Monika Tanko Lagerlöf

Profilbild för Monika Tanko Lagerlöf
Monika Tanko Lagerlöf
4.9 / 5
(306 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
19 st
168 405 000 kr

Bakgrund

Monika Tanko Lagerlöf jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2013-07-03. Monika har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Monika har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 115 305 000 kr.

Presentation

Sedan ett par år tillbaka är jag bosatt i mitt favoritområde Guldheden. Här bor jag med bara några minuters avstånd till stadens puls kombinerat med lugna grönområden. Tack vare att jag bor och jobbar i mitt området har jag god kunskap om allt Guldheden har att erbjuda.
Jag älskar mitt jobb och den uppskattning som människorna i området ger mig är oslagbart. Det är ett mäkeri att längta till!

Jag har förmedlat otaliga bostäder i området och jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med fantastiska Guldheden som ständigt växer och utvecklas till det bättre.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Monika.

09 nov 2023

"Monika är proffsig, kunnig och supertrevlig. Vi har känt oss så trygga i hela processen. Hon har stenkoll på varenda detalj. Lätt den bästa mäklaren i Guldheden!"
säljare på Doktor Forselius gata 10

14 okt 2023

"Vi är mycket nöjda över att ha valt Monika som vår mäklare. Monika är kunnig, tydlig, flexibel, effektiv och förtroendeingivande. Vi har känt oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Monika som mäklare. "
säljare på Doktor Allards gata 12

04 okt 2023

"Monika är den man vill ha!
Hon har stor erfarenhet och god kännedom om marknaden och taktik. Hon har dessutom otroligt bra kännsla för människor och vet precis hur hon ska få igång en budgivning. Vi har aldrig varit så nöjda med en mäklare, även innan vi fick vårt slutpris. Hon var jättebra på a..."
"Monika är den man vill ha!
Hon har stor erfarenhet och god kännedom om marknaden och taktik. Hon har dessutom otroligt bra kännsla för människor och vet precis hur hon ska få igång en budgivning. Vi har aldrig varit så nöjda med en mäklare, även innan vi fick vårt slutpris. Hon var jättebra på att hålla oss uppdaterade under hela processen och gav oss aldrig förhöga förväntningar utan hade alltid en rimlig syn på situation och höll oss verklighetsförankrade. "
Läs mer
säljare på Vildapelsgatan 1B

30 sep 2023

"Mycket nöjd. Monika har god kunskap om området och dess lägenheter."
säljare på Doktor Forselius gata 2

28 sep 2023

"Monika var kommunikativ och tillmötesgående genom hela processen. Vi upplevde verkligen att hon jobbade hårt för att skapa rätt förutsättningar för just vår försäljning. Vi är jättenöjda!"
säljare på Lövskogsgatan 15A

15 aug 2023

"Först och främst, Monika är bäst när det gäller Guldheden. Hon har stenkoll på föreningen, området, och vad potentiella köpare söker efter. Hon har ett stort kontaktnät för att kunna matcha en med rätt köpare.
Monika är extremt effektiv och tydlig i kommunikationen, samtidigt lyhörd när vi velad..."
"Först och främst, Monika är bäst när det gäller Guldheden. Hon har stenkoll på föreningen, området, och vad potentiella köpare söker efter. Hon har ett stort kontaktnät för att kunna matcha en med rätt köpare.
Monika är extremt effektiv och tydlig i kommunikationen, samtidigt lyhörd när vi velade lite med stylist och fotografering. Det var en tydlig plan från start till mål som utfördes precis så som utstakats från första mötet.
Man känner sig helt enkelt trygg när försäljningen är i Monikas händer! Även i en sådan osäker marknad som råder."
Läs mer
säljare på Doktor Forselius gata 12

10 aug 2023

"Monika hjälpte mig och min sambo att sälja vår bostad i utmanande tider. Genom god rådgivning, tillgänglighet och tydlighet hjälpte Monika oss genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt sätt. Rekommenderar alla att ta hjälp av Monika. "
säljare på Olof Rudbecksgatan 13B

10 aug 2023

"professionell, kunnig, effektiv, smart, hjälpsam."
säljare på Doktor Lindhs gata 6

07 aug 2023

"Monika är fantastiskt engagerad och kompetent. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Lövskogsgatan 17C

09 jul 2023

"Mycket smidig process, från första kontakt till kontraktsskrivning."
säljare på Doktor Forselius gata 32

