Marcus Abrahamsson

Profilbild för Marcus Abrahamsson
Marcus Abrahamsson
4.9 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
10 st
33 545 000 kr

Bakgrund

Marcus Abrahamsson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2013-08-07. Marcus har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Marcus har haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 42 830 000 kr.

Presentation

Det sägs att smålänningar är riktigt vassa på att göra affärer och kanske är det därför jag har både massvis med nöjda kunder och flertalet försäljningsrekord i bagaget. Jag har stor erfarenhet av både bostadsrätter, villor och nyproduktion och förmedlade under 2019 flest radhus i Malmö kommun. Vill du ha en seriös, flexibel och stabil mäklare som jobbar stenhårt för att överträffa sina kunders förväntningar är jag smålänningen för dig!

Säljare om Marcus.

29 apr 2020

"Vi kan starkt rekommendera att både köpa och sälja sin bostad via Marcus (vilket vi gjorde).
Han är otroligt lugn, professionell och målinriktad. Vi kände oss väl informerade, trygga och delaktiga igenom hela processen.
"
säljare på Regissörgatan 7

24 apr 2020

"Är så nöjd . Väldigt seriösa ser till kundens bästa !
Underbart bemötande ! Rekommendera listan kan bli lång !!!! Tack killar för ert otroliga jobb "
säljare på Linnégatan 29

24 apr 2020

"Marcus var en klippa när vi sålde i Corona-tider. Alltid positiv och konstruktiv samt enkel att få tag på. Vi har bara gott att säga om honom! "
säljare på Atles gata 13

23 apr 2020

"Mycket kunnig, bra och målmedveten mäklare som har kunden i fokus."
säljare på Ringkragevägen 114

14 mar 2020

"Vi hade nöjet av att ha Marcus som mäklare av både försäljningen av gamla bostaden och köpet av den nya bostad, villket bokstavligen har betydd dubbelt upp på servicenivå! Vi fick ett bra intryck från börjen och visste omedelbart att vi hade att göre med en mäklare med mycket erfarenhet kring processen före, under och efter försäljningen. Det innebar att vi aldrig tvivlade om vad man gör i olika situationer. Vi fick ganske enkelt bra information, själva kommunikationen var snabb och fungerade oklanderligt! Detta gjorde hela processen smidig och därför känner vi oss säkra att rekommendera Marcus till din nästa bostadsaffär! "
säljare på Kvartettgatan 38

13 dec 2019

"Tack för allt Marcus !
Gjorde allt rätt och vi kunde bara luta oss tillbaka tryggt . "
säljare på R F Bergsgatan 40A

04 dec 2019

"Mycket proffsig och seriös. Lugn och trygg. Påläst. Jag är verkligen nöjd hela vägen. Glad att jag valde att arbeta med Marcus och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Östra Ansgarigatan 95C

24 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Solvändegatan 5B

15 nov 2019

"Jag var mycket nöjd med Marcus arbete genom hela processen. Saklig, noggrann, god rådgivning och bra inställning. Mycket nöjd och kan varmt rekommenderar Marcus som mäklare."
säljare på Mellquists gata 47

16 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med vår försäljning. Kände förtroende för mäklaren. Lyssnade på vad vi tyckte. Lätt att få kontakt med. Svarade alltid eller skickade sms när man ringde upp."
säljare på Triangelgatan 40

19 sep 2019

"Professionell och tålmodig, tog väl hand om försäljningen!"
säljare på Kulladalsgatan 18A

15 aug 2019

"Marcus var seriös och närvarande från start till mål. Att ha en mäklare som är närvarande, håller oss som säljare uppdaterade under hela processen tycker vi är det viktigaste. Här är Marcus ett föredöme! "
säljare på Biografgatan 52

18 jul 2019

"Meget dygtig egendomsmægler, holder tæt kommunikation igennem salgsprocessen, updates efter hver visning, samt følger godt op på eventuelle spekulanter, jeg kommer helt sikkert til at bruge Marcus til næste salg. "
säljare på Österportsgatan 1A

11 jul 2019

"Effektiv, lättillgänglig och med bra kännedom om marknaden. "
säljare på Båtbyggaregatan 236

24 jun 2019

"Vi är otroligt nöjda med att vi valde Marcus Abrahamsson som mäklare för att sälja vårt radhus. Det var även han som sålde radhuset till oss för några år sedan. Marcus är en väldigt professionell och trevlig person med goda kunskaper inom mäklaryrket. Utmärkande tycker vi är att Marcus ger det lilla extra. Bl.a. fick vi hjälp med styling och råd inför fotografering och visning. Vi uppskattade också mycket att vi alltid kunde få tag på Marcus snabbt. Vi kände stor trygghet i försäljningen från början till slut. "
säljare på Bettys väg 28

