Kevin Petersson Livingstone

Profilbild för Kevin Petersson Livingstone
Säljarfavorit
Kevin Petersson Livingstone
5.0 / 5
(42 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
15 st
46 285 000 kr

Bakgrund

Kevin Petersson Livingstone jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-03-29. Kevin har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2021. Kevin har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 53 915 000 kr.

Presentation

Att genomföra en bostadsaffär är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift som mäklare är att göra den till ert livs bästa. Jag är övertygad om att valet av mäklare är en bidragande faktor till att uppnå° just detta. Att som mäklare vara påläst, tillgänglig och engagerad är för mig en självklarhet. Min ambition är att skapa en trygg försäljningsprocess för dig som säljare eller köpare. Målet är att ni ska känna er sa° pass nöjda att det vore självklart för er att rekommendera mig vidare till era bekanta.
Kontakta mig gärna sa° berättar jag mer gällande hur vi gemensamt kan fa° absolut bäst betalt för er bostad!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Kevin.

30 jun 2022

"Jag tackar mycket Kevin Petersson Livingstone.
Han har varit mycket bra, snäll och aktiv."
säljare på Uddeholmsgatan 32D

30 jun 2022

"Bra mäklare med professionellt bemötande, tydlig kommunikation och genuint engagemang. Rekommenderas!"
säljare på Värmlandsgatan 2

30 jun 2022

"Kevin var vår räddare i nöden som arbetade långt utöver sina arbetstider för att se till att vår försäljning blev bra för oss men även för köparen. Innan vi kontaktade Kevin så hade vi flera olika mäklare och Kevin var den som vi kände oss mest trygga med och därav valde honom. Om det skulle finn..."
"Kevin var vår räddare i nöden som arbetade långt utöver sina arbetstider för att se till att vår försäljning blev bra för oss men även för köparen. Innan vi kontaktade Kevin så hade vi flera olika mäklare och Kevin var den som vi kände oss mest trygga med och därav valde honom. Om det skulle finnas någonting som Kevin inte skulle ha kunskap om så kommer han ta reda på det. Kevin är en mäklare som alla borde anlita som ställer upp i vått och torrt och det känns även som man har skaffat sig in ny kompis under försäljningen. "
Läs mer
säljare på Saarisvägen 14B

21 jun 2022

"Blev nöjd med valet av mäklare. Kevin har tidigare sålt runt omkring området och hade bra lokalsinne och visste hur marknaden såg ut. Kommunikationen med Kevin gick jättebra och vi blev alltid uppdaterade under processens gång. Nöjd med valet och kommer förmodligen återkomma i framtida sälj. "
"Blev nöjd med valet av mäklare. Kevin har tidigare sålt runt omkring området och hade bra lokalsinne och visste hur marknaden såg ut. Kommunikationen med Kevin gick jättebra och vi blev alltid uppdaterade under processens gång. Nöjd med valet och kommer förmodligen återkomma i framtida sälj. "
Läs mer
säljare på Sofielundsvägen 23A

02 maj 2022

"Kevin är engagerad, lyhörd och driven. Han är mäklaren som gör det där extra för att kunden ska bli nöjd. Försäljningen gick snabbt och smidigt.
Allt som allt en riktigt bra upplevelse. Skulle inte tveka att anställa honom igen!"
säljare på Portvaktsgatan 2

01 apr 2022

"Kevin är på väg att bli Malmös bästa mäklare. Bara anlita, lyssna och slappna av. Kevin löser det åt dig. "
säljare på Kolsyregatan 22

19 mar 2022

"Kevin är professionell och målinriktad, försäljningsprocessen kunde inte gått smidigare!
Jag kan varmt rekommendera Kevin.
"
säljare på Östra Ryttmästaregatan 7A

18 mar 2022

"Kunde inte bett om en smidigare försäljning, kan bara varmt rekommendera Kevin! Följsam till ens behov och samtidigt driven. "
säljare på Nobelvägen 93A

10 mar 2022

"I was constantly updated, he answered all my questions. The process was quicky, easy and smoth and I got the results expected! "
säljare på Kung Oskars väg 13

08 mar 2022

"Efter att ha köpt mitt nuvarande hus av Kevin fick han uppdraget att sälja mitt gamla hus samt lite senare en annan fastighet jag ägde tillsammans med 2 andra. När vi hade våra interna problem med försäljningen fanns Kevin tillgänglig hela tiden och stöttade oss genom hela processen. Han fick hål..."
"Efter att ha köpt mitt nuvarande hus av Kevin fick han uppdraget att sälja mitt gamla hus samt lite senare en annan fastighet jag ägde tillsammans med 2 andra. När vi hade våra interna problem med försäljningen fanns Kevin tillgänglig hela tiden och stöttade oss genom hela processen. Han fick hålla köparen varm samtidigt som han tålmodigt fick handskas med våra interna skiljaktigheter. Utan Kevins medverkan skulle försäljningen aldrig kunnat förverkligas. En annan mäklare hade gett upp för längesen. Kevin är en mäklare som jag varmt kan rekommendera med gott samvete."
Läs mer
säljare på Poppelgatan 35

