Majlinda Halimi

Profilbild för Majlinda Halimi
Majlinda Halimi
4.8 / 5
(230 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
15 st
76 630 000 kr

Bakgrund

Majlinda Halimi jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2016-06-10. Majlinda har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Majlinda har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 63 300 000 kr.

Presentation

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär, där alla parter känner sig nöjda. För att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar och genom driv och engagemang ge dig som säljare bäst betalt!

Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag om hur vi tillsammans med vår unika Erik Olsson metod ska nå en lyckad försäljning!

Säljare om Majlinda.

13 apr 2022

"Majlinda är en mycket engagerad och pålitlig mäklare. "
säljare på Vendelsfridsgatan 4D

08 apr 2022

"Trevlig, förtroendeingivande och bra stöd vid en första försäljning."
säljare på Abbekåsgatan 10C

29 mar 2022

"Majlinda är proffsig, kunnig och lätt att samarbeta med. Hon visade ett stort engagemang och jag upplevde att hon verkligen gillar sitt arbete.
Det fanns en rak kommunikation oss emellan under hela processen och hon var tydlig med vad som förväntades av mig. Hon var lätt att få kontakt med, äve..."
"Majlinda är proffsig, kunnig och lätt att samarbeta med. Hon visade ett stort engagemang och jag upplevde att hon verkligen gillar sitt arbete.
Det fanns en rak kommunikation oss emellan under hela processen och hon var tydlig med vad som förväntades av mig. Hon var lätt att få kontakt med, även efter att hon fått sitt arvode.
Detta var första gången jag sålde en bostad och det fanns tillfällen då jag upplevde nervositet över en sådan stor affär - men Majlinda underlättade då för mig med sin mjuka framtoning, empati, kunnighet och tydlighet.
Alla dessa egenskaper tillsammans gör henne till en utmärkt mäklare som förtjänar toppbetyg."
Läs mer
säljare på Karlskronaplan 6

29 mar 2022

"Mäklaren höll mig informerad om processen hela tiden och kunde sin marknad. Kände mig trygg med henne."
säljare på Bodekullsgatan 37B

21 mar 2022

"Majlinda var lyhörd och förtroendeingivande. Hon är kompetent i sitt jobb och har god kännedom om området jag sålde i. "
säljare på Bodekullsgången 19B

21 mar 2022

"Värd varenda krona och mer därtill. Vågade tänka utanför boxen och gjorde allt för att vi skulle vara nöjda, både med köpare och pris. "
säljare på Radargatan 3G

21 mar 2022

"Majlinda är helt fantastiskt på alla sätt. Driven och engagerad och ett stort stöd genom hela processen. "
säljare på Bodekullsgatan 39A

28 feb 2022

"Kunde inte vara mer nöjd! Det var en ren fröjd att jobba med Majlinda - hon har extremt bra lokalkännedom, är suverän på att kommunicera och väldigt proffsig. Hon kunde mer om min bostad och förening än jag själv kunde. Kan inte annat än rekommendera henne starkt till alla som funderar på att säl..."
"Kunde inte vara mer nöjd! Det var en ren fröjd att jobba med Majlinda - hon har extremt bra lokalkännedom, är suverän på att kommunicera och väldigt proffsig. Hon kunde mer om min bostad och förening än jag själv kunde. Kan inte annat än rekommendera henne starkt till alla som funderar på att sälja sin lägenhet. "
Läs mer
säljare på Båstadsgatan 11

13 feb 2022

"Majlindas engagemang, kunskap och nogrannhet var mycket uppskattad genom hela processen. Hon är mycket proffesionell och jag valde henne som min mäklare medvetet redan från början!"
säljare på Nobelvägen 109A

08 feb 2022

"Majlinda var trevlig, kunnig och gjorde försäljningen av min lägenhet till en enkel affär. "
säljare på Bodekullsgatan 37A

01 feb 2022

"Majlinda sålde min lägenhet hösten 2021 och jag är mer än nöjd! Har träffat henne tidigare vid visningar och mitt intryck jag fick då stämde verkligen överens. Proffsig, lugn och väldigt enkel att jobba tillsammans med. Majlinda var väldigt mån om att ha en tajt dialog och enkel att kommunicera m..."
"Majlinda sålde min lägenhet hösten 2021 och jag är mer än nöjd! Har träffat henne tidigare vid visningar och mitt intryck jag fick då stämde verkligen överens. Proffsig, lugn och väldigt enkel att jobba tillsammans med. Majlinda var väldigt mån om att ha en tajt dialog och enkel att kommunicera med. Kommer definitivt ta hjälp av henne igen! :) "
Läs mer
säljare på Bodekullsgatan 33B

