Lisa Markström

Profilbild för Lisa Markström
Säljarfavorit
Lisa Markström
4.8 / 5
(108 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
11 st
39 070 000 kr

Bakgrund

Lisa Markström jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-04-27. Lisa har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2024. Lisa har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 30 580 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar allt från villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Örebro med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig.
Träffar du mig på visning eller vid ett försäljningsmöte kommer du mötas av en glad, positiv och målinriktad mäklare med hjärtat på rätt plats. Med en naturlig förmåga att vara både personlig och professionell skapar jag goda relationer med både säljare och köpare. Jag vet också att det krävs strategi, struktur samt ett hårt arbete för att göra en lyckad bostadsaffär!

Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen. Kontakta mig gärna så bokar vi ett möte för att prata bostadsmarknad oavsett om du går i säljtankar eller är i behov av konsultation.

Hoppas vi hörs!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024

Säljare om Lisa.

08 maj 2024

"Lisa var väldigt tillmötesgående och hade bra koll på allt. Om något behövde justeras var det lätt att få kontakt och hjälp snabbt. Proffsig och väldigt trevlig! "
säljare på Vretgatan 6

11 apr 2024

"Lisa är positiv att ha att göra med och har ett gott öga för att se möjligheterna i ett hus ur både säljar- och köparperspektiv."
säljare på Bangatan 27

11 mar 2024

"Engagerad, lätt att komma överens med, trevlig, glad och proffisionell."
säljare på Lars-Pettravägen 3B

09 mar 2024

"Proffsigt bemötande skapar trygga relationer med säljare och potentiella köpare . "
säljare på Järsjö 143

07 mar 2024

"Hon var framstående i sitt agerande och behärskade sitt arbete med uppriktighet, och vi är henne tacksamma
Lisa Markström
Erik Olsson
Tack "
säljare på Esplanaden 22

11 feb 2024

"Lisa var väldigt effektiv och målinriktad från start. Hon var väldigt enkel att samarbeta med, hon var lyhörd för våra önskemål och tankar som säljare. Hon var alltid lätt att få tag i och uppdaterade kontinuerligt om processen. Professionell genom hela processen! Skulle absolut anlita henne igen..."
"Lisa var väldigt effektiv och målinriktad från start. Hon var väldigt enkel att samarbeta med, hon var lyhörd för våra önskemål och tankar som säljare. Hon var alltid lätt att få tag i och uppdaterade kontinuerligt om processen. Professionell genom hela processen! Skulle absolut anlita henne igen och rekommendera Lisa till andra som går i sälj/ köp tankar! "
Läs mer
säljare på Skottvallavägen 35

07 feb 2024

"Engagerad, god kommunikation, professionell och kunnig."
säljare på Hellbyvägen 9B

06 feb 2024

"Kan varmt rekomendera Lisa.
Lyhörd och alltid kunde vi ringa Lisa och hon svarade.
Glad och positiv så vi är såååååå nöjda. "
säljare på Dalagatan 51

09 nov 2023

"Vi är så nöjda med Lisa och hade valt henne flera gånger om! Otroligt lyhörd och kunnig mäklare!!
Väldigt bra bemötande och snabb med återkoppling! "
säljare på Vallare Walls gata 7

31 okt 2023

"Lisa är helt fantastiskt! Lätt att få tag på och uppdaterar direkt med allt som händer i affären. Har svar på alla frågor och kommer med bra tips och råd. Lisa är både personlig, professionell och lätt att tycka om. Hade valt Lisa alla dagar i veckan! "
"Lisa är helt fantastiskt! Lätt att få tag på och uppdaterar direkt med allt som händer i affären. Har svar på alla frågor och kommer med bra tips och råd. Lisa är både personlig, professionell och lätt att tycka om. Hade valt Lisa alla dagar i veckan! "
Läs mer
säljare på Inspelsgatan 4A

11 okt 2023

"Jättebra, snabb, engagerad "
säljare på Landavägen 24

02 okt 2023

"Lisa var engagerad, lyhörd och tillgänglig under hela processen. Hon anpassade sig efter både oss som säljares behov och efter köparens behov, vad gäller bland annat tider för visning och kontraktsskrivning. Jag kan varmt rekommendera Lisa! "
säljare på Viktor Dahléns väg 227D

30 maj 2023

"Supernöjd! Proffsig, trevlig och otroligt kompetent! Kan varmt rekommendera Lisa."
säljare på Termikgatan 21B

