Majlinda Halimi

Profilbild för Majlinda Halimi
Säljarfavorit
Majlinda Halimi
4.8 / 5
(162 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
29 st
70 605 000 kr

Bakgrund

Majlinda Halimi jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2016-06-10. Majlinda har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Majlinda har haft 44 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 78 905 000 kr.

Presentation

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär, där alla parter känner sig nöjda. För att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig.
Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar och genom driv och engagemang ge dig som säljare bäst betalt!

Meriter:
• Årets Rookie Skåne Erik Olsson Fastighetsförmedling
• Nöjd kund index = 9.29 i snittbetyg av säljare och köpare
• Mest anlitade mäklare i Södra Innerstaden Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2018
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Flest rekommendationer i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Högst försäljningsvärde i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Högst försäljningsvärde i Södra Innerstaden Malmö andra kvartalet 2020
• Flest försäljningar i Södra Innerstaden Malmö andra kvartalet 2020
• Flest försäljningar i Södra Innerstaden Malmö andra kvartalet 2020
• Flest rekommendationer i Södra Innerstaden Malmö andra kvartalet 2020

Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag om hur vi tillsammans med vår unika Erik Olsson metod ska nå en lyckad försäljning!

Säljare om Majlinda.

06 nov 2020

"Fantastiskt engagerad och kompetent mäklarservice av personlig karaktär. Jag säljer gärna med Majlinda igen!"
säljare på Torekovsgatan 18B

02 nov 2020

"Majlinda imponerade från första stund och levererade långt över våra förväntningar. Med sitt otroliga engagemang och fokus lämnas inget åt slumpen. Majlinda står ut i mängden och är verkligen helt rätt person på rätt plats. Vi rekommenderar Majlinda varmt till alla som går i säljtankar. Hon är vårt självklara val även nästa gång en flytt är aktuell!"
säljare på Skvadronsgatan 20

13 okt 2020

"Väldigt trevlig att ha att göra med. Hade önskat lite mer engagemang och driv inför försäljningen. "
säljare på Karlskronaplan 9

17 sep 2020

"Majlinda och jag hade en bra prisdiskussion och satte förväntan på rimliga nivåer. 5 dagar från annonspublicering till sälj - extremt snabba puckar, vilket var skönt för mig att slippa oroa mig och talar gott om Majlindas förmåga att känna av direkt vilka potentiella köpare som är intressanta."
säljare på Södra Förstadsgatan 117

16 sep 2020

"Detta är andra gången jag anlitade Majlinda inför försäljning och jag är även denna gång mer än nöjd! Majlinda är oerhört kompetent och strävar alltid efter att få både köpare och säljare nöjda. "
säljare på Nobelvägen 82

16 sep 2020

"Majlinda made the whole process super easy and painless. Have both bought and sold with Majlinda and would gladly do so again."
säljare på Bodekullsgatan 34A

14 jul 2020

"Sällan har det varit så lätt att rekommendera någon! Majlinda är helt oslagbar och jag önskar nästan att jag inte hittat mitt för-alltid-boende, så att hon kunde sälja fler hem åt mig framöver. Det gick snabbt och smidigt och dessutom åkte priset upp. Det som innan varit stressigt och oroligt blev nu en trevlig upplevelse."
säljare på Eslövsgatan 1B

08 jul 2020

"Majlinda har varit ett utomordentligt stöd då jag som säljare befann sig på 60 mils avstånd. Utöver att hitta kompetenta hantverkare till renoveringen, övervakade och godkände hon arbetet. Efter renoveringen sålde hon sedan lägenheten till ett betydligt högre pris än förväntat. Kan verkligen ge henne mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Kiviksgatan 5C

