Monika Tanko

Profilbild för Monika Tanko
Säljarfavorit
Monika Tanko
4.9 / 5
(201 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
64 st
33 st
222 145 000 kr

Bakgrund

Monika Tanko jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2013-07-03. Monika har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2021. Monika har enligt vår statistik haft 61 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 234 800 000 kr.

Presentation

Sedan ett par år tillbaka är jag bosatt i mitt favoritområde Guldheden. Här bor jag med bara några minuters avstånd till stadens puls kombinerat med lugna grönområden. Tack vare att jag bor och jobbar i mitt området har jag god kunskap om allt Guldheden har att erbjuda.
Jag älskar mitt jobb och den uppskattning som människorna i området ger mig är oslagbart. Det är ett mäkeri att längta till!

Jag har förmedlat otaliga bostäder i området och jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med fantastiska Guldheden som ständigt växer och utvecklas till det bättre.

Säljare om Monika.

24 jul 2021

"Monika gjorde ett toppenjobb och vi fick sålt vår lägenhet på mindre än två veckor från första kontakt till ett pris vi var väldigt nöjda med. Monika är trevlig, proffsig och driven. Dessutom är hon lätt att få tag på nästan oavsett tid på dagen. Skulle utan tvekan rekommendera henne till vänner och bekanta som ska sälja i framtiden."
säljare på Gibraltargatan 98

08 jul 2021

"Jag blev rekommenderad Monika av två vänner som anlitat henne tidigare. En av dessa är den mest kritiska personen jag känner och min tanke var att om han är nöjd så måste hon ha varit riktigt bra.
Denna förväntning infriades och jag är väldigt nöjd med utfallet av försäljningen och med Monikas insats. Förutom att hon är oerhört driven och energisk samt en suverän försäljare tycker jag även hon visade under våra interaktioner att hon är en reko person.
"
säljare på Raketgatan 8

12 jun 2021

"Professionell hela vägen från första kontakten till kontraktsskrivning. Fullt säljfokus och vi fick ett kanonbra pris för bostaden. Kan varmt rekommendera Monika!"
säljare på Källsprångsgatan 2

27 maj 2021

"One of the best professionals that I have ever worked with on any topic (either at my work or off work issues)."
säljare på Fridkullagatan 18A

27 maj 2021

"Monika är effektiv, professionell, tillgänglig och har ett enorm driv mot uppsatta mål."
säljare på Doktor Forselius gata 18

09 maj 2021

"Vi ville få till en snabb försäljning pga privata omständigheter och ganska snabbt tillträde på ny bostad och mäklaren hjälpte till att påskynda fotografering och att få ut annonsen snabbt på hemnet. Ställde upp med förhandsvisning samt lyckades få dit många spekulanter med kort varsel."
säljare på Fyrverkaregatan 10C

06 maj 2021

"Engagerad och väldigt snabb på att sätta igång processen efter vårt första möte. Bra och snabb återkoppling under hela processen. Verkade ha god koll på vilken köpare som var mest motiverad och hade allt klart inför köpet."
säljare på Egnahemsvägen 20C

25 apr 2021

"Strålande sätt för sitt uppdrag rolig och lyhörd snabb driftig"
säljare på Raketgatan 2C

20 apr 2021

"Monika sålde vår lägenhet på förhand Guldheden till rekordprisi vår förening. Vi kunde inte vara nöjdare med Monikas insats och försäljningen som helhet!"
säljare på Doktor Forselius gata 2

08 apr 2021

"Vi kände oss väldigt trygga med Monika! Hon är professionell, engagerad och målinriktad, det märks att hon älskar sitt arbete.
Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Lövskogsgatan 6A

29 mar 2021

"En mäklare med bra känsla för området. Monika var riktigt bra på att hålla oss underrättade om vad som hände och vad som skulle hända härnäst.
Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Dalheimersgatan 1A

17 mar 2021

"Allt gick väldigt smidigt vilket uppskattas. Är hjälpsam med mycket som ska ordnas i samband med försäljning. Är tydlig och ärlig i sin kommunikation. Visade stor kunskap om området och bostadsrättsföreningen. Vi fick ett stort förtroende för henne vilket gav oss en trygghet i att vi gjorde en bra försäljning. "
säljare på Doktor Allards gata 12

10 mar 2021

"Monika är glad, energisk och inte minst en taktisk mycket duktig mäklare. "
säljare på Doktor Hjorts gata 12A

02 feb 2021

"It is very nice experience to work with Monika of selling my apartment.
She is so responsive and active to find the right buyer during corona time.
We met the target in the end and I would like to highly recommend Monika!"
säljare på Skillnadsgatan 60C

27 jan 2021

"Monika är trevlig, engagerad och driven! Har god koll på den lokala marknaden och är enkel att hålla kontakt med. Vi har varit mycket nöjda med Monika!"
säljare på Lövskogsgatan 2C

23 jan 2021

"Monika är engagerad och driven! Var lätt att få tag på och lyhörd för våra tankar och idéer. Tack Monika för grymt jobb!"
säljare på Doktor Hjorts gata 6C

