Monika Tanko

Profilbild för Monika Tanko
Säljarfavorit
Monika Tanko
4.9 / 5
(154 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
38 st
200 170 000 kr

Bakgrund

Monika Tanko jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2013-07-03. Monika har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Monika har haft 59 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 198 285 000 kr.

Presentation

Sedan ett par år tillbaka är jag bosatt i mitt favoritområde Guldheden. Här bor jag med bara några minuters avstånd till stadens puls kombinerat med lugna grönområden. Tack vare att jag bor och jobbar i mitt området har jag god kunskap om allt Guldheden har att erbjuda.
Jag älskar mitt jobb och den uppskattning som människorna i området ger mig är oslagbart. Det är ett mäkeri att längta till!

Jag har förmedlat otaliga bostäder i området och jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med fantastiska Guldheden som ständigt växer och utvecklas till det bättre.

Säljare om Monika.

01 dec 2020

"Monika har fantastisk koll på området och vad som krävs för att få till en bra försäljning. Väldigt lättillgänglig och engagerad. "
säljare på Dalheimersgatan 3B

19 nov 2020

"Monika har unikt god lokalkännedom kring Guldheden. Kan antagligen mer om Doktor Forselius Gata än de flesta boende. Hon har känsla för detaljer, noggrann. Snabb, effektiv kommunikation. Driven, professionell, och trevlig. Gav bra värdering av lägenheten, och ett bra slutpris. Hittade precis rätt målgrupp för objektet. Hon är tydlig, rak, och ärlig. Rekommenderar definitivt!"
säljare på Doktor Forselius gata 24

16 nov 2020

"Om du säljer din lägenhet i Guldheden så finns det ingen bättre mäklare än Monika. Monika fick oss att känna trygghet genom hela processen och satte realistiska förväntningar som sedan överträffades. Var skönt att få sälja på förhand, innan visning via Hemnet."
säljare på Doktor Bex gata 9C

06 nov 2020

"Hitta mäklare? Sluta leta, här är hon! Jag har bara lovord, Monika har full koll både på helheten och på de små detaljerna. Hon är verkligen lyhörd, professionell, kommunikativ och trygg hela vägen. Samtidigt är hon självsäker och driver affären framåt med säker hand. Förutom att hon verkligen kan sitt jobb har hon humor och en härlig personlighet. Kan varmt rekommendera Monika, hon är en klippa! "
säljare på Husargatan 6

03 nov 2020

"Mycket proffsig och skicklig. Har en bra känsla för kunder, marknaden och affärer. Fokus på rätt plats och inte orealistiska mål för att sälja mer. Seriös och bästa säljaren i vårat område. Tack för hjälpen."
säljare på Dalheimersgatan 6A

28 okt 2020

"Proffsig och tillmötesgående! Nöjd med hela processen från början till avslut! Kan varmt rekomendera Monika till er som ska sälja er lägenhet! "
säljare på Doktor Forselius gata 36

21 okt 2020

"Monika is very professional and devoted, gives right to point tips. She's easy to get touch all the time and never gives up to find interested buyers. Hightly recommended."
säljare på Fyrverkaregatan 8B

23 sep 2020

"Monika var superdriven och hade god energi från början. Lyssnade väl på oss och hade mycket god lokalkännedom. Var dessutom mycket flexibel och lätt att göra med! Superbra!"
säljare på Lövskogsgatan 2A

23 sep 2020

"Jag är mycket nöjd med Monika som mäklare, trevlig och effektiv, men samtidigt lyhörd. Hon mycket bra koll på området och jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Kolonigatan 9C

02 sep 2020

"Med sin kännedom om området och sitt engagemang var Monika det självklara valet för oss på Norra Guldheden."
säljare på Lövskogsgatan 19

26 aug 2020

"Monika är grym! En skicklig och engagerad mäklare med ett öga för detaljer. Ett riktigt mäklarproffs! Hon har koll på marknaden, ger bra råd och jobbar för att du som kund ska bli mer än nöjd. Vill du sälja din bostad, kontakta Monika Tanko på Erik Olsson!"
säljare på Munkebäcksgatan 45H

26 jul 2020

"Monika överträffar verkligen ens förväntningar på vad bostadsmäkleri är. Hon visar att sälja lägenheter till bra pris inte är att sitta på soffan och låta lägenheten sälja sig själv! Hon är en ödmjuk personkännare som sätter både säljaren och köparens intresse i första hand!
Rekommenderas till alla var som helst i Göteborg "
säljare på Sanatoriegatan 22A

