Moa Schanzer-Larsen

Profilbild för Moa Schanzer-Larsen
Säljarfavorit
Moa Schanzer-Larsen
4.9 / 5
(211 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
46 st
126 345 000 kr

Bakgrund

Moa Schanzer-Larsen jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-05-22. Moa har fått in 46 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Moa har enligt vår statistik haft 72 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 153 995 000 kr.

Presentation

Född och uppvuxen i Västerås ger mig bra förutsättningar att kunna sälja in just er bostad på bästa möjliga sätt. Med ett brinnande engagemang kombinerat med en nästintill outtröttlig energi och positivism är min högsta prioritet att samtliga parter ska gå som vinnare ur bostadsaffären.

Nöjer ni inte heller er med att enbart göra en bra bostadsaffär? Kontakta mig så hjälper jag er att göra er största affär till den absolut bästa.

Filosofie kandidatexamen i fastighetsekonomi

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Moa.

10 sep 2021

"Moa är väldigt trevlig och kompetent inom sitt område. Hon var rak och ärlig och samarbetsvillig. Jag kände mig lugn och trygg hela vägen. Jag kan verkligen verkligen rekommendera Moa! Så nöjd! "
säljare på Narvavägen 69

10 sep 2021

"Vi gjorde vårt livs bästa affär med Moa! Hon fick oss att känna oss trygga och bekväma från början och var tillgänglig och lätt att nå för att besvara våra frågor och funderingar under hela processen. Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare! "
säljare på Vargbogatan 5E

10 sep 2021

"Att sälja lägenhet med Moa är helt fantastiskt. Hon är en mäklare som uppfyller allt. Tillgängligheten är helt otroligt, även under kvällar och helger! Hon har ett underbart glatt o lättsamt sätt att vara på som underlättar stressen jag annars hade kunnat känna vid en bostadsförsäljning. Är mycket tacksam att jag valde henne som mäklare."
säljare på Mimergatan 2

09 sep 2021

"Makalöst bra! Hög energi, otroligt socialt kompetent och mycket kommunikativ. Moa höll oss uppdaterad under varje steg av försäljningsprocessen. Lyhörd och lätt att kontakta! Vill rekommendera Moa till alla som vill sälja i Västerås."
säljare på Stora gatan 2G

09 sep 2021

"Moa är pigg och trevlig med full kontroll på läget. Kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Norra Floragatan 29A

30 aug 2021

"Mycket duktig mäklare, överträffade alla förväntningar på alla plan. Rekommenderas starkt!!"
säljare på Skjutbanegatan 17F

28 aug 2021

"Har anlitat Moa de två senaste gångerna jag sålt min bostad och är supernöjd med hennes insatser.
Den mest jordnära mäklaren man kan hitta samtidigt som hon är extremt duktig på sitt jobb.
Kan starkt rekommendera Moa till alla som söker en grym mäklare! "
säljare på Neptungatan 8

28 aug 2021

"I särklass den vassaste mäklaren i Västerås, jämt tillgänglig, förtroende ingivande och framför allt lugn och påläst. Rekommenderas till alla som vill få ut MAX av sitt hushåll och bäst service. Tack för ett super bra genomfört arbete Moa! "
säljare på Biskopsgatan 10B

27 aug 2021

"Vi var supernöjda med Moa, hon gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja våran bostad och hålla oss uppdaterade under hela processen. "
säljare på Skälbygatan 222

27 aug 2021

"Jag kände direkt att jag ville ha Moa som mäklare, känslan var helt rätt då hon fick lägenheten såld innan visning och allt har gått fort och smidigt. Jag rekommenderar verkligen Moa!"
säljare på Linnégatan 14

07 aug 2021

"En mycket bra och trevlig mäklare som kan sitt yrke och hjälper en hela vägen o bostadsförsäljningen!
"
säljare på Släggkastargatan 3

03 jul 2021

"Moa är engagerad, driven och lyhörd. Ordnade en supersmidig affär som överträffade alla våra förväntningar. Rekommenderas varmt! "
säljare på Narvavägen 23

26 jun 2021

"Att sälja bostad är inte något jag gör så ofta. I denna speciella situation vill jag ha en person/mäklare som jag känner mig trygg med. Någon som kan ge information om olika saker på ett bra och tydligt sätt. Någon som man kan våga fråga när man inte förstår el funderar över saker. Om jag känner mig trygg i kontakten med mäklaren tror jag även att personerna som vill köpa min bostad känner sig trygga och sedda. En mäklare ska vara "intresserad" av alla "slags" personer. Som säljare och köpare ska man känna sig välkommen och sedd. Moa är en person som har allt detta. "
säljare på Skjutbanegatan 3A

23 jun 2021

"Moa var glad, trevlig och gav ett seriöst intryck med full koll på allt."
säljare på Krutkällarvägen 1

