Majlinda Halimi

Profilbild för Majlinda Halimi
Majlinda Halimi
4.8 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
16 st
61 600 000 kr

Bakgrund

Majlinda Halimi jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2016-06-10. Majlinda har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Majlinda har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 67 400 000 kr.

Presentation

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär, där alla parter känner sig nöjda. För att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar och genom driv och engagemang ge dig som säljare bäst betalt!

Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag om hur vi tillsammans med vår unika Erik Olsson metod ska nå en lyckad försäljning!

Meriter:
• Årets Rookie Skåne Erik Olsson Fastighetsförmedling
• Mest anlitade mäklare i Södra Innerstaden Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2017
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2018
• Flest sålda bostäder i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Flest rekommendationer i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Högst försäljningsvärde i Södra Innerstaden Malmö 2019
• Högst försäljningsvärde i Södra Innerstaden Malmö 2020
• Flest försäljningar i Södra Innerstaden Malmö 2020
• Flest försäljningar i Södra Innerstaden Malmö 2020
• Flest rekommendationer i Södra Innerstaden Malmö 2020

Säljare om Majlinda.

17 jan 2022

"Majlinda sålde vår lägenhet på St Knut. Hon är en väldigt duktig mäklare som tar hänsyn till både köpare och säljare. "
säljare på Bokhållaregatan 35D

06 dec 2021

"Majlinda är en stjärna som hjälpte mig sälja min bostad och guidade mig genom hela processen. "
säljare på Abbekåsgatan 10C

24 nov 2021

"Tacksam att ha att göra med!"
säljare på Spånehusvägen 56B

19 nov 2021

"Jag tänkte först att jag skulle träffa ett antal mäklare innan jag bestämde vem som skulle få hjälpa mig att sälja min lägenhet. Majlinda var den första (och enda) jag träffade. Jag fick direkt ett väldigt bra intryck, hon är jordnära, tydlig, trygg och proffsig. Jag fick lägenheten såld efter andra visning! Kan starkt rekommendera Majlinda!"
säljare på Torekovsgatan 11A

17 nov 2021

"Majlinda är en fantastisk mäklare!
Har bra kännedom i området. Lyckades sälja snabbare och till ett högre pris än jag kunnat tro. Majlinda är väldigt trevlig och kunnig.
Jag fick många bra tips och snabba svar på mina frågor och bra stöd då det var första bostads försäljningen. Hon hade en tydlig tidsplan och höll mig uppdaterad längs vägen.
Rekommenderar att anlita Majlinda till sälja din bostad för hon gör det till en lätt och rolig process. "
säljare på Torekovsgatan 9A

13 nov 2021

"Majlinda är utan tvekan den bästa mäklaren jag träffat. Mitt enda krav när jag letade mäklare var att jag ville slippa vara inblandad i processen. Idag känns det knappt av att jag sålt min lägenhet, Majlinda skötte det oerhört snyggt och hörde bara av sig när det verkligen behövdes. Oerhört proffsig och förtroendeingivande. Har känt mig så trygg med Majlinda och kommer alltid rekommendera henne!"
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 14A

13 okt 2021

"Majlinda var lugn, trygg och kunnig och hade ett mycket vänligt bemötande."
säljare på Spånehusvägen 63A

05 okt 2021

"Enormt trevlig och engagerad "
säljare på Spånehusvägen 62L

21 sep 2021

"Majalinda är helt brutalt bra och har en fingertoppskänsla som få! Kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Torekovsgatan 20B

20 sep 2021

"Majlinda är fantastiskt duktig och tillmötesgående. Hon förklarar allt så man hänger med och är allmänt trevlig. Försäljningen blev över förväntan både tidsmässigt och prismässigt.
Skulle verkligen rekommendera henne! "
säljare på Lönngatan 60E

06 sep 2021

"Jag har både köpt och sålt med Majlinda och är mycket nöjd med bemötande och resultat. Hon känner till både föreningen och området mycket bra och har kunnat värdera och förmedla på ett mycket professionellt vis. "
säljare på Spånehusvägen 62A

