Moa Schanzer-Larsen

Profilbild för Moa Schanzer-Larsen
Säljarfavorit
Moa Schanzer-Larsen
4.8 / 5
(249 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
54 st
117 950 000 kr

Bakgrund

Moa Schanzer-Larsen jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-05-22. Moa har fått in 54 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Moa har enligt vår statistik haft 68 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 158 665 000 kr.

Presentation

Född och uppvuxen i Västerås ger mig bra förutsättningar att kunna sälja in just er bostad på bästa möjliga sätt. Med ett brinnande engagemang kombinerat med en nästintill outtröttlig energi och positivism är min högsta prioritet att samtliga parter ska gå som vinnare ur bostadsaffären.

Nöjer ni inte heller er med att enbart göra en bra bostadsaffär? Kontakta mig så hjälper jag er att göra er största affär till den absolut bästa.

Filosofie kandidatexamen i fastighetsekonomi

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Moa.

28 jan 2022

"Glad positiv het, ville göra affär, snabbt och rätt."
säljare på Kaserngatan 25

28 jan 2022

"Vi ville kunna släppa säljandet och ha någon som vi kunde lita på att gör sitt bästa för att sälja lägenheten. Vi hade en annan mäklare innan som inte fick lägenheten såld. Han hade inte alls samma engagemang eller vilja. Men Moa vilket Fantastiskt jobb. Frågade hur vi kände inför varje val. Återkom med beslut och frågor. Gjorde sitt absoluta bästa och lyckades! Vi är supernöjda och ska sälja en lägenhet till om några månader och självklart kommer vi välja Moa igen! "
säljare på Kopparbergsvägen 18A

22 jan 2022

"Moa gjorde ett jättebra jobb vid försäljningen av våran bostad. Otroligt driven och serviceinriktad. Vi kände oss väl omhändertagna i hela processen. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Verksgatan 20

14 jan 2022

"Vilken stjärna! Från första mötet till såld bostad samt uppföljning har Moa överträffat våra förväntningar på alla plan. Vi hade inte kunnat vara nöjdare med vår trygga & smidiga bostadsförsäljning som resulterade i föreningsrekord, och det helt klart tack vare Moa.
I en situation där förtroende och kommunikation är A och O tror jag det är svårt att hitta en mäklare som kan leverera det lika professionellt som Moa. Hon är kompetent, lyhörd & engagerad vilket gav oss en enorm trygghet i försäljningen av vår bostad.
Vi kan bara hoppas att Moa är aktiv i många år till i Västerås då vi inte kan tänka oss att anlita någon annan mäklare för framtida bostadsförsäljningar."
säljare på Jakobsbergsgatan 16B

21 dec 2021

"Har använt Moa som mäklare tidigare och kommer fortsätta göra det. Snabb, effektiv och vet hur hon ska jobba för att fortsatt leverera bra affärer. Rekommenderar Moa varmt."
säljare på Regementsgatan 6

02 dec 2021

"Moa har en härlig och förtroendegivande energi, var mycket kompetent, har otroligt bra socialkompetens samt är mycket kunnig. Hon hade dessutom en estetisk känsla för att trixa bland lägenhetens små detaljer (blommor, fruktskål, levande ljus dyl) så att vid fotograferingen kom lägenheten fram extra fint. Jag är utomordentligt nöjd."
säljare på Narvavägen 79

18 nov 2021

"Moa är en väldigt engagerad mäklare, som ser möjligheterna och ger bra rekommendationer för en lyckad försäljning. Hennes driv och energi märktes från start och gav direkt utdelning, med snabb annonsering, flera spekulanter och avslut redan under den första veckan. Kan varmt rekommendera Moa som mäklare, som kan marknaden, är lätt att samarbeta med och levererar resultat. "
säljare på Haga Parkgata 10A

16 nov 2021

"Kunnig, engagerad, flexibel och effektiv . Vi är väldigt nöjda."
säljare på Grytahögsgatan 4

15 nov 2021

"Önskade öppen visning men fick inte det.
Kanske något optimistisk om förväntat slutpris.
Lite missvisande annons där man kunde tro att balkong ingick (vilket det inte gjorde) som fick ett par köpare att komma med fel förväntan.
I övrigt var allt toppen!!"
säljare på Nygårdsgatan 16

15 nov 2021

"Moa är toppen, så nöjd!
Hon är driven, positiv, lösningsfokuserad och proffessionell. Kommunikativ och lättsam."
säljare på Ullvigatan 45D

15 nov 2021

"Moa är oerhört professionell och engagerad, och genom hela processen har hon fått mig att känna att jag kan lita till 100% på att hon ser till att det blir bästa möjliga resultat. Och vilket resultat sedan - mycket bättre än jag ens vågat drömma om! Moa är verkligen en stjärna!"
säljare på Lillåuddsallén 5

09 nov 2021

"Underbar och grym mäklare! Brinner verkligen för sitt jobb och gör ett strålande arbete! Håller en alltid uppdaterad och väldigt lätt att prata med och ha med att göra. Slutsats: Otroligt grym och duktig mäklare."
säljare på Malmabergsgatan 81B

