Lisen Hammar

Profilbild för Lisen Hammar
Säljarfavorit
Lisen Hammar
4.8 / 5
(222 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
16 st
77 720 000 kr

Bakgrund

Lisen Hammar jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-07-21. Lisen har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Lisen har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 82 895 000 kr.

Presentation

För mig är det extremt viktigt att varje kundkontakt upplevs värdefull för såväl säljare, köpare och spekulant. Jag tycker också att det är en del av jobbet att hålla mina kunder uppdaterade genom hela processen. Tydlighet, kunskap och trygghet gör att jag har hög kundnöjdhet och återkommande kunder vilket är mitt mål i varje affär.

Säljare om Lisen.

14 dec 2022

"Ambitiös,trevlig ,kunnig
"
säljare på Smedbergsvägen 28

06 dec 2022

"Lisen är engagerad & kunnig, proffsig men samtidigt varm. "
säljare på Axgatan 44

18 nov 2022

"Mycket nöjd och lisen var toppen! Det enda som jag inte var helt nöjd med var fotograferingen, bilden på själva huset var tagen på för lång distans så att man såg flera radhus på rad vilket gjorde att radhuset såg väldigt litet ut, och dessutom i en konstig vinkel med carporten i fokus. Var för s..."
"Mycket nöjd och lisen var toppen! Det enda som jag inte var helt nöjd med var fotograferingen, bilden på själva huset var tagen på för lång distans så att man såg flera radhus på rad vilket gjorde att radhuset såg väldigt litet ut, och dessutom i en konstig vinkel med carporten i fokus. Var för stressigt så orkade inte krångla med det, var inte lisens fel."
Läs mer
säljare på Västra Eklanda Höjd 85

05 nov 2022

"Lisen var lyhörd, målinriktad, engagerad och uppmuntrande trots en svår marknad. Hon höll i flera visningar och levererade potentiella köpare gång på gång, och lyckades få huset sålt. "
säljare på Ålegårdsgatan 205

15 sep 2022

"Lisen Hammar var oerhört engagerad, professionell och kunnig. "
säljare på Åby Allé 43

02 sep 2022

"Kände verkligen förtroende för Lisen och kände mig lugn hela vägen med försäljningen."
säljare på Tåbrovägen 87

01 sep 2022

"Supernöjd med Lisen! Lyhörd, alltid tillgänglig & hjälpte oss i en marknad som är oviss. Rekommenderar Lisen starkt. Vi kände oss trygga genom hela processen! "
säljare på Vänortsgatan 2A

07 jun 2022

"Professionell och driven! Sålt två bostäder åt oss och när det blir dags igen kommer vi garanterat använda oss av Lisen. Vi är väldigt nöjda helt enkelt! "
säljare på Tandemgatan 19

09 maj 2022

"Hög service nivå från start till slutsåld lägenhet, bra engagemang och stor kunskap om fastigheten. Väldigt bra helhetsintryck."
säljare på Granitvägen 4

02 maj 2022

"Underbar individ, rekommenderas varmt !"
säljare på Åby Allé 27

23 apr 2022

"Vi är mycket nöjda!"
säljare på Lövgatan 2D

11 mar 2022

"Utmärkt säljprocess, kunnig och god kommunikation. "
säljare på Dalbogatan 3B

11 mar 2022

"Lisen är en kunnig, lyhörd och driven mäklare som var superbra att ha och göra med under hela processen. Hon är transparent i sin kommunikation och berättar precis hur läget är, samtidigt som hon är väldigt glad och upplyftande. Vi uppskattade verkligen hennes effektivitet och professionalism i r..."
"Lisen är en kunnig, lyhörd och driven mäklare som var superbra att ha och göra med under hela processen. Hon är transparent i sin kommunikation och berättar precis hur läget är, samtidigt som hon är väldigt glad och upplyftande. Vi uppskattade verkligen hennes effektivitet och professionalism i rollen som mäklare mycket och kommer definitivt att rekommendera henne till alla vi känner!"
Läs mer
säljare på Lejonslättsgatan 17