30 aug 2021

"Jag hade kontakt med flera mäklare innan jag kom i kontakt med Majlinda. Jag blev tipsad om henne av en annan mäklare som är aktiv på annan ort. Efter vårat samtal förstod jag snabbt att hon var lyhörd, ärlig och kunnig. Det tog inte lång tid innan förmedingsuppdraget var påskrivet.
Det kändes bra från första stund tills säljet var gjort. Är otroligt nöjd med hela insatsen. Jag skulle tipsa alla att ta kontakt med Majlinda innan man bestämt sig för vilken mäklare man ska köra på.
Hon har koll på tiden för marknaden och anpassar sig efter lägligt sälj och inte efter sin egna semester. Trots att jag vet att hon haft fler objekt under samma period har hon ändå varit flexibel och tillgänglig samt anpassat visningar efter kunden. Hade aldrig kunnat drömma om ett så bra slutpris som det blev. Tusen tack Majlinda!"
säljare på Nobelvägen 93A

07 jul 2021

"Majlinda har varit jättebra att samarbeta med. Hon är extremt serviceinriktad, har bra koll på marknaden och ger ett vänligt och drivet intryck. Jag skulle absolut rekommendera andra som går i säljtankar att anlita henne."
säljare på Amiralsgatan 76

06 jul 2021

"Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Majlinda. Allt gick smidigt och hon var lyhörd för våra önskemål och synpunkter. Det kändes tryggt från början till slut. Rekommenderar varmt Majlinda! "
säljare på Baskemöllegatan 3B

06 jul 2021

"Kände mig otroligt trygg med Majlinda som mäklare genom hela processen :) "
säljare på Torekovsgatan 11A

15 jun 2021

"Jag kan starkt rekommendera Majlinda för den som ska sälja en lägenhet i Sorgenfri / kring Nobeltorget. Själv valde jag henne främst för att hon sålt flera liknande lägenheter i området nyligen, och till höga slutpriser (så hon hade kontakt med flera som var potentiellt intresserade). Dessutom gav hon ett oerhört lugnt, professionellt och kompetent intryck. Hon var inte så ”gåpåig” utan hade en mer lyssnande framtoning. Jag uppskattade själv detta och tror även att potentiella köpare gör det---det är förtroendeingivande helt enkelt. Hon var också snabb med att svara via sms/telefon på olika frågor eller feedback (på t. ex. annonstexten) som jag hade. Majlinda var en av fyra mäklare jag träffade innan jag skrev på något avtal och jag tacksam att jag valde just henne. 300% nöjd!"
säljare på Kiviksgatan 6C

11 jun 2021

"Majlinda är jätteduktig och lätt att ha att göra med. Kände 100 procent tillit från start och hela vägen. Hon vägledde bra genom hela processen och inget kändes jobbigt eller svårt. Mycket bra lokalkännedom och hon gav alltid bra råd. Kan verkligen rekommendera Majlinda. "
säljare på Bodekullsgatan 29A

10 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med vår försäljning där Majlinda gjorde ett fantastiskt jobb! Hela försäljningsprocessen gick mycket bättre och snabbare än förväntat, vilket är mycket tack vare Majlinda. Vi kan varmt rekommendera Majlinda till andra som står inför en försäljning. Ska vi någon gång sälja någon mer bostad så tar vi tacksamt emot Majlindas hjälp igen. "
säljare på Gjuterigatan 26

10 jun 2021

"Majlinda är förtroendeingivande och arbetar snabbt och med hög kvalitet. Hon har även varit otroligt hjälpsam även i vår jakt på ny bostad.
Slutpriset blev över förväntan för både mäklaren och oss, därför har jag angett att hennes värdering inte stämde. "
säljare på Nobelvägen 60F

10 jun 2021

"Majlinda Halimi var ett självklart och tryggt val av mäklare för oss. Hon är mycket professionell i sitt arbete och vi kände oss trygga med Majlinda. "
säljare på Nobelvägen 111C

09 jun 2021

"Majlinda var väldigt driven genom hela processen och satte tydliga mål för försäljningen. Hon var hjälpsam och var alltid tillänglig att svara på frågor, ge rådgivning och bolla olika ideér eller stötta om det något kändes oroligt inför försäljning. Hon var öppen och ärlig vilket kändes tryggt. Jag kommer absolut anlita henne igen! "
säljare på Åhusgatan 4

