Joanna Närling

Profilbild för Joanna Närling
Säljarfavorit
Joanna Närling
4.9 / 5
(153 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
23 st
57 410 000 kr

Bakgrund

Joanna Närling jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2018-06-25. Joanna har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joanna har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 67 575 000 kr.

Presentation

Jag tror stenhårt på att om man gör något man tycker är kul och brinner för så blir det bra - och jag älskar mitt jobb! Genom erfarenhet inom försäljning och service förstår jag vikten av att vårda mina kundrelationer och att ha hög tillgänglighet. Med en bakgrund inom ridsport har jag lärt mig att ingenting kommer gratis utan hårt arbete. Jag har en stark mentalitet och är lyhörd, två egenskaper som är viktiga för att nå framgång. Mitt arbete som fastighetsmäklare är snarare en livsstil än ett jobb. Därför sätter jag alltid kunden i fokus med stort personligt engagemang. Jag försöker alltid se till varje kunds specifika önskemål. Då jag vet att en bostadsaffär ofta är den största och viktigaste affären man gör i livet så finns jag alltid tillgänglig på telefon eller mail. Jag svarar gärna på frågor eller funderingar från såväl säljare, köpare eller spekulanter.

Vill du samarbeta med en driven mäklare med stort engagemang ska du kontakta mig!

Mäklarbyrå


Säljare om Joanna.

19 jan 2022

"Joanna är utan tvekan den bästa mäklaren jag haft, väldigt professionell och trevlig. Kan varmt rekommendera henne. 5/5"
säljare på Skjutbanegatan 11D

29 dec 2021

"Jätte trevlig mäklare som verkligen är skicklig,effektiv och proffsig.Hela försäljnings tiden Joanna varit närvaro och kändes hennes entusiasm för att hjälpa till båda till mig som säljare och till köparen.Rekomenderas varmt."
säljare på Lovisebergsvägen 2B

07 dec 2021

"Joanna kämpade på från start till mål. Trevlig och transparant mäklare, höll sina löften och återkopplade alltid i tid, kan varmt rekommendera Joanna!"
säljare på Neptungatan 2

28 nov 2021

"Allting flöt på bra. Joanna hade ett lugn och professionalitet över sig som gjorde det enkelt att slappna av. Samtidigt var hon rask i att hoppa på så fort det blev skarpt läge och kunde ordna en visning på bara 45 minuters marginal som säkrade affären innan jag ens behövde ha en ordinarie visning. Hade rekommenderat skarpt."
säljare på Norra Skjutbanegatan 25E

23 nov 2021

"Väldigt bra bemötande! Hade god kontakt under hela processen och svarade snabbt även på kvällar och helger"
säljare på Rudbecksgatan 6B

17 nov 2021

"Vart ska man börja, det engagemang och den tiden Joanna la ner för att sälja min bostad till mitt förväntade pris var högt över mina förväntningar. Ett försäljningsrekord på det! kunde inte blivit bättre. Är man ute efter en mäklare som verkligen kan sin grej och erbjuder dig ALLT man vill ha hos en mäklare så är det Joanna man ska anlita. Jag är super nöjd med Joanna! "
säljare på Rekylgatan 7

11 nov 2021

"Joanna har skött min försäljning helt exemplariskt. Trots andrahandsuthyrning, att jag som säljare haft en god man pga att jag bor på annan ort, har fått ihop allas scheman och önskningar. Med dessa omständigheter fått till privatvisningar, hållt god kommunikation med alla inblandade och levererade ett mycket bra slutpris trots trög start. Tanken på försäljning var stressigt för mig och sedan den dagen jag kontaktade Joanna, har den känslan försvunnit. Hon har med självförtroende och lugn hanterat allt helt perfekt. Dessutom är hon världens trevligaste! "
säljare på Spantgatan 7C

08 nov 2021

"Proffsig, förtroendeingivande och driven Mäklare som rekommenderas varmt "
säljare på Neptungatan 2

01 nov 2021

"Väldigt driven och engagerad mäklare. Svårt att hitta en bättre mäklare i Västerås, rekommenderas starkt! "
säljare på Bangatan 23A

26 okt 2021

"Underbar mäklare som hjälpte oss att sälja för Rekordpris per kvm i föreningen. Professionell, engagerad, alltid tillgänglig och lyhörd. Rekommenderas start! "
säljare på Furugatan 1B

26 okt 2021

"Mäklaren finns alltid tillgängligt med ett gott samarbete. "
säljare på Sevallagatan 5B

20 okt 2021

"Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare. Joanna har varit helt fantastisk på alla sätt och vis från start till slut och jag är så glad att jag anlitade henne för min bostadsförsäljning. Hon är en otroligt professionell, driven och engagerad mäklare och jag rekommenderar henne varmt. Tack för en otroligt smidig affär, jag kunde som sagt inte vara mer nöjd! Kommer definitivt anlita Joanna igen i framtiden om jag ska sälja igen."
säljare på Vegagatan 7A

