Martina Zentio

Profilbild för Martina Zentio
Säljarfavorit
Martina Zentio
4.9 / 5
(144 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
13 st
80 775 000 kr

Bakgrund

Martina Zentio jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2021-01-14. Martina har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Martina har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 49 230 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2015 och sålt både bostadsrätter och villor i hela stan.

Nu säljer jag bostäder med marknadens bästa mäklartjänst där både köpare och säljare får en kanonupplevelse med ett ärligt, professionellt och personligt bemötande. | www.norban.se |

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Martina.

16 nov 2023

"Jag är så glad över att jag valde Martina. Hon är förtroendeingivande, punktlig och jobbar verkligen för sitt objekt.
Skulle helt klart välja Martina igen."
säljare på Ankargatan 15

31 okt 2023

"Martina var väldigt duktig och ett riktigt fullblodsproffs som gjorde processen väldigt smidig trots en utmanande marknad. Lyhörd, flexibel och det kändes verkligen som att hon förstod spekulanterna och hur man bäst skulle bearbeta dem för att nå en affär. "
"Martina var väldigt duktig och ett riktigt fullblodsproffs som gjorde processen väldigt smidig trots en utmanande marknad. Lyhörd, flexibel och det kändes verkligen som att hon förstod spekulanterna och hur man bäst skulle bearbeta dem för att nå en affär. "
Läs mer
säljare på Celsiusgatan 2A

27 okt 2023

"Vid både köp och sälj av min lägenhet har jag haft en utmärkt erfarenhet av Martina. Hon är kunnig, saklig och professionell. Martina är även ett bra bollplank och har alltid ett trevligt bemötande. Hon gör dessutom att processen känns smidig. Jag har varmt rekommenderat henne till vänner och kol..."
"Vid både köp och sälj av min lägenhet har jag haft en utmärkt erfarenhet av Martina. Hon är kunnig, saklig och professionell. Martina är även ett bra bollplank och har alltid ett trevligt bemötande. Hon gör dessutom att processen känns smidig. Jag har varmt rekommenderat henne till vänner och kollegor, som i sin tur har jobbat med henne. "
Läs mer
säljare på Munkgatan 3

19 okt 2023

"Professionell, lyhörd och målinriktad! Kan rekommendera Martina till alla. Vi är jättenöjda! "
säljare på Regementsgatan 25C

29 sep 2023

"Martina var ”outstanding” från första kontakt samt genom hela processen.
Mjuk,fin framtoning och mycket kunnig om allt.
Lyhörd om det uppkom frågetecken och snabb med att komma med svar.
Professionell ut i fingerspetsarna.
Kan på det varmaste rekommendera henne och norban till alla som ska sälja ..."
"Martina var ”outstanding” från första kontakt samt genom hela processen.
Mjuk,fin framtoning och mycket kunnig om allt.
Lyhörd om det uppkom frågetecken och snabb med att komma med svar.
Professionell ut i fingerspetsarna.
Kan på det varmaste rekommendera henne och norban till alla som ska sälja en lägenhet/ fastighet!
"
Läs mer
säljare på Norra Klockspelsvägen 3M

29 sep 2023

"Professionell, tydlig, höll sig till avtalad plan samt fick oss att känna oss trygga. Pushade aldrig på att gå till avslut utan under hela processen lät martina oss avgöra tempot. Rekommenderas varmt. "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 64B

04 sep 2023

"Jag kände mig enormt trygg med Martina genom hela processen och hon höll mig väldigt uppdaterad. Det kändes även betryggande att hon kände till området väl och var väldigt snabb med att svara på potentiella frågor. Det är ingen tvekan om att jag kommer använda mig av Martina vid nästa bostadsförs..."
"Jag kände mig enormt trygg med Martina genom hela processen och hon höll mig väldigt uppdaterad. Det kändes även betryggande att hon kände till området väl och var väldigt snabb med att svara på potentiella frågor. Det är ingen tvekan om att jag kommer använda mig av Martina vid nästa bostadsförsäljning!"
Läs mer
säljare på Glasbruksgatan 2B

