Lovisa Hidesten

Profilbild för Lovisa Hidesten
Säljarfavorit
Lovisa Hidesten
4.8 / 5
(132 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
17 st
154 925 000 kr

Bakgrund

Lovisa Hidesten jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2014-08-11. Lovisa har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Lovisa har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 154 645 000 kr.

Presentation

Östermalm/Gärdet ligger mig varmt om hjärtat då det är i den här delen av staden jag vuxit upp. Jag tycker att det här området har allt man behöver, kultur, arkitektur, härliga gröna områden och de bästa restaurangerna.

Mitt intresse för försäljning i kombination med estetik, inredning och affärer ledde mig till att bli fastighetsmäklare. Mitt driv och min kämpaglöd som jag ger i varje affär är grunden till att jag har många återkommande kunder, och att mina försäljningar idag utgörs av tidigare säljare och köpare samt rekommendationer. 

Om man gillar det man gör tror jag att både resultat och kundnöjdhet ökar och jag trivs verkligen med mitt arbete. Jag brinner för nöjda kunder och för att alltid ge det där lilla extra. Med ett stort engagemang och öga för detaljer ser jag till varje enskild persons behov, och driver hela säljprocessen så att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Från mina uppdragsgivare får jag ofta höra att jag är driven, professionell, engagerad, att de rekommenderar mig till andra och att de gärna vänder sig till mig igen när de ska sälja. Jag är också mycket stolt över att jag förmedlat en av de dyraste lägenheterna i Sverige.

Östermalm/Gärdet har varit mitt fokus så länge jag har varit fastighetsmäklare. Jag är numera verksam på Sjöman Frisk, en av de absolut främsta förmedlarna av lägenheter på Östermalm. Vi på Sjöman Frisk är kända för att vara mycket omsorgsfulla med detaljerna. Som stolt representant för företaget företräder jag personliga helhetslösningar, finess och en försäljningsprocess som bygger på samverkan och förtroende. Hos Sjöman Frisk följer vi klientens tempo och riktar vårt fokus mot att hitta den rätta, snarare än den snabbaste köparen. Att sälja en bostad är ofta inte bara en ekonomisk, utan också en känslomässig affär. Som mäklare är mitt uppdrag att följa klienten genom en process där varje steg ska kännas bekvämt och rätt.

Mina examina inom ekonomi och fastighetsmäklarprogrammet tog jag vid Högskolan i Gävle 2013 & 2014. Ni är varmt välkomna att kontakta mig för ett villkorslöst möte så går vi igenom just er boendesituation!

Mäklarbyrå


Säljare om Lovisa.

21 apr 2022

"Målmedveten strukturerad och kommunikativ "
säljare på Valhallavägen 69

20 apr 2022

"Vi är supernöjda med Lovisa! Hon var väldigt tydlig, höll oss väl uppdaterade genom hela processen och såg till att vi blev nöjda."
säljare på Storskärsgatan 5

25 mar 2022

"Lovisa var mycket engagerad, skicklig och höll oss informerad genom hela processen. Vi rekommenderar Lovisa starkt. "
säljare på Gyllenstiernsgatan 18

17 feb 2022

"Proffs!"
säljare på Odengatan 14

04 feb 2022

"Stans bästa mäklare! Lovisa visade på en stark förmåga att anpassa sig efter olika marknadsförutsättningar och våra önskemål. Hon var även duktig på att hitta rätt spekulanter, bygga förtroende hos dessa och säkerställa att de hade rätt information kring vårt objekt för att hålla dem kvar i budgi..."
"Stans bästa mäklare! Lovisa visade på en stark förmåga att anpassa sig efter olika marknadsförutsättningar och våra önskemål. Hon var även duktig på att hitta rätt spekulanter, bygga förtroende hos dessa och säkerställa att de hade rätt information kring vårt objekt för att hålla dem kvar i budgivningen. Detta i kombination med med hårt arbete resulterade slutligen i ett högt pris.
Som säljare är vi väldigt nöjda med resultatet och den löpande information vi gick under processens gång. Stark rekommendation!"
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 11

28 jan 2022

"Rekommenderas starkt! "
säljare på Starrängsringen 65

19 jan 2022

"Kunde inte vara nöjdare! Professionell ut i fingerspetsarna och blev en grymt bra affär!"
säljare på Furusundsgatan 13