10 maj 2021

"En mycket kompetent mäklare."
säljare på Abbekåsgatan 10B

03 maj 2021

"Är mycket nöjd, kändes tryggt med en mäklare med mycket kännedom om området och stor erfarenhet i allmänhet. "
säljare på Åhusgatan 4

08 apr 2021

"Majlinda är serviceminded, engagerad och gjorde att vi kände oss trygga från första mötet. Vi är otroligt nöjda och glada att just hon hjälpte oss att sälja vår lägenhet! "
säljare på Hallenborgs gata 18A

25 mar 2021

"Inför min bostadsförsäljning bjöd jag in fyra olika mäklare till ett möte en måndagseftermiddag. Två av dem visade en graf över vad de tyckte att jag skulle kunna förvänta mig för affär, utan att egentligen ha tagit in vad det var för fastighet de skulle sälja. Den tredje firman kom i lag och pratade mest med varandra om hur fantastiskt duktiga de upplevde sig själva. Jag kände mig högst odelaktig i vad som komma skulle.
Majlinda särskiljde sig från de andra direkt genom att fråga mig om mina önskemål med försäljningen. Jag var medveten om att de var stora, men om jag var villig att ta en chans så var hon också det. Processen överträffade mina förväntningar och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Majlinda Halimi som mäklare!
"
säljare på Baskemöllegatan 3E

23 mar 2021

"Jag sålde min lägenhet med Majlinda och har bara positivt att säga. Majlinda är väldigt tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och väldigt lätt att tycka om. Jag rekommenderar varmt Majlinda och skulle anlita henne igen. "
säljare på Båstadsgatan 11

03 mar 2021

"Vi är mycket nöjda på alla sätt och vis! Finns inte en enda ska att kommentera på utan allt gick perfekt. Vi kände att vi knappt gjorde någonting, Majlinda fixade allt. Vi kommer helt klart anlita henne i framtiden igen :) "
säljare på Spånehusvägen 56C

15 feb 2021

"Toppenjobb från början till slut! "
säljare på Köpenhamnsvägen 42A

15 feb 2021

"Har bara positiva saker att säga om Majlinda! Hon skötte försäljningen av vår lägenhet snabbt och smidigt. Väldigt serviceminded och fanns alltid tillgänglig när jag behövde hjälp. Är väldigt glad att jag anlitade Majlinda!"
säljare på Sankt Knuts Torg 12

02 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Majlinda. Var väldigt proffsig och förtroendeingivande. "
säljare på Spånehusvägen 62D

02 feb 2021

"Majlinda är professionell i sitt yrkesutövande och lämnar inget åt slumpen. En mäklare som gör sitt yttersta samtidigt som hon upprätthåller en exceptionellt hög servicenivå. Denna oslagbara kombination gör henne till det självklara valet av mäklare."
säljare på Eriksdalsgatan 3A

05 jan 2021

"Majlinda sticker verkligen ut bland mäklare; hon är aktiv med försäljningen och förtroendeingivande för både köpare och säljare. Hon lyssnar in önskemål men kommer samtidigt med vägledning utifrån hennes expertis. Jag kan varmt rekommendera att använda Majlinda som mäklare. "
säljare på Bodekullsgatan 29A

05 jan 2021

"Majlinda vad jätteduktig och ett fantastiskt stöd i min försäljning. Då jag bor på annan ort och inte alltid kunde vara på plats var hon väldigt behjälplig och gjorde min försäljning väldigt smidig. Jag är supernöjd!"
säljare på Spånehusvägen 62K

06 nov 2020

"Fantastiskt engagerad och kompetent mäklarservice av personlig karaktär. Jag säljer gärna med Majlinda igen!"
säljare på Torekovsgatan 18B

02 nov 2020

"Majlinda imponerade från första stund och levererade långt över våra förväntningar. Med sitt otroliga engagemang och fokus lämnas inget åt slumpen. Majlinda står ut i mängden och är verkligen helt rätt person på rätt plats. Vi rekommenderar Majlinda varmt till alla som går i säljtankar. Hon är vårt självklara val även nästa gång en flytt är aktuell!"
säljare på Skvadronsgatan 20

