Mikael Olsson

generic avatar
Mikael Olsson
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Mikael Olsson jobbar på Bamses Auktioner och är registrerad mäklare sedan 1996-06-05.

Presentation

Hej!
Mikael Olsson är mitt namn och jag är fastighetsmäklare på Bamses Auktioner, Mäklartjänst. Att köpa eller sälja sin bostad är för de flesta livets största affär - Då är det viktigt att du får en samarbetspart som du känner förtroende för. Anlitar du mig så får du mitt helhjärtade engagemang i din affär. Jag har varit ledamot i Mäklarsamfundet sedan 1996 utan anmärkningar. Genom åren har jag fått många nöjda kunder vid mina försäljningar. I företagets mäklartjänst säljer vi både villor och bostadsrätter. Många tror p.g.a. vårt namn att vi säljer hus på auktion, men det gör vi inte utan vi arbetar på samma sätt som alla andra mäklare. Vårt upptagningsområde är primärt västra Skåne. Upptagningsområdet är stort p.g.a vår inriktning som mäklare och auktionshus. Vi hanterar alla uppdrag och är specialister på försäljningar vid dödsbon. Jag tar inte på mig så många uppdrag som möjligt då jag även är marknadschef på Bamses Auktioner. Däremot får mina kunder mitt oavkortade engagemang när jag tar mig an ett uppdrag. Jag finns där för dig som säljare under hela uppdraget och mitt mål är att få ut bästa pris för ditt objekt. Kontakta mig för en professionell lösning på din försäljning. Jag kommer att ge dig en trygg och säker försäljning av ditt objekt. Dessutom har vi bland marknadens lägsta provisioner.

Jag har varit reg. fastighetsmäklare sedan 1996. Jag är utbildad civilekonom vid Lunds universitet. Jag har även en utbildning som originalare för prepress.

Mäklarbyrå

Bamses Auktioner

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Mikael!

Mikael på kartan.

21 tidigare annonser

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Sjöbo
2 rum, 65 m²
Utropspris: 875 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vellinge
2 rum, 58 m²
Utropspris: 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nöbbelöv
3 rum, 81 m²
Utropspris: 1 699 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södertorp
2 rum, 65 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Almhög
3 rum, 69,5 m²
Utropspris: 790 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.