18 okt 2021

"Östermalms bästa mäklare! Vi är så nöjda med Lovisa och hennes insatts. Vi kände oss alltid prioriterade under vår försäljning och det gick alltid att nå henne vid eventuella frågor och funderingar. Mycket professionell och tillmötesgående, tillgänglig, engagerad och bra kommunikation hela vägen...."
"Östermalms bästa mäklare! Vi är så nöjda med Lovisa och hennes insatts. Vi kände oss alltid prioriterade under vår försäljning och det gick alltid att nå henne vid eventuella frågor och funderingar. Mycket professionell och tillmötesgående, tillgänglig, engagerad och bra kommunikation hela vägen. Dessutom grym förhandlingsförmåga där vi kände oss trygga med hennes kunskap. Vi rekommenderar henne varmt med högsta betyg som man kan ge!"
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 19A

11 okt 2021

"Selling an apartment is usually a quite stressful endeavour, but Lovisa did an absolutely tremendous job making the whole process very smooth and even fun sometimes :) Lovisa is a true expert and she knows her business, during the process she was always available for questions and clarifications..."
"Selling an apartment is usually a quite stressful endeavour, but Lovisa did an absolutely tremendous job making the whole process very smooth and even fun sometimes :) Lovisa is a true expert and she knows her business, during the process she was always available for questions and clarifications. She is extremely client-oriented and makes you feel like the most important customer.
All in all, I can't recommend Lovisa more! She is absolutely wonderful at what she is doing."
Läs mer
säljare på David Bagares gata 12

27 sep 2021

"Gärdets bästa mäklare levererade, tack Lovisa! "
säljare på Smedsbacksgatan 7

27 sep 2021

"Jag är supernöjd med att Lovisa förmedlade min lägenhet. Hon är tydlig och lätt att nå och engagerade sig både under fotografering och löpande med information om processen. Min lägenhet kom aldrig ut på "öppen visning", utan med Lovisas hjälp fick en potentiell köpare se lägenheten på förhand och..."
"Jag är supernöjd med att Lovisa förmedlade min lägenhet. Hon är tydlig och lätt att nå och engagerade sig både under fotografering och löpande med information om processen. Min lägenhet kom aldrig ut på "öppen visning", utan med Lovisas hjälp fick en potentiell köpare se lägenheten på förhand och vi kom sedan överens och kunde skriva avtal redan dagen efter trots att det var helg. Kan varmt rekommendera Lovisa!"
Läs mer
säljare på Öregrundsgatan 6

13 sep 2021

"Mycket professionell och tillmötesgående. Tillgänglig, engagerad och bra kommunikation hela vägen. "
säljare på Östermalmsgatan 80

08 sep 2021

"Lovisa var otroligt engagerad, lyhörd och strategisk. Det gick alltid att nå henne och vi kände oss väldigt prioriterade under vår försäljning. Hon höll oss uppdaterade under hela processen vilket vi uppskattade som förstagångssäljare! Vi är så nöjda med Lovisas insats och kan varmt rekommendera ..."
"Lovisa var otroligt engagerad, lyhörd och strategisk. Det gick alltid att nå henne och vi kände oss väldigt prioriterade under vår försäljning. Hon höll oss uppdaterade under hela processen vilket vi uppskattade som förstagångssäljare! Vi är så nöjda med Lovisas insats och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en skicklig, service-minded mäklare som levererar över förväntan. Extra plus för proffsiga fotografer och homestylingpartner som tillsammans med Lovisa fina arbete bidrog till ett fantastiskt slutpris! "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 53

30 aug 2021

"Lovisa var mycket engagerad och driven. Hon var dessutom väldigt trevlig och fanns alltid tillgänglig för frågor. Lovisa levererade ett mycket bra resultat! Vi kan varmt rekommendera att anlita Lovisa som mäklare. "
säljare på Östermalmsgatan 68D

09 aug 2021

"Vi kände direkt att Lovisa va rätt mäklare för att sälja vår lägenhet. Otroligt positiv och glad och tror verkligen på det hon gör. Det smittade av oss på oss och vi kände oss väldigt trygga med henne. Vi ger henne högsta betyg.
Rekommenderar henne varmt!!"
"Vi kände direkt att Lovisa va rätt mäklare för att sälja vår lägenhet. Otroligt positiv och glad och tror verkligen på det hon gör. Det smittade av oss på oss och vi kände oss väldigt trygga med henne. Vi ger henne högsta betyg.
Rekommenderar henne varmt!!"
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 42