17 jun 2019

"Fantastisk trevlig . Koll på marknaden . Blev ständigt uppdaterad. Lättillgänglig . Väldigt väldigt nöjd!! Rekommenderas varmt."
säljare på Grönalundsgatan 11B

13 jun 2019

"Marcus är mycket professionell, engagerad och skicklig mäklare. Är mycket noggrann med alla steg i processen. Vi är väldigt tacksamma för ett väl genomfört uppdrag!"
säljare på Ormvråksgatan 64

10 jun 2019

"Very efficient and engaged. Easy to speak with and sold the apartment quickly for a very reasonable price"
säljare på Österportsgatan 1B

24 maj 2019

"Efter att ha jämfört med ett par andra mönlare föll jag för Marcus. Jag kände att jag kunde ge honom fria tyglar och han löste det över förväntan. Högt slutpris och en smidig och snabb försäljning. Jag kan verkligen rekommendera Marcus för alla som ska sälja sin bostad!"
säljare på Kapellgatan 16

26 apr 2019

"Mäklaren är lätt att kommunicera och han är hjälpsam."
säljare på Månsans väg 8

17 apr 2019

"En mycket trevlig, kompetent mäklare! Var tydlig i sitt sätt att förklara hur han arbetar som mäklare och vi kände oss mycket trygga med honom. Han var också ett bra bollplank under annons och visningar och kom med tips och råd gällande bud osv. "
säljare på Biografgatan 32

16 apr 2019

"Marcus var lyhörd, engagerad och mycket kommunikativ under hela processen vid husförsäljningen. Vi rekommenderar varmt att andra anlitar honom vid detta förtroendeuppdrag."
säljare på Björkmätaregatan 32

26 feb 2019

"Höll mig uppdaterad under hela processen. Allt gick väldigt smidigt."
säljare på Älggatan 47C

26 feb 2019

"Väl påläst om området vi sålde vår lägenhet i. Förhandlade upp priset på lägenheten med köparen på egen hand trots att inget direkt incitament fanns (fast pris på arvode)."
säljare på Sofierogatan 1

27 dec 2018

"Marcus är proffsig och lyhörd, optimerar affären för både köpare och säljare, något vi har gått erfara då vi anlitat Marcus för båda uppdragen 5/5 möjliga."
säljare på Bettys väg 3

20 dec 2018

"Super nöjd med honom "
säljare på Bettys väg 26

22 sep 2018

"Han är väldigt engagerad och pålitlig, väldigt duktig och vi rekommenderar honom varmt"
säljare på Bettys väg 7

18 sep 2018

"Bättre mäklare och försäljningstaktik kan man inte få!"
säljare på Kilian Zollsgatan 30B

02 aug 2018

"Marcus och Jasmine jobbade tillsammans och gav ett väldigt engagerat och professionellt intryck. De uppdaterade mig och höll mig informerad om allt nödvändigt och jag kände stor tillit till att de skötte allt på ett bra sätt. Jag kommer absolut välja honom/dem igen vid en försäljning. Toppbetyg! "
säljare på Pilåkersvägen 7B

01 aug 2018

"Skicklig mäklare med god lokalkännedom. Lätt att nå på tel samt var tydlig med alla steg i processen. Rekommenderats starkt! "
säljare på Södra Förstadsgatan 121D

31 jul 2018

"Noggrann, målmedveten och fokuserad på sitt arbete. Skapade en trygghet hos mig som kund genom att vara lyhörd och förstå mig som person, och det leder till ett gott samarbete som i gengäld ger förtroende. "
säljare på Månsans väg 3

02 jul 2018

"Från allra första mötet visste vi att Marcus var den som skulle få sälja åt oss. Vi klickade direkt. Ambitiös och kunnig och väldigt professionell med fokus på rätt saker. Vi är tacksamma för ett bra genomfört uppdrag!"
säljare på Månsans väg 17

24 maj 2018

"Han var fokuserad på uppdraget och gav oss inga falska förhoppningar. Han var bra på att bedöma budgivarna och såg till att affären avslutades snabbt. Allt gick som på räls."
säljare på Högatorpsvägen 35

23 apr 2018

"Driven och mycket kunnig, saklig och seriös i diskussioner. Just vår affär avslutades snabbt och det var vårt viktigaste önskemål. Väl skött ända från start till avslut. Kan varmt rekommendera Marcus"
säljare på Högatorpsvägen 29

10 apr 2018

"Seriös och kompetent mäklare. Skötte allting med bravur. Kan varmt rekommendera Marcus för en bra och smidig affär."
säljare på Södervärnsgatan 3C

