Moa Schanzer-Larsen

Profilbild för Moa Schanzer-Larsen
Säljarfavorit
Moa Schanzer-Larsen
4.9 / 5
(383 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
26 st
80 715 000 kr

Bakgrund

Moa Schanzer-Larsen jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2017-05-22. Moa har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Moa har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 56 655 000 kr.

Presentation

Moa Schanzer-Larsen är född och uppvuxen i Västerås vilket ger henne god lokalkännedom och bra förutsättningar att kunna sälja in just er bostad på bästa möjliga sätt. Efter många år i branschen har Moa lyckats förmedlat hundratals hem och besitter därför en gedigen erfarenhet av yrket.

Med en fingertoppskänsla i budgivningshantering och ett genuint intresse för människor jobbar hon stenhårt för att nå högsta möjliga slutpris. Som mäklare är Moa rak och tydlig i sin kommunikation, effektiv i säljprocessen och alltid på glatt humör med sprudlande energi. Många rekommendationer och återkommande kunder är kvittot på att hårt jobb lönar sig och att det går att ha roligt på vägen!

Tillgänglighet, effektivitet och driv är vad du kan förvänta dig av Moa som mäklare!

UTMÄRKELSER:
Flest försäljningar Västerås kommun 2021 (Hemnet)
Flest försäljningar Västmanlands län Q2 2021 (HittaMäklare)
Flest rekommendationer Västerås Q2 2021 (HittaMäklare)
Flest försäljningar Västerås Q2 2021 (HittaMäklare)

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Moa.

11 jun 2024

"Det var viktigt för Moa att jag som säljare skulle vara nöjd. Hon visade verkligen det lilla extra engagemanget."
säljare på Sjöjungfrugatan 3A

05 jun 2024

"Super från början av bostadsaffärer till avslut av densamma."
säljare på Jakobsbergsgatan 43A

31 maj 2024

"Proffsigt, snabbt och smidigt.
Moa är lösningsorienterad och kunnig.
Mycket bra jobbat!"
säljare på Karlsgatan 11C

29 maj 2024

"Moa är hårt arbetande och duktig mäklare. För mig var hon den bästa säljaren för min lägenhet och hon la in bra energi och dedikation i sitt jobb. "
säljare på Timmermansgatan 6

17 maj 2024

"Helt klart den vassaste i Västerås.
"
säljare på Engelbrektsgatan 11B

13 maj 2024

"Super härlig och engagerad , fick precis den hjälpen jag behövde och allt gick super smidigt och jätte bra.
Är så nöjd! "
säljare på Vegagatan 5B

02 maj 2024

"Jag valde Moa efter att ha varit på visning och blivit så imponerad av henne som mäklare. Moa är duktig på att kommunicera, förhandla samt är påläst och otroligt trevlig. Det har varit ett nöje att ha henne som mäklare och när det blir dags att sälja igen i framtiden vet jag vem jag ska välja! Re..."
"Jag valde Moa efter att ha varit på visning och blivit så imponerad av henne som mäklare. Moa är duktig på att kommunicera, förhandla samt är påläst och otroligt trevlig. Det har varit ett nöje att ha henne som mäklare och när det blir dags att sälja igen i framtiden vet jag vem jag ska välja! Rekommenderas varmt."
Läs mer
säljare på Hagagränd 21

23 apr 2024

"Jag kan starkt rekommendera Moa som mäklare. Väldigt lyhörd och hjälpsam genom hela processen.
Hjälpte mig få till en snabb och smidig affär vilket var exakt det jag var ute efter!"
säljare på Bomansgatan 30D

19 apr 2024

"Moa är både kunnig och lyhörd, hon visade engagemang och driv. Kommunicerade med oss genom hela processen och var alltid tillgänglig för att svara på frågor."
säljare på Gjutare Granströms gata 7

12 apr 2024

"Otroligt duktig på det hon gör. Alltid tillgänglig, trevlig, lyhörd och positiv! Rätt människa på rätt plats, försäljningen gick smidigt och smärtfritt. Kommer definitivt rekommendera Moa till alla vänner & bekanta! Ska vi någon gång i framtiden sälja en bostad igen så är valet självklart - Moa! "
"Otroligt duktig på det hon gör. Alltid tillgänglig, trevlig, lyhörd och positiv! Rätt människa på rätt plats, försäljningen gick smidigt och smärtfritt. Kommer definitivt rekommendera Moa till alla vänner & bekanta! Ska vi någon gång i framtiden sälja en bostad igen så är valet självklart - Moa! "
Läs mer
säljare på Kaserngatan 137

