Johan Sandstedt

generic avatar
Johan Sandstedt
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Johan Sandstedt jobbar på Referens Mäklarbyrå och är registrerad mäklare sedan 2000-05-24.

Presentation

Referens mäklarbyrå startade år 2009 och har arbetat i en liten skala med få utvalda projekt. Alla nya kunder har kommit in via tidigare uppdrag, där säljarna på egen hand rekommenderat byrån och dess ägare som mäklare.

Vi är en uppstickare i branschen, som utmanar den traditionella mäklarbyrån.

Vi arbetar efter kvalitet och inte kvantitet i varje uppdrag och sett till antalet uppdrag per mäklare.

Vårt pris är inte billigast, inte heller dyrast, men sett till antal nedlagda timmar och ambitionen att nå ett bra uppställt mål med försäljningen, ja då är vi klart prisvärda.

Vi vill att du ska vara så nöjd att du självmant rekommenderar oss vidare. Du är vår bästa marknadsföring, nästan vår enda, så det gäller att vi lyckas för annars har vi ingen framtid.

Vårt primära fokus på säljuppdraget är att lyssna in er som uppdragsgivare och dina potentiella köpare och erbjuda intressanta lösningar i rätt tid. Att utrymme finns att vara tillgänglig.

En bild säger mer än tusen ord och därmed lägger vi ett stort fokus, tid och pengar på presentation av ditt boende, både på internet och i det prospektet spekulanter får med sig.

Tar du kontakt med oss så levererar vi en mäklare som bryr och engagerar sig för bra referenser.

Tuffa utmaningar ser vi som just det, så har du haft en mäklare som misslyckats, ring oss då, vi blir bara sporrade av att finna orsak och lösning åt er.

Hjärtligt Välkommen
Johan Sandstedt

Byrån drivs och ägs av Johan Sandstedt med gedigen erfarenhet inom försäljning och att utbilda säljare till att bättre klara sin roll i kontakt med människor. Johan har själv gått igenom en av världens i särklass tuffaste säljutbildningar på ett år inom Electrolux.

Förutom säljbakgrunden har Johan ett förflutet som enhetschef, affärssystem konsult, personalman (HR Specialist) och rekryteringsuppdrag, där alla positioner varit inom olika branscher, såsom restaurang, hotell, IT outsourcing, direktförsäljning (Elux), etc.

Kompetens är ekonomi, affärsstyrning, sälj och fastighetsmäklare med tyngd på byggnation, ekonomi och sälj samt förståelse hur presentera objekt.

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Johan!

Johan på kartan.

40 tidigare annonser

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Tomt/Mark Ådran
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Masmo Strandlinje
11 rum, 306 m²
Utropspris: 10 950 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Björkö
Utropspris: 395 000 kr
750 000 kr
Tomt/Mark Björkö
-225 000 kr
Utropspris: 975 000 kr
645 000 kr
Tomt/Mark Björkö
-150 000 kr
Utropspris: 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.