Johanna Staaf

Profilbild för Johanna Staaf
Johanna Staaf
5.0 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
5 st
44 155 000 kr

Bakgrund

Johanna Staaf jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2021-05-06. Johanna har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johanna har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 64 060 000 kr.

Presentation

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2017 där jag under mina fyra första år i branschen fokuserat på att förmedla bostäder i Stockholms innerstad.

Efter ett kortare avbrott med försäljning inom B2B har jag insett att fastighetsförmedling och att hjälpa privatpersoner med deras viktigaste affärer är mitt kall.

Bostadsbytet är för de flesta den största affären man genomgår, både som säljare och som köpare. Därför lägger jag stor vikt i att förmedla trygghet och engagemang för samtliga parter.

Jag prioriterar kvalitet före kvantitet och ser till att lägga fullt fokus på den affären jag har igång. Detta har lett till flertalet rekordpriser, återkommande kunder och fina rekommendationer.

I mina kunders betyg beskriver de mig som; tillgänglig, professionell och engagerad. Dessa är några av de egenskaper som präglat min roll som mäklare.

Vill du höra mer om hur vi tillsammans ska skräddarsy din livs bästa affär? Tveka inte på att höra av dig!

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Johanna.

18 sep 2023

"Johanna är en fantastisk mäklare, jag kunde lita på henne från processens start till slut. Kunde inte önskat mig en bättre mäklare för min försäljning. Rekommenderar Johanna till alla som ska sälja sin lägenhet. "
säljare på Vänskapsvägen 45

18 sep 2023

"Rakt igenom positivt intryck och har redan rekommenderat Johanna till andra"
säljare på Ludvigsbergsgatan 13

09 sep 2023

"Vi satte upp en plan under tidig vår och hon projektledde den perfekt fram till försäljning under Augusti. Kommunikationen var tydlig och kontinuerlig. "
säljare på Gotlandsgatan 71A

08 sep 2023

"Har anlitat Johanna vid alla mina lägenhetsförsäljningar! Den bästa och mest jordnära mäklaren i Stockholm!"
säljare på Drejargatan 2

08 sep 2023

"Bästa mäklaren jag haft!"
säljare på Danderydsgatan 30

08 sep 2023

"Enastående engagerad, sympatisk och kompetent. En mäklare jag varmt kan rekommendera! "
säljare på Danderydsgatan 28A

08 sep 2023

"Johanna är helt fantastiskt !!! "
säljare på Katarina Bangata 61

02 jun 2023

"Rekommenderar verkligen att anlita Johanna om du ska sälja din bostad. Hon är otroligt lyhörd och engagerad i hela försäljningsprocessen, från början till slut. Hon höll mig ordentligt uppdaterad om allt som rörde försäljningen och det märktes att hon hade koll på området hon säljer i. Jag hade e..."
"Rekommenderar verkligen att anlita Johanna om du ska sälja din bostad. Hon är otroligt lyhörd och engagerad i hela försäljningsprocessen, från början till slut. Hon höll mig ordentligt uppdaterad om allt som rörde försäljningen och det märktes att hon hade koll på området hon säljer i. Jag hade ett krav på försäljningspriset vilket hon lyckades med, trots att marknaden är som den är. Tycker alla som ska sälja sin bostad borde välja Johanna som mäklare!"
Läs mer
säljare på Krukmakargatan 4

31 maj 2023

"Johanna är otroligt professionell och genuin i möte med människor. Som säljare är jag imponerad över hur kommunikativ, transparent och noggrann hon varit i hela processen. Hon har en unik karisma som skapar både trygghet och förtroende, och jag ser fram emot både att sälja och köpa med henne igen."
"Johanna är otroligt professionell och genuin i möte med människor. Som säljare är jag imponerad över hur kommunikativ, transparent och noggrann hon varit i hela processen. Hon har en unik karisma som skapar både trygghet och förtroende, och jag ser fram emot både att sälja och köpa med henne igen."
Läs mer
säljare på Södermannagatan 76

19 jan 2023

"Andra gången vi använder oss av Johanna. Hon är bäst!"
säljare på Södermannagatan 21

