Lovisa Hidesten

Profilbild för Lovisa Hidesten
Lovisa Hidesten
4.8 / 5
(148 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Lovisa Hidesten var registrerad mäklare mellan 2014 och 2023.

Presentation

Lovisa är inte längre registrerad mäklare.

Säljare om Lovisa.

13 mar 2023

"Lovisa var en utmärkt mäklare och rådgivare genom hela vår bostadsförsäljningsprocess.
Bostaden såldes underhand och i en mycket svår marknad. Detta till trots lyckades Lovisa hitta många högkvalitativa spekulanter och sedan på endast ett fåtal visningar nå ett väldigt attraktivt försäljningspr..."
"Lovisa var en utmärkt mäklare och rådgivare genom hela vår bostadsförsäljningsprocess.
Bostaden såldes underhand och i en mycket svår marknad. Detta till trots lyckades Lovisa hitta många högkvalitativa spekulanter och sedan på endast ett fåtal visningar nå ett väldigt attraktivt försäljningspris.
Hon är en engagerad, professionell och överlag mycket duktig förhandlare som alltid tar hänsyn till dina preferenser som säljare.
Vi rekommenderar varmt Lovisa till alla som önskar sälja sin lägenhet på Östermalm, och ser fram emot att arbeta med henne igen vid nästa bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 49

27 jan 2023

"Supertrevlig, kompetent mäklare med mycket energi! Ansträngde sig för att göra alla parter nöjda!"
säljare på Jungfrugatan 60

23 jan 2023

"Väldigt nöjd med Lovisas engagemang och driv under hela processen. Detta var min första bostadsförsäljning och jag fick bra stöd under hela processen. Jag rekommenderar Lovisa starkt och jag kommer säkerligen samarbete med henne igen. "
säljare på Gyllenstiernsgatan 19

10 dec 2022

"Väldigt nöjd med processen!"
säljare på Jungfrugatan 36

26 nov 2022

"Lovisa har ett starkt driv och högt engagemang. Hon sålde vår bostad snabbt och effektivt och till ett bra pris i nuvarande marknadsläge!"
säljare på Furusundsgatan 11

03 nov 2022

"Lovisa visade på stort engagemang och en positiv attityd trots en tuff bostadsmarknad. Hade det inte varit för henne hade jag nog inte fått det pris jag ville ha för lägenheten. Hon var lyhörd inför mina tankar och väldigt mån om att jag som säljare skulle vara nöjd med affären. Jag lämnar mina v..."
"Lovisa visade på stort engagemang och en positiv attityd trots en tuff bostadsmarknad. Hade det inte varit för henne hade jag nog inte fått det pris jag ville ha för lägenheten. Hon var lyhörd inför mina tankar och väldigt mån om att jag som säljare skulle vara nöjd med affären. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Skeppargatan 102

29 okt 2022

"Lovisa arbetar hårt, kommunicerar tydligt och har en outtömlig energi! Hon kämpar hårt för att få ihop affären samtidigt som hon sprider glädje och skratt omkring sig. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Surbrunnsgatan 26

12 okt 2022

"Lovisa var engagerad, målinriktad och en duktig säljare. Försäljningen gick väldigt smidigt och snabbt! "
säljare på Robert Almströmsgatan 12

09 sep 2022

"Lovisa har varit världens bästa mäklare och gjort att jag känt mig så trygg genom hela processen. Hon har hållit mig uppdaterad hela vägen och lyssnat på mina önskemål. Kan varmt rekommendera Lovisa till alla som söker en stjärna till mäklare! "
säljare på Torsgatan 40A

31 aug 2022

"Extremt bra och smidig hantering av vår mäklare från start till mål."
säljare på Löjtnantsgatan 3

