Maja Fritzell

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Maja Fritzell
Profilbild för Maja Fritzell
Säljarfavorit
Maja Fritzell
4.9 / 5
(48 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
26 st
40 635 000 kr

Bakgrund

Maja Fritzell jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-03-13. Maja har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Maja har haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 49 035 000 kr.

Presentation

Att köpa och sälja bostad är för många den största affären man gör i livet. Att välja rätt mäklare är därmed avgörande för hur lyckad din bostadsaffär kommer bli. De viktigaste egenskaperna hos en mäklare är enligt mina erfarenheter någon som är tillgänglig och kan svara på alla dina frågor och funderingar, som har lokal kännedom och som brinner för personlig service. Detta är självklara egenskaper hos mig. Mitt mål i varje affär är att överträffa dina förväntningar, anta utmaningar och erbjuda en tjänst som är anpassad efter just Dina behov och för att klara detta krävs det erfarenhet och gedigen kunskap. Jag tycker mitt yrke är fantastiskt roligt, vilket speglas i samtliga av mina affärer!

Jag har jobbat med service och försäljning i många år innan jag valde att skola om till fastighetsmäklare, vilket enligt mig är det roligaste yrket som finns. Jag har även en kandidatexamen i fastighetsvetenskap. Jag har blivit belönad för mitt engagemang och min drivkraft många gånger, men min finaste merit för tillfället är att jag kammade hem vinsten av Årets Mäklarstudent Sverige 2018. Nästa mål är att ha nöjdast kunder i Malmö.

Säljare om Maja.

17 dec 2020

"Vi tog in tre olika mäklare för att se lite hur upplägget såg ut då vi aldrig sålt en lägenhet. När vi sist av alla träffade Maja insåg vi direkt att det var henne vi skulle ha. Hon var inte, som många andra, bara ute efter att sälja lägenheten fort, utan att sälja lägenheten med kvalité. Vi fick högre pris än vad vi önskade redan innan den låg ute på marknaden och vi har bara Maja att tacka för detta. Tack Maja!"
säljare på Ellstorpsgatan 2B

25 nov 2020

"När vi valde mäklare tittade vi framförallt på två saker; arvode och mäklaren som vi hoppades skulle kunna sälja för högsta möjliga slutpris. Valet föll på Maja och vi är supernöjda med vårt val. Maja känner in både säljare och köpare och kan på så vis styra affären på bästa sätt. Höll oss alltid uppdaterade och vi kunde helt och hållet lita på hennes omdöme. Rekommenderas varmt!"
säljare på Branteviksgatan 8C

22 nov 2020

"Maja var lyhörd redan från dag ett. Hon har hjälpt mig när jag vacklat i beslut och varit väldigt närvarande när jag än har behövt rådfråga henne om olika saker /beslut.
Rekommenderar Maja varmt som mäklare."
säljare på Serenadgatan 52

22 nov 2020

"Vi köpte nyligen en större lägenhet genom Maja och gillade henne direkt, så när det var dags för oss att sälja vår nuvarande lägenhet var valet enkelt. Det gick väldigt smidigt från start till mål och vi är supernöjda med Maja som mäklare, både vid köp och försäljning. Hon är snabb, effekt och väldigt serviceminded. Lägg där även till trevlig och med en förmåga att skapa en personlig relation med sina kunder. Det har varit en genomgående bra upplevelse från vår sida, så hatten av. Vi kan varmt rekommendera Maja."
säljare på Lilla Varvsgatan 15

20 nov 2020

"Maja var väldigt trevlig, hon hade bra koll på marknaden och verkar ha haft en bra strategi för att få min bostad såld till ett bra pris. Hon var väldigt tillmötesgående under hela processen och öppen för mina tankar och åsikter om försäljningen. Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Sperlingsgatan 7A

12 nov 2020

"Maja har från dag ett drivit försäljningen med hög energi. Hon är väldigt professionell, effektiv och arbetade tydligt mot vårt gemensamma mål i försäljningen.
Maja är en varm och trevlig person som bryr sig om sina kunder, både säljare och köpare.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Lilla Varvsgatan 23E

