Majlinda Halimi

Profilbild för Majlinda Halimi
Majlinda Halimi
4.8 / 5
(127 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
18 st
44 280 000 kr

Bakgrund

Majlinda Halimi jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2016-06-10. Majlinda har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Majlinda har haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 40 755 000 kr.

Presentation

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär, där alla parter känner sig nöjda. För att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig.
Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar och genom driv och engagemang ge dig som säljare bäst betalt!

Meriter:
• Årets Rookie Skåne Erik Olsson Fastighetsförmedling
• Nöjd kund index = 9.29 i snittbetyg av säljare och köpare
• Mest anlitade mäklare i Södra Innerstaden Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2018
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Flest rekommendationer i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Högst försäljningsvärde i Södra Innerstaden Malmö 2019

Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag om hur vi tillsammans med vår unika Erik Olsson metod ska nå en lyckad försäljning!

Säljare om Majlinda.

06 maj 2020

"Majlinda var trevlig och mycket kompetent."
säljare på Abbekåsgatan 8B

26 apr 2020

"Fantastiskt duktig och engagerad mäklare! "
säljare på Torekovsgatan 20B

24 apr 2020

"Kan inte tänka mig en bättre mäklare än Majlinda, så trevlig och professionell .
Affären har gått väldigt snabbt och smidigt."
säljare på Båstadsgatan 18B

24 apr 2020

"Majlinda har ett trevligt sätt, god social kompetens och är mycket kunnig på området. En pärla!"
säljare på Nobelvägen 109B

24 apr 2020

"Majlinda är en otroligt professionell och förtroendeingivande mäklare med ett stort engagemang! Som säljare kände jag mig trygg genom hela processen genom att Majlinda alltid är väl påläst, noggrann och har en hög tillgänglighet. Rekommenderas varmt! "
säljare på Nobelvägen 117F

24 apr 2020

"Majlinda är en väldigt duktig och samtidigt lätt att tycka om, inger stösta förtroende och kompetens. Rekommenderas varmt!"
säljare på Bodekullsgatan 34A

24 feb 2020

"Majlinda är en stjärna! Både som mäklare och person! Vi är så nöjda med allt! "
säljare på Torekovsgatan 20A

09 feb 2020

"Majlinda har varit mycket engagerad och det har känts tryggt att låta henne sköta försäljningen av min lägenhet. Hon har också varit mycket lätt att ha kontakt med."
säljare på Nobelvägen 111C

05 feb 2020

"Majlinda är vass, varm och målinriktad med väldigt god kännedom av vårt område. Hon har varit ett underbart stöd och tagit sig tid till att hjälpa oss under försäljningen. Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Båstadsgatan 18B

04 feb 2020

"Majlinda är väldigt professionell och förtroendeingivande med hög kundfokus. Rekommenderar henne till er fastighetensförsäljning. "
säljare på Abbekåsgatan 8B

23 dec 2019

"Jag är väldigt nöjd med Majlinda som mäklare. Hon har stor kännedom om bostadsmarknaden och hon har ett brett kontaktnät. Det var enkelt och smidigt att kommunicera med henne. Överlag en mycket skicklig mäklare som man tryggt kan anlita och veta att man maximerar sina chanser till en bra bostadsförsäljning."
säljare på Båstadsgatan 18B

20 dec 2019

"Grym mäklare som gjorde allt för att jag skulle få bästa möjlig pris för bostaden. Kompetent och driven mäklare som jag verkligen kunde lita på. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Regementsgatan 1

03 dec 2019

"Vi valde Majlinda eftersom vi sett att hon verkar vara ledande i vår del av stan, med många försäljningar i området. När hon kom
hem till oss första gången var hon inkännande och kunde se potentialen bortom vårt bebiskaos, vilket var sympatiskt. Under processens gång imponerade hon ytterligare genom bra koll, schysst ton och värderingar mitt i prick. Professionell, erfaren, trevlig och driven, och med en kunskap om sitt område som gör henne till en av stans bästa mäklare!"
säljare på Nobelvägen 103A

03 dec 2019

"Har både köpt och sålt genom Majlinda. Varje gång möts man på ett proffesionellt och engagerat sätt. Man känner sig trygg genom hela processen vilket grundar sig i att Majlinda är dels påläst men har också en god kännedom för marknaden. Kommer kontakta henne igen vid nästa försäljning. "
säljare på Nobelvägen 117B

03 dec 2019

"Jag sålde min bostad med Majlinda, och har inte ångrat valet av mäklare en sekund! Majlinda har varit driven, proffsig och pålitlig i hela processen och jag som säljare kände mig helt trygg, samtidigt som Majlinda hela tiden gjort mig delaktig och jag har haft möjlighet att tycka till och påverka. Jag har särskilt uppskattat Majlindas engagemang och inlyssningsförmåga men framförallt hennes ärlighet. Jag har haft en genuin tillit till henne och hennes kompetens, och därmed också kunnat vara ärlig tillbaka med mina önskemål och tankar. Jag tror att en sådan kombination av egenskaper gör att båda köpare och säljare känner att de får sina förväntningar uppfyllda i en bostadsaffär med Majlinda som mäklare."
säljare på Disponentgatan 27