13 okt 2020

"Väldigt trevlig att ha att göra med. Hade önskat lite mer engagemang och driv inför försäljningen. "
säljare på Karlskronaplan 9

17 sep 2020

"Majlinda och jag hade en bra prisdiskussion och satte förväntan på rimliga nivåer. 5 dagar från annonspublicering till sälj - extremt snabba puckar, vilket var skönt för mig att slippa oroa mig och talar gott om Majlindas förmåga att känna av direkt vilka potentiella köpare som är intressanta."
säljare på Södra Förstadsgatan 117

16 sep 2020

"Detta är andra gången jag anlitade Majlinda inför försäljning och jag är även denna gång mer än nöjd! Majlinda är oerhört kompetent och strävar alltid efter att få både köpare och säljare nöjda. "
säljare på Nobelvägen 82

16 sep 2020

"Majlinda made the whole process super easy and painless. Have both bought and sold with Majlinda and would gladly do so again."
säljare på Bodekullsgatan 34A

14 jul 2020

"Sällan har det varit så lätt att rekommendera någon! Majlinda är helt oslagbar och jag önskar nästan att jag inte hittat mitt för-alltid-boende, så att hon kunde sälja fler hem åt mig framöver. Det gick snabbt och smidigt och dessutom åkte priset upp. Det som innan varit stressigt och oroligt blev nu en trevlig upplevelse."
säljare på Eslövsgatan 1B

08 jul 2020

"Majlinda har varit ett utomordentligt stöd då jag som säljare befann sig på 60 mils avstånd. Utöver att hitta kompetenta hantverkare till renoveringen, övervakade och godkände hon arbetet. Efter renoveringen sålde hon sedan lägenheten till ett betydligt högre pris än förväntat. Kan verkligen ge henne mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Kiviksgatan 5C

07 jul 2020

"Majlinda är en otroligt skicklig mäklare. Jag finner henne klippt och skuren för yrket. Lägger tid på rätt saker, kunnig, trevlig, har hög tillgänglighet och är driven. Lägg dessutom till att Majlinda är en människokännare av rang och mån om att göra inget mindre än ett utmärkt jobb. Jag är mycket nöjd med mitt val av Majlinda som mäklare och är glad för vårt fina samarbete. Slutpris över förväntan och en snabb och smidig affär. Jag kan varmt rekommendera Majlinda."
säljare på Lönngatan 56B

05 jul 2020

"Är supernöjd med Majlinda! Från början till slut har hon skött allting proffsigt och snyggt. Fick dessutom mer betalt än vi hoppats på. Rekommenderas varmt. "
säljare på Sallerupsvägen 32H

04 jul 2020

"Jag är jättenöjd med Majlindas insats! Allt gick så smidigt från första mötet fram tills försäljningen. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Eslövsgatan 7A

09 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Majlinda. Hon var proffsig, mycket kunnig och väldigt trevlig. Försäljningen kunde inte ha gått mer smidigt. Är supernöjd!!! "
säljare på Torekovsgatan 23

09 jun 2020

"Majlinda fick mig att känna mig mycket trygg i processen!"
säljare på Torekovsgatan 20C

06 maj 2020

"Majlinda var trevlig och mycket kompetent."
säljare på Abbekåsgatan 8B

26 apr 2020

"Fantastiskt duktig och engagerad mäklare! "
säljare på Torekovsgatan 20B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
67 400 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
198 av 211 säljare
Majlinda satte rätt förväntningar på slutpriset
189 av 212 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
208 av 211 säljare
Majlinda var tydlig och höll mig uppdaterad
210 av 212 säljare

Majlinda på kartan.

357 tidigare annonser
2 bostäder till salu
212 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
3 rum, 82 m²
24 329 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 352 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 43 m²
34 767 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 522 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Sorgenfri
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
3 625 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
+ 130 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Majlinda sålde vår lägenhet på St Knut. Hon är en väldigt duktig mäklare som tar hänsyn till både köpare och säljare. "
Slutpris saknas
Lägenhet Hyllie
2,5 rum, 52 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
4 495 000 kr
Villa Eriksfält
4 rum, 87 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 105 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.