07 jul 2020

"Majlinda är en otroligt skicklig mäklare. Jag finner henne klippt och skuren för yrket. Lägger tid på rätt saker, kunnig, trevlig, har hög tillgänglighet och är driven. Lägg dessutom till att Majlinda är en människokännare av rang och mån om att göra inget mindre än ett utmärkt jobb. Jag är mycket nöjd med mitt val av Majlinda som mäklare och är glad för vårt fina samarbete. Slutpris över förväntan och en snabb och smidig affär. Jag kan varmt rekommendera Majlinda."
säljare på Lönngatan 56B

05 jul 2020

"Är supernöjd med Majlinda! Från början till slut har hon skött allting proffsigt och snyggt. Fick dessutom mer betalt än vi hoppats på. Rekommenderas varmt. "
säljare på Sallerupsvägen 32H

04 jul 2020

"Jag är jättenöjd med Majlindas insats! Allt gick så smidigt från första mötet fram tills försäljningen. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Eslövsgatan 7A

09 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Majlinda. Hon var proffsig, mycket kunnig och väldigt trevlig. Försäljningen kunde inte ha gått mer smidigt. Är supernöjd!!! "
säljare på Torekovsgatan 23

09 jun 2020

"Majlinda fick mig att känna mig mycket trygg i processen!"
säljare på Torekovsgatan 20C

06 maj 2020

"Majlinda var trevlig och mycket kompetent."
säljare på Abbekåsgatan 8B

26 apr 2020

"Fantastiskt duktig och engagerad mäklare! "
säljare på Torekovsgatan 20B

24 apr 2020

"Kan inte tänka mig en bättre mäklare än Majlinda, så trevlig och professionell .
Affären har gått väldigt snabbt och smidigt."
säljare på Båstadsgatan 18B

24 apr 2020

"Majlinda har ett trevligt sätt, god social kompetens och är mycket kunnig på området. En pärla!"
säljare på Nobelvägen 109B

24 apr 2020

"Majlinda är en otroligt professionell och förtroendeingivande mäklare med ett stort engagemang! Som säljare kände jag mig trygg genom hela processen genom att Majlinda alltid är väl påläst, noggrann och har en hög tillgänglighet. Rekommenderas varmt! "
säljare på Nobelvägen 117F

24 apr 2020

"Majlinda är en väldigt duktig och samtidigt lätt att tycka om, inger stösta förtroende och kompetens. Rekommenderas varmt!"
säljare på Bodekullsgatan 34A

24 feb 2020

"Majlinda är en stjärna! Både som mäklare och person! Vi är så nöjda med allt! "
säljare på Torekovsgatan 20A

09 feb 2020

"Majlinda har varit mycket engagerad och det har känts tryggt att låta henne sköta försäljningen av min lägenhet. Hon har också varit mycket lätt att ha kontakt med."
säljare på Nobelvägen 111C

05 feb 2020

"Majlinda är vass, varm och målinriktad med väldigt god kännedom av vårt område. Hon har varit ett underbart stöd och tagit sig tid till att hjälpa oss under försäljningen. Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Båstadsgatan 18B

04 feb 2020

"Majlinda är väldigt professionell och förtroendeingivande med hög kundfokus. Rekommenderar henne till er fastighetensförsäljning. "
säljare på Abbekåsgatan 8B

23 dec 2019

"Jag är väldigt nöjd med Majlinda som mäklare. Hon har stor kännedom om bostadsmarknaden och hon har ett brett kontaktnät. Det var enkelt och smidigt att kommunicera med henne. Överlag en mycket skicklig mäklare som man tryggt kan anlita och veta att man maximerar sina chanser till en bra bostadsförsäljning."
säljare på Båstadsgatan 18B

20 dec 2019

"Grym mäklare som gjorde allt för att jag skulle få bästa möjlig pris för bostaden. Kompetent och driven mäklare som jag verkligen kunde lita på. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Regementsgatan 1

03 dec 2019

"Vi valde Majlinda eftersom vi sett att hon verkar vara ledande i vår del av stan, med många försäljningar i området. När hon kom
hem till oss första gången var hon inkännande och kunde se potentialen bortom vårt bebiskaos, vilket var sympatiskt. Under processens gång imponerade hon ytterligare genom bra koll, schysst ton och värderingar mitt i prick. Professionell, erfaren, trevlig och driven, och med en kunskap om sitt område som gör henne till en av stans bästa mäklare!"
säljare på Nobelvägen 103A