05 nov 2020

"Mäklaren ingav stort förtroende och hög kompetens."
säljare på Soprangatan 7

05 okt 2020

"Jag har varit jätte glad för Maja. Hon är super dygtig i sitt job och spreder positiv energi. "
säljare på Vattenverksvägen 36B

22 sep 2020

"Väldigt engagerad och vänlig mäklare som alltid var tillgänglig med ett gott humör. Mycket bra lokalkännedom om området och kringliggande kvarter. Allt har gått bra från början till slut och framför allt har det känts tryggt för mig som säljare genom hela processen. "
säljare på Ellstorpsgatan 4C

22 sep 2020

"Maja har varit positiv, hjälpsam och kommit med bra information inför försäljningen. Vi hade kontakt under hela försäljningen, duktig och kompetent."
säljare på Mobäcksgatan 25

21 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Maja. En toppen mäklare. Höll en uppdaterad hela tiden och verkligen lyssnade på en. Man såg att Maja verkligen brinner för detta. Skulle vi sälja något igen i framtiden kommer vi självklart välja Maja. Vi kommer rekommendera Maja till vänner/familj som kommer sälja.
"
säljare på Serenadgatan 57

08 sep 2020

"Maja var underbar under hela försäljningsprocessen. Hon är en fantastisk person som har väldigt bredd kunskap och erfarenhet inom sitt yrke och hon är även lyhörd och stöttande. Bästa mäklaren i stan!"
säljare på Kronetorpsgatan 44C

08 sep 2020

"Väldigt duktig mäklare som förstår ens situation och kommer med lösningar hela tiden. Jag tyckte verkligen Maja var professionell, tillgänglig och höll mig hela tiden underrättad. Trygg känsla genom hela försäljningen. Jag rekommenderar er starkt att ta hjälp av Maja!"
säljare på Lönngatan 40F

01 sep 2020

"Maja har jobbat mycket hårt och effektiv för oss att sälja lägenheten. Hon kommunicerade mycket bra med oss. Vi var också nöjda med hennes entusiasm och professionalism.
"
säljare på Axel Danielssons väg 53

24 jul 2020

"Helt fantastisk team! Gea gjorde ett fantastiskt jobb och överträffade mina förväntningar helt! Stort tack till er båda! "
säljare på Lönngatan 50D

24 jul 2020

"Mycket nöjd med Maja som besitter just dom egenskaper som man som köpare önskar. Avslappnad men kunnig och professionell. Också mycket trevlig och inläsande. 5/5. "
säljare på Bodekullsgatan 33B

07 jul 2020

"Jag är väldigt glad att Maja hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet. :) Hon var alltid positiv, inlyssnande och höll mig alltid uppdaterad. Trots coronapandemin fick jag begärt pris för lägenheten tack vare att Maja var väldigt engagerad. Jag kommer anlita Maja fler gånger framöver!! Stort tack! "
säljare på Kronolotsgatan 4

24 jun 2020

"Maja vissde många bra egenskaper. Hon var målmedveten, driven och jag kännde trygghet ,för jag visste att hon hade full koll. Det märktes att hon älskar de hon gör."
säljare på Ryttaregatan 1C

28 maj 2020

"Vi är väldigt tacksamma att det var just Maja som hjälpte oss med försäljningen av lägenheten. Maja är en driven mäklare som är lyhörd, seriös men också bestämd när det behövs. Hon har lagt ner sån energi på att vi skulle bli nöjda, vilket vi verkligen blev! Hon svarade gladeligen på alla de tusen frågor som vi hade till henne och man kände aldrig att man var jobbig. Vi kände oss trygga i hennes råd och hon återkopplade alltid så man har full koll på allt som händer.
Jag skulle starkt rekommendera Maja! "
säljare på Båstadsgatan 11

20 maj 2020

"Är väldigt nöjd med försäljningen av min lägenhet, rekommenderar stark Maja Fritzell som mäklare. "
säljare på Balladgatan 21

17 apr 2020

"Fantastisk bra mäklare, stylist + fotograf!!!"
säljare på Per Albin Hanssons väg 56A