21 jan 2022

"Vi kände oss trygga med Majlinda och är mycket nöjda med det slutpris hon hjälpte oss att få. "
säljare på Spånehusvägen 62G

20 jan 2022

"Majlinda är mycket lätt att samarbeta med och har hjälpt mig med två lyckade försäljningar! "
säljare på Karlskronaplan 9

17 jan 2022

"Majlinda sålde vår lägenhet på St Knut. Hon är en väldigt duktig mäklare som tar hänsyn till både köpare och säljare. "
säljare på Bokhållaregatan 35D

06 dec 2021

"Majlinda är en stjärna som hjälpte mig sälja min bostad och guidade mig genom hela processen. "
säljare på Abbekåsgatan 10C

24 nov 2021

"Tacksam att ha att göra med!"
säljare på Spånehusvägen 56B

19 nov 2021

"Jag tänkte först att jag skulle träffa ett antal mäklare innan jag bestämde vem som skulle få hjälpa mig att sälja min lägenhet. Majlinda var den första (och enda) jag träffade. Jag fick direkt ett väldigt bra intryck, hon är jordnära, tydlig, trygg och proffsig. Jag fick lägenheten såld efter an..."
"Jag tänkte först att jag skulle träffa ett antal mäklare innan jag bestämde vem som skulle få hjälpa mig att sälja min lägenhet. Majlinda var den första (och enda) jag träffade. Jag fick direkt ett väldigt bra intryck, hon är jordnära, tydlig, trygg och proffsig. Jag fick lägenheten såld efter andra visning! Kan starkt rekommendera Majlinda!"
Läs mer
säljare på Torekovsgatan 11A

17 nov 2021

"Majlinda är en fantastisk mäklare!
Har bra kännedom i området. Lyckades sälja snabbare och till ett högre pris än jag kunnat tro. Majlinda är väldigt trevlig och kunnig.
Jag fick många bra tips och snabba svar på mina frågor och bra stöd då det var första bostads försäljningen. Hon hade en tydl..."
"Majlinda är en fantastisk mäklare!
Har bra kännedom i området. Lyckades sälja snabbare och till ett högre pris än jag kunnat tro. Majlinda är väldigt trevlig och kunnig.
Jag fick många bra tips och snabba svar på mina frågor och bra stöd då det var första bostads försäljningen. Hon hade en tydlig tidsplan och höll mig uppdaterad längs vägen.
Rekommenderar att anlita Majlinda till sälja din bostad för hon gör det till en lätt och rolig process. "
Läs mer
säljare på Torekovsgatan 9A

13 nov 2021

"Majlinda är utan tvekan den bästa mäklaren jag träffat. Mitt enda krav när jag letade mäklare var att jag ville slippa vara inblandad i processen. Idag känns det knappt av att jag sålt min lägenhet, Majlinda skötte det oerhört snyggt och hörde bara av sig när det verkligen behövdes. Oerhört proff..."
"Majlinda är utan tvekan den bästa mäklaren jag träffat. Mitt enda krav när jag letade mäklare var att jag ville slippa vara inblandad i processen. Idag känns det knappt av att jag sålt min lägenhet, Majlinda skötte det oerhört snyggt och hörde bara av sig när det verkligen behövdes. Oerhört proffsig och förtroendeingivande. Har känt mig så trygg med Majlinda och kommer alltid rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 14A

13 okt 2021

"Majlinda var lugn, trygg och kunnig och hade ett mycket vänligt bemötande."
säljare på Spånehusvägen 63A

05 okt 2021

"Enormt trevlig och engagerad "
säljare på Spånehusvägen 62L

21 sep 2021

"Majalinda är helt brutalt bra och har en fingertoppskänsla som få! Kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Torekovsgatan 20B

20 sep 2021

"Majlinda är fantastiskt duktig och tillmötesgående. Hon förklarar allt så man hänger med och är allmänt trevlig. Försäljningen blev över förväntan både tidsmässigt och prismässigt.
Skulle verkligen rekommendera henne! "
säljare på Lönngatan 60E