09 nov 2021

"Moa är lyhörd och rak, det går fort och smidigt och man känner tillit till Moa för hon är proffesionellt, sympatisk och trevlig.
Detta var andra gången vi tog kontakt med Moa inför försäljning, blir det en tredje gång så kommer vi absolut att kontakta Moa igen.
Båda våra försäljningar var rekordförsäljningar i respektive förening, så nöjda med bästa mäklaren!
"
säljare på Rekylgatan 2

06 nov 2021

"Moa är kunnig och har bra koll. Lyhörd, hjälpsam och bra att bolla idéer och lätt att resonera med. Rekommenderas varmt."
säljare på Jakobsbergsgatan 14B

02 nov 2021

"Fantastiskt nöjd med Moa som mäklare! Hon är driven, engagerad och otroligt snabb med återkoppling. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Neptungatan 12

20 okt 2021

"Vi tycker hon är jätte duktig "
säljare på Nygårdsgatan 18A

20 okt 2021

"Moa är engagerad och hjälpsam, ser till helheten. Hjäper till från början till att försäljningen är klar. "
säljare på Haga Parkgata 10C

05 okt 2021

"Supernöjd med valet av mäklare och mäklarfirma! Kan varmt rekommendera Moa!"
säljare på Gjutare Granströms gata 5

23 sep 2021

"Moa är en fantastisk person och mäklare. Hon svarar otroligt snabb och finns alltid som stöd. Det var min första försäljning av en bostad och kände mig i trygga händer hela vägen. Försäljningspriset blev mer än vad jag någonsin kunnat drömma!!
"
säljare på Skogsvägen 21A

23 sep 2021

"Jag är mkt nöjda med Moas insats vilket framgår av våra svar.Hon övervärderade fastighetens värde marginellt om jag nu skall nämna något negativt. Jag rekommenderar gärna Moa."
säljare på Funkisgatan 19

10 sep 2021

"Moa är väldigt trevlig och kompetent inom sitt område. Hon var rak och ärlig och samarbetsvillig. Jag kände mig lugn och trygg hela vägen. Jag kan verkligen verkligen rekommendera Moa! Så nöjd! "
säljare på Narvavägen 69

10 sep 2021

"Vi gjorde vårt livs bästa affär med Moa! Hon fick oss att känna oss trygga och bekväma från början och var tillgänglig och lätt att nå för att besvara våra frågor och funderingar under hela processen. Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare! "
säljare på Vargbogatan 5E

10 sep 2021

"Att sälja lägenhet med Moa är helt fantastiskt. Hon är en mäklare som uppfyller allt. Tillgängligheten är helt otroligt, även under kvällar och helger! Hon har ett underbart glatt o lättsamt sätt att vara på som underlättar stressen jag annars hade kunnat känna vid en bostadsförsäljning. Är mycket tacksam att jag valde henne som mäklare."
säljare på Mimergatan 2

09 sep 2021

"Makalöst bra! Hög energi, otroligt socialt kompetent och mycket kommunikativ. Moa höll oss uppdaterad under varje steg av försäljningsprocessen. Lyhörd och lätt att kontakta! Vill rekommendera Moa till alla som vill sälja i Västerås."
säljare på Stora gatan 2G

09 sep 2021

"Moa är pigg och trevlig med full kontroll på läget. Kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Norra Floragatan 29A

30 aug 2021

"Mycket duktig mäklare, överträffade alla förväntningar på alla plan. Rekommenderas starkt!!"
säljare på Skjutbanegatan 17F

28 aug 2021

"Har anlitat Moa de två senaste gångerna jag sålt min bostad och är supernöjd med hennes insatser.
Den mest jordnära mäklaren man kan hitta samtidigt som hon är extremt duktig på sitt jobb.
Kan starkt rekommendera Moa till alla som söker en grym mäklare! "
säljare på Neptungatan 8

28 aug 2021

"I särklass den vassaste mäklaren i Västerås, jämt tillgänglig, förtroende ingivande och framför allt lugn och påläst. Rekommenderas till alla som vill få ut MAX av sitt hushåll och bäst service. Tack för ett super bra genomfört arbete Moa! "
säljare på Biskopsgatan 10B

27 aug 2021

"Vi var supernöjda med Moa, hon gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja våran bostad och hålla oss uppdaterade under hela processen. "
säljare på Skälbygatan 222

27 aug 2021

"Jag kände direkt att jag ville ha Moa som mäklare, känslan var helt rätt då hon fick lägenheten såld innan visning och allt har gått fort och smidigt. Jag rekommenderar verkligen Moa!"
säljare på Linnégatan 14

07 aug 2021

"En mycket bra och trevlig mäklare som kan sitt yrke och hjälper en hela vägen o bostadsförsäljningen!
"
säljare på Släggkastargatan 3

03 jul 2021

"Moa är engagerad, driven och lyhörd. Ordnade en supersmidig affär som överträffade alla våra förväntningar. Rekommenderas varmt! "
säljare på Narvavägen 23