28 apr 2022

"En mycket effektiv mäklare på alla plan."
säljare på Estabo 358

21 apr 2022

"Riktigt nöjd med Lisa, rekommenderar henne starkt! "
säljare på Gustavsgatan 56

21 apr 2022

"Lisa gjorde ett jättebra jobb! Kan varmt rekommendera henne till fler som går i säljtankar. "
säljare på Irisgatan 68

16 feb 2022

"Gick väldigt snabbt och smidigt från start till slut."
säljare på Gösta Berlings väg 27

27 jan 2022

"Jag är väldigt nöjd med valet av Lisa Markström som mäklare vid försäljningen av min bostadsrätt. Lisa är lyhörd, engagerad och professionell. Försäljningen gick väldigt smidigt tack vare hjälpen från Lisa."
säljare på Termikgatan 27B

22 dec 2021

"Trevlig o lättsam, bra kontakt från allra första början. Snabba svar så fort man hört av sig .Tydlig plan med försäljningen. "
säljare på Kyrkvägen 21

29 okt 2021

"Det upplägg som mäklaren föreslog gjorde att fastigheten kunde säljas mycket snabbt."
säljare på Lunnagårdsvägen 2

29 okt 2021

"Rekommenderar denna trevliga duktiga mäklare, som gjorde ett utomordentligt jobb, många plus. "
säljare på Fabriksgatan 14A

15 okt 2021

"Kompetent, god lokalkännedom och trevlig. "
säljare på Baggetorp 172

12 okt 2021

"Trevlig o glad!!!"
säljare på Sörhult Västra Haga

30 jun 2021

"Lisa är otroligt kompetent. Hon har under hela försäljningen hållt oss informerade om nästa steg. Vi har känt oss lugna och trygga vilket har varit skönt eftersom det här varit våran första försäljning."
säljare på Irisgatan 22

02 mar 2021

"Lisa var glad, pigg, kunnig, kreativ och lyhörd samt tillgänglig inför och under den rekordsnabba säljprocessen. Hon bestämde inte arvodet själv. Men 38000 kr vid en försäljning för 400000 kr är nog i saftigaste laget."
säljare på Kolja 420

18 jan 2021

"Lisa är verkligen en mäklare med rätt inställning, hon fick mig som säljare att känna mig hörd, förstådd och trygg med försäljningen. Kan varmt rekommendera Lisa som mäklare!"
säljare på Förrådsgatan 12

19 nov 2020

"Super bra jobb! Lisa är en klippa!"
säljare på Hjälmarvägen 11B

27 okt 2020

"Lisa har haft tålamod med oss under åren som gått och när vi väl var redo så hände det saker !
Snabb lätt och enkelt "
säljare på Tulpangatan 5

06 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Lisas insats och engagemang som mäklare. Hon var professionell, lugn, positiv och tillmötesgående på alla sätt. Vi kan varmt rekommendera Lisa! "
säljare på Slånbärsgatan 12

02 okt 2020

"Lisa är en engagerad, lyhörd och målinriktad mäklare. Hon gjorde ett fantastiskt jobb så att vi fick vår lägenhet såld snabbt och till ett mycket bra pris. Jag kan starkt rekommendera att anlita henne!"
säljare på Nygatan 63D

02 sep 2020

"Lisa var smidig att ha som mäklare. Kommunikationen mellan oss var bra och jag fick ett slutpris som jag var nöjd med."
säljare på Prostvägen 4

18 aug 2020

"Tacksam för hjälp med styling från mäklaren och att Lisa var med vid fotograferingen. Snabb affär var viktigare denna gång än slutpris.
"
säljare på Restalundsvägen 2

18 aug 2020

"Lisa from the beginning has been an absolute pleasure to deal with, she has always kept us well informed of the process and will highly recommend her to anyone for the purchase or sale of properties"
säljare på Nygatan 52B

11 mar 2020

"Driven, dedikerad och kunnig. Mycket trevlig. "
säljare på Storgatan 50

10 mar 2020

"Mycket kompetent och trevlig mäklare. Rekommenderas även för andra."
säljare på Gösta Berlings väg 27

04 feb 2020

"En helt fantastisk människa, jätte trevlig å snäll. Jätte proffsig och grym på sitt jobb. Skulle rekommendera Lisa alla dagar i veckan."
säljare på Flygfältsvägen 3A

25 jan 2020

"Upplevelsen av Lisa är att hon jobbat engagerat, intensivt och realistiskt genom processen. Lisa är lösningsfokuserad och lyhörd på ett trovärdigt sätt .
Lisa upplevs som professionell och personlig
Vi kan varmt rekommendera Lisa
Kerstin och Johnny"
säljare på Restalundsvägen 8

