Lars Hedström

Profilbild för Lars Hedström
Lars Hedström
4.9 / 5
(131 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Lars Hedström jobbar på Mäklare Kulling och är registrerad mäklare sedan 2005-07-11.

Presentation

Erfarenhet & kunskap är viktigt i alla yrken. Min bransch är inget undantag. För att vara en framgångsrik fastighetsmäklare så krävs det både erfarenhet, genuint engagemang och kompetens. Varje bostadsförsäljning är unik där hög servicenivå, nytänkande och affärsmässighet är avgörande. Era önskemål och min samlade erfarenhet och kompetens är utgångspunkten för en framgångsrik försäljning. Mäklare Kulling är ett starkt och väletablerat varumärke med lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Välkommen till oss!.

Mäklarbyrå

Mäklare Kulling

Säljare om Lars.

15 maj 2023

"Processen kunde inte gått smidigare! Och Lars var verkligen supertrevlig, lyhörd och hjälpsam! 5/5 i alla kategorier!!!"
säljare på Geijersgatan 21A

12 apr 2023

"Väldigt nöjd med Mäklare Kulling"
säljare på Börjegatan 3A

27 feb 2023

"Lars Hedström är absolut den bäste mäklare, jag någonsin haft kontakt med. Lars är mitt naturliga val nästa gång jag behöver en mäklare. Rekommenderas varmt."
säljare på Ritargatan 4B

15 nov 2022

"Andra gången Lars hjälper mig med bostadsförsäljning. Samma positiva upplevelse den här gången som första. Lars är otroligt proffsig och har ett stort engagemang för uppdraget."
säljare på Salagatan 42B

05 nov 2022

"Det som avgjorde att vi valde Lars som vår mäklare var av flera anledningar. Han var mycket trevlig, erfaren, rak och tydlig i sin kommunikation, lättsam, ärlig, flexibel samt att han tidigare sålt hus i samma område som vi skulle sälja i. Vi såg också att Lars hade fått fina omdömen som mäklare ..."
"Det som avgjorde att vi valde Lars som vår mäklare var av flera anledningar. Han var mycket trevlig, erfaren, rak och tydlig i sin kommunikation, lättsam, ärlig, flexibel samt att han tidigare sålt hus i samma område som vi skulle sälja i. Vi såg också att Lars hade fått fina omdömen som mäklare när vi gjorde en sökning på internet.
 
Nu efter försäljningen av vår hus kan vi konstatera att han uppfyllde våra förväntningar. Lars lever verkligen upp till sina fina omdömen och vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare.
"
Läs mer
säljare på Håmö 12

14 sep 2022

"Stort personligt engagemang. Stor kunskap om området, väl insatt i teknikaliteter om fastighetsförsäljning. "
säljare på Rasten 104

08 jul 2022

"Försäljningen sköttes professionellt, smidigt och med extra omsorg.
Mycket nöjd."
säljare på Sysslomansgatan 7

08 apr 2022

"Kanonduktig och lyhörd mäklare som gav allt för att sälja vår bostad och höll oss uppdaterade på ett bra sätt genom hela processen."
säljare på Salagatan 42A

08 apr 2022

"Lars känns ärlig och uppriktig och har haft stor förståelse för situationen att sälja lägenheten efter mammas bortgång. "
säljare på Murargatan 31

14 mar 2022

"Engagerad !"
säljare på Näs-Edeby 4

14 mar 2022

"Duktig, närvarande och engagerad."
säljare på Näs-Edeby 2

19 jan 2022

"Helnöjd! Försäljningen gick snabbt och smidigt och jag är nöjd med slutpriset. Lars var engagerad och höll mig ständigt uppdaterad. "
säljare på Verkmästargatan 9

19 jan 2022

"Lars var toppen. Han överträffade mina förväntningar. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Tullgarnsgatan 3

21 okt 2021

"Lars har god kännedom om området och brf:en jag sålde i. Han upplevdes väldigt kunnig och trygg. Han var även engagerad genom hela försäljningsprocessen. Jag är mycket nöjd med slutpris och skulle definitivt rekommendera Lars som mäklare. "
säljare på Sturegatan 3

15 sep 2021

"Extremt kompetent uppgiften."
säljare på Skärfältens 61

19 jun 2021

"Min bror och jag är väldigt nöjda med Lars insats som mäklare. Vi valde Lars som mäklare även om arvodet var högre än hos övriga vi kontaktade inför försäljningen av vår mors lägenhet. Vi kommer att rekommenderar Lars till vänner som söker en duktig mäklare."
"Min bror och jag är väldigt nöjda med Lars insats som mäklare. Vi valde Lars som mäklare även om arvodet var högre än hos övriga vi kontaktade inför försäljningen av vår mors lägenhet. Vi kommer att rekommenderar Lars till vänner som söker en duktig mäklare."
Läs mer
säljare på Albertinas väg 13