21 jun 2021

"Vi är jättenöjda!"
säljare på Kaserngatan 167

16 jun 2021

"Super nöjd med allt, försäljning, annons och hur Moa är som mäklare. Kunde inte ha fått en bättre försäljning. Rekommenderar Moa starkt till andra. "
säljare på Gunnilbogatan 24B

16 jun 2021

"Jag rekommenderar mäklaren till andra bostadsäljaren. Hon är duktig"
säljare på Vetterslundsgatan 44

13 jun 2021

"Väldigt bra insats, egna idéer och lätt att ha och göra med! Rekommenderar Moa "
säljare på Nygårdsgatan 16

13 jun 2021

"I förhållande till insats så tycker jag att arvodet är för mycket "
säljare på Färnebogatan 14C

10 jun 2021

"Väldigt bra koll på marknaden, stod på sig i sin värdering som visade sig stämma. Väldigt bra kontakt under processen, svarade på alla frågor snabbt. Helt enkelt KANON, vi kunde inte vara mer nöjda med Moa."
säljare på Hubbogatan 20

07 jun 2021

"En målmedveten och duktig tjej. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Drottninggatan 32D

07 jun 2021

"Väldigt lätt att göra affärer med Moa på Notar."
säljare på Benvägen 47

07 jun 2021

"Super bra mäklare hon var både kunnig och tillmötesgående.
Seriös och ordningsam samt rak på sak.
Rekommenderar Moa starkt! "
säljare på Skjutbanegatan 3A

05 maj 2021

"Moa var väldigt trevlig och professionell. Allt gick väldigt smidigt och bostadsaffären blev enligt mina förväntningar :)
Kan verkligen rekommendera Moa!"
säljare på Patentgatan 5

27 apr 2021

"Vi valde Moa som mäklare för att vi kände att hon hade ett genuint intresse för vår lägenhet och en stark vilja att sälja den.
Vi har inte varit annat än nöjda med Moas arbete och slutresultatet av försäljningen! "
säljare på Krutkällarvägen 4

22 apr 2021

"Moa var väldigt duktigt och målmedveten. Allting funkade väldigt smidigt!"
säljare på Kumlagatan 3

21 apr 2021

"Moa hjälpte oss med försäljning av flera bostäder och samtliga såldes snabbt samt till ett bra pris. Jag kommer definitivt ta hjälp av Moa igen vid fler försäljningar och kommer rekommendera henne till bekanta"
säljare på Gunnilbogatan 16B

16 apr 2021

"Moa är otroligt professionell och har varit tydlig med hur hela försäljningsprocessen går till vilket gav en trygghet vid en så stor affär. Moa är även väldigt driven och engagerad samt duktig på att hålla oss som säljare informerade om vad som sker kring affären. Jag rekommenderar Moa varmt!"
säljare på Stenhagsgatan 4

12 apr 2021

"Mycket engagerad och driven. Svarade på alla frågor, stora som små. Känns väldigt tryggt att haft Moa som hjälp med försäljningen. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Bomgatan 11

06 apr 2021

"Moa är en målinriktad mäklare med driv som tar ett tydligt ansvar. Moa uppdaterade mig löpande genom processen och jag är så nöjd med mitt val av mäklare. "
säljare på Stenhagsgatan 16

25 mar 2021

"Riktigt nöjd att jag valde Moa som Mäklare!
"
säljare på Blomstergatan 2

25 mar 2021

"Vi är otroligt nöjda med Moa! En glad och trevlig mäklare som är kompetent i alla moment i försäljningen. Hon var engagerad och vill verkligen att alla ska vara nöjda. När vi blev osäkra på om vi hade rätt pris eller hur marknaden var, höll hon oss lugna. Lita på henne är allt jag har att säga. Hon VET vad hon gör!"
säljare på Patentgatan 16

04 mar 2021

"Vi kan varmt rekommendera Moa. Från första kontakt med Moa till försäljning tog det lång tid för oss då vi samtidigt letat efter annat boende parallellt. Moa har varit inlyssnande och tålmodig genom hela processen. När det väl blev dags för försäljning gick det jättefort, mycket tack vare Moas gedigna kompetens om såväl området och marknaden. Vi har känt och trygga med Moa och kommunikationen har varit rakt igenom enkel, tydlig och trevlig. Förutom att processen känts enkel så är vi dessutom väldigt nöjda med slutpriset. Vi är supernöjda med valet av Moa!"
säljare på Midvintergatan 2

03 mar 2021

"WOW! Är så otroligt nöjd över vårt mäklarval! Moa är lättillgänglig, lyhörd, kompetent och oerhört engagerad och socialt begåvad. Detta är klass. Stort tack!"
säljare på Stenhagsgatan 4

18 feb 2021

"Moa är professionell, lyhörd och engagerad, och hennes driv i kombination med hennes fantastiska personlighet blev ett självklart val av mäklare. Vår bostadsförsäljning blev en snabb och smidig affär tack vare Moas områdeskännedom och nätverk. En mäklare som verkligen förstår vikten av tillgänglighet och återkoppling som gör att man känner sig trygg i sin försäljning. Vi kunde inte vara nöjdare med val av mäklare och resultatet av försäljningen, kan varmt rekommendera Moa till alla som funderar på att sälja sin bostad. "
säljare på Katrinelundsvägen 20

