Moa Schanzer-Larsen

Profilbild för Moa Schanzer-Larsen
Säljarfavorit
Moa Schanzer-Larsen
4.8 / 5
(301 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
74 st
56 st
146 160 000 kr

Bakgrund

Moa Schanzer-Larsen jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-05-22. Moa har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Moa har enligt vår statistik haft 65 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 150 950 000 kr.

Presentation

Född och uppvuxen i Västerås ger mig bra förutsättningar att kunna sälja in just er bostad på bästa möjliga sätt. Med ett brinnande engagemang kombinerat med en nästintill outtröttlig energi och positivism är min högsta prioritet att samtliga parter ska gå som vinnare ur bostadsaffären.

Nöjer ni inte heller er med att enbart göra en bra bostadsaffär? Kontakta mig så hjälper jag er att göra er största affär till den absolut bästa.

Filosofie kandidatexamen i fastighetsekonomi

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Moa.

26 jun 2022

"Känns mer som en go vän än mäklare. Omtänksam, lyhörd, driven och vill verkligen göra sitt bästa för att man som säljare skall vara nöjd i slutändan."
säljare på Härnevigatan 15A

22 jun 2022

"Moa har varit helt fantastiskt och sålt vår lägenhet i raketfart och till ett riktigt bra pris trots en sämre marknad, mycket högre än vad vi vågat hoppas på!
Moa var alltid anträffbar och återkopplade så fort något nytt hände. Att Moa är tävlingsinriktad märktes verkligen och vi kände att hon ve..."
"Moa har varit helt fantastiskt och sålt vår lägenhet i raketfart och till ett riktigt bra pris trots en sämre marknad, mycket högre än vad vi vågat hoppas på!
Moa var alltid anträffbar och återkopplade så fort något nytt hände. Att Moa är tävlingsinriktad märktes verkligen och vi kände att hon verkligen gav allt för att göra en bra affär. Rekommenderar Moa alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 7

19 jun 2022

"Trevlig och engagerad.
Vi hade nog lite otur med marknaden som började gunga så detta kan ha påverkat slutpriset. "
säljare på Bondegatan 11

18 jun 2022

"Mycket tillmötesgående och anstränger sig verkligen för att göra kunden nöjd! Vi rekommenderar Moa varmt till dig som söker en mäklare för försäljning av bostad! "
säljare på Gjutare Granströms gata 9

08 jun 2022

"Vi är verkligen nöjda med Moa! Snabbt, effektivt & smidigt, precis som vi önskade. Vi kan genuint rekommendera Moa till alla som söker en mäklare med grym lokalkännedom, marknadskoll & stort engagemang! "
säljare på Råsegelgatan 6

07 jun 2022

"Moa visade mycket engagemang oavsett dag och tid, det uppskattades."
säljare på Tunbyvägen 42A

07 jun 2022

"Moa är enligt mig, en mycket m
Kompetent och skicklig person, som gav ett mycket trovärdigt intryck redan vid första mötet. Jag rekommenderar
Moa på alla sätt."
säljare på Pila-Brittas gata 4

27 maj 2022

"Duktigt! Väldigt genuin och jordnära."
säljare på Plåtverksgatan 145

20 maj 2022

"Mkt fint jobb av Moa! Allt snabbt enl önskemål,fick upp priset med 200k med en ensam budgivare."
säljare på Furugatan 1C

20 maj 2022

"Mkt trevlig, vaksam och lätt att samarbeta med."
säljare på Polstjärnegatan 57

18 maj 2022

"”Vi kontaktade Moa för försäljning av vår lägenhet på grund av hennes tidigare bra slutpriser och ångrar oss inte för en sekund. Från första möte jobbade hon metodiskt och effektivt för att snabbt och till ett bra pris lyckas sälja vår bostad. På fyra dagar hann hon få dit fotograf, skriva annons..."
"”Vi kontaktade Moa för försäljning av vår lägenhet på grund av hennes tidigare bra slutpriser och ångrar oss inte för en sekund. Från första möte jobbade hon metodiskt och effektivt för att snabbt och till ett bra pris lyckas sälja vår bostad. På fyra dagar hann hon få dit fotograf, skriva annons, privatvisa för en spekulant från hennes register och sälja vår lägenhet till ett pris över våra förväntningar. Vi rekommenderar Moa till alla som planerar att sälja sin bostad i Västerås!”"
Läs mer
säljare på Gjutare Granströms gata 9