08 mar 2022

"Lisen har varit otroligt proffsig och smidig att jobba med. Vi har varit supernöjda genom hela processen. "
säljare på Pinnharvsgatan 6E

03 mar 2022

"Hon var effektiv. Snabb och handfast vid kontraktsskrivningen. Hjälpsam.
Jag kände mig trygg med henne vid min sida. En toppentjej!
(För min personliga del får hon gärna prata lite långsammare, hade lite svårt att uppfatta henne ibland i telefonen.)"
säljare på Växthusgatan 9

17 feb 2022

"Trevlig, påläst och driven! Väldigt nöjd med val av mäklare! "
säljare på Tvillinggatan 3A

08 feb 2022

"The broker did her best even though the market was not that good. "
säljare på Häradsgatan 26A

16 okt 2021

"Lisen var tillmötesgående och höll oss uppdaterade. Hon var lyhörd och mötte våra förväntningar. "
säljare på Tallkottegatan 2A

03 sep 2021

"Trevligt bemötande samt kunnig ock ambitiös i sitt yrkesutövande"
säljare på Olas väg 36

20 aug 2021

"Kan varmt rekommendera Lisen som mäklare. Hon hjälpte oss inte bara med försäljningen av vår lägenhet utan hon stöttade oss i köpet av vår nya bostad också i budgivning osv. Mycket trevligt och kompetent! "
säljare på Lövgatan 2D

18 aug 2021

"Mycket nöjd med slutresultatet!!!"
säljare på Toltorpsgatan 109

29 jul 2021

"Jag ringde Lisen Hammar på Länsförsäkringar efter rekommendation från en granne när jag skulle sälja min lägenhet. Det var en fredag vid lunchtid och det visade sig vara hennes sista arbetsdag före semestern. Trots det kom hon och tittade på lägenheten och lyckades dessutom ordna en förhandsvisni..."
"Jag ringde Lisen Hammar på Länsförsäkringar efter rekommendation från en granne när jag skulle sälja min lägenhet. Det var en fredag vid lunchtid och det visade sig vara hennes sista arbetsdag före semestern. Trots det kom hon och tittade på lägenheten och lyckades dessutom ordna en förhandsvisning samma kväll. Följande vecka skötte hon alla kontakter som behövdes, på sin semester. Efter 6 dagar var lägenheten såld. Lisen är en erfaren mäklare och har ett stort kontaktnät.
Om man ska sälja en bostad och gillar när saker händer snabbt och professionellt så är Lisen den perfekta mäklaren. "
Läs mer
säljare på Lövgatan 2A

07 jul 2021

"Det är lätt att få förtroende för Lisen, hon är en engagerad och entusiastisk person som har skärpa och djup såväl som humor och värme! Rekommenderas! "
säljare på Flintegatan 1B

29 jun 2021

"Vi är jättenöjda med Lisen. Professionell, trevlig och har god kännedom om området! "
säljare på Gundas gata 24

24 jun 2021

"Lisen är professionell, trevlig och framför allt enkel att arbeta med. "
säljare på Brännåsvägen 3

08 jun 2021

"Duktig och hjälpsam. Vi fick hjälp med både köp och försäljning. Fick snabbt svar på alla frågor."
säljare på Holmåkravägen 18H

03 maj 2021

"Med Lisen känner man sig trygg i sin bostadsaffär. "
säljare på Lövgatan 4E

22 apr 2021

"Professionell, tydlig, kompetent, lätt att prata med och väldigt bra på återkoppling. Lisen var ett stöd i både köp och försäljning. Kan verkligen rekommendera Lisen, bättre mäklare finns inte. "
säljare på Gundefjällsgatan 42

16 apr 2021

"Jätte duktig och professionell mäklare som starkt rekommenderas! "
säljare på Eklanda Skog 7