26 jun 2021

"Att sälja bostad är inte något jag gör så ofta. I denna speciella situation vill jag ha en person/mäklare som jag känner mig trygg med. Någon som kan ge information om olika saker på ett bra och tydligt sätt. Någon som man kan våga fråga när man inte förstår el funderar över saker. Om jag känner mig trygg i kontakten med mäklaren tror jag även att personerna som vill köpa min bostad känner sig trygga och sedda. En mäklare ska vara "intresserad" av alla "slags" personer. Som säljare och köpare ska man känna sig välkommen och sedd. Moa är en person som har allt detta. "
säljare på Skjutbanegatan 3A

23 jun 2021

"Moa var glad, trevlig och gav ett seriöst intryck med full koll på allt."
säljare på Krutkällarvägen 1

21 jun 2021

"Vi är jättenöjda!"
säljare på Kaserngatan 167

16 jun 2021

"Super nöjd med allt, försäljning, annons och hur Moa är som mäklare. Kunde inte ha fått en bättre försäljning. Rekommenderar Moa starkt till andra. "
säljare på Gunnilbogatan 24B

16 jun 2021

"Jag rekommenderar mäklaren till andra bostadsäljaren. Hon är duktig"
säljare på Vetterslundsgatan 44

13 jun 2021

"Väldigt bra insats, egna idéer och lätt att ha och göra med! Rekommenderar Moa "
säljare på Nygårdsgatan 16

13 jun 2021

"I förhållande till insats så tycker jag att arvodet är för mycket "
säljare på Färnebogatan 14C

10 jun 2021

"Väldigt bra koll på marknaden, stod på sig i sin värdering som visade sig stämma. Väldigt bra kontakt under processen, svarade på alla frågor snabbt. Helt enkelt KANON, vi kunde inte vara mer nöjda med Moa."
säljare på Hubbogatan 20

07 jun 2021

"En målmedveten och duktig tjej. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Drottninggatan 32D

07 jun 2021

"Väldigt lätt att göra affärer med Moa på Notar."
säljare på Benvägen 47

07 jun 2021

"Super bra mäklare hon var både kunnig och tillmötesgående.
Seriös och ordningsam samt rak på sak.
Rekommenderar Moa starkt! "
säljare på Skjutbanegatan 3A

05 maj 2021

"Moa var väldigt trevlig och professionell. Allt gick väldigt smidigt och bostadsaffären blev enligt mina förväntningar :)
Kan verkligen rekommendera Moa!"
säljare på Patentgatan 5

27 apr 2021

"Vi valde Moa som mäklare för att vi kände att hon hade ett genuint intresse för vår lägenhet och en stark vilja att sälja den.
Vi har inte varit annat än nöjda med Moas arbete och slutresultatet av försäljningen! "
säljare på Krutkällarvägen 4

22 apr 2021

"Moa var väldigt duktigt och målmedveten. Allting funkade väldigt smidigt!"
säljare på Kumlagatan 3

21 apr 2021

"Moa hjälpte oss med försäljning av flera bostäder och samtliga såldes snabbt samt till ett bra pris. Jag kommer definitivt ta hjälp av Moa igen vid fler försäljningar och kommer rekommendera henne till bekanta"
säljare på Gunnilbogatan 16B

16 apr 2021

"Moa är otroligt professionell och har varit tydlig med hur hela försäljningsprocessen går till vilket gav en trygghet vid en så stor affär. Moa är även väldigt driven och engagerad samt duktig på att hålla oss som säljare informerade om vad som sker kring affären. Jag rekommenderar Moa varmt!"
säljare på Stenhagsgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53
Villa
6
Radhus
5
Kedjehus
2
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
54
Försäljningar
68
Försäljningsvärde
158 665 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
237 av 242 säljare
Moa satte rätt förväntningar på slutpriset
208 av 245 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
237 av 241 säljare
Moa var tydlig och höll mig uppdaterad
243 av 245 säljare

Moa på kartan.

335 tidigare annonser
3 bostäder till salu
246 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
2 rum, 62,4 m²
24 112 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 853 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 55 m²
39 909 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 313 kr/mån
795 000 kr
1,5 rum, 38 m²
20 921 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 408 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 465 000 kr
Lägenhet Gideonsberg
+ 170 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
1 495 000 kr
Lägenhet Centrum
2 rum, 55,7 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 035 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 40 000 kr
1 rum, 36,5 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi ville kunna släppa säljandet och ha någon som vi kunde lita på att gör sitt bästa för att sälja lägenheten. Vi hade en annan mäklare innan som inte fick lägenheten såld. Han hade inte alls samma engagemang eller vilja. Men Moa vilket Fantastiskt jobb. Frågade hur vi kände inför varje val. Återkom med beslut och frågor. Gjorde sitt absoluta bästa och lyckades! Vi är supernöjda och ska sälja en lägenhet till om några månader och självklart kommer vi välja Moa igen! "
3 350 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 755 000 kr
3 rum, 77,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 000 000 kr
Lägenhet Viksäng
+ 305 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Glad positiv het, ville göra affär, snabbt och rätt."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.