05 maj 2022

"Allt gick smidigt och kändes professionellt, från första samtalet till sista mötet i våran bostadsaffär. Vi kommer varmt rekommendera Moa."
säljare på Midvintergatan 66

28 apr 2022

"Väldigt nöjd och Moa levererade en affär som var över våra förväntningar. "
säljare på Blomstergatan 27

19 apr 2022

"Moa är en mäklare som ”ger allt” och lite till för att säljare och köpare ska bli nöjda.
Toppenbra mäklare!"
säljare på Ullvigatan 45E

11 apr 2022

"En hungrig och driven mäklare som är lyhörd för säljarens förväntningar. Moa har en god kännedom för den lokala marknaden och någon jag varmt kan rekommendera om du planerar att sälja din bostad i Västerås."
säljare på Stora gatan 1A

11 apr 2022

"Vi är mycket nöjda. Moa var effektiv och hjälpte oss att till ett bra pris och snabbt sälja vår lägenhet."
säljare på Spantgatan 4E

09 apr 2022

"Vi valde Moa på grund av hennes tidigare grymma statistik och redan i första mötet så kände vi av hennes positiva inställning och professionalism. Tillsammans satte vi upp en tydlig målbild och plan för att nå dit. Moa visade stort engagemang och höll oss uppdaterad under processen. Det resulter..."
"Vi valde Moa på grund av hennes tidigare grymma statistik och redan i första mötet så kände vi av hennes positiva inställning och professionalism. Tillsammans satte vi upp en tydlig målbild och plan för att nå dit. Moa visade stort engagemang och höll oss uppdaterad under processen. Det resulterade i ett slutpris över vår förväntan. Vi kan starkt rekommendera henne!!!"
Läs mer
säljare på Domkyrkoesplanaden 7B

07 apr 2022

"Lägenheten såldes till ett mycket högre pris än vad mäklaren värderade den till."
säljare på Kaserngatan 29

27 mar 2022

"Moa är fantastiskt duktig, hon lyssnar på vad du önskar och kommer med rekommendationer som är mer rotade i verkligheten, men hon kommer följa din linje om du insisterar. Hon är driven och jagar efter alla öppningar hon kan för att hitta fler potentiella intressenter."
"Moa är fantastiskt duktig, hon lyssnar på vad du önskar och kommer med rekommendationer som är mer rotade i verkligheten, men hon kommer följa din linje om du insisterar. Hon är driven och jagar efter alla öppningar hon kan för att hitta fler potentiella intressenter."
Läs mer
säljare på Östra Tullgatan 6

25 mar 2022

"Suverän mäklare och bra team. Gav rätt råd när det gäller utropspris och bostadsannons vilket gav ett slutpris som motsvarade och överträffade mina förväntningar"
säljare på Soldatgatan 26

21 feb 2022

"Vi är mycket nöjda med Moa då hennes engagemang och hårda arbete resulterade i en lönsam bostadsaffär för oss! "
säljare på Verksgatan 14A

14 feb 2022

"Skulle rekommendera Moa till alla som vill sälja! Redan från första mötet fick vi ett stort förtroende för henne. En väldigt trevlig person som strålar självförtroende men är samtidigt jordnära, logisk och rimlig. Hon bemötte oss på ett proffsigt sätt och hittade lösningar som fick oss mer en nöj..."
"Skulle rekommendera Moa till alla som vill sälja! Redan från första mötet fick vi ett stort förtroende för henne. En väldigt trevlig person som strålar självförtroende men är samtidigt jordnära, logisk och rimlig. Hon bemötte oss på ett proffsigt sätt och hittade lösningar som fick oss mer en nöjda. Det här är toppklass!"
Läs mer
säljare på Odensvigatan 7