13 jan 2023

"Johanna var superrolig att sälja med, ett rent nöje från värdering till försäljning! Detta gjordes på rekordtid vad vi känner och är mycket nöjda med Johannas arbete. Alltid tillgänglig och tog initiativ till löpande kontakt med utförlig information om alla tänkbara steg försäljningen kunde ta, u..."
"Johanna var superrolig att sälja med, ett rent nöje från värdering till försäljning! Detta gjordes på rekordtid vad vi känner och är mycket nöjda med Johannas arbete. Alltid tillgänglig och tog initiativ till löpande kontakt med utförlig information om alla tänkbara steg försäljningen kunde ta, uppskattas mycket. Norban som firma var spännande och otroligt smidigt, rekommenderas starkt att kolla in!"
Läs mer
säljare på Tavastgatan 13

06 dec 2022

"Johanna var mycket engagerad, informativ, kunnig och lyssnade verkligen på oss som säljare från start till slut av vår försäljning. Johanna är den bästa mäklaren vi har haft och vi rekommenderar verkligen henne."
säljare på Ringvägen 86

24 nov 2022

"Den här affären gjordes snabbt och smidigt tack vare en mycket professionell och engagerad mäklare. Otroligt viktigt när man gör en så stor affär som att sälja sin bostad. "
säljare på Skillinggränd 1

24 nov 2022

"Kort och gott, Johanna är en fantastisk mäklare! "
säljare på Hornsgatan 149

04 okt 2022

"Jättenöjd med Johanna som mäklare! "
säljare på Sankt Eriksgatan 87

18 sep 2022

"Vi är väldigt nöjda med Johanna och hela försäljningsprocessen. Johanna är engagerad, tillgänglig och positiv. Hon är inte rädd för att göra det lilla extra och det speglas i slutresultatet. Tack!"
säljare på Styrmansgatan 23A

12 sep 2022

"100 % perfekt "
säljare på Bergsgatan 51

22 aug 2022

"Johanna är en fantastisk mäklare, kunnig och engagerad! Blev rekommenderad henne och rekommenderar henne varmt vidare till andra vid sälj av en lägenhet!"
säljare på Abrahamsbergsvägen 41

22 jul 2022

"Johanna är en proffsig, lyhörd, transparent, och smart mäklare som också var flexibel och tog emot en del privata visningar utöver den öppna visningen. Hon höll alla uppdaterade och är tillgänglig för alla parter. Hennes positiva energi är också smittande. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet i..."
"Johanna är en proffsig, lyhörd, transparent, och smart mäklare som också var flexibel och tog emot en del privata visningar utöver den öppna visningen. Hon höll alla uppdaterade och är tillgänglig för alla parter. Hennes positiva energi är också smittande. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet i den här avvaktande marknaden."
Läs mer
säljare på Krukmakargatan 4

23 maj 2022

"Tveksam till utropspriset, i övrigt 100% nöjd"
säljare på Kungsbro Strand 19

20 maj 2022

"Jag hade valt om Johanna alla dagar i veckan!
Vad som är särskilt bra med Johanna:
+ Proffsig
+ Duktig på att hålla en i ”loopen” och att återkoppla.
+ Lättsam (social fallenhet)
+ Stark i förhandling (hade alltid en strategisk plan i rockärmen)
Jag kände mig otroligt väl omhändertagen: var st..."
"Jag hade valt om Johanna alla dagar i veckan!
Vad som är särskilt bra med Johanna:
+ Proffsig
+ Duktig på att hålla en i ”loopen” och att återkoppla.
+ Lättsam (social fallenhet)
+ Stark i förhandling (hade alltid en strategisk plan i rockärmen)
Jag kände mig otroligt väl omhändertagen: var ständigt uppdaterad och kunde i stort sett luta mig tillbaka och låta Johanna sköta allt. Otroligt imponerad, tack Johanna & Norban! Kommer rekommendera Johanna till alla jag känner."
Läs mer
säljare på Eskadervägen 42