12 jul 2023

"Mycket bra och trevlig mäklare!!"
säljare på Framtidsgatan 4B

05 jul 2023

"Proffesionell, saklig och tillgänglig.
Kan verkligen rekommendera."
säljare på Nicoloviusgatan 5A

22 jun 2023

"Martina har alltid varit väldigt proffsig, sett till att vi har rimliga förväntningar, snabb i kommunikationen och ett jättebra bemötande. Vi är väldigt nöjda med Martinas arbete och skulle rekommendera henne till alla. "
säljare på Kilian Zollsgatan 33

20 jun 2023

"Kan starkt rekommendera Martina! Min bostad var såld en vecka från det att vi hade vårt första möte! Martina är väldigt driven och energisk, kunnig, trevlig, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Trots dagens sviktande marknad så såldes bostaden till ett väldigt bra pris, helt i linje med mina fö..."
"Kan starkt rekommendera Martina! Min bostad var såld en vecka från det att vi hade vårt första möte! Martina är väldigt driven och energisk, kunnig, trevlig, ärlig och tydlig i sin kommunikation. Trots dagens sviktande marknad så såldes bostaden till ett väldigt bra pris, helt i linje med mina förväntningar. 10/10!"
Läs mer
säljare på Helmfeltsgatan 11

02 maj 2023

"Vi är jättenöjda med Martina som mäklare. Hon höll oss uppdaterade och svarade snabbt på alla frågor vilket fick oss att känna oss trygga trots osäker marknad. Även ett stort plus för Norban med chattfunktion i appen."
säljare på Gibraltargatan 3A

15 mar 2023

"Vi är jätte nöjda! Martina var väldigt snabb med att svara och stöttande i hela processen."
säljare på Randersvägen 21B

06 mar 2023

"Suverän mäklare och mäklarfirman!! "
säljare på Majorsgatan 8

21 feb 2023

"Martina är professionell, målinriktad och engagerad och hon fick oss att bli väldigt nöjda trots en tuff marknad. Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Betonggatan 1

24 jan 2023

"Martina var lyhörd och närvarande under hela processen. Hade hela tiden en öppen och ärlig dialog i sina rekommendationer, men utan att styra oss. Kan tryggt rekommendera Martina, man blir inget annat än glad när man möter henne. "
säljare på Mårten Bengtssons väg 1E

17 nov 2022

"Jag är supernöjd med Martinas insats. Något som jag uppskattat särskilt mycket är att hon hållit mig mycket välunderrättad om allt. Snabb och tydlig i sin kommunikation och med ett mycket trevligt och inlyssnande bemötande. Det mesta har fungerat smidigt och det har varit en enkel process trots a..."
"Jag är supernöjd med Martinas insats. Något som jag uppskattat särskilt mycket är att hon hållit mig mycket välunderrättad om allt. Snabb och tydlig i sin kommunikation och med ett mycket trevligt och inlyssnande bemötande. Det mesta har fungerat smidigt och det har varit en enkel process trots att själva försäljning blev besvärlig pga av marknadens förändrade förutsättningar. Mäklarens värdering av bostaden gjordes precis innan allt hände med samhällsekonomin, så det är inte konstigt att värderingen landade på en högre nivå än slutpriset. Jag kan varmt rekommendera Martina!"
Läs mer
säljare på Västra Kristinelundsvägen 33C

15 nov 2022

"Martina är den bästa mäklaren. Lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig. Fick lägenheten såld snabbt till ett rekordpris! "
säljare på Humanistgatan 4C

01 nov 2022

"Martina är en engagerad, lyhörd och ärlig mäklare som gjorde vår säljupplevelse smidig och trevlig. Rekommenderas starkt!"
säljare på Erikstorpsgatan 10A