23 feb 2022

"Tydlig genomgång inför försäljning. Trevligt bemötande från start till mål med bra återkoppling genom hela processen. Serviceminded utöver det vanliga! "
säljare på Sofielundsvägen 23D

19 feb 2022

"Jag rekommenderar starkt alla som ska sälja sin bostad att använda sig av Kevin som mäklare. Han var engagerad, lyhörd och kom med goda råd och tips under hela försäljningsprocessen. 10 av 10."
säljare på Sofielundsvägen 48E

11 feb 2022

"Kevin visade genom hela process från visning till skrivning av köpekontrakt att han var kunnig, lyhörd samt hjälpsam. Jag är mycket nöjd med Kevins insats."
säljare på Majorsgatan 8

09 feb 2022

"Mycket duktig mäklare"
säljare på Sofielundsvägen 48F

29 jan 2022

"En toppenmäklare! Han är engagerad, duktig på återkoppling och en trygg mäklare. Jag är otroligt nöjd med Kevin som levererade föreningsrekord och hela försäljningsprocessen gick snabbare än förväntat."
säljare på Sankt Pauli Kyrkogata 15

28 dec 2021

"Engagerad mäklare gjorde affären så enkel och smidig som möjligt. Rekommenderas starkt! "
säljare på Sofielundsvägen 48A

02 dec 2021

"Förstående, lyhörd, trevlig, "
säljare på Västra Stationsgatan 35

29 nov 2021

"Med stort engagemang och snabb och tydlig förmedlade Kevin en riktigt lyckad försäljning av min lägenhet! Toppklass!"
säljare på Sofielundsvägen 48C

25 nov 2021

"Kevin är bäst! Alltid tillgänglig och väldigt stöttande under en process som jag personligen tycker har varit jobbig. Det är en stor sak att sälja en bostad och då är det viktigt med en mäklare som kan stötta en! "
säljare på Ellstorpsgatan 3C

15 nov 2021

"I dagens läge är det svårt att hitta en bra mäklare, då det kryllar av mäklare samt mäklarbyråer.
Jag valde Kevin Livingstone då han är grym och strävar alltid högt med vinnar resultat, med tanke på hans unga ålder och erfarenhet så kan jag varmt rekommendera Kevin.
Kollar man på hans säljar hi..."
"I dagens läge är det svårt att hitta en bra mäklare, då det kryllar av mäklare samt mäklarbyråer.
Jag valde Kevin Livingstone då han är grym och strävar alltid högt med vinnar resultat, med tanke på hans unga ålder och erfarenhet så kan jag varmt rekommendera Kevin.
Kollar man på hans säljar historik så har han alltid strävat att slå rekord pris i just det området.
Min 2.a gick till rekord pris i området där ingen annan har satt flaggan i topp.
Så som Kevin arbetar speglar han sig lik F1 stjärnan Lewis Hamilton i bostads marknaden."
Läs mer
säljare på Von Lingens väg 22

15 nov 2021

"Jobbat med flera olika mäklare de senaste åren, men ingen kommer upp i så hög nivå som Kevin håller genom hela processen. Fantastisk service och noggrannhet - hatten av!"
säljare på Fernissagatan 6

27 okt 2021

"Min familj använde Kevin Livingstone nyligen och det kändes naturligt att kontakta honom igen. Jag upplever Kevin som kunnig och engagerad.
Dessutom är han alltid trevlig och väldigt serviceminded."
säljare på Karolingatan 6

21 okt 2021

"Vill du ha en bra mäklare som levererar vad han säger då väljer du Kevin, There is only One."
säljare på Axel Danielssons väg 87

23 sep 2021

"Kevin har varit samarbetsvillig, lyhörd och väldigt engagerad i heöa föräljningen. Tusen tack! "
säljare på Lantmannagatan 3A

14 sep 2021

"Kevin var väldigt lyhörd, målinriktad och professionell genom hela processen. Jag som aldrig sålt lägenhet tidigare kände mig i trygga händer och affären slutade en bra bit över mina förväntningar! "
säljare på Falsterbogatan 22

30 aug 2021

"Kevin har hjälpt mig med mer än jag trodde var möjligt, han gjorde det lilla extra som jag inte kan beskriva med ord hur tacksam jag är. Ska ni anlita en mäklare i Skåne trakten så är Kevin rätt man!
Säljare av Lönngatan 42E"
säljare på Lönngatan 42E

16 aug 2021

"Världens bästa mäklare! Jätte duktig, trevlig och professionell. Kevin gjorde ett grymt bra jobb från start till mål. Finns inte en bättre mäklare i denna stad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Närkesgatan 3A

06 aug 2021

"Kevin bjöd på en kul och trygg upplevelse i samband med försäljningen."
säljare på Lantmannagatan 11B