24 jan 2020

"Lisa var engagerad och entusiastisk. Hon jobbade intensivt med försäljningen av vår lägenhet och klarade av det snabbt. Från första mötet till kontraktsskrivning var det 9 dagar. Vi kan varmt rekommendera Lisa. "
säljare på Södra Lillåstrand 48

10 jan 2020

"Lisa var lätt att få tag på och väldigt serviceinriktad. Hon uppdaterade mig kring vad som hände innan och efter visning. I samband med budgivning fick jag bra råd, och även råd och stöttning efter att kontraktet var skrivet. Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Lisa i försäljningen av min läge..."
"Lisa var lätt att få tag på och väldigt serviceinriktad. Hon uppdaterade mig kring vad som hände innan och efter visning. I samband med budgivning fick jag bra råd, och även råd och stöttning efter att kontraktet var skrivet. Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Lisa i försäljningen av min lägenhet."
Läs mer
säljare på Beväringsgatan 2A

20 nov 2019

"Trevlig och kompetent och ärlig. Man kände sig trygg med Lisa som mäklare. "
säljare på Värngatan 4B

30 aug 2019

"Redan vid första handslaget visste jag att jag ville ha Lisa som mäklare av min lägenhet.
Hon var driven, dedikerad och tydlig med sin strategiska försäljningsplan. Mycket trevlig och kommunikativ. Hon lyckades exakt med sin strategi och det var en självklarhet för henne. Om jag säljer något i fr..."
"Redan vid första handslaget visste jag att jag ville ha Lisa som mäklare av min lägenhet.
Hon var driven, dedikerad och tydlig med sin strategiska försäljningsplan. Mycket trevlig och kommunikativ. Hon lyckades exakt med sin strategi och det var en självklarhet för henne. Om jag säljer något i framtiden kommer jag självklart anlita Lisa igen och rekommenderar även andra att göra detsamma. Tack Lisa!"
Läs mer
säljare på Manillagatan 4

21 jul 2019

"Trevlig och lättsam mäklare ! Helt klart full pott :)"
säljare på Faktorivägen 4B

06 jul 2019

"Super professionell och lyhörd för våra önskemål. Tydlig engagerad och målinriktad. Rimlig i sin bedömning!"
säljare på Beväringsgatan 2A

06 jul 2019

"Positiv engagerad målinriktad lyhörd"
säljare på Dalgatan 22

01 maj 2019

"Kände mig trygg igenom hela affären, fick information så fort någonting hände. Väldigt glad att jag valde denna mäklare!"
säljare på Bonstorpsvägen 14

19 apr 2019

"Bra genomfört"
säljare på Sigtuna 617

28 mar 2019

"Helt underbar och engagerad"
säljare på Magnivägen 11

07 nov 2018

"Jag är mycket nöjd. Försäljningspriset blev inte vad Lisa beräknat det till. Men det var omständigheter som gjorde att det inte är rimligt att begära att det ska bli det priset. "
säljare på Åsen 335

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
7
Lägenhet
3
Radhus
2
Parhus
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
30 580 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
102 av 102 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
107 av 108 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Lisa på kartan.

164 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
106 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
2 rum, 52,5 m²
22 980 kr/m²
Lägenhet, Örebro
4 232 kr/mån
2 395 000 kr
104 m²
23 028 kr/m²
Villa, Örebro
1 995 000 kr
3 rum, 73 m²
27 328 kr/m²
Lägenhet, Örebro
4 564 kr/mån
2 395 000 kr
4 rum, 98 m²
24 438 kr/m²
Lägenhet, Örebro
6 470 kr/mån
2 100 000 kr
5 rum, 115 m²
18 260 kr/m²
Radhus, Örebro
5 990 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 965 000 kr
Villa Aggerud
-330 000 kr
6 rum, 175 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
1 425 000 kr
Kedjehus Korstaby
-170 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lisa var väldigt tillmötesgående och hade bra koll på allt. Om något behövde justeras var det lätt att få kontakt och hjälp snabbt. Proffsig och väldigt trevlig! "
2 200 000 kr
Lägenhet Öster Centrum Örebro
-95 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 100 000 kr
Villa Fjugesta
+ 105 000 kr
4 rum, 148 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lisa är positiv att ha att göra med och har ett gott öga för att se möjligheterna i ett hus ur både säljar- och köparperspektiv."
2 100 000 kr
Lägenhet Södra Lindhult
-95 000 kr
5 rum, 99 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, lätt att komma överens med, trevlig, glad och proffisionell."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.