22 aug 2022

"Supernöjd med Lovisa, 10/10!! "
säljare på Grevgatan 49

31 maj 2022

"Lovisa är en engagerad, kunnig och driven mäklare som går en extra mil för att göra dig som säljare nöjd. Hon förstår köparna, agerar seriöst och får dem att känna sig trygga. Under processen håller hon dig informerad. Lovisa har sålt mina två senaste lägenheter för långt över snittet. Hon är ett..."
"Lovisa är en engagerad, kunnig och driven mäklare som går en extra mil för att göra dig som säljare nöjd. Hon förstår köparna, agerar seriöst och får dem att känna sig trygga. Under processen håller hon dig informerad. Lovisa har sålt mina två senaste lägenheter för långt över snittet. Hon är ett proffs som brinner för sitt arbete och är ett givet val vid min nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Riddargatan 29B

21 apr 2022

"Målmedveten strukturerad och kommunikativ "
säljare på Valhallavägen 69

20 apr 2022

"Vi är supernöjda med Lovisa! Hon var väldigt tydlig, höll oss väl uppdaterade genom hela processen och såg till att vi blev nöjda."
säljare på Storskärsgatan 5

25 mar 2022

"Lovisa var mycket engagerad, skicklig och höll oss informerad genom hela processen. Vi rekommenderar Lovisa starkt. "
säljare på Gyllenstiernsgatan 18

17 feb 2022

"Proffs!"
säljare på Odengatan 14

04 feb 2022

"Stans bästa mäklare! Lovisa visade på en stark förmåga att anpassa sig efter olika marknadsförutsättningar och våra önskemål. Hon var även duktig på att hitta rätt spekulanter, bygga förtroende hos dessa och säkerställa att de hade rätt information kring vårt objekt för att hålla dem kvar i budgi..."
"Stans bästa mäklare! Lovisa visade på en stark förmåga att anpassa sig efter olika marknadsförutsättningar och våra önskemål. Hon var även duktig på att hitta rätt spekulanter, bygga förtroende hos dessa och säkerställa att de hade rätt information kring vårt objekt för att hålla dem kvar i budgivningen. Detta i kombination med med hårt arbete resulterade slutligen i ett högt pris.
Som säljare är vi väldigt nöjda med resultatet och den löpande information vi gick under processens gång. Stark rekommendation!"
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 11

28 jan 2022

"Rekommenderas starkt! "
säljare på Starrängsringen 65

19 jan 2022

"Kunde inte vara nöjdare! Professionell ut i fingerspetsarna och blev en grymt bra affär!"
säljare på Furusundsgatan 13

18 okt 2021

"Östermalms bästa mäklare! Vi är så nöjda med Lovisa och hennes insatts. Vi kände oss alltid prioriterade under vår försäljning och det gick alltid att nå henne vid eventuella frågor och funderingar. Mycket professionell och tillmötesgående, tillgänglig, engagerad och bra kommunikation hela vägen...."
"Östermalms bästa mäklare! Vi är så nöjda med Lovisa och hennes insatts. Vi kände oss alltid prioriterade under vår försäljning och det gick alltid att nå henne vid eventuella frågor och funderingar. Mycket professionell och tillmötesgående, tillgänglig, engagerad och bra kommunikation hela vägen. Dessutom grym förhandlingsförmåga där vi kände oss trygga med hennes kunskap. Vi rekommenderar henne varmt med högsta betyg som man kan ge!"
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 19A

11 okt 2021

"Selling an apartment is usually a quite stressful endeavour, but Lovisa did an absolutely tremendous job making the whole process very smooth and even fun sometimes :) Lovisa is a true expert and she knows her business, during the process she was always available for questions and clarifications..."
"Selling an apartment is usually a quite stressful endeavour, but Lovisa did an absolutely tremendous job making the whole process very smooth and even fun sometimes :) Lovisa is a true expert and she knows her business, during the process she was always available for questions and clarifications. She is extremely client-oriented and makes you feel like the most important customer.
All in all, I can't recommend Lovisa more! She is absolutely wonderful at what she is doing."
Läs mer
säljare på David Bagares gata 12