22 jan 2021

"Monika var informativ och tillgänglig under hela försäljningsprocessen. Hon agerade proffesionellt och gav många goda råd. En person som gör sitt yttersta och som vi verkligen ger våra varmaste rekommendationer."
säljare på Källsprångsgatan 3

21 jan 2021

"Monika inger förtroende. Hon ger råd och förslag men är lyhörd för vad du som säljare vill. Vi har fått kontinuerliga uppdateringar och snabb återkoppling på frågor. Hon har gjort ett fantastiskt jobb och jag skulle utan tvekan välja Monika som mäklare igen."
säljare på Raketgatan 7

12 jan 2021

"
Jag jämförde några olika mäklare och kände direkt att Monika var den rätta. Hon är väldigt kunnig, lyhörd, social och en grym förhandlare. Utöver detta så är Monika också extremt proffsig och levererade ett utmärkt resultat. Helt enkelt den bästa mäklaren man kan tänka sig!! Kan varmt rekommendera Monika!!"
säljare på Mölndalsvägen 69D

12 jan 2021

"Monica är kunnig, trevlig, och engagerad. Hon är effektiv, löser alla problem som kan tänkas uppkomma längs vägen och är alltid lätt att nå."
säljare på Ängemarken 11B

08 jan 2021

"Våra kommunikationer var glada och trevliga samtidigt som det var effektivt, tydligt och klart. Vi är mycket nöjda med Monika Tanko!
Att vi valde Erik Olsson som mäklare berodde på att vi var nöjda vid köpet 2012."
säljare på Doktor Forselius gata 28

08 jan 2021

"Suverän insats, väldigt nöjd."
säljare på Egnahemsvägen 16B

17 dec 2020

"Monika gjorde ett fantastiskt jobb vid försäljning av lägenheten. Hon tog på sig alla uppgifter och höll mig informerad under hela vägen. Kommunikationen med Monika var fantastisk, lätt att nå på alla tiders dygn och kunde hon inte svara så ringde hon snabbt upp! Anledningen till varför jag satsade på Monika är hennes kunskap och kundkrets inom Guldheden, samt att hon hade fått uppdrag och sålt en stor del inom området. Monika är väldigt professionel, vägleder och rådgiver hur försäljningen skall gå till. Om du vill att någon skall hjälpa dig med en bra försäljning och upplevelse av den så skall du välja Monika! "
säljare på Ljunggatan 18

10 dec 2020

"Monika är professionell ut i fingerspetsarna. Tydlig med vad hon kan och inte kan lova samt ger realistiska förväntningar. Monika är taktiskt och strategiskt, samtidigt mån om båda parter. Hon kan hjälpa resonerar kring olika scenarion, men lämnar alltid upp till säljaren att ta beslut utifrån preferens och situation. Som både köpare och säljare med Monika som mäklare har jag varit nöjd."
säljare på Lövskogsgatan 8A

01 dec 2020

"Monika har fantastisk koll på området och vad som krävs för att få till en bra försäljning. Väldigt lättillgänglig och engagerad. "
säljare på Dalheimersgatan 3B

19 nov 2020

"Monika har unikt god lokalkännedom kring Guldheden. Kan antagligen mer om Doktor Forselius Gata än de flesta boende. Hon har känsla för detaljer, noggrann. Snabb, effektiv kommunikation. Driven, professionell, och trevlig. Gav bra värdering av lägenheten, och ett bra slutpris. Hittade precis rätt målgrupp för objektet. Hon är tydlig, rak, och ärlig. Rekommenderar definitivt!"
säljare på Doktor Forselius gata 24

16 nov 2020

"Om du säljer din lägenhet i Guldheden så finns det ingen bättre mäklare än Monika. Monika fick oss att känna trygghet genom hela processen och satte realistiska förväntningar som sedan överträffades. Var skönt att få sälja på förhand, innan visning via Hemnet."
säljare på Doktor Bex gata 9C

06 nov 2020

"Hitta mäklare? Sluta leta, här är hon! Jag har bara lovord, Monika har full koll både på helheten och på de små detaljerna. Hon är verkligen lyhörd, professionell, kommunikativ och trygg hela vägen. Samtidigt är hon självsäker och driver affären framåt med säker hand. Förutom att hon verkligen kan sitt jobb har hon humor och en härlig personlighet. Kan varmt rekommendera Monika, hon är en klippa! "
säljare på Husargatan 6

03 nov 2020

"Mycket proffsig och skicklig. Har en bra känsla för kunder, marknaden och affärer. Fokus på rätt plats och inte orealistiska mål för att sälja mer. Seriös och bästa säljaren i vårat område. Tack för hjälpen."
säljare på Dalheimersgatan 6A

28 okt 2020

"Proffsig och tillmötesgående! Nöjd med hela processen från början till avslut! Kan varmt rekomendera Monika till er som ska sälja er lägenhet! "
säljare på Doktor Forselius gata 36