03 dec 2019

"Har både köpt och sålt genom Majlinda. Varje gång möts man på ett proffesionellt och engagerat sätt. Man känner sig trygg genom hela processen vilket grundar sig i att Majlinda är dels påläst men har också en god kännedom för marknaden. Kommer kontakta henne igen vid nästa försäljning. "
säljare på Nobelvägen 117B

03 dec 2019

"Jag sålde min bostad med Majlinda, och har inte ångrat valet av mäklare en sekund! Majlinda har varit driven, proffsig och pålitlig i hela processen och jag som säljare kände mig helt trygg, samtidigt som Majlinda hela tiden gjort mig delaktig och jag har haft möjlighet att tycka till och påverka. Jag har särskilt uppskattat Majlindas engagemang och inlyssningsförmåga men framförallt hennes ärlighet. Jag har haft en genuin tillit till henne och hennes kompetens, och därmed också kunnat vara ärlig tillbaka med mina önskemål och tankar. Jag tror att en sådan kombination av egenskaper gör att båda köpare och säljare känner att de får sina förväntningar uppfyllda i en bostadsaffär med Majlinda som mäklare."
säljare på Disponentgatan 27

03 dec 2019

"Majlinda är den bästa mäklaren och kan rekommendera henne till alla. I framtiden när jag ska sälja igen så kommer jag att välja henne igen. Lyhörd och kunnig om de hon gör. "
säljare på Brobygatan 8

03 dec 2019

"Jag är väldigt nöjd med Majlinda, hon kunde mitt bostadsområde och var väldigt inlyssnande utifrån mina behov och önskemål. "
säljare på Torekovsgatan 23

10 okt 2019

"Majlinda var lyhörd och engagerad från första mötet. Jag fick direkt en mycket positiv bild som stärktes hela tiden. Det kändes tryggt hela vägen och jag fick dessutom mer betalt för min lägenhet än vad jag vågat hoppas på!"
säljare på Bodekullsgatan 48A

09 okt 2019

"Uppfyllde alla min förväntningar och förhoppningar. Kan rekommenderas varmt!"
säljare på Eslövsgatan 5

07 okt 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Majlinda. Professionell, lyhörd och hjälpsam!"
säljare på Åhusgatan 4

07 okt 2019

"Jag fick jättebra hjälp i försäljningen av min bostad, önskade en snabb affär och hon var mycket lyhörd och förstående i min situation."
säljare på Kiviksgatan 6B

29 jul 2019

"Majlinda är otroligt professionell samtidigt som hon är varm och hjälpsam. Jag rekommenderar verkligen henne."
säljare på Bodekullsgatan 50B

29 jul 2019

"Mycket nöjd över att jag valde Majlinda Halimi som mäklare. Var då i kontakt med flera andra mäklare innan valet föll på henne. Då pratar vi bland annat om kontakter med stjärnmäklare i Malmö-området. Majlinda särskiljde sig från dessa på ett positivt sätt. Hon är ödmjuk, lätt att tycka om samt tydlig och rak i kommunikationen. Man vet var man har henne. Hon tar sig verkligen an uppdraget till 100% och tänker på allt i minsta detalj. Jag har både köpt och sålt bostäder tidigare så av erfarenhet kan jag tala om att mäklare på Majlindas nivå är otroligt ovanliga och sällsynta. Det är när det är dåliga tider, som man verkligen ser vilka mäklare man ska satsa på. Majlinda är en av dem. Vad gäller priset hade både jag och Majlinda uppskattat bostaden värd lite mer. Det var dock flera andra objekt ute, till ungefär samma kvm i området, som släpptes för lägre priser under samma period, vilket även bidrog till att det här objektet inte kunde säljas till det priset som det som var tänkt från början. Som säljare upplever jag att slutpriset blev påverkad av marknadsfaktorer och ingenting annat. Majlindas insatser var 5 av 5. Hennes mäklarkollegor borde verkligen ta efter henne vad gäller attityd och service!"
säljare på Brobygatan 8