22 jul 2021

"Professionell, säker, flexibel och lättsam trots sin unga ålder. "
säljare på Ekgatan 57

19 jul 2021

"Kevin är superkompetent och lyhörd. Han är otroligt serviceinriktad och målmedveten. Är jättenöjd och rekommenderar honom starkt! :) "
säljare på Sofielundsvägen 48E

16 jul 2021

"En mycket fantastisk och kunnig mäklare som tar sin tid med kunden och verkligen förstår vad kunden vill. Jobbar dag som kväll när det krävs och finns alltid där när det behövs något. En mäklare som sköter all jobb så att kunden inte behöver tänka på något och underlättar för alla inblandade par..."
"En mycket fantastisk och kunnig mäklare som tar sin tid med kunden och verkligen förstår vad kunden vill. Jobbar dag som kväll när det krävs och finns alltid där när det behövs något. En mäklare som sköter all jobb så att kunden inte behöver tänka på något och underlättar för alla inblandade parter. Allt detta leder till att det blev en historisk affär! "
Läs mer
säljare på Per Albin Hanssons väg 56B

12 jun 2021

"Suveränt duktig mäklare som är engagerad, driven och alltid hållen en uppdaterad under hela processen.
Kevin brinner verkligen för sitt yrke och lyssnar och ger bra rekommendationer och råd från start till mål.
Lägenheten såldes för rekordpris och det var väldigt kul att även köparna var supern..."
"Suveränt duktig mäklare som är engagerad, driven och alltid hållen en uppdaterad under hela processen.
Kevin brinner verkligen för sitt yrke och lyssnar och ger bra rekommendationer och råd från start till mål.
Lägenheten såldes för rekordpris och det var väldigt kul att även köparna var supernöjda. Kan varmt rekommendera Kevin!"
Läs mer
säljare på Lugna gatan 74

25 maj 2021

"Störtskön.
Slipad.
Driven och ser verkligen ut att älska sitt jobb.
Ber man om något eller om man har någon synpunkt, är han mycket snabb på att respondera och gör det till belåtenhet.
Jag vill framföra mina varmaste rekommendationer av Kevin Livingston
/+12%
"
"Störtskön.
Slipad.
Driven och ser verkligen ut att älska sitt jobb.
Ber man om något eller om man har någon synpunkt, är han mycket snabb på att respondera och gör det till belåtenhet.
Jag vill framföra mina varmaste rekommendationer av Kevin Livingston
/+12%
"
Läs mer
säljare på Kungsgatan 40

05 maj 2021

"Kevin var otroligt serviceinriktad och höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen. Jag, som oerfaren säljare uppskattade att Kevin skötte allt på ett mycket professionellt sätt. Affären gick väldigt snabbt och smidigt och dessutom slog han rekord i föreningen. Kan varmt rekommendera K..."
"Kevin var otroligt serviceinriktad och höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen. Jag, som oerfaren säljare uppskattade att Kevin skötte allt på ett mycket professionellt sätt. Affären gick väldigt snabbt och smidigt och dessutom slog han rekord i föreningen. Kan varmt rekommendera Kevin! "
Läs mer
säljare på Slussgatan 12I

22 apr 2021

"Kevin är en otrolig talang inom sitt yrke, överträffade mina förväntningar totalt vilket speglade sig väldigt tydligt i slutpriset! Han är alltid tillgänglig och håller en uppdaterad så jag inte behövde lyfta ett finger. Min bostad blev såld till ett rekordpris innan visning. Rekommenderas varmt!..."
"Kevin är en otrolig talang inom sitt yrke, överträffade mina förväntningar totalt vilket speglade sig väldigt tydligt i slutpriset! Han är alltid tillgänglig och håller en uppdaterad så jag inte behövde lyfta ett finger. Min bostad blev såld till ett rekordpris innan visning. Rekommenderas varmt! Stort tack."
Läs mer
säljare på Sofierogatan 6C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
53 915 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
41 av 41 säljare
Kevin satte rätt förväntningar på slutpriset
38 av 40 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
34 av 34 säljare
Kevin var tydlig och höll mig uppdaterad
41 av 41 säljare

Kevin på kartan.

57 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
42 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

5 895 000 kr
9 rum, 145 m²
40 655 kr/m²
Kedjehus, Malmö
1 245 000 kr
2 rum, 41 m²
30 365 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 813 kr/mån
1 045 000 kr
1 rum, 24 m²
43 541 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 864 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 50 m²
45 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 807 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 54 m²
40 648 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 807 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 225 000 kr
Lägenhet Nobel
+ 75 000 kr
1,5 rum, 43 m²
Utropspris: 1 150 000 kr
550 000 kr
Villa Skurup
4 rum, 91 m²
1 545 000 kr
Lägenhet Nobel
2 rum, 41 m²
Utropspris: 1 545 000 kr
1 445 000 kr
Lägenhet Nobel
2 rum, 41 m²
Utropspris: 1 445 000 kr
1 495 000 kr
Lägenhet Nobel
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.