Natalie Millnell

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Natalie Millnell
Profilbild för Natalie Millnell
Natalie Millnell
4.9 / 5
(89 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
16 st
99 090 000 kr

Bakgrund

Natalie Millnell jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2013-03-04. Natalie har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Natalie har haft 38 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 108 295 000 kr.

Presentation

Titlad:
• Årets mäklare & Partner!

• Mäklaren som säljer snabbast i hela Sverige och toppar listorna. Se länk

• Mäklare som säljer flest bostäder i Västra hamnen & Dockan

https://www.google.se/amp/s/amp.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/topplista-maeklarna-som-saeljer-snabbast-i-sverige-1387514

Prestationer:
Målmedvetenhet och närvaro i fokus har genererat hundratals bostadsförsäljningar i Skåne med flera nöjda och återkommande kunder.
Expert i Västra Hamnen & Dockan sedan 2016.
Sydsvenskan skrev artikeln om Mäklaren som säljer flest bostäder i Västra hamnen och Dockan. Blivit årets mäklare 2014 och 2015 tidigare på en konkurrerande firma i Malmö. Idag utvecklar hon sin karriär på SkandiaMäklarna Landgren även som Partner.

Hon kännetecknas av en kompetens och skicklighet till att hantera förhandlingslägen med en professionell kvalité och ett personligt engagemang igenom hela försäljningen, vilket skapar en trygghet och skicklighet. Nyckeln för en framgångsrik bostadsaffär är att bibehålla en ömsesidig lojalitet men framförallt ett långsiktigt förtroende efter att affären är avslutad är hennes inställning.

I ett samarbete med henne kan du alltid förvänta dig raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt. Hon är alltid påläst, har hög energi och ligger alltid steget före!

Välkommen för att få en framgångsrik bostadsaffär!

Årets mäklare 2014
Årets mäklare 2015
Snabbast mäklaren i hela Sverige 2016
Flest försäljningar i Västra Hamnen & Dockan 2017
Flest sålda bostadsrätter 2019

Säljare om Natalie.

05 aug 2020

"En mycket duktig och effektiv mäklare som vet vad hon gör. Hon satsar 100 procent på sitt jobb "
säljare på Tegelbruksvägen 135

07 jul 2020

"Natalie Millnell (SkandiaMäklarnaLandgren Malmö) har mycket god kännedom om stadsdelen V:a Hamnen som är hennes arbetsområde. Mycket viktigt är att Natalie inte bara har god kunskap om området. Hon har även ett stort kontaktnät som inbegriper presumtiva kunder. Detta är mycket viktigt då Natalie snabbt identifierade vilken typ av person som kunde vara intressant att kontakta och bearbeta. Natalie levererar och och är trovärdig och mycket seriös i sin yrkesutövning. Upplever att hon har "bägge fötterna på jorden"! Inte minst viktigt är arvodets storlek som jag har jmfrt med tre (3) andra mäklare och arvodet blev mycket konkurrenskraftigt sett till arbetsinsatsen. Jag har genomfört fyra (4) tidigare fastighetsaffärer i mitt liv och jag måste säga att denna var både snabbt och proffesionellt utförd till ett konkurrenskraftigt pris. Fotona var proffsiga och texten om lägenheten speglade exakt vad jag ville kommunicera ut."
säljare på Skonarens gränd 1

27 jun 2020

"Otroligt driven och tillgänglig under hela processen av försäljningen. Gav ett proffsigt intryck från första mötet. Vill definitivt använda mig av Natalie även vid kommande försäljningar! "
säljare på Isbergs gata 4

24 apr 2020

"En mycket behaglig och lyhörd mäklare, som verkligen inger förtroende. Hon är ärlig och tydlig i sin kommunikation."
säljare på Dockgatan 15

24 apr 2020

"Vi fick ett stort förtroende för Natalie redan första gången vi träffades. Med hennes härliga energi och engagemang under hela processen, kan vi inte annat än att rekommendera henne.
Behöver vi sälja i framtiden, är Natalie ett självskrivet val. / Marina"
säljare på Östra Varvsgatan 5B

23 apr 2020

"Kändes effektivt och förtroendeingivande, extra utmanande i en föränderlig omvärld, ett mycket gott utfört uppdrag av mäklaren"
säljare på Mastgränd 7A