27 sep 2021

"Gärdets bästa mäklare levererade, tack Lovisa! "
säljare på Smedsbacksgatan 7

27 sep 2021

"Jag är supernöjd med att Lovisa förmedlade min lägenhet. Hon är tydlig och lätt att nå och engagerade sig både under fotografering och löpande med information om processen. Min lägenhet kom aldrig ut på "öppen visning", utan med Lovisas hjälp fick en potentiell köpare se lägenheten på förhand och..."
"Jag är supernöjd med att Lovisa förmedlade min lägenhet. Hon är tydlig och lätt att nå och engagerade sig både under fotografering och löpande med information om processen. Min lägenhet kom aldrig ut på "öppen visning", utan med Lovisas hjälp fick en potentiell köpare se lägenheten på förhand och vi kom sedan överens och kunde skriva avtal redan dagen efter trots att det var helg. Kan varmt rekommendera Lovisa!"
Läs mer
säljare på Öregrundsgatan 6

13 sep 2021

"Mycket professionell och tillmötesgående. Tillgänglig, engagerad och bra kommunikation hela vägen. "
säljare på Östermalmsgatan 80

08 sep 2021

"Lovisa var otroligt engagerad, lyhörd och strategisk. Det gick alltid att nå henne och vi kände oss väldigt prioriterade under vår försäljning. Hon höll oss uppdaterade under hela processen vilket vi uppskattade som förstagångssäljare! Vi är så nöjda med Lovisas insats och kan varmt rekommendera ..."
"Lovisa var otroligt engagerad, lyhörd och strategisk. Det gick alltid att nå henne och vi kände oss väldigt prioriterade under vår försäljning. Hon höll oss uppdaterade under hela processen vilket vi uppskattade som förstagångssäljare! Vi är så nöjda med Lovisas insats och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en skicklig, service-minded mäklare som levererar över förväntan. Extra plus för proffsiga fotografer och homestylingpartner som tillsammans med Lovisa fina arbete bidrog till ett fantastiskt slutpris! "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 53

30 aug 2021

"Lovisa var mycket engagerad och driven. Hon var dessutom väldigt trevlig och fanns alltid tillgänglig för frågor. Lovisa levererade ett mycket bra resultat! Vi kan varmt rekommendera att anlita Lovisa som mäklare. "
säljare på Östermalmsgatan 68D

09 aug 2021

"Vi kände direkt att Lovisa va rätt mäklare för att sälja vår lägenhet. Otroligt positiv och glad och tror verkligen på det hon gör. Det smittade av oss på oss och vi kände oss väldigt trygga med henne. Vi ger henne högsta betyg.
Rekommenderar henne varmt!!"
"Vi kände direkt att Lovisa va rätt mäklare för att sälja vår lägenhet. Otroligt positiv och glad och tror verkligen på det hon gör. Det smittade av oss på oss och vi kände oss väldigt trygga med henne. Vi ger henne högsta betyg.
Rekommenderar henne varmt!!"
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 42

15 jul 2021

"Stående ovationer till Lovisa. Anlitade henne pga hennes driv, engagemang och goda rykte. Hon agerar effektivt, fanns alltid tillgänglig och höll sitt löfte om att göra allt som krävdes för att leverera på en toppnivå
Rekommenderar starkt att välja Lovisa om ni vill sälja er lägenhet till rekord..."
"Stående ovationer till Lovisa. Anlitade henne pga hennes driv, engagemang och goda rykte. Hon agerar effektivt, fanns alltid tillgänglig och höll sitt löfte om att göra allt som krävdes för att leverera på en toppnivå
Rekommenderar starkt att välja Lovisa om ni vill sälja er lägenhet till rekordpris och nå oväntat bra resultat vid er försäljning!"
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 44

14 maj 2021

"Lovisa är noggrann, lyhörd, kompetent och kommunikativ, och vi kände oss så nöjda och trygga med henne från första kontakt till försäljning. Hon höll vad hon lovade, och kvaliteten på hennes arbete och de partners hon jobbar med (fotograf och stylingfirma) var superb! Vi kan varmt rekommendera Lo..."
"Lovisa är noggrann, lyhörd, kompetent och kommunikativ, och vi kände oss så nöjda och trygga med henne från första kontakt till försäljning. Hon höll vad hon lovade, och kvaliteten på hennes arbete och de partners hon jobbar med (fotograf och stylingfirma) var superb! Vi kan varmt rekommendera Lovisa! "
Läs mer
säljare på Fendergatan 6