29 jul 2019

"Vi var så nöjda med Majlinda.
Vi kände full tillit till henne och hennes personlighet är helt fantastisk! Fast vi inte fick vad vi lagt ut lägheten för så tror jag inte någon hade kunna sälja den för utgångspriset så vi är väldigt nöjda ändå.
Majlinda är himla gullig, närvarande och professionell. Snabba puckar i allt hon gjorde. Lyssna på våra önskemål och kändes konstant pålitlig.
Kan verkligen säga ni har valt rätt mäklare på er firma! "
säljare på Amiralsgatan 72A

29 jul 2019

"Majlinda är en otroligt kompetent mäklare! Hon sålde både min och min pojkväns lägenhet i våras och vi blev båda mer än nöjda. Hon är trevlig och charmig, lätt att känna förtroende för både som säljare och köpare. Jag skulle rekommendera henne varmt till alla!! "
säljare på Spånehusvägen 62C

17 maj 2019

"Otroligt trevlig, vänlig, omtänksam och professionell!"
säljare på Karlskronaplan 6

09 maj 2019

"Mycket duktig, ambitiös och trevlig mäklare !"
säljare på Trelleborgsgatan 9A

08 maj 2019

"Majlinda var väldigt lyhörd till våra behov och vad som var viktigt för oss i försäljningsprocessen. Bra på att informera oss regelbundet om vad som händer framöver. Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Nobelvägen 103B

10 apr 2019

"Tack vare Majlinda gick försäljningen bättre än vad jag kunde tänka mig. Hon vägledde mig genom hela processen och var alltid nära till hands när det behövdes. Rekommenderas starkt!"
säljare på Nobelvägen 109B

04 mar 2019

"Superengagerad och lyhörd mäklare! Så himla nöjd! "
säljare på Bodekullsgatan 48B

27 nov 2018

"Fick inte förväntat pris men fick vad jag anser vara bra betalt ändå. Upplever att marknaden "tvärnitade" i samband med att jag gick ut med min bostad till försäljning"
säljare på Bodekullsgatan 48A

20 nov 2018

"Engagerad"
säljare på Torekovsgatan 23

20 nov 2018

"Här har ni en mäklare som har koll på området och kunderna! "
säljare på Båstadsgatan 13

20 nov 2018

"Majlinda är fantastisk! Kompetent, lyhörd och väldigt mån om att jag som säljare ska vara nöjd och uppdaterad i hela processen. Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare! "
säljare på Falsterbogatan 3

20 nov 2018

"Det enda tråkiga var att slutpriset inte nådde upp till vad jag förväntade mig, eller till den värdering som gjordes för ett år sedan. Dock har det inte med mäklaren att göra utan på att försäljningsläget är förändrat. Jag är mycket nöjd med att försäljningen gick så bra och snabbt under de förhållanden som rådde.
Jag rekommenderar Majlinda Halimi å det absolut varmaste. Hon är en toppenmäklare."
säljare på Båstadsgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
78 905 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
149 av 162 säljare
Majlinda satte rätt förväntningar på slutpriset
141 av 162 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
157 av 162 säljare
Majlinda var tydlig och höll mig uppdaterad
159 av 162 säljare

Majlinda på kartan.

280 tidigare annonser
2 bostäder till salu
161 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

595 000 kr
1 rum, 34 m²
17 500 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 793 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 65 m²
23 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 307 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 195 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
4 rum, 86 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ribersborg
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 525 000 kr
Lägenhet Pildammarna
-70 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
1 685 000 kr
Lägenhet Västra Sorgenfri
+ 35 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
2 910 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
+ 215 000 kr
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.