19 okt 2022

"Jättenöjd!"
säljare på Storgatan 41A

27 sep 2022

"Martina var lyhörd, anpassade sig efter våra förväntningar och höll oss uppdaterade under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Martina både utifrån service och engagemang. "
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4C

05 sep 2022

"Vi kom tidigt överens om en önskad tidplan, vilken höll tack vare mäklarens engagemang. Mycket bra med appen, all info samlad på ett ställe och snabba svar i chatten. "
säljare på Köpenhamnsvägen 15C

25 aug 2022

"Det som utmärkte Martina var att hon framstod som glad, jordnära och lätt att ha att göra med. Det är en sån mäklare jag vill köpa av. Hon var generös med sin tid genom att både visa många potentiella köpare liksom samtala om försäljningen med mig. Upplevelsen med norban var till stor del avskala..."
"Det som utmärkte Martina var att hon framstod som glad, jordnära och lätt att ha att göra med. Det är en sån mäklare jag vill köpa av. Hon var generös med sin tid genom att både visa många potentiella köpare liksom samtala om försäljningen med mig. Upplevelsen med norban var till stor del avskalad och digital (och så smidigt), men tycker trots det att jag fick en personlig kontakt med Martina. "
Läs mer
säljare på Smålandsgatan 19A

16 maj 2022

"Martina var engagerad och duktig vid vår lägenhetsförsäljning. Eftersom vår kommunikation endast skedde över mobilen och ej var fysisk så är det en annorlunda upplevelse men jag är på det stora hela väldigt nöjd! "
säljare på Snapperupsgatan 5

16 maj 2022

"Martina var väldigt engagerad i vår försäljning och höll oss uppdaterade och delaktiga i alla steg! "
säljare på Nålsnäcksgränd 3

10 maj 2022

"En kompetent mäklare som utförde jobbet med att sälja vår bostad på ett väldigt smidigt och professionellt sätt. Dessutom trevlig, ödmjuk och lyhörd för våra önskemål och resonemang. Rekommenderar alla varmt att anlita Martina vid sin nästa bostadsförsäljning! "
"En kompetent mäklare som utförde jobbet med att sälja vår bostad på ett väldigt smidigt och professionellt sätt. Dessutom trevlig, ödmjuk och lyhörd för våra önskemål och resonemang. Rekommenderar alla varmt att anlita Martina vid sin nästa bostadsförsäljning! "
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 9A

27 apr 2022

"Kompetent och snabb samt visade lägenheten direkt för alla som önskade. Alltid bra återkoppling och saklig, tydlig kommunikation. Rekommenderat Martina till min granne redan. "
säljare på Köpenhamnsvägen 32C

27 apr 2022

"Martina var verkligen toppen, påläst, kunnig, kunde svara på köparens frågor vid kontraktskrivning, uppdaterade mig, såg till att det blev bra både för mig och köparen i budgivningen.
Jag är supernöjd. Kommer att anlita Martina igen och kommer definitivt att rekommendera henne till vänner.
"
"Martina var verkligen toppen, påläst, kunnig, kunde svara på köparens frågor vid kontraktskrivning, uppdaterade mig, såg till att det blev bra både för mig och köparen i budgivningen.
Jag är supernöjd. Kommer att anlita Martina igen och kommer definitivt att rekommendera henne till vänner.
"
Läs mer
säljare på Lägatan 21

28 mar 2022

"Super professionellt, enkelt, snabbt och super på kommunicera! Proffsig och påläst, informativ och en trygghet genom hela processen för både säljare och köpare! Stark rekommenderar!
"
säljare på Lugna gatan 74

24 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Martina!
Hon var stöttande genom hela processen och lyhörd för vad vi ville ha ut av vår försäljning."
säljare på Föreningsgatan 69A

16 mar 2022

"Engagerad och kommunikativ genom hela försäljningsprocessen. Positiv och kunnigt bemötande."
säljare på Högerudsgatan 12B

