Jim Ribe

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Jim Ribe
Profilbild för Jim Ribe
Säljarfavorit
Jim Ribe
4.9 / 5
(72 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
8 st
51 305 000 kr

Bakgrund

Jim Ribe jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2006-03-14. Jim har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Jim har haft 11 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 51 595 000 kr.

Presentation

Jag är en engagerad mäklare som alltid strävar efter att leverera maximalt värde till mina uppdragsgivare och brinner för att leverera en ärlig, kvalitetsfokuserad service till både uppdragsgivare och spekulanter. Jag har drivit Nestor fastighetsmäkleri sedan början på 2017 och har jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2006. God service, att få ut maximalt marknadsvärde för de boenden jag förmedlar samt att åstadkomma säkra och trygga affärer är viktigt för mig. Vill du jobba med en driven, erfaren och kompetent mäklare som sätter dina mål först så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2006. Jag började som anställd på en större kedja och innan vi startade Nestor fastighetsmäkleri har jag varit anställd, konsult och drivit franchisekontor. Den samlade erfarenheten jag har byggt upp genom åren har kulminerat i Nestor fastighetsmäkleri där vi levererar den mäklartjänst som jag själv skulle vilja köpa i Stockholm. Välkommen!

Mäklarbyrå


Säljare om Jim.

05 okt 2020

"Bästa mäklaren
Bästa mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö.
Vi har även köpt bostad av
Jim. Kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.
STORT TACK Jim
:)
"
säljare på Grenljusbacken 15

05 okt 2020

"Jim är en otroligt engagerad, kunnig och ihärdig mäklare. Kan varmt rekommendera Jim och Nestor som alltid levererar resultat. "
säljare på Västmannagatan 87A

11 sep 2020

"Jag har både köpt och sålt bostad med Jim som mäklare. Blev oerhört nöjd båda gångerna. Jim är inkännande och lyhörd, rak i kommunikationen och är en väldigt engagerad mäklare. Han får lätt uppdraget att sälja min bostad om det skulle bli aktuellt igen!️️ "
säljare på Västmannagatan 89A

09 aug 2020

"Jim är en mycket driven, kunnig och hjälpsam mäklare. Han var alltid tillgänglig för frågor, rekommenderar honom varmt inför kommande försäljningar."
säljare på Roslagsgatan 39A

05 aug 2020

"Jim är grym!! Med Jim vet jag att jag får bästa pris o service. Han håller mig informerad och uppdaterad och ger bra råd. Han bollar gärna idéer och hjälper en till en bra och trygg försäljning. Jag och mina vänner anlitar alltid Jim vid försäljning och rekommenderar honom starkt! "
säljare på Bråvallagatan 3

17 jul 2020

"5 av 5 stjärnor till Jim! Han är lyhörd, pigg, kommunikativ och lämnar inget åt slumpen! Det kändes tryggt och säkert under hela försäljningsprocessen! Vi är väldigt nöjda kan varmt rekommendera Jim! "
säljare på Tranebergsvägen 29

16 jul 2020

"Det har varit en fröjd att arbeta tillsammans med Jim i den här försäljningen. Processen har varit rolig, smidig och med bästa tänkbara utgång.
Jim är tydlig, målinriktad och med sin professionalism förmedlar han ett stort lugn.
Nästa gång jag säljer en bostad är det ett givet val att välja Jim Ribe. "
säljare på Upplandsgatan 86

27 apr 2020

"Jim var stöttande och professionell genom hela processen och jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Tjärhovsgatan 22

23 apr 2020

"Mycket bra!"
säljare på Dannemoragatan 18

14 apr 2020

"Jim är kunnig, pålitlig och flitig. Som säljare kände jag mig trygg genom hela processen och vi hade en rak dialog från början till slut. "
säljare på Drejargatan 8

10 apr 2020

"Fördelen med att välja Jim är att du kommer att få konkret och tydligt stöd i försäljningens alla steg. Han är lyhörd och hjälpsam närhelst frågor dyker upp, utan att man behöver känna sig dum för att man undrar. Han känner marknaden och såg till att försäljningen överträffade förväntningarna. "
säljare på Frejgatan 48A

13 mar 2020

"Han levererade precis som lovat!"
säljare på Torsplan 8

20 feb 2020

"Jag har både köpt och sålt av Jim och tycker att han är professionell och kunnig som mäklare. Tydlig, ärlig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Backvägen 9

20 jan 2020

"Jim är väldigt proffsig och engagerad och vi var väldigt nöjda med allt han gjorde för oss. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Heliosgatan 11

02 jan 2020

"Mycket engagerad, kunnig och trevlig med ett imponerande driv! Kan varmt rekommendera Jim Ribe! "
säljare på Hagagatan 52