13 feb 2022

"Moa överträffade verkligen våra förväntningar på försäljningen genom sitt driv och engagemang. Hon gjorde hela processen smidig och snabb, och vi kan verkligen rekommendera Moa till alla framtida säljare!"
säljare på Bomansgatan 16C

04 feb 2022

"Moa är en fantastisk mäklare med ett otroligt driv och engagemang från start till slut. Hon har en positiv inställning och hon lyssnade verkligen på våra behov och gjorde sitt yttersta för att uppfylla våra krav. Tack vare Moa lyckades vi slå föreningsrekord som överträffade alla våra förväntning..."
"Moa är en fantastisk mäklare med ett otroligt driv och engagemang från start till slut. Hon har en positiv inställning och hon lyssnade verkligen på våra behov och gjorde sitt yttersta för att uppfylla våra krav. Tack vare Moa lyckades vi slå föreningsrekord som överträffade alla våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Moa till alla framtida säljare där ute!"
Läs mer
säljare på Vasagatan 26A

01 feb 2022

"Supernöjd med Moa's arbete med vår försäljning, Kan varmt rekommendera henne. Alltid snabba svar och frekventa uppdateringar! "
säljare på Timmermansgatan 6

28 jan 2022

"Glad positiv het, ville göra affär, snabbt och rätt."
säljare på Kaserngatan 25

28 jan 2022

"Vi ville kunna släppa säljandet och ha någon som vi kunde lita på att gör sitt bästa för att sälja lägenheten. Vi hade en annan mäklare innan som inte fick lägenheten såld. Han hade inte alls samma engagemang eller vilja. Men Moa vilket Fantastiskt jobb. Frågade hur vi kände inför varje val. Åter..."
"Vi ville kunna släppa säljandet och ha någon som vi kunde lita på att gör sitt bästa för att sälja lägenheten. Vi hade en annan mäklare innan som inte fick lägenheten såld. Han hade inte alls samma engagemang eller vilja. Men Moa vilket Fantastiskt jobb. Frågade hur vi kände inför varje val. Återkom med beslut och frågor. Gjorde sitt absoluta bästa och lyckades! Vi är supernöjda och ska sälja en lägenhet till om några månader och självklart kommer vi välja Moa igen! "
Läs mer
säljare på Kopparbergsvägen 18A

22 jan 2022

"Moa gjorde ett jättebra jobb vid försäljningen av våran bostad. Otroligt driven och serviceinriktad. Vi kände oss väl omhändertagna i hela processen. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Verksgatan 20

14 jan 2022

"Vilken stjärna! Från första mötet till såld bostad samt uppföljning har Moa överträffat våra förväntningar på alla plan. Vi hade inte kunnat vara nöjdare med vår trygga & smidiga bostadsförsäljning som resulterade i föreningsrekord, och det helt klart tack vare Moa.
I en situation där förtroende..."
"Vilken stjärna! Från första mötet till såld bostad samt uppföljning har Moa överträffat våra förväntningar på alla plan. Vi hade inte kunnat vara nöjdare med vår trygga & smidiga bostadsförsäljning som resulterade i föreningsrekord, och det helt klart tack vare Moa.
I en situation där förtroende och kommunikation är A och O tror jag det är svårt att hitta en mäklare som kan leverera det lika professionellt som Moa. Hon är kompetent, lyhörd & engagerad vilket gav oss en enorm trygghet i försäljningen av vår bostad.
Vi kan bara hoppas att Moa är aktiv i många år till i Västerås då vi inte kan tänka oss att anlita någon annan mäklare för framtida bostadsförsäljningar."
Läs mer
säljare på Jakobsbergsgatan 16B

21 dec 2021

"Har använt Moa som mäklare tidigare och kommer fortsätta göra det. Snabb, effektiv och vet hur hon ska jobba för att fortsatt leverera bra affärer. Rekommenderar Moa varmt."
säljare på Regementsgatan 6

