mig till miljonär mer än 1 gång och rekommenderar aldrig någon annan än Natalie !
Topp mäklare hela vägen!"
säljare på Kalkstensvägen 15

04 jul 2019

"Suverän försäljning och leverade som alltid. Superbra!"
säljare på Burlövsvägen 24

29 maj 2019

"Jag träffade Natalie på en visning och märkte direkt att hon som mäklare sticker ut bland mängden. Därför valde jag att själv anlita henne.
Natalie är en extremt engagerad, hungrig och vass mäklare! Detta kommer givetvis med både för- och nackdelar, mest fördelar ;)

Fördelarna är att din bo..."
"Jag träffade Natalie på en visning och märkte direkt att hon som mäklare sticker ut bland mängden. Därför valde jag att själv anlita henne.
Natalie är en extremt engagerad, hungrig och vass mäklare! Detta kommer givetvis med både för- och nackdelar, mest fördelar ;)

Fördelarna är att din bostad kommer bli såld, säkert till och med innan visning! Vidare har hon stenkoll på sina kunder och har ett stort nätverk. Hon hjälper även till med precis alla delar och kommer med tips och idéer som verkligen känns som "utanför boxen".
Den enda nackdelen kan vara just det faktum att hon ibland kan upplevas som lite för hungrig men har du skinn på näsan så upplever du det snarare som en stark fördel. Och när du säljer din bostad är det ju precis en hungrig mäklare du vill ha, eller hur? :)
Jag kommer aldrig sälja en bostad via någon annan mäklare än Natalie och har redan rekommenderat henne vidare! "
Läs mer
säljare på Hyllie Boulevard 9D

15 maj 2019

"Mycket kompetent mäklare som rivstartade processen dag 1. Har ett bra team medarbetare. Hon är lätt att nå och höll mig väl uppdaterad under säljprocessen. "
säljare på Ankargatan 15

25 feb 2019

"Natalie är en toppenmäklare. Hon gör verkligen allt som man kan förvänta sig och mycket till.
Tusen tack Natalie!
Janna och Lennart"
säljare på Kilian Zollsgatan 15C

17 jan 2019

"Nathalie är jätte kompetent och har väldigt bra på att uppnå uppsatta mål!"
säljare på Ingenjörsgatan 22

21 okt 2018

"Natalie var väldigt hjälpsam i samband med fotografering och visning.
Vi hade bara vip visningar vilket kändes skönt att inte ha så många människor i hemmet.
Natalie var super proffsig och kunnig. Toppen med stor kundkrets.
Men kan tycka att mäklararvodet generellt ligger för högt hos alla i bran..."
"Natalie var väldigt hjälpsam i samband med fotografering och visning.
Vi hade bara vip visningar vilket kändes skönt att inte ha så många människor i hemmet.
Natalie var super proffsig och kunnig. Toppen med stor kundkrets.
Men kan tycka att mäklararvodet generellt ligger för högt hos alla i branschen. Det är väldigt mycket pengar.
50000 (fast pris) hade varit bättre.
"
Läs mer
säljare på Södra Förstadsgatan 84A

21 okt 2018

"Natalie är snabb, noggrann och jobbar hårt. Det märks att hon har stor kännedom om området hon jobbar i."
säljare på Mastgränd 32

20 okt 2018

"Natalie är extremt skicklig & proffsig i sitt utförande. Väldigt driven & målmedveten; en grym mäklare med andra ord! Kan med glädje rekommendera henne vidare!"
säljare på Amiralsgatan 83C

19 okt 2018

"Natalie är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Hon tar sig tid till att ta diskutera strategier och annat viktigt. All kommunikation har varit snabbt och enkelt. Vi kände förtroende rakt igenom. Rekommenderas starkt ! // Jacqueline och David "
säljare på Majgatan 5

19 okt 2018

"Arvodet är mycket pengar, men man får ta det om man vill ha proffesionell försäljning. "
säljare på Munins väg 14

19 okt 2018

"Mycket duktig mäklare som sålde vår lgh på bara några dagar. Lyhörd, engagerad och kunnig! Mycket professionell, ärlig, lyhörd och lätt att samarbeta med. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Natalie till alla som har planer på att sälja sin bostad. "
säljare på Einar Hansens Esplanad 16

19 okt 2018

"Bästa mäklaren i Malmö "
säljare på Barlastgatan 55

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
22 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
124 av 129 säljare
Natalie satte rätt förväntningar på slutpriset
113 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 129 säljare
Natalie var tydlig och höll mig uppdaterad
129 av 130 säljare

Natalie på kartan.

492 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
129 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

2 395 000 kr
2 rum, 46 m²
52 065 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 055 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 41 m²
55 975 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 725 kr/mån
2 590 000 kr
2 rum, 49 m²
52 857 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 373 kr/mån
2 685 000 kr
2 rum, 52 m²
51 634 kr/m²
Lägenhet, Lomma
2 547 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 54 m²
59 166 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 129 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Dockan
1,5 rum, 33 m²
Utropspris: 1 865 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
3 rum, 65,5 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamn Sjöstad
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
4 rum, 79 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.