15 jul 2021

"Stående ovationer till Lovisa. Anlitade henne pga hennes driv, engagemang och goda rykte. Hon agerar effektivt, fanns alltid tillgänglig och höll sitt löfte om att göra allt som krävdes för att leverera på en toppnivå
Rekommenderar starkt att välja Lovisa om ni vill sälja er lägenhet till rekord..."
"Stående ovationer till Lovisa. Anlitade henne pga hennes driv, engagemang och goda rykte. Hon agerar effektivt, fanns alltid tillgänglig och höll sitt löfte om att göra allt som krävdes för att leverera på en toppnivå
Rekommenderar starkt att välja Lovisa om ni vill sälja er lägenhet till rekordpris och nå oväntat bra resultat vid er försäljning!"
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 44

14 maj 2021

"Lovisa är noggrann, lyhörd, kompetent och kommunikativ, och vi kände oss så nöjda och trygga med henne från första kontakt till försäljning. Hon höll vad hon lovade, och kvaliteten på hennes arbete och de partners hon jobbar med (fotograf och stylingfirma) var superb! Vi kan varmt rekommendera Lo..."
"Lovisa är noggrann, lyhörd, kompetent och kommunikativ, och vi kände oss så nöjda och trygga med henne från första kontakt till försäljning. Hon höll vad hon lovade, och kvaliteten på hennes arbete och de partners hon jobbar med (fotograf och stylingfirma) var superb! Vi kan varmt rekommendera Lovisa! "
Läs mer
säljare på Fendergatan 6

13 apr 2021

"Superb från start till mål — är väldigt nöjd med resultatet av försäljningen. "
säljare på Brahegatan 28

08 apr 2021

"Lovisa är ett riktigt proffs!
Jag kände mig trygg genom hela processen då hon alltid var tillgänglig för frågor eller funderingar. Hon är extremt driven, kunnig och jobbar hårt! Är väldigt glad att jag valde just Lovisa som mäklare inför min första försäljning! "
"Lovisa är ett riktigt proffs!
Jag kände mig trygg genom hela processen då hon alltid var tillgänglig för frågor eller funderingar. Hon är extremt driven, kunnig och jobbar hårt! Är väldigt glad att jag valde just Lovisa som mäklare inför min första försäljning! "
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 68A

05 mar 2021

"bravissima!! I strongly recommend Lovisa, she makes the process as swift as should be"
säljare på Östermalmsgatan 68C

04 mar 2021

"Proffsig "
säljare på Brantingsgatan 22

04 mar 2021

"Tre dagar efter signerat uppdragskontrakt var lägenheten såld. Stort tack för fin hantering Lovisa! "
säljare på Valhallavägen 104

15 jan 2021

"Vi är väldigt nöjda att vi anlitade Lovisa för vår bostadsförsäljning. Lovisa är väldigt professionell och extremt driven. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Östermalmsgatan 68B

08 dec 2020

"Lovisa var väldigt engagerad och visste exakt vad spekulanterna skulle tycka om. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Östermalmsgatan 68A

11 nov 2020

"Lovisa fick mig att känna mig trygg igenom hela min försäljning och höll mig välinformerad under tiden. Uppskattar även starkt att hon tog sig tiden och var med under fotograferingen."
säljare på Artillerigatan 75

26 okt 2020

"Väldigt duktig och kunnig. Kände mig trygg genom hela processen."
säljare på Starrängsringen 15

07 okt 2020

"Lovisa är en engagerad och mycket kompetent mäklare som kan högt rekommenderas. "
säljare på Rindögatan 17

02 sep 2020

"Lovisa visade stort engagemang och höll mig ständigt uppdaterad. En viktig del för en smidig och smärtfri process.
Hennes driv och engagemang gjorde att vi landade på den önskade försäljningsnivån. "
säljare på Nybrogatan 75C

26 jun 2020

"Jag är så otroligt imponerad av Lovisas driv, entusiasm, professionalitet och engagemang i samband med vår försäljning! Hon hade en perfekt balans av att både vara inlyssnande och komma med rekommendationer och rådgivning i processen och vi är mycket nöjda med hennes insats. "
"Jag är så otroligt imponerad av Lovisas driv, entusiasm, professionalitet och engagemang i samband med vår försäljning! Hon hade en perfekt balans av att både vara inlyssnande och komma med rekommendationer och rådgivning i processen och vi är mycket nöjda med hennes insats. "
Läs mer
säljare på Helgalunden 11