25 mar 2024

"Moa är en vänlig och ödmjuk mäklare som gör sitt yttersta. Vi är väldigt nöjda och glada att få ha sålt vår bostad med hjälp av henne."
säljare på Lillåuddsallén 5

20 mar 2024

"Moa är lyhörd och anstränger sig flera gånger om. Solklar rekommendation att välja Moa som mäklare om ni ska sälja er lägenhet!"
säljare på Tunbyvägen 36A

18 mar 2024

"Älskade mycket med Moa men där hon stack ut i min mening var dels fotograferingen där hon hade en känsla som jag inte mött på tidigare (tillsammans med fotograf) samt hennes tillgänglighet och flexibilitet!"
säljare på Karlfeldtsgatan 109

13 mar 2024

"Lyhörd, inlyssnande och proffsig. Hade hela tiden kontakt med säljaren( mig) och uppdaterade information regelbundet. Kände mig trygg ! "
säljare på Stockrosvägen 7

01 mar 2024

"Det är tryggt att arbeta med Moa, hon är påläst, har koll och återopplar alltid enligt överenskommelse samtidigt som hon är lyhörd. Det är även roligt att arbeta med Moa då hon har en positiv och glad framtoning. "
säljare på Mesangatan 2

20 feb 2024

"Upplevde Moa som väldigt engagerad, flexibel, trevlig och lätt att få tag i. Himla nöjda över att vi valde Moa som mäklare. "
säljare på Korsängsgatan 10

03 feb 2024

"Jag kan rekommendera Moa som mäklare! När jag kontaktade Hitta mäklare var hon den som snabbt först hörde av sig. Hon har under hela processen agerat snabbt och varit noga med att ge information kring olika händelser vilket jag har uppskattat."
säljare på Backsippsgatan 15C

02 feb 2024

"Jag hade kontakt med flera mäklare, men kände direkt efter samtalet med Moa att det var henne jag skulle jobba med.
Från start till mål har Moa jobbat outtröttligt med min försäljning och jag har kunnat släppa allting med fullt förtroende och tillit till Moa. Hon har varit tillgänglig varje gån..."
"Jag hade kontakt med flera mäklare, men kände direkt efter samtalet med Moa att det var henne jag skulle jobba med.
Från start till mål har Moa jobbat outtröttligt med min försäljning och jag har kunnat släppa allting med fullt förtroende och tillit till Moa. Hon har varit tillgänglig varje gång jag har funderat på någonting och hållit mig konstant uppdaterad om läget.
Jag ger Moa mina varmaste rekommendationer för er som vill känna trygghet och ha en mycket sympatisk mäklare som genuint bryr sig om sina affärer och kunder.
Jag har med fullt förtroende kunnat luta mig tillbaka och bara kopplat av under den här försäljningen, vilket har varit en mycket behaglig känsla. "
Läs mer
säljare på Jakobsbergsplatsen 6A

18 jan 2024

"Som sagt, Moa var engagerad och aktiv under hela försäljningsprocessen. Hon var också lätt att få tagi/kontakt med."
säljare på Kumlagatan 3

27 nov 2023

"Moa har varit outröttlig under försäljningsarbetet med min bostadsrätt i en besvärlig tid där marknaden stod nästan still. Till slut lyckades hon ändå sälja den till ett bra pris och jag är mycket nöjd. "
säljare på Bondebacken 15

23 nov 2023

"Moa hade ett väldigt svårt uppdrag på en redan mättad marknad som hon skötte utmärkt!
Kommunikativ, kompetent och sist men inte minst väldigt trevlig!"
säljare på Poseidongatan 17

10 nov 2023

"Hon höll mig alltid uppdaterad, lätt att få tag på."
säljare på Spantgatan 13A

23 okt 2023

"Kommer definitivt kontakta Moa igen i framtiden vid eventuell försäljning. Kunnig, lyhörd, trevlig & snabb med information! Väldigt smidig affär tack vare henne!"
säljare på Koordinatvägen 23

17 okt 2023

"Jag är mycket nöjd med mäklaren. Hon gav mig trygghet, snabba svar, var otroligt engagerad och mycket ju kunnig. Hade aldrig några problem med att hjälpa till. Gjorde alltid sitt yttersta. Mycket vänligt bemötande. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Smältverksgatan 98

17 okt 2023

"Moa är verkligen en riktigt bra mäklare. Hon är driven, engagerad, lyhörd, duktig och väldigt trevlig. Alltid glad och tillmötesgående. Att anlita henne att sälja vår bostad är det bästa valet av mäklare som vi gjort. Jag rekommenderar henne varmt att sälja din bostad! "
"Moa är verkligen en riktigt bra mäklare. Hon är driven, engagerad, lyhörd, duktig och väldigt trevlig. Alltid glad och tillmötesgående. Att anlita henne att sälja vår bostad är det bästa valet av mäklare som vi gjort. Jag rekommenderar henne varmt att sälja din bostad! "
Läs mer
säljare på Vetterstorpsgatan 36