03 dec 2019

"Majlinda är den bästa mäklaren och kan rekommendera henne till alla. I framtiden när jag ska sälja igen så kommer jag att välja henne igen. Lyhörd och kunnig om de hon gör. "
säljare på Brobygatan 8

03 dec 2019

"Jag är väldigt nöjd med Majlinda, hon kunde mitt bostadsområde och var väldigt inlyssnande utifrån mina behov och önskemål. "
säljare på Torekovsgatan 23

10 okt 2019

"Majlinda var lyhörd och engagerad från första mötet. Jag fick direkt en mycket positiv bild som stärktes hela tiden. Det kändes tryggt hela vägen och jag fick dessutom mer betalt för min lägenhet än vad jag vågat hoppas på!"
säljare på Bodekullsgatan 48A

09 okt 2019

"Uppfyllde alla min förväntningar och förhoppningar. Kan rekommenderas varmt!"
säljare på Eslövsgatan 5

07 okt 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Majlinda. Professionell, lyhörd och hjälpsam!"
säljare på Åhusgatan 4

07 okt 2019

"Jag fick jättebra hjälp i försäljningen av min bostad, önskade en snabb affär och hon var mycket lyhörd och förstående i min situation."
säljare på Kiviksgatan 6B

29 jul 2019

"Majlinda är otroligt professionell samtidigt som hon är varm och hjälpsam. Jag rekommenderar verkligen henne."
säljare på Bodekullsgatan 50B

29 jul 2019

"Mycket nöjd över att jag valde Majlinda Halimi som mäklare. Var då i kontakt med flera andra mäklare innan valet föll på henne. Då pratar vi bland annat om kontakter med stjärnmäklare i Malmö-området. Majlinda särskiljde sig från dessa på ett positivt sätt. Hon är ödmjuk, lätt att tycka om samt tydlig och rak i kommunikationen. Man vet var man har henne. Hon tar sig verkligen an uppdraget till 100% och tänker på allt i minsta detalj. Jag har både köpt och sålt bostäder tidigare så av erfarenhet kan jag tala om att mäklare på Majlindas nivå är otroligt ovanliga och sällsynta. Det är när det är dåliga tider, som man verkligen ser vilka mäklare man ska satsa på. Majlinda är en av dem. Vad gäller priset hade både jag och Majlinda uppskattat bostaden värd lite mer. Det var dock flera andra objekt ute, till ungefär samma kvm i området, som släpptes för lägre priser under samma period, vilket även bidrog till att det här objektet inte kunde säljas till det priset som det som var tänkt från början. Som säljare upplever jag att slutpriset blev påverkad av marknadsfaktorer och ingenting annat. Majlindas insatser var 5 av 5. Hennes mäklarkollegor borde verkligen ta efter henne vad gäller attityd och service!"
säljare på Brobygatan 8

29 jul 2019

"Vi var så nöjda med Majlinda.
Vi kände full tillit till henne och hennes personlighet är helt fantastisk! Fast vi inte fick vad vi lagt ut lägheten för så tror jag inte någon hade kunna sälja den för utgångspriset så vi är väldigt nöjda ändå.
Majlinda är himla gullig, närvarande och professionell. Snabba puckar i allt hon gjorde. Lyssna på våra önskemål och kändes konstant pålitlig.
Kan verkligen säga ni har valt rätt mäklare på er firma! "
säljare på Amiralsgatan 72A

29 jul 2019

"Majlinda är en otroligt kompetent mäklare! Hon sålde både min och min pojkväns lägenhet i våras och vi blev båda mer än nöjda. Hon är trevlig och charmig, lätt att känna förtroende för både som säljare och köpare. Jag skulle rekommendera henne varmt till alla!! "
säljare på Spånehusvägen 62C

17 maj 2019

"Otroligt trevlig, vänlig, omtänksam och professionell!"
säljare på Karlskronaplan 6

09 maj 2019

"Mycket duktig, ambitiös och trevlig mäklare !"
säljare på Trelleborgsgatan 9A

08 maj 2019

"Majlinda var väldigt lyhörd till våra behov och vad som var viktigt för oss i försäljningsprocessen. Bra på att informera oss regelbundet om vad som händer framöver. Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Nobelvägen 103B

10 apr 2019

"Tack vare Majlinda gick försäljningen bättre än vad jag kunde tänka mig. Hon vägledde mig genom hela processen och var alltid nära till hands när det behövdes. Rekommenderas starkt!"
säljare på Nobelvägen 109B