02 apr 2020

"Natalie Millnell visade under hela försäljningsprocessen ett stort kunnande och engagemang samt gav ett mycket trevligt och positivt bemötande. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Nobelvägen 10B

30 mar 2020

"Mäklaren Natalie hjälpte mig till en snabb affär. Bra på förhandlingsteknik. Känner att jag är mycket nöjd som kund. Bostaden blev dessutom såld innan visning. "
säljare på Märsgränd 25

14 feb 2020

"Vi köpte en lägenhet där Natalie var mäklare och vi var imponerad över hennes professionalitet, så vi bestämde oss för att anlita henne till vår egen försäljning och efter att ha träffat 4 mäklare på värderingsmöte så var hon tveklöst den bästa. Vi fick väldigt bra information och hjälp om hur vi ska förbereda oss inför fotograferingen; stylisten som hon samarbetar med är väldigt duktig, och fotograferna också. Vi blev väldigt nöjda med prospektet och hur hon förhandlade med intressenterna, och på bara några dagar var lägenheten såld till 200 000 över utgångspris! Jag kommer rekomendera Natalie till alla jag känner! Toppmäklare!"
säljare på Rolfsgatan 12C

13 jan 2020

"Sålde med förlust. Helt ok för köpte dyrt. Men under utgångspriset kan jag bara vara nöjd ej helnöjd."
säljare på Edward Lindahlsgatan 20B

08 dec 2019

"Natalie har ett väl upparbetat nätverk i mitt område och köparen fanns redan i hennes eget register. Därför kom bostaden aldrig ut på marknaden utan jag och köparen kom överens via Natalie."
säljare på Dockgatan 5

27 nov 2019

"Professionell, närvarande och väldigt målinriktad mäklare.
Försäljningen gick oerhört smidigt utan negativa överraskningar längs vägen.
"
säljare på Kalkstensvägen 17

30 sep 2019

"Otroligt snabb och smidig försäljning! Allt flöt på, från första kontakt till att bostaden var såld. Helt fantastisk mäklare!
Kan varmt rekommendera henne. Kommer själv att anlita henne för framtida uppdrag. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3E

11 sep 2019

"Vi är supernöjda med det arbete och engagemang som Natalie lade ner på vår försäljning. Det har gått smidigt från början till slut och hon kunde mer än väl möta de önskemål som vi i första mötet presenterade. Vi kommer att rekommendera henne vidare om vi får möjlighet"
säljare på Isbergs gata 12

26 aug 2019

"Vi har arbetat med Natalie vid två tillfällen och har varit lika nöjda båda gångerna. Alltid tillgänglig, flexibel och har stenkoll på läget. Vi kan inget annat än varmt rekommendera."
säljare på Västra Varvsgatan 7A

24 aug 2019

"Lyhörd, seriös, närvarande och oroligt engagerad. Genuint intresse och drive för sin roll som mäklare. Som säljare kände jag att jag kunde lämna över hela processen i hennes händer- utan att vara orolig. Mycket kompetent och närvarande från värdering till försäljning. Har gjort ett fantastiskt jobb - jag känner mig jättenöjd. Kan definitivt rekommendera Natalie!! "
säljare på Sundspromenaden 1

01 aug 2019

"Nathalie är en go get-er. Man kan lita på att hon levererar.
Vi kommer använda oss av henne igen vid tillfälle. "
säljare på Krankajen 30

20 jul 2019

"Bäst i Malmö !
Har blick för hur lägenheten ska fotas samt bra på att fixa det priset man vill ha!
Gjort mig till miljonär mer än 1 gång och rekommenderar aldrig någon annan än Natalie !
Topp mäklare hela vägen!"
säljare på Kalkstensvägen 15

04 jul 2019

"Suverän försäljning och leverade som alltid. Superbra!"
säljare på Burlövsvägen 24

29 maj 2019

"Jag träffade Natalie på en visning och märkte direkt att hon som mäklare sticker ut bland mängden. Därför valde jag att själv anlita henne.
Natalie är en extremt engagerad, hungrig och vass mäklare! Detta kommer givetvis med både för- och nackdelar, mest fördelar ;)