16 mar 2022

"Vi är supernöjda med Martina som mäklare, det tog endast 3 veckor från första kontakt till signerat avtal. Fixade alltifrån Stylingkontakt, fotografering, förhandsvisning, annons och kontakt med spekulanter/bud utan dröjsmål. Många spekulanter som ville ha förhandsvisning eller alternativa visnin..."
"Vi är supernöjda med Martina som mäklare, det tog endast 3 veckor från första kontakt till signerat avtal. Fixade alltifrån Stylingkontakt, fotografering, förhandsvisning, annons och kontakt med spekulanter/bud utan dröjsmål. Många spekulanter som ville ha förhandsvisning eller alternativa visningstillfällen, där Martina inte alls tvekade på att hålla extra på de tider/dagar som passade oss. "
Läs mer
säljare på Erikstorpsgatan 20

08 mar 2022

"Martina va ett grymt bollplank under processen och vi kände oss trygga hela vägen."
säljare på Kalkstensvägen 35

06 mar 2022

"Martina är mycket duktig och förtroendeingivande! Hon uppdaterade mig löpande, var noggrann, hade bra koll och strategi. Dessutom mycket sympatisk och inte alls sådär "för mycket" och kvävande som vissa mäklare kan vara.
Ska jag sälja igen ringer jag definitivt Martina!"
"Martina är mycket duktig och förtroendeingivande! Hon uppdaterade mig löpande, var noggrann, hade bra koll och strategi. Dessutom mycket sympatisk och inte alls sådär "för mycket" och kvävande som vissa mäklare kan vara.
Ska jag sälja igen ringer jag definitivt Martina!"
Läs mer
säljare på Sergels väg 5A

02 mar 2022

"Martina är lösningsorienterad och mycket seriös. "
säljare på Spångatan 14G

01 mar 2022

"Martina är en otroligt duktig och professionell mäklare. Snabb återkoppling och lyhörd.
Kan varmt rekommendera henne !!"
säljare på Amiralsgatan 11

14 feb 2022

"Min sambo och jag är mycket nöjda med Martinas insats. Martina har under hela processen varit tillmötesgående, tillgänglig och är ärlig mot både köpare och säljare. Vi kan starkt rekommendera Martina om ni söker allt det som beskrivs ovan. "
säljare på Fridhemstorget 20B

03 feb 2022

"Väldigt proffsig och hjälpsam, höll mig hela tiden uppdaterad och var väldigt engagerad. Super nöjd! "
säljare på Grönalundsgatan 5C

31 jan 2022

"Jättenöjd med mäklaren men inte helt nöjd med bilder och utformning av annons. "
säljare på Föreningsgatan 69B

16 dec 2021

"Supernöjd med Martina som alltid var anträffbar och svarade med kort varsel.
En mycket jordnära, trevlig och kompetent mäklare!"
säljare på Bobergsängen 5C

11 dec 2021

"Vi är jättenöjda med både Martina som mäklare och Norban som tjänst.
Martina var proffsig och trevlig och uppdaterade oss hela tiden med hur det gick, hon gav oss bra förväntningar och allt fungerade hur bra som helst. Vi rekommenderar henne mer än gärna.
Sen vill vi tillägga att vi är väldigt gl..."
"Vi är jättenöjda med både Martina som mäklare och Norban som tjänst.
Martina var proffsig och trevlig och uppdaterade oss hela tiden med hur det gick, hon gav oss bra förväntningar och allt fungerade hur bra som helst. Vi rekommenderar henne mer än gärna.
Sen vill vi tillägga att vi är väldigt glada att vi valde Norban. För oss gav det möjlighet att ta steget att våga sälja innan vi riktigt var helt klara med vart vi skulle flytta. Eftersom vi sen fick ett bra bud gör det nu att våra möjligheter med nästa boende blir större. Vi är jätteglada att vi valde att sälja först, på premarket. Att köparen betalar arvodet är ju en extra bonus såklart :)
Vi använder oss av Norban nästa gång också! "
Läs mer
säljare på Slottsgatan 16