31 mar 2020

"Stort TACK Maja för din fantastiska insats trots dessa mörka dagar med Covid-19 outbreak!!"
säljare på Per Albin Hanssons väg 56A

19 mar 2020

"Maj har tillhandhållit hög service under hela försäljningsprocessen. Hon är en pålitlig och trevlig person. Jag är myck nöjd med hennes insats. "
säljare på Serenadgatan 27

17 mar 2020

"Jag fick Maja rekommenderad att hjälpa mig sälja min lägenhet och kommer rekommendera henne vidare! Hon är väldigt kunnig och driven! "
säljare på Tornfalksgatan 2A

09 mar 2020

"Bra och lätt att ha o göra med, jobbar verkligen med att göra kunden nöjd"
säljare på Kronetorpsgatan 50B

03 mar 2020

"Jag tyckte att Maja var bra och trevlig. Hon höll mig uppdaterad hela tiden om hon inte ringde så skickade hon alltid sms. "
säljare på Lönngatan 54A

28 feb 2020

"Väldigt proffsig, engagerat, vänlig och mycket driven mäklare som är alltid tillmötesgående och alltid anträffbar när man behöver kontakar henne. Hon är jätte positiv och kämpa att bostaden blir såld så snart som möjligt och få den såld till ett bra pris. Kan varmt rekommendera Maja, en mäklare i topp klass!"
säljare på Kronetorpsgatan 74A

14 feb 2020

"En mycket trevlig mäklare som får mina bästa rekommendationer!"
säljare på Albinsrogatan 5A

04 feb 2020

"Mycket empatisk och lyhörd, jag rekommenderar henne till 100%"
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

14 jan 2020

"Trevlig, engagerad ! Rekommenderas varmast!"
säljare på Konsultgatan 23

14 jan 2020

"Jag väljer maja alla dagar i veckan. super nöjd med allt hon gjort, då hon tog över objektet från annan mäklare och lyckades med något denna inte gjorde. Att få lägenheten såld!"
säljare på Tenorgatan 12

14 nov 2019

"Jag och min sambo är så otroligt nöjda med Maja. Behöver vi mäklar hjälp i framtiden är det Maja vi kommer ringa.
Snäll, lyhörd och otroligt duktig."
säljare på Vasagatan 16A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
49 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
45 av 48 säljare
Maja satte rätt förväntningar på slutpriset
44 av 48 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
48 av 48 säljare
Maja var tydlig och höll mig uppdaterad
48 av 48 säljare

Maja på kartan.

58 tidigare annonser
1 bostäder till salu
48 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

995 000 kr
2 rum, 54,5 m²
18 425 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 176 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 200 000 kr
Lägenhet Almvik
+ 5 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
1 400 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 105 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 450 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 100 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi tog in tre olika mäklare för att se lite hur upplägget såg ut då vi aldrig sålt en lägenhet. När vi sist av alla träffade Maja insåg vi direkt att det var henne vi skulle ha. Hon var inte, som många andra, bara ute efter att sälja lägenheten fort, utan att sälja lägenheten med kvalité. Vi fick högre pris än vad vi önskade redan innan den låg ute på marknaden och vi har bara Maja att tacka för detta. Tack Maja!"
1 455 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
+ 160 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"När vi valde mäklare tittade vi framförallt på två saker; arvode och mäklaren som vi hoppades skulle kunna sälja för högsta möjliga slutpris. Valet föll på Maja och vi är supernöjda med vårt val. Maja känner in både säljare och köpare och kan på så vis styra affären på bästa sätt. Höll oss alltid uppdaterade och vi kunde helt och hållet lita på hennes omdöme. Rekommenderas varmt!"
2 350 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 155 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi köpte nyligen en större lägenhet genom Maja och gillade henne direkt, så när det var dags för oss att sälja vår nuvarande lägenhet var valet enkelt. Det gick väldigt smidigt från start till mål och vi är supernöjda med Maja som mäklare, både vid köp och försäljning. Hon är snabb, effekt och väldigt serviceminded. Lägg där även till trevlig och med en förmåga att skapa en personlig relation med sina kunder. Det har varit en genomgående bra upplevelse från vår sida, så hatten av. Vi kan varmt rekommendera Maja."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.