02 dec 2021

"Moa har en härlig och förtroendegivande energi, var mycket kompetent, har otroligt bra socialkompetens samt är mycket kunnig. Hon hade dessutom en estetisk känsla för att trixa bland lägenhetens små detaljer (blommor, fruktskål, levande ljus dyl) så att vid fotograferingen kom lägenheten fram ex..."
"Moa har en härlig och förtroendegivande energi, var mycket kompetent, har otroligt bra socialkompetens samt är mycket kunnig. Hon hade dessutom en estetisk känsla för att trixa bland lägenhetens små detaljer (blommor, fruktskål, levande ljus dyl) så att vid fotograferingen kom lägenheten fram extra fint. Jag är utomordentligt nöjd."
Läs mer
säljare på Narvavägen 79

18 nov 2021

"Moa är en väldigt engagerad mäklare, som ser möjligheterna och ger bra rekommendationer för en lyckad försäljning. Hennes driv och energi märktes från start och gav direkt utdelning, med snabb annonsering, flera spekulanter och avslut redan under den första veckan. Kan varmt rekommendera Moa som ..."
"Moa är en väldigt engagerad mäklare, som ser möjligheterna och ger bra rekommendationer för en lyckad försäljning. Hennes driv och energi märktes från start och gav direkt utdelning, med snabb annonsering, flera spekulanter och avslut redan under den första veckan. Kan varmt rekommendera Moa som mäklare, som kan marknaden, är lätt att samarbeta med och levererar resultat. "
Läs mer
säljare på Haga Parkgata 10A

16 nov 2021

"Kunnig, engagerad, flexibel och effektiv . Vi är väldigt nöjda."
säljare på Grytahögsgatan 4

15 nov 2021

"Önskade öppen visning men fick inte det.
Kanske något optimistisk om förväntat slutpris.
Lite missvisande annons där man kunde tro att balkong ingick (vilket det inte gjorde) som fick ett par köpare att komma med fel förväntan.
I övrigt var allt toppen!!"
"Önskade öppen visning men fick inte det.
Kanske något optimistisk om förväntat slutpris.
Lite missvisande annons där man kunde tro att balkong ingick (vilket det inte gjorde) som fick ett par köpare att komma med fel förväntan.
I övrigt var allt toppen!!"
Läs mer
säljare på Nygårdsgatan 16

15 nov 2021

"Moa är toppen, så nöjd!
Hon är driven, positiv, lösningsfokuserad och proffessionell. Kommunikativ och lättsam."
säljare på Ullvigatan 45D

15 nov 2021

"Moa är oerhört professionell och engagerad, och genom hela processen har hon fått mig att känna att jag kan lita till 100% på att hon ser till att det blir bästa möjliga resultat. Och vilket resultat sedan - mycket bättre än jag ens vågat drömma om! Moa är verkligen en stjärna!"
"Moa är oerhört professionell och engagerad, och genom hela processen har hon fått mig att känna att jag kan lita till 100% på att hon ser till att det blir bästa möjliga resultat. Och vilket resultat sedan - mycket bättre än jag ens vågat drömma om! Moa är verkligen en stjärna!"
Läs mer
säljare på Lillåuddsallén 5

09 nov 2021

"Underbar och grym mäklare! Brinner verkligen för sitt jobb och gör ett strålande arbete! Håller en alltid uppdaterad och väldigt lätt att prata med och ha med att göra. Slutsats: Otroligt grym och duktig mäklare."
säljare på Malmabergsgatan 81B

09 nov 2021

"Moa är lyhörd och rak, det går fort och smidigt och man känner tillit till Moa för hon är proffesionellt, sympatisk och trevlig.
Detta var andra gången vi tog kontakt med Moa inför försäljning, blir det en tredje gång så kommer vi absolut att kontakta Moa igen.
Båda våra försäljningar var reko..."
"Moa är lyhörd och rak, det går fort och smidigt och man känner tillit till Moa för hon är proffesionellt, sympatisk och trevlig.
Detta var andra gången vi tog kontakt med Moa inför försäljning, blir det en tredje gång så kommer vi absolut att kontakta Moa igen.
Båda våra försäljningar var rekordförsäljningar i respektive förening, så nöjda med bästa mäklaren!
"
Läs mer
säljare på Rekylgatan 2