14 jul 2020

"Mycket trevligt och proffsigt bemötande! Kan verkligen rekommendera Monika!"
säljare på Ängemarken 3

10 jun 2020

"Monika är extremt duktig och lyhörd mäklare. Hon är expert på sina områden, vilket gör att hon alltid kan föra fram vad som gör din bostad/BRF unik.
Hon är trevlig och enkel att ha att göra med, transparent och kör raka puckar. Skulle rekommendera Monika som mäklare alla dagar i veckan."
säljare på Doktor Allards gata 12

02 jun 2020

"Monika was amazing! She was very professional and guided us smoothly through the transaction. I would certainly recommend her to family and best friends. It is clear that she loves what she is doing and we would certainly work with her again in the future if needed."
säljare på Raketgatan 5

25 maj 2020

"Målinriktad och duktig säljare. Jag är väldigt nöjd! "
säljare på Barbro Hörbergs gata 5

19 maj 2020

"Levererade en helgjuten insats även när marknaden började svikta i influensans tider. Engagerad, påläst och lyhörd.
Tummen upp "
säljare på Egnahemsvägen 22C

19 maj 2020

"Vi är så nöjda med Monica och kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja/köpa en bostad! "
säljare på Doktor Hjorts gata 12B

29 apr 2020

"Jättebra insats. Erfaren, professionell och förtroendeingivande :) "
säljare på Fricksgatan 2B

28 apr 2020

"Monika är en fantastiskt bra mäklare. Mycket påläst om förening, detaljer osv. Är positiv och samtidigt realistisk. Man förstår att hon vet vad hon pratar om. Är väldigt nöjd och skulle gärna anlita henne igen! "
säljare på Dalheimersgatan 2A

22 apr 2020

"Mycket trevlig, tillmötesgående och väldigt engagerad i försäljningen. Väldigt duktig och lyhörd, och öppen med händelser i försäljningen.
Skruvade kanske upp förväntningen på slutpris en aning.
Mycket nöjd med Monikas insats, rekommenderas varmt till alla!"
säljare på Doktor Forselius gata 6

20 apr 2020

"Superdriven och engagerad insats!"
säljare på Doktor Bex gata 7A

04 mar 2020

"Engagerad, smart och målmedveten, vi kände oss helt trygga med Monica!
Vi rekommenderar henne till vem som helst som ska sälja bostad. "
säljare på Raketgatan 11

24 feb 2020

"Monika är väldigt lätt att ha att göra med, alltid lätt att få tag på o bra att resonera med. Mycket nöjd!"
säljare på Doktor Hjorts gata 8B

20 feb 2020

"Kompetent, engagerad och driven!"
säljare på Dammgatan 5

20 feb 2020

"Monika är superkompetent o otroligt engagerad i sitt arbete. Ger allt i sitt yrke som mäklare. Lätt att få kontakt med, svarar snabbt på sms o telefon, extremt tillgänglig, även kvällar o helger. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Raketgatan 6

19 feb 2020

"Monika är ovanligt service minded, proaktiv och responsiv. Vi upplevde samarbetet som väldigt smidigt och upplevde att vi var i trygga händer."
säljare på Raketgatan 6

14 feb 2020

"Proffsig mäklare som bryr sig!"
säljare på Doktor Hjorts gata 2B

03 feb 2020

"Monika var toppen! Mycket smidigt, bra service och väldigt bra kunskap om området samt med nätverk av intressenter. Enormt nöjd!"
säljare på Lövskogsgatan 5C

15 jan 2020

"Monikas engagemang kombinerat med hennes lokalkännedom var guld värt för mig! :)"
säljare på Lövskogsgatan 16

09 jan 2020

"Mycket professionell, driven och kommunikativ med ett starkt kundnätverk. Arbetssättet med tyngdpunkt på förhandsvisning är effektivt, kanske att det kan innebära något större risk men också bättre utdelning."
säljare på Ängemarken 1

25 dec 2019

"Monika är en professionell och mycket engagerad mäklare. Hon var tillgänglig och hjälpsam i hela processen och gjorde ett kanon jobb. Rekommenderar värmt till bostadsförsäljning. "
säljare på Doktor Forselius gata 26