13 apr 2021

"Superb från start till mål — är väldigt nöjd med resultatet av försäljningen. "
säljare på Brahegatan 28

08 apr 2021

"Lovisa är ett riktigt proffs!
Jag kände mig trygg genom hela processen då hon alltid var tillgänglig för frågor eller funderingar. Hon är extremt driven, kunnig och jobbar hårt! Är väldigt glad att jag valde just Lovisa som mäklare inför min första försäljning! "
"Lovisa är ett riktigt proffs!
Jag kände mig trygg genom hela processen då hon alltid var tillgänglig för frågor eller funderingar. Hon är extremt driven, kunnig och jobbar hårt! Är väldigt glad att jag valde just Lovisa som mäklare inför min första försäljning! "
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 68A

05 mar 2021

"bravissima!! I strongly recommend Lovisa, she makes the process as swift as should be"
säljare på Östermalmsgatan 68C

04 mar 2021

"Proffsig "
säljare på Brantingsgatan 22

04 mar 2021

"Tre dagar efter signerat uppdragskontrakt var lägenheten såld. Stort tack för fin hantering Lovisa! "
säljare på Valhallavägen 104

15 jan 2021

"Vi är väldigt nöjda att vi anlitade Lovisa för vår bostadsförsäljning. Lovisa är väldigt professionell och extremt driven. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Östermalmsgatan 68B

08 dec 2020

"Lovisa var väldigt engagerad och visste exakt vad spekulanterna skulle tycka om. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Östermalmsgatan 68A

11 nov 2020

"Lovisa fick mig att känna mig trygg igenom hela min försäljning och höll mig välinformerad under tiden. Uppskattar även starkt att hon tog sig tiden och var med under fotograferingen."
säljare på Artillerigatan 75

26 okt 2020

"Väldigt duktig och kunnig. Kände mig trygg genom hela processen."
säljare på Starrängsringen 15

07 okt 2020

"Lovisa är en engagerad och mycket kompetent mäklare som kan högt rekommenderas. "
säljare på Rindögatan 17

02 sep 2020

"Lovisa visade stort engagemang och höll mig ständigt uppdaterad. En viktig del för en smidig och smärtfri process.
Hennes driv och engagemang gjorde att vi landade på den önskade försäljningsnivån. "
säljare på Nybrogatan 75C

26 jun 2020

"Jag är så otroligt imponerad av Lovisas driv, entusiasm, professionalitet och engagemang i samband med vår försäljning! Hon hade en perfekt balans av att både vara inlyssnande och komma med rekommendationer och rådgivning i processen och vi är mycket nöjda med hennes insats. "
"Jag är så otroligt imponerad av Lovisas driv, entusiasm, professionalitet och engagemang i samband med vår försäljning! Hon hade en perfekt balans av att både vara inlyssnande och komma med rekommendationer och rådgivning i processen och vi är mycket nöjda med hennes insats. "
Läs mer
säljare på Helgalunden 11

22 jun 2020

"Jag hade hört mycket gott om Lovisa innan så när jag bestämde mig för att sälja min lägenhet var det ett självklart val att anlita henne. Redan vid vårt första möte visade Lovisa på stor lokalkännedom och imponerande resultat vid tidigare liknande försäljningar. Hon hade stor respekt för mina beh..."
"Jag hade hört mycket gott om Lovisa innan så när jag bestämde mig för att sälja min lägenhet var det ett självklart val att anlita henne. Redan vid vårt första möte visade Lovisa på stor lokalkännedom och imponerande resultat vid tidigare liknande försäljningar. Hon hade stor respekt för mina behov och önskemål samtidigt som hon bidrog med goda råd och realistiska förväntningar inför försäljningen. Tack vare Lovisa fick jag ett slutpris långt över vad vi hade kunnat vänta av den rådande marknaden och jag skulle utan tvekan anlita henne igen. Lovisa är extremt professionell och mycket trevlig att ha att göra med. Hon är rolig, vänlig, inkännande och ofattbart duktig på sitt jobb. Jag rekommenderar henne varmt och innerligt till alla som vill lyckas med sin försäljning och samtidigt ha trevlig och problemfri upplevelse!"
Läs mer
säljare på Skeppargatan 79