25 sep 2023

"Moa har mycket bra, inlyssnande och engagerad. Kändes tryggt att ha henne som mäklare. "
säljare på Klockargatan 6A

25 aug 2023

"Väldigt driven med fantastiskt energi.
Rak och ärlig när det behövs.
Riktigt trevlig och hjälpsam. "
säljare på Hagavägen 8A

22 aug 2023

"Moa var fantastisk från start till slut! Trodde aldrig att en bostadsaffär kunde gå såhär smidigt. Skulle rekommendera henne till alla som går i säljtankar. Hon mötte och överträffade alla förväntningar med hästlängder!"
säljare på Agnegatan 9

18 aug 2023

"Riktigt bra och trevlig mäklare som jag kan rekommendera till andra säljare och gärna nyttjar igen om det blir aktuellt."
säljare på Stora gatan 75C

14 aug 2023

"Moa är oerhört driven, professionell och angelägen om att resultatet ska bli bästa tänkbara hela vägen, och det blir det också eftersom hon har en fantastisk känsla för både marknaden och bemötande och hantering av alla oss människor som är inblandade. Känner mig helt trygg genom hela affären tac..."
"Moa är oerhört driven, professionell och angelägen om att resultatet ska bli bästa tänkbara hela vägen, och det blir det också eftersom hon har en fantastisk känsla för både marknaden och bemötande och hantering av alla oss människor som är inblandade. Känner mig helt trygg genom hela affären tack vare henne."
Läs mer
säljare på Länkstigen 6

12 aug 2023

"Kan starkt rekommendera Moa till alla som ska sälja sin bostad. Vi är otroligt nöjda med hela processen. Trots en trög marknad lyckades Moa överträffa våra förväntningar. Vi har verkligen uppskattat att Moa har vart lätt tillgänglig, öppen och ärlig.
Bästa Moa "
"Kan starkt rekommendera Moa till alla som ska sälja sin bostad. Vi är otroligt nöjda med hela processen. Trots en trög marknad lyckades Moa överträffa våra förväntningar. Vi har verkligen uppskattat att Moa har vart lätt tillgänglig, öppen och ärlig.
Bästa Moa "
Läs mer
säljare på Odensvi Barksta 17

21 mar 2023

"En underbar person alltid med ett leende svarade på alla funderingar man hade försäljningen gick snabbt och smidigt.
Blev rekommenderad att söka upp notars Moa kunde inte fått bättre "
säljare på Släggkastargatan 11

21 mar 2023

"Moa gjorde en perfekt insats i försäljningen.
Hon agerade bra bollplank genom hela processen, var lyhörd, otroligt kompetent och energisk.
Alltid lätt att få tag på och släppte aldrig bollen.
I nära samband till försäljning träffade jag många mäklare innan"
"Moa gjorde en perfekt insats i försäljningen.
Hon agerade bra bollplank genom hela processen, var lyhörd, otroligt kompetent och energisk.
Alltid lätt att få tag på och släppte aldrig bollen.
I nära samband till försäljning träffade jag många mäklare innan"
Läs mer
säljare på Bomansgatan 20C

16 mar 2023

"Moa är lyhörd och var säljintiktad! Vi tycker vi fick en bra återkoppling och är nöjda med hur Moa tog sig ann våra utmaningar. Vi kan rekommendera Moa!"
säljare på Växthusvägen 40

05 mar 2023

"Väldigt driven mäklare i en tid när det inte är helt lätt att komma till avslut."
säljare på Älvkullevägen 24B

19 dec 2022

"Moa är en superengagerad och kunnig mäklare som räddade oss i en tid där bostäder minskat i värde och blivit alltmer svårsålda. Hennes kunnighet och kontinuerliga samtal om processen, och de många val vi var tvungna att göra, stillade den oro vi hade över samtiden och fick oss att våga blicka mot..."
"Moa är en superengagerad och kunnig mäklare som räddade oss i en tid där bostäder minskat i värde och blivit alltmer svårsålda. Hennes kunnighet och kontinuerliga samtal om processen, och de många val vi var tvungna att göra, stillade den oro vi hade över samtiden och fick oss att våga blicka mot framtiden. Något vi också vill lyfta hos Moa är hennes positivet - att den känns genuin och inte konstlad gjorde oss trygga och var säkerligen en trygghetsfaktor hos spekulanter. Anlita Moa, vi har svårt att se att det finns någon som är bättre."
Läs mer
säljare på Lovisebergsvägen 2B