18 dec 2019

"Monika är en väldigt engagerad mäklare som aktivt jobbar för att få till en bra försäljning!"
säljare på Doktor Bex gata 13B

05 nov 2019

"Monika är kunnig, närvarande och missar inte en endaste detalj. Hon säger vad hon tycker och är både transparant och trevlig genom hela processen. Då hon har koll på vad som händer i området ser hon till att man får ut det mesta möjliga av sin försäljning. Den bästa mäklare man kan tänka sig."
säljare på Lövskogsgatan 18

02 okt 2019

"Mycket bra"
säljare på Kolonigatan 8B

14 maj 2019

"Vi är supernöjda!"
säljare på Raketgatan 11

21 mar 2019

"Monika är en helt fantastisk mäklare! Hon jobbar dag och natt för att tillgodose köparnas behov och säljarens frågor. Hon kan mäkleriets psykologi och har en bra säljplan med både plan a, b och c. Extremt säljinriktad på ett ödmjukt sätt. Om du ska sälja i Monikas område skulle jag inte tveka en sekund att välja henne!"
säljare på Lövskogsgatan 4A

25 jan 2019

"Monika är fantastisk!"
säljare på Doktor Hjorts gata 2B

16 nov 2018

"Monika var engagerad och tillgänglig under hela försäljningen. Hon var engagerad och väldigt sakkunnig, grym helt enkelt. Jag rekommenderar Monika till 100% till alla som vill sälja sin bostad."
säljare på Doktor Allards gata 10

22 sep 2018

"Otroligt nöjd med Monika som mäklare och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Egnahemsvägen 18B

04 apr 2018

"Monika är rak, tydlig och ärlig vilket gör det enkelt att arbeta med henne. Det råder aldrig några oklarheter om vad hon tycker. Tillsammans med hennes driv, entusiasm, hårda arbete och goda lokalkännedom gör det henne till en fantastisk mäklare. När andra parter involverade i försäljningen inte gjorde det de skulle var det skönt att kunna vända sig till Monika. Henne kan man lita på! Vid nästa lägenhetsförsäljning kommer jag utan tvekan att anlita Monika igen!"
säljare på Lövskogsgatan 2B

02 mar 2018

"Mycket duktig och professionell mäklare. "
säljare på Dalheimersgatan 3B

19 feb 2018

"Väldigt duktig, oerhört engagerad och kunnig mäklare! Kändes tryggt hela vägen. "
säljare på Doktor Forselius gata 12

30 nov 2017

"Vi ändrade första bilden i samtycke med mäklaren. Så allt blev bra tillslut."
säljare på Raketgatan 1A

26 nov 2017

"Mycket gedigen och engagerad insats. Snabb, konstruktiv och flexibel. Rekommenderas varmt! "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

16 okt 2017

"Mycket driven. Går in för försäljningen till 110% Skulle välja Monika igen om jag skulle göra om valet. "
säljare på Dalheimersgatan 3B

13 okt 2017

"Fick ett mycket bra intryck. Professionell och Målinriktad. "
säljare på Raketgatan 15

26 sep 2017

"Monika är professionell, noggrann, trevlig, och har en fantastisk försäljningsteknik som får både säljaren och köparen att känna sig trygga. Hon hanterar kunder med respekt, lyssnar noga och är mycket säker på sin sak. Man kan bara lämna över till henne utan att behöva bekymra sig om något. Rekommenderas! "
säljare på Doktor Forselius gata 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
198 285 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
146 av 154 säljare
Monika satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 154 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
152 av 154 säljare
Monika var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 154 säljare

Monika på kartan.

460 tidigare annonser
4 bostäder till salu
154 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1 rum, 31,3 m²
57 903 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 973 kr/mån
2 500 000 kr
1 rum, 50 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 665 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 58 m²
51 637 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 584 kr/mån
3 150 000 kr
3 rum, 69 m²
45 652 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 077 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 400 000 kr
Lägenhet Landala Egnahem
+ 205 000 kr
1 rum, 37,1 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Guldheden
+ 250 000 kr
4 rum, 81,5 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
+ 125 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 875 000 kr
3 160 000 kr
Lägenhet Södra Guldheden
+ 265 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 540 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
2 rum, 64 m²
Utropspris: 3 540 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Monika har fantastisk koll på området och vad som krävs för att få till en bra försäljning. Väldigt lättillgänglig och engagerad. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.