06 sep 2021

"Jag har både köpt och sålt med Majlinda och är mycket nöjd med bemötande och resultat. Hon känner till både föreningen och området mycket bra och har kunnat värdera och förmedla på ett mycket professionellt vis. "
säljare på Spånehusvägen 62A

30 aug 2021

"Jag hade kontakt med flera mäklare innan jag kom i kontakt med Majlinda. Jag blev tipsad om henne av en annan mäklare som är aktiv på annan ort. Efter vårat samtal förstod jag snabbt att hon var lyhörd, ärlig och kunnig. Det tog inte lång tid innan förmedingsuppdraget var påskrivet.
Det kändes ..."
"Jag hade kontakt med flera mäklare innan jag kom i kontakt med Majlinda. Jag blev tipsad om henne av en annan mäklare som är aktiv på annan ort. Efter vårat samtal förstod jag snabbt att hon var lyhörd, ärlig och kunnig. Det tog inte lång tid innan förmedingsuppdraget var påskrivet.
Det kändes bra från första stund tills säljet var gjort. Är otroligt nöjd med hela insatsen. Jag skulle tipsa alla att ta kontakt med Majlinda innan man bestämt sig för vilken mäklare man ska köra på.
Hon har koll på tiden för marknaden och anpassar sig efter lägligt sälj och inte efter sin egna semester. Trots att jag vet att hon haft fler objekt under samma period har hon ändå varit flexibel och tillgänglig samt anpassat visningar efter kunden. Hade aldrig kunnat drömma om ett så bra slutpris som det blev. Tusen tack Majlinda!"
Läs mer
säljare på Nobelvägen 93A

07 jul 2021

"Majlinda har varit jättebra att samarbeta med. Hon är extremt serviceinriktad, har bra koll på marknaden och ger ett vänligt och drivet intryck. Jag skulle absolut rekommendera andra som går i säljtankar att anlita henne."
säljare på Amiralsgatan 76

06 jul 2021

"Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Majlinda. Allt gick smidigt och hon var lyhörd för våra önskemål och synpunkter. Det kändes tryggt från början till slut. Rekommenderar varmt Majlinda! "
säljare på Baskemöllegatan 3B

06 jul 2021

"Kände mig otroligt trygg med Majlinda som mäklare genom hela processen :) "
säljare på Torekovsgatan 11A

15 jun 2021

"Jag kan starkt rekommendera Majlinda för den som ska sälja en lägenhet i Sorgenfri / kring Nobeltorget. Själv valde jag henne främst för att hon sålt flera liknande lägenheter i området nyligen, och till höga slutpriser (så hon hade kontakt med flera som var potentiellt intresserade). Dessutom ga..."
"Jag kan starkt rekommendera Majlinda för den som ska sälja en lägenhet i Sorgenfri / kring Nobeltorget. Själv valde jag henne främst för att hon sålt flera liknande lägenheter i området nyligen, och till höga slutpriser (så hon hade kontakt med flera som var potentiellt intresserade). Dessutom gav hon ett oerhört lugnt, professionellt och kompetent intryck. Hon var inte så ”gåpåig” utan hade en mer lyssnande framtoning. Jag uppskattade själv detta och tror även att potentiella köpare gör det---det är förtroendeingivande helt enkelt. Hon var också snabb med att svara via sms/telefon på olika frågor eller feedback (på t. ex. annonstexten) som jag hade. Majlinda var en av fyra mäklare jag träffade innan jag skrev på något avtal och jag tacksam att jag valde just henne. 300% nöjd!"
Läs mer
säljare på Kiviksgatan 6C

11 jun 2021

"Majlinda är jätteduktig och lätt att ha att göra med. Kände 100 procent tillit från start och hela vägen. Hon vägledde bra genom hela processen och inget kändes jobbigt eller svårt. Mycket bra lokalkännedom och hon gav alltid bra råd. Kan verkligen rekommendera Majlinda. "
"Majlinda är jätteduktig och lätt att ha att göra med. Kände 100 procent tillit från start och hela vägen. Hon vägledde bra genom hela processen och inget kändes jobbigt eller svårt. Mycket bra lokalkännedom och hon gav alltid bra råd. Kan verkligen rekommendera Majlinda. "
Läs mer
säljare på Bodekullsgatan 29A