19 nov 2022

"Moa var glad, entusiastisk, informativ, tydlig, ärlig och hade en fantastisk energi och hon fanns tillgänglig för frågor och tankar. "
säljare på Infanterigatan 61

17 nov 2022

"Moa visade ett stort engagemang för försäljningen, jobbade hårt och var lätt att kommunicera med. Rekommenderar verkligen henne och kommer absolut kontakta henne nästa gång det är dags att sälja/köpa bostad! "
säljare på Herrgärdsgatan 8B

08 nov 2022

"Moa är en engsgerad och driven mäklare. Hon var alltid tillgänglig och bra på att hålla oss uppdaterade under hela processen. Vi är nöjda med hennes insats."
säljare på Djäknebergsgatan 15C

08 nov 2022

"Men som sagt tråkigt att det var så svårt att sälja och att det inte blev någon budgivning så vi kunde få utgångspriset. Men det kunde ju inte mäklaren rå för. "
säljare på Källgatan 9B

27 okt 2022

"Jag hade oturen att få min försäljning uppskjuten så när det väl var dags för att sälja hade marknaden sjunkit och låneräntorna höjts. Så tråkigt, men Moa försökte så gott hon kunde att hitta intressenter."
säljare på Plåtverksgatan 171

09 okt 2022

"Moa är en mycket trevlig och ambitiös mäklare. Hon är dessutom lyhörd och lätt att samarbeta med! Moa höll oss hela tiden uppdaterade och återkopplade snabbt under försäljningsprocessen. Trots det extrema läget med hög inflation och fallande bostadspriser fick Vi till en försäljning. Vi ger henn..."
"Moa är en mycket trevlig och ambitiös mäklare. Hon är dessutom lyhörd och lätt att samarbeta med! Moa höll oss hela tiden uppdaterade och återkopplade snabbt under försäljningsprocessen. Trots det extrema läget med hög inflation och fallande bostadspriser fick Vi till en försäljning. Vi ger henne våra bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Gjutare Granströms gata 11

29 sep 2022

"Mycket effektiv. Mycket bra jobbat."
säljare på Spantgatan 8A

23 sep 2022

"Mäklaren var påläst och vi fick intryck av att hon kan sin sak och är att lita på. Tack!"
säljare på Knotavägen 6

12 sep 2022

"Mäklare med högt driv. Såg till att lägenheten blev såld till bra pris trots osäker marknad. "
säljare på Rotorvägen 4

09 sep 2022

"Moa var insiktsfull avseende marknaden och objektet i sig, hon var vidare mycket strukturerad och informativ under hela säljprocessen till dess bläcket fanns på kontraktet. Jag rekommenderar varmt Moa som mäklare.
"
säljare på Knutsgatan 9B

08 sep 2022

"Marknaden gick ner precis när jag satte ut min så vi satt i ett knepigt läge."
säljare på Östra Tullgatan 6

07 sep 2022

"Moa är grym! Alltid lyhörd och engagerad, jag är lika nöjd med dig som mäklare denna gången som förra gången i samband med bostadsförsäljningen. Tack! "
säljare på Patentgatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Radhus
3
Villa
1
Parhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
56 655 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
364 av 375 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
369 av 374 säljare
Moa var tydlig och höll mig uppdaterad
374 av 378 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Moa på kartan.

496 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
380 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

1 745 000 kr
3 rum, 90,4 m²
19 388 kr/m²
Lägenhet, Västerås
7 816 kr/mån
3 495 000 kr
4 rum, 91,5 m²
38 406 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 135 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 80 m²
32 437 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 172 kr/mån
4 295 000 kr
4 rum, 100 m²
42 950 kr/m²
Lägenhet, Västerås
6 099 kr/mån
1 495 000 kr
3 rum, 84 m²
17 797 kr/m²
Lägenhet, Västerås
7 215 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 695 000 kr
Lägenhet Gideonsberg
2 rum, 43 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 725 000 kr
Lägenhet Öster Mälarstrand
-170 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det var viktigt för Moa att jag som säljare skulle vara nöjd. Hon visade verkligen det lilla extra engagemanget."
895 000 kr
Lägenhet Centrum
1 rum, 45,2 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsigt, snabbt och smidigt.
Moa är lösningsorienterad och kunnig.
Mycket bra jobbat!"
840 000 kr
Lägenhet Centrum
-10 000 kr
1 rum, 29,1 m²
Utropspris: 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Moa är hårt arbetande och duktig mäklare. För mig var hon den bästa säljaren för min lägenhet och hon la in bra energi och dedikation i sitt jobb. "
1 340 000 kr
Lägenhet Klockartorpet
2 rum, 65,9 m²
Utropspris: 1 340 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.