17 jun 2021

"Mycket nöjd, bra och tydlig kommunikation genom hela processen."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

25 apr 2021

"Det som avgjorde att vi valde Lars som vår mäklare var av flera anledningar. Han var mycket trevlig, erfaren, rak och tydlig i sin kommunikation, lättsam, ärlig, flexibel samt att han tidigare sålt bostäder i samma område som vi skulle sälja i. Vi såg också att Lars hade fått fina omdömen som mäk..."
"Det som avgjorde att vi valde Lars som vår mäklare var av flera anledningar. Han var mycket trevlig, erfaren, rak och tydlig i sin kommunikation, lättsam, ärlig, flexibel samt att han tidigare sålt bostäder i samma område som vi skulle sälja i. Vi såg också att Lars hade fått fina omdömen som mäklare när vi gjorde en sökning på internet.
Nu efter försäljningen av vår bostadsrätt kan vi konstatera att han uppfyllde våra förväntningar. Lars lever verkligen upp till sina fina omdömen och vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare.
Försäljningen gick snabbt och smidigt. Slutpriset av bostadsrätten slutade över våra förväntningar.
Tack Lars för ett gott samarbete!
"
Läs mer
säljare på Tunagatan 7D

07 apr 2021

"Mäklaren var lugn och samlad. Han tog god tid på sig för att ordentligt orientera mig om alla detaljer med försäljning av bostadsrätt. Han var inte insmickrande utan lugnt saklig. Han var balanserad i vilja och energi. Jag tyckte mycket bra om hans arbete. "
"Mäklaren var lugn och samlad. Han tog god tid på sig för att ordentligt orientera mig om alla detaljer med försäljning av bostadsrätt. Han var inte insmickrande utan lugnt saklig. Han var balanserad i vilja och energi. Jag tyckte mycket bra om hans arbete. "
Läs mer
säljare på Tiundagatan 56A

04 mar 2021

"Otroligt trevlig och duktig mäklare som alltid hade oss som kund i fokus. Gjorde ett ypperligt jobb med vår försäljning som kanske inte var den enklaste.
Alltid kontaktbar. Lugnt intryck. Affärsmannamässig. Fick intrycket av att han säljer kvalitativt istället som många av de större firmorna so..."
"Otroligt trevlig och duktig mäklare som alltid hade oss som kund i fokus. Gjorde ett ypperligt jobb med vår försäljning som kanske inte var den enklaste.
Alltid kontaktbar. Lugnt intryck. Affärsmannamässig. Fick intrycket av att han säljer kvalitativt istället som många av de större firmorna som lever på att sälja i kvantitet.
"
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 107C

15 dec 2020

"Bra support i köp och försäljning. "
säljare på Hurtigs gata 61

04 dec 2020

"Lars, Mäklare Kulling, var en utmärkt mäklare att samarbeta med. Det kan ofta vara en fördel att använda en mindre mäklare som är flexibel och motiverad i varje affär."
säljare på Alriksgatan 1E

02 dec 2020

"Vi hade en invecklad försäljning där säljaren var fast i USA och de befullmäktigade föräldrarna bodde i Finland. Det gick att få till stånd en försäljning tack vare en suverän mäklare med en ängels tålamod. Rekommenderas starkt."
säljare på Snickargatan 12

23 nov 2020

"Lars är otroligt proffsig, lyhörd och trevlig. Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
säljare på Torgnygatan 2

20 nov 2020

"Proffsig, trevlig och förtroende.
"
säljare på Fyrislundsgatan 58

19 nov 2020

"100% engagerad i sina objekt. God kommunikation med säljaren, ibland flera gånger varje dag vilket uppskattades.
Lätt att prata med och ha en plan som man följer tillsammans. Lyhörd och väldig kunnig som mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Svartbäcksgatan 72A

14 aug 2020

"Engagerad mäklare som gör hela försäljningsproceduren till en enkel match."
säljare på Norrtäljegatan 21

24 jul 2020

"Detta var andra gången jag tog hjälp av Lars med att sälja en lägenhet, han gör ett fantastiskt jobb och är mycket engagerad. "
säljare på Torkelsgatan 10B

04 jun 2020

"Engagerad, kompetent och varm, blev mycket trygg med min husaffär."
säljare på Norra Parkvägen 14