16 apr 2021

"Lisens positiva energi och glada bemötande gjorde allt mycket lättare. Detta har varit ett svårt beslut med mycket sorg. Med Lisens engagemang, kändes allt nästan smärtfritt! Hon var insatt, flexibel, påläst, lyhörd och hade kontroll över sitt jobb. Hon återkom snabbt med uppdateringar och var pu..."
"Lisens positiva energi och glada bemötande gjorde allt mycket lättare. Detta har varit ett svårt beslut med mycket sorg. Med Lisens engagemang, kändes allt nästan smärtfritt! Hon var insatt, flexibel, påläst, lyhörd och hade kontroll över sitt jobb. Hon återkom snabbt med uppdateringar och var punktlig och pålitlig. Det kändes lätt att lämna det mesta i hennes händer och vara trygg med det!
Tack Lisen!"
Läs mer
säljare på Västra Eklanda Höjd 58

10 apr 2021

"Finns ingen bättre än Lisen!"
säljare på Liveredsvägen 15A

26 mar 2021

"Skönt att ha en insatt person som sköter jobbet."
säljare på Brattåsvägen 4

05 mar 2021

"Världens bästa mäklare, fantastiskt helt enkelt. Säljer jag någon mer bostad i framtiden vill jag ha Lisen Hammar."
säljare på Nybyggaregatan 4

13 nov 2020

"Lisen gjorde oss trygga i vår husförsäljning och höll oss uppdaterade på ett mycket bra sätt. Vi hade alla gånger valt Lisen igen vid en ny bostadsaffär! "
säljare på Lindåsvägen 16

05 nov 2020

"Väldigt proffsig, lösningsinriktad och engagerad. Bra på återkoppling så det var väldigt tydligt vad som hände. En helt igenom positiv känsla, rekommenderas!"
säljare på Ullas Lyckas väg 47

24 aug 2020

"Vi rekommenderar varmt Lisen till alla som går i säljtankar (eller köptankar för den delen). Från första kontakt har hon varit toppen och hon är ärlig, kompetent, trevlig, förtroendeingivande och lätt att tycka om. Utöver det är hon dessutom en riktigt vass säljare som verkligen levererar. Lisen ..."
"Vi rekommenderar varmt Lisen till alla som går i säljtankar (eller köptankar för den delen). Från första kontakt har hon varit toppen och hon är ärlig, kompetent, trevlig, förtroendeingivande och lätt att tycka om. Utöver det är hon dessutom en riktigt vass säljare som verkligen levererar. Lisen sålde vårt hus med kort varsel mitt i semestertider och pågående pandemi, med ett resultat över vår förväntan. Vi fick, innan vi träffade Lisen, höra från flera olika mäklare hur svårvärderat vårt hus var och ingen av de andra mäklarna vi träffade vågade säga exakt vad de trodde att vi kunde få för huset. Men sen träffade vi Lisen som från start var påläst, trygg, hade god koll på omgivningarna och som utan tvekan gav oss en värdering som visade sig stämma väldigt bra överens med vad vi sedan fick för huset. Vi har inget att anmärka på, och vill bara säga att Lisen är den mäklaren ni ska välja!!"
Läs mer
säljare på Brännemadsvägen 8

20 aug 2020

"Lisen är saklig, strukturerad och sansad!"
säljare på Larssons Berg 4

26 jun 2020

"Supernöjd, bättre går inte att få."
säljare på Åkannavägen 69

24 jun 2020

"Första mötet gav ett gott intryck, vilket förstärktes efter hand.
Lisen är trevlig och kompetent och vi kan med glädje rekommendera henne till vänner och bekanta."
säljare på Åby Allé 1

16 jun 2020

"Lisen är en väldigt kompetent, driven och duktig mäklare. Hon höll oss lugna genom hela processen och sålde vår lägenhet till ett bra pris, trots rådande marknad! Vi kommer rekommendera Lisen till alla vi känner! "
säljare på Hagåkersgatan 7C

