Mikael Salmén

Profilbild för Mikael Salmén
Säljarfavorit
Mikael Salmén
4.8 / 5
(425 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
36 st
127 120 000 kr

Bakgrund

Mikael Salmén jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2016-04-08. Mikael har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Mikael har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 127 455 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Mikael Salmén och jag är född, uppvuxen och boende i Upplands Väsby, där jag även är verksam som fastighetsmäklare. Min goda lokalkännedom och breda kontaktnät är något jag drar stor nytta av i mitt arbete, jag kan helt enkelt kommunen utan och innan.

I hela mitt arbetsliv har jag jobbat med försäljning, vilket jag tycker är fantastiskt roligt! Genom att vara ambitiös, pålitlig och noggrann ser jag alltid till att hjälpa mina kunder på bästa möjliga sätt. Mitt arbetssätt är väldigt strukturerat och målmedvetet, jag har alltid ett nästa steg planerat i vår försäljningsprocess och ger mig inte förrän er bostad är såld till ett pris ni är nöjda med.

I ert livs viktigaste affär är det just era behov och önskemål som står i centrum och det är min uppgift att vägleda er genom hela processen, såväl vid försäljning som köp av ny bostad. Mitt personliga mål är att överträffa era förväntningar och leverera en tjänst som gör alla parter nöjda, både säljare och köpare! Är ni intresserade av att veta hur jag kan hjälpa just er?

Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte. Jag ser fram emot att höra från er!

Utbildad fastighetsmäklare i kombination med en filosofie kandidatexamen i företagsekonomi, vid Högskolan i Gävle.

- Flest rekommendationer av samtliga mäklare i Upplands Väsby 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021 enligt Hittamäklare.

- Sålt flest bostäder av samtliga mäklare i Upplands Väsby 2018, 2019, 2020 och 2021 enligt Hittamäklare.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Mikael.

28 sep 2022

"Att förutspå slutpriset i vårt fall var omöjligt, så ingen kritik där alls. Jag rekommenderar Mikael till alla som värderar trygghet och ett otroligt proffsigt arbetssätt. Helt enastående bra mäklare på alla sätt och vis."
säljare på Tellusgränd 21

26 sep 2022

"Supertrevlig. Lätt att prata med.
Duktig på att lyfta fram de positiva i lägenheten."
säljare på Stallgatan 3B

12 sep 2022

"Micke gjorde ett toppenjobb, har tagit hjälp av honom tidigare"
säljare på Ägirvägen 7

16 aug 2022

"Lättillgänglig och kompetent. Kan varmt rekommendera Mikael!"
säljare på Runhällsgatan 23D

06 jul 2022

"Jag är väldigt nöjd med Mikael som mäklare, han är otroligt kompetent och lätt att samarbeta med. Om jag skulle sälja min bostad framöver skulle jag mer än gärna anlita honom igen och jag vill absolut rekommendera honom till andra säljare. "
säljare på Påskvippegatan 2B

23 jun 2022

"Mikael var verkligen ett superproffs under hela säljprocessen. Efter ett par olika startmöten och stor konkurrens föll valet tillslut väldigt enkelt på Mikael. Och det beslutet är jag väldigt nöjd över. Hög lokalkännedom, trygg, pålitlig och seriös från start till mål. Verkligen en klippa! Rekomm..."
"Mikael var verkligen ett superproffs under hela säljprocessen. Efter ett par olika startmöten och stor konkurrens föll valet tillslut väldigt enkelt på Mikael. Och det beslutet är jag väldigt nöjd över. Hög lokalkännedom, trygg, pålitlig och seriös från start till mål. Verkligen en klippa! Rekommenderar Mikael starkt!"
Läs mer
säljare på Bromsbodavägen 11A

22 jun 2022

"När jag köpte lägenheten så var Mikael mäklare till köpet så jag kan både tala som säljare och köpare att Mikael rekommenderas varmt!
Han skapade en väldigt trygg försäljning och höll mig informerad om allt.
5/5! Tack Mikael! "
säljare på Hagvägen 6B