03 jun 2020

"Lovisa har varit engagerad och driven i hela processen. Hon är pedagogisk och stöttar i alla frågor som jag har haft. Kan varmt rekommendera Lovisa i valet av mäklare!"
säljare på Roslagsgatan 6

26 maj 2020

"Lovisa är alltid på strålande humör och är drivande i försäljningsprocessen på ett adekvat och professionellt sätt, inte bara mot spekulanter utan också mot mig som säljare. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Roslagsgatan 54A

17 maj 2020

"Trevlig mäklare med känsla för hur bostadsaffären görs på bästa sätt och intresse för förhandlingsmomentet. "
säljare på Banérgatan 39

13 maj 2020

"Trotts en extrem tuff marknad med covid-19 hägrande, ont om spekulanter som vågar sig ut till visning samt en stor eftertänksamhet i att köpa lägenheter just i dessa tider blev lägenheten såld 4 dagar efter visning.
Det var mycket pga hennes stora engagemang och efter privatvisningar skapade bu..."
"Trotts en extrem tuff marknad med covid-19 hägrande, ont om spekulanter som vågar sig ut till visning samt en stor eftertänksamhet i att köpa lägenheter just i dessa tider blev lägenheten såld 4 dagar efter visning.
Det var mycket pga hennes stora engagemang och efter privatvisningar skapade budgivningen som sedermera ledde till affär.
Jag kan starkt rekommendera Lovisa till andra som vill ha en pålitlig, engagerad och driven mäklare som tänker på dig som säljare men även är oerhört proffsig mot köparna/spekulanterna. "
Läs mer
säljare på Rindögatan 17

30 apr 2020

"Lovisa har varit engagerad och tillgänglig genom hela processen och hittade snabbt den perfekta köparen. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Smedsbacksgatan 8

24 apr 2020

"Vi är verkligen nöjda med valet av Lovisa som mäklare då hon är väldigt proffsig, tydlig, trevlig och engagerad! Trots en osäker marknad, lyckades Lovisa sälja vår lägenhet till ett väldigt bra pris. Vi kan varmt rekommendera henne till framtida försäljningar!"
"Vi är verkligen nöjda med valet av Lovisa som mäklare då hon är väldigt proffsig, tydlig, trevlig och engagerad! Trots en osäker marknad, lyckades Lovisa sälja vår lägenhet till ett väldigt bra pris. Vi kan varmt rekommendera henne till framtida försäljningar!"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 87

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
144 av 147 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
145 av 146 säljare
Lovisa var tydlig och höll mig uppdaterad
146 av 147 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Lovisa på kartan.

272 tidigare bostäder
147 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 200 000 kr
Lägenhet Östermalm
-100 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 300 000 kr
Lägenhet Östermalm
2 rum, 49 m²
Utropspris: 6 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lovisa var en utmärkt mäklare och rådgivare genom hela vår bostadsförsäljningsprocess.
Bostaden såldes underhand och i en mycket svår marknad. Detta till trots lyckades Lovisa hitta många högkvalitativa spekulanter och sedan på endast ett fåtal visningar nå ett väldigt attraktivt försäljningspris.
Hon är en engagerad, professionell och överlag mycket duktig förhandlare som alltid tar hänsyn till dina preferenser som säljare.
Vi rekommenderar varmt Lovisa till alla som önskar sälja sin lägenhet på Östermalm, och ser fram emot att arbeta med henne igen vid nästa bostadsförsäljning."
3 875 000 kr
Lägenhet Gärdet
-75 000 kr
2 rum, 35,5 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supertrevlig, kompetent mäklare med mycket energi! Ansträngde sig för att göra alla parter nöjda!"
2 600 000 kr
Lägenhet Östermalm
-200 000 kr
1 rum, 19 m²
Utropspris: 2 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt nöjd med Lovisas engagemang och driv under hela processen. Detta var min första bostadsförsäljning och jag fick bra stöd under hela processen. Jag rekommenderar Lovisa starkt och jag kommer säkerligen samarbete med henne igen. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Norra Djurgården
1 rum, 51,5 m²
Utropspris: 4 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.