08 jul 2023

"Skicklig mäklare som får jobbet gjort, det vill säga att sälja din bostad. Dock var hon svår att på tag på och svarade inte alltid på frågor. Som säljare kan det vara stressigt, så bättre och snabbare kommunikation hade önskats. Upplevde också att mäklarens koordinator/assistent var slarvig med a..."
"Skicklig mäklare som får jobbet gjort, det vill säga att sälja din bostad. Dock var hon svår att på tag på och svarade inte alltid på frågor. Som säljare kan det vara stressigt, så bättre och snabbare kommunikation hade önskats. Upplevde också att mäklarens koordinator/assistent var slarvig med annonsen (felaavningar, repetitioner, saker som sas tog inte med i frågeformulär osv). "
Läs mer
säljare på Kolonigatan 9D

11 maj 2023

"Väldigt engegerad och driven, bra kännedom om förening och stort kontaktnät av köpare. Kan starkt rekomendera Monika som mäklare."
säljare på Raketgatan 2A

10 maj 2023

"Jag rekommenderar Monika Tanko! Det var ingen lätt period att sälja i, men efter många visningar lyckades hon sälja min lägenhet. Hon var även bidragande till att köpet av min drömlägenhet gick i lås! "
säljare på Doktor Forselius gata 30

03 maj 2023

"Vi är väldigt nöjda med Monikas insats. Hon satte rimliga förväntningar och det var en snabb och smidig process från första kontakten till att lägenheten var såld, allt inom en vecka. Kan varmt rekommendera Monika som mäklare!"
säljare på Doktor Hjorts gata 2A

19 apr 2023

"Vi kände oss väldigt trygga med att sälja vår lägenhet med Monika som gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga hela vägen. Enkel att få tag på och trevlig att ha att göra med!"
säljare på Raketgatan 7

18 apr 2023

"Mycket nöjd med försäljningen med Monika. Hon var lätt att samarbeta med, kan Guldheden utan och innan och är en väldigt duktig mäklare!"
säljare på Ängemarken 11C

03 apr 2023

"Engagerad och närvarande mäklare! Vi är så nöjda med de jobb hon la ner och det stöd vi fick genom hela processen. "
säljare på Doktor Hjorts gata 2A

21 mar 2023

"Toppenfin insats av engagerad och kunnig mäklare, överträffade förväntningarna."
säljare på Dalheimersgatan 3A

08 mar 2023

"Jag kan varmt rekommendera Monika! Kunnig, kompetent och väldigt trevlig. Märks att hon har erfarenhet och vet hur man gör jobbet rätt. Väldigt nöjd med hela processen. Jag var väl informerad och kände mig trygg hela vägen trots en orolig marknad. "
säljare på Egnahemsvägen 18B

03 feb 2023

"Erfaren och kunnig mäklare med hög social kompetens "
säljare på Doktor Bex gata 7A

01 nov 2022

"Monika gjorde en jättefin insats med att sälja vår lägenhet i ett svårt marknadsläge hösten 2022. Hon visade stort engagemang och drev hela processen i mål, trots att antalet spekulanter inte var så stort och det krävdes mycket arbete för att få budgivningen att gå framåt och visa lägenheten fler..."
"Monika gjorde en jättefin insats med att sälja vår lägenhet i ett svårt marknadsläge hösten 2022. Hon visade stort engagemang och drev hela processen i mål, trots att antalet spekulanter inte var så stort och det krävdes mycket arbete för att få budgivningen att gå framåt och visa lägenheten flera gånger för nytillkomna intressenter. Under hela processen höll hon tät dialog med oss som säljare och gjorde att vi kände oss trygga och kunde fatta beslut om varje steg vidare. Vi kan varmt rekommendera Monika Tanko som mäklare!"
Läs mer
säljare på Raketgatan 6

20 okt 2022

"Monika är en mycket kompetent och proffesionell mäklare. Jättetrevlig !
Tack för en snabb och bra försäljning. "
säljare på Raketgatan 1B

30 sep 2022

"Monika är en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar! "
säljare på Doktor Bex gata 11B

09 aug 2022

"Monika gjorde ett toppenjobb, trots en orolig marknad. Hon upplevdes som rutinerad, flexibel och riktigt duktig på det hon gör."
säljare på Lövskogsgatan 5B