10 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med vår försäljning där Majlinda gjorde ett fantastiskt jobb! Hela försäljningsprocessen gick mycket bättre och snabbare än förväntat, vilket är mycket tack vare Majlinda. Vi kan varmt rekommendera Majlinda till andra som står inför en försäljning. Ska vi någon gång sälja någo..."
"Vi är väldigt nöjda med vår försäljning där Majlinda gjorde ett fantastiskt jobb! Hela försäljningsprocessen gick mycket bättre och snabbare än förväntat, vilket är mycket tack vare Majlinda. Vi kan varmt rekommendera Majlinda till andra som står inför en försäljning. Ska vi någon gång sälja någon mer bostad så tar vi tacksamt emot Majlindas hjälp igen. "
Läs mer
säljare på Gjuterigatan 26

10 jun 2021

"Majlinda är förtroendeingivande och arbetar snabbt och med hög kvalitet. Hon har även varit otroligt hjälpsam även i vår jakt på ny bostad.
Slutpriset blev över förväntan för både mäklaren och oss, därför har jag angett att hennes värdering inte stämde. "
"Majlinda är förtroendeingivande och arbetar snabbt och med hög kvalitet. Hon har även varit otroligt hjälpsam även i vår jakt på ny bostad.
Slutpriset blev över förväntan för både mäklaren och oss, därför har jag angett att hennes värdering inte stämde. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 60F

10 jun 2021

"Majlinda Halimi var ett självklart och tryggt val av mäklare för oss. Hon är mycket professionell i sitt arbete och vi kände oss trygga med Majlinda. "
säljare på Nobelvägen 111C

09 jun 2021

"Majlinda var väldigt driven genom hela processen och satte tydliga mål för försäljningen. Hon var hjälpsam och var alltid tillänglig att svara på frågor, ge rådgivning och bolla olika ideér eller stötta om det något kändes oroligt inför försäljning. Hon var öppen och ärlig vilket kändes tryggt. J..."
"Majlinda var väldigt driven genom hela processen och satte tydliga mål för försäljningen. Hon var hjälpsam och var alltid tillänglig att svara på frågor, ge rådgivning och bolla olika ideér eller stötta om det något kändes oroligt inför försäljning. Hon var öppen och ärlig vilket kändes tryggt. Jag kommer absolut anlita henne igen! "
Läs mer
säljare på Åhusgatan 4

10 maj 2021

"En mycket kompetent mäklare."
säljare på Abbekåsgatan 10B

03 maj 2021

"Är mycket nöjd, kändes tryggt med en mäklare med mycket kännedom om området och stor erfarenhet i allmänhet. "
säljare på Åhusgatan 4

08 apr 2021

"Majlinda är serviceminded, engagerad och gjorde att vi kände oss trygga från första mötet. Vi är otroligt nöjda och glada att just hon hjälpte oss att sälja vår lägenhet! "
säljare på Hallenborgs gata 18A

25 mar 2021

"Inför min bostadsförsäljning bjöd jag in fyra olika mäklare till ett möte en måndagseftermiddag. Två av dem visade en graf över vad de tyckte att jag skulle kunna förvänta mig för affär, utan att egentligen ha tagit in vad det var för fastighet de skulle sälja. Den tredje firman kom i lag och pra..."
"Inför min bostadsförsäljning bjöd jag in fyra olika mäklare till ett möte en måndagseftermiddag. Två av dem visade en graf över vad de tyckte att jag skulle kunna förvänta mig för affär, utan att egentligen ha tagit in vad det var för fastighet de skulle sälja. Den tredje firman kom i lag och pratade mest med varandra om hur fantastiskt duktiga de upplevde sig själva. Jag kände mig högst odelaktig i vad som komma skulle.
Majlinda särskiljde sig från de andra direkt genom att fråga mig om mina önskemål med försäljningen. Jag var medveten om att de var stora, men om jag var villig att ta en chans så var hon också det. Processen överträffade mina förväntningar och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Majlinda Halimi som mäklare!
"
Läs mer
säljare på Baskemöllegatan 3E

23 mar 2021

"Jag sålde min lägenhet med Majlinda och har bara positivt att säga. Majlinda är väldigt tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och väldigt lätt att tycka om. Jag rekommenderar varmt Majlinda och skulle anlita henne igen. "
säljare på Båstadsgatan 11