Fördelarna är att din bostad kommer bli såld, säkert till och med innan visning! Vidare har hon stenkoll på sina kunder och har ett stort nätverk. Hon hjälper även till med precis alla delar och kommer med tips och idéer som verkligen känns som "utanför boxen".
Den enda nackdelen kan vara just det faktum att hon ibland kan upplevas som lite för hungrig men har du skinn på näsan så upplever du det snarare som en stark fördel. Och när du säljer din bostad är det ju precis en hungrig mäklare du vill ha, eller hur? :)
Jag kommer aldrig sälja en bostad via någon annan mäklare än Natalie och har redan rekommenderat henne vidare! "
säljare på Hyllie Boulevard 9D

15 maj 2019

"Mycket kompetent mäklare som rivstartade processen dag 1. Har ett bra team medarbetare. Hon är lätt att nå och höll mig väl uppdaterad under säljprocessen. "
säljare på Ankargatan 15

25 feb 2019

"Natalie är en toppenmäklare. Hon gör verkligen allt som man kan förvänta sig och mycket till.
Tusen tack Natalie!
Janna och Lennart"
säljare på Kilian Zollsgatan 15C

17 jan 2019

"Nathalie är jätte kompetent och har väldigt bra på att uppnå uppsatta mål!"
säljare på Ingenjörsgatan 22

21 okt 2018

"Natalie var väldigt hjälpsam i samband med fotografering och visning.
Vi hade bara vip visningar vilket kändes skönt att inte ha så många människor i hemmet.
Natalie var super proffsig och kunnig. Toppen med stor kundkrets.
Men kan tycka att mäklararvodet generellt ligger för högt hos alla i branschen. Det är väldigt mycket pengar.
50000 (fast pris) hade varit bättre.
"
säljare på Södra Förstadsgatan 84A

21 okt 2018

"Natalie är snabb, noggrann och jobbar hårt. Det märks att hon har stor kännedom om området hon jobbar i."
säljare på Mastgränd 32

20 okt 2018

"Natalie är extremt skicklig & proffsig i sitt utförande. Väldigt driven & målmedveten; en grym mäklare med andra ord! Kan med glädje rekommendera henne vidare!"
säljare på Amiralsgatan 83C

19 okt 2018

"Natalie är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Hon tar sig tid till att ta diskutera strategier och annat viktigt. All kommunikation har varit snabbt och enkelt. Vi kände förtroende rakt igenom. Rekommenderas starkt ! // Jacqueline och David "
säljare på Majgatan 5

19 okt 2018

"Arvodet är mycket pengar, men man får ta det om man vill ha proffesionell försäljning. "
säljare på Munins väg 14

19 okt 2018

"Mycket duktig mäklare som sålde vår lgh på bara några dagar. Lyhörd, engagerad och kunnig! Mycket professionell, ärlig, lyhörd och lätt att samarbeta med. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Natalie till alla som har planer på att sälja sin bostad. "
säljare på Einar Hansens Esplanad 16

19 okt 2018

"Bästa mäklaren i Malmö "
säljare på Barlastgatan 55

08 sep 2016

"Hon hade väldigt bra lokalkännedom och var säljande utan att vara påträngande. Kan starkt rekommenderas om du ska sälja en lägenhet i centrala Malmö."
säljare på Slussgatan 12B

08 jun 2016

"Proffsig och lätt att ha och göra med"
säljare på Stenbocksgatan 4C

01 jun 2016

"Mycket bra säljare och människokännare med vass förhandlingsteknik. "
säljare på Nobelvägen 93A

25 apr 2016

"Natalie är kompetent, målinriktad, luhörd och pålitlig. Lyckas behåla lugn och proffessionalitet in i det sista. Rekommenderar varmt!"
säljare på Kaptensgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
108 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
85 av 89 säljare
Natalie satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 89 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
87 av 89 säljare
Natalie var tydlig och höll mig uppdaterad
88 av 89 säljare

Natalie på kartan.

407 tidigare annonser
2 bostäder till salu
88 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
4 rum, 70,7 m²
49 928 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 605 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 84,7 m²
41 607 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 824 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 130 000 kr
Lägenhet Almhög
+ 135 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 995 000 kr
2 050 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 55 000 kr
1,5 rum, 33 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 560 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 110 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
3 230 000 kr
Lägenhet Dockan
+ 235 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 335 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 140 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.