18 jul 2022

"Vi sålde i en svår marknad och dessutom låg två lägenheter på vår gata uppe för försäljning samtidigt som vi ville lägga upp vår. Det ledde till att vi fick en lång och (vad vi tror) ovanlig process i att sälja bostaden.
I det stora hela är vi nöjda med försäljningen och Monika som mäklare. "
"Vi sålde i en svår marknad och dessutom låg två lägenheter på vår gata uppe för försäljning samtidigt som vi ville lägga upp vår. Det ledde till att vi fick en lång och (vad vi tror) ovanlig process i att sälja bostaden.
I det stora hela är vi nöjda med försäljningen och Monika som mäklare. "
Läs mer
säljare på Raketgatan 7

13 jul 2022

"Monika har många bollar i luften samtidigt men lyckas sälja på en svår marknad till ett okej pris."
säljare på Lövskogsgatan 14

11 maj 2022

"Superba på alla sätt! Tack tanko!"
säljare på Dalheimersgatan 2B

08 maj 2022

"Extremely competent and efficient, I would not hesitate to recommend Monika Tanko to anybody buying or selling in Noraguldheden. She knows the market and the area, and is also able at negotiating with the BRF for a rapid solution to sales."
säljare på Dalheimersgatan 5A

06 maj 2022

"Visning var i påsktider och det informerades inte tydligt hur de planerades. Dock är jag nöjd med slutresultatet. "
säljare på Eklandagatan 38

21 mar 2022

"Monika är mycket kunnig, engagerad och lämnar inget åt slumpen. Hon är tydlig med hur försäljningsprocessen ser ut och uppriktig i sina råd. Även Monikas samarbetspartners, som stylister och fotografer, är engagerade och trevliga att ha att göra med."
säljare på Lövskogsgatan 18

17 mar 2022

"Monika var duktig och mycket driven. Flexibel avseende tider och andra praktiska aspekter som uppstod i samband med försäljningen. Det märks att hon är erfaren och kunnig. Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Doktor Allards gata 14

08 mar 2022

"Monika guidade oss igenom vår första försäljning på ett professionellt och lugnt sätt. Därpå fick vi ett jättebra slutpris. Rekommenderar verkligen! "
säljare på Doktor Forselius gata 22

10 feb 2022

"Vi har valt Monika vid bägge tillfälle vi sålt. Monika har levererat fläckfritt vid båda tillfällen och mycket handlar om hennes engagemang och vilja att göra det bästa vid en sälj/köp affär.
Helt klart den bästa mäklaren i området med sin breda kunskap och kompetens!"
"Vi har valt Monika vid bägge tillfälle vi sålt. Monika har levererat fläckfritt vid båda tillfällen och mycket handlar om hennes engagemang och vilja att göra det bästa vid en sälj/köp affär.
Helt klart den bästa mäklaren i området med sin breda kunskap och kompetens!"
Läs mer
säljare på Fyrverkaregatan 5D

24 nov 2021

"Har svarat ”nej” på frågan om slutpriset stämde överens med mäklarens värdering, eftersom slutpriset blev mycket högre än förväntat(även i förhållande till tidigare värderingar och försäljningar i området)!"
säljare på Kolonigatan 9E

15 nov 2021

"Jag är imponerad med hur Monika skötte försäljningen av min lägenhet. När hon säger att hon kommer ge allt så menar hon verkligen det! Jag är mer än nöjd med resultatet."
säljare på Dalheimersgatan 1A

11 nov 2021

"Monika visste vad jag ville ha och levererade till 100%.
Jag fick nästa priset som jag satte när vi pratade i somras som var mitt drömpris. Jag valde Monika eftersom hon sålt mycket i vår förening och i området. Hade inte valt en annan mäklare Monika och jag valde rätt!"
"Monika visste vad jag ville ha och levererade till 100%.
Jag fick nästa priset som jag satte när vi pratade i somras som var mitt drömpris. Jag valde Monika eftersom hon sålt mycket i vår förening och i området. Hade inte valt en annan mäklare Monika och jag valde rätt!"
Läs mer
säljare på Doktor Forselius gata 16

25 okt 2021

"Monika är fantastisk och mycket kompetent i sin yrkesroll"
säljare på Doktor Forselius gata 10

21 okt 2021

"Mäklaren är mycket aktiv i mitt bostadsområde och hade betydelsefulla erfarenheter och kontakter som ledde till en lyckad försäljning."
säljare på Lövskogsgatan 15A

16 okt 2021

"Mäklaren med teamet har tagit hand om försäljning på ett absolut professionellt sätt samtidigt som de hjälpte till med många saker som inte ingick i deras kärnuppgifter. Vi blev alltid bemötta med tålamod och mycket vänlighet.
Tack för den goda servicen och det goda resultatet!"
"Mäklaren med teamet har tagit hand om försäljning på ett absolut professionellt sätt samtidigt som de hjälpte till med många saker som inte ingick i deras kärnuppgifter. Vi blev alltid bemötta med tålamod och mycket vänlighet.
Tack för den goda servicen och det goda resultatet!"
Läs mer
säljare på Odinsplatsen 4A