20 maj 2022

"Rekommenderar varmt!!"
säljare på Ringvägen 114

13 maj 2022

"Vi hade en väldigt komplex situation pga hälsotillstånd, där publika visningar var svåra att genomföra. Visningarna skedde därför i väldigt små sällskap med rätt stora mellanrum tidsmässigt och kort framförhållning då det var svårt att planera. Johanna höll kvar de första intressenterna från förs..."
"Vi hade en väldigt komplex situation pga hälsotillstånd, där publika visningar var svåra att genomföra. Visningarna skedde därför i väldigt små sällskap med rätt stora mellanrum tidsmässigt och kort framförhållning då det var svårt att planera. Johanna höll kvar de första intressenterna från första visningen till dess att budgivningen sattes igång på riktigt. Från första visning till försäljning tog det nästan tre veckor. Första budet inkom samma dag som första visningen. Hon lyckades alltså hålla kvar intressenter under väldigt lång tid, vilket tyder på ett väldigt bra bemötande gentemot potentiella köpare.
För oss som säljare var Johanna extremt förstående och flexibel, givet den situation vi befann oss i, samt uppdaterade oss efter varje samtal med de potentiella köparna.
Vi har gjort ett flertal försäljningar sedan 2015. Johanna är den mäklare som verkligen sticker ut och gör det där lilla extra. Bortsett från hennes yrkesskicklighet är hon även en väldigt sympatisk och varm människa, något som uppenbarligen skapar förtroende för alla inblandade.
Hur gick försäljningen? Rekordpris, 35% upp mot vad lägenheten köptes för under 2020. Johannas roll i detta utfall var helt avgörande!"
Läs mer
säljare på Ugglevägen 23

11 apr 2022

"Vi är mycket glada att vi fick rekommendationen att vända oss till Johanna när vi skulle sälja vår lägenhet. Vi fick höra att hon är riktigt grym vilket hon verkligen har bevisat igenom hela processen.
Hon har på ett mycket proffesionellt sätt guidat oss från start till mål, hållit oss uppdater..."
"Vi är mycket glada att vi fick rekommendationen att vända oss till Johanna när vi skulle sälja vår lägenhet. Vi fick höra att hon är riktigt grym vilket hon verkligen har bevisat igenom hela processen.
Hon har på ett mycket proffesionellt sätt guidat oss från start till mål, hållit oss uppdaterade och dessutom visat prov på oändligt tålamod då vi strulade med en del dokument.
Vi kan varmt rekommendera Johanna till alla som ska sälja sin lägenhet!
"
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 75A

25 mar 2022

"Vi är jätteglada att vi anlitade Johhanna! Hon är super proffsig, kunnig, trevlig och bara toppen att jobba med. Vi är jättenöjda och rekomenderar henne alla dar i veckan! "
säljare på Simrishamnsvägen 21

24 mar 2022

"Johanna är väldigt kunnig, trevlig, engagerad och professionell. Försäljningen gick smidigt tack vare hennes tillgänglighet och positiva energi. En stjärna helt enkelt!"
säljare på Folkungagatan 96

25 feb 2022

"Höll mig bra uppdaterad och lugn i min nervositet. Glad och spred posetivt energi!
Grym helt enkelt och rekommenderas varmt!"
säljare på Eskadervägen 42

10 feb 2022

"Jag har inget annat än bra saker att säga om Johanna, jag skulle nästan säga att jag är förvånad över hur otroligt smidigt och bra det kan gå att sälja en lägenhet. Hon höll kontakt och uppdaterade oss genom hela processen, förstod vad som var viktigt för oss, gav goda råd och såg till att proces..."
"Jag har inget annat än bra saker att säga om Johanna, jag skulle nästan säga att jag är förvånad över hur otroligt smidigt och bra det kan gå att sälja en lägenhet. Hon höll kontakt och uppdaterade oss genom hela processen, förstod vad som var viktigt för oss, gav goda råd och såg till att processen gick framåt.
Jag har redan rekommenderat henne till folk jag känner så kompletterar gärna genom att göra det även här, jag hade valt henne som mäklare alla gånger!"
Läs mer
säljare på Östgötagatan 68

07 feb 2022

"Mina allra varmaste rekommendationer till Johanna på Norban! Som förstagångssäljare var det otroligt tryggt att ha en sådan proffsig, lyhörd och glad mäklare som Johanna. Från första stund till säljdagen utstrålade och visualiserade Johanna möjligheterna med min lägenhet och rekommenderade olika ..."
"Mina allra varmaste rekommendationer till Johanna på Norban! Som förstagångssäljare var det otroligt tryggt att ha en sådan proffsig, lyhörd och glad mäklare som Johanna. Från första stund till säljdagen utstrålade och visualiserade Johanna möjligheterna med min lägenhet och rekommenderade olika alternativ längs vägen och hjälpte till med såväl strategiska vägval som att fixa det sista praktiska inför visning. Tipsar alla jag känner om Johanna och blir ett självklart val vid nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 61A