30 nov 2021

"Vi hade vårt hus som vi bott i i 25 år på "Pre sale" sedan mars-21 då vi inte var helt säkra på att sälja. När vi hittade vårt drömhus i början på nov -21och föll pladask ringde jag och "aktiverade" vår försäljning. Martina på Norban drog igång direkt, tog kontakt med intresserade som då redan an..."
"Vi hade vårt hus som vi bott i i 25 år på "Pre sale" sedan mars-21 då vi inte var helt säkra på att sälja. När vi hittade vårt drömhus i början på nov -21och föll pladask ringde jag och "aktiverade" vår försäljning. Martina på Norban drog igång direkt, tog kontakt med intresserade som då redan anmält intresse, visning söndag, måndag eftermiddag sålt! Helt otroligt. Hela tiden ledsagad ända till kontraktsskrivning av Martina på bästa sätt, alltid tillgänglig, tog alla frågor på stort allvar. Stort mått av empati och förmåga att sätta sig in i vår situation som vi då upplevde lite lätt kaotisk. Hon var ett mycket viktigt stöd för oss genom hela processen. Tack Martina/Norban"
Läs mer
säljare på Vikingagatan 79E

29 nov 2021

"Superduktig mäklare som var engagerad och tillgänglig genom hela processen. Rekommenderar starkt! "
säljare på Mäster Danielsgatan 3

29 sep 2021

"Martina var väldig engagerad under hela försäljningen. Hon har varit tillgänglig och hjälpsam i processen.
Rekommenderar Martina till alla som vill ha en personlig och professionell mäklare. "
säljare på Värnhemsgatan 6

12 sep 2021

"Martina var mycket kompetent och hjälpsam vid vår bostadsförsäljning. Tack vare hennes engagemang och proffsiga hantering upplevde vi hela säljprocessen som mycket smidig. "
säljare på Limhamnsvägen 10C

04 sep 2021

"Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare i person och sak. Den här tjejen jobbar konstant för kunden i centrum. Ett otroligt lyhört, tryggt och proffesionellt bemötande. Bistod med viktiga tips och kontakter. Genom henne fick vi också väldens bästa styling."
"Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare i person och sak. Den här tjejen jobbar konstant för kunden i centrum. Ett otroligt lyhört, tryggt och proffesionellt bemötande. Bistod med viktiga tips och kontakter. Genom henne fick vi också väldens bästa styling."
Läs mer
säljare på Västra Bernadottesgatan 23B

29 aug 2021

"Martina är en utmärkt mäklare som i hela min process från att först lägga ut på pre-market till slutförd affär varit lyhörd och uppmärksam, med tät och tydlig kommunikation vilket fått mig att känna trygghet som säljare."
säljare på Badvägen 18

06 jul 2021

"Martina är en kunnig och engagerad mäklare. Vi ger henne våra allra bästa rekommendationer!"
säljare på Slottsgatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
49 230 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 141 säljare
Martina satte rätt förväntningar på slutpriset
129 av 142 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
142 av 143 säljare
Martina var tydlig och höll mig uppdaterad
143 av 143 säljare

Martina på kartan.

294 tidigare bostäder
51 bostäder till salu
144 rekommendationer

51 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 88,5 m²
Lägenhet, Malmö
3 rum, 81 m²
Lägenhet, Malmö
1 650 000 kr
2 rum, 56 m²
29 464 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 858 kr/mån
2 rum, 66 m²
Lägenhet, Malmö
3 493 kr/mån
5 995 000 kr
4 rum, 134 m²
44 738 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 926 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 54 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
-195 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är så glad över att jag valde Martina. Hon är förtroendeingivande, punktlig och jobbar verkligen för sitt objekt.
Skulle helt klart välja Martina igen."
Lägenhet Västra Innerstaden
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hyllie
4 rum, 94 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.