22 jun 2020

"Jag hade hört mycket gott om Lovisa innan så när jag bestämde mig för att sälja min lägenhet var det ett självklart val att anlita henne. Redan vid vårt första möte visade Lovisa på stor lokalkännedom och imponerande resultat vid tidigare liknande försäljningar. Hon hade stor respekt för mina beh..."
"Jag hade hört mycket gott om Lovisa innan så när jag bestämde mig för att sälja min lägenhet var det ett självklart val att anlita henne. Redan vid vårt första möte visade Lovisa på stor lokalkännedom och imponerande resultat vid tidigare liknande försäljningar. Hon hade stor respekt för mina behov och önskemål samtidigt som hon bidrog med goda råd och realistiska förväntningar inför försäljningen. Tack vare Lovisa fick jag ett slutpris långt över vad vi hade kunnat vänta av den rådande marknaden och jag skulle utan tvekan anlita henne igen. Lovisa är extremt professionell och mycket trevlig att ha att göra med. Hon är rolig, vänlig, inkännande och ofattbart duktig på sitt jobb. Jag rekommenderar henne varmt och innerligt till alla som vill lyckas med sin försäljning och samtidigt ha trevlig och problemfri upplevelse!"
Läs mer
säljare på Skeppargatan 79

03 jun 2020

"Lovisa har varit engagerad och driven i hela processen. Hon är pedagogisk och stöttar i alla frågor som jag har haft. Kan varmt rekommendera Lovisa i valet av mäklare!"
säljare på Roslagsgatan 6

26 maj 2020

"Lovisa är alltid på strålande humör och är drivande i försäljningsprocessen på ett adekvat och professionellt sätt, inte bara mot spekulanter utan också mot mig som säljare. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Roslagsgatan 54A

17 maj 2020

"Trevlig mäklare med känsla för hur bostadsaffären görs på bästa sätt och intresse för förhandlingsmomentet. "
säljare på Banérgatan 39

13 maj 2020

"Trotts en extrem tuff marknad med covid-19 hägrande, ont om spekulanter som vågar sig ut till visning samt en stor eftertänksamhet i att köpa lägenheter just i dessa tider blev lägenheten såld 4 dagar efter visning.
Det var mycket pga hennes stora engagemang och efter privatvisningar skapade bu..."
"Trotts en extrem tuff marknad med covid-19 hägrande, ont om spekulanter som vågar sig ut till visning samt en stor eftertänksamhet i att köpa lägenheter just i dessa tider blev lägenheten såld 4 dagar efter visning.
Det var mycket pga hennes stora engagemang och efter privatvisningar skapade budgivningen som sedermera ledde till affär.
Jag kan starkt rekommendera Lovisa till andra som vill ha en pålitlig, engagerad och driven mäklare som tänker på dig som säljare men även är oerhört proffsig mot köparna/spekulanterna. "
Läs mer
säljare på Rindögatan 17

30 apr 2020

"Lovisa har varit engagerad och tillgänglig genom hela processen och hittade snabbt den perfekta köparen. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Smedsbacksgatan 8

24 apr 2020

"Vi är verkligen nöjda med valet av Lovisa som mäklare då hon är väldigt proffsig, tydlig, trevlig och engagerad! Trots en osäker marknad, lyckades Lovisa sälja vår lägenhet till ett väldigt bra pris. Vi kan varmt rekommendera henne till framtida försäljningar!"
"Vi är verkligen nöjda med valet av Lovisa som mäklare då hon är väldigt proffsig, tydlig, trevlig och engagerad! Trots en osäker marknad, lyckades Lovisa sälja vår lägenhet till ett väldigt bra pris. Vi kan varmt rekommendera henne till framtida försäljningar!"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 87

03 apr 2020

"Lovisa har under vår försäljningsprocess varit mycket aktiv med att finna intressenter och lyckats få till stånd en försäljning även under pågående världskris (COVID-19). Hon har därtill gått den extra milen och försökt hitta ny bostad åt oss. Utöver hennes starka engagemang har vi känt oss trygg..."
"Lovisa har under vår försäljningsprocess varit mycket aktiv med att finna intressenter och lyckats få till stånd en försäljning även under pågående världskris (COVID-19). Hon har därtill gått den extra milen och försökt hitta ny bostad åt oss. Utöver hennes starka engagemang har vi känt oss trygga med att hon säkerställer att det är korrekta uppgifter om lägenhet och förening som förmedlas till intressenterna och uppskattar hennes snabba återkoppling i alla områden. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare! "
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 62