13 jun 2022

"I ett konkurrens utsatt mäklarval valdes den mäklare som gav bäst intryck."
säljare på Torpvägen 10

04 maj 2022

"Det gällde en upplåtelse via föreningen brf Väsby Backe. Vi har ett mycket bra samarbete med mäklaren Mikael Salmén, Länsförsäkringar sedan flera år. "
säljare på Holmvägen 9

13 apr 2022

"Mikael är trygg och enkel att ha att göra med. Rekommenderar honom varmt till alla som vill göra bostadsaffärer!
Bästa mäklaren i Väsby!"
säljare på Herrgårdsvägen 99

06 apr 2022

"Mycket bra och kunnig mäklare med exakt information om området. Väldigt professionellt .Mycket professionell och är väldigt tydlig med kommunikation och förväntningar"
säljare på Centralvägen 6C

28 mar 2022

"Målinriktad, rapporterade regelbundet, självgående"
säljare på Tolanvägen 52

21 mar 2022

"Rekommenderar starkt Mikael! Vi fick snabbt ett stort förtroende för honom! "
säljare på Jaktvägen 40

14 mar 2022

"Rekommenderas!"
säljare på Slånbärsvägen 25

24 feb 2022

"Väldigt kompetent och tillmötesgående, lätt att prata med och lätt att kontakta. "
säljare på Holmvägen 22C

15 dec 2021

"Fick mig att känna mig trygg och stöttade mig när det behövdes!"
säljare på Centralvägen 14A

01 dec 2021

"Hade ingen annons i tidning endast på Hemnet."
säljare på Dragonvägen 33

01 dec 2021

"Enastående hantering, kommunikation och bemötande under hela säljprocessen. Fick precis det priset jag förväntade mig. 5/5"
säljare på Drabantgatan 11

30 nov 2021

"Hen är jättebra tålamod, förklaring, hjälpsam och trevlig och öppet människa "
säljare på Drabantgatan 7

30 nov 2021

"Kan verkligen rekommendera Länsförsäkringar, och Mikael Salmén,.
Tror nog att alla mäklare är värda att rekomenderas. Tackar tackar ! "
säljare på Envägen 25

26 nov 2021

"Mycket trevlig mäklaren, meddelade mig hela tiden uppdaterade mig hela tiden. Jag var jättenöjd "
säljare på Kavallerigatan 36

15 nov 2021

"Mikeal är en fantastiskt mäklare som lyssnar och förstår det man vill förmedla. otroligt målinriktad och engagerad i försäljningen. "
säljare på Lövstavägen 23A

05 nov 2021

"Gällande mäklarens värdering så var den ungefär som vår. Det som hände var att slutpriset skenade iväg och översteg allas förväntningar med råge :-) !!"
säljare på Norrsundagränd 12

11 okt 2021

"Mycket nöjd med Mikael som mäklare. Kunde känna mig lugn och trygg genom hela processen."
säljare på Hasselbacken 4

09 okt 2021

"Nöjd med min försäljning men inte nöjd med mitt köp av Dragonvägen 37 där säljaren försäkrade att det inte fanns några fel. Spisen livsfarlig och hål i duschglvet som kan orsaka vattenskador"
säljare på Dragonvägen 31

28 sep 2021

"Bra mäklare med god kännedom om objektet och området. Gav inga falska förhoppningar utan han hade en god uppfattning om potentiell utveckling osv. Bra ”bollplank” angående hur försäljningen skulle gå till. Enda minus är att han använde en standard modell kring beskrivning av huset och planlösning..."
"Bra mäklare med god kännedom om objektet och området. Gav inga falska förhoppningar utan han hade en god uppfattning om potentiell utveckling osv. Bra ”bollplank” angående hur försäljningen skulle gå till. Enda minus är att han använde en standard modell kring beskrivning av huset och planlösning, vilket inte stämde på flera punkter. "
Läs mer
säljare på Runhällsgatan 11