04 nov 2019

"Kanonjobb verkligen!"
säljare på Sysslomansgatan 11

24 okt 2019

"Mycket trevlig, seriös och engagerad från första kontakt till avslutad bostadsaffär! "
säljare på Redargatan 3

13 okt 2019

"Bästa mäklaren jag har haft att göra med både som säljare och köpare. Jobbar verkligen åt säljaren och den gemensamma målbilden. Väldigt engagerad efter vi gick in för att satsa och köra ett race. Tidigare när vi hade den "puttrande" hade jag gärna önskat något fler visningar. "
säljare på Olof Palmes gata 12

04 okt 2019

"Mycket proffsig och påläst. Nådde önskat prismål + mer därtill. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Kammakargatan 70

27 sep 2019

"Jim är en skicklig och erfaren mäklare som alltid sätter dig som kund först och som du kan lita på genom hela processen. Jag kan rekommendera Jim!"
säljare på Falugatan 18

25 aug 2019

"Vi var väldigt nöjda med Jim Ribe som mäklare. Jim tog fasta på våra önskningar och gav ovärderliga råd under hela säljprocessen. Tack vare Jim fick vi betalt mer än vad vi förväntat oss och vi är 100% nöjda!"
säljare på Robert Almströmsgatan 8

16 aug 2019

"Mycket observant, glad och positiv."
säljare på Tomtebogatan 50

15 aug 2019

"Det är andra gången jag säljer en lägenhet genom Jim, och jag har varit mycket nöjd båda gångerna. Han är rak och tydlig och kommer med bra handfasta råd inför försäljningen. Tillgänglig och enkel att kommunicera med. Och - kanske viktigast av allt - han har sett till att jag har fått riktigt bra betalt :)"
säljare på Rörstrandsgatan 32A

19 jun 2019

"Otroligt påläst och kunnig mäklare - rekommenderas varmt!
Bra bilder och välarbetat prospekt, gjorde hela tiden det där lilla extra."
säljare på Sysslomansgatan 24

16 jun 2019

"Jim är en fanatisk grym mäklare. Det är i just sådana tider vi är i nu där det visa sig vilka som är mäklare på riktigt.
Sjukt drivande, uppföljning varje vecka, avstämning på fredagar innan helgen.
Vi kände att vi kunde bolla våra tankar och idéer med Jim, Jim var alltid tydlig och saklig när han förklarade situationen just nu.
Kan varmt rekommendera Jim, både jag och min sambo är SÅ nöjda.
//Henke"
säljare på Vikingagatan 39

29 maj 2019

"Jim är en helt fantastisk mäklare! Jag har rekommenderar honom till alla som säljer bostad och han levererar alltid! "
säljare på Frejgatan 36A

20 maj 2019

"Jim Ribe var fantastisk hjälpsam och hade hand om försäljningen av min gamla mors hus. Jag reser mycket och uppskattade all praktisk hjälp jag fick. Jim ställde upp och svarade i telefon oavsett vilken tid jag ringde. Han förenklade allt för mig och kom med väldigt bra och praktiska tips. Jim gav mig mycket mer service än vad jag hade drömt om. Jag pratade med flera mäklare innan jag valde Jim som verkade mest professionell. Han fick ut ett pris som låg en halv miljon över det som banken värderade huset till och banken trodde inte på mig först när jag berättade om hur mycket han lyckades sälja min mors gamla hus för som inte var renoverat på 25-30 år. Stort tack Jim för att min 89 åriga gamla mamma får pengar över på sin ålderdom!"
säljare på Knutstigen 4

18 maj 2019

"Vi är så nöjda med Jims arbete! Lyhörd och professionell genom hela processen! Vi hör av oss nästa gång det är dags att sälja!"
säljare på Tomtebogatan 46

01 maj 2019

"Jim Ribe var ytterst hjälpsam i samband med vår försäljning men även i samband med vårt köp av ny lägenhet. Jag tycker att han engagerade sig utöver våra förväntningar och förmedlade även andra tjänster som vi använde. Jim Ribe tar ett helhetsansvar och är mycket noggrann med att kunden ska få de sista kronorna för sin lägenheten vilket inte många mäklare gör."
säljare på Rörstrandsgatan 58

20 feb 2019

"Han va trevlig, kunnig och visade möjligheter med hur man kunde bygga om. Det var avgörande för personen som tillslut köpte lägenheten."
säljare på Hasselstigen 2

18 feb 2019

"Jim är engagerad och bra person som driver på och lyssnar in på vad du vill uppnå. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Rörstrandsgatan 25