01 apr 2020

"Lovisa var professionell, konstruktiv, trevlig och engagerad. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Smedsbacksgatan 8

26 feb 2020

"Lovisa var otroligt lyhörd, snabb och tillgänglig under hela vår försäljning. Kan starkt rekommendera henne, särskilt vid försäljning på Östermalm och Gärdet då hon har stark lokalkännedom!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 41

19 feb 2020

"Vi är jättenöjda med Lovisa som mäkare. Hon var mycket engagerad i försäljningen och vi upplevde tidigt att hon hade en bra känsla för vår lägenhet, kunde se dess kvaliteter och hur vi bäst kunde lyfta fram dem. Samtidigt som hon lyssnade på och tog hänsyn till våra åsikter var hon inte rädd för ..."
"Vi är jättenöjda med Lovisa som mäkare. Hon var mycket engagerad i försäljningen och vi upplevde tidigt att hon hade en bra känsla för vår lägenhet, kunde se dess kvaliteter och hur vi bäst kunde lyfta fram dem. Samtidigt som hon lyssnade på och tog hänsyn till våra åsikter var hon inte rädd för att säga vad hon tyckte angående olika val under processen, vilket vi uppskattade. Hon var också ett bra stöd under själva försäljningsprocessen med råd angående visningar, budgivning med mera."
Läs mer
säljare på Rindögatan 17

04 feb 2020

"Mycket kompetent och engagerad mäklare"
säljare på Ängskärsgatan 4

27 jan 2020

"Lovisa var lättillgänglig och stöttande genom hela processen. Vi sålde underhand och trodde aldrig att försäljning av en lägenhet kunde gå så snabbt och smidigt. Lovisa satte realistiska och ambitiösa nivåer för processen och levererade fullt ut. Vi rekommenderar verkligen Lovisa! "
"Lovisa var lättillgänglig och stöttande genom hela processen. Vi sålde underhand och trodde aldrig att försäljning av en lägenhet kunde gå så snabbt och smidigt. Lovisa satte realistiska och ambitiösa nivåer för processen och levererade fullt ut. Vi rekommenderar verkligen Lovisa! "
Läs mer
säljare på Ingemarsgatan 7

23 jan 2020

"Jag har haft en del mäklare genom åren och tre olika mäklare inom 2-år nu. Jag vill ge Lovisa mina allra bästa rekommendationer. Det finns många mäklare där ute men så finns också Lovisa Hidesten på Behrer & Partners Karlavägen 36 i Stockholm och det är Lovisa ni vill ha om ni söker maximal utdel..."
"Jag har haft en del mäklare genom åren och tre olika mäklare inom 2-år nu. Jag vill ge Lovisa mina allra bästa rekommendationer. Det finns många mäklare där ute men så finns också Lovisa Hidesten på Behrer & Partners Karlavägen 36 i Stockholm och det är Lovisa ni vill ha om ni söker maximal utdelning i alla dess former som fastighetsmäklare. Jag rekommenderar därför Lovisa som mäklare till alla i min närhet och till kontakter i övrigt som till mina bankkontakter.
Lycka till!
Hans"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 44

09 dec 2019

"Lovisa visade en stor engagemang under hela processen där hon höll oss uppdaterade hela tiden. Lovisa var väldigt lätt att jobba med eftersom hon är väldigt trevlig och det är väldigt lätt att tycka om henne. Jag kan starkt rekommendera henne till andra bostadssäljare samt kommer själv vilja att ..."
"Lovisa visade en stor engagemang under hela processen där hon höll oss uppdaterade hela tiden. Lovisa var väldigt lätt att jobba med eftersom hon är väldigt trevlig och det är väldigt lätt att tycka om henne. Jag kan starkt rekommendera henne till andra bostadssäljare samt kommer själv vilja att sälja med henne igen i framtiden. "
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 13

27 nov 2019

"Det är tredje gg vi använder Lovisa som vår mäklare och hon har samma energi, professionella bemötande som första gg vi anlitade henne. Hon är stjärna som får det omöjliga att hända.
Hon får högsta betyg och vi och vår bekantskap kommer använda henne igen!
Bästa i stan!!"
"Det är tredje gg vi använder Lovisa som vår mäklare och hon har samma energi, professionella bemötande som första gg vi anlitade henne. Hon är stjärna som får det omöjliga att hända.
Hon får högsta betyg och vi och vår bekantskap kommer använda henne igen!
Bästa i stan!!"
Läs mer
säljare på Karlavägen 52