14 okt 2021

"Otroligt engagerad, ödmjuk, kunnig och driven mäklare. Sticker ut bland många andra mäklare som endast lever på marknaden. Monika kommer kunna få arbete både i upp och nedgångar på bostadsmarknaden. Helnöjd."
säljare på Kolonigatan 9A

12 okt 2021

"Monika Tanko är en mycket duktig mäklare och jag valde henne för att hon är expert på sitt området och att jag kommit i kontakt med henne tidigare som köpare. Hon inger stort förtroende och kunskap."
säljare på Doktor Allards gata 12

05 okt 2021

"Mycket nöjd med Monika! Hon är en seriös, tillgänglig och proffesionell mäklare. Hon gav oss bra, effektiv hjälp genom hela säljprocessen! "
säljare på Doktor Allards gata 12

21 sep 2021

"Mycket professionell och kunnig! Ett riktigt proffs!"
säljare på Doktor Forselius gata 10

04 sep 2021

"Monika är kunnig, driven och lade in stort engagemang i vår försäljning. Hennes råd om att inte tacka ja till för låga förhandsbud var goda, och försäljningen slutade med rekord i föreningen. Den enda feedback vi har är att vi skulle ha uppskattat en mer öppen kommunikation om liknande objekt so..."
"Monika är kunnig, driven och lade in stort engagemang i vår försäljning. Hennes råd om att inte tacka ja till för låga förhandsbud var goda, och försäljningen slutade med rekord i föreningen. Den enda feedback vi har är att vi skulle ha uppskattat en mer öppen kommunikation om liknande objekt som såldes innan och samtidigt som vår lägenhet skulle säljas, då bristen på information ledde till onödig oro."
Läs mer
säljare på Doktor Forselius gata 14

01 sep 2021

"Mäklaren visade på väldigt god kännedom om objektet, bostadsrättsföreningen och marknaden inklusive de intressenter som finns på den. "
säljare på Doktor Allards gata 12

01 sep 2021

"Hela processen gick väldigt snabbt och smidigt, och slutresultatet överträffade mina förväntningar väldigt mycket."
säljare på Daniel Petterssons gata 1A

24 aug 2021

"Kunnig, professionell och ständigt tillgänglig. Mycket nöjd! "
säljare på Lövskogsgatan 13C

24 jul 2021

"Monika gjorde ett toppenjobb och vi fick sålt vår lägenhet på mindre än två veckor från första kontakt till ett pris vi var väldigt nöjda med. Monika är trevlig, proffsig och driven. Dessutom är hon lätt att få tag på nästan oavsett tid på dagen. Skulle utan tvekan rekommendera henne till vänner ..."
"Monika gjorde ett toppenjobb och vi fick sålt vår lägenhet på mindre än två veckor från första kontakt till ett pris vi var väldigt nöjda med. Monika är trevlig, proffsig och driven. Dessutom är hon lätt att få tag på nästan oavsett tid på dagen. Skulle utan tvekan rekommendera henne till vänner och bekanta som ska sälja i framtiden."
Läs mer
säljare på Gibraltargatan 98

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
115 305 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
288 av 295 säljare
Monika satte rätt förväntningar på slutpriset
251 av 302 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
300 av 305 säljare
Monika var tydlig och höll mig uppdaterad
299 av 304 säljare

Monika på kartan.

797 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
305 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

3 350 000 kr
4 rum, 81,5 m²
41 358 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 463 kr/mån
2 400 000 kr
1 rum, 41,1 m²
58 536 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 672 kr/mån
3 200 000 kr
4 rum, 81,5 m²
39 506 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 566 kr/mån
3 rum, 62 m²
Lägenhet, Göteborg
4 746 kr/mån
6 rum, 120 m²
Lägenhet, Göteborg
8 115 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Guldheden
4 rum, 81,5 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
+ 600 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
+ 105 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 710 000 kr
Lägenhet Guldheden
+ 415 000 kr
4 rum, 81,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Monika är proffsig, kunnig och supertrevlig. Vi har känt oss så trygga i hela processen. Hon har stenkoll på varenda detalj. Lätt den bästa mäklaren i Guldheden!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Södra Guldheden
3 rum, 61 m²
Utropspris: 3 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.