15 feb 2021

"Jag har haft Moa som mäklare tidigare så det var ett självklart val att välja henne även denna gång. Moa har hjälpt mig över förväntan i allt med min försäljning och mer därtill. Hon är snabb och effektiv, alltid tillgänglig och har stöttat mig massor och gett råd i alla frågor kring försäljning och köp av lägenhet. Moa är varm och ödmjuk och lyssnar in vad kunden vill ha. Det har varit viktigt för mig att en mäklare möter både säljare och köpare för bästa möjliga affär och det har Moa verkligen gjort. Man kan känna sig trygg i allt hela vägen från start till slut. Jag kan varmt rekommendera Moa som mäklare och kommer definitivt välja henne igen vid nästa bostadsförsäljning. "
säljare på Norrbygatan 3D

14 feb 2021

"Moa skötte sig utomordentligt bra. Redan från förstå stund visade hon att hon hade koll på läget och höll en enastående hög servicenivå."
säljare på Stenhagsgatan 6

28 jan 2021

"En första försäljning för mig. Genomgående fick man en upplevelse av trygghet, kompetens på alla plan, målmedvetenhet - både gällande affären och att få mig som kund nöjd. Kommunikationen fungerade utmärkt och eventuella funderingar fick man svar på snabbt och smidigt. Alltid högt i tak och tid för förklaringar och resonemang. Om du snurrar på mäklarhjulet och landar på Moa är det valet något jag varmt kan rekommendera."
säljare på Gideonsbergsgatan 21A

27 jan 2021

"Kan varmt rekommendera Moa om ni vill ha en trevlig och ärlig mäklare som verkligen kan sitt jobb. Hon var kompetent, snabb med att återkoppla och väl insatt i området vi sålde bostaden. Allt har gått väldigt smidigt och vi är supernöjda med Moa!"
säljare på Patentgatan 9

18 jan 2021

"Moa är en fantastisk driven tjej
Med glimten i ögat o väldigt duktig på området
Direkta svar och rak och ärlig
Riktigt trevligt o känna sig trygg vid försäljning "
säljare på Svärdsliljegatan 7A

18 dec 2020

"Så duktig, engagerad och lätt att prata med. Super nöjd med Moa! "
säljare på Norra Floragatan 29A

19 nov 2020

"Moa var toppen! En skicklig och otroligt engagerad mäklare med öga för detaljer. Hon var tillgänglig och hjälpsam i hela processen och gjorde ett enormt bra jobb. Rekommenderas varmt!"
säljare på Kaserngatan 29

16 nov 2020

"En kompetent mäklare med goda kunskaper inom sitt område och har ett härligt energi som får business dealen att gå smidigt och snabbt. Starkt rekommenderat. "
säljare på Aspvretsgatan 1E

06 nov 2020

"Vi är supernöjda med Moa som vår mäklare! Försäljningen flöt på smidigt hela vägen och landade på ett pris vi är väldigt nöjda med. Rekommenderas!!"
säljare på Dybecksgatan 22C

22 okt 2020

"Tillgänglig, svarar snabbt och känns engagerad! Ger ett tryggt intryck. "
säljare på Timmervägen 12

06 okt 2020

"En trevlig och ambitiös mäklare att rekommendera. "
säljare på Stentorpsgatan 28B

30 sep 2020

"Så proffsig, engagerad, närvarande, driven, trevlig och förtroendegivande. Vi rekommenderar Moa till alla som ska sälja eller köpa lägenhet i Västerås!"
säljare på Långmårtensgatan 5D

30 sep 2020

"Det var svårt att inte tycka om Moa, ödmjuk, ambitiös och målmedveten."
säljare på Kaserngatan 49

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53
Radhus
7
Villa
6
Parhus
2
Kedjehus
2
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
46
Försäljningar
72
Försäljningsvärde
153 995 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
204 av 208 säljare
Moa satte rätt förväntningar på slutpriset
177 av 209 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
201 av 205 säljare
Moa var tydlig och höll mig uppdaterad
207 av 209 säljare

Moa på kartan.

296 tidigare annonser
2 bostäder till salu
209 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
2 rum, 60 m²
28 250 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 128 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 48 m²
29 062 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 074 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 850 000 kr
Lägenhet Aroslund
+ 355 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Gångholmen
3 rum, 85 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 67 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
1 850 000 kr
Lägenhet Malmaberg
+ 255 000 kr
4 rum, 92,3 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 305 000 kr
3 rum, 85,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Makalöst bra! Hög energi, otroligt socialt kompetent och mycket kommunikativ. Moa höll oss uppdaterad under varje steg av försäljningsprocessen. Lyhörd och lätt att kontakta! Vill rekommendera Moa till alla som vill sälja i Västerås."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.