06 nov 2021

"Moa är kunnig och har bra koll. Lyhörd, hjälpsam och bra att bolla idéer och lätt att resonera med. Rekommenderas varmt."
säljare på Jakobsbergsgatan 14B

02 nov 2021

"Fantastiskt nöjd med Moa som mäklare! Hon är driven, engagerad och otroligt snabb med återkoppling. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Neptungatan 12

20 okt 2021

"Vi tycker hon är jätte duktig "
säljare på Nygårdsgatan 18A

20 okt 2021

"Moa är engagerad och hjälpsam, ser till helheten. Hjäper till från början till att försäljningen är klar. "
säljare på Haga Parkgata 10C

05 okt 2021

"Supernöjd med valet av mäklare och mäklarfirma! Kan varmt rekommendera Moa!"
säljare på Gjutare Granströms gata 5

23 sep 2021

"Moa är en fantastisk person och mäklare. Hon svarar otroligt snabb och finns alltid som stöd. Det var min första försäljning av en bostad och kände mig i trygga händer hela vägen. Försäljningspriset blev mer än vad jag någonsin kunnat drömma!!
"
säljare på Skogsvägen 21A

23 sep 2021

"Jag är mkt nöjda med Moas insats vilket framgår av våra svar.Hon övervärderade fastighetens värde marginellt om jag nu skall nämna något negativt. Jag rekommenderar gärna Moa."
säljare på Funkisgatan 19

10 sep 2021

"Moa är väldigt trevlig och kompetent inom sitt område. Hon var rak och ärlig och samarbetsvillig. Jag kände mig lugn och trygg hela vägen. Jag kan verkligen verkligen rekommendera Moa! Så nöjd! "
säljare på Narvavägen 69

10 sep 2021

"Vi gjorde vårt livs bästa affär med Moa! Hon fick oss att känna oss trygga och bekväma från början och var tillgänglig och lätt att nå för att besvara våra frågor och funderingar under hela processen. Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare! "
säljare på Vargbogatan 5E

10 sep 2021

"Att sälja lägenhet med Moa är helt fantastiskt. Hon är en mäklare som uppfyller allt. Tillgängligheten är helt otroligt, även under kvällar och helger! Hon har ett underbart glatt o lättsamt sätt att vara på som underlättar stressen jag annars hade kunnat känna vid en bostadsförsäljning. Är mycke..."
"Att sälja lägenhet med Moa är helt fantastiskt. Hon är en mäklare som uppfyller allt. Tillgängligheten är helt otroligt, även under kvällar och helger! Hon har ett underbart glatt o lättsamt sätt att vara på som underlättar stressen jag annars hade kunnat känna vid en bostadsförsäljning. Är mycket tacksam att jag valde henne som mäklare."
Läs mer
säljare på Mimergatan 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
56
Villa
6
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
65
Försäljningsvärde
150 950 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
284 av 294 säljare
Moa satte rätt förväntningar på slutpriset
251 av 297 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
287 av 292 säljare
Moa var tydlig och höll mig uppdaterad
292 av 296 säljare

Moa på kartan.

397 tidigare annonser
11 bostäder till salu
298 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
2 rum, 55 m²
41 727 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 313 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 135 m²
29 592 kr/m²
Parhus, Västerås
2 795 000 kr
3 rum, 77 m²
36 298 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 332 kr/mån
3 095 000 kr
3 rum, 79 m²
39 177 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 486 kr/mån
3 995 000 kr
3,5 rum, 89 m²
44 887 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 473 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 685 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 90 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
895 000 kr
Lägenhet Kristiansborg
2 rum, 39,3 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
2 rum, 38 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
3 800 000 kr
Villa Brandthovda
125 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
995 000 kr
Lägenhet Stohagen
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.