21 okt 2020

"Monika is very professional and devoted, gives right to point tips. She's easy to get touch all the time and never gives up to find interested buyers. Hightly recommended."
säljare på Fyrverkaregatan 8B

23 sep 2020

"Monika var superdriven och hade god energi från början. Lyssnade väl på oss och hade mycket god lokalkännedom. Var dessutom mycket flexibel och lätt att göra med! Superbra!"
säljare på Lövskogsgatan 2A

23 sep 2020

"Jag är mycket nöjd med Monika som mäklare, trevlig och effektiv, men samtidigt lyhörd. Hon mycket bra koll på området och jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Kolonigatan 9C

02 sep 2020

"Med sin kännedom om området och sitt engagemang var Monika det självklara valet för oss på Norra Guldheden."
säljare på Lövskogsgatan 19

26 aug 2020

"Monika är grym! En skicklig och engagerad mäklare med ett öga för detaljer. Ett riktigt mäklarproffs! Hon har koll på marknaden, ger bra råd och jobbar för att du som kund ska bli mer än nöjd. Vill du sälja din bostad, kontakta Monika Tanko på Erik Olsson!"
säljare på Munkebäcksgatan 45H

26 jul 2020

"Monika överträffar verkligen ens förväntningar på vad bostadsmäkleri är. Hon visar att sälja lägenheter till bra pris inte är att sitta på soffan och låta lägenheten sälja sig själv! Hon är en ödmjuk personkännare som sätter både säljaren och köparens intresse i första hand!
Rekommenderas till alla var som helst i Göteborg "
säljare på Sanatoriegatan 22A

14 jul 2020

"Mycket trevligt och proffsigt bemötande! Kan verkligen rekommendera Monika!"
säljare på Ängemarken 3

10 jun 2020

"Monika är extremt duktig och lyhörd mäklare. Hon är expert på sina områden, vilket gör att hon alltid kan föra fram vad som gör din bostad/BRF unik.
Hon är trevlig och enkel att ha att göra med, transparent och kör raka puckar. Skulle rekommendera Monika som mäklare alla dagar i veckan."
säljare på Doktor Allards gata 12

02 jun 2020

"Monika was amazing! She was very professional and guided us smoothly through the transaction. I would certainly recommend her to family and best friends. It is clear that she loves what she is doing and we would certainly work with her again in the future if needed."
säljare på Raketgatan 5

25 maj 2020

"Målinriktad och duktig säljare. Jag är väldigt nöjd! "
säljare på Barbro Hörbergs gata 5

19 maj 2020

"Levererade en helgjuten insats även när marknaden började svikta i influensans tider. Engagerad, påläst och lyhörd.
Tummen upp "
säljare på Egnahemsvägen 22C

19 maj 2020

"Vi är så nöjda med Monica och kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja/köpa en bostad! "
säljare på Doktor Hjorts gata 12B

29 apr 2020

"Jättebra insats. Erfaren, professionell och förtroendeingivande :) "
säljare på Fricksgatan 2B

28 apr 2020

"Monika är en fantastiskt bra mäklare. Mycket påläst om förening, detaljer osv. Är positiv och samtidigt realistisk. Man förstår att hon vet vad hon pratar om. Är väldigt nöjd och skulle gärna anlita henne igen! "
säljare på Dalheimersgatan 2A

22 apr 2020

"Mycket trevlig, tillmötesgående och väldigt engagerad i försäljningen. Väldigt duktig och lyhörd, och öppen med händelser i försäljningen.
Skruvade kanske upp förväntningen på slutpris en aning.
Mycket nöjd med Monikas insats, rekommenderas varmt till alla!"
säljare på Doktor Forselius gata 6

20 apr 2020

"Superdriven och engagerad insats!"
säljare på Doktor Bex gata 7A

04 mar 2020

"Engagerad, smart och målmedveten, vi kände oss helt trygga med Monica!
Vi rekommenderar henne till vem som helst som ska sälja bostad. "
säljare på Raketgatan 11

24 feb 2020

"Monika är väldigt lätt att ha att göra med, alltid lätt att få tag på o bra att resonera med. Mycket nöjd!"
säljare på Doktor Hjorts gata 8B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
61

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
234 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
188 av 192 säljare
Monika satte rätt förväntningar på slutpriset
167 av 198 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
198 av 201 säljare
Monika var tydlig och höll mig uppdaterad
197 av 199 säljare

Monika på kartan.

536 tidigare annonser
3 bostäder till salu
201 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 700 000 kr
2 rum, 48,5 m²
56 250 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 500 kr/mån
3 950 000 kr
3 rum, 69 m²
57 246 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 274 kr/mån
3 800 000 kr
4 rum, 81,5 m²
46 913 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 101 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 600 000 kr
Lägenhet Södra Guldheden
+ 350 000 kr
1,5 rum, 31,5 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Landala Egnahem
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
5 070 000 kr
Lägenhet Guldheden
+ 320 000 kr
3 rum, 72,5 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 450 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Almedal
+ 550 000 kr
1,5 rum, 48 m²
Utropspris: 2 850 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.