01 maj 2020

"Lars är vänlig, ärlig, kunnig och en underbar mäklare. Han är den bästa mäklaren i Uppsala, och vi rekommenderar honom helt!"
säljare på Portalgatan 53

24 apr 2020

"Riktigt nöjd! Fick mer än vad jag hade förväntat mig. "
säljare på Salabacksgatan 5A

24 apr 2020

"Ambitiös Korrekt Kompetent Trevlig"
säljare på Sankt Persgatan 27

24 apr 2020

"Kan inte tänka mig någon bättre än Lars Hedström som mäklare!
Lyhörd,tydlig,professionell, förtroende ingivande, någon man verkligen KAN lita på och VILL lita på. Finner inte tillräckligt många superlativer. Det blir högsta betyg helt enkelt."
säljare på Tövädersgatan 6

01 dec 2019

"Tack vare Lars Hedströms erfarenhet, lyhördhet och lite extra tålamod med intresserade köpare fick vi ett mycket bra avslut på försäljningen. Vi anlitar mer än gärna Lars igen. "
säljare på Allmänningsvägen 13A

30 nov 2019

"Även om marknaden var svajig under tiden vi sålde vår lägenhet kände vi oss trygga under hela försäljningsprocessen med vår mäklare Lars. Det märktes att han hade mycket kunskap och erfarenhet. Vi rekommenderar varmt Lars till alla bostadsförsäljare och bostadsköpare som önskar en lugn, trygg och..."
"Även om marknaden var svajig under tiden vi sålde vår lägenhet kände vi oss trygga under hela försäljningsprocessen med vår mäklare Lars. Det märktes att han hade mycket kunskap och erfarenhet. Vi rekommenderar varmt Lars till alla bostadsförsäljare och bostadsköpare som önskar en lugn, trygg och kunnig mäklare! "
Läs mer
säljare på Norrtäljegatan 34

28 nov 2019

"Super nöjd!"
säljare på Albertinas väg 48

02 sep 2019

"Det är andra gången vi anlitar Lars. Han är toppenbra. Alltid tillgänglig och väldigt lägg att ha och göra med. Rekommenderas verkligen! "
säljare på Gimogatan 8C

10 jun 2019

"Kan varmt rekommendera Lars Hedström"
säljare på Rackarbergsgatan 1

31 maj 2019

"proffsig och trevlig"
säljare på Thunbergsvägen 24

03 apr 2019

"Väl förberedd och lätt att samarbeta med. Noggrann."
säljare på Ritargatan 6B

12 nov 2018

"Lars var mycket engagerad och målinriktad i genomförandet av uppdraget. Även något av en perfektionist vad det gällde att förbereda objektet för visningar, vilket gav utdelning. "
säljare på Övre Slottsgatan 32A

08 nov 2018

"Väldigt kompetent och tydlig med allt, mycket bra återkoppling genom hela affären!"
säljare på Gräslöksgatan 22

01 okt 2018

"Det lilla missnöjet var priset - men marknaden var problematiskt vid tillfället"
säljare på Salagatan 49B

29 sep 2018

"För oss var det viktigt att hitta en mäklare som var lätt att få förtroende för både för oss säljare och för köparna då vi tidigare avstått ett husköp pga bristande förtroende för mäklaren.
Valde Lars efter tips från vänner och blev mycket nöjda."
säljare på Vattholmavägen 6D

27 sep 2018

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare och skulle rekommendera honom alla dagar i veckan.
Proffsig från start till mål."
säljare på Solvarvet 6

25 sep 2018

"Mäklaren var engagerad och hade driv i försäljningen. Han kom med goda råd och hade bra koll på vad som bör åtgärdas/fixas för bästa försäljningsresultat. "
säljare på Alsta 261

24 sep 2018

"Vi var väldigt nöjda med Lars som mäklare! Trevligt och glad, bra tillgänglighet och höll oss alltid uppdaterade. "
säljare på Liljegatan 11B

23 sep 2018

"Lars Hedström är en trevlig, social och och tillmötesgående mäklare som jag verkligen rekommenderar."
säljare på Portalgatan 58

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
127 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 130 säljare
Lars var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 130 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Lars på kartan.

294 tidigare bostäder
131 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Alunda
4 rum, 87 m²
Utropspris: 2 090 000 kr
Slutpris saknas
Villa Gamla
4 rum, 115 m²
Utropspris: 4 450 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rickomberga
1 rum, 41 m²
Utropspris: 1 690 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Björklinge
Utropspris: 1 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.