11 okt 2019

"Lovisa är en person som man direkt fattar tycke för. Hon är nyfiken, positiv, glad och intresserad. Samtidigt är hon otroligt lyhörd och inkännande. Valet av mäklare och mäklarbyrå var en aspekt som kändes mycket viktig för oss. Därför samlade vi in förslag från flera mäklare från olika byråer in..."
"Lovisa är en person som man direkt fattar tycke för. Hon är nyfiken, positiv, glad och intresserad. Samtidigt är hon otroligt lyhörd och inkännande. Valet av mäklare och mäklarbyrå var en aspekt som kändes mycket viktig för oss. Därför samlade vi in förslag från flera mäklare från olika byråer innan vi tog ett beslut. Till slut stod valet mellan den stora erfarna mäklarbyrån eller den lite mindre personliga byrån som Lovisa respresenterade. Vilket inte var helt enkelt. Den större byrån var trots allt specialist på vårt område. För den mindre byrån var det tvärtom relativt ny mark. Lovisas personlighet och professionalism gjorde ändå att vi valde att lägga förtroendet i hennes händer, vilket vi gjorde helt rätt i! Förutom att hålla oss ständigt uppdaterade, inkluderade i processen och ha lyhördhet för våra osäkerheter, skötte hon även budgivningen med trevlig ton och smarta tillvägagångsätt. Detta resulterade i ovanligt höga budhöjningar men till vår stora lycka även ett högt slutpris över marknadsstandard just då. Hon hade också stort engagemang i fotograferingen och lät vår personliga stil vara kvar så det fanns en hemtrevnadskänsla. Samtidigt gav hon smarta tips på hur vi kunde få lägenheten att kännas som andras hem också. Om Lovisa fortfarande arbetar som mäklare när det är dags för nästa försäljning kommer vi alltid ha henne som första val! Tack Lovisa! "
Läs mer
säljare på Svarvargatan 18

25 sep 2019

"Lovisa sålde vår 4-rums lägenhet. Hon var mycket professionell, och mån om att göra ordentliga förberedelser och att ta fram en genomarbetad plan inför försäljning, anpassad till vår tidplan och övriga önskemål. Lovisa var mycket lyhörd och kom med råd och stöd under hela processen, samt finjuste..."
"Lovisa sålde vår 4-rums lägenhet. Hon var mycket professionell, och mån om att göra ordentliga förberedelser och att ta fram en genomarbetad plan inför försäljning, anpassad till vår tidplan och övriga önskemål. Lovisa var mycket lyhörd och kom med råd och stöd under hela processen, samt finjusterade vår plan efter hand. Lovisa är mycket lätt att tycka om, gick alltid att få tag på och höll oss uppdaterade hela vägen. Lägenheten såldes relativt snabbt för sin storlek och i linje med satt värdering. Vi är mycket nöjda med Lovisa som mäklare och kan verkligen rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Karlavägen 59C

10 sep 2019

"Lovisa är en drömmäklare. Höll mig informerad genom hela processen. Fixade flera budgivare och hade en tydlig strategi rakt igenom hela processen. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Furusundsgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
154 645 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
128 av 131 säljare
Lovisa satte rätt förväntningar på slutpriset
103 av 131 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
129 av 130 säljare
Lovisa var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 131 säljare

Lovisa på kartan.

253 tidigare annonser
6 bostäder till salu
131 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

8 600 000 kr
4 rum, 102 m²
84 313 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 752 kr/mån
4 300 000 kr
1 rum, 31 m²
138 709 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 627 kr/mån
6 950 000 kr
2 rum, 49 m²
141 836 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 467 kr/mån
4 250 000 kr
1 rum, 51,5 m²
83 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 396 kr/mån
9 200 000 kr
4 rum, 102 m²
90 196 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 376 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

11 050 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 1 550 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 9 500 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 750 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Målmedveten strukturerad och kommunikativ "
2 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
-100 000 kr
1 rum, 19 m²
Utropspris: 2 600 000 kr
10 050 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 1 550 000 kr
2 rum, 76 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med Lovisa! Hon var väldigt tydlig, höll oss väl uppdaterade genom hela processen och såg till att vi blev nöjda."
10 250 000 kr
Lägenhet Östermalm
3 rum, 75 m²
Utropspris: 10 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.