24 jan 2018

"Marcus är en toppen mäklare. Driven, engagerad och kunnig. Jag kanske varmt rekommendera Marcus som mäklare."
säljare på Bågängsvägen 4

23 jan 2018

"Väldigt omtänksamt och tydligt kommunikation.
Starkt rekommenderas!"
säljare på Östra Förstadsgatan 35B

12 jan 2018

"Seriös, hungrig och proffsig!"
säljare på Bettys väg 66

21 dec 2017

"Marcus är en fantastisk mäklare som vi varmt kan rekommendera! Vi har fått grym support och är supernöjda :) Stort tack Marcus ! "
säljare på Månsans väg 8

19 dec 2017

"Trevlig och glad. Tillmötesgående, kunde svara på frågor."
säljare på Södervärnsgatan 3C

13 nov 2017

"Marcus imponerades vi väldigt mycket av, dels hans kännedom i området och dels att han var so kunnig om hur vi skulle marknadsföra huset. Han hade bra idéer gällande design samt vilken strategi man skulle köra för en lyckad försäljning. Och det bästa med allt var att han hade bra kontakt med oss hela väggen. Då det var första gången vi sålde et hus så var han verkligen en hjälpmede hand och var noggrann med att vi hela tiden hängde med i processen. En bättre mäklare kunde vi inte önska oss eftersom allt gick så bra.
Tack ännu en gång Marcus.
Mvh
Bettysväg 64"
säljare på Bettys väg 64

30 okt 2017

"Helt fantastisk engagerad mäklare. Pålitlig och trovärd. Rak, tydlig, bestämd, ödmjuk.
Kan verkligen rekommendera Marcus Abrahamsson"
säljare på Bettys väg 25

04 okt 2017

"Marcus var trevlig och tillmötesgående. Han ville att jag skulle bli nöjd med min affär samtidigt ville han även det bästa för köparen kändes det som. Affären gick igenom ganska fort vilket jag tyckte var skönt. Jag är väldigt nöjd med samarbetet. "
säljare på Nobelvägen 38

29 aug 2017

"Marcus gjorde ett utmärkt jobb och jag skulle rekommendera honom till mina närmsta - finns inget som han kan förbättra!"
säljare på Salongsgatan 25D

17 aug 2017

"Marcus var mycket kompetent inom området, gav bra och korrekta svar på de frågor som jag hade och han gav god service genom hela försäljningen. "
säljare på Kiviksgatan 6A

30 apr 2017

"Väldigt professionell i sitt agerande . Mycket kompetent och saklig, inte en massa flams och trams. "
säljare på Bettys väg 28

13 apr 2017

"Marcus lyfte fram lägenheten/husets alla positiva sidor vilket fick mig att känna att han tyckte om lägenheten och gärna ville sälja den. Då kände jag mig trygg med att han kommer att lyfta fram dessa delar i en försäljning gentemot köparna. Han såg potentialen utan att överdriva. Marcus är lugn, tydlig, pedagogisk och positiv säljare. Han är också en bra förhandlare och kunde se möjligheter som fick även köparna att känna att de gjorde en bra affär. Marcus hörde alltid av sig enligt överenskommelse. Ett annat plus är att Marcus har god kunskap om vår bostadsrättsförening och område samt kunskap om styling. "
säljare på Bettys väg 37

12 apr 2017

"Marcus är BÄSTA BÄSTA mäklaren. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Branteviksgatan 10B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
5
Lägenhet
3
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
42 830 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
78 av 80 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
74 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
80 av 80 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 80 säljare

Marcus på Instagram.

Marcus på kartan.

238 tidigare annonser
3 bostäder till salu
80 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

4 795 000 kr
5 rum, 130 m²
36 884 kr/m²
Villa, Malmö
1 695 000 kr
3,5 rum, 77,5 m²
22 012 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 539 kr/mån
2 395 000 kr
4 rum, 97 m²
24 690 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 631 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Bunkeflostrand
5 rum, 101 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Kedjehus Klagshamn
5 rum, 130 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lindeborg
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kan starkt rekommendera att både köpa och sälja sin bostad via Marcus (vilket vi gjorde).
Han är otroligt lugn, professionell och målinriktad. Vi kände oss väl informerade, trygga och delaktiga igenom hela processen.
"
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamn
3 rum, 77,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är så nöjd . Väldigt seriösa ser till kundens bästa !
Underbart bemötande ! Rekommendera listan kan bli lång !!!! Tack killar för ert otroliga jobb "
2 550 000 kr
Lägenhet Hyllie
-45 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus var en klippa när vi sålde i Corona-tider. Alltid positiv och konstruktiv samt enkel att få tag på. Vi har bara gott att säga om honom! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.