20 sep 2018

"Jim Ribe är mäklaren du vill ha!
Både när du säljer samt efter om du ska köpa något, då finns han där för dig om du behöver råd och tips vid förhandling och budgivning.
Han har hjälpt oss flera gånger efter att han sålt vår lägenhet! Han tänker relation, nätverk, långsiktighet och värnar om både köpare och säljare.
Jim får mina bästa och varmaste rekommendationer. "
säljare på Backvägen 9

18 sep 2018

"Glad köpare & glad säljare!"
säljare på Petrejusvägen 61

05 jul 2018

"Försäljningen gick snabbt och smidigt. Jim var engagerad och bra på att hantera frågor och situationer som uppstod och jag kunde känna mig trygg i hela processen."
säljare på Dalagatan 6A

30 maj 2018

"Smidig försäljning och kunnig mäklare"
säljare på Grenljusbacken 15

20 maj 2018

"Amazing broker. Very professional and dedicated. "
säljare på Stavangergatan 10

20 mar 2018

"Jag sålde min lägenhet i en nedåtgående marknad där många objekt förblev osålda. Trots det lyckades Jim sälja min lägenhet över mitt förväntade pris och det innan visning. Som förstagångssäljare kände jag mig hela tiden trygg med Jims råd och vägledning. Jag kan varmt rekommendera Jim till andra säljare och skulle definitivt anlita honom igen vid framtida försäljning."
säljare på Inteckningsvägen 58

30 okt 2017

"Att slutpriset avvek från mäklarens indikativa pris är kopplat till till att marknaden vek kraftigt från första möte med mäklaren till presentation på nätet. "
säljare på Valhallavägen 38

14 jun 2017

"Har anlitat Jim flera gånger och han har verkligen levererat varje gång. Ibland har det tagit lite tid, men det ser jag som Jims främsta styrka att hon jobbar färdigt till målen är nådda."
säljare på Rangstagatan 18

25 apr 2017

"Kan varmt rekommendera Jim!"
säljare på Bondegatan 63

21 okt 2016

"Mycket bra mäklare! Seriös, erfaren och förtroendeingivande. Rekommenderas!"
säljare på Holländargatan 29

21 sep 2016

"Bäst i stan!"
säljare på Rörstrandsgatan 54

14 sep 2016

"Vi valde att sälja precis innan amorteringskravet skulle införas - Detta innebar att det var många liknande lägenheter som vår ute samtidigt. Många lägenheter togs bort från marknaden utan att ens säljas. Jim satte höga mål från början, och sålde vår lägenhet till ett bättre pris än vad liknade lägenheter gjordes i samma område. Vi är helnöjda med Jim. "
säljare på Parkgatan 10

13 sep 2016

"Jim Ribe är den bästa mäklaren jag någonsin kommit i kontakt med. Med stor kunskap och engagemang gjorde han allt och lite till för att vi skulle bli nöjda! Jag kan starkt rekommendera denna mäklare!"
säljare på Högalidsgatan 25

13 sep 2016

"Jim Ribe var fantastisk att arbeta med, han är mycket professionell och informativ, vilket kändes väldigt tryggt under hela försäljningsprocessen! Jag vill varmt rekommendera Jim till alla som går i tankarna att sälja sin lägenhet! "
säljare på Sysslomansgatan 24

12 sep 2016

"Är mycket nöjd med Jim Ribe:s insats då han förmedlande vår lägenhet. Lyhörd, bra presentation och riktigt snygga och säljande bilder. Höll oss uppdaterade hela tiden och gjorde allt för att det skulle bli en bra försäöjning. Känndes verkligen som han gav "det där lilla extra" fast alla mål var uppnådda och han egentligen inte behövde göra mer. STARK rekommendation! "
säljare på Kronobergsgatan 28

12 sep 2016

"Jim Ribe skulle jag utan tvekan rekommendera mina bekanta och även deras bekanta, det bästa var de tydliga och raka svar han lämnade på våra frågeställningar."
säljare på Vålbergavägen 211

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
51 595 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 72 säljare
Jim satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 72 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
70 av 72 säljare
Jim var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 72 säljare

Jim på kartan.

238 tidigare annonser
1 bostäder till salu
72 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

11 125 000 kr
5 rum, 145 m²
76 724 kr/m²
Lägenhet, Solna
6 626 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 850 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen
+ 875 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 5 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 650 000 kr
Lägenhet Vasastan
-50 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 9 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jim är en otroligt engagerad, kunnig och ihärdig mäklare. Kan varmt rekommendera Jim och Nestor som alltid levererar resultat. "
2 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 405 000 kr
1 rum, 18 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
3 195 000 kr
Lägenhet Gröndal
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren
Bästa mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö.
Vi har även köpt bostad av
Jim. Kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.
STORT TACK Jim
:)
"
4 010 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 335 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 3 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.