07 okt 2021

"Jag är mycket nöjd. Jag sålde mammas lägenhet med hjälp av Joanna på Notar i Västerås. Från första stund kände jag mig trygg. Joanna var tillgänglig och trygg i sin framtoning under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Joanna som fastighetsmäklare på Notar i Västerås."
säljare på Hagavägen 8A

14 sep 2021

"En tålmodig, lyhörd och saklig mäklare som vet precis vad hon gör!
Trevlig och professionell, vi är mer än nöjda!"
säljare på Karlsgatan 15C

05 sep 2021

"Joanna är en engagerad och mycket bra mäklare. Trevlig och härlig i sitt bemötand med glimten i ögat. "
säljare på Lokförargatan 104

04 sep 2021

"Joanna var från första mötet fram till försäljning oerhört proffsig och överträffade alla våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Joanna, och kommer alltid vid kommande försäljningar att anlita henne!"
säljare på Fyrtornsgatan 3B

04 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Joanna och skulle vi sälja igen längre fram kommer vi absolut kontakta henne! "
säljare på Lokförargatan 24

07 jul 2021

"Joanna är proffsig, lyhörd och fanns tillgänglig hela tiden för frågor och funderingar. Svarade sanbbt och återkom om hon inte kunde svara direkt. Mycket uppskattat. Rak och tydlig i sin kommunikation. Rekommenderar Joanna varmt!"
säljare på Fältharevägen 65

03 jul 2021

"Engagerad, tillgänglig och lyhörd. Mer än nöjd!"
säljare på Sveavägen 8A

01 jul 2021

"Vi är jättenöjda med Joannas insats. Kompetent, tillgänglig och driven. Kan varmt rekommendera henne för köp- och säljuppdrag. "
säljare på Linnégatan 10

15 jun 2021

"Likt Zlatan som hittar luckorna och smäller till på ett, så gjorde Joanna en fantastiskt insats och landade affären. Hade drömt om ett pris och visste att det var högt, Joanna överträffade det med 100.000kr. Behöver jag säga mer? Mer än nöjd på exakt alla sätt och vis!"
säljare på Ägirgatan 6

14 jun 2021

"Joanna is gentle, responsive, and highly professional. She did a flawless job and even went beyond. We felt very well accompanied throughout the sales process, and she was always mindful of our schedules and needs. We recommend her 100% as your broker!"
säljare på Ägirgatan 8

28 maj 2021

"Jag kan varmt rekommendera Joanna Närling. Hon hanterade allt på ett mycket professionellt sätt."
säljare på Flygplansgatan 4B

15 maj 2021

"Kunnig och lätt att samarbeta med."
säljare på Drottninggatan 40C

12 maj 2021

"Allt gick smidigt och fort"
säljare på Kihlmansgatan 24C

21 apr 2021

"Joanna har stor trygghet och professionalitet i sitt förhållningssätt. Hon var ett självklart val för oss, från start till slut var dessa egenskaper tydliga och hon levde upp utöver förväntningarna. Joanna hjälpte oss med en snabb och lyckad affär. "
säljare på Spinnakergatan 1

09 apr 2021

"Joanna är absolut den bästa mäklare man kan anlita när det gäller bostadsaffär. Lätt att komma överens med, lyhörd, kunnig och inte minst mycket proffsig i sitt yrke. Har utmärk lokalkännedom vilket är viktigt. Joanna föreslog en tydlig strategi som jag tyckte var genomtänkt. Det viktigaste av allt var att hon såg en stor potential i min bostad vilket var anledningen till att jag just valde Joanna. Är mycket nöjd med försäljningens process samt slutpriset. Rekommenderas extra varmt! "
säljare på Sjöjungfrugatan 3B

30 mar 2021

"Vi kan varmt rekommendera Joanna!
En drivande och trevlig mäklare som gör sitt jobb otroligt bra.
Sålde våran lägenhet snabbt och smidigt, inga konstigheter, vilket vi uppskattade.
Vi kommer med all säkerhet ta hjälp av Joanna i framtiden!"
säljare på Skjutbanegatan 13A

28 mar 2021

"Joanna är så driven och brinner verkligen för det hon gör. Jätte trevlig lätt att prata med. jag rekommenderar henne starkt. Och jag kommer alltid att höra av mig till henne ifall jag ska köpa/sälja Bästa mäklaren jag har träffat vi är super nöjda. "
säljare på Iggebygatan 4C

28 mar 2021

"Joanna gjorde ett enastående arbete med försäljningen av vår lägenhet. Den tid och energi som vi behövde lägga ned på försäljningen var minimal, Joanna hanterade allt oerhört professionellt och vi kan inte vara mer nöjda med hennes insats."
säljare på Skjutbanegatan 9C

24 mar 2021

"Supernöjd.
Jag ville bara sälja och mäklaren skötte allt snabbt. Inget strul utan allt flöt på riktigt bra. Stort engagemang och hög professionalism! "
säljare på Sevallagatan 1B