05 feb 2022

"Planen var att lägga ut bostaden på Pre-Market för att vara redo tills dagen då jag och partnern signat ett nytt gemensamt boende. Men några veckor efter att vi annonserat ut lägenheten bokade vi in en förhandsvisnin som resulterade i ett bud som var över förvänta.
Johanna har varit trevlig, pro..."
"Planen var att lägga ut bostaden på Pre-Market för att vara redo tills dagen då jag och partnern signat ett nytt gemensamt boende. Men några veckor efter att vi annonserat ut lägenheten bokade vi in en förhandsvisnin som resulterade i ett bud som var över förvänta.
Johanna har varit trevlig, professionell och framförallt inte för pushande kring att jag borde sälja bostaden. Det he fått gå i min takt även om det gick jäkligt fort. Hoppas hon eller en av hennes kollegor vill ta sig ann uppdraget att sälja tjejens lägenhet i Kallhäll också."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 56

25 jan 2022

"Jag hade inte kunnat önska mig en smidigare försäljning av min lägenhet! Johanna tog över försäljningen efter att ha försökt sälja med en annan aktör tidigare. Johanna sålde lägenheten underhand och väldigt snabbt - jag upplevde att Johanna hade mycket bra kommunikation med spekulanter vilket var..."
"Jag hade inte kunnat önska mig en smidigare försäljning av min lägenhet! Johanna tog över försäljningen efter att ha försökt sälja med en annan aktör tidigare. Johanna sålde lägenheten underhand och väldigt snabbt - jag upplevde att Johanna hade mycket bra kommunikation med spekulanter vilket var viktigt för mig. Norban som mäklarfirma är smidigare än andra aktörer jag sålt med - allt sker digitalt i deras app med en chatt i som man får svar i direkt om man har funderingar. Nästa gång jag säljer blir det självklart via Norban och med Johanna - jag har inte saknat någonting och andra firmor har mycket att lära via Norban och deras digitala hantering av försäljnigen. "
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

24 jan 2022

"Johanna är en mycket kompetent och erfaren mäklare som får våra varmaste rekommendationer. Hennes ansträngningar gav resultat och vi sålde en bit över drömbudet. Mäklarfirman Norban erbjuder tjänsten pre-market och till en början var vi inställda på att sälja på den. Men eftersom Johanna tidigt t..."
"Johanna är en mycket kompetent och erfaren mäklare som får våra varmaste rekommendationer. Hennes ansträngningar gav resultat och vi sålde en bit över drömbudet. Mäklarfirman Norban erbjuder tjänsten pre-market och till en början var vi inställda på att sälja på den. Men eftersom Johanna tidigt trodde att just vår lägenhet skulle få mer på den öppna marknaden, följde vi istället hennes råd. Något vi är glada för idag. Under hela processen var hon alltid lätt att få tag på och vi kommunicerade både över telefon och sms. Hon höll oss uppdaterade om diverse förhandsbud och motiverade oss med sin energi inför fotografering och visning (den peppen ska inte underskattas!). Under budgivningen säkerställde hon att alla potentiella budgivare var nådda innan vi låste affären. Alla i familjen blev mycket förtjusta i Johannas professionella, men ändå personliga service (inklusive katten och minstingen på 1 år). Stort tack!"
Läs mer
säljare på Götgatan 96A

22 dec 2021

"Johannas insats var mer än vad vi kunde förvänta. Trots att hon gått på ledighet fortsatte hon att jobba för vår försäljning ända fram till timmen före kontraktsskrivning, detta trots fast arvode! Johanna är en genuin och kompetent mäklare som upplevs som trovärdig och ärlig. "
"Johannas insats var mer än vad vi kunde förvänta. Trots att hon gått på ledighet fortsatte hon att jobba för vår försäljning ända fram till timmen före kontraktsskrivning, detta trots fast arvode! Johanna är en genuin och kompetent mäklare som upplevs som trovärdig och ärlig. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 175

23 nov 2021

"Rekommenderar Johanna till alla!"
säljare på Eskadervägen 42

15 nov 2021

"Oroligt nöjd! Tryggt! Rekommenderas starkt!!"
säljare på Gästrikegatan 3A

02 nov 2021

"Johanna var ett superproffs från första mötet och var väldigt lyhörd med vilka krav vi hade för att sälja bostaden. Vi kände aldrig oss pressade och kände att vi delade synen på både lägenhet och förväntat pris. Priset blev ännu bättre än förväntat, supernöjda!"
"Johanna var ett superproffs från första mötet och var väldigt lyhörd med vilka krav vi hade för att sälja bostaden. Vi kände aldrig oss pressade och kände att vi delade synen på både lägenhet och förväntat pris. Priset blev ännu bättre än förväntat, supernöjda!"
Läs mer
säljare på Margaretha Krooks gata 6