28 sep 2021

"Mikael såg till så att vi fick en imponerande bra försäljning. Han är lyhörd, empatisk, kunnig och känns väldigt trygg i sin roll som mäklare. "
säljare på Holmvägen 50

23 sep 2021

"Närvarande och inlyssnande.
"
säljare på Tunavägen 28

06 sep 2021

"Tycker påståendena ovan om mäklarens "person" är felaktigt ställda. "Hög energi" - nej det uppfattade jag inte att Mikael hade, men det tycker jag inte är något eftersträvansvärt i sig självt. Det går att få saker gjorda genom att vara lugn och effektiv också! "Charmig" vet jag inte heller om det..."
"Tycker påståendena ovan om mäklarens "person" är felaktigt ställda. "Hög energi" - nej det uppfattade jag inte att Mikael hade, men det tycker jag inte är något eftersträvansvärt i sig självt. Det går att få saker gjorda genom att vara lugn och effektiv också! "Charmig" vet jag inte heller om det är nåt som en mäklare behöver vara, tvärtom uppskattade jag mycket att Mikael inte är sådär traditionellt "säljig". Hade han varit det hade jag inte anlitat honom! "
Läs mer
säljare på Brogränd 22

31 aug 2021

"Professionell och kunnig mäklare"
säljare på Optimusvägen 15

09 jul 2021

"Jag är jätte nöjd att valde honom för försäljningen och kan säga att han är en skicklig mäklare som rekommenderas för vilken affär som helst.
Tack!"
säljare på Starkmansgatan 3F

14 jun 2021

"Väldigt snabb och smidig försäljning av lägenheten, kan absolut rekommendera Mikael,
Supernöjd "
säljare på Edsby Allé 20

11 jun 2021

"Proffesionell mäklare, med tydlig information. "
säljare på Trädgårdsvägen 2

08 jun 2021

"Mikael is reliable and responsive. Frequently a step ahead of objective. We had a fulfilling collaboration resulting in out-of-ordinary sales in the local property market. "
säljare på Tegelvägen 1B

06 jun 2021

"Mikael är trevlig och lätt att ha att göra med. Lyhörd, pålitlig, kunnig och snabb att svara både på meddelanden och telefon. Jag är mycket nöjd med snabb försäljning och kan varmt rekommendera Mikael som mäklare."
säljare på Kavallerigatan 56

05 jun 2021

"Väldigt kompetent och kunnig på området."
säljare på Optimusvägen 15

28 maj 2021

"Jag som säljare för första gången kände mig väldigt trygg och lugn med Mikael. Han gav mig ärlig och bra information. Höll mig bra uppdaterad och gav mig bra råd. Kan varmt rekommendera Mikael! "
säljare på Dragonvägen 82

20 maj 2021

"Mikael var från början väldigt tydlig med vad som kan förväntas vid en försäljning av min typ av lägenhet och kunde området bra samt uppfyllde även allt som han sade. Väldigt tydlig, väldigt lyhörd och väldigt väldigt enkel att jobba med. Rekommenderas!"
"Mikael var från början väldigt tydlig med vad som kan förväntas vid en försäljning av min typ av lägenhet och kunde området bra samt uppfyllde även allt som han sade. Väldigt tydlig, väldigt lyhörd och väldigt väldigt enkel att jobba med. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Hagvägen 6E

30 apr 2021

"Den andra bostaden Mikael sålt åt oss. Kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Centralvägen 11A

18 apr 2021

"Otroligt proffsig och hjälpsam mäklare, man känner sig trygg och med att lägga försäljningen in hans händer. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Stallgatan 5A

02 apr 2021

"Mäklare i toppklass!
Enkel att nå, engagerad från början till slut.
Allt vart smidigt från början till slut. Rekommenderar Mikael starkt om du vill sälja din bostad!"
säljare på Svedjevägen 15