17 mar 2021

"Jag kan varmt rekommendera Joanna som mäklare. Super duktig, proffsig, lyhörd och höll mig uppdaterad under hela säljprocessen. Jag känner mig väldigt nöjd. "
säljare på Gunnilbogatan 24A

20 feb 2021

"Joanna är en jätte engagerad och professionell mäklare! Skulle rekommendera henne till alla mina nära och kära. Hon uppdaterade mig som säljare kontinuerligt, vad det än gällde. Hon är rak, sakkunnig och kompetent, vilket jag uppskattade som säljare. Som sagt, skulle rekommendera henne till alla som säljer samt kommer ta hjälp av henne i framtida boende försäljningar! "
säljare på Skjutbanegatan 11F

18 feb 2021

"Joanna var en utmärkt mäklare som hade mycket kunskap och god kontakt. Jag kommer att rekommendera henne till alla som väljer att sälja sin bostad. 10/10!!!"
säljare på Gunnilbogatan 30B

29 jan 2021

"Joanna är en mäklare som jag starkt rekomenderar. Otroligt engagerad och visar att hon brinner för det hon gör. 10/10"
säljare på Narvavägen 41

20 jan 2021

"Galant jobbat. Trygg och säker. Bra teamwork med säljaren."
säljare på Färnebogatan 12A

28 dec 2020

"Superproffsig, driven och pålitlig mäklare - finns många superlativ att använda här! Rekommenderar Joanna varmt om man vill ha en snabb och smidig bostadsaffär! "
säljare på Lovisebergsvägen 12

03 dec 2020

"jag för hjälpen det mest som jag tyckte va bra att hon informerade hela tiden vad som på går "
säljare på Odensvigatan 5

28 nov 2020

"Snabb och smidig affär önska vi och de fick vi! Så bra jobbat! Rekommenderar Joanna starkt! "
säljare på Agnegatan 9

12 nov 2020

"Lyhörd, proffesionell, lättsam och tar sig tid. "
säljare på Timmermansgatan 8

02 nov 2020

"Joanna lotsade oss genom försäljningen på ett lugnt och tryggt sätt. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Joanna som mäklare.
"
säljare på Monoplangatan 9

29 okt 2020

"Så proffsig o samtidigt personlig o så trevlig!!! Rekommenderar verkligen Joanna!!!!"
säljare på Murargatan 4C

29 okt 2020

"Bästa mäklaren"
säljare på Blomstergatan 26

28 okt 2020

"Lätt att ha att göra med, seriös och trovärdig. Tydlig. Ingen "försälgar typ". :-)"
säljare på Sevallagatan 7A

19 okt 2020

"Översteg vida mina förväntningar. Bättre mäklare har jag tidigare inte haft."
säljare på Mellansundet 32

12 okt 2020

"Ett engagemang utöver det vanliga och det fanns inget som hindrade att vi tog kontant med henne när som helst. Vi fick alltid bra svar och inget verkade omöjligt.
Trots att det gick troll i försäljningen med "underliga" köpare så gav hon aldrig vika och har visat att hon har "skinn på näsan" när det behövdes.
Vi vill med nöje lämna våra allra bästa rekommendationer.
Hasse o Lena"
säljare på Calle Söderbergsväg 1

09 okt 2020

"Joanna var allt jag hoppats att en mäklare skulle vara. Jag hoppas att kunna anlita henne i eventuella kommande köp och försäljningar. Både jag och min sambo är helnöjda!"
säljare på Härnevigatan 13B

19 sep 2020

"Vilken fantastisk människa / mäklare
Helt suverän! Supernöjd med hennes insats och engagemang :) "
säljare på Långmårtensgatan 5B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Radhus
3
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
67 575 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
144 av 150 säljare
Joanna satte rätt förväntningar på slutpriset
132 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
151 av 152 säljare
Joanna var tydlig och höll mig uppdaterad
153 av 153 säljare

Joanna på kartan.

201 tidigare annonser
1 bostäder till salu
152 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

5 495 000 kr
5 rum, 166 m²
33 102 kr/m²
Villa, Västerås

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 650 000 kr
Lägenhet Haga
+ 200 000 kr
3 rum, 68,1 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joanna är utan tvekan den bästa mäklaren jag haft, väldigt professionell och trevlig. Kan varmt rekommendera henne. 5/5"
1 760 000 kr
Lägenhet Krutkällarbacken
+ 165 000 kr
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
1 870 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 175 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 400 000 kr
Lägenhet Karlsdal
+ 25 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 375 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jätte trevlig mäklare som verkligen är skicklig,effektiv och proffsig.Hela försäljnings tiden Joanna varit närvaro och kändes hennes entusiasm för att hjälpa till båda till mig som säljare och till köparen.Rekomenderas varmt."
2 395 000 kr
Lägenhet Stallhagen
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.