26 okt 2021

"Toppenbra mäklare, inget negativt alls!"
säljare på Skillinggränd 1

25 okt 2021

"Johanna är trevlig och förtroendeingivande och visade på ett stort engagemang, även när försäljningen inledningsvis gick något trögt. Hon arbetade glatt på vilket gjorde att vi sedan fick ett slutpris vi var mer än nöjda med. Kan varmt rekommendera att sälja tillsammans med Johanna och Norban."
"Johanna är trevlig och förtroendeingivande och visade på ett stort engagemang, även när försäljningen inledningsvis gick något trögt. Hon arbetade glatt på vilket gjorde att vi sedan fick ett slutpris vi var mer än nöjda med. Kan varmt rekommendera att sälja tillsammans med Johanna och Norban."
Läs mer
säljare på Vasavägen 29

21 okt 2021

"Johanna var väldigt engagerad under hela försäljningen och verkligen hjälpte oss under hela processen. "
säljare på Sjöviksvägen 114

08 okt 2021

"Hon har gjort grymt arbete och jag var nöjd för alla processen och resultat.
"
säljare på Ola Hanssonsgatan 7

26 sep 2021

"10/10! Toppennöjd med hela processen! Har redan rekommenderat Johanna till flera i min sociala krets! "
säljare på Valborgsmässovägen 40

25 sep 2021

"Johanna är superproffsig samt otroligt socialt kompetent och trevlig. Hon är mycket engagerad, ambitiös och serviceinriktad, och alltid flexibel och lyhörd inför säljarens önskemål. Kan verkligen rekommendera Johanna! "
säljare på Råsundavägen 61

20 sep 2021

"Johanna har varit otroligt professionell genom hela processen. Hon har varit engagerad i detaljer kring fotografering och hanterat alla delar med stort driv och glädje."
säljare på Storsvängen 87D

15 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Johanna! Hon hjälpte oss att få drömbudet och en mycket bra tillträdestid. Servicen hos Johanna och norban var super! Vi är mycket nöjda med hela upplägget "
säljare på Åsögatan 175

18 jun 2020

"Dedikerad, lyhörd och oerhört professionell i sin förhållning till mig som säljare men även köpare, klart är Johanna kvalificerad vår alldeles egna familjemäklare! Mvh Mikko och Berivan Soirola "
säljare på Sankt Eriksgatan 71A

07 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Johanna. Hon var superflexibel och lyssnade och agerade efter alla våra önskemål. Hon kom till exempel hem till oss på möten när vi hade svårt att ta oss iväg, var väldigt snabb med att uppdatera om läget och generös med att lägga tid på privatvisningar och dessutom supertr..."
"Vi är mycket nöjda med Johanna. Hon var superflexibel och lyssnade och agerade efter alla våra önskemål. Hon kom till exempel hem till oss på möten när vi hade svårt att ta oss iväg, var väldigt snabb med att uppdatera om läget och generös med att lägga tid på privatvisningar och dessutom supertrevlig att ha att göra med. Hon hade allt vi tycker är viktigt med en mäklare. "
Läs mer
säljare på Bysistorget 6

07 maj 2020

"Jag kan varmt rekommendera Johanna till alla som ska sälja sin lägenhet! Duktig, driven, engagerad och alltid snabb på att återkoppla. Jag är otroligt nöjd med min försäljning och val av mäklare! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

05 maj 2020

"hon är fantastisk duktig och super trevligt! "
säljare på Kungsholms Strand 137

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
64 060 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 104 säljare
Johanna satte rätt förväntningar på slutpriset
93 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 104 säljare
Johanna var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 104 säljare

Johanna på kartan.

245 tidigare bostäder
37 bostäder till salu
104 rekommendationer

37 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 117 m²
Lägenhet, Stockholm
1,5 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
3,5 rum, 92 m²
Lägenhet, Stockholm
6 145 kr/mån
3 rum, 72,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 071 kr/mån
1,5 rum, 39,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 751 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 66 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 39,5 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
4 950 000 kr
Lägenhet Södermalm
-45 000 kr
3 rum, 51 m²
Utropspris: 4 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.