26 mar 2021

"Jag vill inte upphöja en mäklare med ord som charm osv. Vi har haft en affärsförbindelse. Mikael uppträdde trevligt, kompetent, han ger ett pålitligt intryck. I alla givna delsteg i processen fanns han tillgänglig utan fördröjning. Han skötte processen utan anmärkning, jag tror han hade stor bety..."
"Jag vill inte upphöja en mäklare med ord som charm osv. Vi har haft en affärsförbindelse. Mikael uppträdde trevligt, kompetent, han ger ett pålitligt intryck. I alla givna delsteg i processen fanns han tillgänglig utan fördröjning. Han skötte processen utan anmärkning, jag tror han hade stor betydelse i det goda pris vi landade på, där vi fick en förintressent som sedan blev köparen, där vi inte behövde lägga ut den fulla annonseringen och invänta allmän visning etc."
Läs mer
säljare på Dragonvägen 35

23 mar 2021

"Extremt nöjd med Mikael som mäklare, alltid anträffbar, extremt engagerad, och väldigt kunnig på allt. Rekomenderar starkt!"
säljare på Bjursvägen 52

02 mar 2021

"Lyhörd, lugnt smart mäklare ! "
säljare på Trädgårdsvägen 17

18 feb 2021

"Det har känts tryggt att ha haft Mikael som mäklare. Noggrann, tydlig, engegerad. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Jaktvägen 59

25 jan 2021

"När jag skulle sälja min bostad jämförde jag med flera mäklare. Men Mikael var den som gav ett tryggt och seriöst intryck och lyssnade på mina önskemål. Han kom med en bra tidsplan och ett vettigt upplägg för försäljningen som ledde till ett bra slutresultat. Jag är mer en nöjd med hans prestatio..."
"När jag skulle sälja min bostad jämförde jag med flera mäklare. Men Mikael var den som gav ett tryggt och seriöst intryck och lyssnade på mina önskemål. Han kom med en bra tidsplan och ett vettigt upplägg för försäljningen som ledde till ett bra slutresultat. Jag är mer en nöjd med hans prestation och kan varmt rekommendera Mikael, du kommer inte ångra dig! "
Läs mer
säljare på Trädgårdsvägen 2

29 nov 2020

"Mäklaren är professionell och effektiv från offert till kontrakt."
säljare på Trädgårdsvägen 19

26 nov 2020

"Vi är så nöjda med Mikael. En riktigt kompetent, trevlig och proffsig mäklare, det hade inte kunnat bli bättre! "
säljare på Envägen 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Radhus
8
Kedjehus
3
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
127 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
406 av 419 säljare
Mikael satte rätt förväntningar på slutpriset
363 av 423 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
409 av 417 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
421 av 422 säljare

Mikael på kartan.

520 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
425 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
3 rum, 70 m²
28 500 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
4 567 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 85 m²
29 352 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
5 319 kr/mån
3 995 000 kr
5 rum, 155 m²
25 774 kr/m²
Kedjehus, Upplands Väsby
1 850 000 kr
2 rum, 55 m²
33 636 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
3 517 kr/mån
2 050 000 kr
3 rum, 84 m²
24 404 kr/m²
Radhus, Upplands Väsby
7 358 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 750 000 kr
Radhus Prästgårdsmarken
+ 255 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att förutspå slutpriset i vårt fall var omöjligt, så ingen kritik där alls. Jag rekommenderar Mikael till alla som värderar trygghet och ett otroligt proffsigt arbetssätt. Helt enastående bra mäklare på alla sätt och vis."
2 480 000 kr
Lägenhet Centrum
-15 000 kr
3 rum, 94 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
1 950 000 kr
Lägenhet Centrum
2 rum, 66 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Centrum
-50 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supertrevlig. Lätt att prata med.
Duktig på att lyfta fram de positiva i lägenheten."
2 010 000 kr
Lägenhet Centrum
-85 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 095 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.