07 maj 2020

"Lisen är ett energiknippe med fantastisk personlighet. Brinner för service och bostäder vilket märks i hennes engagemang i hur hon tar sig an nya kunder, genomför och följer upp efter affär. Jag ger Lisen mina starkaste rekommendationer 10 av 10 poäng. "
"Lisen är ett energiknippe med fantastisk personlighet. Brinner för service och bostäder vilket märks i hennes engagemang i hur hon tar sig an nya kunder, genomför och följer upp efter affär. Jag ger Lisen mina starkaste rekommendationer 10 av 10 poäng. "
Läs mer
säljare på Bågskyttegatan 4N

05 maj 2020

"En komplex situation där Lisen med sina expertiser kunde ro hem affären för samtliga parters vinning. Lisen hittar möjligheter och alternativ i olika situationer. Kontinuerlig kontakt och statusuppdatering är givet."
säljare på Gladiolusgatan 5G

30 mar 2020

"Lisen va grymt informativ och proffsig i sitt agerande. "
säljare på Krokslättsgatan 6A

05 mar 2020

"Första omgången av bilder var jag inte nöjd med. Men andra gången var det bättre. "
säljare på Lövgatan 6D

02 mar 2020

"Professionell från start till slut. Härligt engagemang. Vi är helnöjda med Lisens arbetsinsats!"
säljare på Algot Scotts gata 20

10 jan 2020

"Lisen är engagerad, kunnig och väldigt tydlig samt serviceinriktad genom hela säljprocessen. Hon utstrålar trovärdighet och lugn och hjälper tryggt igenom hela processen på ett mkt proffesionellt sätt. Jag rekomenderar varmt Lisen till andra som går i säljtankar."
"Lisen är engagerad, kunnig och väldigt tydlig samt serviceinriktad genom hela säljprocessen. Hon utstrålar trovärdighet och lugn och hjälper tryggt igenom hela processen på ett mkt proffesionellt sätt. Jag rekomenderar varmt Lisen till andra som går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Algot Scotts gata 58

02 dec 2019

"Lisen är en mycket kompetent, trevlig, omtänksam och lyhörd mäklare som vi rekommenderar varmt! Hon har med varsam men säker hand lotsat oss igenom vår bostadsförsäljning och resultatet blev långt över förväntan."
säljare på Delbancogatan 11E

26 nov 2019

"Jag är mycket nöjd med den bästa mäklaren Lisen .
Vi känner inte varandra alls men hon lyssnade på mig som en av mina kompisar. Det är mycket viktigt att allt gick som jag önskade.
Jag lämnar 10 stjärna till Lisen.
Rekommenderar STRAK."
säljare på Holmåkravägen 16E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Villa
8
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
82 895 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
214 av 220 säljare
Lisen satte rätt förväntningar på slutpriset
187 av 221 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
211 av 220 säljare
Lisen var tydlig och höll mig uppdaterad
219 av 221 säljare

Lisen på kartan.

313 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
221 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 110 m²
Radhus, Mölndal
1 rum, 41,9 m²
Lägenhet, Mölndal
2 990 kr/mån
1 rum, 33 m²
Lägenhet, Mölndal
2 331 kr/mån
2 rum, 56,5 m²
Lägenhet, Mölndal
3 594 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 61,5 m²
39 262 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 181 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 775 000 kr
Villa Lindome
-375 000 kr
7 rum, 123 m²
Utropspris: 5 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ambitiös,trevlig ,kunnig
"
7 125 000 kr
Villa Lindhaga
-125 000 kr
6 rum, 145 m²
Utropspris: 7 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lisen är engagerad & kunnig, proffsig men samtidigt varm. "
6 700 000 kr
Villa Mölnlycke
-150 000 kr
5 rum, 150 m²
Utropspris: 6 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 900 000 kr
Radhus Eklanda
+ 150 000 kr
5 rum, 129 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd och lisen var toppen! Det enda som jag inte var helt nöjd med var fotograferingen, bilden på själva huset var tagen på för lång distans så att man såg flera radhus på rad vilket gjorde att radhuset såg väldigt litet ut, och dessutom i en konstig vinkel med carporten i fokus. Var för stressigt så orkade inte krångla med det, var inte lisens fel."
2 400 000 kr
Lägenhet Enerbacken
-95 000 kr
3 rum, 75,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.