04 mar 2019

"Superengagerad och lyhörd mäklare! Så himla nöjd! "
säljare på Bodekullsgatan 48B

27 nov 2018

"Fick inte förväntat pris men fick vad jag anser vara bra betalt ändå. Upplever att marknaden "tvärnitade" i samband med att jag gick ut med min bostad till försäljning"
säljare på Bodekullsgatan 48A

20 nov 2018

"Engagerad"
säljare på Torekovsgatan 23

20 nov 2018

"Här har ni en mäklare som har koll på området och kunderna! "
säljare på Båstadsgatan 13

20 nov 2018

"Majlinda är fantastisk! Kompetent, lyhörd och väldigt mån om att jag som säljare ska vara nöjd och uppdaterad i hela processen. Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare! "
säljare på Falsterbogatan 3

20 nov 2018

"Det enda tråkiga var att slutpriset inte nådde upp till vad jag förväntade mig, eller till den värdering som gjordes för ett år sedan. Dock har det inte med mäklaren att göra utan på att försäljningsläget är förändrat. Jag är mycket nöjd med att försäljningen gick så bra och snabbt under de förhållanden som rådde.
Jag rekommenderar Majlinda Halimi å det absolut varmaste. Hon är en toppenmäklare."
säljare på Båstadsgatan 15

15 sep 2018

"Majlinda var lyhörd och väldigt bra att samarbeta med. Allt var väldigt enkelt och smidigt! "
säljare på Roslins väg 18C

08 sep 2018

"Majlinda är professionell, lyhörd och engagerad i sitt arbete. Även noggrann och kunnig i sitt arbete.
Rekommenderas starkt och kommer definitivt att anlita igen vid nästa tillfälle. "
säljare på Abbekåsgatan 10C

06 sep 2018

"Allt perfekt och mycket lyhörd på våra frågor. Önskar henne fortsatt framgång. "
säljare på Nobelvägen 107B

01 jun 2018

"Blev rekommenderad Majlinda av vänner, ångrar det inte en sekund! Väldigt proffsig och up to date med marknaden. Rekommenderar henne lätt för andra som vill sälja sin lägenhet."
säljare på Disponentgatan 27

09 maj 2018

"Majlinda was a pleasure to work with. "
säljare på Ronnebygatan 20B

09 maj 2018

"Majlinda gjorde ett väldigt proffesionellt helhetsarbete från start till slut. Mycket god lokalkännedom och en kreativ ådra för upplägg och marknadsföring. Rekommenderas starkt!"
säljare på Amiralsgatan 74B

29 mar 2018

"Bra bemötande, engagerad och lättillgänglig. Jag är mycket nöjd med allt. Tack Majlinda.
Lena "
säljare på Nobelvägen 117A

24 jan 2018

"Är supernöjd! Bytte mäklare då jag inte var nöjd med min första och det var verkligen ett bra beslut. Kan verkligen rekommendera Majlinda! "
säljare på Abbekåsgatan 12A

23 jan 2018

"Majlinda gjorde ett jättebra jobb. Kunnig och mkt engagerad. "
säljare på Torekovsgatan 10B

13 dec 2017

"Majlinda överträffade våra högt ställda förväntningar genom att vara så professionell och kunnig. Hon har god balans mellan service och pondus i sitt bemötande. Inför första mötet tvekade jag inför att hon är ung men hon visar att ålder bara är en siffra. Vi rekommenderar henne."
säljare på Båstadsgatan 11

02 nov 2017

"Majlinda var en dröm att samarbeta med och jag kommer att rekommendera henne till de jag känner som ska sälja sina lägenheter!"
säljare på Nobelvägen 109A

02 okt 2017

"Helt underbar att arbeta med! Förstående, flexibel och ärlig! Rak kommunikation! Bra kunskap om området och bra nätverk!! Bara positivt och rekommenderar Majlinda !! "
säljare på Båstadsgatan 18B

23 aug 2017

"Jag var först tveksam eftersom hon är så ung, men hon visade sig vara mycket bättre än exempelvis den väldigt erfarna mäklaren som sålde lägenheten vi köpte. Sjukt nöjd! "
säljare på Bodekullsgången 21B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
40 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 127 säljare
Majlinda satte rätt förväntningar på slutpriset
110 av 127 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 127 säljare
Majlinda var tydlig och höll mig uppdaterad
126 av 127 säljare

Majlinda på kartan.

233 tidigare annonser
6 bostäder till salu
126 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 450 000 kr
2,5 rum, 63 m²
23 015 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 739 kr/mån
1 195 000 kr
2 rum, 46 m²
25 978 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 227 kr/mån
795 000 kr
1 rum, 25,5 m²
31 800 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 918 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 50 m²
27 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 884 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 60 m²
24 916 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 437 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Värnhem
4 rum, 93 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
750 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 85 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 665 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
+ 150 000 kr
4 rum, 82,3 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
1 950 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 100 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
1 350 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.