03 mar 2021

"Vi är mycket nöjda på alla sätt och vis! Finns inte en enda ska att kommentera på utan allt gick perfekt. Vi kände att vi knappt gjorde någonting, Majlinda fixade allt. Vi kommer helt klart anlita henne i framtiden igen :) "
säljare på Spånehusvägen 56C

15 feb 2021

"Toppenjobb från början till slut! "
säljare på Köpenhamnsvägen 42A

15 feb 2021

"Har bara positiva saker att säga om Majlinda! Hon skötte försäljningen av vår lägenhet snabbt och smidigt. Väldigt serviceminded och fanns alltid tillgänglig när jag behövde hjälp. Är väldigt glad att jag anlitade Majlinda!"
säljare på Sankt Knuts Torg 12

02 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Majlinda. Var väldigt proffsig och förtroendeingivande. "
säljare på Spånehusvägen 62D

02 feb 2021

"Majlinda är professionell i sitt yrkesutövande och lämnar inget åt slumpen. En mäklare som gör sitt yttersta samtidigt som hon upprätthåller en exceptionellt hög servicenivå. Denna oslagbara kombination gör henne till det självklara valet av mäklare."
"Majlinda är professionell i sitt yrkesutövande och lämnar inget åt slumpen. En mäklare som gör sitt yttersta samtidigt som hon upprätthåller en exceptionellt hög servicenivå. Denna oslagbara kombination gör henne till det självklara valet av mäklare."
Läs mer
säljare på Eriksdalsgatan 3A

05 jan 2021

"Majlinda sticker verkligen ut bland mäklare; hon är aktiv med försäljningen och förtroendeingivande för både köpare och säljare. Hon lyssnar in önskemål men kommer samtidigt med vägledning utifrån hennes expertis. Jag kan varmt rekommendera att använda Majlinda som mäklare. "
"Majlinda sticker verkligen ut bland mäklare; hon är aktiv med försäljningen och förtroendeingivande för både köpare och säljare. Hon lyssnar in önskemål men kommer samtidigt med vägledning utifrån hennes expertis. Jag kan varmt rekommendera att använda Majlinda som mäklare. "
Läs mer
säljare på Bodekullsgatan 29A

05 jan 2021

"Majlinda vad jätteduktig och ett fantastiskt stöd i min försäljning. Då jag bor på annan ort och inte alltid kunde vara på plats var hon väldigt behjälplig och gjorde min försäljning väldigt smidig. Jag är supernöjd!"
säljare på Spånehusvägen 62K

06 nov 2020

"Fantastiskt engagerad och kompetent mäklarservice av personlig karaktär. Jag säljer gärna med Majlinda igen!"
säljare på Torekovsgatan 18B

02 nov 2020

"Majlinda imponerade från första stund och levererade långt över våra förväntningar. Med sitt otroliga engagemang och fokus lämnas inget åt slumpen. Majlinda står ut i mängden och är verkligen helt rätt person på rätt plats. Vi rekommenderar Majlinda varmt till alla som går i säljtankar. Hon är vå..."
"Majlinda imponerade från första stund och levererade långt över våra förväntningar. Med sitt otroliga engagemang och fokus lämnas inget åt slumpen. Majlinda står ut i mängden och är verkligen helt rätt person på rätt plats. Vi rekommenderar Majlinda varmt till alla som går i säljtankar. Hon är vårt självklara val även nästa gång en flytt är aktuell!"
Läs mer
säljare på Skvadronsgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
63 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
214 av 228 säljare
Majlinda satte rätt förväntningar på slutpriset
204 av 229 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
225 av 228 säljare
Majlinda var tydlig och höll mig uppdaterad
227 av 229 säljare

Majlinda på kartan.

392 tidigare annonser
10 bostäder till salu
229 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

1 650 000 kr
1 rum, 43 m²
38 372 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 207 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 72,6 m²
22 152 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 966 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 59,5 m²
37 203 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 384 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 51 m²
29 313 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 746 kr/mån
1 450 000 kr
2 rum, 44 m²
32 954 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 135 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 050 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 200 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
1 395 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
2 rum, 39 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
1 850 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 155 000 kr
2,5 rum, 50,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 350 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
-45 000 kr
2 rum, 54,7 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Västra Sorgenfri
+ 205 000 kr
2,5 rum, 78 m²
Utropspris: 2 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.